Ačiū
KELIU TEMĄ Į VIRŠŲ.. GAL ATSILIEPTŲ DAUGIAU MAMYČIŲ, KURIOS VEDA VAIKUČIUS Į ŠITĄ DARŽELĮ.
Sveika:)
as irgi jau ieskau savo mazajai:) tik neissivaiduoju i koki leisti
LABUKAS, AUDRONE
MES PO DVIEJŲ MĖNESIŲ PERTRAUKOS RYT VĖL EISIM Į DARŽELĮ. KAŽKOKS NERIMAS NORS TU KĄ.. ŽINAU, KAD VĖL IŠ LIGŲ KAPSTYTIS TEKS.. ECH.. GAL YRA DAUGIAU MAMŲ, VEDANČIŲ MAŽUOSIUS Į ŠĮ DARŽELĮ?
Ir mes i Zelmeneli keliaujam.I Zirniuku grupe.Kol kas skustis neturiu kuo.
Mes irgi i Zelmenelio Zirniuku grupe einam. siandien antra diena buvo. vakar ejo kartu apsizvalgyt, siandien valandziukei buvau palikus. siaip tai lyg ir nieko, mano mergaite neverke, pasiliko, sake nepasigedo mamos, neieskojo. kai atejau pasiimti ruoses visi i lauka. pradariau duris, aukletoja renge kazkoki berniuka, tas verke, o ji sauke "ar tu stovesi" ir per rankytes suplojo jam. nu nezinau..... tikiu, kad negelezine ir tu aukletoju kantrybe, bet... jau man del svetimo vaiko sirdi skauda... nezinau tik to berniuko vardo, bet is ir vakar verke, ir siandien kai vedziau vaika ir ejau parsivest jis verke. Zirniuku mamytes, papasakokit, kaip jusu vaikai toje grupeje? kaip aukletojos?
QUOTE(Leliuke @ 2006 09 19, 11:22) Mes irgi i Zelmenelio Zirniuku grupe einam. siandien antra diena buvo. vakar ejo kartu apsizvalgyt, siandien valandziukei buvau palikus. siaip tai lyg ir nieko, mano mergaite neverke, pasiliko, sake nepasigedo mamos, neieskojo. kai atejau pasiimti ruoses visi i lauka. pradariau duris, aukletoja renge kazkoki berniuka, tas verke, o ji sauke "ar tu stovesi" ir per rankytes suplojo jam. nu nezinau..... tikiu, kad negelezine ir tu aukletoju kantrybe, bet... jau man del svetimo vaiko sirdi skauda... nezinau tik to berniuko vardo, bet is ir vakar verke, ir siandien kai vedziau vaika ir ejau parsivest jis verke. Zirniuku mamytes, papasakokit, kaip jusu vaikai toje grupeje? kaip aukletojos? O,kad per rankytes sudave tai gal nelabai gerai...Dabar mastau,juk ten galejo but mano vaikiukas.... O jums sekmes pratintis!
nu manau jei ten tavo butu tas berniukas verkiantis, tai gal pasakytu, kad jam sunku tam darzeli, kad verkia daznai. yra ten vienas berniukas toks drasus, atsigules ant grindu kad vaziuoja kad vaziuoja...
niu matysim kaip ten seksis... kazi kokia dar ten kita ta aukletoja bus.... QUOTE(Leliuke @ 2006 09 19, 12:22) Mes irgi i Zelmenelio Zirniuku grupe einam. siandien antra diena buvo. vakar ejo kartu apsizvalgyt, siandien valandziukei buvau palikus. siaip tai lyg ir nieko, mano mergaite neverke, pasiliko, sake nepasigedo mamos, neieskojo. kai atejau pasiimti ruoses visi i lauka. pradariau duris, aukletoja renge kazkoki berniuka, tas verke, o ji sauke "ar tu stovesi" ir per rankytes suplojo jam. nu nezinau..... tikiu, kad negelezine ir tu aukletoju kantrybe, bet... jau man del svetimo vaiko sirdi skauda... nezinau tik to berniuko vardo, bet is ir vakar verke, ir siandien kai vedziau vaika ir ejau parsivest jis verke. Zirniuku mamytes, papasakokit, kaip jusu vaikai toje grupeje? kaip aukletojos? OGO..
