Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nekenčiu kontraceptikų
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Kontraceptinės priemonės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Smurka
O aš turiu problemėlę, kad negaliu pakęst jokių konytraceptinių priemonių.

Prezervatyvas užknisa, nes jį užmaut reikia tuo metu, kai norisi veik ką nors daug malonesnio

Tabletės - dėl to, kad galiu pamiršt jas išgert ir dėl visokių galimų pašalinių poveikių

Tepalai - feeee, net nupurtė, kai pasitelkiau vaizduotę ir pradėjau save regėt kažkokį mėšlą bešvirkščiančią sau į gerą vietą blink.gif Be to, šią priemonę naudojant jau turi būt iš anksto nusiteikusi mylėtis. O kur tada "nenumatyti atvejai"?

Pleistras - mačiau vieną tioločką vasarą prisiklijavusią jį matomoj vietoj. Čia ką, nauja mada? blink.gif Ir apskritai, pleistrus linkusi klijuoti tik tada, kai to ypatingai reikia - ant žaizdos

Žiedas - dar nepasidomėjau šia priemone, bet jau išsyk atmetu - vėl kažką grūstis ten, feeee

Spiralė. varinę turėjau. Pailgėjo ir taip ilgos bei pagausėjo ir taip gausios mėnesinės. Blogai. Galėčiau pabandyti mireną, bet ir ši turi pašalinių poveikių.

Ar nieko nepamiršau? Turbūt nieko. Tad kas belieka? Arbata su citrina sad.gif

another
QUOTE(Smurka @ 2005 01 06, 22:24)
O aš turiu problemėlę, kad negaliu pakęst jokių konytraceptinių priemonių.

Tabletės - dėl to, kad galiu pamiršt jas išgert ir dėl visokių galimų pašalinių poveikių

Jei kasdien TAU patogiu laiku gauni SMS, primenancia, kad jau laikas gerti KT- nelabai imanoma pamirsti tongue.gif Dar siuncia priminima, kad nepamirstum nusipirkti naujos pakuotes tongue.gif Paslauga NEMOKAMA smile.gif

Ir dar viena dalyka pamirsai- zvakutes. Jos istirpsta gana greitai, tik reikia turet salia rolleyes.gif
blondine

Ar nieko nepamiršau? Turbūt nieko. Tad kas belieka? Arbata su citrina sad.gif
*

Ir su migdomaisiais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Deja, vyrams kolkas kontraceptikų nėra. Gaila. Aš irgi mieliau jam pasiūlyčiau gerti, nei pati. Bet...tenka sad.gif
Smurka
QUOTE(Will @ 2005 01 06, 22:35)
1.Jei kasdien TAU patogiu laiku gauni SMS, primenancia, kad jau laikas gerti KT- nelabai imanoma pamirsti  tongue.gif  Dar siuncia priminima, kad nepamirstum nusipirkti naujos pakuotes  tongue.gif  Paslauga NEMOKAMA smile.gif

2.Ir dar viena dalyka pamirsai- zvakutes. Jos istirpsta gana greitai, tik reikia turet salia  rolleyes.gif
*

1. O jei kaip tik tuo metu stoviu pas viršininką ant kilimo? Kaip tada?

2. Žr. aukščiau. Situacija ta pati, kaip ir su tepalais. Feee
Amu
aga, ir man sitas aktualu... nu negaliu pakest as tu kontraceptiku, nei vienu dar neteko gert kad neturetu man salutinio poveikio - nuo vienu svoris auga, nuo kitu nuotaika darosi kaip savizudes teroristes, nuo treciu salcio/karcio bangos pastoviai krecia, ir nuo VISU kiek bandziau - dingsta lytinis potraukis... Ir apskritai NENORIU as kisti i save to brudo net jei jis ir neturetu jauciamo salutinio poveikio - vistiek farsiruoji save ilga laika kazkokiom medziagom, kurios israstos palyginus neseniai, ir velniai zino ar netures salutinio poveikio po desimties ar keliu desimciu metu. Juo labiau, kad as dar neturiu vaiku ir nelabai tikiu, kad kontraceptikai tokie nekalti ir negali pakenkti vaisingumui - hormonai yra pavojingas dalykas, esu as jais gydyta paauglystej ir turejau proga isitikint.

