Pakankamai retas vardas... man grazu ir visai noreciau taip pavadinti savo dukryte. O ka manote apie si varda jus?
man gražu
gražus
nu man tai keistokas
labai labai labai gražus vardas
Labai gražu
Gražus tikrai
Vienas gražiausių vardų
Pritariu , tikrai l. gražus vardas.
Nuostabus vardelis
grazus vardas
tikrai gražus vardas
Gal ir neblogas vardukas, tik man kažkodėl kiek grubokai skamba
Gražus
Visai nieko vardas
Gražus
Medeinė - labai gražus senoviškas lietuviškas miškų deivės vardas. O Medėjos vardo visai kita reikšmė
Medeina, Medeinė (08.21) sen. lietuvių: medė giria, miškas, medžioklė Medėja lotynų: miškinė, girios gyventoja; graikų mitologijoje burtininkė, žiauriai atkeršijusi savo vyrui Jasonui už neištikimybę.
Man tai labai grazus
Gal labiau tiktų Medeina... na, bet ir taip neblogai. O Medėja - na, nežinau. Atsimenat Jono Biliūno šedevrą? "Ir aš apsidžiaugiau, kaip apsidžiaugia pamatęs kiškį medėjas"...
Kas dėl Meidos - na, manau, čia jau visai kitas vardas.
Nenuvalkiotas, normalus vardukas
gražus, toks paslaptingas atrodo
labai gražus vardas
keistas, bet visai nieko
Gražiai skamba
grazus vardukas
Gražu
Nepatinka...
dar netyčia i su e susipainiotų... nea... nenorėčiau tokio vardo SAVO vaikui
Negražus man. Grubus toks
visai grazus
Gal ir nieko, bet savo vaikui tokio vardo neduočiau
Gražus vardas.
Negražus tik man
Labai gražus šitas vardas
Niu įdomus vardas,gal ir nieko,bet savo vaikui nea
Man tai labai grazus sie deiviu vardai- Medeine, Atene...
man šis vardas skaniai skamba
Man panašu i vietovės pavadinimą
mergaitę tokiu vardu pažinojau vaikystėje, stovykloje. vieną vienintelę. kai išgirdau tą vardą, dar kelis kartus perklausiau, labai neįprastas buvo. dabar man jis kaip ir daugelis kitų- gražu, bet savo dukrai neduočiau. tiesa, tą mergaitę vaikai mediena vadino. kai kurie piktybiškai, kai kurie tiesiog pamiršdavo ir jiems būtent su žinomu žodžiu asocijavosi. ilgainiui visi apsiprato
paskutinis postas priverte susimastyt... nors tiesa, kiekvienam vardui galima sugalvoti pravarde, jei tik labai norisi
Man negražus
Man tai labai gražus vardas Medeinė ar Medeina. Tuo labiau kad tai senovės pagonių miškų deivės vardas.
Kol nežinojom pilveli kas gyvena ir rinkom vardus, tai mergytei buvau išrinkusi butent šitą vardą. O gimė bernaitis, tai teko atidėti šį vardą į šoną O dėl retumo, tai jis jau nebėra labai retas
Man Medėja gražiau nei Medeinė, bet šiaip man jie asocijuojasi su medžiu, kažkaip nelabai, geriau jau Meida
QUOTE(MIStique @ 2007 05 30, 16:39) Retesnis uz Gabijas, Emilijas ir Kamiles QUOTE(Varvekliukea @ 2007 05 30, 18:26) Man Medėja gražiau nei Medeinė, bet šiaip man jie asocijuojasi su medžiu, kažkaip nelabai, geriau jau Meida Medejos reiksme man ne prie sirdies
Mano vardas Medeinė
Sudėtingas ir per sunkus vaikui. Nežinau, man kažkodėl nelimpa.
Man labai grazus...vienas retesniu ir dar taip nenuvalkiotu.
|