Gražiausios laukimosi akimirkos! Motinos dienos proga kviečiame dalyvauti fotokonkurse Gražiausios laukimosi akimirkos!  Besilaukianti moteris yra ypatingai graži. Šis savitas grožis spinduliuoja laime ir ramybe, dvelkia gyvenimo meile. Pagaukite šį grožį fotokadre. Reikalavimai nuotraukoms: siužetas ir pagrindinė idėja nėštumo grožis. Nėštumo terminas įvairus, tačiau nuotraukoje turi būti visiškai aišku, kad jūs laukiatės. Jei jau susilaukėte kūdikio, tačiau turite nštumo metu darytų nuotraukų, taip pat galite dalyvauti, jei tik šios nuotraukos nedalyvavo ankstesniuose mūsų fotokonkursuose nėštukėms (Kai laukiau tavęs ir Belaukiant gandrų). Sugalvokite nuotraukai pavadinimą. Kaip visada, prašome juos rašyti lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž) ir peržvelgti jau dalyvaujančių konkurse nuotraukų pavadinimus, kad nesikartotumėte. Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis! spauskite čia: Nuotraukas konkursui pateikti galėsite 2007 05 04 2007 05 25 Už 3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2007 05 26 2007 06 01 Konkurso dalyvio paraišką pildykite čia: http://www.supermama.lt/fotoKonkurso prizai - A.Vingro knyga Jūsų vaikas. Anotacija: Kaip prižiūrėti kūdikio odą? Kaip nustatyti, ar kūdikiui užtenka motinos pieno? Kaip namuose padėti kosinčiam vaikui? Kodėl vaikus būtina skiepyti? Kokių vaistų, skirtų pirmajai pagalbai, turėtų būti namų vaistinėlėje? Knygoje atsakoma į tėvų, auginančių įvairaus amžiaus vaikus, klausimus, daugiausia dėmesio skiriama naujagimiams ir kūdikiams. Pirmoji tema čia
Neglaite
2007 05 16, 21:09
Taip, nėštumas labai gražus laikotarpis  , bet atleiskit man , nesusipratėlei, kai kur nebeliko jokio intymumo  . Gražu , visur gražu, bet kai kas juk turi likti už namų sienų  , negi būtina viešai išsirengti?? Kai kurias nuotraukas aš palikčiau tik šeimos albumui, kaip sau norit
Šita tokia linxma, kaip ir visas  kolektyvas matyt šefas geras pasitaikė
paprikutė
2007 05 16, 22:27
Pastebejau tik dabar si konkurseli  , ir susimasciau, kodel gi man neparodzius saves ir savo pilvuko, nors jis nera atviras, bet labai buvo laukiamas. Nors yra daug grazesniu nuotrauku, bet........  o cia as, mums tik 18 savaiciu  o cia 28 sav.
Iliona, ne cia reikejo savo nuotraukytes deti, o uzpildyti paraiska ir issiusti viena foto i konkusa. Spausk cia susirask konkursa ir uzpildyk paraiskaBeje, tavo lelyte gime ta pacia diena kaip ir mano kruopos
QUOTE(Iliona @ 2007 05 16, 23:27) Pastebejau tik dabar si konkurseli  , ir susimasciau, kodel gi man neparodzius saves ir savo pilvuko, nors jis nera atviras, bet labai buvo laukiamas. Nors yra daug grazesniu nuotrauku, bet........   ojojoii trink jei dar yra galimybė foto arba prašyk,akd moderatorė ištintų iš čia...
Wagamama
2007 05 17, 00:10
Peržiūrėjau visas nuotraukas - labiausiai patiko profesionalų fotografuotos - ypač visos nespalvotos
QUOTE(grange @ 2007 05 17, 00:56)  ojojoii trink jei dar yra galimybė foto arba prašyk,akd moderatorė ištintų iš čia... ji nedalyvauja konkurse, taigi gali rodytis kiek nori
-simona-
2007 05 17, 07:27
oi grazus mamyciu pilvukai  yra pora nuotraukeliu, kuriu as nedeciau, bet juk cia skonio reikalas  o man sitos patiko, nors yra labai daug graziu  1. labai meniska 2. drasi mamyte 3. romantiska....
