Noreciau Jusu nuomones apie ši darzeli. Gyvenam mes Lazdynuose ir rusisku tera tik 2 darzeliai. Ar geras tas darzelis?
Sveikos mamytes!!!!!!!
Noreciau Jusu nuomones apie ši darzeli. Gyvenam mes Lazdynuose ir rusisku tera tik 2 darzeliai. Ar geras tas darzelis?
Mane irgi domina sitas darzelis!!!!
Tenka tik kartais pro jį praeiti, man tai labai patinka kaip tvarkoma aplinka, gražios laipynės. O kiek teko stebėti auklėtojos užsiima su vaikais
mano kaimynes abu sunus irgi lanko si darzeli ir mokykla, labai juo patenkinti.
sako aukletojos labai geros ir siaip kaip mokykla labai stipri.
tai cia mokykla net iki 5 klases? o ar patugu vaikui paskui bus pereiti po 5 klases i kita mokykla?
QUOTE(Eziuke @ 2008 01 03, 23:00) QUOTE(machita @ 2007 10 02, 21:11) Nu tai QUOTE(Eziuke @ 2008 01 03, 22:00) Netorejom jokiu problemu
siandien pasiskambinau, man labai maloniai atsake... kad ten priima tik nuo 3 metu...
Mano mergaitės lanko šį darželį-mokyklą, tik geri atsiliepimai
Keliu pazystamu vaikiukai eina i si darzeli, tai yra laaabai patenkinti, su vaikai daug uzsiima, sako, kad ir mokykla stipri. Tai ir mes jau uzsirasem i si darzeli
o cia rusu ar lietuviu darzelis skaitosi ar priima ir tokius ir tokius ?
ten priima tik nuo 3 metuku?
Sveikos
Dar pamiršau paminėt, kad jis skaitosi darželis-licejus QUOTE(mama_gulbe @ 2009 02 23, 17:53) Cia rusu darzelis QUOTE(MaiMa @ 2009 02 23, 21:22) Taip, nuo 3-ju. Mes norejom nuo 2-ju uzsirasyt, bet kai atejom, tai sake priima nuo 3-ju metuku, tai reikes metukus kazkuriam kitam darziuke pasitusint
O mes i si darzeli buvome pries metus uzsirase, norejome siais metais pradet vaiksciot. Bet mums pasake deja, deja... Vietu nera, ir neatsirado, net man pasiulius "materialine parama"
Man tai ideja darzelio-pradines mokyklos atrodo tiesiog nuostabi - vaikai dar mazi, mokosi pazistamoj saugioj aplinkoj. Paskui aisku baisoka bus i 5 klase i nauja mokykla leist, bet vaikas jau vyresnis bus, gal ramiau bus biski
Labas supermamkos,
o rugsejo 1 diena i darzeli kelinta valanda reikia vaika vezti? I priesmokykline grupe?
Labas mamkos, kas naujo, kas gero pas mus? Kaip Jums sekasi darzelyje-mokykloje?
o man labai idomu, kur eina vaikai i 5 klase? i kokia mokykla?
Bet Karsavino Justiniskese?
tai labai toli. o kodel idomu i Lazdynu vidurine neina? bloga mokykla?
taip Virsuliskese , buvusi 46.
tik labai idomu kodel Lazdynu vidurine zmones vengia? QUOTE(Irute @ 2010 01 03, 14:06) Tai kad tikrai prasta, labai prasta mokykla. Buvo prasta dar sovietiniais laikais (ir as ir MB joje kazkada mokemes`, paskui abu isejom is ten i kitas mokyklas) ir iki siol, kiek zinau, niekas nepasikeite.
Jei galima, smulkiau.
kas konkreciai buvo prasta (kalbu apie Lazdynu vidurine) ir kas liko prasta? siaip mokykloje pasikeite direktore, graziai suremontavo, mokytojai geri. tai kas ten taip prastai? dabar?
Sveikos, norejau paklausti, o Svajos mokykloj labai daug piniginiu inasu reikia?
QUOTE(Irute @ 2010 01 21, 23:07) Kas menesi mokame po 20 Lt. i Labdaros ir paramos fonda (galima is karto 180 uz metus, ar kaip jums patogiau). Be to reikia moketi uz "prodlionka" ir uz papildoma ugdyma (biurelius) apie 30-40 Lt. per men. Jei tevai susimeta ir keicia langus, (apie 300 Lt) tai tais metais jau nebereikia i fonda moketi. Bet langus jau visur pakeitem
Mes tik pradejom i mokykla eiti, ir jau spejom sumoketi už:
1. Klasės remontas + langų keitimas 250 lt 2. Pratybų sasiuviniai 90 lt 3. Prodlionkė mėnesinis mokestis 110 lt 4. Bureliai beveik visi po 30 lt., UŠU 40 lt per mėnesį. 5. Klasės fondas 10 lt per mėnesį 6. Dar planetariumas, spektakliai, cirkai pamiršau visiškai apie maitinimą - apie 150 lt per mėnesį (pusryčiai, pietus ir vakarienė)
Lupa pinigus Svajoj kaip reikia, visi sako, kas ten eina.
O ne visur taip?
ne ne visur, bet turbut ten kur moki ir kokybe gauni:)))
o tai kam tada pinigus moket??? jei net ir kokybes nebutinai gaunat?
QUOTE(Irute @ 2010 11 17, 12:03) AAAA, tai Jus konkrecisi manes klausete ir dabar klases mokytoja gera labai, patinka maniskei ir aplamai viskas su meile ten padaryta, na gal trupuciuka daugiau pinigeliu ima, bet, manau, cia beveik visur ima uz ka nors, arba moka i mokyklos - darzeli fonda Jeigu yra galimybe patekti i si darzeli, tai REKOMENDUOJU
Taip, Ziemogelej nemazai renka, bet Svajoj daugiau aisku.
