rupestelis
2007 06 01, 09:48
QUOTE(Amry @ 2007 06 01, 09:44) nu tikrai geras nu aš tai manau taip - jei nėr pagrindo, tai kam tie įtarinėjimai...  pažįstu 1 porą, kur ji (bent jau jis taip sako) vos ne apatines kelnaites jo tikrina  neįsivaizduoju tokio gyvenimo... o dar ne temą, atsiprašau, bet irgi labai geras bajeris:lotuliukas: sm skaičiau, kaip tikrina vyrus-tipo įmerki į vandenį jo.... ir regis jei iškyla-tai kaltas  va čia tai lygelis  prisižvengaiu nereliai
QUOTE(rupestelis @ 2007 06 01, 10:48) pažįstu 1 porą, kur ji (bent jau jis taip sako) vos ne apatines kelnaites jo tikrina  neįsivaizduoju tokio gyvenimo... nu čia jau  reik turėt... Aš ir nelabai įsivaizduoju, kad galėčiau taip... Ir vyras kaip mane tokią pakęstų nelabai numau...
rupestelis
2007 06 01, 09:58
QUOTE(Amry @ 2007 06 01, 09:55) nu čia jau  reik turėt... Aš ir nelabai įsivaizduoju, kad galėčiau taip... Ir vyras kaip mane tokią pakęstų nelabai numau...  na...jei matyt panašūs...jis jai uždraudė su manim bendraut  tai ji net į mano skambutį neatsiliepė  išprotėję ar ne?
litavkasam
2007 06 05, 20:10
QUOTE(rupestelis @ 2007 05 25, 14:11) Na bet jinai ATLEIDO  Vadinasi vienas kito verti... Moterys irgi gyvatės geros, kartais dar blogesnės..... O kartais tiesiog neatskiria bailio nuo vyro, kartais meilė akla būna... Kartais moterys nepakankamai save gerbia.
QUOTE(rupestelis @ 2007 06 01, 10:58) na...jei matyt panašūs...jis jai uždraudė su manim bendraut  tai ji net į mano skambutį neatsiliepė  išprotėję ar ne?  Čia kaip sako liaudis "Atitiko kirvis kotą" arba "Du batai - pora".... Bepročiai mano akimis žiūrint... Nu nesuprantu tokių žmonių..
QUOTE(amika @ 2007 05 20, 20:16) Mane paliko draugas nescia del kitos merginos, paskui buvo sugrizes ir po to kai gime lelius ir jam suejo 1 men -liepe mum issikraustyt....dabar gyvena su ta kita. Negi vyrams neskauda sirdies kai palieka dar negimusi savo vaikuti....arba kai jis gime? Negi neskauda palikt ir atsisakyt savo kuno ir kraujo del kazkokios moters, kuri gali but ne pirma ir nepaskutine? labai butu idomu suzinot vyru nuomone....aciu skaudu  banaliai skamba,bet geriau isgyvent dabar nei vaikas didesnis bus  o tada butu dar skaudziau isgyventumet abu  stiprybes
anaida8
2007 07 11, 19:00
Toks ten ir vyras, kad besilaukiančią palieka  tiesiog bėga nuo atsakomybės, o apie meilę ir jausmus nebegalvoja. Manai, kad su kita bus kitaip. Yra vyrų kategorija kurie linkę lakstyti paskui naujesnius sijonus ir tai nieko nepadarysi, tik blogai ,kad moterys per vėlai supranta su kuo bando susieti gyvenimą.
*#Orinta#*
2007 07 11, 19:16
QUOTE(Medinis @ 2007 05 21, 17:05) O kada palikt? Šiuo atveju jūs jam ne paskutinė ir tiek. Palikti tada kai dar vaiku neprisidirba ,manau ir taip visiems aisku,o nemetit ju po visa pasauli,tai su viena tai su kita
QUOTE(anaida8 @ 2007 07 11, 20:00) Toks ten ir vyras, kad besilaukiančią palieka  tiesiog bėga nuo atsakomybės, o apie meilę ir jausmus nebegalvoja. Manai, kad su kita bus kitaip. Yra vyrų kategorija kurie linkę lakstyti paskui naujesnius sijonus ir tai nieko nepadarysi, tik blogai ,kad moterys per vėlai supranta su kuo bando susieti gyvenimą.  gryna tiesa, kartais per vėlai pamato ar tiesiog anksčiau nenori matyti ką renkasi į vyrus  ne visi tokie toli gražu, bet tokių gaidžių irgi daug
QUOTE(amika @ 2007 05 20, 20:16) Mane paliko draugas nescia del kitos merginos, paskui buvo sugrizes ir po to kai gime lelius ir jam suejo 1 men -liepe mum issikraustyt....dabar gyvena su ta kita. Negi vyrams neskauda sirdies kai palieka dar negimusi savo vaikuti....arba kai jis gime? Negi neskauda palikt ir atsisakyt savo kuno ir kraujo del kazkokios moters, kuri gali but ne pirma ir nepaskutine? labai butu idomu suzinot vyru nuomone....aciu paprasciausiai jis paliko tada kai maziausiai buvo prisirises prie vaiko...nepyk,bet nestumas nevisus vyrus "padaro" tevais,maniskis pasijuto teciu tik daugmaz kai teko mazium pasirupinti
gabijušas
2007 07 13, 11:56
o kai kartu pagimdo , dvi savaites atbuna ir palieka...?
