Taigi-klokit viską,ką žinot
Kitais metais norėčiau pereit į šitą mokyklą
Lygtais neradau tokios temos
Taigi-klokit viską,ką žinot Kitais metais norėčiau pereit į šitą mokyklą QUOTE(Katzeee @ 2007 05 10, 22:10) Lygtais neradau tokios temos Taigi-klokit viską,ką žinot Kitais metais norėčiau pereit į šitą mokyklą Iš kokios m-klos bėgi
Oj,ne,jau snatara tai už mano mokyklą tiikrai geresnė
Hmm,o aš girdėjau kad labai jau gera mokykla...
Dabar Veršvų mokausi.
Noriu pereiti į gimnaziją apskritai,bet vat bijau,kad nusimokysiu QUOTE(Katzeee @ 2007 05 12, 19:01) Santaros gimnazijoje aš mokiausi 11 metų. Baigiau prieš ketverius metus. Dvyliktoje klasėje perėjau į Veršvų mokyklą, vat tada ir pajutau, ką reiškia mokytis gimnazijoje ir ką tokioje mokykloje kaip Veršvai. Skirtumas akivaizdus. Santaroje yra didžiulis krūvis (deja, ne kiekvienas jį paveža, bet jeigu stengiesi, mokaisi ne paskutinę minutę, manau, verta), konkurencija dėl pažymių, propaguojamas grupinis darbas, projektai, yra daug sustiprintų dalykų, į daugelį dalykų yra gilinamasi gerokai daugiau nei paprastoje mokykloje, daugiau reikalaujama iš gimnazistų. Jeigu esi pasirįžusi įdėti daug pastangų, jeigu nori gerai išlaikyti net valstybinius egzaminus, įgyti daugiau žinių, jeigu manai, kad atlaikysi didelį mokytojų spaudimą ir esi nusiteikusi turėti mažiau laisvalaikio - pirmyn.
Na,pvz mano draugė taip pat mokosi Santaroj(dabar ji pirmokė gimnazistė) ir laisvalaikio jai lieka.Dėl savęs tai nežinau,ar liks to laiko,bet esu pasiryžusi sėdėt,kalt,vytis visus,bet labai noriu pereiti į Santarą.Žinau,kad kritimas bus,tik vat nežinau,ar sugebėsiu atsistoti.Ach,bandysiu,rizikuosiu ;D
O lyginant santara ir rasos, tai kas jums atrodo geriau?
QUOTE(Keiti @ 2007 05 13, 15:03) Santaros gimnazijoje aš mokiausi 11 metų. Baigiau prieš ketverius metus. Dvyliktoje klasėje perėjau į Veršvų mokyklą, vat tada ir pajutau, ką reiškia mokytis gimnazijoje ir ką tokioje mokykloje kaip Veršvai. Skirtumas akivaizdus. Santaroje yra didžiulis krūvis (deja, ne kiekvienas jį paveža, bet jeigu stengiesi, mokaisi ne paskutinę minutę, manau, verta), konkurencija dėl pažymių, propaguojamas grupinis darbas, projektai, yra daug sustiprintų dalykų, į daugelį dalykų yra gilinamasi gerokai daugiau nei paprastoje mokykloje, daugiau reikalaujama iš gimnazistų. Jeigu esi pasirįžusi įdėti daug pastangų, jeigu nori gerai išlaikyti net valstybinius egzaminus, įgyti daugiau žinių, jeigu manai, kad atlaikysi didelį mokytojų spaudimą ir esi nusiteikusi turėti mažiau laisvalaikio - pirmyn. QUOTE(brasilia @ 2007 05 13, 17:08) Tai jau tik Rasos Na, o Veršvų, tai tikrai patyliu
Dėl Veršvų tai sutinku 110%
Negražu turbūt peikt mokyklą,kurioj mokaus jau taip ilgai,bet... na,bet vistik užsibrėžiau eiti į Santarą(kažkodėl O dokumentus tvarkyt,kaip suprantu,tik nuo birželio1-os?
