Sveikos mamytes mes jau noretume pirkti triratuka (toki kur vaikas gali sedeti kojites padejus o mama stuma ir vairuoja rankenos pagalba)bet nzn koks geriausias nes ju ivairiausiu yra ir gal tarp ju kokiu nepatogiu yra pvz. ar tai dardantys kieti ratai ar sunku vairuoti.Gal galit tos kurios turit pasidalinti kur pirkot ir kokie geresni +/- parasyti
pats nereikalingiausias daiktas mamai! Kiek jame sėdi? kol pamato vietinės faunos atstovą ir paskui jį? Jau verčiau kieme paprašyti, kad kas paskolintų minutę kitą pasėdėti tokiame triratuke
Verseckiukai
2007 05 18, 09:48
MANAU VAIKUI IDOMESNIS DALYKAS NEI VEZYMELI SEDETI...O SKOLINTI....ISIVAIZDUOKIT...PRIEINI IR SAKAI....PASKOLINKIT KELIOM MINUTEM...O JEI VAIKUI PATIKS, IR NORES ILGIAU SU VJUO VAZINETI.....GALIMA ATGAILETI 100 LT IR NUPIKRTI...
Sadovile
2007 05 18, 11:33
QUOTE(Sadovile @ 2007 05 18, 11:33) Kas dėl triratuko "atsipirkimo", t.y., kad mažius ten sėdės dažnai ir ilgai, turbūt neverta tikėtis  Čia tiesiog apsisprendimo reikalas - ar suteiksi jam papildomą pramogą, ar ne. Galbūt vienam vaikui tikrai ta pramoga bus nelabai, ir triratis "nepasiteisins" visai, o kitas žiūrėk gal ir pasėdės kiek jame ir jam bus įdomu... Vienžo, manau, kad čia lygiai toks pat apsisprendimas, kaip perkant bet kokį brangesnį žaislą, nes neverta dėti vilčių į tą triratį kaip į "transportą", koks yra vežimas, pvz. Mes turim tokį daiktą, tik dar lauke nevažinėjom - kai išeinam, tai mėgstam keliauti toliau, o čia reikėtų maltis kieme. Bet jeigu vaikas zyzesnis vakare tampa, tada važinėjamės po visą butą ir grajinam tą nelemtą melodiją  nu vis užsiėmimas. Pasėdi jis tiek, kiek gali greitai jį vežioti, lėtai - nepatinka ir nori lipti. A, dar pats jį mėgsta pastumdyt. Bet vasarą, aišku, eisim kieman su tuo triračiu, paaugsim dar kiek.
QUOTE(Sadovile @ 2007 05 18, 12:33) tai tokiu atveju 2min ir kaimynų vaikai užleidžia taip kartu mokosi dalintis, bendrauti, o mainais gauna palaikyti kamuoliuką. O prašyti paskolinti  - to net nereikia daryti. O jei ir turi savo, sukitęs kitos spalvos ar modelio, vis tiek prašosi kito. Tai ką, turėti kelis triračius, kad tik patenkinti vako norus už 100lt? jau po kelių dienų muzikėlės susidėvi, verti tie, kur 180 lt kainuoja Plius pėdalų paskirtis išvis juoką kelią - tie pedalai nefunkcionalūs ir tiek. Vaikas koncentruojasi kaip juos išsukti ir pamiršta, kad vairą dar reikia valdyti :ax
QUOTE(-rasa- @ 2007 05 18, 12:54) tai tokiu atveju 2min ir kaimynų vaikai užleidžia taip kartu mokosi dalintis, bendrauti, o mainais gauna palaikyti kamuoliuką. O prašyti paskolinti  - to net nereikia daryti. O jei ir turi savo, sukitęs kitos spalvos ar modelio, vis tiek prašosi kito. Tai ką, turėti kelis triračius, kad tik patenkinti vako norus už 100lt? jau po kelių dienų muzikėlės susidėvi, verti tie, kur 180 lt kainuoja Plius pėdalų paskirtis išvis juoką kelią - tie pedalai nefunkcionalūs ir tiek. Vaikas koncentruojasi kaip juos išsukti ir pamiršta, kad vairą dar reikia valdyti :ax napriskaiciau cia visokiu nuomoniu  ir kazkai kripstu kad gal ir neverta geriaukazkoki naudingesni daikta nupirkt  nes maniske jauir dabar mieliau eis uz ranku vedama negu sedes vezime
