Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mamytes ir tevelio gimdymas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
3M
Ai, parashysiu ir ash. nemoku rashineliu kurt, tai varysiu tiesiai shviesiai. prasidejo viskas penktadieni, rugpjucio 13 d. (terminas 19). darem paskutine echo su vyru. daktare pasake, kad kaklelis atidares 2 cm. taip ir pradejau laukti. parvaziavus namo pradejau kraujuot. nu tepti. drauge tada buvo sveciuos. tariuosi su ja, ka daryt? sako, reikia laukt skausmo. nu gerai. sheshtadieni skausmo ner, bet dar ir skystis pradejo begt. galvojo psio, jau. bet neskauda. galvoju, gal ash be skausmo pagimdysiu:) pasiskambinai gydytojai, sako vaziuok. ir su tashiukais nuvariau. darkaras apziurejo, sako 4 cm atsiveres, bet jei saremiu ner, vaziuok namo. sekmadieni vakare dar su vyru taip gerai traksht braksht padarem, vonioj pagulejau. laaaaabai norejau jau pagimdyt. tai ir nepajutau, kaip nubego vandenys. tada dar nezinojau, kad jau! ishmiegojau nakti, ishlydejau drauge namo ir.... 2 val dienos kazkas suskaudo. bet nesmarkiai. ai, galvoju, nieko cia tokio. susitvarkiau kambarius, ishsivaliau. nu kaip zinodama. ir jauciu, kad tas skaumas stipreja. paskambinau vyrui. ishgasdinau. ir 5 val jau mudu ishvaziavom i ligonine. vyras sake, kad nuvesh, palix mane, vaziuos i darba ir pasuksiu jam kai rasides, atvaziuos. vaziuojant uzstrigo signalas mashinos. tai per visa miesta vaziavom ir nesupratom, kas cia pypina. visi ziuri. kas negerai? tik prie ligonines supratom, kad cia mes ir pypiam:) bishki skaudejo, bet nelabai. tai daktaras uzsivare mane ant samalioto ir....6 cm!!!vandenys jau beveik para nutekeje!!!!o saremiu ner. vyras net apako- ka jau dabar i gimdykla??? nuejom. pagulde. pajunge aparatus, lashaline pastate.pleve nuo galvytes maziukui nukrapshte. gulim sau abu, klausomes, kaip kitoj gimdykloj rekia moteris. bajerius skaldom. ir apie koki 7-8 val prasidejo smagumai. vyras nezinojo nei ka daryt, nei ka sakyt. per tuos 6 metelius neesu jo tokio maciusi. daktaras atejo, sako teti pabandyk per saremi skaiciuoti letai, pades. tai man uzejo, jis 1....2.....3 tada jau ash pasakiau visus negrazius zodzius, kokius zinojau, bo labai nervavo. nu ka, perejau ant kitos lovos gimdyt. o taip skauda, dar daktaras- STUMK- ranka mano prie lendancios gavytes pridejo- MATAI KUR TAVO VAIKAS, STENKIS- o man galvoj tik sukasi- lysk lauk, greiciau. nesujaudino manes ta galvyte. laaaaaaaabai skaudejo. bet viens saremis, du, trys ir......beeeeeeeee. Martynas cia jau. tox mazuciukas. o jau balsas skardus. padejo ant krutines. tada supratau, kaip ash myliu savo vyra ir ta stebukliuka. kokie jie man brangus ir kiek galiu ishkentet del ju:)
tiesa, pagimdziau 20:35.
Leita
neblogas atejimas i pasauli su pypsais, galingai biggrin.gif ne veltui Martynas -->iš lotynų Mars: Marsas, karo dievas

aukit diduciai ir stipruciai thumbup.gif
rimulka
ech.... wub.gif wub.gif

linkiu augti diduciais ir sveikuciais thumbup.gif
3M
o, geras, net nezinojau, kad mano sunelis kariauninkas:)))

ir nereikia dusaut- 11 savaiciu jau shis tas:)
bitutek
Šaunoliai, smagiai laiką gimdykloj leidot thumbup.gif

Aukit dideli ir gražūs user posted image
3M
jap, buvo smagu ir ne kiek nebaisu:)
aciu uz linkejims
Giedroocia
Geras, Martyno mamyte, turejom gimdyt ta pacia diena, bet pagimdem beveik ta pacia valanda (na tik kitos dienos, be abejo): as pagimdziau 20:36 biggrin.gif
3M
tai skirtumas 10dienu ir 1 min:))))
reik supazindint lelkas kada
vaiduoklisss
jo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif patiko tie pypsiukai,saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Galway_girl
4u.gif
liolia79
Sekmes jums 4u.gif Saunuoliai thumbup.gif
***PUZLE***
4u.gif
Perla28
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
vitalija.vilke
Gerų įspūdžių ir kantrybės auginant Martyną 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Elytukas
Aciu, kad pasidalinai savo istorija... 4u.gif As jau dabar pradedu panikuot, nors iki termino dar 4 savaites..... Tiek prisiklausiau tu gimdymo istoriju, kad net plaukai siausiasi.. g.gif
vi78
sekmes 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.