Ujj,,,stipresnėj galiu smukti ir nebeatsikelti
As tai bandysiu stot i rasos. siaip gyvenu ne kaune tai teks kiek pavazinet
gal dar yra cia tu kurie stos i ja?
[1999 m. baigiau santarą, tada dar buvo vidurinė. visokių buvo ir mokytojų, ir mokinių. šiaip, patiko. nesigailiu
na santaroj labai nori is visu padaryt moksliukus ir i galvas kala daugiau negu reikia.sunku joje mokytis,bet kas gabus yra tai paves manau ten
Man ji nelabai. Be kur kitur tik ne į Santarą. Jaun tada kaimyninė Milikonių geriau
Santara kaip gimanzija yra labai zemo lygio. Ir tikrai jau geriau pasirinkt gera vidruine negu prasta gimnazija..
Na, Santaros praėjusių metų egzaminų rezultatai yra berods 3 mieste, ir vieni geriausių visoje Lietuvoje. Pačiam teko joje mokytis ir galiu pasigirti, kad iš visų pažįstamų (iš kitų mokyklų) mano egzaminų rezultatai buvo geriausi. Žinoma, galbūt tai ne tik gimnazijos nuopelnas, bet nemanau, kad kita mokykla būtų padėjusi pasiekti tokių gerų rezultatų. Apie palyginimą su Milikonių išvis tyliu, jei ruošiesi nesimokyti, tačiau tikiesi gauti gerą pažymį, beabejo gali eiti ten, bet nemanau, kad tai būtų labai protingas pasirinkimas...
QUOTE(Mama Vytas @ 2008 01 31, 20:46) Na, Santaros praėjusių metų egzaminų rezultatai yra berods 3 mieste, ir vieni geriausių visoje Lietuvoje. Pačiam teko joje mokytis ir galiu pasigirti, kad iš visų pažįstamų (iš kitų mokyklų) mano egzaminų rezultatai buvo geriausi. Žinoma, galbūt tai ne tik gimnazijos nuopelnas, bet nemanau, kad kita mokykla būtų padėjusi pasiekti tokių gerų rezultatų. Apie palyginimą su Milikonių išvis tyliu, jei ruošiesi nesimokyti, tačiau tikiesi gauti gerą pažymį, beabejo gali eiti ten, bet nemanau, kad tai būtų labai protingas pasirinkimas... Apie Milikonis kalbi ne tiesą O kad ir vienoj, ir kitoj m-kloj būna visko - faktas QUOTE(Crazy @ 2008 01 31, 23:03) Apie Milikonis kalbi ne tiesą O kad ir vienoj, ir kitoj m-kloj būna visko - faktas gal baigiam juokus, milikoniu mokymosi lygis labai zemas, ten mokiniai visokie "pacanai" kurie mokos 2-3, gal kokia 10 procentu mokiniu yra normaliu t.y kurie mokosi ir t.t, o santaroje be 6-etu mokytis nepriima, tad suprask kad cia mokymosi lygis yra labai ausktas. QUOTE(Crazy @ 2007 05 14, 14:07) Na jau tik nereikia sakyti, kad šį gimnazija silpna QUOTE(Jonė @ 2008 01 31, 22:09) gal baigiam juokus, milikoniu mokymosi lygis labai zemas, ten mokiniai visokie "pacanai" kurie mokos 2-3, gal kokia 10 procentu mokiniu yra normaliu t.y kurie mokosi ir t.t, o santaroje be 6-etu mokytis nepriima, tad suprask kad cia mokymosi lygis yra labai ausktas. Pasižvalgykit po olimpiadų rezultatus, susiraskit praėjusių metų mokyklų reitingus pagal valstybinius egzaminus Santara priima ne tik su