Prašom užsukti

Sveikos,atidarau naują temą
Prašom užsukti ![]() ![]()
Sveikinu su nauja tema
Sages -nuostabios
Vėliau nufotkinsiu darbo eigą ,kai daugiau laiko turėsiu
Naudojau Antik I,II
oi aciu rulle uz temele
Na rulle, sveikinu atidarius naują temą
Labai džiaugiuosi ir sveikinu tave ,B]rulle[/B] , su temos atidarymu.
Na ir stebini mane savo sugebėjimais ir imlumu. Tikrai būsiu dažnas svečias čia. Čia bus kaip neakyvaizdinė mokyklėlė. Ačiū tau
niu as minciu turiu nemazai,bet teks pabaikti ka ptadejau,ir tadum jau pabandysiu sukonstruoti kokia sage,ir butinai papasakosiu kaip man sekesi ir parodysiu rezultatus,pasizadu viesai
Sveikinu su nauja tema
P.S. man atrodo kai kurios SM bus nelabai patenkintos.. atskleisit paslaptį, tokių sagių darymą..
Ne dekupažas paslaptis. Yra SM, kurios gamina tokias sages ir prekiauja jomis. Aš kai susidomėjau dekupažu apie tokias SM nežinojau, dekupažo LT išvis nebuvo, nei info, nei priemonių. Bet po kurio laiko netyčia radau parduodamas sages dekoruotas panaudojant dekupažo techniką. Po kurio laiko atsirado daugiau beisdominančiu dekupažu ir pradedančių gamint sages ir kt. Tai vat tos senbuvės nepatenkintos, joms nepatinka, kad kažkas dar daro seges, jos teigia, jog tai kaip ir kopijavimas idėjų ir pan. Todėl segių aš nedarau.. kol kas daugiau niekas neprieštaravo, kad servetėles klijuoju bet kur , ant bet kokio paviršiaus, nors pasaulyje jau seniausiai pridekupažuota tiek, kad ojojoj..
QUOTE(Marzde @ 2007 05 16, 23:15) Ne dekupažas paslaptis. Yra SM, kurios gamina tokias sages ir prekiauja jomis. Aš kai susidomėjau dekupažu apie tokias SM nežinojau, dekupažo LT išvis nebuvo, nei info, nei priemonių. Bet po kurio laiko netyčia radau parduodamas sages dekoruotas panaudojant dekupažo techniką. Po kurio laiko atsirado daugiau beisdominančiu dekupažu ir pradedančių gamint sages ir kt. Tai vat tos senbuvės nepatenkintos, joms nepatinka, kad kažkas dar daro seges, jos teigia, jog tai kaip ir kopijavimas idėjų ir pan. Todėl segių aš nedarau.. kol kas daugiau niekas neprieštaravo, kad servetėles klijuoju bet kur , ant bet kokio paviršiaus, nors pasaulyje jau seniausiai pridekupažuota tiek, kad ojojoj.. man juokinga... Nors tema ne apie tai, bet kaip galima pykti??? Tai ne jos išrado tą techniką gi QUOTE(Marzde @ 2007 05 16, 23:15) Ne dekupažas paslaptis. Yra SM, kurios gamina tokias sages ir prekiauja jomis. Aš kai susidomėjau dekupažu apie tokias SM nežinojau, dekupažo LT išvis nebuvo, nei info, nei priemonių. Bet po kurio laiko netyčia radau parduodamas sages dekoruotas panaudojant dekupažo techniką. Po kurio laiko atsirado daugiau beisdominančiu dekupažu ir pradedančių gamint sages ir kt. Tai vat tos senbuvės nepatenkintos, joms nepatinka, kad kažkas dar daro seges, jos teigia, jog tai kaip ir kopijavimas idėjų ir pan. Todėl segių aš nedarau.. kol kas daugiau niekas neprieštaravo, kad servetėles klijuoju bet kur , ant bet kokio paviršiaus, nors pasaulyje jau seniausiai pridekupažuota tiek, kad ojojoj.. Tai nesupranti,kodel tema atidariau,nes liudna pasidare,ir nesuklydau
o as vat darau sau tas sages ir nepergyvenu
![]() pati susigalvojau kaip ir ka ir pamaciau jau seniai tas dekupazintas sages nei cia nauja nei cia ka visada ir visi gyvenime kazka is kazkur pamato ir padaro panasiai mano galit visos kopijuot jei patiks.As tikrai nesupyksiu
Nenorėjau sukelt diskusijų (tokių temų jau būta),tiesiog leptelėjau,kad kai kuriom gali nepatikt, bet ne man.
