Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kauno privatus lopšelis-darželis?
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Elzė
QUOTE(cicciolina @ 2011 05 14, 10:32)
Laba diena,
Mamyciu norejau paklausti, gal kuri zinos  blush2.gif
Ar yra Kaune privatus darzelis,kuriame butu mokama uz prabuvusiais valandas, t.y. valandinis, bet su pietumis ir pietu miegeliu?
*

krekre Putvinskio g

QUOTE(Weronika24 @ 2011 06 22, 23:11)
sveiki,

jai kalban apie pabiručius lopšelio mažyliai gruėse būna max aštuoni.Kaip tik kita sav.keliausiu visos informacijos susirinkti tiesiai pas juos nes mes eisime tenai.manau kitos sav. vidurį parašysiu forume kas ir kaip. mirksiukas.gif
*

as pernai mazdaug tokiu laiku buvau pas juos. Kazkaip nelipo jis man. Pirmiausiai tai problema su transportu ten, Jie netoli laisves al fontano, tai masinos ryte neimanoma pasistatyti, kestucio g uzgrusta. O ir kaskart atvezant ir pasiimant reiketu moketi uz parkavima (per men jau susidaro suma);
bent jau tuomet jie dirbo iki 15 val. Dirbanciam zmogui tai ne iseitis;
neturi kur migdyti;
maista uzsakineja is kavinu

daugiau nepamenu. zodziu takart man pasirode nepriimtina, galbut dabar ir yra pakeitimu
Papildyta:
QUOTE(Gintaryteg @ 2011 06 23, 11:09)
Sveikos,

norėjau pasiteirauti dėl privačių darželių. Esu prieš pusmetį, berods, gavusi SPAM apie privatų darželį Karmėlavoje. Kiek pamenu, jis miško apsupty, grupės sudaromos nuo 1 metų, sveikas maistas, žaislai ir t.t. Niekur nerandu to laiško, kuriame buvo kontaktai ir informacijos internete nėra... Gal kam tekę girdėti apie privatų darželį Karmėlavoje?
*

nors labai jau jie graziai skelbesi, bet dabar Karmelavoj ju nebera. Zadejo persikelti, taciau kol kas lyg ir niekur neisikure
Papildyta:
QUOTE(mazyliomamyte @ 2011 06 28, 11:41)
Sveikos mamytes. As taip pat turiu problema su savo dukrele, nes reikia eiti i darba, o neturime jos kur palikti. Bet vakar viena drauge nudziugino, nes gavau kontaktus vaiku dienos centro, kuris planuoja atsidaryti  rudeniop. Susisiekiau su vadove ir supratau,kad ten vaika galesi palikti pagal poreikius ir pilnai savaitei. Jei kam idomu, galiu duoti kontaktus tos moters. tel 868631890 pabandykite:)
Papildyta:
Ps  Tas prieziuros centras bus isteigtas silainiuose.  smile.gif
*

na siaip..... tik susikurtas naujas nickas, ir iskart pirma (ir vienintele) zinute cia su kontaktais g.gif gal geriau reklamuokit atvirai?
medija7
QUOTE(Elzė @ 2011 06 29, 08:48)

na siaip..... tik susikurtas naujas nickas, ir iskart pirma (ir vienintele) zinute cia su kontaktais  g.gif  gal geriau reklamuokit atvirai?
*

Ir kas cia tokio,kad naujas nickas ir pan., nesuprantu doh.gif Tema apie privacius darzelius, tai zmogus ir parase info. Butu labai gerai jei Silainiuose veiktu toks centras, lauksim daugiau informacijos cia - kur, kada prades veikti, nuo kokio amziaus vaikucius priims ir pan. 4u.gif
Odna
QUOTE(Elzė @ 2011 06 29, 07:48)
na siaip..... tik susikurtas naujas nickas, ir iskart pirma (ir vienintele) zinute cia su kontaktais  g.gif  gal geriau reklamuokit atvirai?
*

drinks_cheers.gif
tikrai geriau atvirai reklamuotis, o ne tokiais budais schmoll.gif
Weronika24
QUOTE(Odna @ 2011 06 23, 22:43)
O jus planuojate ten leisti savo vaika dieninei prieziurai ar kaip? Butu labai idomu jeigu parasytumet savo atsiliepimu 4u.gif
*

Atmosfera jauki.Kaina įkandama net nežinau ką ir papasakoti plaučiau jai kam įdomu klauskit konrečiau nes galiu visą lapą prirašyti blush2.gif

Pirmiausiai tai problema su transportu ten, Jie netoli laisves al fontano, tai masinos ryte neimanoma pasistatyti, kestucio g uzgrusta. O ir kaskart atvezant ir pasiimant reiketu moketi uz parkavima (per men jau susidaro suma);
neturi kur migdyti;

*

Man darbas palei pat tai dėl trasnporto nekilo problemų.Už papildomą mokestį gali vaikas pabūti iki pusės šešių.Maistas vaima įdedamas iš namų.Man tai gerai nes mes alergiški tai kai savą maistą valgys ramiau.Na bent jau man.
Gintaryteg
krekre Putvinskio g
as pernai mazdaug tokiu laiku buvau pas juos. Kazkaip nelipo jis man. Pirmiausiai tai problema su transportu ten, Jie netoli laisves al fontano, tai masinos ryte neimanoma pasistatyti, kestucio g uzgrusta. O ir kaskart atvezant ir pasiimant reiketu moketi uz parkavima (per men jau susidaro suma);
neturi kur migdyti;

daugiau nepamenu. zodziu takart man pasirode nepriimtina, galbut dabar ir yra pakeitimu
Papildyta:
nors labai jau jie graziai skelbesi, bet dabar Karmelavoj ju nebera. Zadejo persikelti, taciau kol kas lyg ir niekur neisikure
Papildyta:

*

Kaip gaila, kad nebėra Karmėlavoje, nes tikrai gražiai skambėjo aprašymas ir kaina buvo padori... O dabar kiek bežiūriu privačių darželių, tai be 1000 Lt nieko nėra Kaune (tiksliau ir tai pasirinkimas vos iš kelių darželių)...
skyler
QUOTE(Gintaryteg @ 2011 07 01, 14:52)
Kaip gaila, kad nebėra Karmėlavoje, nes tikrai gražiai skambėjo aprašymas ir kaina buvo padori... O dabar kiek bežiūriu privačių darželių, tai be 1000 Lt nieko nėra Kaune (tiksliau ir tai pasirinkimas vos iš kelių darželių)...
*

o kokius zinot?
Gintaryteg
QUOTE(skyler @ 2011 07 01, 16:15)
o kokius zinot?
*

Esu domėjusis "Vaikystės sodu" ir "Privačiu Kauno darželiu". Kiek tekę girdėti, Vilniuje "Vaikystės sodą" giria, bet Kaune jis tik nuo rudens, kiek supratau...
karalaiti
sveikos. mes pradejome lankyti Pabiruciu pasauli Laisves alejoje. esame kol kas patenkinti, nors dar tik pati pradzia bet atmosfera ten puiki, maista galima uzsakyti galima is namu ideti, migdomi vaikuciai yra tam skirta patalpa ir ciuziniai. Aukletojos malonios, ramios na bent jau maniske tai ten jauciasi puikiai...kol kas iseitis gera, nes i valdiska nepatekom... ax.gif
jadziukas
QUOTE(karalaiti @ 2011 09 02, 14:26)
sveikos. mes pradejome lankyti Pabiruciu pasauli Laisves alejoje. esame kol kas patenkinti, nors dar tik pati pradzia bet atmosfera ten puiki, maista galima uzsakyti galima is namu ideti, migdomi vaikuciai  yra tam skirta patalpa ir ciuziniai. Aukletojos malonios, ramios na bent jau maniske tai ten jauciasi puikiai...kol kas iseitis gera, nes i valdiska nepatekom... ax.gif
*

Sveiki, kaip suprantu, Jūs tos mažos mielos mergytės, kurią auklytės Paulyte vadina, mama smile.gif
Labai labai pritariu tiek Jums, tiek Weronika24.. Tai puiki vieta vaikučiams už tikrai prieinamą kainą thumbup.gif Mano mergytė neprisileido svetimų - ypač bendraamžių ir suaugusiųjų (vyresnius vaikus prisileidžia), nepraėjo nė mėnuo, o ji jau puikiai ten "gyvena" ir viskas labai patinka - kas svarbiausia, vaikui, o kai vaikui patinka, tai man tuo labiau thumbup.gif Auklytės puikios, rūpestingos, priežiūra, užimtumas, viskas puiku.. Na gal mažoka porcija maisto, nes maniškė labai daug valgo, bet nešu dar iš namų "papildymus".. Tikrai puiki vieta vaikučiams (aš čia apie Pabiručius blush2.gif ) thumbup.gif Ir beje, ačiū šiai temai, nes iš šitų atsiliepimų jais ir susidomėjau.. smile.gif
moi_ieva
Mes pradejom lankyti Kolpingo darzeli, kuris tik sia savaite atsidare. Yra senamiesty, kur Kolpingo kolegija. Priima vaikucius nuo 2 m., gal galetu ir mazesnius. Atsiliepimai labai teigiami. \daugiau info cia http://kolegija.kolping.lt/index.php?optio...view&id=446
June24
QUOTE(moi_ieva @ 2011 10 07, 17:26)
Mes pradejom lankyti Kolpingo darzeli, kuris tik sia savaite atsidare. Yra senamiesty, kur Kolpingo kolegija. Priima vaikucius nuo 2 m., gal galetu ir mazesnius. Atsiliepimai labai teigiami. \daugiau info cia http://kolegija.kolping.lt/index.php?optio...view&id=446
*

Siandien buvome apziureti minimo darzelio, beje ir su Jusu Domuku susipazinom smile.gif Tik maniskis dar tik 1,7 men, tai dairomes darzelio ir zadame pradeti lankyti nuo pavasario ar kito rudens. Man gera ispudi paliko darzelio vadove ir aukletoja, labai siltos ir mielos moterys. Darzelis, dar tik kuriasi ten, tai gal ir truksta dar sio bei to, bet kaip supratau artimiausioje ateityje viskas bus. Patalpos gana ervios. Zodziu, pilnai tiketina, kad rinksimes si darzeli.