Limcamca
2007 05 17, 07:45
QUOTE(-simona- @ 2007 05 17, 08:27) oi grazus mamyciu pilvukai  yra pora nuotraukeliu, kuriu as nedeciau, bet juk cia skonio reikalas  o man sitos patiko, nors yra labai daug graziu  1. labai meniska 2. drasi mamyte 3. romantiska....  o kurioje iš pateiktų foto yra drąsi mamytė
Lakūdra
2007 05 17, 07:46
QUOTE(Limcamca @ 2007 05 17, 08:45) o kurioje iš pateiktų foto yra drąsi mamytė  kad gulbiu nebijo gal
QUOTE(Rustė @ 2007 05 17, 07:37) ji nedalyvauja konkurse, taigi gali rodytis kiek nori  aaaa.. aš galvojau,akd ji nori dalyvauti konkurse... nu tada persiprašau
QUOTE(grange @ 2007 05 17, 09:56) aaaa.. aš galvojau,akd ji nori dalyvauti konkurse... nu tada persiprašau  ji dalyvauti gali, tik su nė viena iš šitų nuotraukų kurias pasirodė. negalima niekur skelbtis nuotraukos kuri dalyvauja
O aš kiek nuotraukų suradau: įdomi :  tiesiog už širdies ima:  gražu:  spalvinga:  juokinga:  kaip pasakoj:
Man tai juokingiausia sita foto  :
Muskari
2007 05 17, 12:11
*dzūkė*
2007 05 17, 12:18
QUOTE(Olgyte @ 2007 05 17, 12:22) O aš kiek nuotraukų suradau:
 100% sutinku, net nereikėjo man nuotraukų kelt
QUOTE(Mama Agnė @ 2007 05 17, 13:11)  o kas čia jau taip juokingo?
QUOTE(grange @ 2007 05 17, 13:29)  o kas čia jau taip juokingo? man irgi nejuokinga...bet... pavadinimas nelabai man nuotrauką atitinka.mamytė tokia šviečianti, kad visai nepanašu, kad jai šalta.
Muskari
2007 05 17, 12:49
Na, nežinau. Tiesiog juokinga. Tokia labai linksma mamytė  Tikrai ne iš blogosios pusės. Kelia nuotaiką
QUOTE(Mama Agnė @ 2007 05 17, 12:11) nu baikit , jei tas vyras paskaitys sitas zinutes tai pirmiausia apreks zmona kad tokia nuotrauka ikele o antra daugiau gyvenime nesifotkins, taigi vyrai tokii pazeidziami
Labai daug gražių nuotraukyčių yra, visos mamytės ir jų pilvukai tikrai nuostabūs. Bet balsuosiu už "namines"
v*i*j*a
2007 05 17, 20:32
QUOTE(Mama Agnė @ 2007 05 17, 13:11) QUOTE(Mama Agnė @ 2007 05 17, 13:49) Na, nežinau. Tiesiog juokinga. Tokia labai linksma mamytė  Tikrai ne iš blogosios pusės. Kelia nuotaiką  as irgi visad stabteliu prie sios nuotraukos,nu ir man jinai juokinga ,ne tai ,kad juokinga gal,o nuuotaikinga,visad nusisypsoti privercia
v*i*j*a
2007 05 17, 21:37
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 17, 22:06) Visu isgirta nuotrauka su orhideja...  Skonio reikalas gal...nuotrauka kokybiska, kompozicija tvarkinga...gal ir grazi butu, BET....nepagaunu minties prie ko ta orhideja tarp koju????  Na, ir del iskestu koju, poza nenaturali atrodo   vat manes irgi ta nuotraukyte nezavi
kristina-buziene
2007 05 17, 22:11
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 17, 20:06) ....nepagaunu minties prie ko ta orhideja tarp koju???? Matyt spalvas derinti bande O mano favorites sios (pacios paciausios  ) 1...  2...  Sita labiausiai 3...  4...  Ir dar dauk labai graziu ,bet ka cia ir privardinsi visas
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 17, 22:06) Visu isgirta nuotrauka su orhideja...  Skonio reikalas gal...nuotrauka kokybiska, kompozicija tvarkinga...gal ir grazi butu, BET....nepagaunu minties prie ko ta orhideja tarp koju????  Na, ir del iskestu koju, poza nenaturali atrodo  Kaip tai, kodel orchideja prie koju?  Kazkodel galvojau, kad bent californiagirl (kiek esu sekusi jos fotografinius pasiekimus  ) supras uzslepta minti...  Is karto perspeju, jog nuotrauka ne mano ir net nenumanau, kas ja paveikslavo, taciau interpretuociau taip - perkeltine prasme parinkta orchideja (nors galejo buti bet kokia kita gele); vaisius-ziedas pilvo lygmenyje, kur yra kudikelis, o pati gele saknimis remiasi i zeme-grindis (istaku simbolis)... Butent tuo simboliskumu, neskaitant spalvines gamos, nuotrauka ir yra kokybiska.
