Patarikite kaip isnaikinti savotiskus issutimus. Jau kokiu puse metu niekaip negaliu isnaikinti. Laikosi iskyriai pazastyse, ir kirksnyse. Jau kuo tik netepiau. Rodos ir neprirengtas per siltai neprakaituoja, sauskelnes geros, kokybiskos, daznai buna plikas. Turetu jau oda kvepuoti ir kvepuoti. Visa vasara plikas prabuvo, o paraudimai neisnyko. Dabar tepu SENAMED
GEALING CREAM BABY. Bet ipatingo poveikio nematau. Gal kas susiduret su panasia problema.
mažulka
2003 10 21, 06:41
O pas gydytoją nesikreipei dėl šių iššutimų? Kai mano mažiui parausta užpakaliukas, aš naudoju pataisų poras, tokie geltoni milteliai, parduodami vaistinėse. Jie kainuoja ~5lt., bet mums labai padeda. Pabandyk, gal padės.
Kreipemes ir i gydytoja, liepe tepti excipial lipolotion. Nepadejo. Supranti tie paraudimai nera tokie kaip kai pasunta uzpakaliukas. Panasiau, kad oda trinasi grynai sulenkimo vietose ir todel parausta. Jam neskauda, neslapiuoja, bet negraziai atrodo. O uz patarima aciu, bandysim.
Mano storuliui irgi buvo pradeje susti slaunu rauksles ties keliais. Isgydziau tik Desitinu. Kiek bandziau visokiu priemoniu - sitas man geriausias. Kai jau beveik sugyja - isvalau Desitina ir patepu Bepantenu.
Lašelis
2003 10 21, 21:34
As naudojau ir naudoju bepanteno tepala. Ir uzpakaliukui ir raukslytems.Jis geriausias.Ir sau patepu netgi veida (is vakaro riebiai), jei tik sualergizuoja-kaip kudikio uzpakaliukas ryte buna ;D ;D ;D
PS Dar tokie neaiskus sutimai gali buti alergijos pozymis. Maniskiui buvo nuo versienos , jautienos, varskes.
mano maziui irgi buvo pazastele viena paraudus(atrode ne kaip pasutimas, bet tiesiog raudonas dryzis, jam tuo metu buvo apie 6-7men) . viska dariau kaip tu, ader, bet priedo dar ir desitino tepalu kas vakara ryta tepiau-praejo gal po 1.5men tik.... bet daugiau nesikartoja, tfu tfu tfu
Šmigija
2003 10 23, 04:44
Na as tokiems atvejams turiu Kalendolio alieju (tiksliau medetku alieju). Bent jau kirksnim jis padejo, del pazastyciu nezinau, bet manau irgi padet turi. Sis aliejukas nebrangus iki 5 Lt ir jo tikrai ilgam uztenka
giedrulka
2003 10 24, 07:46
Ir isvis, Desitinas ir nuo visokiu zaizdeliu gerai. Maniskiui buvo labai zandukai isberti, menesio tuomet buvo. Tie smulkus spuogeliai net slapiavo, o nuo Desitino visiskai pagijo. Labai liuksiskas tepalas nuo visokiu paraudimu, pasutimu, suaugusiems nuo nudegimu, idreskimu ir pan.
