sveikos mamytes.  noreciau ir aš papasakoti savo gimdymo istoriją. tikiu,kad daug kas pasakys,kad taip nebūna,bet patikekite manimi - gyvenime visko būna. Ši istorija - tai mano antrasis gimdymas. nėštumas buvo be problemų, kiekviena diena pilna laukimo, nerimo,meilės ateinančiam į pasaulį stebuklui. dienos lėkė be proto greitai ir pagaliau atėjo sausio 25 (gydytojų nustatyta data). Tikėjau ,kad mūsų mažylė ateis į pasaulį būtent šią dieną, tačiau jokių gimdymo požymių nebuvo. kadangi gyvenu ne Lietuvoje, pamačiau internetu rodomą serialą "nekviesta meilė" ir pradejau žiūreti nuo pat pirmos serijos. Žiūrint serialą,vis pajausdavau lengvą skausmelį pilvo apačioje,bet nelabai kreipiau dėmesį , nes ir anksčiau tokių skausmelių būdavo. tačiau mano mama vis man nedavė ramybės ir ragino ruoštis gimdyvės krepšeli. bet serialas buvo įdomus, norėjosi kuo daugiau serijų pažiūrėti ir į mamos raginimą nelabai kreipiau demesį. Kuo toliau tuo dažniau mausdavo pilvą, tačiau tai buvo nereguliarūs ir silpni skausmeliai. Žiūredama 13 seriją nutariau: viskas, po šios serijos einu dėtis krepšio. Ir su ta mano mintimi užėjo beprotiškas skausmas, kuriam nuslūgus paskambinau vyrui ir paprašiau ,kad grįžtų iš darbo, nes noriu jau važiuoti i ligoninę. Ir tada prasidėjo linksmoji dalis. Skaumai pradėjo kartotis kas 3 minutes, buvo tokie nebepakenčiami , kad išbandžiau visokias sėdėjimo ir gulėjimo padėtis. vyrui iš darbo grįžti reikėjo valandos laiko, supratusi, kad jo nesulauksiu paprašiau kaimyno iškvieti greitąją pagalbą. o tuo metu klupėjau keturpėsčia savo kambario viduryje ir kentėjau nežmonišką skausmą, kurio metu šaukiau mamą. Viskas vyko taip greitai, kad tuoj nubėgo vandenys, atslūgo skausmas ir per pirmą stūmimą pajutau, kad mano vaikelio galvytė jau išlindusi. Kai pasakiau apie tai mamai, ji tuo nepatikėjo, bet numovusi man kelnes,nustėro. mano vaikelis jau buvo pakeliui. Liepiau jai griebti rankšluostį, nes jaučiau, kad sekantis stūmimas bus pabaiga. Ir tai buvo tiesa. Stumiant pajutau, kad mano stebuklas jau visai čia pat, mamos rankose pamačiau mažą, raudoną kūnelį, kuris tuoj pradėjo verkti. su juo kartu pradėjome verkti ir mes su mama. verkėme iš džiaugsmo, kad ji jau su mumis,verkėme iš netikėtumo, kad įvyko viskas taip greitai, verkėme iš pykčio, kad dar vis nėra greitosios pagalbos. Prašiau mamos, kad pažiūrėtų kas gimė,bet ji bijojo pajudėti ir savo rankose stipriai laike ką tik gimusią gyvybę. vyras grįžes, pamatęs mus apsiverkė iš laimės,nuostabos ir netikėtumo. Pasirodo greitoji atvažiavo po 15 minučių, nors mums tai truko kaip visa amžinybė. nukirpo virkštelę, apžiūrėjo kūdikį ir pagaliau pasakė, kad susilaukėme mergytės. Gimdymas nuo skausmo pradžios truko apie valandą laiko. Gydytojai pajuokavo,kad trečią gimdysiu tik 15 minučių. Po to mus nuvežė į ligoninę, apžiūrėjo gydytojai ir mane ir mažylę, viskas buvo tvarkoje, be jokių komplikacijų. po paros laiko mes jau grįžome į namus. dabar jau mūsų LUKAI beveik keturi mėnesiai. ji labai stipri mergaitė, gerai valgo, gerai miega. be galo dėkinga esu savo mamai, kuri nepalūžo tokiu sunkiu man momentu, ir savo rankomis priėmė mano gimdymą. dekoju mūsų su LUKA angelui sargui, kuris saugojo mus abi tuo neįprasto gimdymo metu. dabar laukiu,kad mano dukrelė greičiau užaugtų, kad galėčiau jai papasakoti jos neįprasto gimimo istoriją.