Limcamca
2007 05 17, 22:32
QUOTE(tutele @ 2007 05 17, 23:29) Kaip tai, kodel orchideja prie koju?  Kazkodel galvojau, kad bent californiagirl (kiek esu sekusi jos fotografinius pasiekimus  ) supras uzslepta minti...  Is karto perspeju, jog nuotrauka ne mano ir net nenumanau, kas ja paveikslavo, taciau interpretuociau taip - perkeltine prasme parinkta orchideja (nors galejo buti bet kokia kita gele); vaisius-ziedas pilvo lygmenyje, kur yra kudikelis, o pati gele saknimis remiasi i zeme-grindis (istaku simbolis)... Butent tuo simboliskumu, neskaitant spalvines gamos, nuotrauka ir yra kokybiska.  aaa, viskas aišku. Nes, aš, irgi, pasižiūrėjau, nepagavau kampo ir "nurašiau" tą foto
QUOTE(tutele @ 2007 05 17, 22:29) ...interpretuociau taip - perkeltine prasme parinkta orchideja (nors galejo buti bet kokia kita gele); vaisius-ziedas pilvo lygmenyje, kur yra kudikelis, o pati gele saknimis remiasi i zeme-grindis (istaku simbolis)... Na, aš panašiai interpretavau, gal šiek tiek "fiziologiškiau" (nerašysiu čia, nes akmenais apmėtysit  ), bet prasmę maniau supratusi... Nuotrauka labai estetiška, bet mamytės poza man labiau tiktų kokiai pvz. batelių ar kojinių reklamai. Galbūt mamytė - profesionalus modelis?..
QUOTE(tutele @ 2007 05 17, 23:29) Is karto perspeju, jog nuotrauka ne mano ir net nenumanau, kas ja paveikslavo, taciau interpretuociau taip - perkeltine prasme parinkta orchideja (nors galejo buti bet kokia kita gele); vaisius-ziedas pilvo lygmenyje, kur yra kudikelis, o pati gele saknimis remiasi i zeme-grindis (istaku simbolis)... Butent tuo simboliskumu, neskaitant spalvines gamos, nuotrauka ir yra kokybiska.  nu labai jau įdomiai čia išmastei bet man tai iš kart pasirodė, buvo daryta fotosesija, na nebuvo ką padėti ant žemės, o orchidėja kaip trapumo simbolis, tiesiog tam tiko...
QUOTE(tutele @ 2007 05 17, 22:29) Kaip tai, kodel orchideja prie koju? Labai graziai ismastei  Tikiuosi tai ir noreta perteikti Man buna pasiziuriu i nuotrauka- arba "kabina", arba ne...Butent si "neuzkabino" ir nesigilinau i prasme. Man ir poza "kliuna"...nenaturali, nepatogi kazkokia (na praskestos kojos kazkaip nelabai ziurisi)Bet manau, kad si nuotrauka surinks tikrai nemazai balsu
Lakūdra
2007 05 18, 07:48
QUOTE(tutele @ 2007 05 17, 23:29) Kaip tai, kodel orchideja prie koju?  Kazkodel galvojau, kad bent californiagirl (kiek esu sekusi jos fotografinius pasiekimus  ) supras uzslepta minti...  Is karto perspeju, jog nuotrauka ne mano ir net nenumanau, kas ja paveikslavo, taciau interpretuociau taip - perkeltine prasme parinkta orchideja (nors galejo buti bet kokia kita gele); vaisius-ziedas pilvo lygmenyje, kur yra kudikelis, o pati gele saknimis remiasi i zeme-grindis (istaku simbolis)... Butent tuo simboliskumu, neskaitant spalvines gamos, nuotrauka ir yra kokybiska.  o as pamaniau, kad paprasciausi mamyte pilvukui-leliukui rodo kaip graziai gelyte zydi
Man nuotraukytė su orchidėje tiesiog fantastiška  Dvelkia ramybe ir stilingumu... Ji net labai verta dėmesio!!!
