SuperMama
2003 09 26, 07:09
TV laida "Mamos dienorastis" Vilniuje ruosia medziaga apie Huggies. Reikalingos kokios 5-6 mamytes su dar ropojanciais (nebutinai, gali ir neropot), bet nevaikstanciais vaikiukais.
Vaikuciai paropos su Huggi'ais, o mamytes paplepes apie juos. Filmavimas uztruks apie viena valanda. Planuojama pirmadieni arba antradieni pirmoj dienos puseje.
Tikiuosi bus nors keleta norinciu mamyciu, kartu ir mini meet'uka surengsime ;) Kas apsispres praneskite man rytoj iki vakaro.
Nezinau ar mes tiksim, nes mano dukrytei po 3 savaiciu jau metukai, bet savarankiskai vaiksciot dar neiseina. Na o ropojam tai kaip reikiant (jau tikrai patyrusi ropotoja). O siaip mes gal ir sutiktume, vis sioks toks prasiblaskymas.
mažulka
2003 09 26, 18:50
Noreciau ir as, bet mums is Siauliu per toli vaziuoti. Gaila...
mes galime prisijungti, va tik mano kleckas puikiai sliauzioja (kaip partizanas ant pilvo) o ropoti dar nemoka. kol kas tik linguojam. ar tiksim? idomiausia, kad mes naudojam butent haggies ir jie mums geriausi  maniskiui 7 men
Jeigu kas nors vaziuotu is Kauno su masina [smiley=auto.gif], tai ir mes mielai prisijungtume ;D.
nu va..... huggies mums mieliausi, visai nuosirdziai reklama pavaryciau, ir ropotojas mano lenktyniniais greiciais ropoja - kamera nesugaudytu. bet kad mes irgi Kaune. kaip cia taip susikooperavus su kuo nors
Mes su Domantu irgi noretume prisijungti  Domantui 9 men. ir jis labai gerai ropoja, vaiksciot aisku dar nemoka :) O kur vyks filmavimas? As pati be transporto, tai reiks pasiplanuot kaip iki vietos su taksi atvykt ;)
asfaltuota
2003 09 26, 20:22
O mamai irgi reiktų filmuotis?pupa mano atrodo lyg ir fotogeniška, tik kad aš nelabai..Šiaip tai labai fain sudalyvaut būtų-praeitą savaitę kaip tik ropoti pradėjome-varom kaip traktorius- o ir nuo baimės svetimiems jau pagijome...
Shirshe
2003 09 26, 20:28
na, gal ir mes visai noretume-mano Maziuj kaiptik Huggies geriausios:) Tadu ir dar kokia mamule su lelium prigriebtume is Kawno... Tik va mes da nei ropojam nei vaikstom, mumi tik 4 men
guga, as taip pat "be transporto". bet juk mums tai neproblema  svarbiausia taip sudelioti vaiko dienotvarke, kad pries filmavima mazius butu pailsejes ir pavalges
O mes niekaip netinkam  Nei mes dar ropojam, nei mes is Vilniaus, o ir geriausi mums visgi Pampers... Tik vat vienintelis pliuselis, kad meluot gerai moku
Labutis,
mano mazei 6.5 men. Dar neropojam, bet sliauzti jau lyg ir bandom. Mielai su didziausiais norais sudalyvautume...
Aidairi
2003 09 26, 23:29
vienas mano bernas jau senai vaiksto,net neropodavo,o kitas guli ir rieciasi.iki sliauziojimo dar toli...ir meluot nemoku.visada tik pampers naudojome.tik siuo metu Dairidukas su huggies. ;)bet kai galesim is kart grysim prie pampersu(cia mamos pripratimas )ir iki Vilniaus mums kaip i kita pasauli.... ::)ne,mes palauksim ,gal kada kas Kaune vyks... ::)gal pampersu reklama bus :
Mielai sudalyvautume. Maniskei beveik vienuolika menesiuku, dar pati nevaiksto, o ropoja gerai ir greitai. Praneskite, jei busim reikalingos, tel. 861440274
Aidairi
2003 09 27, 00:00
tai palaukit.gal koki konkursa reiktu paskelbt?arba balsavima.pretendentes savo ir vaikuciu nuotraukas sudetu (arba tik vaikuciu)ir tada visos pultume balsuot uz 5-7vaikus.ar cia labai staigiai i ta laida reikia vykt?jei yra laiko galetumeme prabalsuot.
| QUOTE | | na, gal ir mes visai noretume-mano Maziuj kaiptik Huggies geriausios:) Tadu ir dar kokia mamule su lelium prigriebtume is Kawno... Tik va mes da nei ropojam nei vaikstom, mumi tik 4 men |
Nu va, transportas yra, mes prisijungtume prie Aferistes (jeigu nieko pries). Jeigu reikes lialiuku is Kauno - duokit zinia ;D
;)daurynka pritariu tau-konkursiuko konkursiuko (tik kazi ar spesim ka suorganizuot? ;D)
Manau patys filmuotojai atsirinktu kurie vaikai tinka.
vasara sutinku su tavim. filmuotojai iskart mato koks "modelis" tinkamas. o dar mamos mes pamirstam, kaip musu mazieji reaguos i svetima aplinka, svetimus zmones, apsvietima ir tt. galbut dudas paleis    o gal ir ne
Shirshe
2003 09 27, 00:40
| QUOTE | | Manau patys filmuotojai atsirinktu kurie vaikai tinka. |
nu jus isivaizduokit-nuvaziuoji filmuotis, o Tau sako "Tavo vaikas netinka-jis negrazus, nefotogeniskas ar pan.". Tu zinai ka as tokiam dedei... ;D Abejoju ar kas taip sakytu... abejoju...