Medinis
2007 07 13, 12:02
QUOTE(gabijušas @ 2007 07 13, 12:56) o kai kartu pagimdo , dvi savaites atbuna ir palieka...?  Tai gal jums pasakė? Jūsturėtumėte žinoti ir kitoms pasakyti...
gabijušas
2007 07 13, 12:02
ne man nepasake, mane tiesiog paliko...
Medinis
2007 07 13, 12:07
QUOTE(gabijušas @ 2007 07 13, 13:02) ne man nepasake, mane tiesiog paliko...
Tai gal numirė žmogus? Dingo ir viskas, niekas jo nematė, niekas jo negirdėjo...
gabijušas
2007 07 13, 12:14
mate ir girdejo... ir as maciau tik negalejau suvokt, kaip galima taip pasielgti,,., bijau su tavim medini diskutuoti,,, nes tu situacijos nezinodamas komentaru grieztu prirasysi,., o man dar sirdi skauda nors jau 5 men. praejo tai gal nereikia.. tiesiog parasiau pamacius tema ir tiek..
Medinis
2007 07 13, 12:18
QUOTE(gabijušas @ 2007 07 13, 13:14) mate ir girdejo... ir as maciau tik negalejau suvokt, kaip galima taip pasielgti,,., bijau su tavim medini diskutuoti,,, nes tu situacijos nezinodamas komentaru grieztu prirasysi,., o man dar sirdi skauda nors jau 5 men. praejo tai gal nereikia.. tiesiog parasiau pamacius tema ir tiek..
Nesu aš toks baisus. Be reikalo neskaudinu. Bet patikėti, kad vyras vieną kartą negrįžo iš kažkur ir nuo to laiko nebuvo nei kokio pokalbio, nei jokio kontakto negaliu.
gabijušas
2007 07 13, 12:29
buvo pokalbis zinoma.. ir ne tik... skaudino iki pat dabar nors pats paliko.. ir ne del kitos... sudetinga situacija.. gal susiimsiu ir papasakosiu veliau.. tiesiog ar gali vyras sakyt, kad gal jau ir padare klaida kad gal ir griztu, bet jau tiek apie zmona privares tevams , draugam,s ir visiems aplink noredamas save pateisint, kad tipo kelio nebera atgal.. cia labai labai trumpai, be smulkmenu..
Medinis
2007 07 13, 13:00
QUOTE(gabijušas @ 2007 07 13, 13:29) tiesiog ar gali vyras sakyt, kad gal jau ir padare klaida kad gal ir griztu, bet jau tiek apie zmona privares tevams , draugam,s ir visiems aplink noredamas save pateisint, kad tipo kelio nebera atgal.. Gali. Šiam pasaulyje tiek visko būna...
Linushi
2007 07 19, 09:30
ziaurus tie vyrai...idomu kaip jie pasijustu jei moteris pagimdzius ji paliktu su vaiku...aisq tokiu reta, bet buna...nes tik del to pilneja vaiku namai...siaip istikro pati nepalikciau savo vaiko, bet per daug ir nesmerkiu tu motinu kurios palieka naujagimius...matomai cia depresijos padariniai...palieka vyrai, per smarkiai isgyvena ir to pasekmes, labai liudnos...moterys su vyrais gyvendamos isgyvena pogimdyvines depresijas, o cia jei palieka, tai nzn net kur detis...
perskaicius visus komentarus, niekaip negaliu suprast, kaip moterys, kurias palieka nescias ar jau pagimdziusias, izeidineja visaip, zemina, gali atleist...nzn...kaip gali tiket po to tuo zmogum, kai tiek skausmo suteike...nzn kokia cia meile turi buti...as neisivaizduoju
rupestelis
2007 08 01, 13:28
QUOTE(gabijušas @ 2007 07 13, 12:29) tiesiog ar gali vyras sakyt, kad gal jau ir padare klaida kad gal ir griztu, bet jau tiek apie zmona privares tevams , draugam,s ir visiems aplink noredamas save pateisint, kad tipo kelio nebera atgal.. cia labai labai trumpai, be smulkmenu.. vyras sakyti gali, bet ar realiai taip gali būti, jei yra jausmai?  man tai dzin tėvai, draugai, kaimynai ar dar kas?  tai mano gyvenimas ir mano reikalas, net jei būčiau nžn ko priklabėjęs (ati kaip supratau reiškai žodis privaręs)
paulius.sav
2007 08 01, 22:08
Sveiki,
pabandysiu dar viena versija pasakyti, kurios, matau, moteriskame kolektyve nelabai aptarinejat.
Kai moteris pastoja, ji po truputi pradeda keistis, tiek del hormonu, tiek del visuomenes poziurio, tiek ir del savo ruosimosi buti motina. Ilgainiui, ji pradeda vis maziau demesio skirti vyrui. Jei nestumas buna komplikuotas ar kaupiasi baimes del busimos motinystes, moteris tampa irzlensne, prasideda pykcio priepoliai, siaip tampa labilesne, nebevaldo emociju. Tam itakos turi ir hormonai manau.
Taigi net nekalbant apie vyro savijauta, santykiai seimoje pradeda blogeti, atsiranda daugiau barniu ir nesusikalbejimu. Vyras yra verciamas jausti kaltu, del blogos savijautos ir kitu busimu problemu ar baimiu. Dalis moteru pradeda elgtis kaip vaikai, netramdo savo emociju ir isteriju.
