Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dainava: l/d "Želmenėlis"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
vitta
Ačiū 4u.gif Tai čia baika tada, maniau gal kas rimto, nors nesu nepastabi unsure.gif Niekur neatsiras patenkintas žmogus atleistas iš darbo, o kad neša, tai tegul parodo valdišką įstaigą iš kurios neneša bigsmile.gif Maistą tai aš pačioj pradžioj apžiūrėjau, kai dukra eidavo po porą valandų, tai per pietus pasiimti ateidavau, nu normalei man ten viskas. O dukra mano nevalgi, vieną kartą sako aš namie nevalgysiu, nes tu neskaniai gamini, o daržely skaniai blink.gif Ir iš viso viską papasakoja, kas ką ir už ką barė, ką darė, ką valgė thumbup.gif Matyt tarp moteriškių šiaip juoda katė perbėgo g.gif Fu, dabar jau ramu blush2.gif Dar kartą ačiū 4u.gif
Ingulis
KELIU TEMĄ Į VIRŠŲ.. GAL ATSILIEPTŲ DAUGIAU MAMYČIŲ, KURIOS VEDA VAIKUČIUS Į ŠITĄ DARŽELĮ.
audroneta
Sveika:)
as irgi jau ieskau savo mazajai:) tik neissivaiduoju i koki leisti
Ingulis
LABUKAS, AUDRONE mirksiukas.gif
MES PO DVIEJŲ MĖNESIŲ PERTRAUKOS RYT VĖL EISIM Į DARŽELĮ. KAŽKOKS NERIMAS NORS TU KĄ.. ŽINAU, KAD VĖL IŠ LIGŲ KAPSTYTIS TEKS.. ECH.. GAL YRA DAUGIAU MAMŲ, VEDANČIŲ MAŽUOSIUS Į ŠĮ DARŽELĮ?
kubilina
QUOTE(Ingulis @ 2006 08 27, 22:31)
LABUKAS, AUDRONE  mirksiukas.gif
MES PO DVIEJŲ MĖNESIŲ PERTRAUKOS RYT VĖL EISIM Į DARŽELĮ. KAŽKOKS NERIMAS NORS TU KĄ.. ŽINAU, KAD VĖL IŠ LIGŲ KAPSTYTIS TEKS.. ECH.. GAL YRA DAUGIAU MAMŲ, VEDANČIŲ MAŽUOSIUS Į ŠĮ DARŽELĮ?
*

Sveika,

I kokia grupe siemet eisit?
Ingulis
QUOTE(kubilina @ 2006 09 18, 20:50)
Sveika,

I kokia grupe siemet eisit?
*

Į TĄ PAČIĄ mirksiukas.gif ŽIŪRIU JUS SVEIKINT REIKIA 4u.gif SVEIKIJAM 4u.gif 4u.gif
ireba
Ir mes i Zelmeneli keliaujam.I Zirniuku grupe.Kol kas skustis neturiu kuo. smile.gif Aukletojos lyg ir normalios.Vakar buvo pirma diena po ilgu atostogu (visa vasara nejom),tai buvo truputi neramu. rolleyes.gif Bet viskas praejo labai gerai,mazius nesusisiojo ne vienu kelnyciu,uzmigo gana gerai,pavalge,o kai atejau pasiimt tai tik suktelejo "mama" ir toliau zaide.... wub.gif Teko pavargt kad namo isivesciau.... unsure.gif Tikiuosi taip ir toliau.... bigsmile.gif
Leliuke
Mes irgi i Zelmenelio Zirniuku grupe einam. siandien antra diena buvo. vakar ejo kartu apsizvalgyt, siandien valandziukei buvau palikus. siaip tai lyg ir nieko, mano mergaite neverke, pasiliko, sake nepasigedo mamos, neieskojo. kai atejau pasiimti ruoses visi i lauka. pradariau duris, aukletoja renge kazkoki berniuka, tas verke, o ji sauke "ar tu stovesi" ir per rankytes suplojo jam. nu nezinau..... tikiu, kad negelezine ir tu aukletoju kantrybe, bet... jau man del svetimo vaiko sirdi skauda... nezinau tik to berniuko vardo, bet is ir vakar verke, ir siandien kai vedziau vaika ir ejau parsivest jis verke. Zirniuku mamytes, papasakokit, kaip jusu vaikai toje grupeje? kaip aukletojos?
ireba
QUOTE(Leliuke @ 2006 09 19, 11:22)
Mes irgi i Zelmenelio Zirniuku grupe einam. siandien antra diena buvo. vakar ejo kartu apsizvalgyt, siandien valandziukei buvau palikus. siaip tai lyg ir nieko, mano mergaite neverke, pasiliko, sake nepasigedo mamos, neieskojo. kai atejau pasiimti ruoses visi i lauka. pradariau duris, aukletoja renge kazkoki berniuka, tas verke, o ji sauke "ar tu stovesi" ir per rankytes suplojo jam.  nu nezinau..... tikiu, kad negelezine ir tu aukletoju kantrybe, bet... jau man del svetimo vaiko sirdi skauda... nezinau tik to berniuko vardo, bet is ir vakar verke, ir siandien kai vedziau vaika ir ejau parsivest jis verke. Zirniuku mamytes, papasakokit, kaip jusu vaikai toje grupeje? kaip aukletojos?
*

