Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gražiausios laukimosi akimirkos
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stebukle
QUOTE(Gulia @ 2007 05 18, 15:10)
Bet,kad vyras neturi fotiko,kuris kadre yra 4u.gif
*

turi kairej rankoj 4u.gif
Ramunita
QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 18, 10:58)
user posted image
kazkokia ne tokia
*

man šita foto kaip prancūziškas filmas - arba labai aukštas menas,kurio aš neįketru, arba labai paprasta,bet aš ieškau per didelių aukštumų blush2.gif
Chanson
user posted image

tiesa sakant, as ne tik nuotraukos "neikirtau", bet ir pavadinimo... Ar mamyte trynuku laukiasi reik suprast? g.gif
*PM*
QUOTE(Stebukle @ 2007 05 18, 04:58)
taigi viskas vienam kadre, vyras fotograffuoja, rankoj fotikas, o nestuke dar atsispindi vitrinoj. Cia yra "graziausia laukimo akimirka" flirt.gif
*

Tik klausimas ar jis tuo metu fotografuoja g.gif unsure.gif
Pati nuotrauka "nekabina" visiskai, kazkas neisbaigta....
Ramunita
QUOTE(*Rita* @ 2007 05 18, 18:00)
user posted image

tiesa sakant, as ne tik nuotraukos "neikirtau", bet ir pavadinimo... Ar mamyte trynuku laukiasi reik suprast? g.gif
*

aš tai supratau,kad jie tryse-ji,lelius ir tėtis leliaus g.gif
Stebukle
ohmy.gif sitoj nuotraukoj pilvukas ohmy.gif Koks dyyydelis atrodo wub.gif cia jau ne namukas mazylei, bet visi apartamentai thumbup.gif:
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=12291
grange
gal kai iš taip arti paveiksluota taip atrodo... ax.gif
Chanson
QUOTE(Ramunita @ 2007 05 18, 18:02)
aš tai supratau,kad jie tryse-ji,lelius ir tėtis leliaus  g.gif
*

"Mes jau trise
Paskendę laukime
Lyg sustojus
Laikui

Esam
Tavyje "

Tarsi ir man tas pats atrodo. Bet ta paskutine fraze kiek keistoka. Labai jau reikia isigilinti ir filosofuoti hihihi.gif
grange
g.gif ale tikrai gal ji trynukus turi? nu lauskim galo ir sužinosim bigsmile.gif
Ingero
QUOTE(JulieTa @ 2007 05 18, 11:48)
aakutee, o kokios yra "namines"?
*

Kur fotkinta ne profesionalių fotografų mirksiukas.gif ir ne foto studijose mirksiukas.gif
Jurgita15
QUOTE(Stebukle @ 2007 05 18, 18:10)
ohmy.gif sitoj nuotraukoj pilvukas ohmy.gif Koks dyyydelis atrodo wub.gif cia jau ne namukas mazylei, bet visi apartamentai thumbup.gif:
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=12291
*

Taip juokingai nuskambejo biggrin.gif Net smagu pasidare perskaicius lotuliukas.gif
Ingero
QUOTE(JulieTa @ 2007 05 18, 13:05)
grazu ir tos su profais darytos, bet tada aisku jaucias skirtumas  rolleyes.gif
*

Labai gražios ir fotografų darytos foto thumbup.gif , bet man mielesnės "naminės" mirksiukas.gif
Stebukle
QUOTE(aakutee @ 2007 05 18, 20:39)
Labai gražios ir fotografų darytos foto thumbup.gif , bet man mielesnės "naminės" mirksiukas.gif
*

man tai labiau grazios "laukines", ty. fotkintos gamtoj, nes fonas naminiu, tai buna toks nelabai, matosi buitis, o va lauke, viskas ok thumbup.gif
gerule nuotrauka, tik neikelsiu, kur mama kalba telefonu su lelka pilvelyje. Galetu ta nuotraukyte siust i kokia Tele2 reklamai, "nemokami pokalbiai visa para" bigsmile.gif
Ingero
QUOTE(Stebukle @ 2007 05 18, 22:24)
man tai labiau grazios "laukines", ty. fotkintos gamtoj, nes fonas naminiu, tai buna toks nelabai, matosi buitis, o va lauke, viskas ok thumbup.gif
*