Ir kaip paskui nervina, kai isgirsti daktaru replikas kokios nors merginos su netyciuku atveju - "Kaaaaip taip galima, Siaaais laikais, kai yra Tieeeek apsaugos priemoniu"........ Da nu... Is visos tos daugybes belieka prezervatyvai, o ju minusus Smurka jau ivardino, plius dar tai, kad kazkodel ju amziais neturiu reikiamu metu, arba jie plysta arba nusmunka ir siaip man jie nemalonus.

Dar bandziau zvakutes ir tuos svirksciamus kremukus - tfu, griauzia, kvapas bjaurus ir jauciasi dar kuri laika po to, malonumo - jokio.

Tai vat, siaaais laikais su tieek apsaugos priemoniu, as linkusi dabar nesimylet is viso, kol neistekejusi, nes nera man tinkanciu priemoniu....
Smurka
Kai aš išeidinėjau iš M-1, man kolegos padovanojo firminę radijo stoties kuprinę, o joje buvo prigrūsta virš 100 prezervatyvų. Tipo, kad karjerą daryčiau, o ne vaikus megalol.gif

Vieną sunaudojau pagal paskirtį, dar kelias dešimtis vaikai balionams išpūtė. Mėtėsi tie prezervatyvai paskui laiptinėj, kieme, dar, jaučiu, ir mokykloj vienas kitas buvo "nutūpęs" megalol.gif tai diedas udraudė man juos vaikams dalint. Griežtai. Sakė, čia ne žaislas.

Ne žaislas, tai ne žaislas. užtat ir guli dabar jie pas mus stalčiuj tuščiai, o aš arbatą su citrina geriu biggrin.gif
vilara
As irgi trejus metus varau vienas ir tas pacias mycrogynon. Mat cia, uk, paskiria daktarai ir nereikia moketi.Visai jos neblogos man pasirode, ir tikino kad cia jaunoms panoms pacios geriausios. Bet grizus i lietuvele ginekologe sako kad jos jau atgyvenos. Tai koki slamsta as cia tiek meteliu naudojau mad.gif Viskas uztenka, reikia vaikucio 2.gif
Rigedora
blink.gif blink.gif o arbata su citrina čia prie ko????????????? norą sumažina ar čia tipo kontraceptiškai veikia? ?? kažko dar nieko apie tai negirdėjau..... ohmy.gif

o su tais kotraceptikais tai tikrai vienas vargas... doh.gif su tabletėm jau prisižaidžiau-užteko sočiai doh.gif svoris augo, noro-nulis, o dabar vat nustojus gerti kelintas mėnuo pasekmės hormonų išsibalansavimo jaučiasi-viskas pradedant oda ir plaukais ėmė taukais varvėti doh.gif spuogai pastoviai dauginasi kaip triušiai mad.gif -ko niekad nebuvo... nu noras jau grįžo su kaupu doh.gif blush-anim-cl.gif

sargiai-nu blyn, kaip smurka sako, taip jų nelaiku prireikia doh.gif blush-anim-cl.gif arba jų aplamai šalia nebebūna doh.gif ir kas sugalvojo pakeliuose tik po tris pakuoti doh.gif

žvakutės ir kremai-nu man kažkaip nepatikima atrodo... schmoll.gif o ir tas terliojimas.... fe..
spiralės daugeliui netinka....ir problemų nuo jų daug būna....

kas lieka???? oralinis, analinis arba susilaikymas.... rolleyes.gif na dar jei savo ciklu pasitiki-natūralus planavimo būdas.... rolleyes.gif ką jaučiu teks vėl prisiminti-vaisingas nevaisingas dienas su sargiais derinti... ech.... doh.gif baisu........... sad.gif
subalansuota
As pries kontraceptines visom keturiom new_russian.gif
Pasekmes po kontraceptiku iki siol jauciu doh.gif negana to kad juodai vel spuogai sokinet kaip zuikiai pradejo, dar ir ciklas taip issireguliavo, kad tuoj ir pamirsiu ka reiskia kraujuoti spam.gif Bo to "malonumo" jau pora menesiu neapturiu, tik neaiskus kazkas karts nuo karto isbegantis skystis is manes beee.gif
KONTRACEPTIKAMS - NE NE NE poster_offtopic.gif VISIEMS LAIKAMS spam.gif
Griaustinė

o su tais kotraceptikais tai tikrai vienas vargas... doh.gif su tabletėm jau prisižaidžiau-užteko sočiai doh.gif svoris augo, noro-nulis, o dabar vat nustojus gerti kelintas mėnuo pasekmės hormonų išsibalansavimo jaučiasi-viskas pradedant oda ir plaukais ėmė taukais varvėti doh.gif spuogai pastoviai dauginasi kaip triušiai mad.gif -ko niekad nebuvo... nu noras jau grįžo su kaupu doh.gif blush-anim-cl.gif