Merginos, girdejau, kad Sukileliu prospekte atsidare dar vienas darzelis, be jau ten esancio sio http://www.kaunodarzelis.lt/, ieskau, bet nerandu jokios info, gal kuri uzmatet?
doremifasolasi
o kiek mokate uz siuos privaciusd arzelius?ar galioja gyd pazymos ligos atveju? kiek vaiku grupese? 9skaiciau, kad lopselyje max 8), o darzelio grupese?

vakaro_zvaigzde
mane irgi sudomino kolpingo mokyklele,o labiausiai kaina.tos kuriu vaikuciai lanko parasykit,galit cia galit i AZ
Lauksiu
Barbotyte
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2011 10 17, 08:54)
mane irgi sudomino kolpingo mokyklele,o labiausiai kaina.tos kuriu vaikuciai lanko parasykit,galit cia galit i AZ
Lauksiu
*

http://www.facebook.com/pages/KOLPINGO-MOK...50807218?v=info
NENGA
Siandien buvo musu pirmoji dienele Kolpingo mokykleleje smile.gif , ziuresim kaip mums seksis smile.gif
Rasius
Turiu geru ideju. Todel noreciau paklausti: kiek yra mamu, kurios leidzia/noretu leisti 3-6 m vaikucius i darzeli, nes turi vilti, kad jis ten kazko ismoks, socializuosis ir pan. - o ne del to, kad neturi jo kur palikti?! Ir kiek is ju sutiktu/galetu moketi pinigus uz darzeli, jei pamatytu, kad ju vaikas ten tikrai gaus gera aplinka - o svarbiausia - demesi ir ypatinga ugdyma? Parasykit, ka galvojat - busiu dekinga, o gal ir inspiracija kils... smile.gif
skyler
QUOTE(Rasius @ 2011 11 23, 02:35)
Turiu geru ideju. Todel noreciau paklausti: kiek yra mamu, kurios leidzia/noretu leisti 3-6 m vaikucius i darzeli, nes turi vilti, kad jis ten kazko ismoks, socializuosis ir pan. - o ne del to, kad neturi jo kur palikti?! Ir kiek is ju sutiktu/galetu moketi pinigus uz darzeli, jei pamatytu, kad ju vaikas ten tikrai gaus gera aplinka - o svarbiausia - demesi ir ypatinga ugdyma? Parasykit, ka galvojat - busiu dekinga, o gal ir inspiracija kils... smile.gif
*

ką reiškia Ir kiek is ju sutiktu/galetu moketi pinigus uz darzeli? šitas smile.gif sutikt manau daug kas sutiktų, klausimas kiek tų pinigų smile.gif man pvz nuostabus nerealus yra Austėjos darželis, tačiau tikrai gerokai per brangus..
elfyte
*

Aš leisčiau savo vaika i privatu darzeli, mokestis turetu negasdinti. Pvz. toks privatus vaiku priežiuros centriukas Putvinskio g. kaina - 500lt.menesiui + maitinimas 8 lt. dienai , manes negasdina. Leisčiau savo vaiką nuo 2 metuku, jei butu grupėse maksimum 7 vaikučiai. Mokestis pvz. 800lt. man yra per brangus, tada geriau samdyti aukle. Noreciau, kad toks darzelis butu musu rajone ( Dainavoj), netoli namu. Nes i mano mineta darzeli maza vaika atvežti reiketu labai anksti ( gyvenu vienam miesto gale, dirbu kitam, o darzelis visai nepakeliui) ir ypač žiemą to daryti negaliu, labai nepatogu. Apskritai esu už privačius nedidelius darzelius.
loterija
*

Niekada neleisčiau savo vaiko į privatų, na nebent tikrai būtų beviltiška situacija su valdiškais darželiais. Teko vasarą kartu atostogauti ir bendrauti su auklėtojomis, dirbančiomis privačiam Vilniuje. Kažkoks nesusipratimas! Jiems rūpi kuo daugiau pritraukti pinigingus tėvelius, o vaikų ugdymui skiriama dėmesio tik labai minimaliai. Svarbu, kad vaikas ir tėvai šypsotųsi, būtų laimingi ir mokėtų pinigus, o ką vaikas gaus, ko išmoks, tai nelabai įdomu. Iš pradžių vaikų grupėje būna po 7-8, bet jeigu tik atsiranda pinigingų tėvelių, tai priima ir iki 17 grupėje, nors sąlygos to ir neleidžia. Ir jokios kontrolės schmoll.gif Taigi tiek valdiškam, tiek privačiam jūs nestovite visą dieną ir nematote, kaip su jūsų vaiku dirbama... Pagalvokit g.gif
O Kaune dabar privatūs darželiai atsiranda kaip grybai po lietaus...
PetryteN17
Nu as labai pradejau dometis sitais visais darzeliais nes mums reikia nuo sausio menesio. Mano reikalavimai buvo turbut siek tiek kitokie nei kitu mama - vieta centre ar netoli centro, LANKSTUMAS, kad butu galima kelias dienas per savaite atvesti, ar kelias valandas, jei visai dienai kad butu galimybes miegoti, taip pat kad BUTU VAIKU, nes kas is to jei nuvesi vaika o jis ten vienas visa diena sedes - tas pats kas namie. Galimybe atvesti ir mazus mazus vaikucius is reikalo (pas mane 2 metu ir 4 menesiu dukreles).

Tai va tokia info:

- Kauno privatus darzelis Sukileliu pr. - PILNAS, vaiku siuo metu nepriima nebent vasara. Tai is to galima suprasti kad vis del to populiarus.

