~Narnija~
2009 06 16, 11:37
QUOTE(claudija @ 2009 06 15, 16:03) Na va, grizau is ligonines su  . Leido pernesiot 11 dienu, po to manes neklause ir tyrimu nedare, priverte dirbtinai pagimdyt. Vandenukai buvo skaidrus, leliukas jautesi  , medikai gyvates galejo da keleta dienu leisti laukti. Bet jie planuoja savo darba ir tai, kad pernelyg ilgai nereiktu su  terliotis Aciu dievui, tasdirbtinis gimdymas tetruko 4.5 val. ir nebuvo ziaurus. Oooo Claudija, dideliausi sveikinimai! Ruzaviausi ar melyniausi? As irgi vakar jau buvau islekus "gimdyt". Kazkokie nenormalus saremiai prasidejo - kaip laikrodukas ir toookie stiprus, kad galvojau nu negali but paruosiamieji. Bet tik pasijuoke ligoninej, prirase zvakuciu skatinanciu ir liepe vyra kas vakara kankint  Itaria, kad pipiriukui norisi atsisest, nes galvyte neisistatineja, o kyla... Tai va - jei iki 5dienio pats neislys - krapstys ir jau nebeklausys mano protestu... Na bet tariuosi tariuosi vis pilvuza apkabinus, siandien pasisveriau - ogi -3kg, tai galvoju gal pasiseks ir sutart
tundriukas
2009 06 17, 15:17
pasisakysiu ir as sioje temeleje mums sian prasidejo 41 savaitele ir visai kazkaip nedziugu.... toks didelis noras kuo greiciau pamatyti savo leliuka-angeliuka, o jis vat sumaste neskubet daktare leido dar 5 dieneles pabut 2 in 1, o po to sake, darys konkretesnius tyrimus ir jei ka sius i GN.
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 06 15, 21:59) Aciu Papildyta:QUOTE(Sarkele_87 @ 2009 06 16, 12:37) Oooo Claudija, dideliausi sveikinimai! Ruzaviausi ar melyniausi? As irgi vakar jau buvau islekus "gimdyt". Kazkokie nenormalus saremiai prasidejo - kaip laikrodukas ir toookie stiprus, kad galvojau nu negali but paruosiamieji. Bet tik pasijuoke ligoninej, prirase zvakuciu skatinanciu ir liepe vyra kas vakara kankint  Itaria, kad pipiriukui norisi atsisest, nes galvyte neisistatineja, o kyla... Tai va - jei iki 5dienio pats neislys - krapstys ir jau nebeklausys mano protestu... Na bet tariuosi tariuosi vis pilvuza apkabinus, siandien pasisveriau - ogi -3kg, tai galvoju gal pasiseks ir sutart  Po dvieju berniuku trecioji - mergaite Kantrybes, gal dar spesi su leliuku issilukstenti savarankiskai Del svorio nesisielok - jis siek tiek turi nukristi pries gimdyma. Teorijoje - apie viena-du kilus, taciau Tu numetei daugiau, o as net keturis. Jei ka - mesk is galvos visas abejones del skausmo, visas baimes. Viskas bus gerai. Lauksim is Taves geru naujienu Papildyta:QUOTE(tundriukas @ 2009 06 17, 16:17) pasisakysiu ir as sioje temeleje mums sian prasidejo 41 savaitele ir visai kazkaip nedziugu.... toks didelis noras kuo greiciau pamatyti savo leliuka-angeliuka, o jis vat sumaste neskubet daktare leido dar 5 dieneles pabut 2 in 1, o po to sake, darys konkretesnius tyrimus ir jei ka sius i GN. Na, laukimas nesaldus dalykas. Nepergyvenk, as irgi po termino vaiksciojau 11 dienu, o leliukas nebuvo pernesiotas. Pasimegauk paskutinem dienom, paziureinek, ar viska turi susipirkus, gal ko truksta  Nuvaziuok i kina, i kavine, pasilepink. O leliukui tikrai bus viskas gerai
Labutis  Pas mane jau 41 savaite pradejo eit, bet net gi pilvas nenusileido  Daktaras liepe pirmadieni gultis i ligonine, o man taip nesinori, svente tokia, norisi namie pabuti, tai zadu ketvirtadieni gultis  Bet jau taip sunku man ne fiziskai o maraliskai  Laukiu stebuklo kiekviena diena, o nieko nedarosi