O man foto su orchidėja eilinė nuotraukytė, labai dirbtina  Ta kojų poza ir orchidėja tarp jų man susižavėjimo nekelia. Nors mintis gal ir nebloga buvo, bet jos išpildymas nekoks
Lakūdra
2007 05 18, 09:58
kazkokia ne tokia
QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 18, 10:58) kazkokia ne tokiao man visai įdomus rakursas nuotraukos.
JulieTa
2007 05 18, 10:48
aakutee, o kokios yra "namines"?
 Labai jau apkarpyta....
QUOTE(grange @ 2007 05 18, 12:10)  Labai jau apkarpyta....  o gal čia taip iš karto fotkinta? man visai įdomiai, toks jausmas, kad kelios valandos iki gimimo...kaip iš Angelo sargo pozicijos fotografuota
Nu gal..  Bet manęs nesužavėjo ta foto...
Lakūdra
2007 05 18, 11:37
QUOTE(Rustė @ 2007 05 18, 11:42) o man visai įdomus rakursas nuotraukos. man tai tokia neisbaigtaQUOTE(JulieTa @ 2007 05 18, 11:48) aakutee, o kokios yra "namines"? tos kurios nera darytas foto studijoj profesonalaus fotografo
QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 18, 12:37) man tai tokia neisbaigtatos kurios nera darytas foto studijoj profesonalaus fotografo ale ką darytume, jei neturėtume lakūdros paaiškinimų...
JulieTa
2007 05 18, 12:05
grazu ir tos su profais darytos, bet tada aisku jaucias skirtumas
QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 18, 09:58) kazkokia ne tokiaIr as sitos nesupratau
Stebukle
2007 05 18, 12:58
QUOTE(Gulia @ 2007 05 18, 13:48) Ir as sitos nesupratau  taigi viskas vienam kadre, vyras fotograffuoja, rankoj fotikas, o nestuke dar atsispindi vitrinoj. Cia yra "graziausia laukimo akimirka"
JulieTa
2007 05 18, 13:18
ir man sita nelabai aiski  bet simpatiska
QUOTE(Stebukle @ 2007 05 18, 12:58) taigi viskas vienam kadre, vyras fotograffuoja, rankoj fotikas, o nestuke dar atsispindi vitrinoj. Cia yra "graziausia laukimo akimirka"  Bet,kad vyras neturi fotiko,kuris kadre yra
tai kad ten pašalinis kažkoks jaučiu .. ai nesuprantu aš tos foto irgi
Lakūdra
2007 05 18, 14:18
QUOTE(Gulia @ 2007 05 18, 15:10) Bet,kad vyras neturi fotiko,kuris kadre yra  paziurek i o ranka ten kur baigiasi maike ir prasideda kelnes kazka turi? bet ka, tik foto savininke gali pasakyt
Utiuitiutė
2007 05 18, 14:52
QUOTE(tutele @ 2007 05 17, 23:29) ... taciau interpretuociau taip - perkeltine prasme parinkta orchideja ...Butent tuo simboliskumu... Pritariu dėl šio kvietkelio simboliškumo. Manau, orchidėja pasirinkta ne šiaip sau- ši gėlė stebina visus savo stiprybe ir ilgaamžiškumu. Ji auga ant uolų, po sniegu, aukštai kalnuose, vietose, kuriose, neauga jokios kitos gėlės. Tik orchidėja turi tokių gyvybiškų galių. Kaip ir moteris- motina, kuri dėl savo vaikelio gali ištverti bet ką Be to, orchidėja- labai intymi gėlė, dovanojama tik labai artimiems žmonėms. Save juk irgi ne bet kam dovanojam, ar ne?
|
|