sveikutes, cezariukes, man po cezario lliklo lyg ir grazus randas. svoris dar mazesnis nei pries gimdyma, taciau visai neseniai pastebejau, kad pats randas nors ir graziai gyja, taciau po randu normali oda, o virs rando tokia kietoka. pilvas atrodo lyg dvieju aukstu  . taigi,sakau, gal kam panasiai? ka daret? as pradedu mastyt apie randus minkstinancius tepaliukus. gal kas bandet? ar galima maitinanciai?
As tai nieko nedariau. Mano pilvas is pradziu (kokius metus) irgi buvo virs rando kietokas, net nejauciau iki bambos, bet poto jis suminkstejo. Specialiai nieko nenaudojau ir nenaudoju. Paprasciausiai tepuosi po duso kuno kremu ir viskas.
loretaltl
2005 01 07, 23:23
man atrodo kad taip ir turi buti nes juk pjuvis buvo gilus...o randas gaunas didelis ir kietas...manau praeis kiek laiko ir suminkstes......
melodija
2005 01 19, 21:35
Tepaliuku dabar gi yra nuo randu pirkt, tik reik turet pinigu. Tavo randas dar jaunas, bet kai as savo dukryte isoperavau sugiji randas gydytojas liepe tept mostele kuri lygina randus jin tikrai yra veiksminga.
saltrune
2005 01 21, 15:08
Mano draugė tepėsi contractubex tepalu (kianavo apie 30-35 lt), sakė, labai suminkštino ie sumažino randą. Šiaip iš tikro , jei formuojasi kietas randas, kuo ansčiau po operacijos pradėsi tept specialiais tepalias , tuo geresnį efektą gausi. O su laiku, žinoma, savaime randi visi kažkiek mažėja
as tai nieko netepu ant to rando. Viskas normaliai. Cia nuo kiekvienos organizmo priklauso, kaip tas randas mazes. kitai ir kremai nepades, nors tu ka
o ar labai didelis randas lieka ? kurioje vietoje dabar ji daro? ir ar skiriasi rando dydis, jei vaika smazas ir jei didelis ?
QUOTE(Goga @ 2005 01 26, 17:05) o ar labai didelis randas lieka ? kurioje vietoje dabar ji daro? ir ar skiriasi rando dydis, jei vaika smazas ir jei didelis ? Pilvo apacioje lieka sprindzio dydzio sypsenele:) Apie dydi nezinau.
zelionuska
2005 02 05, 10:05
ilgis per sprindi
mlimbute
2005 02 05, 10:44
Pasidalinsiu savo patirtimi. Man cezari dare pernai sausio men. Po keliu savaiciu po operacijos pradejau tepti Contractubex geli nuo randu. Ji galima naudoti maitinanciai mamai. Naudojau apie 2-3 men. (po to atsibodo teptis  . Efektas buvo toks: randas, kuris buvo netolygiai tai storesnis, tai plonesnis, kazkiek issilygino. Stai jau praejo virs 1 metu ir randas jau svieseja, raudona rando linija pamazu nyksta. Beje, man pilvo oda virs siules niekada nebuvo kieta. Pjuvis pilvo raumenis perpjauna, kuri laika raumenis virs suiles ir po - lyg atskiros respublikos, todel pilvo presas biski kitaip nei normaliai gimdziusioms atsistatineja...
fafalialia
2005 02 05, 14:54
QUOTE(Aidar @ 2005 01 07, 16:45) As tai nieko nedariau. Mano pilvas is pradziu (kokius metus) irgi buvo virs rando kietokas, net nejauciau iki bambos, bet poto jis suminkstejo. Specialiai nieko nenaudojau ir nenaudoju. Paprasciausiai tepuosi po duso kuno kremu ir viskas. O ar po to jautrumas odos iki bambos atsistate?