O,kad per rankytes sudave tai gal nelabai gerai...Dabar mastau,juk ten galejo but mano vaikiukas.... g.gif Jis toks nenuorama...Nors visi jie ten tokie...maziukai,dar nelabai supranta... wub.gif Siaip man aukletojos pasirode visai normalios ir apie vaika normaliai ko paklausiu,papasakoja.... g.gif Ateitis parodys....Siaip mes lankem nuo geguzes men,truputi pasirguliavom,paskui liepa darzelis atostogavo ir siandien antra diena kai mazius eina i darzeli po ilgu atostogu...Tai aukletojos sake kad vakar viskas normaliai buvo...Kadangi vasara ismokom daryt ant puodo,tai net klausiau ar viskas gerai,tai sake pasiprase ir ant puodo pats,nebuvo ne vienos "avarijos".... thumbup.gif
O jums sekmes pratintis! 4u.gif
Leliuke
nu manau jei ten tavo butu tas berniukas verkiantis, tai gal pasakytu, kad jam sunku tam darzeli, kad verkia daznai. yra ten vienas berniukas toks drasus, atsigules ant grindu kad vaziuoja kad vaziuoja... smile.gif aukletoa sake, kad jis jau lankes ir priprates prie aplinkos. bet jis su pampersiuku...
niu matysim kaip ten seksis... kazi kokia dar ten kita ta aukletoja bus....
Ingulis
QUOTE(Leliuke @ 2006 09 19, 12:22)
Mes irgi i Zelmenelio Zirniuku grupe einam. siandien antra diena buvo. vakar ejo kartu apsizvalgyt, siandien valandziukei buvau palikus. siaip tai lyg ir nieko, mano mergaite neverke, pasiliko, sake nepasigedo mamos, neieskojo. kai atejau pasiimti ruoses visi i lauka. pradariau duris, aukletoja renge kazkoki berniuka, tas verke, o ji sauke "ar tu stovesi" ir per rankytes suplojo jam.  nu nezinau..... tikiu, kad negelezine ir tu aukletoju kantrybe, bet... jau man del svetimo vaiko sirdi skauda... nezinau tik to berniuko vardo, bet is ir vakar verke, ir siandien kai vedziau vaika ir ejau parsivest jis verke. Zirniuku mamytes, papasakokit, kaip jusu vaikai toje grupeje? kaip aukletojos?
*

OGO.. blink.gif
sigiukas
Mes šį darželį pradėjom lankiti nuo "Giliuko"gr.,tai tuo metu ten dirbo šeimininkutė Nijolė su kuria mano kinderiui buvo sunku išsiskirti, kai kėlė i kitą grupę. Taigi perkėlė į 11gr tai ten dirbusios auklėtojos per tuos metus visos patiko ir tiko tiek Irena tiek Onute, o ypač auklėtoja Zolė. Dabar lankome priešmokyklinę gr. tai pokolkas mano kinderis nesiskundžia, sako, kad patinka biggrin.gif .
Ingulis
4u.gif
juleta
iš to darželio pirmoj eilej reik direktore išmesi.
Mes is to darzelio pabegommmmmmmmmmm doh.gif schmoll.gif
Leliuke
Kodel? blink.gif kokia jus grupe lanket ir kodel pabegot? blink.gif
Ingulis
QUOTE(juleta @ 2006 10 13, 21:34)
Mes is to darzelio pabegommmmmmmmmmm doh.gif  schmoll.gif
*