QUOTE(sinta @ 2007 05 19, 14:57) napriskaiciau cia visokiu nuomoniu  ir kazkai kripstu kad gal ir neverta geriaukazkoki naudingesni daikta nupirkt  nes maniske jauir dabar mieliau eis uz ranku vedama negu sedes vezime  man atrodo taviškė dar per maža triratukui  kitais metais apie triratuką galvokit, mes metuku nupirkom viena triratuka, bet kazkaip neprigijo, o siemet nupirkom kita - didesni, tai jau tiko ir paciai pasivazinet ir leles pavezint
Apskritai triratukas kaip žaislas jau nuo senų laikų naudojamas ir yra laiko patikrintas žaislas, o ar vaikas norės juo važinėtis, tai priklauso nuo jo judrumo, charakterio.. O galaiusiai dar ir nuo amžiaus, nes tarkim maniškis prieš metus triratuke dar nelabai norėjo sėdėti, o dabar kaifuoja juo važiuodamas (tam reikia pribresti).. Žinoma, pedalus dar nelabai pavyksta minti, tai aš stumiu su rankena, bet manau, kad jau greitai važiuos ir pats  . O man patogu tą triratuką pasiimti kai einam į parduotuvę, nes iki jos atstumas nemažas ir vaikas pavargsta tiek eiti, o vežime sėdėti jau nebenori... Tas triratukas labai gera išeitis O kadangi temos autorė klausė dėl triratukų gerumo blogumo, tai galiu šiek tiek pakomentuoti pagal savo patirtį: Turėjau Hauck mini Traxx, tai jis buvo stilingas, bet vaikui nelabai patogus, nes pedalai labai sunkiai minasi (gal dėl plačių ratų  ), nežinau ar įmanoma vaikui su juo išmokti minti..  Jis gerai tik tuomet, kai stumi, bet stumiant trūkumas tas, kad vairas neužsifiksuoja stabiliai ir triratukas krypsta, tai į vieną, tai į kitą šoną, o su rankena vairuoti neina, ji "nesusieta" su vairu  . Dabar turiu va tokį:  tai man šis patogesnis už Hauch - lengviau važiuoja, patogiau valdosi, pedalai geriau minasi  O šiaip manau, kad patogiausi, tai tie triratukai, kuriuose rankena susieta su vairu ir galima lengvai manevruoti  . Tokių ryškiaspalvių mačiau daugelyje vaikiškų prekių parduotuvių  . Tik nežinau kaip jų kokybė  . Plastmasė tokia silpnok atrodo
juranda
2007 06 01, 10:11
Ar vaikui patiks triratukas?Vyresnelio as i ji neisodindavau nei per ka  Maziulis jame jau sedi prisegtas dirzais nuo 9 menesiu ir gali isbuti valanda, kad tik vaizdai keistusi. Priklauso nuo vaiko ir is anksto cia nieko nesuzinosi, reikia pabandyt
mane ir labai domina, galvojom gimtadienio proa padovanot, dabar kazkaip susimasciau....
astoldita
2007 06 01, 11:28
Bet juk vėliau rankeną nuėmus vaikas galės pats minti pedalus  Anksčiau ar vėliau šis daiktas vistiek bus panaudotas manau
Mes tokį triratuką gavom gimtadienio proga, tai visai neblogas daiktas, tik greitai nusibosta važiuot mano mažiui jam geriau pesčiomis.
Margarita 25
2007 06 01, 12:15
na, aš buvau skeptiškai nusiteikus. maniau nesedės, nenorės. Priešingai - sėdi, važiuoja, pats lipa ir prašosi vėžinamas. Nuvažiuojam į parką, palakstom aprke, tada vėl pats lipa, pasivažinėjam aprke, vėl pasivaikštom.
o mano nuomone neblogas daigtas  bent jau mano mazoji sedi jame,tai zaisla cypsina,tai muzikeles jungineja,o kieme tik pasodink tai neatstos prasydama,kad dar veztum  dziaugiuosi,kad uzsisakem dovanu ji
Eeelita
2007 06 07, 13:05
spyglele
2007 06 09, 21:39
Mano mažiukas nuo 10 mėn. užignoravo vežimėlį ir persėdo į triratuką su apsauga. Sėdėdavo ne tik kieme, bet ir namuose taikydavosi į jį įlįst. Sakyčiau labai geras daiktas. Tiesa, mint jo taip ir neišmoko. O nuo 2,6 metų jau bando važiuoti dviratuku.
strazdanėlė...