zavinta
2005 02 12, 18:52
o as galiu pasidziaugti  man cezario pjuvi dare rugpjuti(antra,pirma turejau 98m. tai po jo buvo ,net labai kietas randas) kauno klinikose .tai taip gerai susiuvo kad jokio kietumo nera ,tik grazus raudonas bruksnys
Buriuke
2005 02 15, 23:57
QUOTE(Vudis @ 2005 01 07, 16:16) sveikutes, cezariukes, man po cezario lliklo lyg ir grazus randas. svoris dar mazesnis nei pries gimdyma, taciau visai neseniai pastebejau, kad pats randas nors ir graziai gyja, taciau po randu normali oda, o virs rando tokia kietoka. pilvas atrodo lyg dvieju aukstu  . taigi,sakau, gal kam panasiai? ka daret? as pradedu mastyt apie randus minkstinancius tepaliukus. gal kas bandet? ar galima maitinanciai? As tai naudoju geli randams gydyti " Contractubex". As maitinu vaikuti. Informaciniam lapeli nepaminetos maitinancios, vadinasi nieko blogo
gutukas
2005 02 24, 16:28
Upsiukas
2005 03 07, 13:18
Operavo pries 5 men., bet jau mazdaug 70 proc. rando pabalo, visas randas minkstas, nutirpe tik vos vos virs rando. Ir siaip kiek gydytoju mate mano randeli, sake, kad labai gerai viskas atlikta, super graziai sutvarkyta. Esu ziauriai patenkinta tuo Beje, netepiau niekuom, nors kartais pagalvoju, gal patept...kadangi ner didelio poreikio, tai vis neprisiruosiu nusipirkt kokiu nors tepalu, profilaktiskai patepliot...
Skruzdeliukas
2005 03 07, 13:55
QUOTE(Puuga @ 2005 01 28, 13:46) Pilvo apacioje lieka sprindzio dydzio sypsenele:) Apie dydi nezinau. Idomu,o tas randas lenda is kelnaiciu?Ar jis labai jau zemai...
smulkute
2005 03 07, 19:04
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 03 07, 14:56) Idomu,o tas randas lenda is kelnaiciu?Ar jis labai jau zemai... ne, neislenda. Jis isties zemai
Upsiukas
2005 03 09, 18:37
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 03 07, 13:56) Idomu,o tas randas lenda is kelnaiciu?Ar jis labai jau zemai... Randas buna iskart virs gaktos, bikini galesi laisvai uzsidet
zelionuska
2005 03 13, 14:53
QUOTE(gutukas @ 2005 02 24, 16:29) pas mane panašiai, bet baltos juostelės iš šonų, o raudonas iškilimas - per vidurį
jolitav
2005 03 20, 16:58
As savo randuko niekaip neminkstinau  Pats su laiku suminkstejo
Kutuliukas
2005 03 20, 17:12
Na mane gydytojai iskart apsviete, kad nors randas suminksteja ar tampa labai lygus, didziajai daugumai sioks toks uzkirtimas tarp "anos" vietos ir pilvuko siek tiek lieka. Nes pazeidziama, kaip jau buvo mineta, ne tik oda, bet ir po ja esantys raumenukai. Na zinoma jei esi lieknute, to ne nepastebesi  Mano patirtis kiek kitokia - turiu tokia "dovana" - polinki i koloidinius randus...pradzioje atrodo viskas sugyja kaip ir visom, o po to visas tas reikalas siek tiek issipucia ir parausta...dar veliau tampa odos spalvos bet lieka iskilimas..zodziu randukas matyti aiskiai...ir taip visam kunui, isskyrus veida, nes jo oda kitokia (na man taip paaiskino) taciau taip buna gana retai...kai dare 2 cezari ispjove senaji randa...dabartinis kiek mazesnis ir lygesnis. Na taip pat patare naudoti contractubexa po operacijos  , bet siuo atveju norint toki randuka suminkstint reiktu jau ir lazerio isikisimo. Na is po bikinio - kaip ir visom...nesimato
SuperMama
2005 03 21, 12:16
Ir aš neminkštinau. Juršėnas labai gerai padarė, nors vaikas buvo didelis, o kuo didesnis vaikas, tuo diesnis ir randas būna. Iš kelnaičių randas "nelenda". O jei ir aukštai būtų, tai rando vietoje pas mane plaukučiai atauga. Tiesiog reiktų kitokia bikini šukuoseną daryti. Kai Juršėno klausiau ar reikia kokių teplaiukų tipo Contratubex, pasakė, kad tikrai nereikia.  Bet čia gal nuo rando kokybės priklauso?