O ka, ims ir pasakys jei nefotogeniskas. Juk reklama kuriama - pinigai mokami, uzsakovas nori matyt grazius fotogeniskus vaikus reklamoje. Kiek zinau pirmiausia daromi bandymai, pafilmuojama, kaip vaikas atrodo kadre, kaip elgiasi, ar bijo/nebijo, o paskui ziurima ar tinka, galu gale uzsakovas pats gal nori atsirinkti kuris vaikas jam atrodo patrauklus, tai irgi labai subjektyvu. Be to jei daug yra norinciu, o tik keliu reikia, tai jau tikrai nepasikuklins pasakyt, kad sorry..
Mano maziui be savaiteles 9 men. bet mes neropojam, ir zinoma nevaikstom, sedim labai graziai suriete kojas ir mokam pasistriksedami pasliauzti. O sauskelnes tai naudojam ivairias, zinoma ir Hagies. Jei tinkam galesim atlekti, nesupyksim, jei ir nefilmuos, nors prasiblaskysim.... ;D.
Aidairi
2003 09 27, 01:42
tai konkursiuko surengt nebespesim...palaukit,koks vaikas nefotogeniskas?tokiu nepazystu.tik buna eilinis,niekuo neisiskiriantis ir buna siek tiek kitok:garbaneles,ar dar kas nors...o be to juk ne virseliui fotografuos.kaip supratau mamos kalbes o vaikuciai ropos ten salia ...bet siaip tai tikrai reiktu vaikus gal pamatyt pirma.... :
Daurynka, turbut tu ir teisi, cia gal reportazas, ne reklama, tai turbut kas atvaziuos, ta ir filmuos
hej, as irgi noreceu. tik turbut netixim, mazhajai nepilni 5 menesiai. taigi nei sedet, nei ropot. Tik labai graziai gulim ant zemes rankytemis pasiremus. Ir labai graziai shypsomes. Be to, as ish kauno ir su mashina, taigi viena mama su lelium galeciau paimti jei vis delto tiktume kam nors
Giedrule
2003 09 27, 02:17
Mes labai noretume dalyvauti [smiley=000133.gif], mano Vyčiukui dar nera metuku ir jis dar tik ropineja. Butu labai smagu sudalyvauti. jei ka tai paskambinkit mums tel.868526109, lauksim. iki [smiley=respect.gif]
O mes labai fotogieniski, ir gyvenam Vilniuj ::)tik kad va turim keleta problemeliu: 1. lakstom greiciau uz mama, kur ten su kamera nesugaudys 2. mums jau kaip ir daugiau kaip metukai, o meete mes mielai sudalyvautume ;) nepasifilmuot, o moraliskai jus palaikyt :-* ;D
RebekaG
2003 09 27, 03:00
Dabar lauksiu tos laidos, kad pamatyt supermamiecius ropotojus ;D Kazkurioj temoj skaiciau, kad vienas mazius ant uzpakalio savo tiksla pasiekia ;D irgi idomu butu pamatyt ;D P.S Maniske neropoja (na gal karta i savaite), bet labai graziai sako au-au-au ;D ;D ;D megsta kitus leliukus ir ju akytes ;D
norim norim norim mes i sostine vaziuoti, kiek supratau yra mamyciu kaunieciu planuojanciu vaziuoti tai ir mus pagriebkit, jei planai rimti, parasykit i asmenine. Mes tokie grazus, jau tokie kad laida neteks puses savo zavesio be musu :-) Nu as kaip as, bet lialius tikrai tinka huggies reklamai, ypac kai dupce atstates ropoja :-)
O mes dar neropojam, tik graziai sypsomes. Bet turbut jau uzteks vilnieciu mamyciu :-/, na nieko, ir mes kada rasim proga pasirodyti :D
taigi supermama, sakyk savo zodi, kuriuos kandidatus atrinkaj?
Gal dar truksta ropotoju? Mes irgi galim ;D Ropojam laaaabai greitai
Kactukas
2003 09 27, 08:25
:  o mes pavelavom?
SuperMama
2003 09 28, 01:02
Mes jau grizome is ligonines ;), tad skubu pranesti visas naujienas. Kalbejausi su laidos vedeja. Sake, kad tikrai uzteks mamu vilnieciu. Beje filmavmo grupe danzai vaziuoja i Kauna, tad jei ruos koki reportaziuka, tai ir mamos is Kauno gales sudalyvauti.