QUOTE(Marzde @ 2007 05 16, 23:37) Nenorėjau sukelt diskusijų (tokių temų jau būta),tiesiog leptelėjau,kad kai kuriom gali nepatikt, bet ne man. Papildyta: QUOTE(magnolyn @ 2007 05 16, 23:35) o as vat darau sau tas sages ir nepergyvenu ![]() pati susigalvojau kaip ir ka ir pamaciau jau seniai tas dekupazintas sages nei cia nauja nei cia ka visada ir visi gyvenime kazka is kazkur pamato ir padaro panasiai mano galit visos kopijuot jei patiks.As tikrai nesupyksiu Dziaugiuosi
ir aš darydama papuošalus į dekupažą nelendu dėl tos pačios priežasties
Ale, rulle, tu ir spėji
niu aisku tema ne apie tai,bet visdelto noriu pasakyti kai ka toms SM kurios bandis pykti.Pirma,as neperku daiktu,kuriuos galeciau pasidaryti,ir nesvarbu ar dabar ar veliau,ar su kienors pagalba ar be jos,as vistiek ismoksiu tai pasidaryti.O tos moterys kurios neturi tam sugebejimu,laiko,ar tiesiog nemegsta rankdarbiu,jos ir toliau pirks sages,nors ir bus parodyta kaip tos sages daromos.Manau "verslininkem" nera pagrindo pykti.O del ideju,kiekviena save gerbianti,sakykim taip,menininke,is kailio nersis kad tik jos darbeliai butu vienetiniai.Nu ir prisnekejau,taip kad bukim
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 05 17, 11:56) niu aisku tema ne apie tai,bet visdelto noriu pasakyti kai ka toms SM kurios bandis pykti.Pirma,as neperku daiktu,kuriuos galeciau pasidaryti,ir nesvarbu ar dabar ar veliau,ar su kienors pagalba ar be jos,as vistiek ismoksiu tai pasidaryti.O tos moterys kurios neturi tam sugebejimu,laiko,ar tiesiog nemegsta rankdarbiu,jos ir toliau pirks sages,nors ir bus parodyta kaip tos sages daromos.Manau "verslininkem" nera pagrindo pykti.O del ideju,kiekviena save gerbianti,sakykim taip,menininke,is kailio nersis kad tik jos darbeliai butu vienetiniai.Nu ir prisnekejau,taip kad bukim Si tema apie ivairiu sagiu kuryma,pries darant dekupazines,daug informacijos perskaiciau ir mergaiciu is dekupazo temos klausiau,kaip ir kas,ir visi jau viska zino Noriu daug ka isbandyti,taip pat man mieliau paciai susikurti koki papuosala,nors nezinau ar kada ji panaudosiu,bet jei man patinka kurti,tai ka dabar? Na,ir as cia, jau subobejau
Taip, dabar daug kam žinoma kaip tas sages daryt. O prieš kokių pusantrų metų tuo mažai kas domėjos, buvo vos keletą. Bent jau čia forume..
