Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gražiausios laukimosi akimirkos
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Bijunelis

aha, neblogas lotuliukas.gif

QUOTE(krispuka @ 2007 06 01, 10:09)
tai šaunuolis tavo vyrukas thumbup.gif
*

Lakūdra
QUOTE(Bijunelis @ 2007 06 01, 10:28)
aha, neblogas  lotuliukas.gif
*

as pabusiu nekorektiska, ir paklaisiu ax.gif pries kiek laiko ta jusus fotute daryta?
Bijunelis
niu kadangi vaikeliui 1 metai ir trys menesiai, tai bus kokiu pusantru metu..
Lakūdra
QUOTE(Bijunelis @ 2007 06 01, 10:48)
niu kadangi vaikeliui 1 metai ir trys menesiai, tai  bus kokiu pusantru metu..
*

nepasakyciau bigsmile.gif
galvojau kad antras nestuke.gif uzfiksuotas ax.gif
Aidulia
Už triusikus balsavau bigsmile.gif , kitos dvi ir nepaskutinėje vietoje liko ax.gif
Bijunelis
..kaip grubiai pasakyta, ypac tokiam konkurse su tokia tema.. g.gif
bent sakytum uz parselius ar dar kazkaip tongue.gif
Bet kokiu atveju, aciu uz ivertinima mirksiukas.gif

QUOTE(Elina @ 2007 06 01, 10:52)
Už triusikus balsavau bigsmile.gif , kitos dvi ir nepaskutinėje vietoje liko ax.gif
*

Papildyta:
antras dar tik bus kazkada wub.gif

QUOTE(Lakūdra @ 2007 06 01, 10:50)
nepasakyciau  bigsmile.gif
galvojau kad antras  nestuke.gif  uzfiksuotas  ax.gif

*

Aidulia
QUOTE(Bijunelis @ 2007 06 01, 10:58)
bent sakytum uz parselius ar dar kazkaip  tongue.gif

*

blink.gif paršelius? Taip būtų švelniau? blink.gif
Lakūdra
QUOTE(Bijunelis @ 2007 06 01, 10:58)
..kaip grubiai pasakyta, ypac tokiam konkurse su tokia tema..  g.gif
Bet kokiu atveju, aciu uz ivertinima  mirksiukas.gif
*

tai matai Elina atvira, prisipazino kad uz TB triusikelius balsavo lotuliukas.gif
laukine
sveikinimai nugaletojoms 4u.gif
kristina-buziene
Nezinau,nezinau g.gif 1 vietos ta nuotraukele mano nuomone nenusipelne...Smagi,linksma,bet ..... ax.gif As ir tikejausi kitokiu rezultatu,bet ka jau padarysi biggrin.gif

Sveikinimai nugaletojams heart.gif mirksiukas.gif
Bijunelis
niu bet vistiek triusikeliai be tokiu modeliu nieko nereikstu biggrin.gif

QUOTE(Lakūdra @ 2007 06 01, 11:00)
tai matai Elina atvira, prisipazino kad uz TB triusikelius balsavo  lotuliukas.gif
*

Atra
pirma vieta man super thumbup.gif vien už įdėją smile.gif aš balsavau už ją smile.gif
lineva
Sveikinu nugalėtojus 4u.gif 4u.gif 4u.gif bet kaip ir daugumą pirma vieta nustebino g.gif
Matelyk
QUOTE(Bijunelis @ 2007 06 01, 10:06)
nekomentuoju klausimo del korupcijos tik todel, kad nenoriu tersti eterio  mirksiukas.gif
*

prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Bijunelis @ 2007 06 01, 11:00)
..kaip grubiai pasakyta, ypac tokiam konkurse su tokia tema..  g.gif
Bet kokiu atveju, aciu uz ivertinima  mirksiukas.gif

*

pati neapsisprendi ko nori lotuliukas.gif
kaip nusifotkini taip ir giria tongue.gif
mamius
Man asmeniskai pirmos vietos nuotrauka visai nieko, bet jei leistu mamyte paklaust ir taip nekukliai - o kokia uzslepta mintis toje nuotraukyteje? Niu gal kad vienodi pilvelio ir pilvelio gamintojo ( blush2.gif ) apredai g.gif

ir dar , cituoju "niu bet vistiek triusikeliai be tokiu modeliu nieko nereikstu " bigsmile.gif g.gif apie ka mes cia rolleyes.gif
Bijunelis
juokingas man jusu kai kuriu puolimas. Cia lietuviskas pavydas? Pas nieka neprasiau kad balsuotu. Bet kadangi jau surinkom maksimaliai tasku, tai suprantu, kad ta nuotrauka visgi kazko verta ir kazka reiskia. O tiems kas nesuprato ka ta nuotrauka galejo reiksti, tai itariu, kad ir nesupras paaiskinus. Kiekvienas mato tai ka nori matyt bigsmile.gif
Galu gale, skaitykit nuotraukos pavadinima.
Limcamca
ale žiūriu madoje pasidarė, kad biški tuoj lietuvišką pavydą prikaišioti žmonėms. Lyg patys ne lietuviai būtų g.gif
Aidulia
Joooo unsure.gif . Nors ir balsavau už triusikėlius, bet Bijunelio atsišaudinėjimai- nebeskanūs schmoll.gif . Tokie pagyrūniški unsure.gif . Feee
GieNa
Sveikinam nugaletojus 4u.gif

