Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gimdžiau gruodžio 31...
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Liulia*
Suvėlavau parašyti savo pasakojimą, būčiau nuraminus mamytes, kurioms gimdymo terminas buvo netoli naujųjų metų...Pirmąją dukrytę pagimdžiau gruodžio 27 (turejau sausio 22...), labai džiaugiausi,kad neteko gimdyti per pačius naujuosius thumbup.gif Kai pastojau vel,gimdymo terminas buvo sausio 25,na, galvoju schmoll.gif ,dabar jau nešiosiu visus 9 mėnesius,kaip priklauso.Gruodžio 31,kalakutas orkaitėj,aš nestuke.gif šeimininkauju ir..... nubėgo vandenyyyss doh.gif ... Nuvažiavau į ligoninę-jokio sarėmiuko, dar 2 val. pralaukėm-nieko... skatinamuosius pastatė ir 19.00 pagimdžiau...Akušerė vis juokavo,tempk iki sausio 1- 000189.gif niekaip.. schmoll.gif ,gimė vėl metais "anksčiau" kaip ir sesutė. Aaaa,ir apie ką aš čia, žodžiu nebuvo jokių prisprogusių akušerių ir daktarų, na neskaitant švelnų šampano kvapelį...Kadangi mažoji mūsų gimė 8 mėnesiukų, teko reanimaciją aplankyt ir priežiūra buvo 100 procentinė. Kai gulėjau pataloginiam,viena moteris 39 sav. nėštumo,prisiprašė cezario (nes ir šiaip buvo planuotas) iki naujų metų,kad gink dieve netektų gimdyti su fejerverkais, juk visi bus girti... :durnas. Esu dėkinga visam Klaipėdos gimdymo namų personalui, užuojauta jiems, nes jau tas burbulas dėl "blogų" Lietuvos medikų toks išpūstas... Na,reik pradėt nuo savęs,visi jau eina į med.įstaigas su nusistatymu,kad ten jį nugalabys,jei kažkas nepatiko-užverk duris-eik pas sekantį. Nesusidūriau dar su "šundaktariu" nei vienu,nors teko su medikais pabendraut nemažai.Manau visų pirmiausia, problema slypi mumyse, mažiau burbėkim ir neieškokim paranojiškai blogio visame kame...Jei kas gimdys per Velykas, negalvokit,kad daktarai bus kiaušiniais apsiriję wink.gif Viskas bus thumbup.gif
kamileh
Dziaugiuosi, kad tau taip pasiseke, as gimusi gruodzio 31d., tai mano mamai buvo prastokai unsure.gif na bet taip buvo pries 15 metu wink_3.gif .
Labai sveikinu tave su dukreles gimimu wub.gif wub.gif
SuperBaba
Liulia, abi dukrytes beveik ta pacia diena gimusios thumbup.gif nu jus cia pasistenget megalol.gif Aukite sveikutes ir labai laimingos smile.gif
Liulia*
doh.gif nepasakiau, gruodzio 31,bet pernai, jau metukai mazajai yess.gif
rugpjute
Kaip smagu! Gruodzio 31!
mamux02
Sveikos mamytes. O as gimdziau gruodzio 25 - aja, per pacias Kaledas, nors turejau gimdyti...vasario pradzioje. Taigi pagimdziau 1.5 men. per anksti, bet turejau vilti, kad viskas turi buti, juk tokia svente...Taip ir buvo. smile.gif Dabar mano Arnukas jau dvieju metu ir niekaip neitartum, kad jis neisnesiotukas, nors to priezasties nezinau iki pat siol schmoll.gif.
Erina
Mane mama gimdė gruodžio 24. Man gimdyti buvo nustatytas terminas gruodžio 13, tai mama sako, kad tik nesusivėlintų ir nesugalvotų mažoji gimti per šventes, nes jau kaip aš tave gimdžiau, tai buvo košmaras. Gydytojai nepatenkinti, ko čia tokią dieną atsitrenkei, vėliau palikdavo vieną, ateidavo tik retkarčiais pažiūrėti, viską darė skubotai, kad tik greičiau. Manau dabar yra visiškai kitaip. Aišku yra šundaktarių. Ir visai smagu, kad vaikučio gimtadienis tokią ypatingą dieną kaip gruodžio 31 ar sausio 1 ir t.t.
mamux02
Na labai suprantama situacija, nes panasiai buvo ir man...Sventes, visos akuseres linksmos, gal netgi per daug, tai galvoju, kad nesumastytu gert kai man bus laikas gimdyt unsure.gif . Bavarai apie savo angelus plesia net visa gimdykla skamba, bet nieko...Viskas praejo gerai thumbup.gif
Liulia*
QUOTE(mamux02 @ 2005 01 11, 13:10)