QUOTE(Marzde @ 2007 05 17, 12:29) Taip, dabar daug kam žinoma kaip tas sages daryt. O prieš kokių pusantrų metų tuo mažai kas domėjos, buvo vos keletą. Bent jau čia forume.. Na ir ka dabar žinoma, čia ne į temą pagalvojau. Aš pati su pirmosiomis sagėmis oi kiek vargo turėjau. Niekas man neparodė, kaip padaryt nugarėlę, kad ir daili būtų, ir tvirtai laikytų, ir neatsiklijuotų... pirma aš tą nugarėlę bandžiau daryt su atlasinėm juostelėm, bet pamačiau, kad kai atlasinės juostelės klijuojasi, tai klijai persisviečia į kitą pusę. Tada bandžiau su tokiais storesniais padėklais ant stalo maximiniais. Idėja buvo visai nieko, bet neišvystyta, nes pabijojau, kad priklijavus užsegimą šis nukris. Po to atradau dirbtinę odą Tad moteros nesipykim. Informacija reikia dalintis. Na nebūtina gal jau taip visų savo paslapčių atskleisti, jei norit būt vienintelės ir nepakartojamos, bet informacija ir konkurencija skatina tobulėti visas. Ir tas, kurios savo darbelius pardavinėja, ir tas, kurios dar tik mokosi rankdarbiu meno. Uff... kiek daug prirašiau.
puiki temele, tik sagiu mazhai....o juk forume jas ivairiausias maciau,- biserio,modelino, dekupazhintas, tekstilines, veltinio, keramikos
cia viena is mano darytu: ![]() o cia rasite kaip padaryti stai tokia sage: ![]() ji daroma ish Fimo, bet rezultatas labai panashus i dekupazhines QUOTE(uups @ 2007 05 17, 14:21) puiki temele, tik sagiu mazhai....o juk forume jas ivairiausias maciau,- biserio,modelino, dekupazhintas, tekstilines, veltinio, keramikos cia viena is mano darytu: ![]() o cia rasite kaip padaryti stai tokia sage: ![]() ji daroma ish Fimo, bet rezultatas labai panashus i dekupazhines a kur toki aparaciuka gaut?cia nelabai supratau.. QUOTE(magnolyn @ 2007 05 17, 11:23) aparaciuka tai pardavineja tie, kas prekiauja "Fimo" modelinu,bet puikiausiai galima naudoti ir makaronu darymo mashinas (kaip kad sitam psl), tik kad LT jos turbut nelabai populiarios o ant fimo uzdeda fotokopija (atshviesta paveiksliuka), jis per 6-8 val 'grazhiuoju' isigeria i fimo uzhspaustas, nereikia nieko daryt QUOTE(uups @ 2007 05 17, 14:58) aparaciuka tai pardavineja tie, kas prekiauja "Fimo" modelinu,bet puikiausiai galima naudoti ir makaronu darymo mashinas (kaip kad sitam psl), tik kad LT jos turbut nelabai populiarios o ant fimo uzdeda fotokopija (atshviesta paveiksliuka), jis per 6-8 val 'grazhiuoju' isigeria i fimo uzhspaustas, nereikia nieko daryt aisku QUOTE(magnolyn @ 2007 05 17, 15:03) aisku Manau,kad netinkamas,nes darau leles,Fimo soft,klasik-kietesnis,o leliu-trapus Galima daryti is rusiskos plastikos,dailininku parduotuveje dezute kainuoja 6 lt, bet aisku prastesne ji uz Fimo
Labai mėgstu pasipuošti sagėmis. Ir pasidariusi jų turiu. Einu aiškintis kaip foto įdėti ir aš pasidalinsiu idėjomis.