Keiciasi arba mazeja vyro ir moters bendravimas, didziaja moters mastymo ir kalbejimo dali uzima vaikas ir gimdymas. Pokalbiai apie bendrus jausmus ir kitus bendrumus smarkiai mazeja. Jau neminejau sekso. Jo pradeda visai mazeti arba jis moteriai tampa nebeidomus. Vyras paprastai dar turi jegu kenteti, todel sypsosi ir sako, kad viskas gerai.
Gimus kudykiui prasideda kosmaras. Moteris pavargusi, neisimiegojusi, nezino ka su tuo vaiku daryti, vyrui staiga tenka ne tik pilnai apsitarnauti, bet ir padeti moteriai. Kuriam laikui vyras tampa geriausiu atveju aptarnaujanciu personalu. Vaikutis naktimis verkia, vyras neisimiega, moteris ant jo pyksta, kad mazai padeda. Abu pervarge ir pikti.
Netrukus atslenka pogimdymine depresija. Moteris jauciasi izoliuota, nuotaikos nuolat kinta, kaip nesibaigiantis pms. Pradeda prie visko kabinetis, niekas negerai. Sekso trukumas vyra jau varo is proto, jis tampa irzlus ir nebesivaldo.
Galu gale vyrui pradeda ciuozti stogas (moteriai jis senai jau nuvaziaves). Vyras nors myli savai vaika, nebegali pakesti nuoaliniu rietenu ir pykciu, demesio stokos ir sekso trukumo. Pradeda veliau grizti namo, atsipalaiduoja su draugais prie alaus ar flirtuodamas su kokia bendradarbe. Moteris tai jaucia ir dar daugiau pyksta.
Taigi, viskas dabar priklauso nuo keliu salygu
- kaip labai vyras myli moteri - kaip labai moteris moka valdytis - ar yra buitiniu problemu - ar ilgai vyras gali iskesti be sekso - ar moteris sugeba isvengti visisko sumamejimo
Kol nebuvau tokioje situacijoje, niekada nesupratau, kodel vyrai pabega nuo savo moterisku, kurios turi maziukus vaikiukus. Kartais buna kosmaras. Man pavyksta atsilaikyti, bet ne visi turi tiek kantrybes. Kai esi kaltinamas viskuo kuo tik galima, neitinki ir esi nuolat pielinamas del visko.
Manau, dauguma moteru nesupranta, kaip sunku psichologiskai tapti tevu, o ypac susitvarkyti su naujai iskepta mamyte. Buvo cia kelios diskusijos, kuriose moterys dalinosi savo vyro aprekimo nuotykiais ir tuo labai didziavosi. Kokios jos vriednos, o vyrai kaip jas graziai iskencia.
Todel nepulkit teisti ir visos kaltes versti vyrams. Jei vyras nera pasiruoses tapti tevu, tai jokios asaros nepades. Jei jis jusu nemyli, del vaiko tikrai nepamils. Jei jau sunkiai sutariate, vaiko atsiradimas tik dar labiau paastrins problemas. Jei vyrui svarbus seksas, jo trukumas ves ji is proto.
Prisiminkit, kad nieko nera uz dyka. Kad jus sugundytu, vyrai stovi ant ausu. Taigi, jei norite gauti is ju meiles irgi teks stoveti ant ausu. Nemalonu, zinoma, taciau veliau nesiskuskite, kad kon nors truksta.
Littera
2007 08 02, 10:32
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 01, 23:08) Sveiki, pabandysiu dar viena versija pasakyti, kurios, matau, moteriskame kolektyve nelabai aptarinejat. Tėčiams reikėtų eiti į parengiamuosius tėvų kursus, daugiau pabendrauti su tais tėvais, kurie sugebėjo jais tapti, neišduodami savo žmonų, domėtis iš anksto apie galimas krizes. Ir tiesiog laukti. Pas mus šeimoje sekso trūkumo nebuvo. Juk pamaloninti vienas kitą galima įvariais būdais. Tiesiog reikia atvirai apie tai kalbėtis, ko kuris norėtų....Gerbti vienas kitą, palaikyti, kai sunku... Moteriai tai tikrai labai sunkus periodas. Nėštumas ir gimdymas tikrai išsekina kaip reikalas. Sulaukusi šiuo sunkiu jai laiku moteris dėmesio, supratimo ir palaikymo, praėjus šiam sunkiajam periodui (patikėk, vaikai ūgteli labai greitai) atsilygins vyrui šimteriopai, o, jei kaupsis nuoskaudos, bus labai sunku, paaugus vaikams sutvirtinti santykius... Mūsų šeimai tai jau praeitas etapas. Manau, jį įveikėme pakankamai sėkmingai. Man sunkiausia buvo socialinė izoliacija nuo darbų ir mokslų... Nes esu darboholikė iš prigimties... Daugiau komplimentų sakyk žmonai, siuprizų padaryk, pamatysi, kaip viskas gali auktyn kojomis apsiversti, kai moteris pajunta, kokia ji ypatinga, žavi ir patraukli savo vyrui. Kiekviena svajojame pasijausti karaliene. Tada ir dėl vyro galime padaryti bet ką...