Braskiukas
2005 06 27, 09:39
QUOTE(SuperMama @ 2005 03 21, 13:16) Ir aš neminkštinau. Juršėnas labai gerai padarė, nors vaikas buvo didelis, o kuo didesnis vaikas, tuo diesnis ir randas būna. Iš kelnaičių randas "nelenda". O jei ir aukštai būtų, tai rando vietoje pas mane plaukučiai atauga. Tiesiog reiktų kitokia bikini šukuoseną daryti. Kai Juršėno klausiau ar reikia kokių teplaiukų tipo Contratubex, pasakė, kad tikrai nereikia.  Bet čia gal nuo rando kokybės priklauso?  Aš irgi neminkštinu  Nelabai jau ir kietas jis... mano gydytoja irgi Contratubexo nerekomendavo, sakė, kad nėra jis toks jau stebuklingas
Rucelie
2005 06 29, 16:35
man tikrai labai gražiai susiuvo, iš vidaus siūlę darė. tai iškart tik toks įbrėžimas buvo, jokio rando  dabar tai sunkoka ir rast, kur ten kas daryta  visai kitas klausimas apie sterblę, virš to rando kabančią  neprisiverčiu niekaip sportuot ar kaip kitaip tos sterblės nusikratyt
QUOTE(mlimbute @ 2005 02 05, 11:44) Pasidalinsiu savo patirtimi. Man cezari dare pernai sausio men. Po keliu savaiciu po operacijos pradejau tepti Contractubex geli nuo randu. Ji galima naudoti maitinanciai mamai. Naudojau apie 2-3 men. (po to atsibodo teptis  . Efektas buvo toks: randas, kuris buvo netolygiai tai storesnis, tai plonesnis, kazkiek issilygino. Stai jau praejo virs 1 metu ir randas jau svieseja, raudona rando linija pamazu nyksta. Beje, man pilvo oda virs siules niekada nebuvo kieta. Pjuvis pilvo raumenis perpjauna, kuri laika raumenis virs suiles ir po - lyg atskiros respublikos, todel pilvo presas biski kitaip nei normaliai gimdziusioms atsistatineja... pilvo raumenu neperpjauna. pjaudavo anksciau, bet dabar nepjauna (man aiskino daktaras) todel pilvas atsistatineja kajp ir kitoms, kurios pacios gimde, tik kad sportuoti veliau galima pradeti, nej gimdant naturaliai. o pjuvis buna labai labai zemai, kad net po maudymke nesimatys.
As tai naudoju contractubex, nors ir graziai susiuvo.
QUOTE(soske @ 2006 05 08, 11:19) sportuoti veliau galima pradeti, nej gimdant naturaliai. na man sportuoti lengvai leido po 2 savaičių, tik kad iš manęs tokia "sportininkė"  o rimtai sportuoti galima nuo 2 mėnesių. Aš sterblę mažinu horsetu, nes mano pilvukas visiškai pats nesitraukia  Yra pirkti specialus pooperacinis horsetas, tai jis man labai efektyvus.
