Tavo gyvenimas pilvelyje visus devynis mėnesiuis buvo labai ramus ir sklandus, nekėlei jokių rūpesčių mamytei, na neskaitant dažno vaikščiojimo į tualetą, bet tai juk taip ir turėjo būti.
Baigiantis aštuntam mėnesiui mano dakterytė pasakė kad tu esi šiek tiek "tinginukė" ir savo namelyje gyveni apsisukusi ne taip kaip reikia, kad saugiai galėtum išvysti pasaulį. Bet mes su tėtuku vis dar tikėjomės kad tu apsiversi, bet.... Taigi tavo atėjimas į šį pasaulį gavosi kaip ir planuotas. Pagal nustatytą gimimo datą tai turėjo įvykti liepos 16d., bet liepos 12d. man su tėveliu nuvažiavus pas dakterytę ji konstatavo - aukštas spaudimas ir patarė jei rytoj toks bus važiuoti į ligoninę. Na ir kur tas spaudimas nukris kai laukia toks nepakartojamas įvykis. Liepos 13d. atsigulėm į ligoninę, kad prižiūrint gydytojams ramiai lauktume susitikimo su tavimi.
Išaušo liepos 15d. taip ilgai lauktoji, stipriai maudė nugarą ir visi kiti požymiai rodė, kad mūsų susitikimas nepaliaujami artėja. Tėvelis atvažiavo labai anksti, laukėme abu jaudinančios akimirkos. Viskas vyko kaip sapne. Mane perrengė kitais drabužiais ir įvedė į operacinę. Tuo momentu labai gailėjausi, kad išsiunčiau tėvelį padėtį daiktų į mašiną, o taip norėjosi persimesti dar nors žodeliu. Aplink mane ėmė šokinėti gausybė žmonių mėlynais chalatai. Įstatė kateterį, matavo spaudimą, padarė nuskausminimą. Jaučiau kaip staigiai ėmiau nejausti savo kūno. Viskas prasidėjo greičiau nei tikėjausi ir štai 9.05 val aš išgirdau trumputį verksmą ir kažkieno ištartus žodžius: "na va mergina iškart ir apsikakojo ir apsisisiojo". Galvoje netilpo mintys, o akys buvo įsmeigtos į kairę nuo savęs, kur pirmą kartą pamačiau tave, mano angelėli
Kažkodėl nepadėjo tavęs ant mano krūtinės ir tik dabar ,jau po tiek laiko, man vis kirba klausimas "kodėl?". Kelios minutės kol tave apžiūrėjo nuprausė ir suvystė virto valandomis........ir štai aš prieš savo akis regiu tavo putlius žandukus ir vos pramerktas akutes, o taip norisi prisiglausti tave prie savęs, bet tai padarysiu tik vėliau, tave išneša, kad pamatytų tėvelis...Štai toks buvo tavo gimimas įsimintinas ir nepakartojamas.