Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mažyliai ir Mc'Donalds
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
shlepsė
QUOTE(mmergyte @ 2011 01 20, 18:09)
o salotose esantys,kiaušiniai stovi kiek dienų nulupti žinot? bigsmile.gif
*

Kiek? g.gif
elenuxus
Man atrodo tu visu salotu geriau nueiti i bet kokia kita uzkandine/kavine/bara...
mmergyte
QUOTE(rujo @ 2011 01 20, 19:00)
Kiek?  g.gif
*

na jei produktus veža kartą į savaitę.. ax.gif tai juk tikrai ne ką tik virtus irgi veža ax.gif
shlepsė
QUOTE(mmergyte @ 2011 01 21, 11:17)
na jei produktus veža kartą į savaitę.. ax.gif  tai juk tikrai ne ką tik virtus irgi veža ax.gif
*

Is kur zinot?
elenuxus
QUOTE(rujo @ 2011 01 21, 12:16)
Is kur zinot?
*

Broliene gavo darba panasioj istaigoj, reiks paklaust kaip ten is tikro buna.. ax.gif
zZzaliazZzole
nekokia nuomone,pati nevalgau ir nenoreciau,kad dukryte valgytu smile.gif pati niekada nesiulysiu ir tikiuosi neatsiras tokiu kurie siulys biggrin.gif
kristeen
Kuo ilgiau tuo geriau tokio maisto nevalgyti schmoll.gif
baronkyte
geriau praeiti pro sali biggrin.gif
Tekantisaule
Esu PRIES toki maista, ypac vaikams. schmoll.gif
****angeliuke****
Aš ten nematau nieko sveiko jame, bet į metus kelis kart nuvažiuojam ax.gif
pusantrų benriukui tai jei duodu, tai kokią bulvytę iš ten, o keturmetis tai mėgsa tuos mėsainius blush2.gif bet reti svečiai mes ten ax.gif
XVXVX
Man labai keista, kai mamytes raso "niekada neisim" "nebandem ir nebandysim", pirma,tuose mc donalduose yra ka pirkti ir be burgeriu... o ir tu burgeriu nesat ragavusios. Galvojat, pardavinejami kepti gaminiai, misraines IKI, Maximose.. labai jau sviezus? o kad jus zinotumet, kaip ten viska "suka".. siaip nesu ju salininke, tiesiog nesuprantu, kas ten taip blogo, aisku net nelyginama su naminiu maistu,. jautienos kotletas, bulkute, ir darzoves, dar padazas g.gif Juk neryjam ju kaip amerikonai- kas dien... Paskui vaikai pradeje lankyt mokyklas, kaip nutruke suniukai bega i tuos greito maisto restoranus, kad tik isbandyt, mamos grieztai draudziamus burgerius. Cia tas pats, kaip sedet keleivio vietoj ir aiskint vairuotojui, kad as taip ar anaip nedaryciau, nors pati teisiu neturiu ir nenutuokiu kaip vaziuot...
Lankomes gal i 3-4men karta, mazyle ragavus bulvytes, o dickis valgo vistienos gabaliukus su bulvytemis. o mes jau pasilepinam blush2.gif

Oho, kad issisakiau lotuliukas.gif dabar gavoju, gal cia apie per didelio amziaus vaikus pasisakiau.. kazkaip parasyta nuo 1metu, iki... g.gif
*Mamis*
kaip tik nesenai su vyru apie MC kalbejom. sakom, kad vistiek dukrytes neapsaugosim nuo tokio maisto. ateis diena, kai paragaus, nors ir labai to nenoresim. bet tikimes, kad ta diena ateis kuo veliau biggrin.gif
sianakt
Tokio šlamštiško maisto visur yra, deja... verysad.gif bet apie jį, aš kaip apie maistą, negalvoju, kaip kad nevalgom šaldytų pusgaminių ar kitų pusfabrikačių, tai nevalgom ir tuose "makmakuose" na ne visi žmonės tam brudui sutverti hihihi.gif
fainulkina
QUOTE(XVXVX @ 2011 04 16, 21:38)
Man labai keista, kai mamytes raso "niekada neisim" "nebandem ir nebandysim", pirma,tuose mc donalduose yra ka pirkti ir be burgeriu... o ir tu burgeriu nesat ragavusios. Galvojat, pardavinejami kepti gaminiai, misraines IKI, Maximose.. labai jau sviezus? o kad jus zinotumet, kaip ten viska "suka".. siaip nesu ju salininke, tiesiog nesuprantu, kas ten taip blogo, aisku net nelyginama su naminiu maistu,. jautienos kotletas, bulkute, ir darzoves, dar padazas  g.gif Juk neryjam ju kaip amerikonai- kas dien... Paskui vaikai pradeje lankyt mokyklas, kaip nutruke suniukai bega i tuos greito maisto restoranus, kad tik isbandyt, mamos grieztai draudziamus burgerius.  Cia tas pats, kaip sedet keleivio vietoj ir aiskint vairuotojui, kad as taip ar anaip nedaryciau, nors pati teisiu neturiu ir nenutuokiu kaip vaziuot...
Lankomes gal i 3-4men karta, mazyle ragavus bulvytes, o dickis valgo vistienos gabaliukus su bulvytemis. o mes jau pasilepinam  blush2.gif