QUOTE(qazxde @ 2009 06 20, 15:29) Labutis  Pas mane jau 41 savaite pradejo eit, bet net gi pilvas nenusileido  Daktaras liepe pirmadieni gultis i ligonine, o man taip nesinori, svente tokia, norisi namie pabuti, tai zadu ketvirtadieni gultis  Bet jau taip sunku man ne fiziskai o maraliskai  Laukiu stebuklo kiekviena diena, o nieko nedarosi  Belieka palinketi kantrybes. Lietuvoje iki 2 savaiciu leidzia nesioti virs termino. Taigi, gali buti rami, tik gydytoja priverski istirti, ar leliukui viskas pilvelyje gerai - ar vandenukai skaidrus, ar sirdukes tonukai normalus O be galo  nebusi, netrukus, jau visai netrukus glausi prie saves savo
~Narnija~
2009 06 21, 11:15
Boruzele***
2009 06 21, 11:23
QUOTE(Sarkele_87 @ 2009 06 21, 11:15) Sveikinu
QUOTE(Sarkele_87 @ 2009 06 21, 12:15) Dideliausi sveikinimai sulaukus savojo stebuklo Vistik kaip nuostabu ir nepakartojama tureti savo rankose maza zmogiuka ir zinoti, kad del jo gali padaryti viska Sekmes auginant
~Narnija~
2009 06 23, 12:14
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 06 21, 12:23) Sveikinu  QUOTE(claudija @ 2009 06 21, 14:31) Aciu
Borkowa
2009 06 28, 15:56
Nejaugi nera veluojanciu nestukiu?tik as viena?
tigriuke27
2009 06 30, 13:19
QUOTE(Borkowa @ 2009 06 28, 16:56) Nejaugi nera veluojanciu nestukiu?tik as viena?  Labukas,ne tu viena  , maniske irgi veluoja jau 6d.ir man taip neramu ir ilgu laukti  07 02 TA,idomu ka pasakys mano gine
Borkowa
2009 06 30, 14:26
[quote=tigriuke27,2009 06 30, 11:19] Labukas,ne tu viena  , maniske irgi veluoja jau 6d.ir man taip neramu ir ilgu laukti  07 02 TA,idomu ka pasakys mano gine  Maniske dar tik trecia diena,bet jauciuosi kaip visa amzinybe veluotu  Kiekviena vakara einu miegot tikedamasi kad jau senakt bus bet...  Man ryt pas gine ziuresim ka pasakys  O kaip jautiesi tigriuke27 ?
vazoncikas
2009 07 01, 12:54
Man siandien irgi 7 diena veluoja. Tai tokioms pat viltim einu miegot, bet nieko nevyksta. Noriu kad greiciau skatintu, nes nebematau reikalo laukt. bet vis apleidzia namo.
Borkowa
2009 07 01, 14:39
Man sendien ketvirta diena,katik gryzau is daktares.Dare labai nemalone procedura,skatino kakleli pirstais(gyvenu uk,nezinau ar lietuvoi irgi taip skatina)Tai dabar pilva ziauriai skauda  bet gal pades  Jai ne tai penktadieni kartos  jai vis dar nieko tai antradieni ryte vaziuoju y ligonine ir jau leis skatinamuosius
tigriuke27
2009 07 02, 17:06
QUOTE(Borkowa @ 2009 07 01, 15:39) Man sendien ketvirta diena,katik gryzau is daktares.Dare labai nemalone procedura,skatino kakleli pirstais(gyvenu uk,nezinau ar lietuvoi irgi taip skatina)Tai dabar pilva ziauriai skauda  bet gal pades  Jai ne tai penktadieni kartos  jai vis dar nieko tai antradieni ryte vaziuoju y ligonine ir jau leis skatinamuosius  Na va,jau po termino visa sav.ir vis dar nieko,bet rytoj jau israse siuntima gultis i ligonine,tai nt nzn.ko griebsis ten O skatinamuju a taip bijau
kliopka
2009 07 03, 15:50
sveikutes. nemaniau kad aš liksiu veluojančių gretose bet šiandien jau 6 dienos po termino ir nieko...  taip nusibodo visi skambina klausineja...stogas važioja žiauriai... turejo but birželinukas o jau liepa o mes vis dar pilvelyje gyvenam
ciku_caku
2009 07 03, 18:00
QUOTE(kliopka @ 2009 07 03, 16:50) sveikutes. nemaniau kad aš liksiu veluojančių gretose bet šiandien jau 6 dienos po termino ir nieko...  taip nusibodo visi skambina klausineja...stogas važioja žiauriai... turejo but birželinukas o jau liepa o mes vis dar pilvelyje gyvenam  ir as nemaniau, kad ilgiau nesiosiu, siandien terminas man, kitas vizitas pas gine 7d., vis viliuosi, kad gims iki to vizito, jei ne - turbut siuntimas i patologini gres
Borkowa
2009 07 06, 13:13
Sveikos mamytes,as jau turiu savo mazyle ant ranku  Nemaloni gines procedura,bet  ant rytojaus y ligonine isvaziavau  Kaip jums sekasi,gal irgi jau supuojat savo maziukus?