o maniskiui joie teplai nuo issutimu nepadejo. isbandziau kokiu 6 pavadinimu tepalu. nuo kai kuriu net blogiau budavo bandziau alieju - nepadejo, pudra ir pataisu milteliai (pastarieji geresnis produktas) taip pat negydo, jie skirit profilaktiskai naudoti. o pagijom tik budami pliki. odelei reikia kvepuoti oru. ir kuo ilgiau tuo geriau. 10 min neuztenka. kaip minimum pusvalandi - ir taip keleta kart per diena :) sesute man rekomendavo atsargiai su fenu (siltu oru) padziovint. nebandziau, bet speju kad turetu kazkiek padeti  o rauksleles reik "ïstiesint" kuomet kvepuojat oru. pvz keliuku vidine puse gerai issitiesina ant papludimio kamuolio supant. ranka prispuodus lialiu prie kamuolio  tuo paciu ir kaklo rauksles prasiskleidzia
Lašelis
2003 10 27, 19:06
| QUOTE |
sesute man rekomendavo atsargiai su fenu (siltu oru) padziovint. nebandziau, bet speju kad turetu kazkiek padeti 
|
Dziovinimas fenu labai padeda. As saviskiui taip dziovinau uzpakaliuka , kai buvo labai prisutes nuo viduriavimo.Tada tik tai ir padejo. Reikia patepti juodos arbatos nuoviru ir su siltu fenu pusti. Labai veiksminga!!!!
Springlet
2003 10 28, 04:32
| QUOTE | | Desitinas ir nuo visokiu zaizdeliu gerai. |
Va buten jau kai yra zaizdeles jis ir tinka, bet jei neklystu, tai jame yra cinko ir ji reikia tepti tik tada kai jau butina skauda, slapiuoja, pas Ader mazyli panasu kad kazkas kitkas, nebutinai issutimas.
Man geriausiai sugydavo kai patepus Desitinu kelias dienas nevalydavau, taip ir budavo raukslese tas tepalas, jis net maudant nanusivalo. O po to isvalau ir patepu Bepanthenu, tada greiciau nauja odele uzauga. | QUOTE | | Bandau dabat desitinu tepti. Sunku pasakyt gal kiek geriau kai uztepta. Bet kai nuplaunu, nuvalau, ir vel raudona. As pries tai isvis grynu cinko tepalu bandziau tepti bet nepadejo. Matyt reikia dar laiko. Dar kad jis leistu zmoniskai nuvalyti ir patepti, tai zaisti reikia pusvalandi. Ech.... |
giedrulka
2003 10 28, 08:00
| QUOTE | Man geriausiai sugydavo kai patepus Desitinu kelias dienas nevalydavau, taip ir budavo raukslese tas tepalas, jis net maudant nanusivalo. O po to isvalau ir patepu Bepanthenu, tada greiciau nauja odele uzauga.
|
Ir as sitaip darydavau. Prausdavau tik kai reikia, o jeigu kur raukslytese ir uzsilikdavo kremo, tai ne beda, tai ne slapimas ir ne dar "kai kas" - nekenkia. O tokius vsokius paraudimus, berimus, issutimus kuo maziau trinsi, liesi, tuo greiciau uzgis. Nereikia stengtis gerai nuvalyti kremo likuciu, Desitinas nusivalo labai sunkiai, o bruzinant padeties nepagerinsi. Beje, ader, nebandei kokiu zoliu voneliu - ramuneliu ar lakisiaus. Mums labai lakisius padedavo nuo visokiu berimu, pasutimu ir neaiskiu uzraudimu.
giedrulka
2003 10 28, 09:01
| QUOTE | O ka daryti su uzsilikusiu kremo likucio mergaites tarpvieteje? Jis tikrai sunkai issivalo :-[ bijau, kad koks uzdegimas neprasidetu :-/
|
??? Pas man bernas. Jeigu sikniuko raukslytese (turiu omeny isange) ir likdavo siek tiek kremo, tai i galva neimdavau. O va kaip su mergytemis ??? ??? Gal tuomet geriau naudoti kita krema - Bepantena, Pantenoli, Jonsons baby nappy cream - sitie tai nors gerai susigeria.