Ir aciu uz 4 balsus mano pilvukui biggrin.gif mirksiukas.gif
mamius
As pabandysiu kuo svelniausiai, tikrai be jokiu blogu uzuominu ir minciu - ar teisingai leidau sau suprasti kad nuotraukos pavadinimas "Seimos portretas" nusako kad seima yra mamytes apatine dalis su maikute, pilvelyje tupintis leliukas ir tetuko "pimpaliukas" su kelnaitem?

Atsiprasau jei ka cia izeisiu, ir atsiprasau uz savo suvulgarinta sios nuotraukos interpretacija 4u.gif

Banalu, bet pasakysiu kad man PATIKO si nuotrauka, o dabar va emiau ir pradejau gilintis kur nereikia smile.gif

Geru visoms konkursu 4u.gif
Ramunita
nugis baikit 4u.gif kas laimėjo-tas laimėjo biggrin.gif gal laimėtojos atsišaudymai ir nepatink kam nors,bet juk laimėjo foto,o ne forumo dalyvė biggrin.gif
daidora
Nugis smagiai pasijutau ax.gif ... Ačiū balsavusioms. Sveikinu kitas laimėtojas.
Scarlett

Na ir diskusijos čia užsivirė blink.gif

Aš irgi balsavau už Bijunelį. Balsavau už 2 meniškas foto, iš kurių labai patiko femme nuotrauka (tiesa, galvojau užims aukštesnę vietą) , bei už vieną labai smagią, nuotaikingą - Bijunelio.
ir pirma vieta jokių netikėtumų neatnešė, galbūt tik šiek tiek keistas kitų nuotraukų išsidėstymas, bet "на вкус и цвет товарища нет" mirksiukas.gif biggrin.gif
leliukazz
Noriu visom, uz kurias nebalsavu, nes tik 3 galimi balai, dabar iteikti po taska 4u.gif Kadangi visos zavios ir mielos...

O bijunelio nuotrauka pirma karta kai pamaciasu, sakau vyrui, ziurek kokia juokinga foto bigsmile.gif Dziugu, kad laimejot (nors balsavau uz kitas). Taip pat nenustebino antra ir trecia vieta, taip ir tikejau, kad sios dvi foto bus favorites.

Na ka belieka atsisveikint iki kito konkurso mirksiukas.gif Gaudykit akimirkas mergytes wub.gif
Victor*photo*

4u.gif

Sveikinimai Bijuneliui!

Mano manymu sioje nuotraukoje svarbiausia- nuotaika. Labai nedaugeliui pavyko ja perteikti. Tai turbut ir norejo parodyti autoriai ir jiems tai pavyko. Nuotrauka su ideja ir labai neblogu jos igyvendinimu.

Tikrai nedidele dalis nuotrauku gali pasigirti perteikta nuotaika ir ja pagauti tikrai nelengva tiek megejui, tiek profesionalui. Ir kaip tik del to daugelis ir prabalsavo uz sia foto.

Budamas sio trikotazo gamintoju, tikrai nepraeiciau pro sali ir sunku butu sugalvoti geresni siuzeta gaminiu reklamai.

drinks_cheers.gif
Zuma
doh.gif diskusijos unsure.gif
Aš kai tik pamačiau tuos triusikėlisu iškart žinojau, kad už juos balsuosiu, nes labai originali ir faina nuotraukytė thumbup.gif , nors dalyvavo ir viena pažįstama, bet savo balsą atidaviau už nuotraukas o ne už pažintis rolleyes.gif Už kitas dvi kurias balsavau irgi aukštas vietas užėmė drinks_cheers.gif
Minerva
QUOTE(daidora @ 2007 06 01, 13:47)
Nugis smagiai pasijutau ax.gif ... Ačiū balsavusioms. Sveikinu kitas laimėtojas.
*

Nuoširdžiai. Nebe pirmą konkursą paaiškėja, jog balsuoju už Daidoros nuotraukas - jos išskirtinės savo nuotaika, grožiu, jausmu ir pavadinimais. Net nenustebau, kai paaiškėjo, jog fėja - daidora smile.gif