O ka daryt su tais spuogais ir plaukais????????
Man irgi tas pats
Jauciuosi lyg vel keturiolikos
Rigedora
QUOTE(kristina. @ 2005 01 07, 12:53)
O ka daryt su tais spuogais ir plaukais????????
Man irgi tas pats
Jauciuosi lyg vel keturiolikos
*

tikiuosi, kad palaipsniui atsistatys ta pažeista pusiausvyra-telieka tik laukti... vat noras jau sugrįžo, ištinimas praėjo wink.gif tai gal ir tie bjuarybės spuogai ir riebalai susitvarkys su laiku... unsure.gif
Griaustinė
Idomu kiek tai truks, va jau istveriau menesi be tos chemijos, bet kiek mad.gif isleidau spuoguotos odos prieziurai ir seborejai gydyti
Galetu vyrams tikrai ka nors sukurti, tiesa, yra sukurta thumbup.gif , bet pas mus neregistruota schmoll.gif
subalansuota
QUOTE(Rigedora @ 2005 01 07, 16:05)
tikiuosi, kad palaipsniui atsistatys ta pažeista pusiausvyra-telieka tik laukti... vat noras jau sugrįžo, ištinimas praėjo wink.gif tai gal ir tie bjuarybės spuogai ir riebalai susitvarkys su laiku... unsure.gif
*

As irgi gyvenu tik optimistiskom nuotaikom drinks_cheers.gif
Smurka
QUOTE(vilko_puse @ 2005 01 07, 14:08)
tai palot ant kontraceptiku susirinkot? jei nepatinka - nenaudokit. kokios problemos? ka darysit, kai pastosit? isivaizduoju, kad Smurka nelabai to troksta. nesuprantu temos  blink.gif
*

Palot, padejuot, pasiguost... Kaip pavadinsi, taip nepagadinsi. Padėtis be išeities - pastot, kaip pat rašai, netrokštu, o kontraceptikų priimtinų sau nerandu sad.gif

o arbata su citrina čia prie ko????????????? norą sumažina ar čia tipo kontraceptiškai veikia? ?? kažko dar nieko apie tai negirdėjau..... 

Anekdoto to nežinai? megalol.gif
Žodžiu, klausia pacientė ginekologo, kokią šimtaprocentinę apsisaugojimo priemonę šis galėtų jai rekomenduoti. Gydytojas pataria gert arbatą su citrina. Pacientė pasiteirauja - prieš ar po to. Gyduytoja atsako, jog vietoj to megalol.gif
snoopy
QUOTE(vilko_puse @ 2005 01 07, 14:08)
tai palot ant kontraceptiku susirinkot? jei nepatinka - nenaudokit. kokios problemos? ka darysit, kai pastosit? isivaizduoju, kad Smurka nelabai to troksta. nesuprantu temos  blink.gif
*

che che che megalol.gif na ir as "palosiu" : nepatinka tos kontraceptines (ypac tas pasakymas:prie tableciu organizmas prisitaiko per 3 menesius - tai ka as tuos tris menesius turiu kankintis, kol "prisitaikysiu"????), bet ... kol kas tai man priimtiniausias budas apsisaugot ... leliuko dar negalima o susilaikymas nevilioja blush-anim-cl.gif
Raideles

Spiralė. varinę turėjau. Pailgėjo ir taip ilgos bei pagausėjo ir taip gausios mėnesinės. Blogai. Galėčiau pabandyti mireną, bet ir ši turi pašalinių poveikių.