rupestelis
2007 08 02, 10:51
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 01, 22:08) Taigi, viskas dabar priklauso nuo keliu salygu - kaip labai vyras myli moteri - kaip labai moteris moka valdytis - ar yra buitiniu problemu - ar ilgai vyras gali iskesti be sekso - ar moteris sugeba isvengti visisko sumamejimo tai butent-kiek vyras myli moteri ir moteris ji  butinas tarpusavio supratimas. jei moteris myli vyra, ji stengsis bent jau paaiskinti, kodel viskas taip vyksta-ji suirzusi, pyksta be priezasciu, etc...as labai blogai jauciuosi, mums 1 trimestras, tai stengiuosi bent jau paglostyti vakare saviskiui nugaryte-jis tai be galo megsta  ir be abejo-seksas-na net jei labai blogai jautesi, kai uzveda-viskas imanoma, nei karto nesu atsisakiusi...na ne 20 metu, kad nesuprasciau, kaip tai svarbu, tuo labiau kad musu santykiai tuom praktiskai gristi  tai va-atgal gaunu labai daug, tiesiog esu aptarnaujama, nors pries darydama vaikuti suokiau, kad busiu stipri ir niekas nepasikeis  irzli nesu, 1 karta tiesa uzsipuoliau del visu vyru nuodemiu, bet atsiprasiau ir paaiskinau, kad pati nesuprantu, kas man cai sove i galva. tiesiog buna dienu, kai negaliu is lovos atsikelti...karta mane kazkaip supranta... sumamet nesiruosiu tikrai taip, pauliau, visa tai ka tu rasei, tiesa, ir nemanyk, kad mes, moterys, to nesuprantam...bet siais konkreciais temos atvejais nelabai tinka-abi paliko per daug greitai mano galva  ir tokie pasiaiskinimai "privare draugams ir tevams" mazu maziausiai nerimtai atrodo, jei zmones brandus ir myli 1 kita...cia greiciausiai branda ir meile nekvepia...
paulius.sav
2007 08 03, 00:04
hmm, iskilo klausimas. Kodel vyrus kaltinat nebrandumu ar nenoru prisiimti atsakomybes? Kodel jie turi buti "vyriskais" ir "atsakingais", o tai yra daryti kaip jums to norisi. Juk jei mergina nera subrendusi seksui, tai vyras ja privertes buti subrendusia butu elementarus prievartautojas. O tai jei vyras nenori seimos, tai jau jus turit teise ji i tai painioti.
Patarimas, buti uz save atsakingomis ir visomis savo isgalemis stengtis, kad vyras, jusu nuomone nesubrendes seimai jums nepadarytu vaiko. Ir tai jusu galiose. Butu vyriskos kontracepcines tabletes, manau dauguma "nesubrendeliu" jas su malonumu gertu. Sakot butu salutiniu poveikiu, nebeda, nuo geru vakareliu irgi buna daug salutiniu poveikiu. As nebandau suversti kazkokios mistines atsakomybes ant jusu peciu, tiesiog sakau, kad reikia savo laimei savimi rupintis.
Be to, bandykit ieskoti ilgalaikiu santykiu ar seimos su zmogum, kuris to is tiesu, ir nuosirdziai nori. Nes dazniausiai, vyrai pasiduoda (kas yra geda vyru giminei) ikalbami tuoktis ar sudaryti ilgalaike partneryste. Jei moterys labiau save myletu, gerbtu savo nepriklausomybe, neskubetu su santykiais, tai ir maziau skirybu butu, maziau paliktu vaiku.
Tikiuosi, teisingai supratot, atsiradus vaikui, vyrai turi apsiimti dali pareigu, tiek kiek gauna teisiu i vaika. Dazniausiai nei tu, nei anu daug moteris nenori perleisti. O vaiko auginimas ne seimoje - sunkus dalykas, laimes nepriduoda, todel butu puiku, neprisidaryti ju jei nera aiskiu santykiu, nes priemoniu apsaugai tikrai yra. Na o jei jau taip atsitiko, tiesiog nesiparinti.
Turtingasis kurmis
2007 08 03, 01:23
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 03, 00:04) hmm, iskilo klausimas. Kodel vyrus kaltinat nebrandumu ar nenoru prisiimti atsakomybes? Kodel jie turi buti "vyriskais" ir "atsakingais", o tai yra daryti kaip jums to norisi. Juk jei mergina nera subrendusi seksui, tai vyras ja privertes buti subrendusia butu elementarus prievartautojas. O tai jei vyras nenori seimos, tai jau jus turit teise ji i tai painioti. Aukso žodžiai, tik taip ir ne kitaip  Santuoka reikalinga kam? Kad įteisintų palikuonis ir aprašytų turtinius santykius. Nori kūdikio be santuokos - esi lygiai taip pat neatsakinga, kaip ir vaiką darantis vyriškis. Kas dar blogiau - moteris žino ar numano, kada jai reikia saugotis labiausiai, o vyras apie moteriškus ciklus nelabai nusimano, nebent turi arklišką uoslę ir yra ginekologas  Bet šiaip, gaila, kad taip atsitiko, ir tikėkimės, kad nebus taip, kad kitoje šeimoje negalės turėti vaikų ir paskui graušis visą gyvenimą... O logika gali būti tokia - jeigu jam buvai tik gražus žaisliukas, tai formai sugedus, tave pametė. Arba jau mąstė apie tai ir kūdikio atsiradimas pastūmėjo viską baigti greičiau, kad kūdikis nepažintų tėvo. Nors man sunku tai suprasti, tiesą sakant.