Bet kiek zmoniu sutinku is ten, visi labai patenkinti ir visi labai rekomenduoja. Tai turbut mes ten ir eisim nuo kito rugsejo. Merginos, direktore kalbejo, kad pries priimant i darzeli butina praeiti "pokalbi" - tai tas labai baugina, patarkit prasau, ko galetu reikalauti is vaiko? Ar prasys, kad jau skaitytu ir rasytu? Aciu
Mum direktore irgi sake, kad bus pokalbis geguzes menesi kazkur.
abejoju kad prasytu skaityti ar rasyti. juk vaikai dar tik eis i priesmokykline grupe... bet tikrai butu idomu suzinoti, kaip vyksta tas pokalbis?
Mamytes, gal kas zino, ko praso per pokalbi? rasyti, skaityti? gal ko siaipis bendro pazinimo klausia?
Mane labai domina, kokios naujienos Svajoj?
gal yra mamyciu kieno vaikai eina i priesmokykline grupe kitais metais?
Sveikos mamytes
Mano vyresnele lanko si darzeli-mokykla. Vakar kaip tik buvo isleistuves priesmokyklineje grupeje. Darzeli mes lankem salia namu, o jau priesmokykline ir mokykla ieskojome is stipresniu. Esame be galo patenkinti sia istaiga, o ypac musu aukletojomis. Pas mus buvo Kristina ir Natalija. Aukletojos turi Dievo dovana bendraujant su vaikais, jais uzsiimant. Be galo rupestingos. Kai vaikas serga, pasiskambina, perduoda linkejimus nuo visu vaiku, jei yra galimbe koki saldaini pakisa perduot - "alia stebuklingas ir greit pasveiks", tas palaikymas vaikui be galo svabus. Ir apskritai, kai pradejome lankyti sia grupe, dukra negalejo atsidziaugti, kad ji tokia nuolat uzsiemusi, kad neturi laiko nuobodziaut, kad net lauke aukletojos su jais uzsiima, o pries tai darzelyje buvo vienas ir tas pats vaizdas - auklytes ant suoliuko pletkus aptarineja, o vaikai patys save uzima kaip moka. Del pokalbio su vaikais (tikriausiai jau per velu rasyt, nes kiek maciau, grupes jau suformuotos, bet gal kam ateityje prireiks) - zaidimo forma ivertina vaiko IQ, ziuri kaip jis klauso/suvokia uzduoti, jo logika, vertina bendra pasauleziura. Reikejo piesti, taip pat aiskinti tam tikru "sudetingu" zodziu reiksme (pvz, įniršęs)... Dėl rinkliavų, nepasakyčiau, kad jos ypatingos. Šiek tiek didesnės nei kituose darželiuose. Bet reikia nepamiršti, kad jeigu renka daugiau pinigėlių spalvotam popieriui, akvarelei ir kt. kanc. prekėms, tai reiškia juos čia ir daugiau sunaudoja, tai yra Jusu vaikai daugiau pies, karpys, klijuos ir t.t., su vaikais cia tikrai daug uzsiima. Ir dar privalumas. Teritorija yra tarp pušų, todėl žaidimų aikštelėje nėra nei skersvėjų, nei kažkokių vėjo gūsių. Mūsų sergamumas pradėjus lankyt "Svajos" tikrai sumažėjo. Tai tiek.
Aciu Julija uz atsakyma. o jus sakot, kad grupes jau suformuotos, gal darzelyje jau yra sarasai?
nes mes dar nezinom, i kokia grupe patekom. domina priesmokykline grupe. QUOTE(Irute @ 2011 05 28, 16:52) Aciu Julija uz atsakyma. o jus sakot, kad grupes jau suformuotos, gal darzelyje jau yra sarasai? nes mes dar nezinom, i kokia grupe patekom. domina priesmokykline grupe. Taip, sarasai jau kaba... koridoriuje prie direktoriaus kabineto. Bus 2 ikimokyklines grupes "Saulegraza" ir "Prie ilankos"... "Prie ilankos" - erdvesne, turi prieskambari, "Saulegrazoje" ankstoka, bet viska kompensuoja aukletojos, cia jos mielesnes. Jei nieko nepainioju birzelio 1 d. 18 val. turetu buti susirinkimas. Sekmes
Spasibo bolschoje za informaciju!
interesno v kakuju gruppu my popali? budu v ponedelnik zvonit:)
Pakliuvom mes "prie ilankos". o ten sakot aukletojos ne tokios mielos kaip "Saulegrazoje"?
Kaip pati grupe? Jei galetumet, parasykite pasau viska ka zinot apie grupe ir aukletojas. o susirinkimas birzelio 2 d. 18 val, ir pirmoku ir priesmokiklinuku:)
Kiekvienais metais sudaromos 2 grupes. Viena - tai vaikai is "Svajos" darzelio, kita - vaikai is kitu darzeliu. Kaip taisykle, vaikai is miesto patenka i grupe "Saulegraza" bent jau man taip aiskino aukletojos. Matyt siais metais nusprende padaryti kitaip. Visos aukletojo yra geros. Tiesiog, kai susirgo musu Kristina ir po pietu miego grupes kelias savaites apjunginejo, dukra pasake, kad "Prie ilankos" erdviau, daugiau vietos zaisti, bet "Saulegrazos" aukletojos mielesnes. Ir pati pridure, kad gi negali taip buti, kad viskas kas geriausia vienoj vietoj butu, vieniem su patalpa pasiseke labiau, kitiem - su aukletojom. Cia jos zodziai. Man asmeniskai atrodo, kad blogu ten nera.
|