Tai va pasirodo tai grybelis. Buvom pas gydytoja ir patare clotrimazol tepalu tepti. Sake, kad cia budingas pozymis kai berimas laikosi pazastyse ir kirksnyse. Gydysiu dabar tuo tepalu, nes desitinas nepadejo, visokios zoleles irgi.
| QUOTE (LIUDAL @ 2003 10 28, 08:52) | [/QUOTE] O ka daryti su uzsilikusiu kremo likucio mergaites tarpvieteje? Jis tikrai sunkai issivalo :-[ bijau, kad koks uzdegimas neprasidetu :-/ |
As savo mazgei tepdavau su Bepanthen arba medetku tepalu, tai jie gerai susigerdavo, o ir tepdavau labai labai plonai, dar pasildydavau tepala ant pirstu, kad truputeli suskystetu. Ir stengdavausi atsargiai tept, kad kur nereikia nepritepciau  Bet mums tai dazniausiai tik uzpakaliukas parausdavo ir kirksniukai, tai as tik ten ir patepdavau. O kirksniukus tai specialiai storai pritepdavau pries nakti, tada is ryto jau zymes paraudimo nebudavo. Na, mano dukrytes oda labai jautri- budavo tik nenuprausk keiciant sauskelnes, na, jei ten tik pasisiota, tai kartais patingedavau  ,- ir parausta "dubce". Tas pats ir jei su dregnom servetelem apsluostai. Na, bet kai tik sauskelnes isaugom ir baigesi problemos
Shirshe
2003 12 19, 03:51
mano maziuj geriausias vaistas nuo issutimu-oro vonios bent po valanda i diena... ir tada uzpakaliukas liuxiskas...
Nuo paprastu pasutimu tai padeda ir oras ir bepantenas, bet maniskiui tie paraudimai laikesi daugiau kaip puse metu ir niekas is apsauginiu priemoniu npadejo, as jau cia rasiau ko tik mes nebandem. O daktare aiskino taip, tie grybelio sukelejai tuno visur, pavyzdziui kai vaikai serga pienlige, tai cia tie patys grybeliai tik kitoj vietoj, o mums taip liko pazastukuose ir kirksniukuose, dar uz ausyciu. Galvojat as nesluosciau netepiau,  ko tik nedariau. Ir visa vasara plikas vaiksciojo, nepadejo nei oras nei saule. \o vakar patepiau tuo clotrimazol, siandien nurengiu, savom akim nepatikejau beveik nera raudonumo tik blyskios demes toj vietoj. ech, gal pades  Gyd. sake, kad cia del vaiku odos jautrumo, vieni pienlige serga, kitiems kitur pasireiskia, o apsisaugot praktiskai neimanoma, visko aplinkui juk nesterilizuosi, be to ir i parduotuves einam ir lauke visokiu virusu skraido.
As issutimu profilaktikai naudoju dvi priemones ir abiem esu ziauriai patenkinta. Pirmoji-Bepantenas. Antroji-pataisu sporos. Tai pataisu milteliai, kurie kaip tik skirti issutimams gydyti. Nu ziausriai geri, vaistinese laisvai parduodami
buvo ir pas mus sita beda. tris men kankinomes, kol issiaiskinome kad grybelis uzpuole. Israse mums tada daktarino ( jisai labai gerai nuo pienliges, o pienlige ir yra grybelinis susirgimas), tai irgi per kelias dienas issigydem.
Mes visus atsiradusius paraudimus keisdamos pamperius virintu aliejum (atsaldytu, aisku) patepam, ir kita ryta- kaip nebuta  Nemadinga, bet uztai veiksminga O siaip turim "Sebamed'a", specialiai kudikiu uzpakaliukams ir kitoms delikacioms vietelems priziuret
Fantalux
2004 01 07, 12:37
Del priemoniu issutimo profilaktikai. Jau nuo pirmos lelytes gimimo dienos naudojam Desitin tepala, ir nustebau, kad jus ji naudojat tik gydymui. Dar gimdymo skyriuj (sv. Jokubo ligoninej) akuseres tepdavo kaskart kai keisdavo sauskelnes. Ir iki siol as taip darau, prausiant su muilu jis puikiausiai nusiplauna, o ten kur lieka delikaciose vietelese, nuvalau su dregna servetele. Ir jau 5 men. nebuvo jokiu problemu del issutimo.