*

Smurka. nejau tikrai Mirena turi pasaliniu poveiku biggrin.gif Nu smagu girdeti, matyt pereisi prie naturaliu metodu megalol.gif O gal prie visisko susilaikymo blink.gif
manu
merginos, gal kuri bandet kempineles , kurias dabar taip reklamuoja biggrin.gif atseit apsauga unsure.gif 24 ar tai 12 val, ir gali kiek nori kartu tongue.gif
tiesa, kai as vaistinej ju ieskojau farmacininke nieko nezinojo, sako gal tamponai blink.gif , na gal blink.gif cia tas pat tik kitos formos blink.gif , bet kaina ju nebloga 2vnt 19 lt tongue.gif
Ieva-Pieva
labai jau brangus malonumas doh.gif
Indruske
sveikutes, as paskaiciau jusu nuomones apie kontraceptikus, tai sugalvojau prie jusu prisideti...as kontraceptikus meciau pries menesi, tai dabar galvoju sulauksiu menesiniu ar ne, ir kada tas bus...naudojau 5metus be pertraukos, tai nusibodo ta chemija nerealiai, nors dabar nezinau ko cia tiketis.Viena mano drauge irgi ilgai naudojo, bet vasara istekejo, ir dabar nuo rugpjucio bando pasigaminti vaikeli, bet nesigauna...gal priezastys ne kontraceptikai, bet vis neramu. smile.gif
Smurka
QUOTE(Raideles @ 2005 01 07, 17:35)
Smurka. nejau tikrai Mirena turi pasaliniu poveiku  biggrin.gif Nu smagu girdeti, matyt pereisi prie naturaliu metodu  megalol.gif O gal prie visisko susilaikymo  blink.gif
*

natūralus metodas - tai tas pats,kaip ir joks metodas tongue.gif O apie arbatą su citrina aš jau kalbėjai. Šį šimtaprocentinį metodą jau kuris laikas ir naudoju biggrin.gif Nors šiaip, kai labai gerai pagalvoji, džiaugtis čia nėr kuo sad.gif
Tafi
As esu irgi nusistaciusi pries kontraceptikus, visiskai ju net nesu bandziusi
Vijone
Tenka ir man save priskirti prie esancios kontarcepsijos nemegejos gretu unsure.gif Geriamos netinka, visu kremuku ir zvakuciu neisivaizduoju saves naudojancios, spirale irgi nelabai patraukliai atrodo. Tai kaip ir lieka arbata su citrina biggrin.gif
Noa
Gerai, kai zmogus nemegsta kontraceptiku ir megsta vaikus - tada jis nenaudoja vienu ir turi daug kitu ir dziaugiasi smile.gif
Gerai, kai zmogus nemegsta vaiku ir megsta kontraceptikus - tada jis is viso neturi problemu smile.gif
Blogai, kai zmogus nenori nei vaiku, nei kontraceptiku. Truputuka geriau, jei bent arbata su citrina megsta... biggrin.gif
O kazin kaip yra, kai zmogus be problemu vartoja kontraceptikus ir megsta vaikus, kaip cia toki pavadinus? Nezinantis ko nori? g.gif
vilara
QUOTE(Indruske @ 2005 01 07, 20:50)
sveikutes, as paskaiciau jusu nuomones apie kontraceptikus, tai sugalvojau prie jusu prisideti...as kontraceptikus meciau pries menesi, tai dabar galvoju sulauksiu menesiniu ar ne, ir kada tas bus...naudojau 5metus be pertraukos, tai nusibodo ta chemija nerealiai, nors dabar nezinau ko cia tiketis.Viena mano drauge irgi ilgai naudojo, bet vasara istekejo, ir dabar nuo rugpjucio bando pasigaminti vaikeli, bet nesigauna...gal priezastys ne kontraceptikai, bet vis neramu. smile.gif
*

As ryjau jas 4 metelius, o mano ginekologe sako pries planuojant nestuma reikia palaukti bent jau 4 menesius kol susitvarkys organizmas, megalol.gif tipo naudoti sargucius. wink_3.gif
Tai vat ir laukiu dabar........... tongue.gif
siluetas
QUOTE(Staarm @ 2005 01 07, 19:48)
As esu irgi nusistaciusi pries kontraceptikus, visiskai ju net nesu bandziusi
*

