Nepiktnaudziauju
Manau, kad toks daiktas, kaip tie atliekų piršteliai, tikrai neskirtas vaiko skrandžiui. Suaugusiojo irgi nelabai. Argi taip tingisi pakept gabaliuką normalios žuvies?? Bet mat čia ruošt reikia, ane?
as daviau pameginimui,ji net nusisuka susiraukusi
Zuvies pirsteliai gali buti daromi is nekokybiskos zuvies. Mes ju patys nevalgom, vyras skaite, juose buvo rasta kirminu, tu, kurie gyvena zuvyje
mano berniukas valgo noriai pirstelius aisku nedaznai ir dar uzsideda majonezo arba truputeli pomidoru padazo jam skanu
Nuomonių gali būti daug ir įvairių....Gaminu įvairiausius žuvies patiekalus, nes pati žuvį tiesiog dievinu
QUOTE(Austre 123 @ 2008 04 26, 00:02) Kartais suvalgo po viena.Iš pardos pirk žuvies ir ta yra apdorota vandeny išmirkus nėra vitaminų ir t.t.t Papildyta: Ką tu skaitai normaliai žuvim/? iš parduotuvės ? O kaip Jus nustatote , kad ism. zuvyje nera vitaminu ? O tai zuvies pirsteliose ju pilna ? Papildyta: Zuvies pirsteliose 0,0001proc. zuvies . Ir tai - ju odegos .
kartais valgome zuvies pirstelius, juose- 65proc zuvies.
Kartais valgo mazius
neduodu žuvies pirštelių- juose, kaip ir dešrelėse, daugiau priedų nei mėsos(žuvies). Kol sėdžiu suklecku namie, ir galiu pati pagaminti, neduosiu tokių dalykų... Juk ir gryna žuvis-kepta ar troškinta- ar žuvies kukulaičiai daug skaniau už žuvies pirštukus
Gal ir nesveika, bet kai vaikas nevalgiukas yra, o kitaip kolkas papavyko zuvytes iduot, tai sugriesinu
QUOTE(diva3 @ 2008 05 07, 14:26) Gal ir nesveika, bet kai vaikas nevalgiukas yra, o kitaip kolkas papavyko zuvytes iduot, tai sugriesinu daugumoje žuvies prištelių yra skonio stipriklio- natrio gliukonato, raidėmis jis žymimas nuo E620 iki E635, jei neklystu. Šis chemikalas suteikia gerą skonį net patiems prasčiausiems produktams, ir nesukelia sotumo jausmo, ty, valgai valgai, o pavalgyt niekaip negali. Jį kaip prieskonį naudoja visi McDonaldsai, kiniškomaisto restoranai. Tai tikrai kenksmingas ir lemiantis nutukimą bei daugelį kitų bėdų priedas. Nenuostabu, kad net nevalgus vaikas tokius produktus su šiuo chemikalu valgo noriai- nu skanu, ale va kiek naudos iš to, arba tiksliau- kiek žalos vaikui?... Gal geriau lai mažiau pavalgo, bet sveikesnio maisto?
Kazkada nusipirkau ir maniau kad greitas maistas bus pries isvykstant is namu su maziuku bet as neprarijau ju tai vaikui net nebandziau duoti tikrai skonis ju man siaubingas!!!!
Daviau kelis kartus
Iš viso klausimas ar tuose žuvies piršteliuose yra bent lašas žuvies
Daviau,bet daug nevalge,nelabai patiko.