| QUOTE (ader @ 2003 12 18, 17:55) | | Tai va pasirodo tai grybelis. Buvom pas gydytoja ir patare clotrimazol tepalu tepti. Sake, kad cia budingas pozymis kai berimas laikosi pazastyse ir kirksnyse. Gydysiu dabar tuo tepalu, nes desitinas nepadejo, visokios zoleles irgi. |
Va va ir mums ta pati beda.Kaip tik vakar buvom ir pas odos gydytoja, tai iskart pasake kad grybelis.Israse vaistu:violeto/vandeninio(kad puslytes nudziovintu) ir Imacort(tas pats chlotrimazolis).Jau siandien daug geriau.O tai tokia "uodegyte" negrazi, raudona visa.Ir as tepiau cinko tepalu ir pataisais ir desitinu.Niekas nepadejo.Tai ilgai nelauke nuvezem pas daktara.Tikiuosi praeis. Kaip baigesi jusu ligos? Ar nesikartojo?
vilmux79
2004 02 23, 11:23
Aš dėl to grybelio. mano mažiui jis po antibijotikų atsirado. Tepėm clotrimazino tepalu ir gėrėm Nystantiną. Lyg ir praėjo, bet po kokių dviejų savaičių pasikartojo. vėl tepėm, vėl praėjo, bet va praeitą savaitę vėl šikniukas paraudo. Toks jausmas, kad tūno tas grybas žarnyne, o kaip ten jį iškrapštyti nežinia. gal jums kas nors panašaus buvo?
Nieko gero pas mus, niekaip negaliu isgydyt, clotrimazoli jau sunaudojau, bet nieko gero, vel grizau prie bepanteno. Vaikis jau kartais is uzpakali nusala nuogas lakstydamas, bet uzpakaliukas nieko bjauriausia, kad is pazastu neinyksta niekaip. Era, o kur jus vedet pas odos gydytoja, reikia jauciu ir man parodyt, nes jokios tikslios diagnozes, jokiu tyrimu, nebezinau, uzkniso jau tie paraudimai negyvai, nurengiu ir verkti norisi kai nepraeina.
| QUOTE (ader @ 2004 02 25, 14:51) | | Nieko gero pas mus, niekaip negaliu isgydyt, clotrimazoli jau sunaudojau, bet nieko gero, vel grizau prie bepanteno. Vaikis jau kartais is uzpakali nusala nuogas lakstydamas, bet uzpakaliukas nieko bjauriausia, kad is pazastu neinyksta niekaip. Era, o kur jus vedet pas odos gydytoja, reikia jauciu ir man parodyt, nes jokios tikslios diagnozes, jokiu tyrimu, nebezinau, uzkniso jau tie paraudimai negyvai, nurengiu ir verkti norisi kai nepraeina. |
Na mums tai dar buvo paraude karteli bet nedaug.Dar patepliojau ir praejo.Bet sako shitie "grybai" kartotis megsta.O vaistai tai labai negeri.Juk chlotrimozolis yra hormonas, ilgiau naudojant ploneja odos sluoksnis. O buvom mes odos ir veneriniu ligu dispanseri.Patare musu vaiku gydytoja.Tik paziurejo ir aisku patapo.Bet as galvojau gal koki tyrimuka darys.Na paseli koki pases.Siaip tai jeigu nepraeina reikia prasyt kad imtu tepineli kazkoki paseli daro ir ziuri koks ten "Grybuks? Man kaip aiskino kad tai yra tas pats grybas kai kudikiams buna pienlige burnytei arba moterims makstyje.Neaisku is kur, kodel, kaip?
Manguste
2004 03 01, 20:32
O mes turime siaubingą iššutimą kakliukyje. Niekada nebuvo, pasirodė apie 7 mėn. Tai ir vargstam. Net gaila žiūrėti į tą vietą. Gydytoja išrašė "Imazol". Naudojam savaitę, bet kol kas jokio pagerėjimo nematau. Ar "Imazol" tai tas pats, kas Clotrimazolis?
apie imazol nezinau, bet mums kai buvo tokie pasutimai kakle, kur keliukai lenkiasi, tai labai gerai excipial losjonas padejo.