Tai tik natūraliais metodais?????????????
Mano 2.gif taip ir atsirado - naudojantis natūraliais. Daugiau nenoriu rizikuoti megalol.gif
Griaustinė
Griztant prie tu brangiu kempineliu, idomu kaip jos apsaugo? Gal tokiu lygiu kaip NLA? blink.gif
Ir isvis tikrai labai gera apsauga arbata su citrina.
Jau pora vakaru pavartojau
Nors... berods kazko truksta sad.gif
paupau
atsyprasau neraso 2raydzyu gal suprasytas tayp pat nerandu .....o gas tay per gempyneles???sudomynot parasygyt apye jas placyau acyu!!
Bruk
Aš ir prie tų kurios neapkenčia kontraceptinių aggressive.gif , atgėriau 3 metelius, kol vieną vakarą net pykint nuo jų pradėjo blink.gif . Viskas jau puse metų nebegeriu thumbup.gif , ir noras atsirado wub.gif , lyg ir apetitas mažėja smile.gif Gyvenimas šviesėja thumbup.gif , vat tik arbata su citrina jau įgryso g.gif , ką daryti g.gif
Happymother
Man geriausias metodas yra pleistras . Užsiklijuoji ir visa savaite apie tai pamiršti. Tik šiektiek brangus malonumas , bet ko tik ne padarom , del malonumo. svarbiausiai nereikia gerti tu tablečių . Kontracepcija eina per oda o ne per skrandį ir taip man patinka .o del matymo vasara , manau,kad100 pr kūno žmogus parodo , pačiam artimiausiam žmogui . smurka , dar vienas būdas yra jai tau jau niekas nepriimtina , jai jau nesiruoši planuoti vaikų, tai lieka sterelizatcija . Bet tai labai drastiškas metodas arba jau tik lieka arbata su citrina .
Paradoksualė
Nu as cia ne per seniausiai dalyvauju,nu skaitau ir skaitau kas ci aper arbata su citrina???? jus cia rimtai,ar juokaujat???Apsvieskit jei nesunku laugh.gif blink.gif g.gif
Vijone
QUOTE(Afroditte @ 2005 01 19, 21:23)
Nu as cia ne per seniausiai dalyvauju,nu skaitau ir skaitau kas ci aper arbata su citrina???? jus cia rimtai,ar juokaujat???Apsvieskit jei nesunku laugh.gif  blink.gif  g.gif
*

Nu ka, vietoj sekso renkiesi arbata su citrina, tada atsuki brangiausiam nugara ir dusaudama uzmiegi laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Bruk
paskaityk keliom žinutėm aukščiau biggrin.gif drinks_cheers.gif
Smurka
QUOTE(happymother @ 2005 01 19, 08:49)
1. Kontracepcija eina per oda o ne per skrandį ir taip man patinka .o del matymo vasara , manau,kad100 pr kūno žmogus parodo , pačiam artimiausiam žmogui .

2. smurka , dar vienas būdas yra jai tau jau niekas nepriimtina , jai jau nesiruoši planuoti vaikų, tai lieka  sterelizatcija . Bet tai labai drastiškas metodas arba  jau tik  lieka  arbata su citrina .
*

1. O baseinas? Sporto klubas? Nesinori viešai "skelbtis", kokią kontrcepciją naudoju, juolab kad pleistrų gamintojai už reklamą pinigų nemoka, atvirkščiai - plėšikauja labiau, neis kitų kontraceptikų gamintojai

2. Sterilizacija Lietuvoje neįteisinta. net ir savanoriška schmoll.gif
Griaustinė
QUOTE(Smurka @ 2005 01 19, 22:09)
1. O baseinas? Sporto klubas? Nesinori viešai "skelbtis", kokią kontrcepciją naudoju, juolab kad pleistrų gamintojai už reklamą pinigų nemoka, atvirkščiai - plėšikauja labiau, neis kitų kontraceptikų gamintojai

*

Juk tuo labiau mes čia susirinkom palot ant kontraceptikų... Pleistras tie patys baisūs hormonai, tik kitaip vartojami.
Vienintelė skani nehormoninė kontracepcija - arbata su citrina.
Įdomu kaip sekasi ją vartojančioms?
Smurka
QUOTE(kristina. @ 2005 01 19, 22:17)
*