2007 06 13, 14:08
aš manau, kad geras dalykas, bet mes dar neturim, per mažos esam
Ingavysnia
2007 06 14, 12:53
as taip pat apie trirati galvojau ir dabar manu kad reiks parduotuvei isbandyti jei patiks reikes imti o jei nenores sedeti tai gal kitais metais ziuresim
kol neturejom labai reikejo-norejom. tik uz 100lt pirkti neverta, jei pirkt, tai brangesni, kokybiskesni, tvirtesni. nes plastmase jau tokia netvirta, ir varztelius visus baigiam pamesti. tai per kelis vazinejimus nukrito ir apsauga, ir kur kojytems pasidet. o vaikui, tai kaip nuotaika: pavaziuoja truputi, paeina, o kartais bega kuo toliau. va kas patinka tai muzikele. vairas sujungtas su rankena, tai dar alim pavairuoti kur vaziuoti o 9men. nemanau, kad per mazi tokiam triratukui. kaimyne mergicka vezioja
bialetti
2007 06 16, 16:38
yra tokiu stumiamu triratuku Norfoj Baltijos pr.antrame aukste 158 lt. Jie is Vokietijos kam reikia uzeikit ten.Cia klaipedoj
Maniskis tai milai sedi jame vietoj vezimo. Iki parko,... ir atgal. Mes jau antra turim, nes pirma pavoge Taciau pedalu mint kazkaip neskuba, labai patogu kai mama veza O pirkom gana paprasta. Toks pat kaip dauguma tu, kur po 100 lt. ir nieko, kolo kas nei vieno varztelio nepametem
tutifruti
2007 06 23, 09:06
mum triratukas tai labai super,dukrytei labai patinka kai einam i laukuti su triratuku,gali isbuti ilgiausei,pirma turejom haucka,bet po pirmo psivazinejimo jo atsikratem nes labai nepatogi rankena ir seip nepatogus o pakeitem ji i smoby triratuka tai tas super  labai llabai patogus  labai gera rankena  ]My Webpage[/URL]
Jo, hauck triratukai nieko gero. O prieš perkant kai domėjausi- geriausi atrodė. Valdymas sunkus, nes rankena nesujungta su vairu, ir po poros mėnesiū naudojimo nulūžo. Kadangi vaikutis pats minti dar nemoka, tai stovi triratukas namuose tik pasisėdėjimui.
QUOTE(tutifruti @ 2007 06 23, 10:06) mum triratukas tai labai super,dukrytei labai patinka kai einam i laukuti su triratuku,gali isbuti ilgiausei,pirma turejom haucka,bet po pirmo psivazinejimo jo atsikratem nes labai nepatogi rankena ir seip nepatogus o pakeitem ji i smoby triratuka tai tas super  labai llabai patogus  labai gera rankena  ]My Webpage[/URL] Kur pirkot?
tutifruti
2007 06 27, 07:03
QUOTE(zuasta @ 2007 06 26, 15:25) pirkom alytuj Auslindoj,maciau kaune jonelio km budavo
QUOTE(tutifruti @ 2007 06 27, 08:03) pirkom alytuj Auslindoj,maciau kaune jonelio km budavo  Aciu uz informacija
_Ligitukas_
2007 06 27, 15:38
QUOTE(zuasta @ 2007 06 27, 10:44) Aciu uz informacija  O mes gavome dovanų, ir mums jis labai labai net labai patinka
QUOTE(ketti @ 2007 06 01, 08:12) Apskritai triratukas kaip žaislas jau nuo senų laikų naudojamas ir yra laiko patikrintas žaislas, o ar vaikas norės juo važinėtis, tai priklauso nuo jo judrumo, charakterio.. O galaiusiai dar ir nuo amžiaus, nes tarkim maniškis prieš metus triratuke dar nelabai norėjo sėdėti, o dabar kaifuoja juo važiuodamas (tam reikia pribresti).. Žinoma, pedalus dar nelabai pavyksta minti, tai aš stumiu su rankena, bet manau, kad jau greitai važiuos ir pats  . O man patogu tą triratuką pasiimti kai einam į parduotuvę, nes iki jos atstumas nemažas ir vaikas pavargsta tiek eiti, o vežime sėdėti jau nebenori... Tas triratukas labai gera išeitis O kadangi temos autorė klausė dėl triratukų gerumo blogumo, tai galiu šiek tiek pakomentuoti pagal savo patirtį: Turėjau Hauck mini Traxx, tai jis buvo stilingas, bet vaikui nelabai patogus, nes pedalai labai sunkiai minasi (gal dėl plačių ratų  ), nežinau ar įmanoma vaikui su juo išmokti minti..  Jis gerai tik tuomet, kai stumi, bet stumiant trūkumas tas, kad vairas neužsifiksuoja stabiliai ir triratukas krypsta, tai į vieną, tai į kitą šoną, o su rankena vairuoti neina, ji "nesusieta" su vairu  . Dabar turiu va tokį:  tai man šis patogesnis už Hauch - lengviau važiuoja, patogiau valdosi, pedalai geriau minasi  O šiaip manau, kad patogiausi, tai tie triratukai, kuriuose rankena susieta su vairu ir galima lengvai manevruoti  . Tokių ryškiaspalvių mačiau daugelyje vaikiškų prekių parduotuvių  . Tik nežinau kaip jų kokybė  . Plastmasė tokia silpnok atrodo  gal galite pasakyti kur pirkote sitoki triratuka ir kokia kaina
Dobiliux
2007 07 02, 20:36
Gal kas parduodate nebrangiai?
