Mes su draugu gyvenam jau metai kartu. Atrodo ir pažystam vienas kitą, ir nuslėpti kažką vienam nuo kito būtų neįmanoma. Tačiau... Šį šeštadienį planavom praleisti tingiai: niekur neiti, tingėti ir tingėti. Paskutę akimirką nusprendėm nulėkti į "Pasimatyma" . Vieną iš gražiausių (mūsų nuomone) restoranų Kaune - Čarlstoną. Čia mes buvom per pirmą pasimatymą ir šiaip kartais nueidavom. Visada sėdėjom prie vieno staliuko. Tai ir šį kartą užsirezervavom tą patį staliuką. Atvažiuojam į restoraną, pakylam į viršų, o ten per vidurį padengtas stalas: balta staltesė, rožių žiedlapiai visur pribarstyti, žvakių pridėta visur, gražu.. O sakau, kaip gražiai čia kažkam papuošta. Jis ir sako čia mums, staigmena tau  Vau kaip fainai. Na atsisėdom, išsirinkom patiekalus ir jis kažkur dingo.. Hm galvoju, kur taip ilgai  Išeina, mano gražuolis su baltu kostiumu, priklaupia ant kelio ir kažką sako. Aš taip susijaudinau, kad nieko negirdėjau...  Tik paskutinę frazę sugebėjau išgirsti - ar būsi mano žmona  Pagalvojau, kad jau kelinta karta klausia ir atsakiau Jo jo  o jis prisiekinėjo man amžiną meilę  Valgyt tai nelabai ir norėjau. Pavakarieniavom ir jis sako einam į apačią pašokt, nes apačioj grojo saksofonu. Nusileidžiam, o ten visi artimiausi mano ir jo žmonės ir draugai sukviesti į mūsų sužadėtuves slapta. Esmė ta kad musų artimieji gyvena labai toli nuo Kauno. Man pakirto kojas, čiut neapsiverkiau. Visi puolė mus sveikinti. Baigus vakarieniauti mūsų dar laukė ilgiausias limuzinas ir visi po kauna važinėjom. Taigi tokios piršlybos. Aš dar kitą dieną drebėjau ir negalėjau patikėti kad man taip jis pasipiršo. Kad taip būna.
Ridisiukas
2007 05 18, 07:54
Taigi tokios piršlybos. Aš dar kitą dieną drebėjau ir negalėjau patikėti kad man taip jis pasipiršo. Kad taip būna. [/quote]  Labutis ddia, beskaitant man net siurpuliukai per kuna begiojo  As suzaveta  Zodziu sveikinu  Oi laukiam laukiam, mes vestuviu laukiam  Na jei jau tokios pirslybos, tai kokios suzadetuves bus  Baltai pavydziu Na bet savosiomis pirslybomis irgi nesiskundziu tai ivyko uzpraeita vasara, praeita jau tapom vyru ir zmona  Tai ka abu nuo ryto issipuopsem ir isvykom i baznycia, na jo sesers vestuves buvo, cia ne del to kad tokie jau religingi  Kunigelis juos apzenidino, jau visi isejo is baznycios tik jaunieji ten prie altoriaus fotosesinosi dar, o jis mane laike uz rankos ir neleido niekur eiti, paskui apsikabino taip kaip niekada  ir idejo man i rankytes grazia dezute ir paklause tu stebuklingu zodziu, tai as net apsiverkiau  O paskui tai isvis geras buvo, dar jaunieji fotkinosi, o mes iseidinejom is baznycios, visi pagalvojo, kad cia jau jaunieji ir pradejo metyti roziu ziedlapius, na tai jausmelis buvo, kad cia ne tik pirslybos, bet visos vestuves
QUOTE(ddia @ 2007 05 17, 18:34) Mes su draugu gyvenam jau metai kartu. Atrodo ir pažystam vienas kitą, ir nuslėpti kažką vienam nuo kito būtų neįmanoma. Tačiau... Šį šeštadienį planavom praleisti tingiai: niekur neiti, tingėti ir tingėti. Paskutę akimirką nusprendėm nulėkti į "Pasimatyma" . Vieną iš gražiausių (mūsų nuomone) restoranų Kaune - Čarlstoną. Čia mes buvom per pirmą pasimatymą ir šiaip kartais nueidavom. Visada sėdėjom prie vieno staliuko. Tai ir šį kartą užsirezervavom tą patį staliuką. Atvažiuojam į restoraną, pakylam į viršų, o ten per vidurį padengtas stalas: balta staltesė, rožių žiedlapiai visur pribarstyti, žvakių pridėta visur, gražu.. O sakau, kaip gražiai čia kažkam papuošta. Jis ir sako čia mums, staigmena tau  Vau kaip fainai. Na atsisėdom, išsirinkom patiekalus ir jis kažkur dingo.. Hm galvoju, kur taip ilgai  Išeina, mano gražuolis su baltu kostiumu, priklaupia ant kelio ir kažką sako. Aš taip susijaudinau, kad nieko negirdėjau...  