Vienu žodžiu aš balsuosiu ir už "laukines" kaip tu sakai, ir už "namines" kaip aš sakau mirksiukas.gif
Rašydama "naminės" turėjau galvoje visas foto fotkintas ne studijose mirksiukas.gif
Stebukle
QUOTE(aakutee @ 2007 05 19, 00:04)
Vienu žodžiu aš balsuosiu ir už "laukines" kaip tu sakai, ir už "namines" kaip aš sakau mirksiukas.gif
Rašydama "naminės" turėjau galvoje visas foto  fotkintas ne studijose mirksiukas.gif
*

bet yra tokiu, kur atrodo, kad fotkinta studijoj, o is tikruju... ne bigsmile.gif
Ingero
QUOTE(Stebukle @ 2007 05 19, 12:02)
bet yra tokiu, kur atrodo, kad fotkinta studijoj, o is tikruju... ne bigsmile.gif
*

Aš tikrai neišmanau foto meno, bet matau kurios foto darytos šiaip netyčia, nepozuojant, ar panašiai, tai jos ir yra man kažokios mielesnės, nei fotografuotos studijose. Studijose fotkintos tikrai thumbup.gif
Samsung
user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu super nuotraukyte thumbup.gif
grange
verysad.gif neprisidės tiek foto,kad duotų 5 balsus, ech kaip gaila...
Aidulia
bet nesakykit, šita čiotka foto 4u.gif
user posted image
Agnelė
Sveikos 4u.gif
atsakykit man prašau į klausimą: foto konkursuose laimi ta foto, kuri iš SM narių gauna daugiausiai balsų? Šiuose konkursuose balsuoja ne moderatoriai kaip pvz. istorijų konkurse?
krispuka
sveiki o ar šitam konkursui galima dar vieną foto įdėti ,laabai norėtūsi 4u.gif
Stebukle
QUOTE(krispuka @ 2007 05 21, 11:36)
*

jei dar neidejai, zinoma galima, eini i fotokonkursas ir uzpildai paraiska 4u.gif
grange
QUOTE(Agnelė @ 2007 05 21, 11:32)
Sveikos  4u.gif
atsakykit man prašau į klausimą: foto konkursuose laimi ta foto, kuri iš SM narių gauna daugiausiai balsų? Šiuose konkursuose balsuoja ne moderatoriai kaip pvz. istorijų konkurse?
*

taip balsuoja sm nariai, už 3 labiausiai patikusias (jei nenurodo kitaip taisyklės...) foto 4u.gif
krispuka
tai kad įeinu nemeta man paraiška kad užpildyti o ana paraiška manodar nepatvirtinta blink.gif kaip tiksliai įkelti dar viena foto ar nauja paraiška reikia pildyti ar ta pačią eną tik įdėti dar 1 foto 4u.gif
Ingero
QUOTE(krispuka @ 2007 05 21, 11:47)
tai kad įeinu nemeta man paraiška kad užpildyti o ana paraiška manodar nepatvirtinta blink.gif kaip tiksliai įkelti dar viena foto ar nauja paraiška reikia pildyti ar ta pačią eną tik įdėti dar 1 foto 4u.gif
*

Galima dėti tik vieną nuotrauką mirksiukas.gif
Rustė
QUOTE(Agnelė @ 2007 05 21, 11:32)
Sveikos  4u.gif
*

balsuoti gali visi forumo nariai parašę 20 ir daugiau komentarų.moderatorės balsuoti irgi gali.

QUOTE(krispuka @ 2007 05 21, 11:36)
*

jei nuotrauka viena dalyvauja (patvirtinta) tada antros dėti negalima, nebent nori pakeisti, tada parašot man į AŽ, aš ištrinu seną ir jūs per naują įdedat kitą foto.

QUOTE(krispuka @ 2007 05 21, 11:47)
*

aš negaliu spėti pavirtinti nuotraukų iš karto kaip tik paraiškos pasiunčiamos patvirtinimui.
turėkit kantrybės!

jei nuotrauka kabo ilgai nepatvirtinta reiškia kažkas negerai ar nuotrauka neatitinka taisyklių .
šiaip stengiuosi parašyti Až jei kas netinka.
krispuka
blush2.gif viskas gerai patvirtino, ,jau supratau kad antros negalima gaila blush2.gif
grange
user posted image

šita man patinka smile.gif
ooo
QUOTE(grange @ 2007 05 21, 13:03)
user posted image