Elemire
2009 07 06, 14:43
QUOTE(Borkowa @ 2009 07 06, 13:13) Sveikos mamytes,as jau turiu savo mazyle ant ranku  Nemaloni gines procedura,bet  ant rytojaus y ligonine isvaziavau Sveikinam Mano terminas vienas buvo balandžio 25, kitas gegužės 5, o pagimdžiau su cezariu gegužės 12 d. Jau tas laukimas tai iš proto varė, geriau jau man penki skatinamieji, negu dar kartą tą pernešiojimo savaitę išlaukt.  Skauda tai skauda, bet vis geriau negu sienom iš nežinios lipt. Bet nors ir pernešiojau, nei vandenys žali buvo, nei ką, turbūt mažė dar galėjo ten kelias dienas gyventi, bet kad mano spaudimas pradėjo kilti tai ir kliuvo skatinimas su cezariu. Mergina irgi pas mus paauginta - po pusantros savaitės naktim nebesikeldavo valgyti, duodavo išsimiegoti - lūždavo po vakarinio maitinimo taip kad naktį niekaip nepribakindavau.
sveikos esamos ir busimos mamytes  as siandiena prabudau ir kaip pradejau verkti, kad mano zirniukas, dar viduje, o jau 7d po termino  taip negera pasidare... dar vakar su vyru visur vaiksciojom, laipiojom, lyg ir maude jau viska, o ryte atsikeliu ir nieko nejauciu...  vaikas vakare labai davesi pilve, atrode,kad pats tuoj islys ir TA vieta kazkaip tempt pradejo. jau tikrai galvojau,kad susitvarkys reikaliukai, o se tau... nieko. zinau,kad ne viena tokia esu  bet labai sunku laukti tas dienas ''virs normos''... prisigalvoji,kad gal kazkas vaikui negerai, gal vel kokios bedos...  na, tikrai tikiuosi, kad mums viskas bus gerai  jums irgi visoms belaukiancioms kantrybes ir jegu
Prisijungiu ir as i stabdanciu gretas  4 dienos virs termino,atrodo dar nedaug,bet tikrai neramu daros,noretus jau,kad leliukas pas mus ateitu,o ne sedetu ten kazko ir lauktu...
rudycka
2009 08 07, 12:19
Sveikos mergaites , man terminas buvo rugpjucio 3 diena, bet dar nieks ne krust
Sveikos, mes irgi jau po termino - pirmasis buvo rugpjūčio 8 d., kadangi pilvas dar nenusileido, gąsdina, kad reikės laukti iki rugpjūčio 15 d.  Labai tikiuosi, kad antradienį mane guldys, nes pareina vienas inkstas ir kepenų fermentų didėja, nes pilvą ir pėdas niežti jau uch kaip, vos kenčiu  Naktį pilvas kietėti pradėjo, parengiamieji yra, bandom su vyru tradicinėm priemonėm lelių iškrapštyt - kolkas be rezultatų
tuzikas83
2009 08 10, 11:31
QUOTE(googa @ 2009 08 09, 11:26) Sveikos, mes irgi jau po termino - pirmasis buvo rugpjūčio 8 d., kadangi pilvas dar nenusileido, gąsdina, kad reikės laukti iki rugpjūčio 15 d.  