blink.gif
ireba
QUOTE(juleta @ 2006 10 13, 20:34)
*

Nu cia dabar...O kuo ta direktore neitiko? g.gif As su ja gal tik keleta kartu reikalu turejau,kai maziu i darzeli uzrasinejau. smile.gif Pasirode normali,maloni.O ir kai maziuka vedu i darzeli koridoriui susitikus visada pakalbina ir vaikiuka,paklausia kaip sekasi.... rolleyes.gif As tai tikrai neturiu jai jokiu priekaistu. schmoll.gif
juleta
QUOTE(ireba @ 2006 10 18, 11:46)
Nu cia dabar...O kuo ta direktore neitiko?  g.gif As su ja gal tik keleta kartu reikalu turejau,kai maziu i darzeli uzrasinejau. smile.gif Pasirode normali,maloni.O ir kai maziuka vedu i darzeli koridoriui susitikus visada pakalbina ir vaikiuka,paklausia kaip sekasi....  rolleyes.gif As tai tikrai neturiu jai jokiu priekaistu. schmoll.gif
*

reik ja labiau pazinti doh.gif
visa savo gymine i darzeli sukysus,jos ten su tais vaikais uzsiimti net nezino kaip mad.gif mad.gif
Ingulis
QUOTE(juleta @ 2006 10 18, 22:53)
visa savo gymine i darzeli sukysus,jos ten su tais vaikais uzsiimti net nezino kaip mad.gif  mad.gif
*

Visur tas pats..
kubilina
QUOTE(Ingulis @ 2006 10 19, 10:55)
Visur tas pats..
*

Pritariu, o kad buna blogiau irgi zinau smile.gif
Ingulis
QUOTE(kubilina @ 2006 10 30, 12:36)
Pritariu, o kad buna blogiau irgi zinau smile.gif
*

vat vat drinks_cheers.gif
Aidairi
QUOTE(sigiukas @ 2006 10 05, 13:22)
Taigi perkėlė į 11gr tai ten dirbusios auklėtojos per tuos metus visos patiko ir tiko tiek Irena tiek Onute, o ypač auklėtoja Zolė.

Nagi nagi... mano mažius nuo rugsėjo pirmosios lanko grupę, kurioje auklėtoja Zolė.. ax.gif papasakok plačiau rolleyes.gif man, irgi rodos visai nieko.. ir šeimininkė labai patinka ax.gif

QUOTE(juleta @ 2006 10 13, 20:34)
*

o kodėl? kiek žinau, rodos buvo toks bandymas..

QUOTE(ireba @ 2006 10 18, 09:46)
Nu cia dabar...O kuo ta direktore neitiko?  g.gif As su ja gal tik keleta kartu reikalu turejau,kai maziu i darzeli uzrasinejau. smile.gif Pasirode normali,maloni.O ir kai maziuka vedu i darzeli koridoriui susitikus visada pakalbina ir vaikiuka,paklausia kaip sekasi....  rolleyes.gif As tai tikrai neturiu jai jokiu priekaistu. schmoll.gif
*

šiaip, ir man direktorė visai maloni.. visad vaikučius pakalbina, pagiria ir t.t.

QUOTE(juleta @ 2006 10 18, 21:53)
visa savo gymine i darzeli sukysus,jos ten su tais vaikais uzsiimti net nezino kaip mad.gif  mad.gif
*

na, dėl to, tai visko gali būt... man dar labai nepatinka, kai atsiranda jaunos, kokios tai nežinomos šeimininkės.. doh.gif
Rimulinka
QUOTE(Vika- @ 2005 06 01, 22:15)
Normalus darzelis,labai tvarkinga aplinka,gerai paruosiami vaikai mokyklai.Vaikai priziureti,ivairi veikla.Mano vaikams buvo pati geriausia aukletoja Nijole,tai tikrai puikus ,rupestingas zmogus.Aciu jai.
*