-Kre Kre Putvinskio gatvej, vienas is mano prieinamiausiu nes paciam centre, ima vaikus visokio amziaus net mazesnius negu 1 metu (tai galeciau palikti abi savo damas), visiskas lankstumas, kai kalbejau sake galima valandai, dienai, savaitei, nakciai, savaitgaliui, man nereikia naktimis ir savaitgaliais bet kai zinai kad butu galimybe jei netycia prireiktu labai maloniai nuteikia. Minusai - siuo metu pilna diena tik 3 vaikai, tai jei vienas ar 2 suserga vaikas vos ne vienas visa diena, o mano dukrele megsta kompanija vaiku. Diziausias minusas - darzelis bute, nera kiemo tai ju neveda i kiema sad.gif Labai labai nusivyliau tuo.

- Smuiko raktelis, net neskambinau nes Aleksote, deja vieta mums visiskai ne i tema.

-Pabiruciu pasaulis Zaliakalnyje, prie policijos. Pliusai - prieinama kaina 550LT uz menesi visai dienai , ju diena skaitosi 8h00 - 17h00, ieina pamokeles ir TIK pietus. Lankstumo nera, jei mes eitume nuo sausio tai sutartis sudaroma iki vasaros ir tik pilnai savaitei. Minusas - pusrycius ir pavakarius reikia atnesti. Gal daugeliui tas ir priimtinas, bet as uzsienyje gyvenus ir kai gryzau atgal i darba pirma dukrele buvo 10 menesiu, tai iki metu laiko rekalavimai buvo nesti savo maista kad stebeti alergijas ir t.t. tai zinokit nusikaliau dar ir kaip, kiekviena diena suruosti kitoki maista vaikui kai dar reikia ir sau ir vyrui ideti, ir gryzus vakariene ruosti ir t.t. Maisto nesimas man yra MINUSAS. Patiko tai kad yra grupej jau 7 vaikai, tai tikrai butu linksma. Jie gali tureti 10 vaikuciu grupe. Turi savo kiema +++

- Stebuklu salis, Bugos gatvej tarp autobusu stoties ir stoties turgaus. Turi kiema tai +++++, irgi lankstus del dienu, savaiciu. Yra vieta miegoti. Tik vieta, nors centras bet pats galas centro. Kaina pamirsau, bet kiek atsimenu buvo labai prieinama, ar ne 650LT...?

- Kolpingo kolegija - lankstumo labai mazai, arba visai dienai arba puse, nera glaimybes pvz. 2 dienas per savaite, nebent moki vsitiek uz visa savaite. Turi kiemeli, eina i centra i santak ir t.t. maitinimas ieina. Jau turi 9 vaikus, tai dar viena vaika i viena grupe gali priimti. Kaina sakyciau prieinama 650LT su maistu i menesi ir laikas geras 7h45 - 18h00, bet va kad kontraktus sudaro metams, tai jei mes nuo sausio eitume tai butu iki rugsejo, o mums reiki pradziai 3 menesiams o paskui paziuretume.

- Vaikystes sodas, nu cia apie ji galima kalbeti ir kalbeti, jau labai iskirtina ugdymo istaiga, net nevadinsiu jos darzeliu nes ten net daugiau nei darzelis, tikrai labai gerai skamba. Centre, tarp stoties ir laisves alejos. Galima pasirinkti lankymo modulius, kelias dienas, tik rytus, visa savaite. Sutartis rasoma METAMS, bet pranesus ja galima nutraukti paprasius pries 30 dienu. Siuo metu yra 12 vaiku. Vaikai skirtomi ne pagal amziu, o pagal sugebejimus, tai pvz tie kurie jau kalbantys vienoj grupej ir t.t. MINUSAI - KAINOS, WOW!!!!! As buvau pasirengus moketi nesvarbu kiek, bet vistiek net plaukai pasisiause, stojamasis mokestis - 800LT, negrazinamas ir niekam nenaudojamas (pvz. uz lankomuma). Paskui jei visa menesi vaikas darzeli lanko pilna savaite tai kaina per metus parasyta 13 560LT, tai jei visus 12 menesiu atidarytas darzelis per menesi iseina 1130LT + maitinimas 12LT per diena (be pusryciu), tai per menesi gaunasi apie 1400LT. Bet jei ju vizija atitinka tikrove tai tokie pinigai neatbaido. Bet nezinau ar stojamasis mokestis 800LT realus, tuo labiau kad ieskome darzelio tik 3-6 menesiams.

Ta va, pagal mano reikalavimus ir prieinamuma tvarka tokia:
1. Kre Kre
2. Vaikystes Sodas
3. Stebuklu salis
4. Kolpingo Kolegija
5. Pabiruciu pasaulis
6. Kauno privatus darzelis
7. Smuiko raktelis

Kristinasciu
Mini Darželis "Draugaukime vaikai!" A.Mickevičiaus g. 27 D-5 Kaune priešais SODRĄ, valandėlei, ar visai dienelei. Labai jauku, saugu ir ramu.....Facebook:VaikųPriežiūrosCentrasDraugaukime, draugaukime.vaikai@gmail.com
Lara22
smile.gif
karalaiti
QUOTE(jadziukas @ 2011 10 03, 19:23)
Sveiki, kaip suprantu, Jūs tos mažos mielos mergytės, kurią auklytės Paulyte vadina, mama smile.gif 
Labai labai pritariu tiek Jums, tiek Weronika24.. Tai puiki vieta vaikučiams už tikrai prieinamą kainą thumbup.gif  Mano mergytė neprisileido svetimų - ypač bendraamžių ir suaugusiųjų (vyresnius vaikus prisileidžia), nepraėjo nė mėnuo, o ji jau puikiai ten "gyvena" ir viskas labai patinka - kas svarbiausia, vaikui, o kai vaikui patinka, tai man tuo labiau thumbup.gif  Auklytės puikios, rūpestingos, priežiūra, užimtumas, viskas puiku.. Na gal mažoka porcija maisto, nes maniškė labai daug valgo, bet nešu dar iš namų "papildymus".. Tikrai puiki vieta vaikučiams (aš čia apie Pabiručius blush2.gif ) thumbup.gif  Ir beje, ačiū šiai temai, nes iš šitų atsiliepimų jais ir susidomėjau.. smile.gif
*

labas. labai jau smalsu... o kurios jus mergytes mama? 4u.gif
PetryteN17
Dar po daugiau ieskojimu radau dar kelis:

- Vaiku prieziuros centras Draugaukime, pliusai tai kad centre, Mickeviciaus gatveje. Diziausias minusas - reikia atsinesti savo maista. Jei vienai dienai ar keliomis valandomis palikti tai ne problema su maistu, bet lankant pilna diena visa savaite 3 maistus nesti kieviena diena - vargas! Dar plie pliusu yra kaina - 450LT per menesi lankant visa diena. Taip pat jie labai lankstus del lankymo rezimo. Sake telefonu kad veda i lauka, bet kur ten tuos vaikus vest i lauka? Laisves aleja nebent.

- Menu akademija, nezinau ar cia nauja vieta visiskai nes parasyta kad uzsiemimai prasideda sausio 5 diena. Netinka jeigu reikia palikti vaika visai dienai, nes jie dirba iki 13.00 valandos tik. Menesio kaina irgi ne maza palyginus kad tik puse dienos eis - 470LT. Pliusai tai, kad centre. Nu ir jei tevai labai nori kad vaikas i menus linktu. Jie taip pat teikia valandine prieziura kuri yra 7LT uz valanda.

Butu idomu jei parasytumete dar mamos jei ka zinote, koki privatu darzeli ar prieziuros centra.
Ice
Įdomu, o kaip šitas darželis? g.gif http://www.wix.com/i79429/vaikystes-kiemas
PetryteN17
Idomus, reikes pasikambinti ir nuvaziuoti paziureti ka jie ten siulo.
Papildyta:
QUOTE(PetryteN17 @ 2011 12 23, 15:52)
Idomus, reikes pasikambinti ir nuvaziuoti paziureti ka jie ten siulo.
*

Paskaiciau daugiau, tai net neskambinsiu nes vaikus tik nuo 3 metu priima!!! sad.gif Nors raso kad turi erdve ir kudikiams iki 12 menesiu. Keista kazkaip.

Bet atrodo tai puikiai.
amber
Mes lankome privatų darželį "Medutis". Kadangi dar nepatekom į valdišką darželį. Mokam 400 Lt į mėnesį. Maistas - vegetariškas, mūsų sūnelis vienintelis ne vegetaras, mėsos, žuvies atsivalgo namuose. Labai miela šeimininkutė, gamina šviežų maistą kasdien, neduoda nieko šildyto. Grupėje visokio amžaius vaikai. Šiuo metu jų 8.
PetryteN17
QUOTE(amber @ 2012 01 17, 20:47)
Mes lankome privatų darželį "Medutis". Kadangi dar nepatekom į valdišką darželį. Mokam 400 Lt į mėnesį. Maistas - vegetariškas, mūsų sūnelis vienintelis ne vegetaras, mėsos, žuvies atsivalgo namuose. Labai miela šeimininkutė, gamina šviežų maistą kasdien, neduoda nieko šildyto. Grupėje visokio amžaius vaikai. Šiuo metu jų 8.
*

As jau buvau viltis praradus rasti 'idealu' darzeli, bet man atrodo radau beveik viska ko ieskojau Medutije, labai dekui Amber kad parasei, tik ryte pamaciau tavo parasyta atsakyma is kart susiradau ju numeri ir jau per pietus buvau apziureti. Tikrai labai labai miela, yra kiemas kurio as norejau, duodamas visas maistas tai nereikia nestis, tas man labai svarbu, yra pakankamai vaiku, dirbancios moterys labai mielos, kaina mano manymu labai zema, jie zada didinti iki 500LT per menesi, bet ir tai ikandama. Ir paciam centre, 2min pestute iki stoteles.
Musu pirmas variantas buvo vaikystes sodas, bet 1-3 metu grupeje vietu nera, o mes nenorim laukti.
Dar labai labai miela yra Kolpingo mokyklele, pavadinimas ne kaip nuteikia, bet atmosfera labai miela, tik man netiko kad reikia maista sava nesti, tik pietus ten duoda.
Tai tikiuosi kita savaite pradesim lankyti meduti, beje kaip amber sake darzelis vegetariskas, bet man tai jokio skirtumo nera, svarbu kad vaikas butu sveikai pamaitintas smile.gif
Naivuolee24
O gal dar kokiu darzeliu privaciu yra miegamuosiose rajonose, pvz DAinavos. Pastebejau dauguma LAisveja.
mylimukeA
QUOTE(PetryteN17 @ 2011 12 07, 10:40)
Ta va, pagal mano reikalavimus ir prieinamuma tvarka tokia:
1. Kre Kre
2. Vaikystes Sodas
3. Stebuklu salis
4. Kolpingo Kolegija
5. Pabiruciu pasaulis
6. Kauno privatus darzelis
7. Smuiko raktelis
*