šešetais, bet ir su ketvertais, tai tikrai žinomi fakati, beje, apie tai kalba ir pačios Santaros mokytojos QUOTE(Keiti @ 2008 01 31, 22:40) Na jau tik nereikia sakyti, kad šį gimnazija silpna Buvo viena stipriausių, pagal gimnazijų reitingus, tai Kaune sipriausia - KTU gimnazija QUOTE(Crazy @ 2008 02 02, 15:14) Tikrai neneigiu, kad Santaroje nėra puikių mokinių ar klasių, tikrai yra, bet nereikia sakyti, kad ji stipri kaip gimnazija - tai tiesiog normali eilinė mokykla. [/b] Buvo viena stipriausių, pagal gimnazijų reitingus, tai Kaune sipriausia - KTU gimnazija Kaip tuo pat metu šį mokymo įstaiga gali būti tiesiog normali eilinė mokykla ir viena stipriausių gimnazijų - visai nebeaišku, ką Jūs norite pasakyti. QUOTE(Keiti @ 2008 02 02, 19:49) Kaip tuo pat metu šį mokymo įstaiga gali būti tiesiog normali eilinė mokykla ir viena stipriausių gimnazijų - visai nebeaišku, ką Jūs norite pasakyti. Aš noriu pasakyti, kad Santara gal ir buvo stipriausia gimnazija, ir dar, kad Kaune vienintelė stipri gimnaziaj - tai KTU gimnazija, va, ką norėjau paakyti
Pati mokausi milikoniu vid. tai nepasakyciau, kad jau labai gera mokykla
Crazy, negaliu skaityt Jusu komentaru
Pati baigiau sia gimnazija dar palyginus visai neseniai. I ja perejau i penktaja klase, tuomet dar ne gimnazija ir vistiek prieme laaaabai sunkiai. Pirmiausia del mano anglu kalbos pagrindu. Atejau is tokio lygio mokyklos kaip minetosios Versvu, ar Sargenu, Domeikavos ar Milikoniu(man ji prilygsta vienodam lygmeniui), turejau laikyti anglu kalbos testa, kurio neislaikiau. To pasekoje, neturejau vasaros atostogu, ir pas viena is mokytoju 3 kartus per savaite ejau i pamokas, kad pasivyciau tuometinius penktokus. Kai galiausiai islaikiau, vistiek buvo labai sunku. Per metus ivyko persilauzimas. 9oje klaseje, kada mokykla jau buvo gavus gimnazijos varda, vel pas mane vyko kritimas. Reikalavo labai daug. Ir verkiau, ir naktimis nemiegojau, taciau mokiausi. Zubrinau kiek isgalejau todel , kad viena brangiausiu man mokytoju ikale i galva, kad as galiu pasiekti savo tikslo tik reikia deti daug pastangu mokantis. Buvau berods 10oje klaseje praradus vilti tempti ta kruvi vel. Perejau i Sargenu mokykla. Juoksites...pasakysiu, kad lygiai po 2ieju dienu, sedejau pas direktoriu kabinete ir verkiau, kad mane priimtu atgal. Aciu Dievui, patikejo manim, kad nenuleisiu ranku daugiau...turbut reikejo tokio sukretimo. Na ir pasibaigiau, ir IELTS issilaikiau 9netui, kuris buvo pakankamas istoti i UK universiteta. Zodziu, kai turesiu savo vaikus, labai noreciau, kad jie eitu i sia mokykla. Labai noreciau, kad mokytojai butu tokie pat nuostabus, siuolaikiski, kaip manieji. Begalo didziuojuos savo mokykla ir dauguma mokytoju. Negaliu sakyti, kad