Tik paskutinę frazę sugebėjau išgirsti - ar būsi mano žmona  Pagalvojau, kad jau kelinta karta klausia ir atsakiau Jo jo  o jis prisiekinėjo man amžiną meilę  Valgyt tai nelabai ir norėjau. Pavakarieniavom ir jis sako einam į apačią pašokt, nes apačioj grojo saksofonu. Nusileidžiam, o ten visi artimiausi mano ir jo žmonės ir draugai sukviesti į mūsų sužadėtuves slapta. Esmė ta kad musų artimieji gyvena labai toli nuo Kauno. Man pakirto kojas, čiut neapsiverkiau. Visi puolė mus sveikinti. Baigus vakarieniauti mūsų dar laukė ilgiausias limuzinas ir visi po kauna važinėjom. Taigi tokios piršlybos. Aš dar kitą dieną drebėjau ir negalėjau patikėti kad man taip jis pasipiršo. Kad taip būna.  ROMANTISKAI LAAAAAABAI GRAAAAAAZU
leliukazz
2007 05 30, 18:18
KAip kokio filmo scenarijus
MIKIENĖ
2007 07 18, 21:30
Tikrai labai gražiai jau sugalvojo tas tavo draugas.
Tikrai labai ispudingai jis tau pasipirso. Geriausiai tai sugebejo slapcia viska padaryti. Cia tai geras
Ramzytė
2007 07 19, 20:20
Atrodo, turi nuostabu suzadetini  O jei viska pats sugalvojo, tada visai nerealu
Samsung
2007 07 20, 11:48
Nerealu, kai buna tokiu vyru, man vyras pasipirso labai paprastai, nes zino, kad nemegau visokiu tokiu pricudu, bet tai buvo mano svente sirdy
Smagumėlis
*mamusikas*
2008 11 04, 23:54
QUOTE(ddia @ 2007 05 17, 17:34) Mes su draugu gyvenam jau metai kartu. Atrodo ir pažystam vienas kitą, ir nuslėpti kažką vienam nuo kito būtų neįmanoma. Tačiau... Šį šeštadienį planavom praleisti tingiai: niekur neiti, tingėti ir tingėti. Paskutę akimirką nusprendėm nulėkti į "Pasimatyma" . Vieną iš gražiausių (mūsų nuomone) restoranų Kaune - Čarlstoną. Čia mes buvom per pirmą pasimatymą ir šiaip kartais nueidavom. Visada sėdėjom prie vieno staliuko. Tai ir šį kartą užsirezervavom tą patį staliuką. Atvažiuojam į restoraną, pakylam į viršų, o ten per vidurį padengtas stalas: balta staltesė, rožių žiedlapiai visur pribarstyti, žvakių pridėta visur, gražu.. O sakau, kaip gražiai čia kažkam papuošta. Jis ir sako čia mums, staigmena tau  Vau kaip fainai. Na atsisėdom, išsirinkom patiekalus ir jis kažkur dingo.. Hm galvoju, kur taip ilgai  Išeina, mano gražuolis su baltu kostiumu, priklaupia ant kelio ir kažką sako. Aš taip susijaudinau, kad nieko negirdėjau...  Tik paskutinę frazę sugebėjau išgirsti - ar būsi mano žmona  Pagalvojau, kad jau kelinta karta klausia ir atsakiau Jo jo  o jis prisiekinėjo man amžiną meilę  Valgyt tai nelabai ir norėjau. Pavakarieniavom ir jis sako einam į apačią pašokt, nes apačioj grojo saksofonu. Nusileidžiam, o ten visi artimiausi mano ir jo žmonės ir draugai sukviesti į mūsų sužadėtuves slapta. Esmė ta kad musų artimieji gyvena labai toli nuo Kauno. Man pakirto kojas, čiut neapsiverkiau. Visi puolė mus sveikinti. Baigus vakarieniauti mūsų dar laukė ilgiausias limuzinas ir visi po kauna važinėjom. Taigi tokios piršlybos. Aš dar kitą dieną drebėjau ir negalėjau patikėti kad man taip jis pasipiršo. Kad taip būna. OI kaip gražiai ir jaudinančiai.