Vika gal turi darželio direktorės telefoną, 4u.gif Mano vaikas eina į mokyklą ,bet jam labai ten sunku ,jam tik 6 metai ,padariau didelę klaidą ,kad leidau į mokyklą ,gal priimtu jį į paruošiama grupę.tik nerandu netę jokios informacijos doh.gif
Vika-
Taigi adresas ir telefonas yra po darzelio pavadinimo,atkreipkite demesi 4u.gif Geriausia eiti i vieta tartis .
Rimulinka
4u.gif nu va leidau savo zuikį į šį darželį ėjo jau mano vaikis į pirmą klasę mokykloję ,bet jam per sunku ten buvo ,ir dar 7 metų nebuvo ,tai nusprendžiau leisti į darželį ,Šis darželis yra už mūsų namo ,tai labai patogu,lanko mano vaikis jau antrą mėnesį,bet kaip pradėjo sirgti košmaras doh.gif ,dar mano vaikis atprates eiti pietu miegoti ,tai auklėtojos prigazdino ,kad paguldys į kitą grupę ir neras mama taves ,liksi nakvoti čia vienas unsure.gif mad.gif .Vaikas mano nenori eiti į darželį ,su didžiausiom ašorom einam į darželį.Sakė viena šeimininkė iš kitos grupės atėjo pasaugoti vaikų,nes auklėtoją jau kažkur išmovė g.gif ,o maniškis nemiegojo ,tai pakėlė kaldrą ir uždavė per užpakalį. blink.gif TAIP IR ATSISĖDAU ant lovos kaip maniškis man pasakė blink.gif nežinau kaip čia dabar daryti ,ar eiti aiškintis ar į veidą užvažiuoti iš karto bash.gif.Tai va toks tas darželis bent jau varpelio grupes auklėtojos.Ir sakiau tikrai kažką reikia daryti ,nes aš savo vaiko nemušu ,ir man jokios auklėtojos ,kurioms reikia išeiti parūkyti per pietu miegą ,mano vaiko nemuš,dar kaip pagalvojį tokius pinigus mokam ,ir nežinom kaip jos ten elgiasi su mūsų vaikais unsure.gif
Leliuke
Va va, ejom ir mes viena menesi i ta darzeli, tik mano vaikui 1,7 men buvo... ir paejom kelias dienas ir pradejo bijot aukletojos vienos. ir viskas - pamato ja rekia klykia, nenori likti... ejom menesi ir su asarom as vaika nuvesdavau, su asarom pasiimdavau.... o aukletojos sako, kad ji labai gerai jaucias ten.... ir nzn... nutraukiau ta darzeli iki pavasario... dabar arteja pavasaris o as jau su siaubu laukiu kas bus.... ir jauciu, kad ta uakletoja kazka padare mano vaikui, kad taip bijots pradejo jos sad.gif labai daug kazkaip tikejaus is to darzelio, geru dalyku buvau girdejus, o dabar kuo toliau tuop labiau darzelio kolektyvu nusiviliu....
ar yra cia mamyciu kurios veda vaikiukus i lopseli, i ne zirniuku grupe? kaip ten aukletojos?...
petrutux
Sveikutes, na mano maziuke (jai 1,3m.) jau trys savaites eina i sio darzelio-lopselio Saulytes grupe. Dukyte ten jauciasi tikrai neblogai. ir aukletojos jai patinka, per tas tris savaits ne kart nebuvo, kad nenoretu ten eit. o ir pasilieka be problemu. daer kol kas bunam tik iki pietu miegelio, bet jau valgome ir pusrycius, ir pietus. netgi einant namo ji aukletojai butuka duoda thumbup.gif .
man atrodo viskas priklauso nuo pacio vaiko, tevu nusiteikimo: jei jau nusprendi leisti vaikuti i darzeli, tai turi buti pasiruoses viskasm- lengva tikrai nebus. bet reikia kantrybes, supratimo ir viskas bus gerai.
sekmes visoms tongue.gif
Rimulinka
QUOTE(Leliuke @ 2007 01 30, 19:23)
Va va, ejom ir mes viena menesi i ta darzeli, tik mano vaikui 1,7 men buvo... ir paejom kelias dienas ir pradejo bijot aukletojos vienos. ir viskas - pamato ja rekia klykia, nenori likti... ejom menesi ir su asarom as vaika nuvesdavau, su asarom pasiimdavau.... o aukletojos sako, kad ji labai gerai jaucias ten.... ir nzn... nutraukiau ta darzeli iki pavasario... dabar arteja pavasaris o as jau su siaubu laukiu kas bus.... ir jauciu, kad ta uakletoja kazka padare mano vaikui, kad taip bijots pradejo jos sad.gif labai daug kazkaip tikejaus is to darzelio, geru dalyku buvau girdejus, o dabar kuo toliau tuop labiau darzelio kolektyvu nusiviliu....
ar yra cia mamyciu kurios veda vaikiukus i lopseli, i ne zirniuku grupe? kaip ten aukletojos?...
*

