QUOTE(mmergyte @ 2011 01 20, 18:09)
Kiek?
Man atrodo tu visu salotu geriau nueiti i bet kokia kita uzkandine/kavine/bara...
nekokia nuomone,pati nevalgau ir nenoreciau,kad dukryte valgytu
Kuo ilgiau tuo geriau tokio maisto nevalgyti
geriau praeiti pro sali
Esu PRIES toki maista, ypac vaikams.
Aš ten nematau nieko sveiko jame, bet į metus kelis kart nuvažiuojam
pusantrų benriukui tai jei duodu, tai kokią bulvytę iš ten, o keturmetis tai mėgsa tuos mėsainius
Man labai keista, kai mamytes raso "niekada neisim" "nebandem ir nebandysim", pirma,tuose mc donalduose yra ka pirkti ir be burgeriu... o ir tu burgeriu nesat ragavusios. Galvojat, pardavinejami kepti gaminiai, misraines IKI, Maximose.. labai jau sviezus? o kad jus zinotumet, kaip ten viska "suka".. siaip nesu ju salininke, tiesiog nesuprantu, kas ten taip blogo, aisku net nelyginama su naminiu maistu,. jautienos kotletas, bulkute, ir darzoves, dar padazas
Lankomes gal i 3-4men karta, mazyle ragavus bulvytes, o dickis valgo vistienos gabaliukus su bulvytemis. o mes jau pasilepinam Oho, kad issisakiau
kaip tik nesenai su vyru apie MC kalbejom. sakom, kad vistiek dukrytes neapsaugosim nuo tokio maisto. ateis diena, kai paragaus, nors ir labai to nenoresim. bet tikimes, kad ta diena ateis kuo veliau
Tokio šlamštiško maisto visur yra, deja...
QUOTE(XVXVX @ 2011 04 16, 21:38) Man labai keista, kai mamytes raso "niekada neisim" "nebandem ir nebandysim", pirma,tuose mc donalduose yra ka pirkti ir be burgeriu... o ir tu burgeriu nesat ragavusios. Galvojat, pardavinejami kepti gaminiai, misraines IKI, Maximose.. labai jau sviezus? o kad jus zinotumet, kaip ten viska "suka".. siaip nesu ju salininke, tiesiog nesuprantu, kas ten taip blogo, aisku net nelyginama su naminiu maistu,. jautienos kotletas, bulkute, ir darzoves, dar padazas Lankomes gal i 3-4men karta, mazyle ragavus bulvytes, o dickis valgo vistienos gabaliukus su bulvytemis. o mes jau pasilepinam Oho, kad issisakiau O prie ko čia maksiminiai pusfabrikačiai?
Mes patys nemėgstam tokio maisto ir sūnui neduodam,aišku,kai paaugs,manau,pats nueis į juos,bet tuomet bus kita kalba apie sveiką maistą su juo
einam
dukrai 5 beveik iš ten valgo tik bulvytes ir ledų kokteilius, bei sultis... nu dar vasarą ledus nors perkam vaikiškus komplektus ...oi tėtė prisivalgo mėainiųųųų. sūnui 1,5 buvom 2 kartus -kartą per jo gimtadienį metukų tai tik sultys ir tai tik paragavo ir žaisliukas,,, o va neseniai naujų metų proga nuvažiavom tai dar bulvyčių valgė nes paragavus paaiškėjo kad prieskonių neįdėta-- bet geriau būčiau nedavusi- nes dukra pasirodo kol apsisukom davė tiek kiek vaikas norėjo- pasekmės dabar pamato keptas bulves net dreba,,,... Mėsainių neduodu- per maži dardukra jau galėtų valgyt- bet nenor- ir nereik- aš jau geriau jai padarysiu kaip sakau- lietuvišką mėsainį O šiaip- jei būtų tame makdonalde daugiau pasirinkimo... bet ne- gerai ir taip vis tiek vaikišką pirktume dėl žaisliuko ir sulčių bei bulvyčių... tas mėsainis ar višta mano vaikai laiko nevalgomais dalykais- gal mažasis ir vagytų bet dar anksti...manau kai bus 3m leisim paragauti bet ne anksčiau... dabar užteks ir bulvyčių... tas makdonaldas yra savotiška atrakcija- bandėm eiti į piceriją tai gerai kad ten buvo irgi žaisliukas... kažkaip makdonaldas priimtiniau MB man taai čii picerija labiau patinka Papildyta: ai ir dar- tie vaikai kurie lankosi makdonalde dažniausiai maitinasi sveikiau
kategoriskas NE , taip pat ir cipsams,limonadams, guminukams ir kitam slamstui.