Labai ačiū už surinktą ir pasidalintą informaciją 4u.gif
Mums tikriausiai irgi teks rinktis iš privačių darželių, nes nesame net užsirašę į valstybinį darželį blush2.gif
Labai sudomino Medutis - dėl kainos ir maitinimo bigsmile.gif Nors mes su vaiku mėsėdžiai, tik MB vegetaras, bet kaip rašė amber, mėsos pakaktų ir namie valgant ax.gif
ramiai!
Ieškom mamyčių, kurių vaikučiai lanko Medutį. Ryt važiuojam apsižiūrėt, norėčiau daugiau atsiliepimų išgirst. 4u.gif

QUOTE(PetryteN17 @ 2012 01 18, 17:05)
As jau buvau viltis praradus rasti 'idealu' darzeli, bet man atrodo radau beveik viska ko ieskojau Medutije, labai dekui Amber kad parasei, tik ryte pamaciau tavo parasyta atsakyma is kart susiradau ju numeri ir jau per pietus buvau apziureti. Tikrai labai labai miela, yra kiemas kurio as norejau, duodamas visas maistas tai nereikia nestis, tas man labai svarbu, yra pakankamai vaiku, dirbancios moterys labai mielos, kaina mano manymu labai zema, jie zada didinti iki 500LT per menesi, bet ir tai ikandama. Ir paciam centre, 2min pestute iki stoteles.
Musu pirmas variantas buvo vaikystes sodas, bet 1-3 metu grupeje vietu nera, o mes nenorim laukti.
Dar labai labai miela yra Kolpingo mokyklele, pavadinimas ne kaip nuteikia, bet atmosfera labai miela, tik man netiko kad reikia maista sava nesti, tik pietus ten duoda.
Tai tikiuosi kita savaite pradesim lankyti meduti, beje kaip amber sake darzelis vegetariskas, bet man tai jokio skirtumo nera, svarbu kad vaikas butu sveikai pamaitintas smile.gif
*

Ar jau lankot? Kaip sekasi? 4u.gif
egliushka
mes lankome "medutį" smile.gif . Esame be galo patenkinti! Aplinka kaip namuose, vaikučiai "kultūrinasi" - t.y. ne tik Laisvės alėją apeina, bet ir funikulieriumi pasivažinėja ir parodas aplanko smile.gif))) Na ir žinoma mums aktualus vegetarinis maitinimas pasiteisino visu 100 proc. Mano dukra ten gauna tikrai gerą maistą - turiu su kuo palyginti, nes prieš tai daugiau nei metus lankėme valstybinį darželį... Taip kad džiaugiames ir kitiems rekomenduojame smile.gif
Naivuolee24
Sveikos mamytes. Ir mes nuo Geguzes 1 d lankysie darzeli "Medutis". Kiek apsiskambinau, kiek besidomejau, sis pasirode priimtiniausias ir man patiko, kad jame vaikai gali jaustis kaip namie.O vaikams tai svarbiausia, nes tuo met jie jauciasi saugus.
GAliu papasakoti ir as savo klajones ir ka issiaiskinai:
KRE KRE. Stojamojo mokescio nera. Menesio kaina 500 lt plius maitinimas 8 lt diena.
Jai vedi vaikuti puse dienos moki uz puse dienos, jai valandai tai moki tik uz ta valanda. Minusas tas, kad neveda i lauka. Pilna diena vaikuciu siuo metu yra 4 - 5. Kiti paliekami puse dienos, ar keliom valandom. Tai man pasirode kaip minusas, nes jai paliksiu saviske tai ziures ispustom akytem, kodel tavaikuti paime o jos ne.
MEDUTIS. Stojamasis mokestis 300 lt. Kiekviena menesi 400 lt Veda vaikucius kasdien i lauka, nebent prastas oras. VAlgyt gamina ten pat. Darzelis tiesiog kvepia namu maistu smile.gif Vienas minusas tas, kad vaika vedi ar nevedi reikia moketi 400 lt uz menesi.
STEBUKLU SALIS. Stojamojo mokescio nera. Menesio kaina 690 lt. Veda i lauka, yra kiemas. Ten labiau nori vaikuciu kurie pradeda pas juos lankyti ir uzaugtu iki mokyklos. O minusas tuo. Jai jus norit keliem menesiams ar pusei metu, tai jai atsirastu vaikuciu kurie lankys ilgiau nei jusu vaikas, tada jusu vaikas butu isbrauktas ir priimtas kuris lankys ilgiau. Siuo metu man regis ten dvi vietos laisvos.
KOLPINGO MOKYKLELE. Stojamasis mokestis 100 lt. Uz menesi 750 lt. PAsirasineja sutartis metams.

Na ir tiek apskambinus ir susizinojus pasilikau prie sprendimo "MEDUTIS". JAuku gera silta, liuks. Direktore labai nuostabus zmogus. Ir tikiuosi greitai susidraugausim ir mes su "Meducio"darzelio kolektyvu.
Spindulia
QUOTE(Naivuolee24 @ 2012 02 21, 14:48)
Sveikos mamytes. Ir mes nuo Geguzes 1 d lankysie darzeli "Medutis".

g.gif kaip keista.... kazin pagal ka renkasi darzeliai vaikucius, pagal mamyciu balsa blink.gif
Siandien as irgi skambinau visiems...
Medutis - neturi vietu.
Stebuklu salis tik kovo 2 diena zinos ar turi vietu tolimesniam laikui, nes siai dienai pilnas.
Kolpingas - sutartis pasirasineja kad ir 3 menesiams, sake pas juos lanksciai viskas, nes jie dar tik kurias ir neturi pilnu grupiu, o tik 9 vaikus.