visais, nes visur visokiu yra. Antravertus, kas vienam gerai, kitam visiskai nepriimtina. Yra ir prasciau besimokanciu mokiniu, taciau tik ne ketvertais, trejetais... tokiems sulaukus 16 is mokyklos pasiule iseiti. Niekas ju neismete, taciau pasake graziai, kad jiems bus per sunku patempt toki kruvi. Gal ir ne pati geriausia gimnazija Kaune(vistik ji palyginus dar jauna), taciau siekianti to, o tai daug pasakantis dalykas. Konkurencija tarp mokyklu, konkurecija tarp mokiniu del pazymiu - man tai buvo varanti jega gimnazijoje. Zodziu, kas pasiryzes daug mokytis ir sunkiai, visada rekomenduoju "Santara". Galiu pasakyti, kad net laisvalaiki gimnazija moka puikiai organizuoti, o tai labai svarbus dalykas
DKNight, visada galite nepatinkamus postus ignoruoti
BET VIS TIK LAIKAUSI NUOMONĖS, KAD KAUNE YRA VIENINTELĖ GIMNAZIJA VERTA TOKIO VARDO, TAI - KTU GIMNAZIJA DKNight, o keleri baigti metai, žinok, daro savo, šiais laikais viskas labai keičiasi greitu tempu Papildyta: QUOTE(Indrutia @ 2008 04 04, 23:14) Pati mokausi milikoniu vid. tai nepasakyciau, kad jau labai gera mokykla Jei "Santaroje" dirba mama, tai kodėl vis tik "Rasą" renkiesi
Crazy, as nenoriu ignoruoti postu, kurie man nepatinka, todel kad patinka diskutuoti. Antravertus, diskusija neimanoma, kada pasnekovas neturi argumentu savo teiginiams. Taip kaip jus rasote apie sia gimnazija(ir beje, pastebejau visur, kur tik ji paminima siame forume) sudarote ispudi, kad del kazkokiu labai rimtu priezasciu ji jums nepatinka. Tada ir norisi labai suzinoti tas konkrecias priezastis, o ne prielaidas, kaip as sakau - as zinau. Tai prilygsta smeiztui.
O va apie Milikoniu mokykla girdejau labai daug negeru dalyku. Konkreciai paciai teko susidurti su tos mokyklos mokiniais ir mokytojais ne karta - lankantis toje mokykloje, ar vykstant i isvykas, ar jiems lankantis musu gimnazijoje ir t.t. ir pan. Taciau as niekada niekam nesakysiu, kad va ten zemas lygis..todel, kad net Milikoniu mokyklai iki zemo lygio tolokai palyginti su ne kaikuriomis kitomis vidurinemis, taciau , kad ji geresne uz Santara, niekada nesutiksiu...pakankamai sunkiai pastaroji sieke gimnazijos pripazinimo, kurio Milikoniu vid. del ne kaikuriu priezasciu negavo. QUOTE(DKNight @ 2008 07 08, 00:53) kad ji geresne uz Santara, niekada nesutiksiu...pakankamai sunkiai pastaroji sieke gimnazijos pripazinimo, kurio Milikoniu vid. del ne kaikuriu priezasciu negavo. Aš ir nesakiau, kad Milikonys geresnė už "Santarą"
Galbut tada situacija pasikeite...kaip ir saket, kad siais laikas daugkas keiciasi... As netiesiogiai perskaiciau, kad viena mokykla geresne uz kita, taciau kaikuriuose postuose, jus parasius:" Kaaa? I Santaraaa? Jau geriau i Molikonis. Santara - zemas lygis."