jeigu vaikas bijo žmogaus {kalbu iš patirties }tai tas žmogus ,yra vaiką ar išgazdines ,ar mušes,ar dar ką nors negero padares ,o jei tai dar yra auklėtoja tai tikrai kažkas yra negerai g.gif ,ir kad vaikas gerai jaučiasi tai ir man taip sakė ,o kaip vaiką pakamtinėjau ,kaip radau porą kartų apsiverkusi ,tai jau nelabai aš tą pasaką tikiu. schmoll.gif .šiandien eisiu pas direktorę ,vaikis 3-dienas neduvo darželį,nes kosėjo ,aš gydytojos nekviečiau ,tai ir pažymos neturiu ,o kam jinai reikalinga ,jei mes nesirgom ,aš dar gavusi išeiginių tai vaikį namie palikau su manim kartu.Tai aklėtoją pareiškė,kad reikia pažymos ,aš pasakiau ,kad pažymos nebus ,tai tą pasiskundė direktorei,šiandien mane iškvietė į pokalbį ax.gif ,bus gerą progą papasakoti ,kaip kenčią mano vaikas per pietų miegą unsure.gif ,pasiskundė pati ant saves ,o jeigu nepadės tai eisiu į švietimą ,ten tai tikrai padės. ax.gif Ir mano kaimynė labai varo ant to želmenėlio ,sakė ir per televizorių rodė apie tą darželį blink.gif ,ot papouliau ,bučiau žinojusi bučiau tikrai neleidusi schmoll.gif
Rimulinka
QUOTE(Rimulinka @ 2007 02 01, 10:45)
jeigu vaikas bijo žmogaus {kalbu iš patirties }tai tas žmogus ,yra vaiką ar išgazdines ,ar mušes,ar dar ką nors negero padares ,o jei tai dar yra auklėtoja tai tikrai kažkas yra negerai g.gif ,ir kad vaikas gerai jaučiasi tai ir man taip sakė ,o kaip vaiką pakamtinėjau ,kaip radau porą kartų apsiverkusi ,tai jau nelabai aš tą pasaką tikiu. schmoll.gif .šiandien eisiu pas direktorę ,vaikis  3-dienas neduvo darželį,nes kosėjo ,aš gydytojos nekviečiau ,tai ir pažymos neturiu ,o kam jinai reikalinga ,jei mes nesirgom ,aš dar gavusi išeiginių tai vaikį namie palikau su manim kartu.Tai aklėtoją pareiškė,kad reikia pažymos ,aš pasakiau ,kad pažymos nebus ,tai tą pasiskundė direktorei,šiandien mane iškvietė į pokalbį ax.gif ,bus gerą progą papasakoti ,kaip kenčią mano vaikas per pietų miegą unsure.gif ,pasiskundė pati ant saves ,o jeigu nepadės tai eisiu į švietimą ,ten tai tikrai padės. ax.gif Ir mano kaimynė labai varo ant to želmenėlio ,sakė ir per televizorių rodė apie tą darželį blink.gif ,ot papouliau ,bučiau žinojusi bučiau tikrai neleidusi  schmoll.gif
*