rupestelis
2007 08 03, 09:31
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 03, 00:04) hmm, iskilo klausimas. Kodel vyrus kaltinat nebrandumu ar nenoru prisiimti atsakomybes? Kodel jie turi buti "vyriskais" ir "atsakingais", oje aš tai tikrai vienos pusės konkrečiai temos atveju nekaltinu man tai viskas pakankamai paprasta. na merginos tikrai per daug reikalaujam iš vyriškių. juk jiems kiek nori kalk į galvą PMS simptomus, kas yra nėštumas, etc, nelabai jei tai supranta ir ilgos ir daug užuojautos tikėtis tikrai nereikia. juk vyrai tikrai ilgai neslaugo sergančių žmonų ar vaikų-eina lengviausiu keliu-susiranda kitus....na tiesiog taip yra gamtos surėdyta- jiems svarbu giminės pratęsimas, pats procesas, ne vaikai, nėra labai svarbu su kuo ir kaip, o mums gamtos duota rūpintis, jaustis atsakingai, kad tie palikuonys būtų saugūs...na...yra išimčių, sutinku, bet tikrai jos labai retos...ir nereikia vieniems ant kitų širsti: mes moterys-jūs vyrai. ir tik tarpusavio, dar kartą pabrėžiu, o ne tik vyrų, supratimas ir branda gali auginti santykius...na...nebent pasitaikytų karšta pupytė vyro kelyje-tada ko gero neikas nepadėtų  :lotuliukas:nulėktų liežuvėlį iškišęs  Zinot ką dar pagalvojau-jums vyručiai paprasčiausiai pasisekė kad Lietuvoj gimėt-visos gražios, lieknos, kas antra modelis, bepigu lakstyt nuo žiedelio prie žiedelio ir išsikalinėt kiekvienam lochui, baisuokliai jūs
Perla=)
2007 08 10, 10:28
QUOTE(amika @ 2007 05 20, 20:16) Mane paliko draugas nescia del kitos merginos, paskui buvo sugrizes ir po to kai gime lelius ir jam suejo 1 men -liepe mum issikraustyt....dabar gyvena su ta kita. Negi vyrams neskauda sirdies kai palieka dar negimusi savo vaikuti....arba kai jis gime? Negi neskauda palikt ir atsisakyt savo kuno ir kraujo del kazkokios moters, kuri gali but ne pirma ir nepaskutine? labai butu idomu suzinot vyru nuomone....aciu Nesuprantu, kaip jie gali sitaip elgtis, kaip gali palikti savo kudikelius.Stiprybes tau auginant savo maziuka
paulius.sav
2007 08 10, 10:38
Perla, paskaityk ka anksciau rasiau, mano nuomone, ten buvo tik vienos puses versija. Be to, vyrai jau pradejo imunizuotis nuo moteru manipuliavimu nestumu ir vaikais (nekalbu apie konkretu amikos atveja, nes jo nezinau). Ir moteris, ir vyras turi labai labai atidziai rinktis su kuo tureti vaikus. Dabar yra pakankamai priemoniu saugotis.
QUOTE(amika @ 2007 05 22, 16:20) tai tu idealus tetis ir vyras...bet ne visi tokie...  ot tai idealybė, užtai kad nepalieka  šaunuolis nebent todėl, kad nebijo mamkoms pareikšt išdidžiai
QUOTE(rupestelis @ 2007 05 25, 13:56) na va matai, tavo tėtis rado jam skirtą puselę o šiaip...per daug vyrų nesmerkiu...aš tikrai nesu apkūni, na greičiau jau liesa, bet ir 1-as vyras rodydavo, kur reiktų nupjaut, kad būčiau ideali, ir antras sako apie pilviuką: jei taip toliau, tai... na jie tokie yra, juk myli akimis... Gautų per makaulę ir dar paprašytų, jei drįstų rimtai sakyt, kad aš stora dėl nėštumo Abejoju, kad kada taip būtų, nes jis džiaugiasi, aš jam su pilvuku pati gražiausia, ir pyksta jei paslapstyt noriu (man dar tik 5 menesiai). Paulius sav labai viską gerai aprašė. Aš dažnai nesivaldau, ir nesistengiu valdytis, vapšie nervai nelaiko, esu kažkokia ragana, dar ir vitaminų dėl neštumo negaliu gert, kad nervai susitvarkytų, bet maniškis labai mane supranta  Retai kada pratrūksta. Va ir šiandien iškoliojau, apvadinau, grįžo, bučiuoja, myli, viskas gerai, man kaip akmuo nukrito tas pyktis. Gal kartais gerai, kai žmonės skirtingi, kas būtų, jei abu būtume degtukai...
paulius.sav
2007 08 10, 23:35
Abo, mane stebina tavo pasitikejimas savimi, nesakau, kad yra del ko nerimauti, tik nemanau, kad ilgai tavo vyrui tie nervai laikys. Nors nenoriu pries tave nieko asmeniskai blogo sakyti, taciau tas moteru nesivaldymas pykti isliejant ant mylimo ir mylincio vyro yra baisiausias dalykas. Cia kaip moters musimas ar terorizavimas, o gal dar blogiau. Nors vyrai tvardosi, taciau nemanau, kad tavo zodziai jam i sirdi neina. As prisimenu kiekviena mano zmonos man pasakoma pikta zodi, nors ir stengiuosi i tai nereaguoti. Taciau po truputi tos nuoskaudos kaupiasi ir visai nesinori buti kieno nors, net ir mylimo moters bokso kriause, ant kurios ji savo nervus issilieja.
