Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žuvies piršteliai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Margarita 25
Labukas mamytes, norėjau paklausti ar duodat savo vaikučiams žuvies piršteliu. Aš tai retkarčiais duodu savo mažyliui. Kokia jūsų nuomonė apie juos?
jurgaval
QUOTE(Margarita23 @ 2007 05 10, 13:11)
Labukas mamytes, norėjau paklausti ar duodat savo vaikučiams žuvies piršteliu. Aš tai retkarčiais duodu savo mažyliui. Kokia jūsų nuomonė apie juos?
*

As irgi duodu, tik nuo nuotaikos tikriausiai priklauso, nes kartais valgo noriai o karais nelabai. Perku Cipo zuvies pirstelius, jie kartu ir su darzovem, tikrai skanu biggrin.gif
torasama
Mazajai duodu žuvies pirsteliu, tik ju, nekepu o pašildau mikro bangu, krosnelėje. smile.gif
RESPECT...
Ir aš duodavau žuvies pirštelius saviškiui. Svečiuose pamatė - tai labai susidomėjo kas čia per daiktas, ir vis prašydavo. Bet dabar kažkodėl nebevalgo, nebenori, gal atsibodo ar nebeskanūs pasidarė? g.gif Dabar jau senokai nebepirkom. Reiks vėl pabandyti.
Luana
mes patys tai valgom , nors ir retai, bet vaikui tai dar nėkarto nedaviau schmoll.gif man kažkaip nelabai schmoll.gif ir turbūt greitai dar neduosiu, spės dar visokių negerybių prisivalgyt doh.gif
vyšniux
Mano mazoji retkarciais valgo zuvies pirstelius,patinka jai essen.gif
artka
Neeeeeee! Ir aš manau, kad dar turės tam patiekalui laiko. Kolkas valgom žuvyte ir tuo labai džiaugiamės thumbup.gif .
Jūra_
QUOTE(Margarita23 @ 2007 05 10, 13:11)
*

Duodam. Labai mėgsta wub.gif
astisius
Aš neduodu, o ir patys mes nemėgstam. manau kažkaip dar ankstoka .... O ir priedų ten visokių.... geriau file pakept natūralią ar paprastus žuvies kotletukus padaryt.
ryyd
tikiuosi artimiausiu metu dar neduoti. gal po kokiu metuku...
mums 1,4m
*Jalta*
Neduodu. Mes ir patys jų nevalgom. Galvoju,kad natūrali žuvytė ir skaniau,ir sveikiau. 4u.gif
Pokahonta*
neduodu ax.gif aš ir pati jų nelabai mėgėja rolleyes.gif o dar kiek girdėjus istorijų visokių, tai kažkaip net ranka nekyla pirkti blush2.gif
Nireglina
Pirmą kartą paragavo, kai buvo kokių 2.5 m. Nesusižavėjo. Dabar labai mėgsta. Kadangi mano vyresnėlis labai nevalgus, džiaugiamės, kad nors ką nors valgo.
laukinukė
Nė už ką neduočiau vaikui žuvų pirštelių. Pati studijų metais taip jais apsinuodijau, kad vos galų neatidaviau (troleibuse nualpau), paskui ilgai ilgai gaivelėjausi. Gal jie iš esmės ir nėra nuodas, bet juk nėr jokių garantijų, kad iki patekdami ant mūsų stalo, jie nebuvo n kartų atšilę, o paskui vėl sušaldyti. O su žuvimi nejuokai, tokiu atveju ji tampa tikrais nuodais.
Austre 123
Maniškiai valgė jau 2 kartus thumbup.gif daug neduodu po 1 piršteli žuvies ir jiems gana
-simona-
neduodu, nes ir pati nevalgau, nezinosi kokia ten zuvies kokybe tame farse g.gif , stengiames nusipirkt sviezios zuvies.
berniukai
O maniskiui,tai pagrindinis maistas. doh.gif Labai mazai ka valgo,tai jei neduociau tu pirsteliu tai taip ir liktu alkanas ax.gif
Keiti
Aš už natūralų, šviežią maistą. Neduodu vaikui jokių pusgaminių: nei žuvies pirštelių, nei kuldūnų ar panašių dalykų. Viską gaminu pati.
ramyra
QUOTE(berniukai @ 2007 05 23, 10:30)
O maniskiui,tai pagrindinis maistas. doh.gif Labai mazai ka valgo,tai jei neduociau tu pirsteliu tai taip ir liktu alkanas ax.gif
*