Oho, kad issisakiau  lotuliukas.gif dabar gavoju, gal cia apie per didelio amziaus vaikus pasisakiau.. kazkaip parasyta nuo 1metu, iki...  g.gif
*

O prie ko čia maksiminiai pusfabrikačiai? blink.gif Na neduodu vaikui nei maksiminių pusfabrikačių, nei burgerių, tai ką jau mamos vardo neverta? bigsmile.gif Kai mokyklas pradeda lankyti, vaikiukams jau apie septynius metukus būna, tai gal nelyginkim prie metukų vaiko ar kokio keturmečio.O ir tų pačių pirmokėlių vienų be tėvų kažkaip neteko matyti burgerių užkandinėse. Tai, kad nereikia čia lia lia. Jei ir yra tokių tai tik pavieniai. Šiap esu iš tų mamų, kurios stengiasi kiek įmanoma, vaikui įskiepyti tasyklingos mitybos įpročius, kad kokią dieną iš veidrodzio nepažvelgtų burgerių apsirijęs tešlius. Šiaip ir rūkyti žmonės pradeda nuo vienos cigaretės per šventes, o baigiasi pakeliu per dieną smile.gif Su nesveiku maistu tas pats smile.gif Teisingai sake sianakt, na ne visi žmonės tam šlamštui sutverti ir nemanau, kad jie prastesni už tuos kurie juos kemša bigsmile.gif
Beža
Mes patys nemėgstam tokio maisto ir sūnui neduodam,aišku,kai paaugs,manau,pats nueis į juos,bet tuomet bus kita kalba apie sveiką maistą su juo 4u.gif
Klepesova
einam

dukrai 5 beveik iš ten valgo tik bulvytes ir ledų kokteilius, bei sultis... nu dar vasarą ledus nors perkam vaikiškus komplektus ...oi tėtė prisivalgo mėainiųųųų.
sūnui 1,5 buvom 2 kartus -kartą per jo gimtadienį metukų tai tik sultys ir tai tik paragavo ir žaisliukas,,,

o va neseniai naujų metų proga nuvažiavom tai dar bulvyčių valgė nes paragavus paaiškėjo kad prieskonių neįdėta-- bet geriau būčiau nedavusi- nes dukra pasirodo kol apsisukom davė tiek kiek vaikas norėjo- pasekmės dabar pamato keptas bulves net dreba,,,...

Mėsainių neduodu- per maži dardukra jau galėtų valgyt- bet nenor- ir nereik- aš jau geriau jai padarysiu kaip sakau- lietuvišką mėsainį lotuliukas.gif tarp dviejų plonų vaisinės juodos duonos riekelių (pateptų plonai sviestuku) pridėta kaimiško kumpio smulkiai kvadratėliais supjaustytų- va tokį dalyka dukra labai mėgsta...

O šiaip- jei būtų tame makdonalde daugiau pasirinkimo... bet ne- gerai ir taip vis tiek vaikišką pirktume dėl žaisliuko ir sulčių bei bulvyčių... tas mėsainis ar višta mano vaikai laiko nevalgomais dalykais- gal mažasis ir vagytų bet dar anksti...manau kai bus 3m leisim paragauti bet ne anksčiau... dabar užteks ir bulvyčių...

