Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: gyvenime būna visko
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2
vailin
sveikos mamytes. smile.gif noreciau ir aš papasakoti savo gimdymo istoriją. tikiu,kad daug kas pasakys,kad taip nebūna,bet patikekite manimi - gyvenime visko būna.

Ši istorija - tai mano antrasis gimdymas. nėštumas buvo be problemų, kiekviena diena pilna laukimo, nerimo,meilės ateinančiam į pasaulį stebuklui. dienos lėkė be proto greitai ir pagaliau atėjo sausio 25 (gydytojų nustatyta data). Tikėjau ,kad mūsų mažylė ateis į pasaulį būtent šią dieną, tačiau jokių gimdymo požymių nebuvo. kadangi gyvenu ne Lietuvoje, pamačiau internetu rodomą serialą "nekviesta meilė" ir pradejau žiūreti nuo pat pirmos serijos. Žiūrint serialą,vis pajausdavau lengvą skausmelį pilvo apačioje,bet nelabai kreipiau dėmesį , nes ir anksčiau tokių skausmelių būdavo. tačiau mano mama vis man nedavė ramybės ir ragino ruoštis gimdyvės krepšeli. bet serialas buvo įdomus, norėjosi kuo daugiau serijų pažiūrėti ir į mamos raginimą nelabai kreipiau demesį. Kuo toliau tuo dažniau mausdavo pilvą, tačiau tai buvo nereguliarūs ir silpni skausmeliai. Žiūredama 13 seriją nutariau: viskas, po šios serijos einu dėtis krepšio. Ir su ta mano mintimi užėjo beprotiškas skausmas, kuriam nuslūgus paskambinau vyrui ir paprašiau ,kad grįžtų iš darbo, nes noriu jau važiuoti i ligoninę.

Ir tada prasidėjo linksmoji dalis. Skaumai pradėjo kartotis kas 3 minutes, buvo tokie nebepakenčiami , kad išbandžiau visokias sėdėjimo ir gulėjimo padėtis. vyrui iš darbo grįžti reikėjo valandos laiko, supratusi, kad jo nesulauksiu paprašiau kaimyno iškvieti greitąją pagalbą. o tuo metu klupėjau keturpėsčia savo kambario viduryje ir kentėjau nežmonišką skausmą, kurio metu šaukiau mamą. Viskas vyko taip greitai, kad tuoj nubėgo vandenys, atslūgo skausmas ir per pirmą stūmimą pajutau, kad mano vaikelio galvytė jau išlindusi. Kai pasakiau apie tai mamai, ji tuo nepatikėjo, bet numovusi man kelnes,nustėro. mano vaikelis jau buvo pakeliui. Liepiau jai griebti rankšluostį, nes jaučiau, kad sekantis stūmimas bus pabaiga. Ir tai buvo tiesa. Stumiant pajutau, kad mano stebuklas jau visai čia pat, mamos rankose pamačiau mažą, raudoną kūnelį, kuris tuoj pradėjo verkti. su juo kartu pradėjome verkti ir mes su mama. verkėme iš džiaugsmo, kad ji jau su mumis,verkėme iš netikėtumo, kad įvyko viskas taip greitai, verkėme iš pykčio, kad dar vis nėra greitosios pagalbos.

Prašiau mamos, kad pažiūrėtų kas gimė,bet ji bijojo pajudėti ir savo rankose stipriai laike ką tik gimusią gyvybę. vyras grįžes, pamatęs mus apsiverkė iš laimės,nuostabos ir netikėtumo. Pasirodo greitoji atvažiavo po 15 minučių, nors mums tai truko kaip visa amžinybė. nukirpo virkštelę, apžiūrėjo kūdikį ir pagaliau pasakė, kad susilaukėme mergytės.

