Sveikos mamytės, gal pražiūrėjau, tačiau komentarų apie vaikučių batukus vandenyje neradau. Mes keliaujame į užsienį, todėl man labai svarbu savo dukrytei nupirkti specialius batukus ar basutes, su kuriais ji galėtų bristi į jūrą. Gal ką nors galėtumėte patarti? Kur tokius rasti (Vilniuje)?
Buna tokios gumines basutes,specialiai tam pritaikytos
maciau superines tapkytes Sv.Stepono 4, tokia parduotuvele naturaliu dalyku. Nezinau kainos, bet atrodo labai smagiai, butent maziems vaikams. Super
Labai ačiū už informaciją
QUOTE(Aurelija-mama @ 2007 05 12, 12:42) Sveikos mamytės, gal pražiūrėjau, tačiau komentarų apie vaikučių batukus vandenyje neradau. Mes keliaujame į užsienį, todėl man labai svarbu savo dukrytei nupirkti specialius batukus ar basutes, su kuriais ji galėtų bristi į jūrą. Gal ką nors galėtumėte patarti? Kur tokius rasti (Vilniuje)? Bandyk sporto prekių parduotuvėse pažiūrėti. Aš pernai Nike pirkau, tai buvo
Jei niekur nerasi, tai nupirksi jau nuvažiavusi. Mes žiemą atostogavom, mažėlei tokius batelius turėjom, o dičkei nei su žiburiu niekur neradom, todėl nuvykę nupirkom ir jai, ir sau.
maciau forume kazkas pardavineja, vaikuciu prekese
Mačiau Gedimino 9 LINDEX parduotuvėj tokių lengvų net nežinau kokios medžiagos klumpaičių, bet po vandenį tikrai tinka braidyti. Įvairių spalvų ir dydžių buvo, man patiko.
Bent jau Klaipėdoje AKROPOLYJE mačiau vaikiškų prekių parduotuvėlėse porą kartų. Manau, kad Vilniuje tuo labiau turėtų būti bet kokioje parduotuvėje.
Vakar maciau Vilniaus Akropolyje parudotuveje Mada vaikams
o gal kas mate ir kaina?ar labai brangu?
bent jau Klaipėdoj firminėje parduotuvėje 30-40 kainavo. Brangoka. Gal paprasčiausiai pereik didžiausisu prekybos centrus ir tikrai rasi pigiau.
O tie batukai tokie guminiai kur buna?
QUOTE(Aurelija-mama @ 2007 05 12, 11:42) Sveikos mamytės, gal pražiūrėjau, tačiau komentarų apie vaikučių batukus vandenyje neradau. Mes keliaujame į užsienį, todėl man labai svarbu savo dukrytei nupirkti specialius batukus ar basutes, su kuriais ji galėtų bristi į jūrą. Gal ką nors galėtumėte patarti? Kur tokius rasti (Vilniuje)? Pilna apavo skirto vandenyje, Sportland, Spotline, Nike, Adidas parduotuvese, mergaitiskos ruzavos, berniukams juoda-pilka, pilka-geltona, zydra-oranzine, kaina nuo 49-79 lt, yra nuo visai mazu iki didesniu
Mes tai pirkom SM naudotas, bet atrodo kaip naujos
Vilniaus Akropolyje, Maximoje maciau. Beje, gal Kretoje nebus akmenuoto pajurio, tada ir maudymosi batuku nereiks
as nupirkau tokias putiniu paduku, gal tiks
maciau vakar vilniuje kalvariju turguje,kaina nuo 12-14lt,tik kad dydis maziausias 26
As savo maziukui padevetuose uz 5 litus nupirkau
QUOTE(Tafi @ 2007 05 28, 22:46) Pilna apavo skirto vandenyje, Sportland, Spotline, Nike, Adidas parduotuvese, mergaitiskos ruzavos, berniukams juoda-pilka, pilka-geltona, zydra-oranzine, kaina nuo 49-79 lt, yra nuo visai mazu iki didesniu aha, tik mažų dydžių neturi apėjau ir maksimas, tik Mada vaikams radau bet kaina ne išgeriausių 49Lt
mes turkijoi tai is crocsu neilipom,ir vandeny, ir sausumoi, super
Senukuose yra pirkti
O crooksai geras dalykastuo klausimu |