Labai nori sužinoti? Tad pranešu - paskutinį sykį grėsmės susilaukti vaikų turėjau rugsėjo pabaigoje blush2.gif
Griaustinė
O, tai stipriai rūpūčkė veikia...
Paradoksualė
Nu as geriu tik antra menesi.Pirma del to kad truputi sureguliuotu mano cikla ir menesines.nes nuo ju pradzios kenciu didziausius skausmus ir pyla kaip is kibiro...visa diena tolete gali sedet wacko.gif
o antra aisku del apsaugos....nu bet kai girdziu pasakojant kad pastoja vos ne kas antra juos geriant tai nebezinau ka daryt???? huh.gif
dar tas pykinimas atsirado nuo KT verysad.gif ir jauciu kad noras smileysex.gif po truputi dingsta
Vijone
QUOTE(Afroditte @ 2005 01 21, 18:49)
Nu as geriu tik antra menesi.Pirma del to kad truputi sureguliuotu mano cikla ir menesines.nes nuo ju pradzios kenciu didziausius skausmus ir pyla kaip is kibiro...visa diena tolete gali sedet wacko.gif
o antra aisku del apsaugos....nu bet kai girdziu pasakojant kad pastoja vos ne kas antra juos geriant tai nebezinau ka daryt???? huh.gif
dar tas pykinimas atsirado nuo KT verysad.gif ir jauciu kad noras  smileysex.gif po truputi dingsta
*

Gali tiketis ir dar daugiau salutiniu poveikiu, pvz. galvos skausmai, o su smileysex.gif noro nebuvimu teks susitaikyti. Stai ir nauda, apsauga yra, ale noro nera biggrin.gif
Rigedora
QUOTE(Smurka @ 2005 01 19, 20:09)

*

blink.gif blink.gif o kas čia per naujiena? o tai jei neįteisinta, tai kodėl man siūlė cezario pjūvio metu padaryt perrišimą ? blink.gif ar čia sterilizacija skaitosi, kai visai išpjauna? blink.gif
Smurka
QUOTE(Rigedora @ 2005 01 22, 11:46)
blink.gif  blink.gif o kas čia per naujiena? o tai jei neįteisinta, tai kodėl man siūlė cezario pjūvio metu padaryt perrišimą ?  blink.gif ar čia sterilizacija skaitosi, kai visai išpjauna?  blink.gif
*

Nežinau, ką ten tau siūlė, bet kad sterilizacija neįteisinta, kalbu atsakingai. Apie tai reportažą rengiau ir visai Lietuvai pasakojau.
nu bet kai girdziu pasakojant kad pastoja vos ne kas antra juos geriant tai nebezinau ka daryt???? 

Na, nepanikuok ir nehiperbolizuok, kas antra tikrai nepastoja
Koste
QUOTE(Smurka @ 2005 01 23, 15:03)
Nežinau, ką ten tau siūlė, bet kad sterilizacija neįteisinta, kalbu atsakingai. Apie tai reportažą rengiau ir visai Lietuvai pasakojau.

Smurka, sterilizacija pas mus iteisinta, ji yra itraukta i mediku teikiamu paslaugu sarasa, be to penktadienio Nomedos laidoje kalbejo gyd.Stankevicius, kuris viena kaip is nuo nepageidaujamu nestumo isvengimo priemoniu paminejo sterilizacija-nemanau, kad jis butu siules istatymais draudziama veika (na, bet galim nelaikyti sios laidos uz pagrinda),o siaip dar gali paskaityt

LIETUVOS RESPUBLIKOS SVEIKATOS APSAUGOS MINISTRO
Į S A K Y M A S

DĖL DIENOS CHIRURGIJOS PASLAUGŲ TEIKIMO REIKALAVIMŲ, SĄRAŠO,
BAZINIŲ KAINŲ IR APMOKĖJIMO TVARKOS PATVIRTINIMO

2003 m. birželio 24 d. Nr. V-371
Vilnius

p.s. nuorodos ideti negaliu, nes naudojuosi Litlex kaip registruotas vartotojas, bet tikrai rasi si isakyma kur nors placiuose interneto vandenyse.

filifjonka
as pati tai meciau tabletes, nes man jos netiko, kaupesi skysciai ir pykino blink.gif

daba lialiu planuojam ax.gif

bet jei reiks tai manyciau kad lieka pleistras ir gumytes.

plestras sako gerai, nes aplenkia skrandi

o gumytes tai geriausia blogybe is visu galimu. ax.gif
dienos ir panashiai. blush-anim-cl.gif

