Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gimiau nei per anksti, nei per vėlai...
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Joho
Daktarė sakė, kad turėčiau gimt balandžio 1d., bet man ši data nepatiko:) Nutariau dar trupučiuką palaukt...juk pas mamą taip gera:) O tuo tarpu mama ko tik nedarė: ir lūbas plovė, ir užuolaidas kabino, kad tik mane paskubintųsmile.gif) Na aš juk Avis, kuri visada turi savo nuomonęsmile.gif
Atėjo balandžio 7d., penktadienis, vėl važiuojam į ligoninę paklausyt mano širdutės...daktarė siūlo mamai likt ligoninėj (na pagal juos aš gi vėluoju, nors jaučiuosi puikiai:), mama atsisako....na teisingai, kas norėtų savaitgalį praleist be televizoriaus:)
Grįžom namo...skaniai pavalgėm...tėtis įsitaisė ant sofkės žiūrėt laidą apie automobilius....mama nutarė lovoj paskaityt knugą...tai irgi jau pernelyg sunku...Mama, gal geriau snaudžiam?
O kai mama pradėjo kimarint, aš pradėjau regzt planą-chuliganąsmile.gif Atėjo laikas...Ei, aš pasiruošusi!
23.45 val. nubėgo vandenys ir mes išvažiavom į ligoninę...Šiaip duobes kelyje galėjo kasnors ir užlopyt, nes ir taip nepatogu važiuoti žemyn galva, o čia dar krato....
Vienu žodžiu nuo 1.00 val. iki 10.30 val. buvo juodas darbas ir man ir mamai, apie kurį nelabai norisi pasakot, o ir prisimint nelabai išeina jau:)
10.45 val.... Oho, kaip čia šviesu...nu bet ir šalta....grąžinkit mane atgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal....Prašaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau...Rėkiau kiek jėgu buvo, o jėgu tikrai buvo, juk gimiau ne koks silpnas kūdkėlis, o tikra galiūnė: 4450g, 54cm.
Mane apklojo ir grąžino mamai....Ji pasakė, kad aš pati gražiausia! O gal tai pasakė tėtis? Na, ne esmė...Žinau, kad jie mane myli, ir aš juos tikrai pamylsiu:)
Kai važiavom namo, labai gražiai snigo.....

rainbow777
Sveikinu 4u.gif Labai fainas pasakojimas smile.gif sekmes jums smile.gif
the one
Sveikinimai didziausi mamytei ir dukrytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif .Aukit sveikos wub.gif
Džiuga+
Labai patiko...kazko vis juokas eme...grazu
Zylute1
labai linksmai ir siltai papasakota. 4u.gif
Joho
Aciu, mergaites biggrin.gif
taip ir rasiau, kad nusisypsotumete biggrin.gif
Persil
Na gi grazumas!!!
wub.gif wub.gif wub.gif
Kagnella
Labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atra
Labai linksma istorija wub.gif aukit sveikutės wub.gif
elickaa
grazu 4u.gif
Joho
Ačiū ax.gif
LedineLedi
Na tikrai kaip toj dainoj - sveikinu 4u.gif wub.gif
Kribuk
Neilga, bet labai graži ir linksma istorija. Puikiai išsakytos dukrytės mintys. smile.gif
Festa
Tikrai grazi istorija, silta, sveikateles dukrytei 4u.gif
Šelmė
Labai linksma ir pavasariska istorija. Smagu tokias skaityti 4u.gif
Liniuka
Labai graziai papasakota istorija thumbup.gif Aukit sveikos ir stiprios 4u.gif
kas
thumbup.gif
Galway_girl
Trumpai ir nuotaikingai bigsmile.gif 4u.gif
rasai
Labai gražu, bet man visgi ašarėlę išpaudė, gal tas "juodas darbas" tarp eilučių... cray.gif
Kutveliukas
grazu wub.gif
vi78
grazu mirksiukas.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.