Labai tikiuosi, kad antradienį mane guldys, nes pareina vienas inkstas ir kepenų fermentų didėja, nes pilvą ir pėdas niežti jau uch kaip, vos kenčiu  Naktį pilvas kietėti pradėjo, parengiamieji yra, bandom su vyru tradicinėm priemonėm lelių iškrapštyt - kolkas be rezultatų  man pagal menesines terminas irgi buvo 2009.08.08, o pagal echoskopa, tai terminas siandiena, bet kleckius ir pas mus nesiskubina. mes irgi bandom krapstyti lauk, bet nepasiduoda. Sestadieni tai gine per apziura tokia nemalonia procedura dare (pirstais maige, kad pasidalintu gleiviu kamstis), po proceduros pradejo rastis gleives, bet vis dar nieko daugiau. Paruosiamuosius saremiukus tai jau 2 savaites jauciu. Mums ilgiau kaip savaite tai sake neleis uztempti, bet nesinori gimdyti su skatinamaisiais, geriau jau pats kleckius susiruostu. As tai rytoj po pietu varysiu i ligonine, matysim ka sakys  kol negimdau tai man nesinori gultis i ligonine, man namie kazkaip ramiau laukti P.S. pilvo oda ir kojas man irgi ziauriai niezti
tuzikas83
2009 08 12, 10:28
vis dar laukimas  vakar buvau ligonineje, tai jeigu iki 5nio kleckius nesugalvos islysti, tai jau 5ni guldys ir skatinamuosius leis  kazkodel nenori leisti ilgiau nei savaite pernesioti Vakar gydytoja sako, kad kazko mazoji laukia ir nesiskubina, o as tai zinau ko laukia, o gi rytoj mano vyro (busimo tetuko) gimtadienis, ar tik neislys dovanele
Savo maziu pranesiojau 9 dienas. Atrode amzinybe  .Ligonineje sprende kada skatins-norejo diena veliau,bet man tuo metu galvoje buvo - kuo greiciau  .Tik pagasdino,kad skatins-nakti saremiai prasidejo  .Uznesiojau tai gerai... be vandenu visai buvo  (neisivaizduoju kur jie dingo) ir svoris vaiko kaip dvynuku  . O draugei tai isvis ...is kazkur isgirdo - tortas ,atseit,skatina.Nusipirko,dar ir mane pakviete  .Kita diena sms rasau: tai ka,tortas per mazas buvo,kad dar namie.O ji man - man atrodo man vandenys nubego  .Tai va,tikek,netikek....
Lizebra
2009 08 28, 10:28
Sveikos, na man jau irgi neramu pradeda darytis. Pirmas terminas nustatytas 22 d., dar kol kas jokiu rezultatu  Na tarkim man labiau atrodo, kad 24 d. terminas, bet jau vis tiek 4 dienos ir nieko. Paruosiamieji vyksta, bet tokie matyt visai nerezultatyvus. Kalkelis suminkstejes, prasiveres, bet dar nepasiruoses... Bijau, kad skatint ir mane reikes
neringuskinas
2009 08 28, 12:34
man terminas vakar buvo, pagal mm , o pagal ekoskopa 09.02, tai gal dar yra laiko....
Busiukas
2009 08 30, 21:49
Mano terminas pagal mm buvo liepos 16d.paskui nustate pagal echo 23d.bet lelia vistiek neskubejo gimti,taigi po visu terminu dar 5d.pernesiojau,paskui nusprende skatinti,o galiausiai nevykstant gimdymo veiklai dare cp.
Kažkodėl tvirtai tikėjau, kad pagimdysiu anksčiau, tačiau taip jau gavosi, kad šiandien terminas, o mažytė dar visai nesiskubina ... Žinoma laukiu susitikimo su mažyle, bet man nėštumas buvo toks lengvas, kad galėčiau dar pusmetį lauktis, todėl šiek tiek baugu ...
marina.avv
2009 10 29, 16:36
Gydytojai buvo sake, kad pagimdysiu anksciau termino mazdaug 10 dienu, taciau, siandien suejo gimdymo terminas, bet nieko nevyksta. Pergyvenu  . Ar yra dar veluojanciu?
Sakalauskiene
2009 10 31, 22:43
Sveikutes,man termionas buvo 29 ,bet kol ka sjokio veiksmo  Labai laukiu ir pergyvenu....