Mes šį darželį pradėjom lankiti nuo "Giliuko"gr.,tai tuo metu ten dirbo šeimininkutė Nijolė su kuria mano kinderiui buvo sunku išsiskirti, kai kėlė i kitą grupę. Taigi perkėlė į 11gr tai ten dirbusios auklėtojos per tuos metus visos patiko ir tiko tiek Irena tiek Onute, o ypač auklėtoja Zolė. Dabar lankome priešmokyklinę gr. tai pokolkas mano kinderis nesiskundžia, sako, kad patinka
iš to darželio pirmoj eilej reik direktore išmesi.
Mes is to darzelio pabegommmmmmmmmmm
Kodel?
QUOTE(juleta @ 2006 10 13, 20:34) Nu cia dabar...O kuo ta direktore neitiko? QUOTE(ireba @ 2006 10 18, 11:46) Nu cia dabar...O kuo ta direktore neitiko? reik ja labiau pazinti visa savo gymine i darzeli sukysus,jos ten su tais vaikais uzsiimti net nezino kaip QUOTE(sigiukas @ 2006 10 05, 13:22) Taigi perkėlė į 11gr tai ten dirbusios auklėtojos per tuos metus visos patiko ir tiko tiek Irena tiek Onute, o ypač auklėtoja Zolė. Nagi nagi... mano mažius nuo rugsėjo pirmosios lanko grupę, kurioje auklėtoja Zolė.. QUOTE(juleta @ 2006 10 13, 20:34) o kodėl? kiek žinau, rodos buvo toks bandymas.. QUOTE(ireba @ 2006 10 18, 09:46) Nu cia dabar...O kuo ta direktore neitiko? šiaip, ir man direktorė visai maloni.. visad vaikučius pakalbina, pagiria ir t.t. QUOTE(juleta @ 2006 10 18, 21:53) reik ja labiau pazinti visa savo gymine i darzeli sukysus,jos ten su tais vaikais uzsiimti net nezino kaip na, dėl to, tai visko gali būt... man dar labai nepatinka, kai atsiranda jaunos, kokios tai nežinomos šeimininkės.. QUOTE(Vika- @ 2005 06 01, 22:15) Normalus darzelis,labai tvarkinga aplinka,gerai paruosiami vaikai mokyklai.Vaikai priziureti,ivairi veikla.Mano vaikams buvo pati geriausia aukletoja Nijole,tai tikrai puikus ,rupestingas zmogus.Aciu jai. Vika gal turi darželio direktorės telefoną,
Taigi adresas ir telefonas yra po darzelio pavadinimo,atkreipkite demesi
Va va, ejom ir mes viena menesi i ta darzeli, tik mano vaikui 1,7 men buvo... ir paejom kelias dienas ir pradejo bijot aukletojos vienos. ir viskas - pamato ja rekia klykia, nenori likti... ejom menesi ir su asarom as vaika nuvesdavau, su asarom pasiimdavau.... o aukletojos sako, kad ji labai gerai jaucias ten.... ir nzn... nutraukiau ta darzeli iki pavasario... dabar arteja pavasaris o as jau su siaubu laukiu kas bus.... ir jauciu, kad ta uakletoja kazka padare mano vaikui, kad taip bijots pradejo jos
ar yra cia mamyciu kurios veda vaikiukus i lopseli, i ne zirniuku grupe? kaip ten aukletojos?...