Mes patys ten nesilankome ir vaiko nevedame, esu priešiškai nuseiteikusi prieš tokius "restoranus"
as pati dar nesu ju ten valgius, jau nekalbant apie vaika. tik karta valgiau hesburgeri, bet daugiau nenoriu
QUOTE(skotija @ 2005 01 09, 14:06) Norejau paklausti, kokia jusu nuomone: mazyliai ir McDonalds? Jums dar toks klausimas kyla? Aš neigiamos nuomonės netgi apie suaugusiųjų valgymą McDonalds'e, ką jau kalbėti apie vaikus QUOTE(XVXVX @ 2011 04 16, 22:38) Man labai keista, kai mamytes raso "niekada neisim" "nebandem ir nebandysim", pirma,tuose mc donalduose yra ka pirkti ir be burgeriu... o ir tu burgeriu nesat ragavusios. Galvojat, pardavinejami kepti gaminiai, misraines IKI, Maximose.. labai jau sviezus? o kad jus zinotumet, kaip ten viska "suka".. siaip nesu ju salininke, tiesiog nesuprantu, kas ten taip blogo, aisku net nelyginama su naminiu maistu,. jautienos kotletas, bulkute, ir darzoves, dar padazas Lankomes gal i 3-4men karta, mazyle ragavus bulvytes, o dickis valgo vistienos gabaliukus su bulvytemis. o mes jau pasilepinam Oho, kad issisakiau Na kazkaip ranka nekiltu duoti tuos vistienos kepsnelius ar bulvytes, juk riebaluose viskas kepta, tiesiog riebalu voniose QUOTE(padraika22 @ 2012 02 15, 13:18) as pati dar nesu ju ten valgius, jau nekalbant apie vaika. tik karta valgiau hesburgeri, bet daugiau nenoriu Kuo kebabas geriau už Hesburgerio mėsainį? Kadangi pažįstama dirbo kebabinėje, o dabar ten dirba pusseserė ir žinau, kaip juos daro, tai net ranka nekyla pirkti tos nesąmonės.
As esu pries toki maista tol kol nepamatau ppirko mcdolando
Nieko blogo nematau, jei tai nera dazna ir piknaudziaujama. I metus ar pusmeti karta apsilankome (ypac kelioniu metu). Vaikas pirma karta paragavo mazdaug dvieju metu (kaip kazkas ir rase koks siaubas, bet ar nesiaubas duoti desreles, koldunus ir kitoki pusfabrikaciu slamsta savo vaikui... nemanau, kad atsirastu daug mamu, kurios tokio amziaus vaikui bent karteli nebutu kazko panasaus davusios)
Teko kelionės metu užsukti, nes daugiau nebuvo naktį dirbančių maitinimo įstaigų, tai nežinojau ką ten išsirinkti
Stengsiuos, kad mano vaikas negautu tokio maisto. Ir pati, nuo tada kai pastojau, nesilankau McD, pasidarom patys burgerių
Labai retai tik bulvytes fri
Patys nevalgom ir tikimes, kad vaikai dar ilgai nevalgys.
Šiaip skanūs man tie mėsainiai, sūrainiai ir t.t. Vyrui skanios bulvytės su padažu. Tačiau valgom kartą, du per metus, o vaikui visada tik namuose gamintą maistą duodame. Net tyrelių ir košelių neperkam, manau, kad jei yra galimybė namudinį maistą valgyti, tai ir nereikia kitų. O kas buvo rašoma apie kebabus, tai nepatinka man visokie kioskeliai neaiškūs ir pan. Namuose padarau lygiai tokius pačius skanius kebabus ir žinau, kad nepridėta visokio š.. Manau, kad net ir vaikui duočiau paragauti, jei prašytų, nes daržovės ir mėsa naminiai..
Kol maziukas ir nieko nesuprata -geriau nevesti . Kai eis i mokykla visokiu sintetiku dar prisivalgys
QUOTE(MAMA2T&T @ 2005 02 02, 05:58) Nesu mcdonaldo gerbeja, bet nematau jokios tragedijos, jei krastutiniu atveju nusipirksiu jogurta, salotu (tik be padazo) ar pan. Kas ka nori, tas ta valgo - lietuviai cepelinus kemsha, rusai degtine siurbchioja, o amerikonai burgerius - kiekvienam pagal savo gyvenimo tempa ir stiliu beje, ne tik amerikonai burgerius kemsha - paziurekit, kiek shaliu turi greito maisto uzeigas kaip mcdonalds, burger king ir pan. Reishkia, paklausa yra ne tik cepelinus bet ir riebias mesas bei riebalines sriubas, kaimiskus lasinius, desras ir pan. as nespjaunu i ta mcdonalda mums su vyru ten skanus tie burgeriai, nu skanus nu nors uzmusk, ir tos bulvytes fri skanios... tai karts nuo karto nuvaziuojam ir savo dvimeciui duodam, jam labai patinka bulvytes
Nieko blogo neturiu pries Mac donald, daznai nebunam ten bet tikrai labai gelbeja kai esi alkanas ar kelioneje , skanus ten maistas ir galima gincytis iki nukritimo . megsta ir vaikai tik vienas burgerius o kitas tik bulvytes (kurias kepu ir namie).taip kad nuo ju nenutukom , dantu nesugadinom ir neapsinuodijom
Taigi vieniems tinka kiti piestu stoja , taip ir turi buti Sekmes
NIEKADA neinu ir nerodau vaikam pavyzdzio kad galima i savo skrandi kisti bet ka - nes tipo skanu.
maistas turi paskirti - suteikti kunui maistiniu medziagu, o ne tusciu kaloriju praturtintu maisto priedais ir visokiais E
valgom, ir valgysim
|