Mamoms vilnietiems: Filmavimas vyks pirmadieni, 10.30, darzelyje "Duzginelis". (Fabijoniskese, Liudos Giros g-ve. 44, priesais parduotuve "Jovarelis". Tai privatus darzelis nuosavame name). Laukiamos visos norincios. :)
Kleo serga, bet pabandysiu atlekti, jei paleis ;)...
Aidairi
2003 09 28, 02:37
bet mamos,bukit geros,parasykit sarasiuka ,kurios dalyvavot.kai ziuresim laida zinosim,kurias matom ;)ir savo ispudzius apie filmavima pasipasakokit ;)kai atvaziuos filmuot Kaunieciu,jau zinosim kas musu laukia
Deja mes jau atkrentam, nors ir labai buvau isijautus i si projekta. Susirgo sunelis, taip kad ir as su dukryte dabar esam priri6tos prie namu. Visom dalyvausianciom linkiu sekmes.
kaip faina mamules  susitiksim - save parodysim ir kitus pamatysim. auges butinai prisijunk, kuo daugiau tuo smagiau  iki rytojaus
tikrai, sudarome sarasiuka, kas planuoja dalyvauti ir kokio amziaus. AS tai vis svarstau, ar man su Migle temptis, nes susisiekimas nekoks,su keliais persedimais reikti, o ir sliauzioti jinai dar nemoka, tik ridenasi i visas puse intensyviai, kol pasiekia tai ko norejo ;D
silvute, ar reik sarasiuko? Supermama aiskiai pasake - Laukiamos visos norincios. suesim ir susipazinsim  na bet jeigu nuspresit sudaryt sarasiuka tai itraukit mane su su sunum
Manu, prisijungciau jus moraliskai palaikyt, bet kad man tuo metu paciai reikes moralinio palaikymo darbe, taip kad as atkrentu, nebent aukle eis su mazaja pasivaiksciot, tai nurodysiu krypti, mano mazge gal pazinsit? Jei ne tai ji jus pazins ;) ypac jei vienoj vietoj bus daug vaikuciu.
As irgi zadu prisijungti :) Kaip tik Fabijoniskese gyvenu, tai man bus labai patogu iki "Duzginelio" su vezimu atriedeti. Tik mano mazius tokiu metu dazniausiai miega, bet gal spes pamiegot iki veiksmo pradzios ;)
Na ka, puikiai pasifilmavome, ir mes, ir leliukai, padraugavome, maziai "bacilomis apsimaine":)))
Visos ir visi norintys mus pamatyti ziurekite Mamos dienorasti ateinanti sestadieni 09.30 per TV4.
Aciu Supermamai uz pakvietima, labai gaila, kad pacios neteko susitikti, taciau visi siunciame linkejimus Kleo, tikiuosi jau sveikstanti:))
SuperMama
2003 09 30, 03:11
| QUOTE | Visos ir visi norintys mus pamatyti ziurekite Mamos dienorasti ateinanti sestadieni 09.30 per TV4.
Aciu Supermamai uz pakvietima, labai gaila, kad pacios neteko susitikti, taciau visi siunciame linkejimus Kleo, tikiuosi jau sveikstanti:))
|
Butinai ziuresime. O kiek mamu dalyvavo? Mes su Kleo pas gydytoja tuo metu vaziavome. Po truputi sveikstam, otitas jau beveik isgydytas, tik slogos liko atsikratyti ir skaudancios gerkles.
| QUOTE | | Na ka, puikiai pasifilmavome, ir mes, ir leliukai, padraugavome, maziai "bacilomis apsimaine":))) |
Kaip supratau rodys spalio 11 diena? Jei taip, tai jau irasau i kalendoriu , kad nepamirstumem ;D.
Aidairi
2003 09 30, 05:13
bet gal galite pasirasyt cia,kurios dalyvavot?noriu ziuret ir jau zinot ka matau is kart.nes ten ,tai turbut tikrais vardais vadinsites?ar kaip?nagi papasakokit!labai man idomu.....
| QUOTE |
Kaip supratau rodys spalio 11 diena? Jei taip, tai jau irasau i kalendoriu , kad nepamirstumem ;D. |
Viksreli,o as supratau kad rodys spalio 4 d.,tai dabar va idomu:kada gi tiksliai rodys?
mamulia
2003 09 30, 05:27
Daurynka,daug zinosi greit pasensi :P  Na nusifilmavom,faina buvo pamatyt mamytes su ju sauniais lialiais [smiley=1285.gif]
mamulia
2003 09 30, 05:29
| QUOTE | Viksreli,o as supratau kad rodys spalio 4 d.,tai dabar va idomu:kada gi tiksliai rodys?  |
Spalio 4d. ;)
O as pagal Saharos zinute, supratau, kad sekanti : :
| QUOTE | | Visos ir visi norintys mus pamatyti ziurekite Mamos dienorasti ateinanti sestadieni 09.30 per TV4. |
Begu taisyt 8) Dar geriau! Nereikes taip ilgai laukti ;D..
Aidairi
2003 09 30, 18:10
| QUOTE | Daurynka,daug zinosi greit pasensi  |
ojojoj.....kol as pasensiu,tai mamulia spesi ir prazilti 
tai kodel niekas neparaso kas ten buvo? :-/
|
|