Maniau kad mums irgi tas ,,pampersinis dermatitas"bet turbut ne,nes berimas sausas toks,uzpakaliuko odele raudona,siurksti,kasosi vaikas vis.Ir kas keisciausia,prasidejo kai nustojom naudoti pampersus  .Gal cia alergija skalbimo milteliams,nes oda pradejo tiesiogiai kontaktuoti su pedkelnem.Gal zinot,kuom tept?
Gal padetu zoleliu voneles (lakisiaus, ramuneliu), siaip visai panasu i alergini berima. Bepanteno tepaliukas mus visais gyvenimo atvejais gelbsti. O gal pedkelnese daug sintetikos?
Mums tai padejo kremukas nuo grybelio (antifungal angliskai vadinasi). Pora dieneliu patepem ir dabar uzpakaliukas Tfu tfu tfu kol kas
pa_radize
2004 11 29, 23:16
svarbiausias dalykas-laiku pakeist sauskelnes ir leist odytei "pakvepuot".mums uzpakaliuka isberdavo,jis parausdavo,jei maze nakti pasitustindavo,ir nesuskubdavau oakeist sauskelniu.tada diena palaikau ilgiau pliku uzpakaliuku,ir per diena praeina.siaip as visad naudoju serveteles,pudros jau seniai atsisakem,ir nieko.tik leist pasivartyt be nieko,ir problemu neturetu but.na,nebent jau isitaiset kokia rimtesne liga...
Mano vaikams geriausiai padėjo paprastas lietuviškas vazelino aliejus . Jo yra visuose vaistinėse. Pamirkau vatytę ir nuvalau visas raukšleles ar paraudimus.Per parą viskas praeina. Ir nereikia nieko barstyti .  Tikrai nuostabus dalykas  Galima su juo pavalyti po kiekvieno apiplovimo, tada net neparaus ir neprisitrins  Tinka ne tik užpakaliukui.
Germante
2004 11 30, 12:48
Tai gal cia mums irgi nuo Libero? Nuo siandien pradesiu deti Pampers. Gal tikrai bus geriau nei Libero? Nuo vakar pradejom ir oro vonias daryt. Siaip tai as, atrodo nebuvau apleidusi. Pakeiciu sauskelnes kai tik matau, kad jau kazkas negero ten yra  . ir uzpakaliuka visada su vandenuku nuplaunu ir sausai nusluostau ir dregnas serveteles naudoju tik ne namie. Tik tos mano serveteles, kurias su vandenuku slapinu kai plaunu, tai sintetines. Gal geriau reiktu marles gabala susikarpyt ir naudoti uzpakaliuko plovimui su vandeniu?
| QUOTE (Germante @ 2004 11 30, 12:49) | Tai gal cia mums irgi nuo Libero? Nuo siandien pradesiu deti Pampers. Gal tikrai bus geriau nei Libero? Nuo vakar pradejom ir oro vonias daryt. Siaip tai as, atrodo nebuvau apleidusi. Pakeiciu sauskelnes kai tik matau, kad jau kazkas negero ten yra . ir uzpakaliuka visada su vandenuku nuplaunu ir sausai nusluostau ir dregnas serveteles naudoju tik ne namie. Tik tos mano serveteles, kurias su vandenuku slapinu kai plaunu, tai sintetines. Gal geriau reiktu marles gabala susikarpyt ir naudoti uzpakaliuko plovimui su vandeniu? |
O kam tu tas servėtėles naudoji ? Aš tai tiesiai po kranu kišu, nuplaunu ir tada guldau ant merliuko, su kuriuo nusausinu. Kai mums buvo užpakaliukas paraudęs, tai niekas nepadėjo: nei Bepanten, nei pataisų milteliai, nes tai jau buvo kažkoks grybelis nuo pienligės. Tada gavom receptą Imacort tepaliukui, tai per savaitę pagijo. O dabar tiesiog tepam užpakaliuką Bepanteno tepalu kiekvieną kartą keičiant sauskelnes ir kol kas viskas gerai  .