Jūra_
O aš galvojau, kad vienintelė tokia kvailelė pasaulyje esu, kuriai netinka nei vienas apsisaugojimo būdas ...............................Pakenčiamiausia - nutrauktas, bet ir tai - nelabai... blush2.gif
NGVICI
turiu ziniu toms kurios ilga laika naudojo KT ir nutrauke.Menesiniu galit nesulaukti iki puses metu ir tai daktaru nuomone yra labai normalu. Todel as labai nenoriu ju naudoti.bet is tu kurias teko tai gera zodi galiu pasakyti tik apie Janine ji neveikia per smegeneles todel ir galvos neskaudejo ir libido nedingo, ir nekraujavo kai nepriklauso.
blondine
QUOTE(NGVICI @ 2005 01 28, 21:33)
gera zodi galiu pasakyti tik apie Janine ji neveikia per smegeneles todel ir galvos neskaudejo ir libido nedingo, ir nekraujavo kai nepriklauso.
*

O kuo tos Janine skiriasi nuo kitų (sudėtis etc), kad jų poveikis toks išskirtinis. Aš kiek suprantu tai visos KT - hormonai (tik kiekiai skirtingi), tai ir poveikis turėtų būti daugiau mažiau panašus.
NGVICI
Butent sudetis, nes ten gestagenu atstovas biski kitoks nei kituose.Na dabar tiksliai nepasakysiu yra ir naujesniu atsirade tokiu kaip Jarine ar Micro-30 gal jie irgi tu privalumu turi, bet as ju nebandziau ir sudetimi nesidomejau. drinks_cheers.gif
*Fortūna*
QUOTE(kristina. @ 2005 01 19, 20:17)
Juk tuo labiau mes čia susirinkom palot ant kontraceptikų... Pleistras tie patys baisūs hormonai, tik kitaip vartojami.
Vienintelė skani nehormoninė kontracepcija - arbata su citrina.
*

ax.gif dar galima išgert stiklinę kefyro vietoj arbatos... rolleyes.gif
o jei rimtai, tai būtų juokinga, jeigu nebūtų liūdna...visiems savos problemos. Aš irgi nevartoju kontraceptikų dėl savų įsitikinimų, ir kiekvieną mėnesį stresuoju, nes pastojimas įmanomas vos ne kiekvieną dieną... schmoll.gif verysad.gif
Smurka
QUOTE(Nashle @ 2005 02 01, 08:51)
(...)nes pastojimas įmanomas vos ne kiekvieną dieną... schmoll.gif  verysad.gif
*

Ohoho blink.gif Vo čia sportsmenai thumbup.gif
Ugniaplaukė
QUOTE(Indruske @ 2005 01 07, 19:50)
*

Hmmm...vartojau ir as 5 metus, dabar darau pertrauka, bet ciklas tai normalus, viskas gerai..

pliusai: nereikia saugoti, susireguliavo ciklas, sumazejo kraujavimas ir skausmai, tapo kaip laikrodukas, sumazejo spuogeliu ant veido, padidejo krutine tongue.gif , truputi priaugau svorio trokstamo.

minusai: kartais pamirstu isgerti tabletyte kokia blink.gif , kazkaip itarineju, kad turiu celiulito pozymiu doh.gif doh.gif ir noras labai jau mazas cry.gif cry.gif

negeriu ju jau du menesius, bet oda dar graziau atrodyti pradejo, nei tada, kai geriau...
Griaustinė
QUOTE(LauraB @ 2005 02 01, 09:31)
negeriu ju jau du menesius, bet oda dar graziau atrodyti pradejo, nei tada, kai geriau...
*

Aš irgi jau du mėnesius negeriu tongue.gif
Oda irgi gražesnė jau, bet va plaukai plaukai, nors trissyk per dieną plauk, ką su jais daryti - nžn cry.gif
O noras, noras hm nesakysiu wub.gif ... bet neraliai
O baimė dėl pastojimo analogiška norui blush2.gif
Bet visumoje galiu pasakyti, kad džiaugiuosi, kad negeriu tų šlykštynių, bet saugotis kitaip neįpratus, tai sunkoka, o kai dar vaikelio neplanuoji... Jaučiuosi tikra moterimi - ovuliaciją jaučiu, noras baisinis, viskas vyksta idealiai, TIK VA KAIP SAUGIAI SAUGOTIS??? verysad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.