nu va buvau pas direktorę pasikalbėti ,sukvietė aukletojas ,ir tą auklytę kurį uždavė per užpakalį ir mano vaikį atvedė,auklytė mano vaiką melagių pavadino ,kas man labai nepatiko,pasimetė mažiukas ,buvo apie viską pakalbėta,direktorės tai gaila tikrai ,malonus žmogus ,galėjau pirma išsiaškinti viską iki galo ,kaip ten buvo ,nes mano mažius truputi dadėjas buvo ,tai lygtais viskas susitvarkė g.gif
ursa
Anksčiau jau pasakojau kaip sekėsi mano trims vaikams šiame darželyje.
Žmonės skirtingi - taigi ir auklėtojų visokių pasitaiko.... Norėtųsi toms "raganoms", kurios vaikams "kepši" per užpakaliukus, uždrožti pačioms per pakaušius bash.gif
Rimulinka
QUOTE(ursa @ 2007 02 01, 16:23)
Anksčiau jau pasakojau kaip sekėsi mano trims vaikams šiame darželyje.
Žmonės skirtingi - taigi ir auklėtojų visokių pasitaiko.... Norėtųsi toms "raganoms", kurios vaikams "kepši" per užpakaliukus,  uždrožti pačioms per pakaušius  bash.gif
*

nu ir dar mano vaiką melagių apšaukė tiesiai vaikui į akis nors patį žino ,kad tai buvo mad.gif ,tik gaila direktorės jai poto kentėti reikia,ką man sakė tos aukletojos tai mažai ką klausiau ,vis tiek savo vaiku tikiu o ne jomis ,mano vaikas nemelagis.
ursa
Vaikas neprisigalvos - tai faktas. Bet ar nevertėtų perkelti į kitą grupę? Žinojau labai liuks auklėtoją Giedrę (apie 50 m), dirbančią Želmenėlyje.
Ingulis
QUOTE(Rimulinka @ 2007 02 01, 16:57)
nu ir dar mano vaiką melagių apšaukė tiesiai vaikui į akis nors patį žino ,kad tai buvo  mad.gif ,tik gaila direktorės jai poto kentėti reikia,ką man sakė tos aukletojos tai mažai ką klausiau ,vis tiek savo vaiku tikiu o ne jomis ,mano vaikas nemelagis.
*

Nebūčiau taip tvirtai įsitikinusi vaiko teisumu.. Visi jie pameluoja..
Rimulinka
QUOTE(Ingulis @ 2007 02 02, 14:52)
Nebūčiau taip tvirtai įsitikinusi vaiko teisumu.. Visi jie pameluoja..
*

aš žinau kada jisai meluoja kada ne,o tada tikrai nemelavo,ir ne visi vaikai meluoja jus esate neteisi schmoll.gif
GIEDRŪNĖ
QUOTE(Rimulinka @ 2007 02 03, 18:13)
aš žinau kada jisai meluoja kada ne,o tada tikrai nemelavo,ir ne visi vaikai meluoja jus esate neteisi schmoll.gif
*

Labukas visoms mamytėms 4u.gif
Nežinau kurioje , bet Želmenėlyje kaiminka savo vaikiuką leidžia , tais sakė jos vaikas kad per veidą kirto už tai , kad spiaudėsi . aš su prantu kad blogai padarė vaikas , bet mušti per veidą , ir apsikritai mušti vaiką nedera .
tai ir nežinau , ką manyti apie šia situaciją . g.gif
Rimulinka
QUOTE(GIEDRŪNĖ @ 2007 02 06, 17:40)
Labukas  visoms mamytėms  4u.gif
Nežinau  kurioje  , bet Želmenėlyje  kaiminka savo vaikiuką leidžia , tais sakė  jos vaikas kad per veidą kirto už tai , kad spiaudėsi  . aš su prantu kad blogai padarė vaikas  , bet mušti per veidą , ir apsikritai  mušti vaiką nedera . 
tai ir nežinau , ką manyti apie šia  situaciją .  g.gif
*

4u.gif aš tai iš karto pareiškimą į švietimo skyrių parašyčiau , ir baigtusi visi trankimai per veidą ,nu bet viršūnė tikrai jau blink.gif blink.gif blink.gif ,ne duok dieve jei mano vaikui užduotu unsure.gif nu gi nežinau kokį vėją pakelčiau nuėjusi,iš vis jokios teisės vaiko jos mušti neturi schmoll.gif
mamasius
Pirmiausia,
user posted image