tas makdonaldas yra savotiška atrakcija- bandėm eiti į piceriją tai gerai kad ten buvo irgi žaisliukas... kažkaip makdonaldas priimtiniau MB man taai čii picerija labiau patinka rolleyes.gif
Papildyta:
ai ir dar- tie vaikai kurie lankosi makdonalde dažniausiai maitinasi sveikiau biggrin.gif likimo ironija- bet , bet- jiems tai ne naujiena- o dar kai kalbi nesveika skanu- bet nesveika- kalbi aišku su vaiku -kad dažnai negalima eit ir .t,.t.t. nedaug taip-pasmaguriauti-bet suvalgius daug skranduką skaudės- dukra pvz suvalgo kiek tai bulvyčių ir pasideda "kitam kartui" nes "ant karto negalima gali būti negerai" o vaikai nematę tokio maisto gavę rankipingius visus juos ir išleidžia va tokiam maistui o kai daar draudžiama- juk draudžiamas maistas visad skanesnis, kaimyno obuoliai visad saldesni... smile.gif
savika
kategoriskas NE , taip pat ir cipsams,limonadams, guminukams ir kitam slamstui.
Edysia
Mes patys ten nesilankome ir vaiko nevedame, esu priešiškai nuseiteikusi prieš tokius "restoranus" doh.gif
padraika22
as pati dar nesu ju ten valgius, jau nekalbant apie vaika. tik karta valgiau hesburgeri, bet daugiau nenoriu schmoll.gif man geriau karta per pusmeti suvalgyt kebaba nei hesburgeri. as buvau pakraupus kai i zaidimu kambari akropolyje atejo seima su dukryte kuriai gal 2m visi su hesburgeriu maisiukais. man vaizdelis nepatiko schmoll.gif
~Beauty~
QUOTE(skotija @ 2005 01 09, 14:06)
Norejau paklausti, kokia jusu nuomone:
mazyliai ir McDonalds?

Jums dar toks klausimas kyla? blink.gif
Aš neigiamos nuomonės netgi apie suaugusiųjų valgymą McDonalds'e, ką jau kalbėti apie vaikus doh.gif
Sauluciux
QUOTE(XVXVX @ 2011 04 16, 22:38)
Man labai keista, kai mamytes raso "niekada neisim" "nebandem ir nebandysim", pirma,tuose mc donalduose yra ka pirkti ir be burgeriu... o ir tu burgeriu nesat ragavusios. Galvojat, pardavinejami kepti gaminiai, misraines IKI, Maximose.. labai jau sviezus? o kad jus zinotumet, kaip ten viska "suka".. siaip nesu ju salininke, tiesiog nesuprantu, kas ten taip blogo, aisku net nelyginama su naminiu maistu,. jautienos kotletas, bulkute, ir darzoves, dar padazas  g.gif Juk neryjam ju kaip amerikonai- kas dien... Paskui vaikai pradeje lankyt mokyklas, kaip nutruke suniukai bega i tuos greito maisto restoranus, kad tik isbandyt, mamos grieztai draudziamus burgerius.  Cia tas pats, kaip sedet keleivio vietoj ir aiskint vairuotojui, kad as taip ar anaip nedaryciau, nors pati teisiu neturiu ir nenutuokiu kaip vaziuot...
Lankomes gal i 3-4men karta, mazyle ragavus bulvytes, o dickis valgo vistienos gabaliukus su bulvytemis. o mes jau pasilepinam  blush2.gif

Oho, kad issisakiau  lotuliukas.gif dabar gavoju, gal cia apie per didelio amziaus vaikus pasisakiau.. kazkaip parasyta nuo 1metu, iki...  g.gif
*

Na kazkaip ranka nekiltu duoti tuos vistienos kepsnelius ar bulvytes, juk riebaluose viskas kepta, tiesiog riebalu voniose doh.gif
HappyAngel
QUOTE(padraika22 @ 2012 02 15, 13:18)
as pati dar nesu ju ten valgius, jau nekalbant apie vaika. tik karta valgiau hesburgeri, bet daugiau nenoriu schmoll.gif  man geriau karta per pusmeti suvalgyt kebaba nei hesburgeri. as buvau pakraupus kai i zaidimu kambari akropolyje atejo seima su dukryte kuriai gal 2m visi su hesburgeriu maisiukais. man vaizdelis nepatiko schmoll.gif
*