QUOTE(soske @ 2006 05 08, 11:19) pilvo raumenu neperpjauna. pjaudavo anksciau, bet dabar nepjauna (man aiskino daktaras) todel pilvas atsistatineja kajp ir kitoms, kurios pacios gimde, tik kad sportuoti veliau galima pradeti, nej gimdant naturaliai. o pjuvis buna labai labai zemai, kad net po maudymke nesimatys. Nagi, man patiko sita teorija, kad tipo pilvo raumenu nepjauna. Tai kaip tada prie gimdos dasikasa  Noriu platesnio pasakojimo
Rrudoji
2007 02 10, 20:21
QUOTE(Brudi @ 2007 02 09, 15:44) Nagi, man patiko sita teorija, kad tipo pilvo raumenu nepjauna. Tai kaip tada prie gimdos dasikasa  Noriu platesnio pasakojimo  o kokie raumenys gaktos srityje? cia gal kiek aiskiau: http://www.supermama.lt/content/view/2213/54/
Pilvo raumenys ir diafragma, veikdami kartu, sudaro vadinamąjį pilvo presą. Pastarasis spaudžia vidaus organus, esančius pilvo ertmėje, ir padeda jiems išsituštinti gimdant, vemiant, šalinant šlapimo pūslės, tiesiosios žarnos turinį.Taigi mielos mamytes, ne viskas taip paprasta, kaip kartais mums aiskina daktarai, noredami susvelninti esama situacija (hipnotizuoja mus). Kartais ir paciom reikia pajudinti pilkasias lasteles. Raumenu ir raumenuku yra lllaaaabbbaai daug ir visur. Kartais mes net pacios ne neisivaizduojam
Nagi mamytes, gal as neteisi!Negi niekas daugiau nepasisakys?
mano randui dar tik 10 dienu. bet jau truputi jaudinuos, nes vienoj pusej labai tempia ir sukietejimai atsirade, kaip guziukai tokie. skambinsiu primadieni mane operavusiam gyd ir klausiu, ka daryt. kita puse, atrodo, gyja labai gerai  nesioju korseta ir as, o netepu niekuo kol kas. randas nemazas, nes vaikutis toks nemazokas pasitaike  4,5kg
QUOTE(mlimbute @ 2005 02 05, 10:44) Pjuvis pilvo raumenis perpjauna, kuri laika raumenis virs suiles ir po - lyg atskiros respublikos, todel pilvo presas biski kitaip nei normaliai gimdziusioms atsistatineja... QUOTE(Brudi @ 2007 02 21, 21:27) Nagi mamytes, gal as neteisi!Negi niekas daugiau nepasisakys? BRUDI, manau, neteisi. Pilvo raumenis PRASKIRIA ir tada "dasikasa", kaip kažkuri čia išsireiškė, iki gimdos. O gydytojams apgaudinėti pacientes nėra reikalo - koks skirtumas, ar pjauna tuos raumenis, ar ne. Jei operacijos tikrai reikia, koks jiems tikslas nesakyti tiesos?.. Apturėjau dvi cezario operacijos, po pirmos praėjus gal porai savaičių, dariau atsilenkimus. Po antrojo cezario jau nebūsiu tokia spartuolė, lauksiu, kol praeis du mėnesiukai, po kurių jau tikrai bus susitraukusi gimda. Tada pradėsiu. Dėl randų - po pirmosios operacijos pas mane susiformavo gana didelis keloidas. Per antrąją gydytoja jį išpjovė ir nesiuvo paodžio, - sakė, gal organizmas formuos mažesnį randą. Dėl "sterblės" - ji atsiranda todėl, kad paodžio sukietėjimas neleidžia riebaliukui tolygiai pasiskirstyti. Būtent tos laimingosios, kurios neturi ant pilvo riebaliukų (turi tuos vadinamuosius "lentinius" pilvus), dažniausiai ir išvengia tos "sterblės". Didesnė ar mažesnė "sterblė" liks visam gyvenimui. Ją panaikinti galima tik pilvo plastikos operacija, kuri yra brangi, o jos randas - gal trigubai didesnis nei cezario. Aš nesiryžčiau
-niekas-
2007 02 26, 13:42
Aš pirkau spc. pleistrą randams, bet jokio efekto nemačiau  tik dabar kai praėjo 2m randas iš galų pašviesėjo ir suminkštėjo.Manau turi praeiti ne mažai laiko..