Galbut prieme is Milikoniu mokinius, galbut per pazintis, galbut del krepseliu, kaip jus sakot...bet svarbiausia, kad kruvis ten nesiskeria nuo to ar mokaisi silpnesneje kaseje ar stipresneje.Gal padaro daugiau nuolaidu, taciau visi mokosi pagal ta pacia gimnazijos mokytoju programa ir dar labai neaisku ar tie silpnieji mokiniai ji patempia. Mano daug draugiu is paraleliniu klasiu pabego is Santaros i silpnesnes ju nuomone gimnazijas, taciau aisku buvo ir kurie perejo i stiprias, tokias kaip KTU. Taciau musu mokytojais jais labai del to didziavosi. Niekada nesyliginom i KTU lygi, tik dar kol as mokiausi, stengemis tokio siekti, o jei dabar pasikeite viskas is esmes, butu labai labai gaila.. Tarkim kai toms dvejoms dienoms buvau perejus i Sargenu vidurine, tai jiems ta Santara atrode, kaip kokia vunderkindu gamykla. Taciau ir istikruju, zinokit, as ten neturejau ka veikti, kai pamaciau is kokiu knygu jie ruosias mus mokinti 10oje klaseje... Aisku, dabar daugkas pasikeite... Tarkim, labai nustebau kaip Domeikavos vidurine gavo Domeikavos gimnazijos varda QUOTE(amelle @ 2007 08 09, 17:29) na santaroj labai nori is visu padaryt moksliukus ir i galvas kala daugiau negu reikia.sunku joje mokytis,bet kas gabus yra tai paves manau ten QUOTE(Platina_ @ 2007 08 10, 19:40) QUOTE(Gabrieele @ 2007 08 22, 23:05) Santara kaip gimanzija yra labai zemo lygio. Ir tikrai jau geriau pasirinkt gera vidruine negu prasta gimnazija.. QUOTE(Crazy @ 2008 01 31, 23:03) Apie Milikonis kalbi ne tiesą O kad ir vienoj, ir kitoj m-kloj būna visko - faktas QUOTE(Crazy @ 2008 02 02, 16:14) Pasižvalgykit po olimpiadų rezultatus, susiraskit praėjusių metų mokyklų reitingus pagal valstybinius egzaminus Santara priima ne tik su šešetais, bet ir su ketvertais, tai tikrai žinomi fakati, beje, apie tai kalba ir pačios Santaros mokytojos Buvo viena stipriausių, pagal gimnazijų reitingus, tai Kaune sipriausia - KTU gimnazija na zinot, kam sunku kam lengva, nereik ten buti visiskai blondinei jau. Beje santara yra viena is stipriausiu gimnaziju kaune tai rodo rezultatai, o jei i ja nepateksi, tai tada tenka eiti i DUNDUKU MOKYKLA "MILIKONYS" pats zemiausias lygis, mustynes. vandalizmas, prievartavimai ir visa kita , kas pritinka siai milikoniu mokyklai. as ten vaiku , kurie yra gabus, tikrai neleisciau, ten tik talento svaistymas.
As Santara pabaigiau pries kelis metus.
Mano draugas atejo is Milikoniu i 8 klase, tai reikejo stengtis kad pasivytu, tad kame tas Milikoniu stiprumas? na o isvaziaves, vaikinas nusluoste nosis kitiems Santaroj dirba tikrai profesionalus mokytojai, bet jokiu budu nesakau kad kitur tokiu nera QUOTE(Flos @ 2008 11 26, 01:12) As Santara pabaigiau pries kelis metus. Mano draugas atejo is Milikoniu i 8 klase, tai reikejo stengtis kad pasivytu, tad kame tas Milikoniu stiprumas? na o isvaziaves, vaikinas nusluoste nosis kitiems Santaroj dirba tikrai profesionalus mokytojai, bet jokiu budu nesakau kad kitur tokiu nera Mokytis aišku visur reikia, tačiau, jei tau dar be mokslo svarbus ir įvertinimas, tai šitoje gimnazijoje reiks gerokai paplušėti, o jei norėsi dešimtuko, tai net išsireikalauti, nes šios mokyklos dažno pedagogo politika - 10 moka tik mokytojas.
Jeigu jau nepateksi i Santara , tai nesutinku , kad reikia eiti i prasciausia mokykla.TIKRAI NE.Galima rinktis dar daug padoriu gimnaziju . O del istojimu.Jeigu i Santara neprieme ,tai nereiskias ,kad ir kitur nepriims, gi cia buvo kalbeta ,kad su 4 papuole , o su 9 mergaite nepakliuvo.Ir ka , perejo i kita gimnazija, ne ka prastesne.
QUOTE(Sogettene @ 2009 01 28, 10:03) Jeigu jau nepateksi i Santara , tai nesutinku , kad reikia eiti i prasciausia mokykla.TIKRAI NE.Galima rinktis dar daug padoriu gimnaziju . O del istojimu.Jeigu i Santara neprieme ,tai nereiskias ,kad ir kitur nepriims, gi cia buvo kalbeta ,kad su 4 papuole , o su 9 mergaite nepakliuvo.Ir ka , perejo i kita gimnazija, ne ka prastesne. Aš taip pat galvoju.