Noriu pagirti musu aukletojas, "Zirniuko" grupes, kiekviena karta kai atvedu vaiki i darzeli ir kai pasiimu dziugina rubinelej vaikuciu darbeliai wub.gif aciu labai aukletojai Egidijai, kad uzsiima su vaikuciais, aciu aukletojai Danutei uz siluma uz sekamas pasakas thumbup.gif , didziausias ACIU Zivilei uz svara, vaikuciu prieziura thumbup.gif 4u.gif Dziaugiuosi musu grupes aukletojomis ir kai jos buna grieztos su vaikais thumbup.gif Linkiu joms kantrybes su vaikuciais ir dar didesnes kantrybes su teveliais 4u.gif
juleta
QUOTE(Rimulinka @ 2007 01 28, 23:14)
4u.gif nu va leidau savo zuikį į šį darželį ėjo jau mano vaikis į pirmą klasę  mokykloję ,bet jam per sunku ten buvo ,ir dar 7 metų nebuvo ,tai nusprendžiau leisti į darželį ,Šis darželis yra už mūsų namo ,tai labai patogu,lanko mano vaikis jau antrą mėnesį,bet kaip pradėjo sirgti košmaras  doh.gif ,dar mano vaikis atprates eiti pietu miegoti ,tai auklėtojos prigazdino ,kad paguldys į kitą grupę ir neras mama taves ,liksi nakvoti čia vienas unsure.gif  mad.gif .Vaikas mano nenori eiti į darželį ,su didžiausiom ašorom einam į darželį.Sakė viena šeimininkė iš kitos grupės atėjo pasaugoti vaikų,nes auklėtoją jau kažkur išmovė  g.gif ,o maniškis nemiegojo ,tai pakėlė kaldrą ir uždavė per užpakalį. blink.gif  TAIP IR ATSISĖDAU ant lovos kaip maniškis man pasakė blink.gif nežinau kaip čia dabar daryti ,ar eiti aiškintis ar į veidą užvažiuoti iš karto bash.gif.Tai va toks tas darželis bent jau varpelio grupes auklėtojos.Ir sakiau tikrai kažką reikia daryti ,nes aš savo vaiko nemušu ,ir man jokios auklėtojos ,kurioms reikia išeiti parūkyti per pietu miegą ,mano vaiko nemuš,dar kaip pagalvojį tokius pinigus  mokam ,ir nežinom  kaip jos ten elgiasi su mūsų vaikais  unsure.gif
*

Sveika,del tu pačiu priežasčių mes pabegom i Malūnelį.
O tu taip nepalik šito reikalo,aš tai eičiau ir iš pagrindų aiškinčiaus.
kubilina
Sveiki ir sveikos smile.gif

Gal kas nematėt anonso, kad šiandien rodys kažkokia laida apie šį darželį.
19:10 per TV3 (atrodo blush2.gif ) gal kartos tą senąją, o gal ir ką naujo sukūrė.
Greit šis darželis bus pats žinomiausias Kaune.
Elzė
kaip tik dabar rodo blink.gif doh.gif
sdr
QUOTE(kubilina @ 2007 03 21, 10:12)
Sveiki ir sveikos smile.gif

Gal kas nematėt anonso, kad šiandien rodys kažkokia laida apie šį darželį.
19:10 per TV3 (atrodo  blush2.gif ) gal kartos tą senąją, o gal ir ką naujo sukūrė.
Greit šis darželis bus pats žinomiausias Kaune.
*