Kazkaip keista, kad vieni gauna viena info kiti kita doh.gif
JM
QUOTE(Naivuolee24 @ 2012 02 21, 12:48)
.O vaikams tai svarbiausia, nes tuo met jie jauciasi saugus.

*

vaikams svarbiausia ne aplinka,o salia esantis zmogus,kuriuom gali pasitiketi mirksiukas.gif namu aplinka pliusas,kaip tarpinis variantas tarp namu ir darzelio 4u.gif
Vilienė
sveikos mamos, ar kas galit pasisakyti apie darželį - vaikų dienos centrą "Mažylių akademija"? ieškau kur vesti savo berniuką, nes rajoniniam panašu, kad vietą gausim kai jam jau bus 18-lika
PetryteN17
Tai mes vis del to nuejom ir lankom Kre kre nes ten nereikejo jokiu pazymu is daktaru ir t.t. Ir jokiu stojamuju mokesciu, jokiu sutarciu. Taip vaikus ateina pasiimti kas kaip nori, bet vaiku daug, pvz antradieni buvo 10! Kol kas patinka, bet va kai bus silciau tai arba prasysim kad vestu i lauka arba teks ieskoti naujos vietos, nes vaikai uzdaryti visai dienai viduje - nesamone.
Sita vieta mano manymu pati lanksciausia lankymo poziuriu ir mokejimu. Jie paskaiciuoja po savaites lankymo, kiek lanke kiek nelanke ir pasake kiek moketi. Nu, o kai pasakem kad lankysim visa menesi sake paskaiciuos po menesio ir mokesim tik uz kiek pralankem ta menesi ir pravalgem.
Dalytee
O kaip ziurit i tai kad pvz save vadinantys privaciais darzeliais net neturi licenzijos siai veiklai ir veikia kaip dienos centrai, o is jusu pinigelius ima kaip lyg butu darzelis?
na zinau, kad sakosi jog jie tiesiog nenori popierizmo, biurokratijos, tikrinimu ir t.t., bet tada kur garantija del pedagogu kvalifikacijos? programos pagal kuria dirba atitinka svietimo poreikius?
Vilienė
QUOTE(Dalytee @ 2012 02 25, 15:38)
O kaip ziurit i tai kad pvz save vadinantys privaciais darzeliais net neturi licenzijos siai veiklai ir veikia kaip dienos centrai, o is jusu pinigelius ima kaip lyg butu darzelis?
na zinau, kad sakosi jog jie tiesiog nenori popierizmo, biurokratijos, tikrinimu ir t.t., bet tada kur garantija del pedagogu kvalifikacijos? programos pagal kuria dirba atitinka svietimo poreikius?

teoriškai jūs teisi, bet jei valstybiniam darželyje nėra vietos mano vaikui, aš priverta samdyti auklę arba leidžiu vaiką į tokį dienos centrą - tai jūs atsakykit - kiek žmonių reikalauja iš auklės pedagoginio išsilavinimo, ar pateikia švietimo ministerijos patvirtintą programą ir prašo pagal ją užsiimti su jos vaikų? manau labai labai nedaug. todėl aš į tokius dienos centrus žiūriu labai teigiamai 4u.gif
trupinelis
Gal žinote vaikų dienos centras ar yra Ringauduose, nes praeitą vasarą mačiau skelbimus, bet kažkaip tuo emtu nereikėjo, o dabar vasarą bus problema, tai man būtų labaii gerai, tik nerandu niekur jokių kontaktų g.gif
gal galite pasakyti kur priima mažiukus, nuo 1,3mėn?
Naivuolee24
QUOTE(Spindulia @ 2012 02 21, 19:14)
g.gif  kaip keista.... kazin pagal ka renkasi darzeliai vaikucius, pagal mamyciu balsa  blink.gif 
Siandien as irgi skambinau visiems...
Medutis - neturi vietu.
Stebuklu salis tik kovo 2 diena zinos ar turi vietu tolimesniam laikui, nes siai dienai pilnas.
Kolpingas - sutartis pasirasineja kad ir 3 menesiams, sake pas juos lanksciai viskas, nes jie dar tik kurias ir neturi pilnu grupiu, o tik 9 vaikus.

Kazkaip keista, kad vieni gauna viena info kiti kita  doh.gif
*

Mes buvome Medutyje sumokejom stojamaji mokesti 300 lt ir jau esame priimti. Ir musu pazadejo laukti kol pradesime lankyti. O kai mes uzsirasinejome buvo likusios tik dvi laisvos vietos.
PetryteN17
QUOTE(Dalytee @ 2012 02 25, 13:38)
*