Ir kodel tie nevalgiukai taip megsta zuvies pirstelius doh.gif Maniskiui budavo uzeina nevalgymo periodas, tai tik tais pirsteliais ir priviliodavau i virtuve. Galetu kas diena valgyt jei leisciau. Be to jam patinka isiimti is kameros sudeti i keptuve. Paskui "kepa" su medine mentele. Jau moka gudriai juos apversti, sunui 3m 5 men
kotrina1
MES JU PERKAM LABAI RETAI, BET STENGIUOSI VAIKUI NEDUOTI, NORS JAM LABAI PATINKA doh.gif
Wildberry
Oj kaip lapnoja lotuliukas.gif Labai megsta,kaip ir mamyte blush2.gif ax.gif valgom kartu thumbup.gif
zuasta
Nei as ju megstu, nei vaikams duodu sad.gif
Alantė
Aš tai pirštelių neperku, man būtų gaila pinigus išmest į balą. Mano dukrytė ir sūnus labai mėgsta žuvi . kepu lašišą, jūros lydeką, nototeniją. Valgo net apsilaižydami.
lyra
Vyresniąjam kartas nuo karto duodam, ypač patinka tie įvairių formų. Bet , kad dažnai jų norėtų tai taip nėra...
Braškutė
duodu ir jam patinka smile.gif
raimule
Man jie net nekvepia žuvim schmoll.gif ,tai ir mažytei neduodam mirksiukas.gif
Olimpiete
mes patys nevalgom,atsivalgem kai studentai buvom smile.gif vaikui irgi neduodam. Siaip kaip vaikui, neduociau ju net pati valgydama, juk sudetis ten ju oi nekokia, o sveikatos ir vitaminu ten nulis.
raciren
as ir neduodu, ir manau dar ilgai neduosiu... kasdada, buvo mums eskursija po pirsteliu gamybis fabrika, tai nuo to laiko, mano nuomone apie pirstelius pasikeite ilgam schmoll.gif
raimonda23
as kartais duodu vaikiskus zuvies pirstelius gal jie geresni kazkiek nei tie paprasti g.gif bet abejoju nu bet kai nera ka duot tai pakpu blush2.gif
Ikulia
Pati ju nevalgau, neperku, tai ir mazei neduodu ax.gif
ingere
Žuvų pirštelių neduodu, perkame šviežią žuvį ir gaminame. Nepripažįstu tokių maisto produktų.
tytuka
As tai duodu tik tada, kai yra kitu vaiku ir kartu su jaus valgo. O siaip tai geriau pataisau zuvi ant garu, uzberiu druskos ir alyvu aliejaus. Maniskis valgo ir pirstus apsilaizo. rolleyes.gif Vis sveikiau uz pirstelius ir lengviau virskinimi, be visokiu priedu ...
pincius
na as dar ne karto nepirkau,tiesiog ju patys nelabai valgom...o del kokybes,tai ir tos file visos su konservantais ir pan....zodziu siais laikais beveik nieko sveiko nera pirkti...nelaikysi gi vaiko alkano,jei nera kitokiu produktu pirkti lotuliukas.gif siaip aisku,tie kur susvarstyti ar isvis sveriami yra prastensnes kokybes,nei tie kur po 10 supakuoti... ax.gif
irenairsavi
tokiu dalyku musu virtuveje net ir nera - kazin ko ten i tuos pirstelius prikista g.gif
Laumiux
Teko bendrauti su moterimi, dirbusia žuvies firmoje (kažkokia Vokietijos - Lietuvos). Tai ji pasakojo, kad piršteliai - tai sumaltos atliekos (pelekai, uodegos, žiaunos). Pridėta krakmolo, visokių dažiklių, kvapiklių...