nu man atrodo, kad visuose darželiuose tas pats vyksta doh.gif gal ne visuose, bet daugumoje g.gif
biscuit
dabar ziuriu laida apie sita darzeli blink.gif kosmaras kazkoks doh.gif manau, kad daugumoje valdisku darzeliu tokie dalykai dedasi, nes saviske pora savaiciu leidau i valdiska darzeli (Vilnius) ir tikrai maciau ka jie ten valgo verysad.gif nes kol dukra pratinosi eiti i darzeli aukletojos leido man truputi jame pabuti. maciau kokia ten "tvarka"
septyniuke
Faktas kaip blynas. Bet žinot, manau, kad daug kur taip yra.
Direkorė taip susinervino, kad net spaudimas jai pakilo, nu kur gi ne.
Siaubas, rado iš ko vogt. Ir kur ta LT ritasi doh.gif
aggasa
fui,kokia geda!na suprantu,kad truputi sau i rankine ysidetu,bet kad tokiais kiekeis! gun_bandana.gif
septyniuke
Man tik labai keistai nuskambėjo, kad neša kibirais. kažin ar tiek įmanoma, juk tuomet nebūtų išvis iš ko gamint g.gif
#vilmine#
vyksta daugumoj darželių g.gif ir darželyje kur lanko mūsų vaikas ,tas pats dedasi.pvz;ryte matai kai virėjos dukra atveda savo vaiką,išeidama užeina į virtuvę ir iš ten išeina su krepšiu.....durnas turi būt ,kad nesuprastum..... schmoll.gif o vaikai [kiek teko girdėt iš mamų] tik peržengę namų slenkstį šaukia-noooooriu valgyt.Beto vaikų sąskaita pavalgo ir auklėtojos,ir auklytės ir auklėtojų asistentės....Va taip brangieji,.kiek mes jauni tėvai turim liaudies išmaitint.... karsta.gif fool.gif
vitta
Man rodos kad daugelyje darželių yra tas pats. O čia spalvas tai sutirštino, kad sausainius skaičiuoja, nu netikiu, pati mačiau kad atneša visą bliūdą tų sausainių ir valgo vaikai, kiek mano mažių pavaišindavo, kai ateidavom sesės pasiimti. Dukros net paklausiau žiūrėdama ar obuolius per pusę pjaudavo sako ne (mes dabar kitą darželį lankom). Aš tai vis paskaitydavau meniu, paklausdavau (ir dabar klausiu) ką valgėt, jei ko nepamena, kalusiu ar buvo tas ar tas. Manau, kad perdėta viskas buvo g.gif
Papildyta:
QUOTE(vilminė @ 2007 03 21, 20:12)
Beto vaikų sąskaita pavalgo ir auklėtojos,ir auklytės ir auklėtojų asistentės....Va taip brangieji,.kiek mes jauni tėvai turim liaudies išmaitint.... karsta.gif  fool.gif
*

Na tik nereikia perdėti. Kaip tai auklėtojai pavalgyt, jei ji turi su vaikais būt, visiškai logiška, kad jas maitina darželyje, tiek auklėtojas, tiek auklytes
septyniuke
Gerai jei jos išsineša tarkim perteklių - padaro vaikams kiek priklauso, bet dar lieka, tai tada tegul nešasi, čia jau jų sąžinės reikalas. bet jei mažina vaikų porcijas tai jau viršūnė doh.gif aišku jos nesigilina.
#vilmine#
QUOTE(vitta @ 2007 03 21, 21:13)
Man rodos kad daugelyje darželių yra tas pats. O čia spalvas tai sutirštino, kad sausainius skaičiuoja, nu netikiu, pati mačiau kad atneša visą bliūdą tų sausainių ir valgo vaikai, kiek mano mažių pavaišindavo, kai ateidavom sesės pasiimti. Dukros net paklausiau žiūrėdama ar obuolius per pusę pjaudavo sako ne (mes dabar kitą darželį lankom). Aš tai vis paskaitydavau meniu, paklausdavau (ir dabar klausiu) ką valgėt, jei ko nepamena, kalusiu ar buvo tas ar tas. Manau, kad perdėta viskas buvo  g.gif
*

bet vistiek kažkas buvo....... smile.gif Labai jau ta direktorės reakcija įdomi.Jei viskas būtų tvarkoj atrodo eikit jūs ir filmuokit mums dzin...O kaip tos virėjos atsi dūrė pas stalių,jei neseniai buvo virtuvėj... g.gif faktas kaip blynas.........tik kažkas direktorei padeda išsilaižyt g.gif
kubilina
As savo vaika leidau gera pusmeti i si darzeli (jau anksciau esu rasiusi), jis ten budavo tik iki pietu, labai daznai nueidavau kai vaikams buna dalinamas maistas. Aisku, nieko taip is akies ir napasakysi per mazai ten ar ne. Nors jeigu tokios porcijos ir penkiameciams, tai manau per mazos butu.
Su vedeja irgi daznai pabendraudavau, niekada nera jokio alkoholio kvapo buve.

Dabar ir vienokios mintys, ir kitokios verysad.gif
Vel norejau pradeti leisti vaika i si darzeli. Nors kita vertus, kai viesai yra parodoma, tai bent kuriam laikui apsiramina tokie dalykai.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.