Sakalauskiene
2009 11 01, 14:27
QUOTE(marina.avv @ 2009 10 29, 18:36) Gydytojai buvo sake, kad pagimdysiu anksciau termino mazdaug 10 dienu, taciau, siandien suejo gimdymo terminas, bet nieko nevyksta. Pergyvenu  . Ar yra dar veluojanciu?  nebijok,,viskas bus ok Na tau bent gleives pradeje eit,o man nieko Labai bijau,ne nezinau ko,,,nesuprantu kodel musu maziukai veluoja As ko labiausiai bijau ,kad leliuka sbus didelis ir nepajegsiu pagimdyti pati Duok zinia jei veiksmas prasides,,, Kantrybes mums abiems
marina.avv
2009 11 01, 14:39
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 11 01, 15:27)  nebijok,,viskas bus ok Na tau bent gleives pradeje eit,o man nieko Labai bijau,ne nezinau ko,,,nesuprantu kodel musu maziukai veluoja As ko labiausiai bijau ,kad leliuka sbus didelis ir nepajegsiu pagimdyti pati Duok zinia jei veiksmas prasides,,, Kantrybes mums abiems  Zinok, gleives pradejo eiti po to kai su vyru du vakarus,  , tai ir padejo. Sakiau jau reikia padet vaikiukui, isjudinti ji. Pilva skauda jau dvi dienas, rytoj arba poryt vaziuosiu, mano irgi jau bus paauges
Sakalauskiene
2009 11 01, 14:51
QUOTE(marina.avv @ 2009 11 01, 16:39) Zinok, gleives pradejo eiti po to kai su vyru du vakarus,  , tai ir padejo. Sakiau jau reikia padet vaikiukui, isjudinti ji. Pilva skauda jau dvi dienas, rytoj arba poryt vaziuosiu, mano irgi jau bus paauges  Cia kuria diena ir mes su MB  nieko jokiu pozymiu,,,,oi kaip mane nervuoja ne nezinau ka daryt ar ka dirbt kad paskatintu....Nors vienoj temukej paskaiciau daugume mergaiciu pernesioje,ir leliukai ne toki jau dideli gime ,gal tik pora virs 4 kg,,,Man jau net per pora pastaruju dienu ir striju pilvo apacioj atsirado  O visa nestuma nebuvo,,,,jau gal sunkus pilvas O man pas akusere 4diena,,,bet ji tai pastoviai nieko nedaro-patikrina slapima,spaudima ir lelio sirdute-viskas,,,,,O cia pernesiot 10 dienu leidzia,,,,tik po to skambint ir jau skatina,vandenis nuleidzia,,,bet jei as gerai jauciuosi,,,,as tai nenoriu tiek pernesiot  nervina,,,,jau man visai nelinksma ir visai jokios nuotaikos nera pakilios
La Lobe
2009 11 01, 23:35
Man terminas siandiena, bet nors ir vyksta kazkokia paruosiamoji veikla, leliukas nesiskubina  Daktaras nuramino ir liepe laukti iki 11.09, sake jei iki tada nepagimdysiu - skatins.. Labai nenoriu skatinimo ir tikiuosi, kad pats maziukas jau greitai greitai ateis
nepriklausoma
2009 12 26, 17:25
jungiuosi ir aš prie "amžinai nėščių" klubo  , mano mažiukas jau visą savaitę vėluoja, ko gero prarado laiko nuojautą  , o taip sunku vis kas vakarą kankintis su skausmingais paruošiamaisiais ir vis atsakinėt į tą nelemtą klausimą "ar jau?"
paskaichiau tema ir likau nesupratus  bene jums niekas nesake, kad normali neshtumo trukme yra 38-42 savaites?
Sveikos. Visai netyčia čia užsukau ir prisiminiau savo pernešiojimą, kuris užsitęsė visą savaitę. Vienu atveju tai - nieko baisaus, bet kitu gali būti problema. Mano atveju aiškiai buvo pernešiojimas - žali vandenys (jie gali būti ir dėl kitų priežasčių), vaikiuko nagiukams galima buvo daryti manikiūrą, placenta buvo perbrendusi... Žodžiu, bet kuriuo atveju reikėtų stebėti situaciją.
QUOTE(Robi @ 2009 12 27, 19:17) Vienu atveju tai - nieko baisaus, bet kitu gali būti problema. Paprastai ir stebima atidzhiau po 40 savaites. Dar klausimas, kiek tiksliai nusatyta gimdymo data. Mano vaikas gime lygiai 43 savaichiu +1 diena, be jokiu perneshiojimo pozhymiu. Data nustatyta 100% tiksliai. Daug domejausi sita tema (mazhdaug 3 savaites diena ish dienos  ). Priejau ishvados, kad LT vyrauja kazhkoks nenormalus isitikinimas, kad vaikas turi gimti lygiai 40 savaichiu Galima pasiguosti, kad po 40 sav gime vaikai dazniausiai ishvengia pilvuko skausmu ir buna ramesni
Jungiuosi ir aš prie 10-tą mėnesį besilaukinačių  Nemaniau, kad taip bus, bet ką gi. Terminas buv 28 dieną. Kas vakarą kankina paruošiamieji (kaip ir šiuo metu). Gydytoja leido dar savaitę panešioti, o paskui jau su visais daiktais važiuot į GN.
