Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vardai pagal gimimo datą
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4
HappyAngel
Pagal savo gimimo dieną turėčiau būti Ema, Kamilė arba Vaidilutė smile.gif Nei vienas iš jų nėra labai baisus mastau.gif
Drezulka
Vardą sugalvojom jau nėštumo pradžioje, o mažasis gimė keliomis dienomis vėliau - per savo vardadienį clap_1.gif
astukas111
kiek zmoniu tiek nuomoniu,as nenoreciau kad mano vardadienis butu per gimtadieni
Giedryte77
Aš pagal savo gimimo datą turėjau būti Ieva, bet tėtis nuėjo manęs užrašyti, kol mama gulėjo ligoninėje, ir......kaip mama sako parnešė Giedrę lotuliukas.gif
Kartais pamąstau ar kas būtų pasikeitę, jai būčiau buvusi Ieva g.gif Manau nelabai ir dabar esu patenkinta savo gyvenimėliu, o be to mano krikšto vardas yra Ieva lotuliukas.gif nestuke.gif
Mimuke
o man atrodo, kad jokio skirtumo ar vardadienis ir gimtadienis sutampa ar ne, as nerinkciau ax.gif
aretat
QUOTE(Giedryte77 @ 2008 04 08, 13:19)
Aš pagal savo gimimo datą turėjau būti Ieva, bet tėtis nuėjo manęs užrašyti, kol mama gulėjo ligoninėje, ir......kaip mama sako parnešė Giedrę lotuliukas.gif
Kartais pamąstau ar kas būtų pasikeitę, jai būčiau buvusi Ieva g.gif Manau nelabai ir dabar esu patenkinta savo gyvenimėliu, o be to mano krikšto vardas yra Ieva lotuliukas.gif  nestuke.gif
*

thumbup.gif tetis mirksiukas.gif
Larysa
Mano gimtadienis sutampa su vardadieniu, ir tai man visai netrukdo. O vaikų gimimo dienų vardai buvo klaikūs, todėl nei vieno nesutampa thumbup.gif
tvixas
Vaikui rinkdama varda tikrai i tai neatsizvelgciau, nebent vardas pagal gimimo data sutaptu arba man labai patiktu smile.gif
werde
na taip...mano gimtadienis ir vardadienis sutampa...neteikiu tam jokios reiksmes, tuo labiau, kad kiti vardai is kuriu teveliai rinkosi, man tikrai nepatinka, taip kad dziaugiuosi savo vardu ir tiek biggrin.gif
tiesa, kazkada draugem prisakiau i man skirtas gimtadienio atvirutes prirasyt, kad sveikina ir su vardadieniu lotuliukas.gif
Flirta
Mano abiejų nesutampa, o ir gerai, nes mūsų parinkti vardai, mums labai gražūs ir išskirtiniai 4u.gif
sonela
Esu labai patenkinta savo vardu, o pagal gimimo datą turėčiau būti Gaudrė, irgi visai nieko ax.gif
Drezulka
Jau nėštumo pradžioje sugalvojom vardą, o jis ėmė ir gimė per savo vardadienį bigsmile.gif
burbuliukas:)
Jeigu vardas tikrai patinka tevams, tai puiku. Gimtadienis ir vardadienis sutampa. ax.gif
_Foxy_
Oho ... Vardų tai yra bele kiek kalendoriui, o man iš viso patinka ne daugiau kaip 20 ... biggrin.gif
Kabuki
Jei vardadienis ir gimtadienis sutampa su patinkanciu vardu, tai kodel gi ne smile.gif Bet as dziaugiuos, kad mano gimtadienis su vardadieniu nesutampa, nes buciau kokia Skolastika biggrin.gif
Gita_jj
loterija
Jaskolka
Specialiai patikrinau, ir blink.gif blink.gif Mama pasakojo, kad labai norėjo mane pavadinti Justina, arba Juste, bet neatsimenu dabar, kodėl nepavadino, gal kas perkalbėjo g.gif Ir ką jūs galvojat, Justės vardadienis yra mano gimimo dieną unsure.gif
*Pati*
Visai grazu pavadinti pagal tos dienos vardines, bet kai pasiziuri kokie vardai vardu kalendoriui irasyti.. doh.gif liezuvi gali nusilauzt, pvz siandien:
Fausta Kolumba Vainoras Tautgirdė Eustachijus Vainora pasirinkimo kaip ir nelabai yra...
Šelmė
Mano brolio gimtadienis ir vardadienis tą pačią dieną blush2.gif
julija4ever
Cia gera tema, gaila kad tik dabar pastebejau.
Siaip girdejau toki dalyka, kad jeigu gimtadienis ir vardadienis sutampa, tokie zmones buna labai laimingi 4u.gif Grazus prietaras, noretusi tiketi smile.gif
Pati gimiau kovo 19 d., senelis pasake, kad turi buti Juzefa lotuliukas.gif Aciu tevams, apgavo seneli ir pasake, kad Julija tas pats kaip ir Juzefa lotuliukas.gif Tikrai nenoreciau buti Juzefa schmoll.gif
Savo dukrai varda sugalvojau, kai dar buvau nescia. Tik veliau suzinojau, kad gime per savo vardadieni. Sakyciau geras sutapimas mirksiukas.gif
Kitte
Kad dabar tokiu vardu yra, kad nors nusisauk doh.gif mes irgi ziurejome kokie vardai buvo ta diena kai dukryte gime tai ojojoi, jeigu butume jai isrinke is tu, tai uzaugusi nezinia ka butu pasakiusi blink.gif
*Liepa18*
Na jei tėvams labai sunku išrinkti, o gimimo dieną pasitaiko gražių/normalių vardų, tai labai puiku... smile.gif
luli
man grazu kai vardadienis ir gimtadienis sutampa,bet kai gime dukryte tai ta diena buvo tokie vardai kuriu as nenoreciau pavadinti savo dukrytes smile.gif
rasiux-
Va turiu dabar pasidėjusi prieš save 3 kalendorius- ir visur vardai skirtingi g.gif Tai kuriuo reiktų tikėt jei pagal gimimo dieną norėčiau vardą išrinkt g.gif
Va 2001 m. kalendoriuje 12.21 d. nurodytas vardas Tomas- mums patiko, bet nesirinkom nes ir artimų giminaičių ir draugų tarpe tokių vardų jau yra. O štai šiųmetiniame kalendoriuje tokio vardo tą dieną nei su žiburiu neradau, tad kuo tikėt- nebent bažnytiniu kalendoriumi, bet ten pasirinkimas gan ribotas.
vegafe
na jei vardas gražus kodėl ne, smile.gif
sapniukass
grazu, kai vardadienis ir gimtadienis sutampa. g.gif Bet gi neduosi vaikui kalendorinio vardo, kai paciai mamai ji istart liezuvis nesivercia? doh.gif Reik ziuret pagal situacija. ax.gif
LAPAPUTĖ
Sveikos. Mano vardas, kaip sakoma, atsineštinis... Vardadienis per gimtadienį. Kai buvau vaikas, tas labai siutindavo, nes norėjosi turėti daugiau švenčių, pvz., sesė švęsdavo ir vardadienį, ir gimtadienį . Dabar jau nieko. Ir švenčių gana... Ir vardas geras... thumbup.gif
Ende
Aš pati būčiau neprieštaravus jei mane būtų pavadinę vienu iš vardu pagal gimomo datą (Kotryna arba Ugnė). Bet savo vaikams tokio varianto nesvarsčiau, tik paskui pažiūrėjau kalendoriuje per kieno vardadienius gimė mažieji. Bet nelabai man tie vardai patiko...
tikroji meile
kazkuriais metais svenciau ir vardadieni ir gimtadieni kartu 4u.gif
Leonilė
pati didžiausia nesąmonė smile.gif niekada nepasikliaučiau tokiu metodu, ypač jei vardai tą dieną vien baisūs yra doh.gif
Ineja
O man atrodo, kad tokiu budu atimama viena proga - na panasiai kaip kad vestuves daryt per kokias Kaledas ar Naujus metus
*Min*
Mūsų pupulis gimė liepos 6-ąją wub.gif ,nu ir ką,ir turim savo Mindaugėlį wub.gif wub.gif wub.gif
Dzenete
QUOTE(Ineja @ 2010 04 15, 21:39)
O man atrodo, kad tokiu budu atimama viena proga - na panasiai kaip kad vestuves daryt per kokias Kaledas ar Naujus metus
*