Siais metais puse is milikoniu (pati ten mokiaus 8 metus) perejo i santara
o i sia gimnazija priima tik i 9-a klase? ar ir i 5-a?
į santarą lyg nuo 5 kl.
deja Santara-gimnazija nuo 9kl.mano mergaite ruosiasi ten pereiti is Basanaviciaus vid.
O aš nežinau ką daryt, vis neapsisprendžiu ar pereit iš Šilainių vidurinės į Santarą ar ne.Nu niekap neapsisprendžiu, o jau kaip ir laikas būtų dokumentus nešt gal kas galėtų pasakyti savo nuomonę, kas dabar mokosi Santaroj kokia ten situacija ar verta pakeisti visiškai šalia esančią mokykla, gerus mokytojus, ir gerus draugus, į Santaros gimnaziją kur tikrai aukšto lygio paruošimas egzaminams?
na jeigu kaip pati skai mokytojai gei tai ar verta keisti? kaip paciai atrodo, ar tikrai tiki, kad labiau mokysies gimnazijoje? jeigu cia geri mokytojai, pati stengiesi manau gal neriekia keisti jeigu abejoji, kad po to netektu gailetis. bet aisku mokslo prasme reta vidurine prilygs gimnazijai kaip ten bebutu
Aš čia tikrai likčiau, bet artimiausiu metu Šilainių vidurinę gali padaryti dešimklase.O ant egzaminų pereit į kitą mokyklą visai nesinori.
Sveikos. noriu paklausti jusu nuomones. siuo metu mokausi rasoje, bet parasiau prasyma i santara(trbt kelio atgal jau nera) bet norejau pasiklaust ar tikrai jau santara tokia prasta o rasa gera. nzn, mokiausi visus metus ir nk ypatingo nepastebejau (nebent neivertnau). gera mokykla(savaime suprantama), bet ner nk stebuklingo, kaip galvojau pries metus. db paieskojau egzaminu rezultatu, pasiklausinejau pazistamu ir susidariau nuomone kad santara geriau, nes egzaminu statistikos rode kad santara lenkia procentai rasa, ir rasoje matkes egzaminus zmones net su korepetitoriais prastai islaike o santaroje be ju geriau parase. be to man apie 1h iki vaziuot reik, tai lb vargina, mano abi drauges istojo i ktu ir likau kaip ir be draugu. todel per pora dienu apsisprendziau ir parasiau prasyma i santara. db dvejoju, neapsisiprendziu, nzn ar gerai padariau, bet dar nebuvau ir nk nesakiau rasai, dar galiu persigalvoti. patarkit man ir jei galima kuo skubiau, nes laiko ner.
Sveiki,
Gal atsilieptu besimokantys Santaros gimnazijojeir papasakotu kokios ten uniformos ir kur jas siuvosi? Aciu
as kai mokiausi santaroje, tai uniformos buvo pilki svarkai ir juodos kelnes. Svarkus visi siuvosi. Medziaga pirkom parduotuveje prie Undines(sporto klubas Titanas yra dar), o siuvejus kas savo turejo, kam mamos siuvo. Juodas kelnes bet kurioje parduotuveje nusipirkti galima.
QUOTE(DKNight @ 2009 08 03, 21:48) as kai mokiausi santaroje, tai uniformos buvo pilki svarkai ir juodos kelnes. Svarkus visi siuvosi. Medziaga pirkom parduotuveje prie Undines(sporto klubas Titanas yra dar), o siuvejus kas savo turejo, kam mamos siuvo. Juodas kelnes bet kurioje parduotuveje nusipirkti galima. Aciukas
Labuka! tai ar perejei i Santara? as ir is Rasos ir vis dvejojau ar pereit ar ne. Nes santara va atrodo normaliau net paruosia egzams... Ir vaziuto net nereiktu..
bet kazkaip susilaikiau.. O tu neisigaili dar del sprnedimo? Papildyta: O ar Santaroj yra kazkas tokio kaip rasoj universitetines klases? ar visi maisosi ten tarpusavy? |