QUOTE(Jūružė @ 2007 05 17, 16:15) Labai mėgstu pasipuošti sagėmis. Ir pasidariusi jų turiu. Einu aiškintis kaip foto įdėti ir aš pasidalinsiu idėjomis. rulle, nu ta pirmoji sage zaliu remeliu super. o tas remelis priklijuotas ? cia ne i tema, bet as jau tris leles turiu. reikia kada grupes merginoms susibegt. QUOTE(jalta @ 2007 05 17, 16:55) rulle, nu ta pirmoji sage zaliu remeliu super. o tas remelis priklijuotas ? cia ne i tema, bet as jau tris leles turiu. reikia kada grupes merginoms susibegt. Remelis is odos(labai megstu),iskirpta siaura juostele ir priklijuota su lipalu,paskui nudazyta i tona Girdejau apie leles,einu i albuma,paziuresiu,susirinkt tai reikia,bet sunku visas sugaudyti
ideja toms, kurios,turi galimybe dirbti su keramika ir ja isdegti.Pagrinda padaryti is molio toki,kokio norit,tik reikia padaryti bortelius(panasiai kai kepat koki pyraga su idaru)ir ant virsaus sudeti smulkinta ivairiu spalvu stiklo(tinka dauzyti sampano buteliai)ir i peciu."Kepant" stiklas lydosi ir tarpusavi liejasi.Zodziu labai grazu
Papildyta: na nezinau ar suprantamai paaiskinau,jei ka klauskit.As tokius medaljonus per dailes pamokas darydavau QUOTE(o-pa-pa @ 2007 05 17, 17:39) ideja toms, kurios,turi galimybe dirbti su keramika ir ja isdegti.Pagrinda padaryti is molio toki,kokio norit,tik reikia padaryti bortelius(panasiai kai kepat koki pyraga su idaru)ir ant virsaus sudeti smulkinta ivairiu spalvu stiklo(tinka dauzyti sampano buteliai)ir i peciu."Kepant" stiklas lydosi ir tarpusavi liejasi.Zodziu labai grazu Isivaizduoju,kaip grazu,net nuotraukos nereikia QUOTE(o-pa-pa @ 2007 05 17, 17:45) ideja toms, kurios,turi galimybe dirbti su keramika ir ja isdegti.Pagrinda padaryti is molio toki,kokio norit,tik reikia padaryti bortelius(panasiai kai kepat koki pyraga su idaru)ir ant virsaus sudeti smulkinta ivairiu spalvu stiklo(tinka dauzyti sampano buteliai)ir i peciu."Kepant" stiklas lydosi ir tarpusavi liejasi.Zodziu labai grazu Papildyta: na nezinau ar suprantamai paaiskinau,jei ka klauskit.As tokius medaljonus per dailes pamokas darydavau o gal turi nuotraukyciu,kad paziuret kaip gaunas?kokis rezultatas
rodžiausi ir anksčiau jau Pagyrų puode, bet va maniškės - pirmieji blynai
![]() ![]() O kitos nuotraukos guli sudėtos kitam kompe, tai negaliu čia sukelti tiesa, iškart pasakau. čia ne dekupažas, o ant medžiagos atspausti paveikslėliai.
Labai grazios,paskutine tai
Ant medziagos,tai cia kaip?
o jau ta su kriauklytem kokia nuostabi
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 05 17, 19:10) ačiū ačiū, bet dabar darbo eiga būtų tikrai kitokia. be to, su tais paveiksliukais ant medžiagos nėr lengva darbuotis. krastus reikia kažkaip sugalvot užlenkt, kad neirtų siūlai po to. su oda, popierium ir fimo kur kas lengviau darbuotis
minejot kad tarpusavi klijuojat lipalu,ar jis laiko patikimai? o nebandet pvz supermomentu? ir dar,o uzsegima ir gi priklijuojat ar kaip kitaip pritvirtinat?
Papildyta: QUOTE(sizike @ 2007 05 17, 20:19) ačiū ačiū, bet dabar darbo eiga būtų tikrai kitokia. be to, su tais paveiksliukais ant medžiagos nėr lengva darbuotis. krastus reikia kažkaip sugalvot užlenkt, kad neirtų siūlai po to. su oda, popierium ir fimo kur kas lengviau darbuotis as tai manau (bet cia mano teorijos neisbandytos praktiskai) ,jei pvz medziagos krastai slepiasi tarkim po karoliukais,tai galbut butu galima tuo paciu lipalu krastelius sutept ir tada neturetu irti
[quote=o-pa-pa,2007 05 17, 19:34]
minejot kad tarpusavi klijuojat lipalu,ar jis laiko patikimai? o nebandet pvz supermomentu? ir dar,o uzsegima ir gi priklijuojat ar kaip kitaip pritvirtinat? Man atrodo,kad patikimai,na nebent per jega plesti,supermomentu nebandziau. Uzsegima su karstais klijais klijavau,bet nelaiko,gal todel,kad oda su dazais daziau,bandysiu su Super Atak
Nuostabios sages
QUOTE(Jūružė @ 2007 05 18, 08:08) Dabar galvoju,kad pabandysiu paveiksliuka su gelemis pasendinti,kazi,kaip gausis |