mes valgom,labai patinka
as kaskart kai nueinu pas gyd,taj manes vis klausia ar valgo zuvies pirstelius
QUOTE(rikutis @ 2008 05 08, 11:48) daugumoje žuvies prištelių yra skonio stipriklio- natrio gliukonato, raidėmis jis žymimas nuo E620 iki E635, jei neklystu. Šis chemikalas suteikia gerą skonį net patiems prasčiausiems produktams, ir nesukelia sotumo jausmo, ty, valgai valgai, o pavalgyt niekaip negali. Jį kaip prieskonį naudoja visi McDonaldsai, kiniškomaisto restoranai. Tai tikrai kenksmingas ir lemiantis nutukimą bei daugelį kitų bėdų priedas. Nenuostabu, kad net nevalgus vaikas tokius produktus su šiuo chemikalu valgo noriai- nu skanu, ale va kiek naudos iš to, arba tiksliau- kiek žalos vaikui?... Gal geriau lai mažiau pavalgo, bet sveikesnio maisto? Glutamatas tik naudojamas jis yra ne tik mcdonalduose ar kiniškose virtuvėse. kad irkaip baisu bebūtų, BE natrio glutamato labai sunku rasti papraschiausią maisto prekę. jų yra visur: prieskonių mišiniuose (turbūt 99proc), dešrose (net a.r., už kurią mokame gražius pinigus ir tikimės kokybės), sūriuose - visur. paskaitykit pakuotes o jau kur kur, bet žuvies piršteliuose, sasyskose, koldūnuose, visuose pusfabrikačiuose yra jo.. http://www.zvejone.lt/gmo/index.php?col=f8...=15&count=2
Mano vaikai kokius 4 pirmus kartus valge noriai, po to tik paknebineja ir viskas. Turbut jaucia kad kazkas nenaturalaus.
Nesu pries pirstelius, bet mes ju kazkaip nevalgom, seimyna tik uz sviezia zuvi
Nesu pries pirstelius, bet metuku vaikui dar neduodu
o mes valgom,perku grynos zuvies ir valgom
Kaip tik šiandien porą sušveitė
Kažkur pabėgo apetitas, pasidarė labai išranki, išmoko sakyti ne arba nenoriu, tai džiaugiuosi kad bent juos valgo, o tai jau nežinočiau ką ir beduoti
atsiprasau uz durna klausima
Patikekit, tie pirsteliai brudas Nr.1, giminaiciui teko susidurti su pirmine zaliava, tai sake apsaugok dieve kas ten sueina i juos, nezzinau gal ir yra tikrai kokybisku, nors nelabai tikiu, i juos sueina visa ''atrabotke'', kolukietiskai issireiskiau...
as saviskiui irgi bandziau duot zuvies pirsteliu,bet jis nenoriai valge,tai dabar ir neduodu
o mes uzsivalgem zuvies pirsteliu,nors perku tik brangius, galvoju bus geresni, bet matyt ne kaina nulemia kokybe ir va taip susirgom visa nakti veme, viduriavo
Kam duot visokias sintetikas,jei galima namie isvirt,iskept zuvi?
Nemanau, kad žuvies piršteliai tinkamas maistas mažyliui. Geriau natūrali žuvis
Esu davusi Cipo su darzovem ir is file.
dukriukui 1.5m esu bandziusi zuvies pirstelius be odeles,nelabai,labiau megsta zuvi su darzovem
sunui metukai,kartais duodu visai jam nieko,valgo
maniske kazkodel baisiai nemegsta zuvies. (ir jautienos)
kad ir kaip pagaminciau - vistiek pajaucia
Zuvies pirsteliu neperku ir neduodu
kaskada labai senei buvau pirkus,bet daugiau nebeperku ir vaikam neduodu
Ne karto nedaviau mazajai zuvies pirsteliu. Nemegsta ji tos zuvies visai
Neperku,nes patys nevalgome ir vaikui neduodu,ne prie širdies jie man.Valgom žuvytę,ypač lašiša patinka
O as duodu, bet tik tada, kai reikia greitai kazka pagaminti. ir perku tik tokius, kur naturali zuvies file. dar megstam su pinatais nusipirkti, tik tu dziuveseliu stengiuosi neduot.
Aš pati nemėgstų jų. Retkarčiais tėtis nuperka kokią dėžutę, tai ir mergaitė kelis suvalgo. Bet tai būna labai retai.
Jokiu zuvies pirsteliu mazajai neduodu, o vat is zuvies ka padarau viska valgo
Saviškiui duodu retkarčiais - na, kokius 4-5 sykius per metus.
Pora kartu pasiuliau zuvies pirsteliu, bet atsisake
Kelis kartus esu davusi, bet didelio noro neparode, todel dabar ir neduodu.
Neragavom nei kart
dar neragavo
Nevalgo maniske
|