Kai paskaitai tokius pasakymus, tai visai kartais negaila, kad palieka, taciau realybeje zinau, kad palieka ramias ir geras, o "raganas", kaip tu, toliau kencia ir myli. Gal tiesiog vyrui pasamoneje pikta zmona asocijuojasi su mylincia, bet barancia motina. Reikia pripazinti, kad pasaulyje pilna ir sadistu, ir mazochistu, ir spresti is primo zvilgsnio negalima.
Man kazkaip atrodo kad tas "nesciuju palikimas" per daug sureiksminamas... cia tas nestumas traktuojamas kaip kokia negalia ar liga, kad butu gailima moters ir mazdaug "palaukt" o tada jau palikti...  Sutinku, kad jei nors vienas is partneriu nera pasiruoses tureti vaiku, gali buti issiskyrimas kaip tik del to nestumo, gal del baimes atsakomybes... nezinau, kuo nesutikciau tai tikrai ne del sekso... (nebent abiem po 15- 16 metu ir hormonu audros)... pavyzdziui jei mano vyras sakykim sirgtu kokiu plauciu uzdegimu, butu jam temperatura, jis ilga laika tikrai nenoretu sekso, tai cia jau pakankama priezastis skirtis  ... nesamone... o del figuros... taip pat atrodo nesuprantamai, nebent jau minetas atvejis kai abiem sesiolika ir vyr.g atstovui geda pries draugus stora drauge turet  , o siaip manau buna ivairiausiu priezasciu, ir nepriklausomai nuo to nescia ar nenescia, skiriasi poros po to taikosi, vel skiriasi.... toks gyvenimas
paulius.sav
2007 08 13, 06:55
ngute,
hmm, teisingai rasai, pritariu. Taciau nestumas yra extremali padetis, kai moteris negali buti tokia pat aktyvi ir savim pasirupinanti, kaip kad vyras.
O del sekso visai nesutinku. Jei tavo vyras sirgtu 6 ar daugiau menesiu, tai manau turetum teise ir nuosalyje surasti sekso. Nes nezinau, kaip jus, bet daugiau nei 6 menesius netureti sekso, tai jau visiskas pravalas, stoga raunantis ir siaip savanoriska inkvizicija. Pats buvau sitoje situacijoje ir zinau ka sneku. Nezinau kiek ilgai as ta frustracija nesiosiu. Juk tada ne tai kad moteris bloga del visko pasidaro, o net ant vaiko pykt pradedi, kad gyvenima sugriove.
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 13, 07:55) 1. O del sekso visai nesutinku. Jei tavo vyras sirgtu 6 ar daugiau menesiu, tai manau turetum teise ir nuosalyje surasti sekso. Nes nezinau, kaip jus, bet daugiau nei 6 menesius netureti sekso, tai jau visiskas pravalas, stoga raunantis ir siaip savanoriska inkvizicija. 2. Juk tada ne tai kad moteris bloga del visko pasidaro, o net ant vaiko pykt pradedi, kad gyvenima sugriove. 1. keistai jūs čia man atrodo šeimoje viskas remiasi į sąmoningą susitarimą, o ne tik fiziologinius poreikius. jei vyras sekso su nėščia žmona nenori, tai jis turi teisę į kairę sukt? o jei žmona nori? o jei visą nėštumą ligoninėj ar lovoj guli, irgi ta vyro "kairės" teisė išlieka? 2.
paulius.sav
2007 08 13, 09:04
Doris,
tipo jei tavo vyras i jura isplauktu ar i ekspedicija metams, tai gal butu ir bendram labui, bet tu juk zmogus esi, o ne koks atsiskyrelis. Arba tipo vyras i jus demesio nekreiptu ir sakytu, kad turi kenteti, nes taip "susitarta". Seima atsirado del fiziologinio poreikio vaikus apsaugoti ir auginti, o morales tik veliau atejo.
Nu tipo moteris, kai jai pms ar nestumo metu turi teise buti nelaiminga ir pykti ant vyro, nes jai matot hormonu audros, o tai diedas neturi teises del tos pacios priezasties is proto kaurstytis?
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 13, 10:04) 1. tipo jei tavo vyras i jura isplauktu ar i ekspedicija metams, tai gal butu ir bendram labui, bet tu juk zmogus esi, o ne koks atsiskyrelis. Arba tipo vyras i jus demesio nekreiptu ir sakytu, kad turi kenteti, nes taip "susitarta". Seima atsirado del fiziologinio poreikio vaikus apsaugoti ir auginti, o morales tik veliau atejo. 2. Nu tipo moteris, kai jai pms ar nestumo metu turi teise buti nelaiminga ir pykti ant vyro, nes jai matot hormonu audros, o tai diedas neturi teises del tos pacios priezasties is proto kaurstytis? 1. norėjau jau pirmai apie tolimus darbus parašyt, bet susilaikiau. tai dėl bendro labo reiktų susitart, kad abu laisvi tiems metams, o ne tik vyras po lebediam eit  ar taip tinka? 2. aš manau, kad viskas priklauso nuo perspektyvos. kai pastoji netyčia, labai svarbios patampa asmeninės teisės ir laisvės. kai to ilgai lauki, asmeniškumai lieka šiek tiek nuošalėje. mano supratimu, subrendusių žmonių nutarime turėt vaiką, ne tik moteris turi imtis atsakomybės ir suvokt sprendimo pasekmes. abu turi suvokt, kad nėštumas nėra natūrali moters būsena, kurios poveikio pirmo nėštumo pradžioje pati moteris net negali įvertint. aišku, labai super, kai ir nėštumo metu noris moteriai sekso. bet jei tikrai nėra jai potraukio ar mediciniškai nerekomenduojama ir vyras pradeda kilot savo teises į nenutrūstamą ir periodišką seksą, tai apie kokį brandų požiūrį galim kalbėt? jei mano vyras tikrai mums tokiu svarbiu metu pradėtų apie seksą teises kilot, tikrai likčiau lengvai nesupratus...