Ohoho!!!! Tai bent istorija, retai isgirsi tokia!!! Saunuole mamyte - nepasimetei, ir mociute saunuole - kad prieme!!! O dukrytei linkiu uzaugti stipriu, geru zmogum!
*Jalta*
2007 05 14, 20:05
O man labiausiai įstrigo 13-oji serija  ir kas dabar drįs pasakyti, kad skaičius 13 nelaimę neša?
virguliuke
2007 05 15, 06:14
Tikrai neitikey=tina istorija...dar ir taip buna.. Pasiseke kad salia mamyte buvo..o jai butum viena... Papildyta:Stiprybes ir sveikatytes mamytei ir mazylei, ir tokiai saunuolei mociutei
labai labai ispudinga istorija  sekmes jums augant
Eikit sau  kaip būna  sunku net patikėti  Na bet jai taip atsitiko, tai esat šaunuolės, kad nepasimetėt ir susitvarkėt pačios  aukit sveikutės
mlimbute
2007 05 15, 12:48
Neitiketina istorija! kaip saunu, kad viskas taip sekmingai ivyko ir nebuvo jokiu netiketumu! Tokia mergaite bus ypatinga, nes ir jos gimimo istorija labai ypatinga. Sekmes jusu seimynelei!
braske24
2007 05 15, 13:26
Sveikinu, saunuole greitai ir lengvai pagimdei
Ingulyte
2007 05 15, 15:43
Nu saunuole mama, t.y. saunuoles abi ir mama ir mociute, kuri padejo gimdyt. Tokio lengvo gimdymo belieka tik pavydet.
Egluzhė
2007 05 15, 15:56
Nereali istorija  tu ir tavo mama esat SUPERMAMOS!!! Linkiu jums sveikatos ir stiprybes, o mazajai isdaigininkei augti sveikai, zvaliai ir paklusniai mergytei
Katusik
2007 05 15, 17:34
Joooo.... Tokios istorijos dar tikrai nesu skaičiusi  aš turbūt vailin ar jos mamos vietoje pulčiau į paniką ir viską sugadinčiau
Vėl apsižliumbiau... Kaip močiučių laikais - pagimdei su pribuvėja  Svarbiausia, kad pabaiga labai labai laiminga ir visi sveiki Tiesa, seriala pabaigei žiūrėti?
orinciukas_1985
2007 05 15, 17:40
Spygle1
2007 05 15, 17:41
Esi tikra saunuole. Ir mama tavo kieta  Aukite laimingos
*margarita*
2007 05 15, 17:47
liniuke133
2007 05 15, 17:58
 geras.labai sveikinu.Aukit sveikos ir laimingos
evelina
2007 05 15, 20:54
 vauuuuuuu tikrai angelas jus saugojo, nes pagalvojus tiek komplikacijų visokių pasitaiko  jūs lamingai prasisukot  šaunuolės
Dvyniuke
2007 05 15, 21:57
 Istorija tikrai verta serialo  Na, tikrai, norėčiau greit pagimdyt antrą, bet na ne taip greit Sėkmės Jums, tegul angeliukas ir toliau Jūsų neapleidžia..