O mums atvirkščiai - visada dedam Liberus, o kai kelis kart pabandėm Pamperius tai išbėrė, nuo to laiko visada ištikimi Liberam. Šiaip visų pirmą tai patarčiau išsiaiškinti, ar tik vaiko užpakaliukas neparausta pvz. nuo alergijos kokiam nors maistui (tam, kurį mama valgo - jeigu pati maitina). Nes aš tai, pvz., kai suvalgau citrusinių kokių nors vaisių, tai mano vaikos užpakalis iškart paraudonuoja.  Dėl servetėlių dar. Mes valomes nuo gimimo su Libero servetėlėm ir viskas gerai, svarbiausia pasirinkti servetėles be visokių kvapų ir priedų ten nesąmoningų ir viskas bus gerai.
Kazimiera d'Artanjan
2004 12 09, 21:14
QUOTE(zanet @ 2004 11 29, 18:53) - nuvale uzpakaliuka su dregnom servetelem net nepalaukdavom, kol jis nudzius, ir maudavom sauskelnes. Tai ir isitaisem grybeli. nuo drėgmės paraudimą, iššutimą, bet ne grybelį gali įsitaisyti. Beje, dėl pienligės užpakaliukas tikrai parausta, nes tai yra žarnyno grybelis , tai ir burnytėj, ir pilvuke, ir užpakaliukle pasireiškia. Pirmiausia išsigydyt grybą reik, o tada jau ir užpakaliukas tvarkosi. QUOTE(Germante @ 2004 12 02, 17:08) Bet uzpakaliukas vis dar raudonas, nors kiekviena karta keiciant sauskelnes tepu kremu. Bet matyt, cia tie kremai nieko gero. Reiks rytoj gydytojai skambint. Germante, dar noriu patarti. Jei visąlaik tepi kremais tai irgi negerai, oda juk turi kvėpuoti. Nesivadovauk aklai, pasuk truputį galvą. Žinai, mes turim tikrai problemų su užpakaliuku. Nes įprastos priemonės, kurios padedam visiems- paplovimai, visi tepaliukai ir pan, mums neturi jokios reikšmės. Sauskelnes išbandžiau visas, apsistojom ties "Libero", tačiau vistiek beria. Padeda tik sauskelnių nenešiojimas  Tik neišsigąsk, o pasiryžk pora dienų pavargti, kol visiškai išgydysi savo leliuką. Nes tik apgydyti ir "pusiau luptą, pusiau skustą " palikti irgi negerai. Aš darau taip: Patiesiu neperšlampamą paklotėlį ir tik pasisiojus nuplaunu, nusausinu (netrink ranlšluosčiu, o priglaudusi švelniai nusausink), ir taip kvėpuoja užpakaliukas ištisą dieną. Naktį palieku su sauskelnėm. Išgyja akyse, bet taip nepagyvensi ilgai. Apsiginkluok kantrybe, storom kojinėm ir sėkmės
Lincikas
2004 12 15, 16:02
Mums pediatras sako, kad tokiais atvejais visada padeda Medetku nuoviras... o lakisiu zoleles sausina oda. Dar gali padeti Excipial tepaliukas su cinku ir migdolu aliejumi, jis nuima sausuma ir gydo. Sekmes...
pasagele
2004 12 27, 14:21
Nežinau kaip ar jis efektingas ar ne bet esu girdėjusi apie tepaliuką Dropolene.
jei sunta, tai tikrai nikes kitas nepades, tik kremai su cinku. as naudojau Lutsine, bet ji parsivezus is prancuzijos buvau, kiek zinau Lietuvoje nera. taciau turi buti Desitin, tai vienas ir tas pats , svarbu, kad tik su cinku butu. tikrai nuosirdziai sakau, tik su cinku padeda, o visa kita, kiek teko ir praktikos ir draugiu patirt, tik reklama.