Na, kad operacijos reikia nemeluoja ne vienas daktaras, tik jos eiga daktarai megsta susvelninti, nes jei pasakytu visa tiesa, tai zmogelis gaves sokas gali ir "isproteti" lengvai tariant. Pati su tuo esu susidurusi ir ne karta. Esu is tu kurios dar ir pati pasiknaisioju kurnors informacijos. Bet siaip Pitija irgi davei nemazai informacijos  Aciu
dangute
2007 02 27, 10:32
Man antrasis Cezaris atliktas pries savaite. Randas gyja nelabai graziai - jauciasi vietomis sukietejimai. Nuo kada galima naudoti Contractubex? Ir ar tikrai nekenkia po cezario nesiojami gorsetai? Ar galima ta pilva spaust ir kokia is to nauda?
Laurencia
2007 02 27, 10:42
Labukas mergaites :* As tai atradau labai gera tepaliuka, nes girdejau kad Contraktubex nieko visishkai nepadeda.. Dermatix vadinasi, bet labai jau brangus, apie 150 kiek atsimenu
QUOTE(Pitija @ 2007 02 25, 15:18) BRUDI, manau, neteisi. Pilvo raumenis PRASKIRIA ir tada "dasikasa", kaip kažkuri čia išsireiškė, iki gimdos. O gydytojams apgaudinėti pacientes nėra reikalo - koks skirtumas, ar pjauna tuos raumenis, ar ne. Jei operacijos tikrai reikia, koks jiems tikslas nesakyti tiesos?.. Apturėjau dvi cezario operacijos, po pirmos praėjus gal porai savaičių, dariau atsilenkimus. Po antrojo cezario jau nebūsiu tokia spartuolė, lauksiu, kol praeis du mėnesiukai, po kurių jau tikrai bus susitraukusi gimda. Tada pradėsiu. Dėl randų - po pirmosios operacijos pas mane susiformavo gana didelis keloidas. Per antrąją gydytoja jį išpjovė ir nesiuvo paodžio, - sakė, gal organizmas formuos mažesnį randą. Dėl "sterblės" - ji atsiranda todėl, kad paodžio sukietėjimas neleidžia riebaliukui tolygiai pasiskirstyti. Būtent tos laimingosios, kurios neturi ant pilvo riebaliukų (turi tuos vadinamuosius "lentinius" pilvus), dažniausiai ir išvengia tos "sterblės". Didesnė ar mažesnė "sterblė" liks visam gyvenimui. Ją panaikinti galima tik pilvo plastikos operacija, kuri yra brangi, o jos randas - gal trigubai didesnis nei cezario. Aš nesiryžčiau  Oho, tu mane nuliūdinai. Na, aš esu iš tų, su "lentiniu" pilvu. Nėra pas mane riebaliukų, bet yra toks vos vos užkritimas iš viršaus ant to rando (gal koks 0,5 cm). Randas labai mažas, šviesus. Tai aš save vis kankinu, vos nebadauju, galvoju, gal kaip nors sulyginsiu tą pilvą.  O dabar suprantu, kad jis vis tiek neišsitemps, taip kaip prieš Cezarį.
QUOTE(-niekas- @ 2007 02 26, 13:42) Aš pirkau spc. pleistrą randams, bet jokio efekto nemačiau Aš pabaigiau tūbelę "Contractubex" ir pradėjau klijuoti pleistrą randams "Mepiform". Nemanau, kad jis kažkuo stebuklingesnis nei tepalas, bet faina, kad nereikia kasdien tepliotis (o ir užmiršti gi kartais) - užklijavai ir ramu kelias dienas Be to, jis kūno spalvos, tai rando kaip ir nesimato. QUOTE(dangute @ 2007 02 27, 10:32) Nuo kada galima naudoti Contractubex? Ir ar tikrai nekenkia po cezario nesiojami gorsetai? Ar galima ta pilva spaust ir kokia is to nauda? DANGUTE, jei randas nekraujuoja, nepūliuoja, siūliukai ištraukti ir nukritę šašai, jau gali teptis (aš kažkur po savaitės pradėjau). Bet laaabai atsargiai tepk, jokiu būdu netrink (smarkiau masažuoti galima jau surandėjusį pjūvį). Dėl korsetų - geras klausimas. Po pirmo cezario labai sąžiningai veržiau pilvą korsetu, bet tikriausiai prisidariau daugiau žalos nei naudos. Buvo karšta,vasara, pjūvis prakaitavo, net buvo vienoje vietoje pradėjęs šlapiuoti  Gal dėl to taip stipriai susirandavo... Dabar korsetą nešiojau tik pirmas dvi savaites po gimdymo (sumažindavo pjūvio nemalonų maudimą), bet stengiausi labai neveržti. Dabar einant į viešumą praverčia kelnaitės po gimdymo, o namuose nieko spec. nenešioju. Teko skaityti kelių chirurgų atsiliepimus, kad po cezario pjūvio stipriai suveržtas korsetas nerekomenduojamas. QUOTE(Laurencia @ 2007 02 27, 10:42) Labukas mergaites :* Dermatix vadinasi, bet labai jau brangus, apie 150 kiek atsimenu  LAURENCIA, o kodėl manai, kad šitas geresnis?.. QUOTE(Kat @ 2007 02 27, 11:17) Oho, tu mane nuliūdinai. KAT, dar ne viskas prarasta, juk tik pusė metų praėjo. Ar sportuoji, stiprini pilvo presą?..