. Bavarai apie savo angelus plesia net visa gimdykla skamba, bet nieko...Viskas praejo gerai thumbup.gif
*

megalol.gif
Gili
man atrodo, kad geriau per sventes negimti, paskui buna viena svente kasmet maziau sad.gif
Gili
Ups, bet geriau per svente, negu niekada smile.gif
as pati per siokia tokia svente gimus, tai zinau, kad tas mano gimtadienis truputuka nublanksta, bet kadangi as jo labai ir nesvenciu, tai nieko tokio

mirksiukas.gif
Mįsliukė
Aš gimdžiau savo dukrytę per Velykas ir viskas buvo gerai, priežiūra gera, girtų daktarų irgi nemačiau. Dukra dabar gali švęsti du gimtadienius: vieną per Velykas (jos gi kasmet vis kitą dieną) ir tikrąjį kalendorinį gimtadienį.
*Bambolina*
manau didziausia dovana gimdyti per sventes wub.gif Bet... zinoma sumazeja 1 swente biggrin.gif
Aukit sveikos ir laimingos wub.gif
rolana
Mano terminas buvo per Kalėdas. Ojej galvoju, kad tik anksčiau kaip nors išeitų, kaip aš šventes ligoninėj praleisiu ajajajajai. Nu ir išėjo. Ale galvoju, visai faina būtų tokią dovaną sau pasidovanoti.
Kasandra
oi liulia liulia... apie koki kalakuta orkaitej sneki biggrin.gif o is tikruju buvo taip: liuliukas nescias pas mumi organizuojami buvo nauji metai, jie buvo pakviesti pas mumi, nes yra labai geri seimos draugai, ir kaip dazniausiai susimaste padaryt fejerverka. Skambija man dvylikta val. dienos ir sako taip ramiai, atsiprasanciai, zinot nepykit - neatvaziuosim, nes... (pauze telefone) nubego vandenys thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ... Apie sesta vakaro pradejom "mesti skladkes" kada ji gimdys ir kas gims, buvo tikrai labai linksma ir dziugu, kai gime sveika grazi NAUJAMETINE dukryte
lullu
wub.gif wub.gif wub.gif
ramyra
Mano sunus irgi gime gruodzio 31. Ir toks terminas buvo nustatytas. Daug kas prase, temt iki sausio, i kitus metus, bet vaikiukas pats pasirinko sia data wub.gif
kliuksius
wub.gif wub.gif wub.gif
Danielle
QUOTE(Gili @ 2005 02 22, 20:00)
man atrodo, kad geriau per sventes negimti, paskui buna viena svente kasmet maziau  sad.gif
*

Tikra tiesa smile.gif .Ir aš gimiau gruodžio 31d., tai jau daug metų švenčiu tik gimtadienį. O Naujų Metų atėjimo net nejaučiu biggrin.gif .
maure
ir as gimiau 31d...ir tuom esu l nepatenkinta nes savo gimtadienio taip ir nesvensciu jau noro nera,,,sad.gif
tasha
Nesvarbu, kada vaikutis gimsta, svarbiausia, kad gimsta sveikas ir savo atejimu i si pasauli teveliams padaro didziausia svente wub.gif
daluzenik
Na mano sese gimusi gruodzio 22, tai tikrai prasciau, nei per naujus.
Visi ruosiasi kaledoms, dovanu pirkimo karstines ir dar tas adventas, tai gali jaustis kalta, kad gimei nelaiku, nei baliavot, nei sokt, nei dainuot, nei linksmintis negalima. Arba atidedi kaledoms ir cia jau seimos svente, arba per naujus, zodziu visai ne kas tas atidetas gimtadienis ir taip kas met, kas met...
Haske
thumbup.gif
rence*
Svarbiausia gimdymas uzsibaige sveiko leliuko gimimu. O data bent jau lengvai isimenama biggrin.gif
Gutia
4u.gif aukit sveiki ir laimingi
evilish
wub.gif
elastica
...jeigu tektų gimdyti švenčių išvakarėse, tikrai nerimaučiau... bet tokia drąsi istorija suveiktų kaip raminamieji...šaunu thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.