*Laurusha*
2010 02 22, 14:37
As savo zuiki pernesiojau 14 dienu o jau paskui skatino  Ir tai jis nelabai skubejo, nes reikejo skatinti 3 kartus  Jausmas ne is maloniuju, o jau tos 2 savaites laukimo, buvo is vis tragiskos.  Kasdien lauki, nakti paruosiamieji ir niekaip, diena irgi pailseti negali, nes jau sunku ir vaikscioti buvo ir miegoti niekaip nerasdavau vietos  Viska bandziau ir lovos kampa kilnojau, ir spec pratimus dariau, ir ant kamuolio sokinejau ir langus viso namo isvaliau ir net  nepadejo  Manu mazo zuikiukas tiesiog labai gerai jautesi pas mane ir visai nenorejo lyst lauk ir susipazinti su aplinka
mano maziuke irgi neskubejo, pernesiojau 8d. ir po to vis tiek skatino, nuleidus vandenius jie buvo skaidrus, gal tiesiog termena neteisingai paskaiciavo
Elfinėja
2011 01 10, 22:34
Mums jau beveik 39 savaites o gimti neskubam Labai jau sunku, norisi greiciau savo mazyle pamatyti, bet vaikelio neikalbesi
egllute
2011 07 21, 13:03
O as visada galvojau, kad gimdysiu 2 savaitemis po termino, turbut del to, kad dauguma minedavo, kad pirmas leliukas gimsta veliau... O gime 2 savaitemis anksciau, visiskai nesitikejau, dar ir darbus tik diena pries tai buvau atidavusi  Atostogu taip ir neturejau
Man jau irgi suejo 40 savaiciu. Suejus terminui buvau priimamajame. Patikrino kakleli, sirdies tonus, vaisiaus vandenys ir paleido namo laukti. Jeigu pati nepagimdysiu, tai 41 sav guldys i ligonine ir tikriausiai skatins Nelabai as noriu. Girdejau, kad po skatinimo labai skausmingi saremiai buna. Kiek cia tiesos? O siap kazkokiu pozymiu, kad gimdysiu nera. Paruosiamieji nereguliarus saremiai yra ir tiek. Mes jau su vyru  , bet kol kas nieko
QUOTE(Taniu @ 2011 12 29, 12:45) Man jau irgi suejo 40 savaiciu. Suejus terminui buvau priimamajame. Patikrino kakleli, sirdies tonus, vaisiaus vandenys ir paleido namo laukti. Jeigu pati nepagimdysiu, tai 41 sav guldys i ligonine ir tikriausiai skatins Nelabai as noriu. Girdejau, kad po skatinimo labai skausmingi saremiai buna. Kiek cia tiesos? O siap kazkokiu pozymiu, kad gimdysiu nera. Paruosiamieji nereguliarus saremiai yra ir tiek. Mes jau su vyru  , bet kol kas nieko As esu gyvas pavyzdys kaip netiketai prasideda gimdymas. Dabar skaitau sia zinute ir juokiuos. Ta pacia diena (kai parasiau sia zinute) vakare as jau turejau leliu Dabar ziuriu, kad zinute parasiau 12.45, o jau ~16 val prasidejo saremiai.
Iš tiesų- nenuspėjama, aš pernešiojau 5 d, 4dienį nusprendė, kad pirmadienį jau guldys, nes vandenų visai nedaug buvo likę, gimdymo požymių- jokių, o po paros jau turėjau mažių
Lliucija6
2012 04 16, 12:37
Parasysiu ir as zinute mazu suveiks,man virs termino 10 d.,as jau net gimdymo namuose su greitaja spejau pabuvot,lankantis pas daktare taip sueme,kad ji greitaja iskviete,gimdysiu norvegijoj.Siaip berniukai mano abu velavo panasiai,tai maniau dukra tikrai laiku gims.
|
|