Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Apavas vandenyje
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Aurelija-mama
Sveikos mamytės, gal pražiūrėjau, tačiau komentarų apie vaikučių batukus vandenyje neradau. Mes keliaujame į užsienį, todėl man labai svarbu savo dukrytei nupirkti specialius batukus ar basutes, su kuriais ji galėtų bristi į jūrą. Gal ką nors galėtumėte patarti? Kur tokius rasti (Vilniuje)?
Wildberry
4u.gif
Buna tokios gumines basutes,specialiai tam pritaikytos 4u.gif Kadangi esu ne vilniete tai nurodyti kur pirkti buna negaliu,tikrai maciau ,kad forume tokias pardavinejo 4u.gif
Žiogelis
maciau superines tapkytes Sv.Stepono 4, tokia parduotuvele naturaliu dalyku. Nezinau kainos, bet atrodo labai smagiai, butent maziems vaikams. Super
Aurelija-mama
Labai ačiū už informaciją 4u.gif , tai reikės bėgti paieškoti.
Izida
QUOTE(Aurelija-mama @ 2007 05 12, 12:42)
Sveikos mamytės, gal pražiūrėjau, tačiau komentarų apie vaikučių batukus vandenyje neradau. Mes keliaujame į užsienį, todėl man labai svarbu savo dukrytei nupirkti specialius batukus ar basutes, su kuriais ji galėtų bristi į jūrą. Gal ką nors galėtumėte patarti? Kur tokius rasti (Vilniuje)?
*

Bandyk sporto prekių parduotuvėse pažiūrėti. Aš pernai Nike pirkau, tai buvo thumbup.gif basutes.
Paja
Jei niekur nerasi, tai nupirksi jau nuvažiavusi. Mes žiemą atostogavom, mažėlei tokius batelius turėjom, o dičkei nei su žiburiu niekur neradom, todėl nuvykę nupirkom ir jai, ir sau. 4u.gif
bitute maja
maciau forume kazkas pardavineja, vaikuciu prekese
gustaine
Mačiau Gedimino 9 LINDEX parduotuvėj tokių lengvų net nežinau kokios medžiagos klumpaičių, bet po vandenį tikrai tinka braidyti. Įvairių spalvų ir dydžių buvo, man patiko.
d-krall
Bent jau Klaipėdoje AKROPOLYJE mačiau vaikiškų prekių parduotuvėlėse porą kartų. Manau, kad Vilniuje tuo labiau turėtų būti bet kokioje parduotuvėje.
Gaile_
Vakar maciau Vilniaus Akropolyje parudotuveje Mada vaikams smile.gif Gal pasirinkimas ir nera didelis, bet bent jau keli dydziai buvo
Anai'D
o gal kas mate ir kaina?ar labai brangu? ax.gif
d-krall
bent jau Klaipėdoj firminėje parduotuvėje 30-40 kainavo. Brangoka. Gal paprasčiausiai pereik didžiausisu prekybos centrus ir tikrai rasi pigiau.
Anai'D
O tie batukai tokie guminiai kur buna? blush-anim-cl.gif
Tafi
QUOTE(Aurelija-mama @ 2007 05 12, 11:42)
*

Pilna apavo skirto vandenyje, Sportland, Spotline, Nike, Adidas parduotuvese, mergaitiskos ruzavos, berniukams juoda-pilka, pilka-geltona, zydra-oranzine, kaina nuo 49-79 lt, yra nuo visai mazu iki didesniu
dzhina
Mes tai pirkom SM naudotas, bet atrodo kaip naujos thumbup.gif
Keberiokšt
Vilniaus Akropolyje, Maximoje maciau. Beje, gal Kretoje nebus akmenuoto pajurio, tada ir maudymosi batuku nereiks 4u.gif
Padangė
smile.gif Tose salyse irgi buna pikt mirksiukas.gif
Braškutė
as nupirkau tokias putiniu paduku, gal tiks g.gif
Anai'D
maciau vakar vilniuje kalvariju turguje,kaina nuo 12-14lt,tik kad dydis maziausias 26
Edukas
As savo maziukui padevetuose uz 5 litus nupirkau
rouling
QUOTE(Tafi @ 2007 05 28, 22:46)
Pilna apavo skirto vandenyje, Sportland, Spotline, Nike, Adidas parduotuvese, mergaitiskos ruzavos, berniukams juoda-pilka, pilka-geltona, zydra-oranzine, kaina  nuo 49-79 lt, yra nuo visai mazu iki didesniu
*

aha, tik mažų dydžių neturi schmoll.gif

apėjau ir maksimas, tik Mada vaikams radau clap.gif ,
bet kaina ne išgeriausių 49Lt sad.gif
erikiuxxx
mes turkijoi tai is crocsu neilipom,ir vandeny, ir sausumoi, super wub.gif
KRIAUKLELE
Senukuose yra pirkti ax.gif batuku pasirinkimas ivairus, atitinkamai ir kainos ivairios ax.gif
O crooksai geras dalykastuo klausimu thumbup.gif
laimulka
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2009 10 13, 17:37)
Senukuose yra pirkti  ax.gif batuku pasirinkimas ivairus, atitinkamai ir kainos ivairios  ax.gif
O crooksai geras dalykastuo klausimu  thumbup.gif
*

mes ir su croksais Kroatijoj atostogavom,o paskui fainuciu batuku maciau Thom Philips
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.