Kažkaip man labai keistas kai kurių mamų požiūris - iš pradžių jos vaikams bijo net karvės pienuko duoti, o paskui pradeda "maitinti" tokiomis TRUČYZNOMIS g.gif

Jei jau labai norisi, tai tų pirštelių galima ir namuose pagaminti: sumalti žuvį, pridėti išmirkyto batono, prieskonių, gal dar kokį kiaušinį įkulti. Suminkyti, pavolioti džiūvėsėliuose ir... troškinti garuose.

Na, žuvis irgi neaišku, prieš kiek metų ir kur sugauta, kuo šerta. Bet bent jau įdėsite žuvį, o ne jos atliekas.
Taide
Nemėginau kol kas dar duoti pirštelių. Pati žuvies nemėgstu, o sūnui ir vyrui gaminu kokią nors tikrą žuvį, labai mėgsta vyrukai smile.gif .
kristinka
pas mus jie saldiklyje exstra atveju bigsmile.gif
aukseliss
Mano mažylis nemėgsta žuvies pirštelių schmoll.gif Didisai labai prastai valgo, piršteliai jam labai patinka, o kai nieko neįsiūlau, tai džiaugiuosi, kad bent pirštelius valgo smile.gif Kad jie nesveika aš pati žinau, bet ką padarysi su tais nevalgiukais g.gif
inteja
Manoji labai mėgsta pirštelius, tik gauna juos retokai. Labai skanu jai su šv. agurku thumbup.gif
Rene
Mes dar neragavom zuvies pirsteliu. Maltu net negalvoju duoti, o file pirsteliu gal nuo kokiu 3 m. ir pabandysim.
auroryte
Neduodu, nors maniškis jau ne didelis. schmoll.gif Nekelia jie man pasitikėjimo. Kiek įdomu tik juose tos žuvies, jei pakutis kainuoja 300 g - 2, 5- 3 litai? O kiek žuvies file kainuoja, a? Daaug daugiau. O dar atmeskim gamybos išlaidas? Tai klausimas,kokia jų maistinė vertė? Kiek žuvies, ir kiek miltų, " bulkos", emulsiklių , konservantų, stabilizatorių? Spės dar vaikas brudo privalgyti. ax.gif
Šimtą sykių geriau tikros žuvytės gabaliuką patroškinti, ar pakepti. 4u.gif
Danielle
Maniškė žuvį labai mėgsta, ypač paprastai keptą, be jokių priedų smile.gif . Tai galvojau valgys ir žuvies pirštelius, bet ne,nepatiko schmoll.gif .
vilija_d
As kartais nuperku saviskei, bet tik tuos, kurie yra is grynos zuvies mesos. Jie siek tiek brangesni.
linosska
mes kartais valgome bigsmile.gif
kubilina
Jeigu kam idomu, tai šį tą apie žuvies pirštelius galiu papasakoti smile.gif
Jeigu nusprendėte vaikui duoti jų, tai rinkitės tik is žuvies filė pirštelius, o ne iš faršo. Nes žuvies faršas gaminamas malant žuvy su visais kaulikais! Nemanau, kad vaiko skrandziai tai butu sveika. Kas kita piršteliai iš filė, tai natūrali žuviems mesytė.
pamaiva-22
perdirbinys, kuris net arti normalios zuvies negulejas-tokia mano nuomone bigsmile.gif bet kartais duodu, bet dar dazniau nevalgo doh.gif taigi stengiuosi maitinti tik sveikais maisto produktais mirksiukas.gif
vaivai
QUOTE(vilija_d @ 2008 02 22, 11:51)
As kartais nuperku saviskei, bet tik tuos, kurie yra is grynos zuvies mesos. Jie siek tiek brangesni.
*

O nuo kokio amžiaus pradėjot duoti?
Mūsų mažųjų žiūriu ir vardas tas pats ir tik kelios d skiriasi nuo gimtadienio.
Mes dar nesame ragavusios žuvies pirštelių....... g.gif
elickaa
duodu,bet labai retai,jei nespejau vaikui kazka pagamint...
Dianaa
neduodu schmoll.gif
saldumelisss
jau geriau sviezios zuvytes pasiulyti thumbup.gif spes dar tos sintetikos uzvalgyti blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.