LT saulele
2007 07 02, 21:56
QUOTE(tutifruti @ 2007 06 23, 09:06) ...turejom haucka........ labai nepatogi rankena ... QUOTE(risa @ 2007 06 24, 20:53) ....Valdymas sunkus, nes rankena nesujungta su vairu, ir po poros mėnesiū naudojimo nulūžo..... jūs gal turėjot blogai surinktus, nes juos dažniausiai perrenka  , kartais kliba tos rankenos tikrai, nugi turiu, valdosi gerai, rankena man tikrai patogi  , pedalai užsifiksuoja, vairas užsifiksuoja, aišku, pypliai greit išmoksta paspaust tą mygtuką atgal  , šiaip jokio triratuko tokie mažiai realiai normaliai nepamina  , su laiku viskas  , ale šie hauckiukai tokie fainučiai, be šlykščių turginių spalvų ir grojančių galvų  ...
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 07 02, 22:56) jūs gal turėjot blogai surinktus, nes juos dažniausiai perrenka  , kartais kliba tos rankenos tikrai, nugi turiu, valdosi gerai, rankena man tikrai patogi  , pedalai užsifiksuoja, vairas užsifiksuoja, aišku, pypliai greit išmoksta paspaust tą mygtuką atgal  , šiaip jokio triratuko tokie mažiai realiai normaliai nepamina  , su laiku viskas  , ale šie hauckiukai tokie fainučiai, be šlykščių turginių spalvų ir grojančių galvų  ... Bet kad vaikams tos grojančios galvos patinka  .O kai atsibosta-galima nuiimti
Aš irgi mastau pirkti triratuka.  Parduotuvėje nužiūrėjau vieną neblogą, su stūmimo rankena, diržais, nuimamu apsauginiu rėmeliu ant kėdutės, pabandymui pasodinau dukrytę, na jai pedalais neišėjo minti, kažkaip sukinėjosi jie, nuslydo nuo kojyčių. ir dar pastebėjau didelį trūkumą (bent jau man), triratukas neturėjo kojytėms padėkliukų, vaiko kojos stumiant triratuką vilkosi žeme, kažkaip beryšio.  Jei nebūčiau atsivedus dukros, tai visai būtų ir nedašutę.
raimonda23
2007 07 09, 15:04
mes turime tai mazule patenkinta min avaziuoja nereikia nei stumti
QUOTE(Nolla @ 2007 07 09, 14:04) Aš irgi mastau pirkti triratuka.  Parduotuvėje nužiūrėjau vieną neblogą, su stūmimo rankena, diržais, nuimamu apsauginiu rėmeliu ant kėdutės, pabandymui pasodinau dukrytę, na jai pedalais neišėjo minti, kažkaip sukinėjosi jie, nuslydo nuo kojyčių. ir dar pastebėjau didelį trūkumą (bent jau man), triratukas neturėjo kojytėms padėkliukų, vaiko kojos stumiant triratuką vilkosi žeme, kažkaip beryšio.  Jei nebūčiau atsivedus dukros, tai visai būtų ir nedašutę.  Ne ant visų yra.Reikia žiūrėti
Taip nepatogus tie triratukai kur nera kur kojyciu pasideti
Gavom dovanu toki kai vaikui buvo tik 1men..Man net gaila,kad zmones ismete i bala 150lt.(maciau tiek kainuoja).Musiskis kai buvo kokiu 8men.pagrajindavo muzikyte,o po keliu menesiu pasisupdavo pora kartu menesi kaip ant arkliuko.Nei sedet ant jo,nei vaziuot nenorejo.Judrus labai,jam geriau arba lakstyt arba vezime sedet. Pries perkant geriau isitikinkit ar Jusu vaikas domesis tuo triratuku.Ir tegu pats issirenka.Mes tevai perdaug nusprendziam kuo musu vaikai turi zaisti  ,o po to tenka nusivilti,nes vaikai nezaidzia. Bet kieme matau daug mamyciu,veziojanciu vaikucius siais triratukais,reiskia kitu vaikai megsta. Papildyta:Ir dar-dauguma ju,tame tarpe ir musu-nekokybiski.
