Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rūgštynių sriuba
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2
luli
As pati asmeniskai labai megstu sia sriubyte,bet taipat esu girdejus,kad maziems vaikuciams daznai sia sriubyte nera gerai valgyt,todel valgem tik viena karta,ir visai nesenai.Patiko,ir valge su malonumu,manau karta per menesi reiks virt.Manau nebus per daznai g.gif
Gurda*
Prisimenu, kad mano vyresnioji būdama 2 metukų nuo rūgštynių sriubos viduriuodavo, todėl dabar jos dar neduodu ir nažajai. Duosiu tik nuo kokių 3 metų.
Nexta
QUOTE(Carevna @ 2007 05 18, 15:59)
Aš irgi duodu ir labai noriai valgo mažius  biggrin.gif
*

pati megstamiausia mazosios sriubyte 4u.gif snd va irgi virsim ja...labai labai megsta smile.gif
indvai
mes irgi valgom sia sriubyte, mazdaug 2 kartus i menesi
2jolitka
rygstynese oksalo rugsties daug jei neklystu,inkstam negerai,jei daznai.
as neduodu
Saulute30
Šią sriubytę mes valgom nuo kokių metukų, bet labai dažnaitaip pat neduodu na gal maždaug į du mėnesius kartą g.gif Mažiukui lb patinka 4u.gif
liulia7
Radau si bei ta knygoje 'Vaiko mityba" apie rugstynes
" Jos turi organiniu rugsciu, vitamino C, siek tiek baltybu ir cukraus. Slopina puvima zarnyne, viduravima. Paprastai valgome ju sriuba. Iki metu tikrai negalima, nes turi oksalatu, gali uzsikimsti inkstu kanaleliai, susidaryti akmenu. Vyresniam nei vienu jau galima isvirti sriubytes, bet ne dazniau kaip karta per savaite. Dazniau jos valgyti nereiketu ir vyresniam"

Va ka raso knygos smile.gif O maniskis tai megsta sita sriubyte, net ciapsi kaip jam skanu mirksiukas.gif
vikusedo
Valgom, bet nėra mėgiamiausia sriuba 4u.gif
lil'diamond
Duodu kai verdu (verdu nedažnai), mazgiui labai patinka thumbup.gif
Katleja*
Valgom koki karta i menesi, manau ne per daznai tikrai nepakenks
Elėja
jei nori valgo kai isverdu visiems, nenori nevalgo...nesam sveikuoliai, bet cia paskaicius visi sveiko maisto gerbejai smile.gif
Jugita29
kaip nekeista, paragaves rugstyniu sriubytes cepsejo taip skaniai, kad dar nesu taipmacius, suvalgem truputuka ir nieko ten neatsitiko smile.gif
uogute
mergytes parasykit prasau is kokios mesytes verdate rugstyniu sriuba? ax.gif
Negaga
Duodu nuo kokių metų, kai pradėjo bendrą maistą valgyti, tai kai sau verdam ir jis gauna. Didelis mėgėjas nėra, bet ir tokią sriubą verdam gal kokį porą kartų į mėnesį ax.gif

Uogute, aš kažkaip dažniausiai su kiauliena verdu mirksiukas.gif
orchideja@
is kiaulienos gaunasi skaniausiai thumbup.gif duodu gal jau nuo metuku thumbup.gif
Edysia
Mes taip pat kažkur nuo metukų pradėjome rūgštynių sriubą valgyti, beje mažiui ji labai patinka smile.gif
fuzzyy
Kai pradejau pratint prie bendro seimos maisto, tai 1-2 kartus i menesi valgom ir rugstyniu sriubyte smile.gif
~Beauty~
Maniškė rūgštynių sriubą valgo maždaug nuo metukų gal g.gif
O rabarbaro tai gal kokių 9 mėn "skanavo"...
Labai mėgsta ir raugintus agurkus (kai būna koks "balius" greit jie nuo stalo dingsta doh.gif lotuliukas.gif ...
didile
mes jau senokai valgome rugstyniu sriuba.. man labai patinka, tai ir dukrytes turi valgyti.. smile.gif
ziauriai cia parasiau, bet... valgo abi sriubytes kiek nori.. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.