Pagal savo gimimo dieną turėčiau būti Ema, Kamilė arba Vaidilutė
Vardą sugalvojom jau nėštumo pradžioje, o mažasis gimė keliomis dienomis vėliau - per savo vardadienį
kiek zmoniu tiek nuomoniu,as nenoreciau kad mano vardadienis butu per gimtadieni
Aš pagal savo gimimo datą turėjau būti Ieva, bet tėtis nuėjo manęs užrašyti, kol mama gulėjo ligoninėje, ir......kaip mama sako parnešė Giedrę
Kartais pamąstau ar kas būtų pasikeitę, jai būčiau buvusi Ieva
o man atrodo, kad jokio skirtumo ar vardadienis ir gimtadienis sutampa ar ne, as nerinkciau
QUOTE(Giedryte77 @ 2008 04 08, 13:19) Aš pagal savo gimimo datą turėjau būti Ieva, bet tėtis nuėjo manęs užrašyti, kol mama gulėjo ligoninėje, ir......kaip mama sako parnešė Giedrę Kartais pamąstau ar kas būtų pasikeitę, jai būčiau buvusi Ieva
Mano gimtadienis sutampa su vardadieniu, ir tai man visai netrukdo. O vaikų gimimo dienų vardai buvo klaikūs, todėl nei vieno nesutampa
Vaikui rinkdama varda tikrai i tai neatsizvelgciau, nebent vardas pagal gimimo data sutaptu arba man labai patiktu
na taip...mano gimtadienis ir vardadienis sutampa...neteikiu tam jokios reiksmes, tuo labiau, kad kiti vardai is kuriu teveliai rinkosi, man tikrai nepatinka, taip kad dziaugiuosi savo vardu ir tiek
tiesa, kazkada draugem prisakiau i man skirtas gimtadienio atvirutes prirasyt, kad sveikina ir su vardadieniu
Mano abiejų nesutampa, o ir gerai, nes mūsų parinkti vardai, mums labai gražūs ir išskirtiniai
Esu labai patenkinta savo vardu, o pagal gimimo datą turėčiau būti Gaudrė, irgi visai nieko
Jau nėštumo pradžioje sugalvojom vardą, o jis ėmė ir gimė per savo vardadienį
Jeigu vardas tikrai patinka tevams, tai puiku. Gimtadienis ir vardadienis sutampa.
Oho ... Vardų tai yra bele kiek kalendoriui, o man iš viso patinka ne daugiau kaip 20 ...
Jei vardadienis ir gimtadienis sutampa su patinkanciu vardu, tai kodel gi ne
loterija
Specialiai patikrinau, ir
Visai grazu pavadinti pagal tos dienos vardines, bet kai pasiziuri kokie vardai vardu kalendoriui irasyti..
Fausta Kolumba Vainoras Tautgirdė Eustachijus Vainora pasirinkimo kaip ir nelabai yra...
Mano brolio gimtadienis ir vardadienis tą pačią dieną
Cia gera tema, gaila kad tik dabar pastebejau.
Siaip girdejau toki dalyka, kad jeigu gimtadienis ir vardadienis sutampa, tokie zmones buna labai laimingi Pati gimiau kovo 19 d., senelis pasake, kad turi buti Juzefa Savo dukrai varda sugalvojau, kai dar buvau nescia. Tik veliau suzinojau, kad gime per savo vardadieni. Sakyciau geras sutapimas
Kad dabar tokiu vardu yra, kad nors nusisauk
Na jei tėvams labai sunku išrinkti, o gimimo dieną pasitaiko gražių/normalių vardų, tai labai puiku...
man grazu kai vardadienis ir gimtadienis sutampa,bet kai gime dukryte tai ta diena buvo tokie vardai kuriu as nenoreciau pavadinti savo dukrytes
Va turiu dabar pasidėjusi prieš save 3 kalendorius- ir visur vardai skirtingi
Va 2001 m. kalendoriuje 12.21 d. nurodytas vardas Tomas- mums patiko, bet nesirinkom nes ir artimų giminaičių ir draugų tarpe tokių vardų jau yra. O štai šiųmetiniame kalendoriuje tokio vardo tą dieną nei su žiburiu neradau, tad kuo tikėt- nebent bažnytiniu kalendoriumi, bet ten pasirinkimas gan ribotas.
na jei vardas gražus kodėl ne,
grazu, kai vardadienis ir gimtadienis sutampa.
Sveikos. Mano vardas, kaip sakoma, atsineštinis... Vardadienis per gimtadienį. Kai buvau vaikas, tas labai siutindavo, nes norėjosi turėti daugiau švenčių, pvz., sesė švęsdavo ir vardadienį, ir gimtadienį . Dabar jau nieko. Ir švenčių gana... Ir vardas geras...
Aš pati būčiau neprieštaravus jei mane būtų pavadinę vienu iš vardu pagal gimomo datą (Kotryna arba Ugnė). Bet savo vaikams tokio varianto nesvarsčiau, tik paskui pažiūrėjau kalendoriuje per kieno vardadienius gimė mažieji. Bet nelabai man tie vardai patiko...
kazkuriais metais svenciau ir vardadieni ir gimtadieni kartu
pati didžiausia nesąmonė
O man atrodo, kad tokiu budu atimama viena proga - na panasiai kaip kad vestuves daryt per kokias Kaledas ar Naujus metus
Mūsų pupulis gimė liepos 6-ąją
QUOTE(Ineja @ 2010 04 15, 21:39) O man atrodo, kad tokiu budu atimama viena proga - na panasiai kaip kad vestuves daryt per kokias Kaledas ar Naujus metus Na taip koks praradimas nesvęsti vardadienio. kai LT isvis kokie 5 proc ji tesvencia. o siaip gi kiekvienas zmogus ziuri pagal situacija ir jei atnestinis vardas grazus tai kodel gi ne,
neturiu nuomones sia tema. gal jau kaip kam atrodo. mano tetis buvo petras nors gime per jonines bet pries tai vienas brolis taip past prr jonines buvo gimes ir mire tad tokio paties vardo delto nedave.
Mums netycia gavosi, kad maziuko vardadienis ir gimtadienis sutampa
planavom visai kita varda deti, bet kai gime, nu niekaip nelipo, paziurejom i vardus ta diena, ir pamatem varda, kuris lipte prilipo musu berniukui
Pas mus buvo taip. vaikui vardą buvom sugalvoję dar prieš vestuves.
turėjęs gimti liepą, jis gimė per Povilines. iš pradžių galvojau pavadint Povilu, tačiau galiausiai nusprendėm, kad vaikas lai būna tokiu vardu kokį sugalvojom (juolab, kad ir gimtadienis vos dviem dienom vėliau už vardadienį), o pakrikštijom Povilo vardu. tai dabar ir juokiuos dar kartais, kad vaikas pradeda švęsti vardadieniu ir baigia - gimtadieniu |