Maldyve
2007 07 21, 23:13
Mes turim stumiama triratuka. Dukra mielai vaziuoja, kojytes deda ant pedalu, bet pati dar nemina. Kartais sugeba bevaziuodama ant triracio ir uzmigti  . vaziuojam daznai ir triratis musu metalinis. tie plastmasiniai man nepatvarus atrodo. Puky firmos, gavom dovanu.
Pasiskolinom triratuką-važinėjo, džiaugės, o kai nusipirkom- vieną dieną buvo reikalingas  .Kartais išsivežam į lauką-truputį pats pastumdo ir bėga "reikalų" tvarkyt
lupipita
2007 07 24, 08:12
o mes siemet nepirksim triratuko, gal kitais metais, kaip pats gal prades minti  , siemet gerai dar sedi vezime, todel nesinori pirkti, o kiek cia tos vasaros ir liko, galvojau geriau masinyte nupirkti, tai nors po namus gales varineti
smalsuteklp
2007 07 24, 10:52
mes turime triratuka ir labai juo dziaugemes  mazoji net vezimo nenori tik su dviratuku vazinetis laukia, o namie kaip arkliuka naudojame. Mums  ir labai dziaugemes
Kažkaip visada galvojau,kad tie triratukai be diržų,tai planavom kitam metui įsigyti  O dabar ,kai pamačiau,kad su diržais,būtinai kitą savaitę pirksim  lauke manoji miegoti nenori,tik sėdėti ir dairytis,tai manau triratukas jai patiks
tutifruti
2007 07 28, 09:27
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 17, 19:55) Taip nepatogus tie triratukai kur nera kur kojyciu pasideti  nu tikrai nesamone,kojites mes pasidedam ant pedalu,pedalai uzsifiksuoja ir nesisuka,tie kinetiski ziaurei nepatogus ir baisu priselesti,mes kur turim smoby firmos tai man geriau net vezti nei su vezimu
Na o mes nusprendem nebepirkti sia vasara nupirksim kita tai gal daugiau dziaugsmo bus bet siaip manau kad reikalingas ir geras daiktas yra
**kiškutė**
2007 08 31, 13:18
aš irgi noriu nupirkt mažylei triratuką,nes mums vaikštynė uždrausta,vežime atsibosta,tai gal sėdint bus smagiau pavėžint.Tik va,bėda,kad gerą sunku nupirkt,ypač tokiai mažai,kai būtini visi privalumai-apsaugos,kojų atrama....mačiau šiandien Maximoj triratuką(jei taip galima jį vadint)  jei tik nelaimės trūksta-tai jį ir įsigyk  plastmasės klera,yra vienas diržas,neaišku,kaip ten jis prilaiko vaiką  ,kojom atrama-  o kaina  129lt  nei už 10lt.nepirkčiau lėlėms vėžinti,nes ir tos iškris ir ant asfalto tuščią bevežant -gali tekt rinkt atskirom dalim
lauksna
2007 08 31, 18:28
o maniškei nepatiko - patinka tik stumdyti arba įlipti ir išlipti - o mamai tenka tą apsaugą užsegti-atsegti...
gedra1978
2008 03 05, 17:05
QUOTE(lauksna @ 2007 08 31, 18:28) o maniškei nepatiko - patinka tik stumdyti arba įlipti ir išlipti - o mamai tenka tą apsaugą užsegti-atsegti...  mes taip pat ieskom triratuko, mazoji laukia is visu atimineja, tai nusprendem, kad jau laikas paciai toki tureti.
daivoshius
2008 03 13, 17:03
na bet kokiu atveju mamai pavargti tenka  ar stumiant,ar diržus atseginėjant, bet manau kad artimiausiu metu mes irgi tokį įsigysim. Jau apžiūrėjau Jonelyje  . Tik kažkaip vienų ta rankena žemesnė,kitų aukštesnė  . O paskuj kai jau pats išmoksta važinėt,tą rankeną nuėmus  .
|
|