Maniskei irgi buvo tokia problema su uzpakaliuku.Ieskojau Dezitin tepalo vaistinej,bet jo lyg tai nebeveza,tai nupirkau pataisu sporu miltelius-liuks dalykelis! Po keliu kartu uzpakaliukas susitvarke
O mes tai naudojam vaistinej pagaminta tepaliuka, i kuri ieina ir boro spiritas ir furacilinas ir vazelinas, ir kiekvienasyk pampersa keiciant patepam visas raukslytes ir pasutimus, irgi gerai, galit paprasyti gydytojos ir israsys, arba galiu parasyti sudeti jei kam reikes.
venzliukas
2004 12 29, 16:40
O mes visa laika naudojom BEPANTEN tepala ir nebuvo jokiu issutimu  niekada - ar kakodavo daznai, ar retai..netgi kai ilgiau pabudavo su "pilnu" pampersu (pvz. po nakties rasdavau prikakota) - jokiu problemu nebuvo...kai buvo visai mazaiukas tepdavau kiekviena karta keistada pamperi, o dabar tepu tik nakciai... Manau kad ir nuo issutimu pades ... Aisku prausdavau kiekviena karta po tekanciu vandeniu
s.saulute
2004 12 31, 12:44
o as naudoju Excipial U Hydrolotion'a.Tikrai labai geras, tinka nuo issutimu, sausai, alergiskai odai, taip pat sauskelnes naudoju dvieju rusiu, diena vienas, o vakare kitas.Padeda!
Labai geras tepaliukas Johnsons nuo issutimu  labai efektyvus
Merlote
2004 12 31, 16:54
NAudojame dabar weledos firmos medetku kremuka su cinku ir medetku aliejuka. ISbandem ir dermilon ir bepanten. Bet niekas geriau nepadeda uz oro voneles. Tik vat pries sventes visur vazinejome ir nedareme voneliu, is karto pabere ir paraudo uzpakaliukas. Oro voneles darom 2 kartus per diena po 30-60 min, to mums pakanka. o vien tepaliukai, deje, nepadeda
Nera efektyvesnio uz SUDOCREAM, tiktai nezinau, ar Lietuvoje jo galima gauti..Vakary Europoje jis perkamas kiekviename supermarkete, vaistinese, kosmetikos parduotuvese.
 Sveikos mamytes, mano mazylei dar tik trys savaites, o jos uzpakaliukas, visa tarpviete ir jau net pilvukas isberta, labai raudona ir odyte lupasi, nezinau ar tai tik berimas ar issutimas. Gydytoja israse tepaliuka, liepe pampersus keist, bet ne velnio nepadeda. Gal galit ka patarti? Bandziau net vystyti, bet jai nepatinka, odele dar paraudo. Gal tai nuo maisto? Labai laukiu patarimu, is anksto labai aciu
jei jau lupasi tai tikrai issutimas... bandyk kuo daugiau maze laikyti nuogu uzpakaliuku, oro vonios tikrai padeda, bandyk tepti cinko tepalu - paciu paprasciausiu, vaistinese gamina, kitiems pataisu milteliai padeda.. net nezinau.. mums su kakliuku tas [ats buvo... tiesa, bandyk nenaudoti serveteliu, prausk po vandenuku... mums kakliukui padejo Bubchen kremukas, maza induka buvom nusipirke, dar geras yra Euro vaistinej Detskij krem, muyms sikniukui karta irgi padejo
Oro vonios tikrai  kaip visos mamos ish savo patirties ir sako, mes i diena tai kelis kartus (asisku su kojinytem ir nuoga dupcia). Mum va priesh kelias dienas vistiek buvo stiprus ishutimas, tai per nakt padejo Dermilon Paste (Desitino pakaitalas) nebrangus (10 Lt) ir labai geras (bent jau mum). DIDELES SEKMES JUM. Parashykit kaip sekesi?
|
|