Kaip ir visos busimos mamos gimdymo as siek tiek bijojau.Kai pastojau ir sulig kiekvienu menesiu pilvukas didejo,jauciau,kad ta akimirka vis arteja ir arteja.Likus keliom savaitem iki finalo,uzeidavo paruosiamieji saremiai.Galvoje tuo tarpu smesteldavo mintis:gal jau gimdau?Bet viskas praeidavo ir as uzsimirsdavau.Bego dienos.Viena ryta grizo vyras po naktinio budejimo darbe.Kadangi buvo isvarges,nuejo prigulti.As uzmigti negalejau,nors buvo dar gana ankstyvas rytas.Apie 10 valanda pajutau skausmus.Saremis.Nesijaudinau,nes nemaniau,kad yra del ko.Taciau jie buvo gan dazni ir skausmingesni nei anksciau.Artejantis skausmas net priversdavo susiriesti.Palengvedavo tik jam atslugus.Vis galvojau:kada tai liausis?Bet,rodes,saremiams nebus galo.Pakentejusi pora valandu,apie vidurdieni,vyrui pasiuliau nuvaryti i Alytaus gimdymo namus.Galvojau,tegul paziuri,kas cia darosi man.Dar planavome tadien vaziuoti pas vyro mama i svecius.Kai nuvaziavome i akuserini skyriu,musu jau neisleido.Gimdos kaklelis buvo prasiveres net 3 cm.Vyras pasiliko su manim,nes jis norejo dalyvauti gimdyme.Saremiai vis stiprejo ir daznejo.Bego valandos.Rodes,tam nebus galo.Suleido skatinamuju.Skaudejo nezmoniskai.Vyras vis masazavo mane.Labai palaike moraliskai.Staiga viskas prasidejo.Stengiausi is visu jegu,nors tarpais atrode,kad mirsiu.Pajutau palengvejima ir daktare pasake,kad jau viskas.Gime musu sunelis.Reigardukas.Maciau meile vyro akyse,kai paeme maziuka ant ranku...
Stiprybes Jums su leliuku
Sveikinu,susilaukus mažylio.
kaip gražiai
aukit dideli ir stiprūs
Sveikinu
QUOTE(NaiLi @ 2007 05 10, 14:02) Dekui.Mums jos prireiks,nes tik pradedam pazinti wienas kita Papildyta: QUOTE(rasras @ 2007 05 10, 14:16) Aciu l.As l myliu sawo mazuliuka.Jis jau moka sypsotis. Papildyta: QUOTE(evelina @ 2007 05 10, 14:44) Dekui dekui. Papildyta: QUOTE(braske24 @ 2007 05 10, 14:49) L malonu sulaukti palaikymo ir palinkejimu
sveikinu
Susijaudinau.Tavo istorijos pabaiga labai panaši į mano pirmojo gimdymo.
Sėkmės augti ir stiprėti. ir dar be galo daug šypsotis QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2007 05 12, 11:41) ir jums sekmes.laimongo laukimo. Papildyta: QUOTE(liniuke133 @ 2007 05 12, 13:25) Susijaudinau.Tavo istorijos pabaiga labai panaši į mano pirmojo gimdymo. Sėkmės augti ir stiprėti. ir dar be galo daug šypsotis matai,buna sutapimu. :)aciu uz tokius nuosirdzius linkejimus
aukit diduciai
ikvepaintis pasakojimas , kad mamos viska gali iskesti
graži istorija, aukit sveikučiai
paparstai ir aiškiai papasakojot
|