KAT, dar ne viskas prarasta, juk tik pusė metų praėjo. Ar sportuoji, stiprini pilvo presą?.. [/quote] Sunkiai prisiverčiu, bet bandau sportuoti.  Tik va, aš niekada gyvenime nesu padariusi normalaus atsilenkimo - nors pilvas kaip lenta ir pati buvau labai kūda.  Ir dabar sunku su tais atsilenkimais. Daugiausia treniruoklį paminu, bet pilvui nelabai padės. Bet kaip atrodo, ar yra šansų, kad pilvas visiškai išsitemps? Na taip, kad neliktų jokio jokio užkritimo?
Mano cezario randui 6 savaitės, tepu Contratubex, bet didelių vilčių nededu į jį, kaip gydytoja sakė, stebuklų nebūna ir čia greičiau kiekvienai moteriai nuo jos fiziologijos priklauso, kaip tas randas sugys. Pats randas pas mane lygus, raudonas, tepu tik dėl to, kad draugė tą kremą atidavus buvo, bet nereguliariai... Bet nei man šitas kremas nepadėjo (t.y. nesuplonino, neišlygino) su ankstesnuu randu, nei mano draugei nepadėjo :-)
QUOTE(Kat @ 2007 02 27, 21:22) Bet kaip atrodo, ar yra šansų, kad pilvas visiškai išsitemps? Na taip, kad neliktų jokio jokio užkritimo?  KAT, vakar dar specialiai šito paklausiau mane operavusios gydytojos. Gavau paguodimą, kad "ir taip labai gerai atrodau, kaip po dviejų nėštumų", tai supratau, kad šiokią tokią "sterblytę" teks nešioti visą gyvenimą  Aš prieš  buvau liekna, bet labai nedaug riebaliuko ant pilviuko visada turėdavau, nors ir sportavau... Bet tu rašai, kad tavo pilviukas buvo "lentinis", tai, manau, tau daugiau šansų, kad išnyks tas užkritimas visam laikui. Būk kantri, kai kurios mamytės tik po kokių metų su juo atsisveikino
Simpatiaska
2007 03 25, 22:43
QUOTE(Laurencia @ 2007 02 27, 11:42) Labukas mergaites :* As tai atradau labai gera tepaliuka, nes girdejau kad Contraktubex nieko visishkai nepadeda.. Dermatix vadinasi, bet labai jau brangus, apie 150 kiek atsimenu  Brangus....  Manau uz toki kaina galima atlykti lazerini rando slifavima. Kazkada girdejau kad geras dalykas Gal kas zino ??/Kur atlieka?? Mano randas ne labai grazus viena puse gerai uzgijo kita raudona ir tikrai daugiau panasi i randa nei ijuostele. Sunaudojau 3 Contratubex tiubelius...negaliu sakyti kad labai jau situacija pagerejo...gal tesiog kai kur oda baltesne pasidare Nors jei zinociau 100% kad tas Dermatix tikrai pades gal ir pirkciau...atsilepkyt kas dar ji naudoja???
vaivos juosta
2007 03 28, 13:54
O man randas balo balo ir po pusmečio beveik nežymu kad yra. Nei kuo tepiau, nei jį skaudėjo. Čia viskas priklauso, kaip sako gydytojas, nuo organizmo. Tepaliukai aišku irgi reikalo nepagadintų.
