Labukas mamytes, norėjau paklausti ar duodat savo vaikučiams žuvies piršteliu. Aš tai retkarčiais duodu savo mažyliui. Kokia jūsų nuomonė apie juos?
QUOTE(Margarita23 @ 2007 05 10, 13:11) Labukas mamytes, norėjau paklausti ar duodat savo vaikučiams žuvies piršteliu. Aš tai retkarčiais duodu savo mažyliui. Kokia jūsų nuomonė apie juos? As irgi duodu, tik nuo nuotaikos tikriausiai priklauso, nes kartais valgo noriai o karais nelabai. Perku Cipo zuvies pirstelius, jie kartu ir su darzovem, tikrai skanu
Mazajai duodu žuvies pirsteliu, tik ju, nekepu o pašildau mikro bangu, krosnelėje.
Ir aš duodavau žuvies pirštelius saviškiui. Svečiuose pamatė - tai labai susidomėjo kas čia per daiktas, ir vis prašydavo. Bet dabar kažkodėl nebevalgo, nebenori, gal atsibodo ar nebeskanūs pasidarė?
mes patys tai valgom , nors ir retai, bet vaikui tai dar nėkarto nedaviau
Mano mazoji retkarciais valgo zuvies pirstelius,patinka jai
Neeeeeee! Ir aš manau, kad dar turės tam patiekalui laiko. Kolkas valgom žuvyte ir tuo labai džiaugiamės
Aš neduodu, o ir patys mes nemėgstam. manau kažkaip dar ankstoka .... O ir priedų ten visokių.... geriau file pakept natūralią ar paprastus žuvies kotletukus padaryt.
tikiuosi artimiausiu metu dar neduoti. gal po kokiu metuku...
mums 1,4m
Neduodu. Mes ir patys jų nevalgom. Galvoju,kad natūrali žuvytė ir skaniau,ir sveikiau.
neduodu
Pirmą kartą paragavo, kai buvo kokių 2.5 m. Nesusižavėjo. Dabar labai mėgsta. Kadangi mano vyresnėlis labai nevalgus, džiaugiamės, kad nors ką nors valgo.
Nė už ką neduočiau vaikui žuvų pirštelių. Pati studijų metais taip jais apsinuodijau, kad vos galų neatidaviau (troleibuse nualpau), paskui ilgai ilgai gaivelėjausi. Gal jie iš esmės ir nėra nuodas, bet juk nėr jokių garantijų, kad iki patekdami ant mūsų stalo, jie nebuvo n kartų atšilę, o paskui vėl sušaldyti. O su žuvimi nejuokai, tokiu atveju ji tampa tikrais nuodais.
Maniškiai valgė jau 2 kartus
neduodu, nes ir pati nevalgau, nezinosi kokia ten zuvies kokybe tame farse
O maniskiui,tai pagrindinis maistas.
Aš už natūralų, šviežią maistą. Neduodu vaikui jokių pusgaminių: nei žuvies pirštelių, nei kuldūnų ar panašių dalykų. Viską gaminu pati.
QUOTE(berniukai @ 2007 05 23, 10:30) O maniskiui,tai pagrindinis maistas. Ir kodel tie nevalgiukai taip megsta zuvies pirstelius
MES JU PERKAM LABAI RETAI, BET STENGIUOSI VAIKUI NEDUOTI, NORS JAM LABAI PATINKA
Oj kaip lapnoja
Nei as ju megstu, nei vaikams duodu
Aš tai pirštelių neperku, man būtų gaila pinigus išmest į balą. Mano dukrytė ir sūnus labai mėgsta žuvi . kepu lašišą, jūros lydeką, nototeniją. Valgo net apsilaižydami.
Vyresniąjam kartas nuo karto duodam, ypač patinka tie įvairių formų. Bet , kad dažnai jų norėtų tai taip nėra...
duodu ir jam patinka
Man jie net nekvepia žuvim
mes patys nevalgom,atsivalgem kai studentai buvom
as ir neduodu, ir manau dar ilgai neduosiu... kasdada, buvo mums eskursija po pirsteliu gamybis fabrika, tai nuo to laiko, mano nuomone apie pirstelius pasikeite ilgam
as kartais duodu vaikiskus zuvies pirstelius gal jie geresni kazkiek nei tie paprasti
Pati ju nevalgau, neperku, tai ir mazei neduodu
Žuvų pirštelių neduodu, perkame šviežią žuvį ir gaminame. Nepripažįstu tokių maisto produktų.
As tai duodu tik tada, kai yra kitu vaiku ir kartu su jaus valgo. O siaip tai geriau pataisau zuvi ant garu, uzberiu druskos ir alyvu aliejaus. Maniskis valgo ir pirstus apsilaizo.
na as dar ne karto nepirkau,tiesiog ju patys nelabai valgom...o del kokybes,tai ir tos file visos su konservantais ir pan....zodziu siais laikais beveik nieko sveiko nera pirkti...nelaikysi gi vaiko alkano,jei nera kitokiu produktu pirkti
tokiu dalyku musu virtuveje net ir nera - kazin ko ten i tuos pirstelius prikista
Teko bendrauti su moterimi, dirbusia žuvies firmoje (kažkokia Vokietijos - Lietuvos). Tai ji pasakojo, kad piršteliai - tai sumaltos atliekos (pelekai, uodegos, žiaunos). Pridėta krakmolo, visokių dažiklių, kvapiklių...
Kažkaip man labai keistas kai kurių mamų požiūris - iš pradžių jos vaikams bijo net karvės pienuko duoti, o paskui pradeda "maitinti" tokiomis TRUČYZNOMIS Jei jau labai norisi, tai tų pirštelių galima ir namuose pagaminti: sumalti žuvį, pridėti išmirkyto batono, prieskonių, gal dar kokį kiaušinį įkulti. Suminkyti, pavolioti džiūvėsėliuose ir... troškinti garuose. Na, žuvis irgi neaišku, prieš kiek metų ir kur sugauta, kuo šerta. Bet bent jau įdėsite žuvį, o ne jos atliekas.
Nemėginau kol kas dar duoti pirštelių. Pati žuvies nemėgstu, o sūnui ir vyrui gaminu kokią nors tikrą žuvį, labai mėgsta vyrukai
pas mus jie saldiklyje exstra atveju
Mano mažylis nemėgsta žuvies pirštelių
Manoji labai mėgsta pirštelius, tik gauna juos retokai. Labai skanu jai su šv. agurku
Mes dar neragavom zuvies pirsteliu. Maltu net negalvoju duoti, o file pirsteliu gal nuo kokiu 3 m. ir pabandysim.
Neduodu, nors maniškis jau ne didelis.
Šimtą sykių geriau tikros žuvytės gabaliuką patroškinti, ar pakepti.
Maniškė žuvį labai mėgsta, ypač paprastai keptą, be jokių priedų
As kartais nuperku saviskei, bet tik tuos, kurie yra is grynos zuvies mesos. Jie siek tiek brangesni.
mes kartais valgome
Jeigu kam idomu, tai šį tą apie žuvies pirštelius galiu papasakoti
Jeigu nusprendėte vaikui duoti jų, tai rinkitės tik is žuvies filė pirštelius, o ne iš faršo. Nes žuvies faršas gaminamas malant žuvy su visais kaulikais! Nemanau, kad vaiko skrandziai tai butu sveika. Kas kita piršteliai iš filė, tai natūrali žuviems mesytė.
perdirbinys, kuris net arti normalios zuvies negulejas-tokia mano nuomone
duodu,bet labai retai,jei nespejau vaikui kazka pagamint...
neduodu
jau geriau sviezios zuvytes pasiulyti
|