Sveikutes, na mano maziuke (jai 1,3m.) jau trys savaites eina i sio darzelio-lopselio Saulytes grupe. Dukyte ten jauciasi tikrai neblogai. ir aukletojos jai patinka, per tas tris savaits ne kart nebuvo, kad nenoretu ten eit. o ir pasilieka be problemu. daer kol kas bunam tik iki pietu miegelio, bet jau valgome ir pusrycius, ir pietus. netgi einant namo ji aukletojai butuka duoda
man atrodo viskas priklauso nuo pacio vaiko, tevu nusiteikimo: jei jau nusprendi leisti vaikuti i darzeli, tai turi buti pasiruoses viskasm- lengva tikrai nebus. bet reikia kantrybes, supratimo ir viskas bus gerai. sekmes visoms QUOTE(Leliuke @ 2007 01 30, 19:23) Va va, ejom ir mes viena menesi i ta darzeli, tik mano vaikui 1,7 men buvo... ir paejom kelias dienas ir pradejo bijot aukletojos vienos. ir viskas - pamato ja rekia klykia, nenori likti... ejom menesi ir su asarom as vaika nuvesdavau, su asarom pasiimdavau.... o aukletojos sako, kad ji labai gerai jaucias ten.... ir nzn... nutraukiau ta darzeli iki pavasario... dabar arteja pavasaris o as jau su siaubu laukiu kas bus.... ir jauciu, kad ta uakletoja kazka padare mano vaikui, kad taip bijots pradejo jos ar yra cia mamyciu kurios veda vaikiukus i lopseli, i ne zirniuku grupe? kaip ten aukletojos?... jeigu vaikas bijo žmogaus {kalbu iš patirties }tai tas žmogus ,yra vaiką ar išgazdines ,ar mušes,ar dar ką nors negero padares ,o jei tai dar yra auklėtoja tai tikrai kažkas yra negerai QUOTE(Rimulinka @ 2007 02 01, 10:45) jeigu vaikas bijo žmogaus {kalbu iš patirties }tai tas žmogus ,yra vaiką ar išgazdines ,ar mušes,ar dar ką nors negero padares ,o jei tai dar yra auklėtoja tai tikrai kažkas yra negerai nu va buvau pas direktorę pasikalbėti ,sukvietė aukletojas ,ir tą auklytę kurį uždavė per užpakalį ir mano vaikį atvedė,auklytė mano vaiką melagių pavadino ,kas man labai nepatiko,pasimetė mažiukas ,buvo apie viską pakalbėta,direktorės tai gaila tikrai ,malonus žmogus ,galėjau pirma išsiaškinti viską iki galo ,kaip ten buvo ,nes mano mažius truputi dadėjas buvo ,tai lygtais viskas susitvarkė
Anksčiau jau pasakojau kaip sekėsi mano trims vaikams šiame darželyje.
Žmonės skirtingi - taigi ir auklėtojų visokių pasitaiko.... Norėtųsi toms "raganoms", kurios vaikams "kepši" per užpakaliukus, uždrožti pačioms per pakaušius QUOTE(ursa @ 2007 02 01, 16:23) Anksčiau jau pasakojau kaip sekėsi mano trims vaikams šiame darželyje. Žmonės skirtingi - taigi ir auklėtojų visokių pasitaiko.... Norėtųsi toms "raganoms", kurios vaikams "kepši" per užpakaliukus, uždrožti pačioms per pakaušius nu ir dar mano vaiką melagių apšaukė tiesiai vaikui į akis nors patį žino ,kad tai buvo
Vaikas neprisigalvos - tai faktas. Bet ar nevertėtų perkelti į kitą grupę? Žinojau labai liuks auklėtoją Giedrę (apie 50 m), dirbančią Želmenėlyje.
QUOTE(Rimulinka @ 2007 02 01, 16:57) nu ir dar mano vaiką melagių apšaukė tiesiai vaikui į akis nors patį žino ,kad tai buvo Nebūčiau taip tvirtai įsitikinusi vaiko teisumu.. Visi jie pameluoja.. QUOTE(Rimulinka @ 2007 02 03, 18:13) aš žinau kada jisai meluoja kada ne,o tada tikrai nemelavo,ir ne visi vaikai meluoja jus esate neteisi Labukas visoms mamytėms Nežinau kurioje , bet Želmenėlyje kaiminka savo vaikiuką leidžia , tais sakė jos vaikas kad per veidą kirto už tai , kad spiaudėsi . aš su prantu kad blogai padarė vaikas , bet mušti per veidą , ir apsikritai mušti vaiką nedera . tai ir nežinau , ką manyti apie šia situaciją . QUOTE(GIEDRŪNĖ @ 2007 02 06, 17:40) Labukas visoms mamytėms Nežinau kurioje , bet Želmenėlyje kaiminka savo vaikiuką leidžia , tais sakė jos vaikas kad per veidą kirto už tai , kad spiaudėsi . aš su prantu kad blogai padarė vaikas , bet mušti per veidą , ir apsikritai mušti vaiką nedera . tai ir nežinau , ką manyti apie šia situaciją .