rupestelis
2007 08 13, 09:46
na...kaip visada vyrams svarbiausia tema yra seksas. moteriškės kol to nesuprasim, teks gyvent vienoms mane tik šiek tiek glumina, kokį seksą paulius turi omeny-ar būtinai reikia "kišti" į moterį, nesvarbu savą ar svetimą?  juk bent jau mano įsivaizdavimu yra ir ne tokių primityvių savęs pamaloninimo formų?
fotopuka-s
2007 08 13, 13:54
tikras vyras savo vaiku niekada nepalieka... kazkur girdejau, sako tetis yra ne tas kuris padare, o tas kuris uzaugino... bet ir kita situacija (mano panasi), esi tikras tetis o tavo vaikai gyvens su kitu teciu, jie ten auklejami, jie turi ten namus, jie valgo zaidzia ir daugiau laiko praleidzia su naujuoju teciu, tai tikrasis norim mes to ar nenorim atsiduria antrame plane.... metu vaikas tikraji teva pamirsta po menesio, triju metu vaikas mazdaug po puses metu nebeprisimena, jei tetis nesirodo visiskai... tai kad tave paliko yra daugiau nei ziauru... cia mes galim kalbeti iki begalybes, susirasi kita, pamils ir tt. aisku, kad taip, juk nebliausi istisas dienas. reikia kurti kluba koki, visu tu kurie yra palikti  ))
paulius.sav
2007 08 13, 14:48
Fotopuka, tik nereikia lia lia, palieka dazniausiai vyrai. Todel kaip vyras nedristu smerkti tu kurie palieka. Matyt nera lemta ir viskas. Ner ko cia parintis, reikia i ateiti ziureiti. Nei moterys neturi su nemylimu kankinktis, nei vyrai. Ir nieko cia deti vaikai, nes ne tik del ju gyvenam. Ir nereikia jais santazuoti kitos puses, kad pasiliktu.
Littera
2007 08 13, 15:21
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 13, 15:48) Fotopuka, tik nereikia lia lia, palieka dazniausiai vyrai. Todel kaip vyras nedristu smerkti tu kurie palieka. Matyt nera lemta ir viskas. Ner ko cia parintis, reikia i ateiti ziureiti. Nei moterys neturi su nemylimu kankinktis, nei vyrai. Ir nieko cia deti vaikai, nes ne tik del ju gyvenam. Ir nereikia jais santazuoti kitos puses, kad pasiliktu. Vyrams prieš pasėjant sėklą gal vertėtų pamąstyti, ką jaučia tai moteriai, su kuria leidžiasi į intymų dviejų žmonių ryšį... Gal jei žmonės mylėtųsi tik mylėdami mažiau problemų kiltų... Dabar žmonės labai nebekantrūs. Nebesugeba išlaukti, kol atkeliaus tas jausmas į širdį...Krenta su bet kuo kas gražiau užpakalį pavizgina į lovą, o po to ir ant žemės tenka bumptelėti, kai nauja gyvybė pradeda belstis...
paulius.sav
2007 08 13, 17:02
Littera, cia matyt siaip, teoriskai, paistai. Seksas yra jega ir jei visi prades myletis tik po vestuviu, tai bus daug baisiai nepatenkintu zmoniu. Nes meile labai trumpai kompensuoja trukumus lovoje. Turejau as mergaite anksciau, visas ja isimylejes buvau, super bendravimas, bet kai i lova po keliu menesiu isokom, supratau, kad bus blogai. Na ir nuojauta neapgavo, visos meiles greitai baigesi, kai supratau, kad lovoje nieko gero nebus.
Jei pvz pradedate su vaikinu draugauti juk nezinote kaip jis i santuoka ziuri. O gal jis is principo nenori vesti. Ir sakytu, turi susitaikyti jei myli, idomu kiek ilgai taikytumetes. Jum socialinis statusas svarbus, kaip vyrams lovos reikalai. Todel sekso nestumkit i sona, jei norit stabilios seimos.
