Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: NUBY
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2
sms-as
Mes naudojom "Nuby" stalo irankius ir dantu sepetelio formos kramtukus,bei pati dantu sepeteli.Nu mums super,neradom uz situos nieko geriau. thumbup.gif

Keliom draugem rekomendavau,tai irgi liko labai patenkintos. mirksiukas.gif
Vanesa
Man patinka niekuciai,kuriu ne visos firmos turi smile.gif

Pirmieji mokomieji dantu sepeteliai
user posted image

pirmas manikiuro rinkinys

user posted image

vaisiu ciulpimo tinklelis-maiselis thumbup.gif
user posted image

user posted image

medicininis buteliukas,kad be streso vaistus isgertu
user posted image

anti koliku buteliukas
user posted image
opa-opa
QUOTE(Vanesa @ 2010 02 06, 12:36)
Man patinka niekuciai,kuriu ne visos firmos turi smile.gif

anti koliku buteliukas
user posted image
*

klausimas: o tokį buteliuką su ventiliuojamu dugnu galima dėti į šildytuvą?? Tas dugnas gi užsukamas - nepritekės į vidų vandens iš šildytuvo?
addicted
pribega,bet ispurtai ir viskas
opa-opa
QUOTE(addicted @ 2010 03 18, 00:48)
pribega,bet ispurtai ir viskas
*

smile.gif tai tiek suprantu, kad į dugną pribėga.. Bet ar nepribėga į patį buteliuką? Į maistelį? Nes šildytuve gi tuščio nelaikysi - bus su pieneliu, tai ar neatskiesiu aš to pieno vandeniu iš šildytuvo?? blush2.gif
addicted
Ne,nepribega i buteliuka.
Nuo sildytuvo susidaro garai ir taip atsiranda vanduo ant buteliuko.

Beje,man Nuby buteliukai thumbup.gif wub.gif
Turiu Avent ir Chicco,Nuby labiausiai patinka smile.gif
rututu
Turiu pakuote Nuby maitintuvu - pakuotes kaina 38 lt

user posted image
Raganute1030
Sveikos, as cia truputi ne i tema (atleiskit neisivaizduoju kur ieskoti) 4u.gif , bet turim Chicco puodeli "Rolly" ir pametem lasejima stabdanti voztuveli. verysad.gif
Gal kartais tinka kitu firmu ir gal zinote kur ju galima gauti? g.gif
oksan
Kažkaip mažai atsiliepimu, tai ka niekas nenaudoja Nuby g.gif

Labai super gera produkcija ,gaminama is saugaus plastiko 0% BPA

yra tikrai fainu dalykėliu tokiu kaip :

user posted image

o sie ciulptukai tiesiog pasaka ,geriau nei Avent ar TT wub.gif

user posted image

O puodeliai, patogus, lengvi, nesilaisto thumbup.gif

user posted image

Super produkcija drinks_cheers.gif

Garry
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man labiausiai patinka puodeliai, nes jie lengvuciai ir neissilieja, smile.gif
lizarde
o man is nuby sitie patys paciausi thumbup.gif nera patogiau, nei terlioniu, nei buzoniu biggrin.gif

user posted image
user posted image
bilekokia
Turėjome Nuby puodelį, šiaip patiko, ale gan greit sutrūko minkštas snapelis (gal neapsiėjo ir be dukrytės dantukų pagalbos smile.gif , todėl tarnavo mums trumpai...
oksan
QUOTE(bilekokia @ 2010 10 26, 16:33)
Turėjome Nuby puodelį, šiaip patiko, ale gan greit sutrūko minkštas snapelis (gal neapsiėjo ir be dukrytės dantukų pagalbos  smile.gif  , todėl tarnavo mums trumpai...
*

Taigi zinduka galima pakeisti ir tarnautu ilgiau 4u.gif
simuchiuke
QUOTE(bilekokia @ 2010 10 26, 16:33)
Turėjome Nuby puodelį, šiaip patiko, ale gan greit sutrūko minkštas snapelis (gal neapsiėjo ir be dukrytės dantukų pagalbos  smile.gif  , todėl tarnavo mums trumpai...
*

Mes ir turėjom gertuvę, tas pats ir mum atsitiko wink.gif Man nepatiko, kad silikoninis snapelis praleisdavo, o dangtelio nebuvo. tipo neišsipilanti, bet schmoll.gif
va o kieto maisto kramtukas thumbup.gif
margaritaemilija
neblogos priemones
sipsenele
Is paziuros atrodo nebloga produkcija, tik ka mes turim dukrytei niekas netiko, nei sauksteliai, nei maitintuvas, nei puodelis su silikoniniu snapeliu biggrin.gif
~Beauty~
QUOTE(lizarde @ 2010 10 22, 12:01)
o man is nuby sitie patys paciausi  thumbup.gif nera patogiau, nei terlioniu, nei buzoniu biggrin.gif

user posted image
user posted image

Kur tokių galima įsigyti? g.gif Ir kaip vadinasi šis daikčiukas?
*Svajone*
Turėjom žaisliuką-kramtuką šio gamintojo,tai ką galiu pasakyti,kad kokybė tikrai gera,o pats žaisliukai labai ryškių spalvų wub.gif
redxshi
QUOTE(Viltyte @ 2007 05 12, 14:40)
sveikos 4u.gif
noreciau jusu paklausti ka manot apie sia nuby produkcija?
as pati turiu buteliuka is sios firmos tai jis mums visai patinka, gal ka dar esate isbande ir galit pasidalinti patirtimi  smile.gif

http://www.mamosdienorastis.lt/index.php?id=1356
http://www.toysmarket.lt/zaislai/zaislas-61.html
*

Na mes matyt tik vieną daiktelį tos firmos bandėm - šviežio maisto maitintuvą su tinkleliu, na naudojosi neblogai, nei plyšo, nei ką, nors mažė ohoho savo kapliukais, kad taršė tą tinkliuką doh.gif

user posted image

QUOTE(~Beauty~ @ 2011 05 17, 12:46)
Kur tokių galima įsigyti? g.gif Ir kaip vadinasi šis daikčiukas?
*

O tas daiktas tiesiog vadinasi šaukštelis dozatorius, išties labai patogus, ypač kelionėse thumbup.gif
Pirkti jų yra ČIA, tačiau savaime aišku, jog daug pigiau rastumėte atsisiųsti iš užsienio internetinių parduotuvių ar aukcionų 4u.gif
jurgaite
QUOTE(redxshi @ 2011 06 30, 14:52)
Na mes matyt tik vieną daiktelį tos firmos bandėm - šviežio maisto maitintuvą su tinkleliu, na naudojosi neblogai, nei plyšo, nei ką, nors mažė ohoho savo kapliukais, kad taršė tą tinkliuką doh.gif

user posted image
O tas daiktas tiesiog vadinasi šaukštelis dozatorius, išties labai patogus, ypač kelionėse thumbup.gif
Pirkti jų yra ČIA, tačiau savaime aišku, jog daug pigiau rastumėte atsisiųsti iš užsienio internetinių parduotuvių ar aukcionų 4u.gif
*

Kur nurodet, visai ne nuby firmos. Talpa ten tiktai maza. Nuby turi ir iki 150ml talpos. Tik kur juos gauti Lietuvoje?
oksan
QUOTE(jurgaite @ 2011 10 20, 11:16)
Kur nurodet, visai ne nuby firmos. Talpa ten tiktai maza. Nuby turi ir iki 150ml talpos. Tik kur juos gauti Lietuvoje?
*

ČIA thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.