Gimdymas nuo skausmo pradžios truko apie valandą laiko. Gydytojai pajuokavo,kad trečią gimdysiu tik 15 minučių. Po to mus nuvežė į ligoninę, apžiūrėjo gydytojai ir mane ir mažylę, viskas buvo tvarkoje, be jokių komplikacijų. po paros laiko mes jau grįžome į namus. dabar jau mūsų LUKAI beveik keturi mėnesiai. ji labai stipri mergaitė, gerai valgo, gerai miega. be galo dėkinga esu savo mamai, kuri nepalūžo tokiu sunkiu man momentu, ir savo rankomis priėmė mano gimdymą. dekoju mūsų su LUKA angelui sargui, kuris saugojo mus abi tuo neįprasto gimdymo metu. dabar laukiu,kad mano dukrelė greičiau užaugtų, kad galėčiau jai papasakoti jos neįprasto gimimo istoriją.
viva
Ohoho!!!! Tai bent istorija, retai isgirsi tokia!!! Saunuole mamyte - nepasimetei, ir mociute saunuole - kad prieme!!! O dukrytei linkiu uzaugti stipriu, geru zmogum!
*Jalta*
Tai bent istorija! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sunku patikėti, kad tai nutiko iš tikrųjų. Gal tai serialo tęsinys? (juokauju) biggrin.gif Šaunuolė mamytė, abi mamytės šaunuolės, ne, visos trys jūs šaunuolės! 4u.gif Sėkmės. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Comet
blink.gif blink.gif blink.gif va tai tau siurprizas, tikrai jusu angelas sargas pasistenge unsure.gif Linkiu kuo didziausios jums sekmes,sveikatos,aukit didutes ir laimingos. Tu tikra saunuole kad nepasimetei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Alinva
O man labiausiai įstrigo 13-oji serija smile.gif ir kas dabar drįs pasakyti, kad skaičius 13 nelaimę neša? mirksiukas.gif
virguliuke
Tikrai neitikey=tina istorija...dar ir taip buna.. blink.gif
Pasiseke kad salia mamyte buvo..o jai butum viena... g.gif
Papildyta:
Stiprybes ir sveikatytes mamytei ir mazylei, ir tokiai saunuolei mociutei user posted image
GieNa
labai labai ispudinga istorija bigsmile.gif sekmes jums augant mirksiukas.gif
lineva
Eikit sau doh.gif kaip būna doh.gif sunku net patikėti doh.gif Na bet jai taip atsitiko, tai esat šaunuolės, kad nepasimetėt ir susitvarkėt pačios wub.gif aukit sveikutės wub.gif
vailin
Aciu visoms mamytems uz palaikyma ir linkejimus. mirksiukas.gif dar norejau pasakyti ,kad vyresnysis mano sunus viska girdejo ir veliau apie tai pasake:mociute kankino mama,todel mama taip garsiai sauke biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif vaikas savo kambaryje pasigarsino televizoriu ,kad negirdetu mano riksmu smile.gif
mlimbute
Neitiketina istorija! kaip saunu, kad viskas taip sekmingai ivyko ir nebuvo jokiu netiketumu!
Tokia mergaite bus ypatinga, nes ir jos gimimo istorija labai ypatinga.
Sekmes jusu seimynelei!
braske24
Sveikinu, saunuole greitai ir lengvai pagimdei 4u.gif thumbup.gif
Ingulyte
Nu saunuole mama, t.y. saunuoles abi ir mama ir mociute, kuri padejo gimdyt. Tokio lengvo gimdymo belieka tik pavydet.
Egluzhė
Nereali istorija thumbup.gif tu ir tavo mama esat SUPERMAMOS!!! Linkiu jums sveikatos ir stiprybes, o mazajai isdaigininkei augti sveikai, zvaliai ir paklusniai mergytei 4u.gif
Katusik
Joooo.... Tokios istorijos dar tikrai nesu skaičiusi thumbup.gif aš turbūt vailin ar jos mamos vietoje pulčiau į paniką ir viską sugadinčiau
RedMa
Vėl apsižliumbiau... cry.gif
Kaip močiučių laikais - pagimdei su pribuvėja mirksiukas.gif Svarbiausia, kad pabaiga labai labai laiminga ir visi sveiki 4u.gif
Tiesa, seriala pabaigei žiūrėti? lotuliukas.gif
orinciukas_1985
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tu tikra saunuole, mociute taip pat. dideles jums sekmes augant
Spygle1
Esi tikra saunuole. Ir mama tavo kieta smile.gif
Aukite laimingos

*margarita*
pritariu kad istorija isties nereali blink.gif smile.gif thumbup.gif sveikinu taip greit ir lengvai pagimdzius, aukit dideles ir stiprios 4u.gif wub.gif
vailin
smile.gif smile.gif smile.gif seriala dar ziuriu iki siol,tik jau kartu su LUKA. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(RedMa @ 2007 05 15, 18:38)
Vėl apsižliumbiau...  cry.gif
Kaip močiučių laikais - pagimdei su pribuvėja  mirksiukas.gif Svarbiausia, kad pabaiga labai labai laiminga ir visi sveiki  4u.gif
Tiesa, seriala pabaigei žiūrėti?  lotuliukas.gif
*