Littera
2007 08 14, 08:39
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 13, 18:02) Littera, cia matyt siaip, teoriskai, paistai. Seksas yra jega ir jei visi prades myletis tik po vestuviu, tai bus daug baisiai nepatenkintu zmoniu. Nes meile labai trumpai kompensuoja trukumus lovoje. Turejau as mergaite anksciau, visas ja isimylejes buvau, super bendravimas, bet kai i lova po keliu menesiu isokom, supratau, kad bus blogai. Na ir nuojauta neapgavo, visos meiles greitai baigesi, kai supratau, kad lovoje nieko gero nebus. Jei pvz pradedate su vaikinu draugauti juk nezinote kaip jis i santuoka ziuri. O gal jis is principo nenori vesti. Ir sakytu, turi susitaikyti jei myli, idomu kiek ilgai taikytumetes. Jum socialinis statusas svarbus, kaip vyrams lovos reikalai. Todel sekso nestumkit i sona, jei norit stabilios seimos. Žinai, nesu tiek kvaila, jog tokius dalykus man aiškintum Seksas po vestuvių ir seksas tarp dviejų mylinčių žmonių - du nebūtinai adekvatūs dalykai.... Be to, tai nėra nepajudinama sritis. Čia labai daug kas priklauso nuo vyro pastangų. Sugebėti atpalaiduoti moterį...
rupestelis
2007 08 14, 13:03
QUOTE(Littera @ 2007 08 13, 15:21) Vyrams prieš pasėjant sėklą gal vertėtų pamąstyti, ką jaučia tai moteriai, su kuria leidžiasi į intymų dviejų žmonių ryšį... Gal jei žmonės mylėtųsi tik mylėdami mažiau problemų kiltų... Dabar žmonės labai nebekantrūs. Nebesugeba išlaukti, kol atkeliaus tas jausmas į širdį...Krenta su bet kuo kas gražiau užpakalį pavizgina į lovą, o po to ir ant žemės tenka bumptelėti, kai nauja gyvybė pradeda belstis... na labai gražiai parašyta aš tai būsiu paprastesnė: kažkodėl dauguma vyrų, ypač lietuviški runkeliai, iki šiol galvoja, kad už vaikų atsiradimą/neatsiradimą, gerą seksą, santykius ir taip toliau ir taip toliau, atsakingos moterys  neveltui užsienyje lietuviški "jaunikiai" niekam nereikalingi su savo tokiu požiūriu  moterys tuo tarpu graibstomos  pripratę mes cackintis su jais...runkeliai kaip gi kitaip pavadinsi...
Burbulytis
2007 08 14, 13:06
QUOTE(amika @ 2007 05 21, 12:02) tai vat ir nesuprantu vyru psichologijos, todel ir norejau ju komentaru... Na tokie vyrai zmoniu vardo neverti, gal as cia ziauriai, bet tai tiesa, padaryti vaikiuka tai gabus, bet tuo niekas nesibaigia...Na, tikiuosi, kad tau daugiau neteks susidurti su tokiu nieksu ir kazkada surasi mylima ir mylinti zmogu, kuriuo bus galima pasitiketi...
paulius.sav
2007 08 15, 13:09
Griztant prie temos....
Pabandykit atsakyti, kodel vyrai palieka nescias moteris? Kodel jie turetu elgtis kitaip?
Todel, kad jums kitaip norisi - ne atsakymas. Juk zinom, kad daugumos jusu nera palike, todel panagrinekim kodel is isores labai padorus vyrai taip elgiasi? Kuo buvimas su savo vaiko motina del vaiko yra pateisinamas? Kodel tai suplakama su tevyste, ty poziuriu i vaika?
Turiu drauga, kuris per neatsarguma pasidare vaika su siaip vos pazistama mergina. Jam vaikas svarbus ir mielai su juo praleistu daugiau laiko. Ten truputi priesinga situacija, kur tevui neleidziama buti tevu.
perskaičius klausymą,kyla noras ,be dideliu išmastymu ,pasakyt vieninteli atsakymą : todėl ,kad tie vyrai kiaules ,ir visai ne vyrai
[quote=ngute,2007 08 12, 00:14] Man kazkaip atrodo kad tas "nesciuju palikimas" per daug sureiksminamas... ...siaip manau buna ivairiausiu priezasciu, ir nepriklausomai nuo to nescia ar nenescia, skiriasi poros po to taikosi, vel skiriasi.... toks gyvenimas  Atleisk, jei busiu ziauri, bet kartais geriau masty, ka rasai... Nelinkiu niekad to patirti, bet suvokti galetum labiau. Kalbu is patirties. [/quote] cia mes galim kalbeti iki begalybes, susirasi kita, pamils ir tt. aisku, kad taip, juk nebliausi istisas dienas. reikia kurti kluba koki, visu tu kurie yra palikti  )) [/quote]
asoptimiste
2007 08 16, 10:33
na, kada moteris būna palikta būtent nėštumo laiktarpiu-tai tik parodo vyro netaskingumą. Juo labiau, kai moteris laukiasi "jo" vaikučio...  Tokie vyrai neverti jokios temos ir klubo. Žinoma, ši tema neišsemiama-čia galima rašyti monogarfiją...
Medinis
2007 08 16, 11:16
QUOTE(asoptimiste @ 2007 08 16, 11:33) na, kada moteris būna palikta būtent nėštumo laiktarpiu-tai tik parodo vyro netaskingumą. O kada jau vyras gali palikti moterį išlikdamas "atsakingu"?
QUOTE(Medinis @ 2007 08 16, 12:16) O kada jau vyras gali palikti moterį išlikdamas "atsakingu"? Medini, tai net ir per atostogas negali be SM o siaip jei rimtai, tai panasu,kad nescios palikt negali, kai vaikas mazas irgi negali, kai mokosi vidurinej ir studijuoja ir negali, kai baigia mokslus, tai irgi negali - tipo iskeite zmona,su kuria nugyveno tiek laiko ir vaikus uzaugino i jaunesne
|
|