Už subtilaus grožio skleidimą - ačiū 4u.gif
com
Sveikinu visas tris nugaletojas.
Saunuoles 4u.gif
mmergyte
saunuoles mamos,kurios parode save,kurios laimejo ir saunuole moderatore,kuri istryne bereikalingas zinutes 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
daidora
QUOTE(Minerva @ 2007 06 01, 13:59)
Nuoširdžiai. Nebe pirmą konkursą paaiškėja, jog balsuoju už Daidoros nuotraukas - jos išskirtinės savo nuotaika, grožiu, jausmu ir pavadinimais. Net nenustebau, kai paaiškėjo, jog fėja - daidora smile.gif

Už subtilaus grožio skleidimą - ačiū  4u.gif
*

Tiesą sakant nė vienam konkurse nebūčiau dalyvavus. Ir nuotraukas parenka ir pavadinimus sugalvoja mano atžalų tėtis. Pavadinimus pati pamatau , kai fotkė būna jau įkelta. Net nustebina...
Pitija
Sveikinu nugalėtojas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Taip pat ačiū visoms, balsavusioms už mamą ir dukrytę šermukšniuose smile.gif
lucja
QUOTE(Zuma @ 2007 06 01, 14:54)
doh.gif  diskusijos  unsure.gif
Aš kai tik pamačiau tuos triusikėlisu iškart žinojau, kad už juos balsuosiu, nes labai originali ir faina nuotraukytė  thumbup.gif , nors dalyvavo ir viena pažįstama, bet savo balsą atidaviau už nuotraukas o ne už pažintis  rolleyes.gif Už kitas dvi kurias balsavau irgi aukštas vietas užėmė  drinks_cheers.gif
*

drinks_cheers.gif as irgi kai pamaciau tuos trusikus, tai abejones nebuvo uz ka balsuoti tongue.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
SVEIKINU!!! 4u.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Gitatuka
QUOTE(Pitija @ 2007 06 01, 20:03)
Sveikinu nugalėtojas  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Taip pat ačiū visoms, balsavusioms už mamą ir dukrytę šermukšniuose  smile.gif
*

4u.gif wub.gif labai grazi foto..pamacius is kart zinojau, kad uz sia prabalsiuosiu drinks_cheers.gif
mirksiukas.gif Kaip ir mamyte "geltonam lauke" thumbup.gif
Pasikeitusi
Sveikinimai nugaletojoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
krispuka
koks dabar konkursas laukia g.gif
kedute
QUOTE(krispuka @ 2007 06 02, 10:51)
koks dabar konkursas laukia g.gif
*

aha man ir toks klausimas"sukilo" biggrin.gif
Atlante
Sveikinimai nugalėtojoms 4u.gif
Dėkui kas už mus balsavot smile.gif 4u.gif
Pupeliukas
Nustebino nugalėtoja pirmos vietos, bet kuo nuoširdžiausi sveikinimai, nuotrauka tikrai linksma smile.gif bei taip pat sveikinimai kitoms prizinėms vietoms 4u.gif
Ir ačiū kas balsavot už nuotraukytę su šuniuku, bei gražius žodžius čia smile.gif malonu buvo skaityti. Beje labai dėkoju šios nuotraukos autorei, įamžinusiai mano laukimosi akimirkas 4u.gif
JulieTa
visos keturios vietos tikrai vertos savo vietu. labai dailios nuotraukytes laimejo, del to ir dziaugiuosi 4u.gif
Double Latte
Sveikinimai nugalėtojoms 4u.gif
Dėkui kas už mus balsavot bigsmile.gif 4u.gif Kai tiek gražių nuotraukyčių dalyvavo, net nesitikėjau surinkti tiek balsų aciuks.gif
belkaa
o aš labai pykstu, kad negalėjau dalyvauti, du kartus pildžiau paraišką, dvi gražias nuotraukas siunčiau ir abi atmetė, gaila, nes "tuninguotu" nuotrauku tikrai buvo ne viena ir ne dvi, o mano atmetė dėl to, kad buvo apdorotos su programom, nors aš pati jas dariau, o jos dar gavosi šiek tiek nekokybiškos, nes trūko apšvietimo, bet jos nebuvo patobulintos verysad.gif
skaistukas
sveikinimai nugalėtojoms 4u.gif

visos nuotraukos super thumbup.gif , o pirma tikrai visų pačiausia wub.gif wub.gif wub.gif
rimuze

Nugaletojoms bis.gif bis.gif bis.gif wub.gif labai mielos nuotraukytes wub.gif
Ingero
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 04, 17:41)
Ir ačiū kas balsavot už nuotraukytę su šuniuku, bei gražius žodžius čia smile.gif malonu buvo skaityti.
*

Aš tikėjausi, kad jūsų foto bus pirmoj vietoj, labai miela nuotraukytė, vis grįždavau į ją pasižiūrėti, na nieko, vistiek sveikinu 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.