QUOTE(wioletukas @ 2008 11 05, 00:54) OI kaip gražiai ir jaudinančiai. ech.. aha..
karole31
2009 04 09, 23:33
*woman*
2009 04 19, 15:57
mazekris
2009 04 21, 13:23
Angeliuxxx
2009 04 28, 00:53
Oho kaip grazu  na ir saunuolis
wai2te_m
2009 05 08, 23:14
Oho net siurpas perejo per kuna, kad maniskis tokia romantiska staigmena pateiktu
*visterija*
2009 05 13, 09:38
gražu .... einu pas sb kad iš naujo man pasipirštų ir vestų
zuika12
2009 05 19, 13:02
Labai grazu
mylimuke
2009 06 17, 17:25
Man tai įdomu, kaip viskas pakryptų, jeigu ji atsakytų "ne"
QUOTE(mylimuke @ 2009 06 17, 18:25) Man tai įdomu, kaip viskas pakryptų, jeigu ji atsakytų "ne"  Pakryptų turbūt nebe į tą pusę
mylimuke
2009 06 18, 08:42
QUOTE(AS CIA @ 2009 06 18, 00:48) Pakryptų turbūt nebe į tą pusę  Įsivaizduoju, kaip tie svečiai apačioje nusimintų  Nežinau, bet man tokie pasipiršimai nelabai, nes čia daugiausia suveikia emocijos (gėlės, žvakės, romantika), o ne sveikas protas. Paskui būna "o ne, ką aš padariau...", dažniausiai jau po santuokos.
sapniukass
2009 06 18, 11:49
Grazu  mes kiekviena prisimename tuos pasipirsimus
_2good4U_
2009 06 18, 12:48
Kaip grazu  Galima ir uzpavydeti
IngridaGal
2009 06 25, 11:46
Labai grazi istorija
Vicious Vici
2009 06 25, 13:41
istorija tai graži, bet kaži ar tikra  įdomu kodėl forumietė pasipasakojo ir išsiregistravo
QUOTE(mylimuke @ 2009 06 18, 09:42) Nežinau, bet man tokie pasipiršimai nelabai, nes čia daugiausia suveikia emocijos (gėlės, žvakės, romantika), o ne sveikas protas. Paskui būna "o ne, ką aš padariau...", dažniausiai jau po santuokos. Na kam gi tas skepticizmas Man labai graži visa šita istorija
auksinis_drugelis
2009 07 02, 17:56
čia kaip pasakų šaly
arbatine_saldainine
2009 07 30, 21:50
Man irgi neitiketina
Leilyte
2009 08 03, 09:26
man tai itiketina, manau kai nori vyras gali viska padaryt, ir suorganizuot. nesutinku su nuomone, kad tai banalu. super. ir zmones sukviesti ir saxafonas. labai miela:))
U.g.n.e
2009 08 07, 13:09
QUOTE(Leilyte @ 2009 08 03, 10:26) man tai itiketina, manau kai nori vyras gali viska padaryt, ir suorganizuot. nesutinku su nuomone, kad tai banalu. super. ir zmones sukviesti ir saxafonas. labai miela:)) Gal tos, kurios netiki, turi neromantiskus vyrus  Uztai ir sunku patiketi kito laime
Bajoriene-Kucinskiene
2009 08 14, 18:28
faina istorija,nors ir mano vyras neblogai pasipirso,pries visa bara zmoniu atsiklaupe ir paprase mano rankos ,buvo be galo malonu
Lapelyte
2009 08 19, 13:15
QUOTE(Bajoriene-Kucinskiene @ 2009 08 14, 19:28) faina istorija,nors ir mano vyras neblogai pasipirso,pries visa bara zmoniu atsiklaupe ir paprase mano rankos ,buvo be galo malonu   va ir nznau kaip maloniau, kai aplink tik judu, ar kai aplink pilna zmoniu
buna gi taip
Stephanie
2011 04 01, 11:40
Deja_Vu*
2011 04 07, 15:37
laaabai grazu ir romantiska
*Laukinukė*
2011 05 23, 18:35
Grazi istorija
|
|