Suvėlavau parašyti savo pasakojimą, būčiau nuraminus mamytes, kurioms gimdymo terminas buvo netoli naujųjų metų...Pirmąją dukrytę pagimdžiau gruodžio 27 (turejau sausio 22...), labai džiaugiausi,kad neteko gimdyti per pačius naujuosius
Dziaugiuosi, kad tau taip pasiseke, as gimusi gruodzio 31d., tai mano mamai buvo prastokai
Labai sveikinu tave su dukreles gimimu
Liulia, abi dukrytes beveik ta pacia diena gimusios
Kaip smagu! Gruodzio 31!
Sveikos mamytes. O as gimdziau gruodzio 25 - aja, per pacias Kaledas, nors turejau gimdyti...vasario pradzioje. Taigi pagimdziau 1.5 men. per anksti, bet turejau vilti, kad viskas turi buti, juk tokia svente...Taip ir buvo.
Mane mama gimdė gruodžio 24. Man gimdyti buvo nustatytas terminas gruodžio 13, tai mama sako, kad tik nesusivėlintų ir nesugalvotų mažoji gimti per šventes, nes jau kaip aš tave gimdžiau, tai buvo košmaras. Gydytojai nepatenkinti, ko čia tokią dieną atsitrenkei, vėliau palikdavo vieną, ateidavo tik retkarčiais pažiūrėti, viską darė skubotai, kad tik greičiau. Manau dabar yra visiškai kitaip. Aišku yra šundaktarių. Ir visai smagu, kad vaikučio gimtadienis tokią ypatingą dieną kaip gruodžio 31 ar sausio 1 ir t.t.
Na labai suprantama situacija, nes panasiai buvo ir man...Sventes, visos akuseres linksmos, gal netgi per daug, tai galvoju, kad nesumastytu gert kai man bus laikas gimdyt
man atrodo, kad geriau per sventes negimti, paskui buna viena svente kasmet maziau
Ups, bet geriau per svente, negu niekada
as pati per siokia tokia svente gimus, tai zinau, kad tas mano gimtadienis truputuka nublanksta, bet kadangi as jo labai ir nesvenciu, tai nieko tokio
Aš gimdžiau savo dukrytę per Velykas ir viskas buvo gerai, priežiūra gera, girtų daktarų irgi nemačiau. Dukra dabar gali švęsti du gimtadienius: vieną per Velykas (jos gi kasmet vis kitą dieną) ir tikrąjį kalendorinį gimtadienį.
manau didziausia dovana gimdyti per sventes
Aukit sveikos ir laimingos
Mano terminas buvo per Kalėdas. Ojej galvoju, kad tik anksčiau kaip nors išeitų, kaip aš šventes ligoninėj praleisiu ajajajajai. Nu ir išėjo. Ale galvoju, visai faina būtų tokią dovaną sau pasidovanoti.
oi liulia liulia... apie koki kalakuta orkaitej sneki
Mano sunus irgi gime gruodzio 31. Ir toks terminas buvo nustatytas. Daug kas prase, temt iki sausio, i kitus metus, bet vaikiukas pats pasirinko sia data
ir as gimiau 31d...ir tuom esu l nepatenkinta nes savo gimtadienio taip ir nesvensciu jau noro nera,,,
Nesvarbu, kada vaikutis gimsta, svarbiausia, kad gimsta sveikas ir savo atejimu i si pasauli teveliams padaro didziausia svente
Na mano sese gimusi gruodzio 22, tai tikrai prasciau, nei per naujus.
Visi ruosiasi kaledoms, dovanu pirkimo karstines ir dar tas adventas, tai gali jaustis kalta, kad gimei nelaiku, nei baliavot, nei sokt, nei dainuot, nei linksmintis negalima. Arba atidedi kaledoms ir cia jau seimos svente, arba per naujus, zodziu visai ne kas tas atidetas gimtadienis ir taip kas met, kas met...
Svarbiausia gimdymas uzsibaige sveiko leliuko gimimu. O data bent jau lengvai isimenama
...jeigu tektų gimdyti švenčių išvakarėse, tikrai nerimaučiau... bet tokia drąsi istorija suveiktų kaip raminamieji...šaunu
|