Pirmiausia,
![]() Noriu pagirti musu aukletojas, "Zirniuko" grupes, kiekviena karta kai atvedu vaiki i darzeli ir kai pasiimu dziugina rubinelej vaikuciu darbeliai QUOTE(Rimulinka @ 2007 01 28, 23:14) Sveika,del tu pačiu priežasčių mes pabegom i Malūnelį. O tu taip nepalik šito reikalo,aš tai eičiau ir iš pagrindų aiškinčiaus.
Sveiki ir sveikos
Gal kas nematėt anonso, kad šiandien rodys kažkokia laida apie šį darželį. 19:10 per TV3 (atrodo Greit šis darželis bus pats žinomiausias Kaune.
kaip tik dabar rodo
QUOTE(kubilina @ 2007 03 21, 10:12) Sveiki ir sveikos Gal kas nematėt anonso, kad šiandien rodys kažkokia laida apie šį darželį. 19:10 per TV3 (atrodo Greit šis darželis bus pats žinomiausias Kaune. nu man atrodo, kad visuose darželiuose tas pats vyksta
dabar ziuriu laida apie sita darzeli
Faktas kaip blynas. Bet žinot, manau, kad daug kur taip yra.
Direkorė taip susinervino, kad net spaudimas jai pakilo, nu kur gi ne. Siaubas, rado iš ko vogt. Ir kur ta LT ritasi
fui,kokia geda!na suprantu,kad truputi sau i rankine ysidetu,bet kad tokiais kiekeis!
Man tik labai keistai nuskambėjo, kad neša kibirais. kažin ar tiek įmanoma, juk tuomet nebūtų išvis iš ko gamint
vyksta daugumoj darželių
Man rodos kad daugelyje darželių yra tas pats. O čia spalvas tai sutirštino, kad sausainius skaičiuoja, nu netikiu, pati mačiau kad atneša visą bliūdą tų sausainių ir valgo vaikai, kiek mano mažių pavaišindavo, kai ateidavom sesės pasiimti. Dukros net paklausiau žiūrėdama ar obuolius per pusę pjaudavo sako ne (mes dabar kitą darželį lankom). Aš tai vis paskaitydavau meniu, paklausdavau (ir dabar klausiu) ką valgėt, jei ko nepamena, kalusiu ar buvo tas ar tas. Manau, kad perdėta viskas buvo
Papildyta: QUOTE(vilminė @ 2007 03 21, 20:12) Beto vaikų sąskaita pavalgo ir auklėtojos,ir auklytės ir auklėtojų asistentės....Va taip brangieji,.kiek mes jauni tėvai turim liaudies išmaitint.... Na tik nereikia perdėti. Kaip tai auklėtojai pavalgyt, jei ji turi su vaikais būt, visiškai logiška, kad jas maitina darželyje, tiek auklėtojas, tiek auklytes
Gerai jei jos išsineša tarkim perteklių - padaro vaikams kiek priklauso, bet dar lieka, tai tada tegul nešasi, čia jau jų sąžinės reikalas. bet jei mažina vaikų porcijas tai jau viršūnė
QUOTE(vitta @ 2007 03 21, 21:13) Man rodos kad daugelyje darželių yra tas pats. O čia spalvas tai sutirštino, kad sausainius skaičiuoja, nu netikiu, pati mačiau kad atneša visą bliūdą tų sausainių ir valgo vaikai, kiek mano mažių pavaišindavo, kai ateidavom sesės pasiimti. Dukros net paklausiau žiūrėdama ar obuolius per pusę pjaudavo sako ne (mes dabar kitą darželį lankom). Aš tai vis paskaitydavau meniu, paklausdavau (ir dabar klausiu) ką valgėt, jei ko nepamena, kalusiu ar buvo tas ar tas. Manau, kad perdėta viskas buvo bet vistiek kažkas buvo.......
As savo vaika leidau gera pusmeti i si darzeli (jau anksciau esu rasiusi), jis ten budavo tik iki pietu, labai daznai nueidavau kai vaikams buna dalinamas maistas. Aisku, nieko taip is akies ir napasakysi per mazai ten ar ne. Nors jeigu tokios porcijos ir penkiameciams, tai manau per mazos butu.
Su vedeja irgi daznai pabendraudavau, niekada nera jokio alkoholio kvapo buve. Dabar ir vienokios mintys, ir kitokios Vel norejau pradeti leisti vaika i si darzeli. Nors kita vertus, kai viesai yra parodoma, tai bent kuriam laikui apsiramina tokie dalykai. |