šita man patinka  smile.gif
*

cia tetukas turetu kuo didziuotis - ir medziai ir pilvukas ir statybu zurnalas mamytes rankose, is serijos pasodinti medi, pagimdyti sunu, pastatyti nama thumbup.gif
Agotukas.
*

Nu nežinau... Statybose gulinėt... Gal geriau apsišluot pirma reiktų g.gif
Valerija
user posted image

*

Įdėja įdomi, det pats vaizdinis išpildymas manęs nežavi schmoll.gif

O šią nuotrauką http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=12303
pamačiusi net nusipurčiau atsiminusi tas klaikias paskutinias valandas. Bet foto man patinka, nes visai kitokia nei visos kitos 4u.gif
sdr
QUOTE(Agotukas. @ 2007 05 21, 13:29)
Nu nežinau... Statybose gulinėt... Gal geriau apsišluot pirma reiktų  g.gif
*

ale tikrai, statybose gulinėt, gali gi plytas panešiot unsure.gif , skiedinį pamaišyt, o po visų darbų ir apsišluot, o va tada ir gulinėt sokiai.gif

o jei rimtai, tai man faina ta foto 4u.gif
Uva
Norėčiau sudalyvauti ir aš tame konkurse, bet niekur nerandu paraiškos... doh.gif g.gif
Ar čia kas nors sugedo?
Ar aš jau akla visai, kad nerandu? g.gif
JulieTa
O man šita be galo šilta, jauki ir miela... wub.gif

Jauki
Ž.V.
QUOTE(Valerija @ 2007 05 21, 13:10)
Įdėja įdomi, det pats vaizdinis išpildymas manęs nežavi schmoll.gif

O šią nuotrauką http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=12303
pamačiusi net nusipurčiau atsiminusi tas klaikias paskutinias valandas. Bet foto man patinka, nes visai kitokia nei visos kitos 4u.gif
*

4u.gif tik as taip graziai neatrodziau ant to stalo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mamyte cia tikrai pasitempusi ir grazi pasitiks kudikeli wub.gif wub.gif wub.gif
com
Argi galima issiduoti kuri nuotrauka kurios?
Ž.V.
QUOTE(com @ 2007 05 22, 10:23)
Argi galima issiduoti kuri nuotrauka kurios?
*

schmoll.gif verysad.gif negalima verysad.gif schmoll.gif
nes
user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ž.V.
biggrin.gif Saunuole musu moderatore 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Rustė
moderatorė padarė tą, ką turėjo padaryti. mirksiukas.gif
nespaminkit wink.gif
balsavimas nuo 26d bus bigsmile.gif
lineva
Aš dar kartelį peržiūrėjau nuotraukas, na man visos savaip gražios wub.gif
Pitija
Na va, neužeik kelias dienas, ir jau kažkokie "detektyvai" vykę ir kažkas ištrinta verysad.gif biggrin.gif

O mane štai ši nuotrauka sužavėjo:

http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=12295

Tokia ramybė joje užkoduota, netgi pačios nuotraukos nekokybiškumas šiuo atveju man kažkaip žaviai atrodo, suteikia paslaptingumo. Man gražu.
JulieTa
tikrai kazkuo zavi si foto wub.gif
grange
Abi naujos ir abi panašios rolleyes.gif iš apačios

user posted image

user posted image

Asmeniškai man antroji gražesnė... rolleyes.gif

user posted image
ir čia jau kai ką primena
bet ana foto daug nuotakingesnė 4u.gif nors ir čia diiidelis laukas ir mamytė žavinga..
Lakūdra
QUOTE(grange @ 2007 05 23, 15:08)
Abi naujos ir abi panašios  rolleyes.gif iš apačios

user posted image
*

atrodo kaip kažkoks žmogėnas prie krūties glaustytųsi schmoll.gif
Limcamca
QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 23, 15:14)
atrodo kaip kažkoks žmogėnas prie krūties glaustytųsi  schmoll.gif 
*

O tai čia ne krūtis? Man irgi iš pirmo žvilgsnio taip pasirodė blush2.gif
grange
*

g.gif g.gif kaip tu čia daabr surezgei? lotuliukas.gif
Pamparam
Jei tokio dydžio būtų viena krūtis doh.gif lotuliukas.gif Pilvas gi čia lotuliukas.gif
krispuka
na ir vaizduotė, ir sugalvok tu man krutinė doh.gif
Jurgita15
*

O be to juk, paciam pavadinime pasakyta, kad "...ir pilvas" lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.