aha, neblogas
QUOTE(krispuka @ 2007 06 01, 10:09)
niu kadangi vaikeliui 1 metai ir trys menesiai, tai bus kokiu pusantru metu..
Už triusikus balsavau
..kaip grubiai pasakyta, ypac tokiam konkurse su tokia tema..
bent sakytum uz parselius ar dar kazkaip Bet kokiu atveju, aciu uz ivertinima QUOTE(Elina @ 2007 06 01, 10:52) Papildyta: antras dar tik bus kazkada QUOTE(Lakūdra @ 2007 06 01, 10:50)
sveikinimai nugaletojoms
Nezinau,nezinau
Sveikinimai nugaletojams
pirma vieta man super
Sveikinu nugalėtojus
QUOTE(Bijunelis @ 2007 06 01, 10:06) prajuokinai QUOTE(Bijunelis @ 2007 06 01, 11:00) ..kaip grubiai pasakyta, ypac tokiam konkurse su tokia tema.. bent sakytum uz parselius ar dar kazkaip Bet kokiu atveju, aciu uz ivertinima pati neapsisprendi ko nori kaip nusifotkini taip ir giria
Man asmeniskai pirmos vietos nuotrauka visai nieko, bet jei leistu mamyte paklaust ir taip nekukliai - o kokia uzslepta mintis toje nuotraukyteje? Niu gal kad vienodi pilvelio ir pilvelio gamintojo (
ir dar , cituoju "niu bet vistiek triusikeliai be tokiu modeliu nieko nereikstu "
juokingas man jusu kai kuriu puolimas. Cia lietuviskas pavydas? Pas nieka neprasiau kad balsuotu. Bet kadangi jau surinkom maksimaliai tasku, tai suprantu, kad ta nuotrauka visgi kazko verta ir kazka reiskia. O tiems kas nesuprato ka ta nuotrauka galejo reiksti, tai itariu, kad ir nesupras paaiskinus. Kiekvienas mato tai ka nori matyt
Galu gale, skaitykit nuotraukos pavadinima.
ale žiūriu madoje pasidarė, kad biški tuoj lietuvišką pavydą prikaišioti žmonėms. Lyg patys ne lietuviai būtų
Joooo
Sveikinam nugaletojus
Ir aciu uz 4 balsus mano pilvukui
As pabandysiu kuo svelniausiai, tikrai be jokiu blogu uzuominu ir minciu - ar teisingai leidau sau suprasti kad nuotraukos pavadinimas "Seimos portretas" nusako kad seima yra mamytes apatine dalis su maikute, pilvelyje tupintis leliukas ir tetuko "pimpaliukas" su kelnaitem?
Atsiprasau jei ka cia izeisiu, ir atsiprasau uz savo suvulgarinta sios nuotraukos interpretacija Banalu, bet pasakysiu kad man PATIKO si nuotrauka, o dabar va emiau ir pradejau gilintis kur nereikia Geru visoms konkursu
nugis baikit
Nugis smagiai pasijutau
Na ir diskusijos čia užsivirė Aš irgi balsavau už Bijunelį. Balsavau už 2 meniškas foto, iš kurių labai patiko femme nuotrauka (tiesa, galvojau užims aukštesnę vietą) , bei už vieną labai smagią, nuotaikingą - Bijunelio. ir pirma vieta jokių netikėtumų neatnešė, galbūt tik šiek tiek keistas kitų nuotraukų išsidėstymas, bet "на вкус и цвет товарища нет"
Noriu visom, uz kurias nebalsavu, nes tik 3 galimi balai, dabar iteikti po taska
O bijunelio nuotrauka pirma karta kai pamaciasu, sakau vyrui, ziurek kokia juokinga foto Na ka belieka atsisveikint iki kito konkurso Sveikinimai Bijuneliui! Mano manymu sioje nuotraukoje svarbiausia- nuotaika. Labai nedaugeliui pavyko ja perteikti. Tai turbut ir norejo parodyti autoriai ir jiems tai pavyko. Nuotrauka su ideja ir labai neblogu jos igyvendinimu. Tikrai nedidele dalis nuotrauku gali pasigirti perteikta nuotaika ir ja pagauti tikrai nelengva tiek megejui, tiek profesionalui. Ir kaip tik del to daugelis ir prabalsavo uz sia foto. Budamas sio trikotazo gamintoju, tikrai nepraeiciau pro sali ir sunku butu sugalvoti geresni siuzeta gaminiu reklamai. Aš kai tik pamačiau tuos triusikėlisu iškart žinojau, kad už juos balsuosiu, nes labai originali ir faina nuotraukytė QUOTE(daidora @ 2007 06 01, 13:47) Nuoširdžiai. Nebe pirmą konkursą paaiškėja, jog balsuoju už Daidoros nuotraukas - jos išskirtinės savo nuotaika, grožiu, jausmu ir pavadinimais. Net nenustebau, kai paaiškėjo, jog fėja - daidora Už subtilaus grožio skleidimą - ačiū
Sveikinu visas tris nugaletojas.
Saunuoles
saunuoles mamos,kurios parode save,kurios laimejo ir saunuole moderatore,kuri istryne bereikalingas zinutes
QUOTE(Minerva @ 2007 06 01, 13:59) Nuoširdžiai. Nebe pirmą konkursą paaiškėja, jog balsuoju už Daidoros nuotraukas - jos išskirtinės savo nuotaika, grožiu, jausmu ir pavadinimais. Net nenustebau, kai paaiškėjo, jog fėja - daidora Už subtilaus grožio skleidimą - ačiū Tiesą sakant nė vienam konkurse nebūčiau dalyvavus. Ir nuotraukas parenka ir pavadinimus sugalvoja mano atžalų tėtis. Pavadinimus pati pamatau , kai fotkė būna jau įkelta. Net nustebina...
Sveikinu nugalėtojas
Taip pat ačiū visoms, balsavusioms už mamą ir dukrytę šermukšniuose QUOTE(Zuma @ 2007 06 01, 14:54) Aš kai tik pamačiau tuos triusikėlisu iškart žinojau, kad už juos balsuosiu, nes labai originali ir faina nuotraukytė SVEIKINU!!!
Sveikinimai nugaletojoms
koks dabar konkursas laukia
Sveikinimai nugalėtojoms
Dėkui kas už mus balsavot
Nustebino nugalėtoja pirmos vietos, bet kuo nuoširdžiausi sveikinimai, nuotrauka tikrai linksma
Ir ačiū kas balsavot už nuotraukytę su šuniuku, bei gražius žodžius čia
visos keturios vietos tikrai vertos savo vietu. labai dailios nuotraukytes laimejo, del to ir dziaugiuosi
Sveikinimai nugalėtojoms
Dėkui kas už mus balsavot
o aš labai pykstu, kad negalėjau dalyvauti, du kartus pildžiau paraišką, dvi gražias nuotraukas siunčiau ir abi atmetė, gaila, nes "tuninguotu" nuotrauku tikrai buvo ne viena ir ne dvi, o mano atmetė dėl to, kad buvo apdorotos su programom, nors aš pati jas dariau, o jos dar gavosi šiek tiek nekokybiškos, nes trūko apšvietimo, bet jos nebuvo patobulintos
sveikinimai nugalėtojoms
visos nuotraukos super Nugaletojoms |