Kuo kebabas geriau už Hesburgerio „mėsainį“? biggrin.gif Mėsos juk nei ten, nei ten nerasta biggrin.gif
Kadangi pažįstama dirbo kebabinėje, o dabar ten dirba pusseserė ir žinau, kaip juos daro, tai net ranka nekyla pirkti tos nesąmonės.
Agnytte
As esu pries toki maista tol kol nepamatau ppirko mcdolando lotuliukas.gif Visa laime,kad gyvenam mazam miestely,kur tokiu "restoranu" nereasta,nes manau tektu uzsukti dazniau,o juk suvokiu,kad nesveika,kenkia kunui,bet lb tu e norisi doh.gif O vat mergaitei 2.5m nesu nieko davusi,vykstam ten be jos,kai vieni kazkur islekiam,tai buna pora kart per pusmeti,geriausiu atveju ji gauna zaisliuka.O ateity manau tai neisvengiama nei vienai seimai,kad ir kiek besaugotum...Bet kol imanoma saugau ir saugosiu 4u.gif
Rima123
Nieko blogo nematau, jei tai nera dazna ir piknaudziaujama. I metus ar pusmeti karta apsilankome (ypac kelioniu metu). Vaikas pirma karta paragavo mazdaug dvieju metu (kaip kazkas ir rase koks siaubas, bet ar nesiaubas duoti desreles, koldunus ir kitoki pusfabrikaciu slamsta savo vaikui... nemanau, kad atsirastu daug mamu, kurios tokio amziaus vaikui bent karteli nebutu kazko panasaus davusios) smile.gif
Jolete
Teko kelionės metu užsukti, nes daugiau nebuvo naktį dirbančių maitinimo įstaigų, tai nežinojau ką ten išsirinkti g.gif schmoll.gif man ten valgomo maisto nebuvo. Valgiau salotas, buvo vienos rūšies doh.gif o vaikui tai juo labiau ten nėra maisto schmoll.gif
Mistake
Stengsiuos, kad mano vaikas negautu tokio maisto. Ir pati, nuo tada kai pastojau, nesilankau McD, pasidarom patys burgerių smile.gif
Averita
Labai retai tik bulvytes fri blush2.gif
gegne2
Patys nevalgom ir tikimes, kad vaikai dar ilgai nevalgys.
galadrielee
Šiaip skanūs man tie mėsainiai, sūrainiai ir t.t. Vyrui skanios bulvytės su padažu. Tačiau valgom kartą, du per metus, o vaikui visada tik namuose gamintą maistą duodame. Net tyrelių ir košelių neperkam, manau, kad jei yra galimybė namudinį maistą valgyti, tai ir nereikia kitų. O kas buvo rašoma apie kebabus, tai nepatinka man visokie kioskeliai neaiškūs ir pan. Namuose padarau lygiai tokius pačius skanius kebabus ir žinau, kad nepridėta visokio š.. Manau, kad net ir vaikui duočiau paragauti, jei prašytų, nes daržovės ir mėsa naminiai..
lorita1
Kol maziukas ir nieko nesuprata -geriau nevesti . Kai eis i mokykla visokiu sintetiku dar prisivalgys
uogute
QUOTE(MAMA2T&T @ 2005 02 02, 05:58)
Nesu mcdonaldo gerbeja, bet nematau jokios tragedijos, jei krastutiniu atveju nusipirksiu jogurta, salotu (tik be padazo) ar pan. Kas ka nori, tas ta valgo - lietuviai cepelinus kemsha, rusai degtine siurbchioja, o amerikonai burgerius - kiekvienam pagal savo gyvenimo tempa ir stiliu smile.gif

beje, ne tik amerikonai burgerius kemsha - paziurekit, kiek shaliu turi greito maisto uzeigas kaip mcdonalds, burger king ir pan. Reishkia, paklausa yra smile.gif
*

ne tik cepelinus bet ir riebias mesas bei riebalines sriubas, kaimiskus lasinius, desras ir pan.
as nespjaunu i ta mcdonalda mums su vyru ten skanus tie burgeriai, nu skanus nu nors uzmusk, ir tos bulvytes fri skanios... tai karts nuo karto nuvaziuojam ir savo dvimeciui duodam, jam labai patinka bulvytes
** Svaja**
Nieko blogo neturiu pries Mac donald, daznai nebunam ten bet tikrai labai gelbeja kai esi alkanas ar kelioneje , skanus ten maistas ir galima gincytis iki nukritimo . megsta ir vaikai tik vienas burgerius o kitas tik bulvytes (kurias kepu ir namie).taip kad nuo ju nenutukom , dantu nesugadinom ir neapsinuodijom biggrin.gif biggrin.gif zinoma tai ne mazyliu maistas schmoll.gif .O paauge juk visvien paragaus ir patiks 4u.gif smile.gif

Taigi vieniems tinka kiti piestu stoja , taip ir turi buti mirksiukas.gif O i detales nelendu smile.gif smile.gif

Sekmes 4u.gif 4u.gif
Zuwytes
NIEKADA neinu ir nerodau vaikam pavyzdzio kad galima i savo skrandi kisti bet ka - nes tipo skanu.

maistas turi paskirti - suteikti kunui maistiniu medziagu, o ne tusciu kaloriju praturtintu maisto priedais ir visokiais E
Reniss
valgom, ir valgysim ax.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.