As ka tik apturejau trecia Cezari, bet pries tai ,po tu kitu visai nieko nedariau kad randas mazesnis butu. Jis man netrukde. jo nesimato. Pilvas tai liko issitampes, bet nebaisiai. Va dabar tai jau galvoju, ka daryti, kad po trecio pjuvio atgauciau forma  . Randas bus nedidelis, nes gydytojas pasalino sena randa ir siuvo naujai. Lieka tik issitempusiu pilvuku pasirupinti.
Na mano randui jau keturi menesiai. Netepiau niekuo ir jis toks grazus lygus, jokiu sukietejimu virs jo nera. Tik kas labai nevuoja tai tas pilvas, vis tiek jis pas mane didelis , issiputes atrodo i r nebezinau kaip juo atsikratyti  Kal kuri turit koki gera metoda atsikratyti nepageidaujamo pilvuko  Atsilenkimai nepadeda.
Simpatiaska
2007 03 29, 20:28
QUOTE(aca @ 2007 03 29, 19:51) Na mano randui jau keturi menesiai. Netepiau niekuo ir jis toks grazus lygus, jokiu sukietejimu virs jo nera. Tik kas labai nevuoja tai tas pilvas, vis tiek jis pas mane didelis , issiputes atrodo i r nebezinau kaip juo atsikratyti  Kal kuri turit koki gera metoda atsikratyti nepageidaujamo pilvuko  Atsilenkimai nepadeda. Mano pilvas sumazejo gal 30 % laikausi dietos,nevalgau donos,makaronu,saldainiu ir t.t Kas dien darau spec.pratimu kompleksa kai mano maza mega,pilvui,nugarai,nes norint atstatyti pilva reikia stiprinti ir nugara ir visa kuna.Pajeskok internete tikrai rasi daug pratimu Neblogai padeda pirteles (reikia itrinti kuna medumi su druska tik ne su smulkinta druska o su ta senovine).,po pirties naudojiu stangrinimo krema. Vakarais dar neblogai butu siuvinuoti lemuo i politilenine plevele ir po 30 min sukti spec.pasunkinta lanka su masazokliais...tik va pati jeskau nekaip tokio nerandu,nors tiktu ir gelezinis,tik efektas letesnis. Tokie va mano patarimai.Jei pasistengsim mielos mamytes manau tikrai musu pilvukai vel bus grazus tik reikia laiko ir noro............
simplemind
2007 03 30, 11:37
O man visai tas randas netrukdo, ,maziukas grazutis, visai nemaiso nesimato, jokio diskomforto ir kam tie tepaliukai?Keista kad po 4men nori kad randas buti grazu neniezetu, butu neiskyles, juk randam gyti reikia laiko!Po metu pabals ir praktiskai visai nesimato isai!O pilvas mano normalus kaip ir pilvas, reikia sporto, masazo ir salto duso
Simpatiaska
2007 04 10, 21:49
QUOTE(vitalija... @ 2007 03 30, 12:37) O man visai tas randas netrukdo, ,maziukas grazutis, visai nemaiso nesimato, jokio diskomforto ir kam tie tepaliukai?Keista kad po 4men nori kad randas buti grazu neniezetu, butu neiskyles, juk randam gyti reikia laiko!Po metu pabals ir praktiskai visai nesimato isai!O pilvas mano normalus kaip ir pilvas, reikia sporto, masazo ir salto duso  zinok randai buna skirtingi,praejo beveik 11 men..viena puse rando pasidare balta...kita kaip buvo raudona ir siek tiek iskelta tokia ir liko,nusipirkau ta brangu tepala apie kuri kazkas rase DERMATIX atrodo.....ziuresiu ar pades
as tai tepdavausi Contraktubex, lyg ir nieko
|
|