O valstybiniai darzeliai ar oficialus privatus darzeliai garantuos, kad tavo vaikas ismoks visko ko yra mokoma pagal valstybine svietimo programa? Aplamai, iki mokyklinis mokymas prasideda namie, jei to ugdymo ir uzsiemimo nera namie ir ir net darzeliai is to vaiku stebuklu nepadarys. O valstybiniame darzelyje man butu idomu kaip visa tai pasiekiama kai vaiku grupeje iki 30 o aukletoja viena, kur privaciame darzelyje/ dienos centre santykis yra mazdaug iki 10 vaiku su 1 aukletoja.
Prie to pacio noreciau pridurti, kad kartais yra net per daug tiems vaikams prikisama i galva. Mes apziurejome visus kauno privacius darzelius ir dienos centrus, ir vienas is ju, vaikystes Sodas kuris ima apie 1400lt i menesi ir labai labai gilinasi i elologija ir emocijad ir moko tuo vaikus, kai mes buvome nuvyke jie mums aiskina kad ten tos savaites tema grenlandija ir kaip tai grenlandijai gresia isnykimas del musu kaltes, kad jie moko vaikus perdirbti medziagas ir t.t. Atsiprasau? Mano vaikas 2 metu neistaria savo vardo dar nes jai dar jis per sunkus, jus galvojat jai kazkokia grenlandija ir jos islikimas aktualus? Kas per daug tas nesveika!
maidala
QUOTE(PetryteN17 @ 2012 02 23, 08:00)
Tai mes vis del to nuejom ir lankom Kre kre nes ten nereikejo jokiu pazymu is daktaru ir t.t. Ir jokiu stojamuju mokesciu, jokiu sutarciu. Taip vaikus ateina pasiimti kas kaip nori, bet vaiku daug, pvz antradieni buvo 10! Kol kas patinka, bet va kai bus silciau tai arba prasysim kad vestu i lauka arba teks ieskoti naujos vietos, nes vaikai uzdaryti visai dienai viduje - nesamone.
Sita vieta mano manymu pati lanksciausia lankymo poziuriu ir mokejimu. Jie paskaiciuoja po savaites lankymo, kiek lanke kiek nelanke ir pasake kiek moketi. Nu, o kai pasakem kad lankysim visa menesi sake paskaiciuos po menesio ir mokesim tik uz kiek pralankem ta menesi ir pravalgem.
*

Sveiki,
o kaip ten maitinimas? Mes lankom valstybini darzeli, bet man ten peilis maitinimas, desreles ir dar koses su cukrum.. Ar kre kre turi kazka bendro su sveika mityba?
PetryteN17
QUOTE(maidala @ 2012 03 02, 08:39)
Sveiki,
o kaip ten maitinimas? Mes lankom valstybini darzeli, bet man ten peilis maitinimas, desreles ir dar koses su cukrum.. Ar kre kre turi kazka bendro su sveika mityba?
*

Nu su konkreciai sveika mityba jie nesireklamuoja nes nemanau, kad tai yra. As paiimsiu visos savaites meniu kai siandien pasiimsiu dukra ir issamiau parasysiu. Ten zinau galima ju maista valgyti arba savo atsinesti, tada nereikia 8lt uz diena uz maitinima moket. Bet maistas yra atvezamas, o ne ten pat gaminamas. Siaip tai manau atsizvelgia i prasymus, liepiau kad jokiu sumustiniu pusryciams neduotu, o arba avyzu kosiu arba sausu pusryciu, tai tikiuosi taip ir yra.
luzere
Sakykit, kas lankote kre kre, kokio amziaus maziausi vaikuciai ten? Jie siulo nuo puses metu, bet kokio amziaus realiai lanko? Ar metu laiko vaikstanciam bambliui saugi aplinka? Aciu
doremifasolasi
kažin ar privačiuose darželiuose lankosi higienistai? blush2.gif iš nuotraukų akivaizdžiai matyti, kad vaikų darbo vietelės absoliučiai neatitinka vaiko ūgio g.gif
...ir tie akmenys kieme, nei į tvorą, nei į mietą, kaip sakoma.....
stuleju
o yra koks privatus silainiuose arba vilijampoleje? 4u.gif
Manguste
Pašto dėžutėje radau šio darželio lankstinuką: http://www.linksmiejiciauskuciai.lt/index.html. Pasakyti apie jį nieko negaliu, nes nesidomėjau.
Spugnė
Kad labai mažai info apie tą darželį, bandžiau rast kur tas parkas palei Šarkuvos g. nu nė vieno nemačiau... g.gif
Ricis
QUOTE(Manguste @ 2012 03 26, 22:08)
Pašto dėžutėje radau šio darželio lankstinuką: http://www.linksmiejiciauskuciai.lt/index.html. Pasakyti apie jį nieko negaliu, nes nesidomėjau.
*

Mes lankom si darzeli, tai esam patenkinti. Aisku pats darzelis galetu buti geriau isikures ne daugiaaukstyje, o kokiam atskiram pastate, nu bet yra kaip yra.
Kiekviena diena vaikai lavinami, daro ivairius darbelius, piesia, lipdo, karpo, didesniem ir pamokeles vedamos. Veda i lauka, maitinimas (maista pristato moterele, tai daug geriau, nei kad daugumoj privaciu darzeliu uzsakineja is baru. Bet baro maistas vaikams, manes visai nevilioja.) Vaikuciai migdomi ant ciuzinuku.
Aisku visada rasim prie ko prisikabinti, bet kai aplankiau nemazai privaciu darzeliu, tai cia man labiausiai patiko, nes man svarbiausia ne aplinka, o kaip bendraujama su vaiku. Norisi, kad butu uzsiimama su vaiku, o ne patupdytas kazkur kampe ir liepta sedet ir taip vos ne visa diena prasedi tas vaikas nieko neveikdamas.
Nu net nezinau ka cia daugiau papasakot. Geriau klauskit jei kas domina.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.