Na taip koks praradimas nesvęsti vardadienio. kai LT isvis kokie 5 proc ji tesvencia.
o siaip gi kiekvienas zmogus ziuri pagal situacija ir jei atnestinis vardas grazus tai kodel gi ne,
Akvilchikas
QUOTE(*Min* @ 2011 11 24, 14:05)
Mūsų pupulis gimė liepos 6-ąją wub.gif ,nu ir ką,ir turim savo Mindaugėlį wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

thumbup.gif
Mano tetis Mindaugas, nors gimes balandzio men., as gimus kovo 23d. per Akviles vardo diena, ir vardas Akvile, viskas super...kazkaip nesureiksminu to, dvi progos pakelti taure sampano 4u.gif
OB-si-DEIZE
neturiu nuomones sia tema. gal jau kaip kam atrodo. mano tetis buvo petras nors gime per jonines bet pries tai vienas brolis taip past prr jonines buvo gimes ir mire tad tokio paties vardo delto nedave.
perliuke11
Mums netycia gavosi, kad maziuko vardadienis ir gimtadienis sutampa 4u.gif
planavom visai kita varda deti, bet kai gime, nu niekaip nelipo, paziurejom i vardus ta diena, ir pamatem varda, kuris lipte prilipo musu berniukui ax.gif
Li
Pas mus buvo taip. vaikui vardą buvom sugalvoję dar prieš vestuves.
turėjęs gimti liepą, jis gimė per Povilines.
iš pradžių galvojau pavadint Povilu, tačiau galiausiai nusprendėm, kad vaikas lai būna tokiu vardu kokį sugalvojom (juolab, kad ir gimtadienis vos dviem dienom vėliau už vardadienį), o pakrikštijom Povilo vardu. tai dabar ir juokiuos dar kartais, kad vaikas pradeda švęsti vardadieniu ir baigia - gimtadieniu
Giuste
QUOTE(*Min* @ 2011 11 24, 13:05)
Mūsų pupulis gimė liepos 6-ąją wub.gif ,nu ir ką,ir turim savo Mindaugėlį wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

Na jums pasiseke, kad tos dienos vardukas labai grazus, o kartais buna tokie baisus vardai, kad nera is ko pasirinkti mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.