Geras! Kad visos taip lengvai gimdytų, tai nei gimdymo namu nereikėtų, nei epidiuro,nei akušerių, tik pliumpt, ir vaikutį turi, ir seriala būni spėjus pažiūrėt:D Kaip smagu, kad viskas taip natūraliai ir gerai baigės, o tiksliau prasidėjo. Aš ir taip noriu! Tau tikrai galima pavydėti  SVEIKINU
_Ligitukas_
2007 05 17, 14:47
Nu super šaunuoliai visi dalyviai
Kristinukas.J.S.
2007 05 18, 09:55
Tai bent istorija!!! Abiem jums sveikatos ir daug daug laimes!
JO, CIA tai istorija! Vienos nori gimdyti namuose, o kitos tiesiog neturi pasirinkimo
the one
2007 05 19, 14:23
Elenele Raganele
2007 05 20, 16:08
 liuks,na jus ,mamytes pavarot .Tavo ir Lullu istorijos tai tiesiog saldainiukai  nestukems tik tokias skaityti galima
Radvyle
2007 05 20, 16:58
Super istorija  Kažkada seniai seniai ir aš gimiau per 1 valandą, vos ne ant gimdyklos laiptų, nes net gydytojai nespėjo susiorientuoti, kas čia vyksta Va taip
Eeelita
2007 05 20, 19:16
 Istorija super, laimės mažajai Lukai, jos mamytei ir močiutei, kad buvo tokios šauniai greitos
aistruole
2007 05 21, 11:25
Isvada: serialas 'Nekviesta meile' labai rekomenduojamas gimdyvems, palengvina gimdymo skausmus, sutrumpina gimdymo laika, atpalaiduoja. Stipriai rekomenduojama. Super Gimdymas
cuoliukė
2007 05 25, 10:19
Stebuklų būna
juraciux
2007 05 25, 15:14
 tikrai neitiketina Sekmes jums
Skaičiau jūsų istoriją ir toks jausmas, kad aš antrą kartą išgyvenau savo vaiko atėjimą. Aukit didučiai ir gražučiai  .
balanduke
2007 05 27, 12:34
oho  sekmes jums
SUPER HERA
2007 05 28, 17:28
nu saunuoles visos trys  jauciu MB sokas istiktu, lekia vargsas kad i ligonine nuvestu, parvaziuoja ir mato, kad jau turi dukra noriu tokio gimdymo
baby_Danyal
2007 05 29, 16:51
Sveika Perskaiciau tavo istorija ir tikrai sunku patiket...Nezinau kodel,bet net apsiverkiau beskaitydama...Linkiu jums kuo didziausios sekmes ir toliau augt sveikom ir stipriom.... As dabar jau persikrausciau ir gyvenu Barkinge,kurioj tu pusej mazdaug?
QUOTE(baby_Danyal @ 2007 05 29, 17:51) Sveika Perskaiciau tavo istorija ir tikrai sunku patiket...Nezinau kodel,bet net apsiverkiau beskaitydama...Linkiu jums kuo didziausios sekmes ir toliau augt sveikom ir stipriom.... As dabar jau persikrausciau ir gyvenu Barkinge,kurioj tu pusej mazdaug? ACIU UZ LINKEJIMUS IR PALAIKYMA.MES GYVENAME BECKTONE.O KAIP JUS AUGATE?
voveruska123
2007 06 11, 16:08
saunuoles!!! labai idomi istoriji bukit visos sveikos
Black&White
2007 06 11, 21:02
Labai įdomi ir graži istorija Sėkėms Jums
Tikrai neitiketina istorija, bet viskas saunu  sveikatos jusu seimynai
| i |
| Šis pasakojimas 2007 gegužės mėn. konkurse "Mano gimdymo istorija" laimėjo III vietą! |
Kristina N
2007 06 18, 23:05
na,labai grazi istorija,bet manau,kad as supanikuociau, jei taip atsitiktu.kai gimdziau sunu, daktare pasake"jeigu butu antras, tikrai butumet automobilyje pagimde",tad bijau natro gimdymo, kuris dar greit nenusimato.
Moncike
2007 06 18, 23:25
SUPER  Daugiau neturiu ką ir pridurti
|
|