tarp kitko tai irgi ivyko londone biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
liniuke133
4u.gif geras.labai sveikinu.Aukit sveikos ir laimingos thumbup.gif
evelina
wub.gif vauuuuuuu tikrai angelas jus saugojo, nes pagalvojus tiek komplikacijų visokių pasitaiko blink.gif jūs lamingai prasisukot thumbup.gif šaunuolės biggrin.gif
Dvyniuke
thumbup.gif lotuliukas.gif Istorija tikrai verta serialo biggrin.gif Na, tikrai, norėčiau greit pagimdyt antrą, bet na ne taip greit doh.gif
Sėkmės Jums, tegul angeliukas ir toliau Jūsų neapleidžia..
virvė
Geras! Kad visos taip lengvai gimdytų, tai nei gimdymo namu nereikėtų, nei epidiuro,nei akušerių, tik pliumpt, ir vaikutį turi, ir seriala būni spėjus pažiūrėt:D Kaip smagu, kad viskas taip natūraliai ir gerai baigės, o tiksliau prasidėjo. Aš ir taip noriu! Tau tikrai galima pavydėti thumbup.gif SVEIKINU 4u.gif
_Ligitukas_
Nu super šaunuoliai visi dalyviai thumbup.gif
Kristinukas.J.S.
Tai bent istorija!!! Abiem jums sveikatos ir daug daug laimes! biggrin.gif
Gili
JO, CIA tai istorija! Vienos nori gimdyti namuose, o kitos tiesiog neturi pasirinkimo smile.gif
the one
Geeeeras... doh.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Elenele Raganele
thumbup.gif liuks,na jus ,mamytes pavarot .Tavo ir Lullu istorijos tai tiesiog saldainiukai biggrin.gif nestukems tik tokias skaityti galima biggrin.gif
Radvyle
Super istorija biggrin.gif Kažkada seniai seniai ir aš gimiau per 1 valandą, vos ne ant gimdyklos laiptų, nes net gydytojai nespėjo susiorientuoti, kas čia vyksta doh.gif
Va taip tongue.gif
Eeelita
Liuks istoriją thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kai mano mama atvežė į ligoninę,mano galvukė jau buvo išlindus blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif
LiVo
thumbup.gif Istorija super, laimės mažajai Lukai, jos mamytei ir močiutei, kad buvo tokios šauniai greitos thumbup.gif
aistruole
Isvada: serialas 'Nekviesta meile' labai rekomenduojamas gimdyvems, palengvina gimdymo skausmus, sutrumpina gimdymo laika, atpalaiduoja.
Stipriai rekomenduojama.

Super Gimdymas thumbup.gif
cuoliukė
Stebuklų būna smile.gif
juraciux
bigsmile.gif tikrai neitiketina bigsmile.gif
Sekmes jums 4u.gif
lullu
Skaičiau jūsų istoriją ir toks jausmas, kad aš antrą kartą išgyvenau savo vaiko atėjimą. Aukit didučiai ir gražučiai thumbup.gif .
balanduke
oho blink.gif sekmes jums thumbup.gif
SUPER HERA
wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif labai labai neitikėtina istorija ir labai nuostabi.ne vietoj pasakysiu,bet primena man mano 2 gimdymą-nuo pradžios iki galo buvo 2val. o kol susiruošėm,30km iki ligonines nulėkėme,rizikavau susilaukti krūmuose blush2.gif
sėkmės nuostabiai mamytei ,augti didutei,gražutei nuostabiai princesei LUKUTEI.
kulka
nu saunuoles visos trys thumbup.gif jauciu MB sokas istiktu, lekia vargsas kad i ligonine nuvestu, parvaziuoja ir mato, kad jau turi dukra biggrin.gif

noriu tokio gimdymo ax.gif
baby_Danyal
Sveika 4u.gif
Perskaiciau tavo istorija ir tikrai sunku patiket...Nezinau kodel,bet net apsiverkiau beskaitydama...Linkiu jums kuo didziausios sekmes ir toliau augt sveikom ir stipriom....
As dabar jau persikrausciau ir gyvenu Barkinge,kurioj tu pusej mazdaug?
vailin
QUOTE(baby_Danyal @ 2007 05 29, 17:51)
Sveika 4u.gif
Perskaiciau tavo istorija ir tikrai sunku patiket...Nezinau kodel,bet net apsiverkiau beskaitydama...Linkiu jums kuo didziausios sekmes ir toliau augt sveikom ir stipriom....
As dabar jau persikrausciau ir gyvenu Barkinge,kurioj tu pusej mazdaug?
*

ACIU UZ LINKEJIMUS IR PALAIKYMA.MES GYVENAME BECKTONE.O KAIP JUS AUGATE?
agata
Cia tai bent.. pasirodo buna ir taip. Sekmes ir sveikateles Jums linkiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
zerika
Saunuole mamyte, saunuole mociute ir saunuole DUKRYTE thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Na ir gerai, kad taip greitai viskas ivyko ir nereikejo kankintis. Svarbiausia, kad viskas baigesi labai gerai smile.gif
Meiles ir demesio jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
voveruska123
saunuoles!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
labai idomi istoriji
bukit visos sveikos
Black&White
Labai įdomi ir graži istorija wub.gif Sėkėms Jums 4u.gif
Festa
Tikrai neitiketina istorija, bet viskas saunu 4u.gif sveikatos jusu seimynai 4u.gif
Aurėja

i 
Šis pasakojimas 2007 gegužės mėn. konkurse "Mano gimdymo istorija" laimėjo III vietą!

user posted image
Šalta
nu ir greiciai blink.gif blink.gif nu saunuole bigsmile.gif 4u.gif
Kristina N
na,labai grazi istorija,bet manau,kad as supanikuociau, jei taip atsitiktu.kai gimdziau sunu, daktare pasake"jeigu butu antras, tikrai butumet automobilyje pagimde",tad bijau natro gimdymo, kuris dar greit nenusimato.
Moncike
SUPER 4u.gif Daugiau neturiu ką ir pridurti wub.gif
kas
4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.