QUOTE(vyšnelė @ 2008 07 22, 17:57) Sveikutės  . Ketinu vaiko šeimos gydytojo prašyti kelalapio į sanatoriją,nes esam amžini ligoniai.Pažįstamos protina,kad "įdėčiau" į kišenę už tai  . Sakykit,ar teko kam nors dėti į kišenę,kad išrašytų į kelalapį ir kokia būtų stafkė.Jei nenorit viešai,parašykit až.Labai laukčiau  ir mes prasem kellalapio, tai kad ne seimos gyd. juos dalina  ji tik padeda paruost reikiamus dokumentus o kelalapio reik vaziuot i ligoniu kasas patiems. I kisene nedejom ir nemanau kad reikejo, tiesiog atsitiko taip kad susirgom plauciu uzdegimu ir gulejom ligonineje. tad ji pati tuos nuomones buvo kad reikalinga reabilitacija mazylei, labai pasilpom per ta laika, taigi jau uz poros dienu isvaziuojam i palanga
Margita
2008 08 25, 14:53
Visada duodu,kitaip nemoku  .Paprasčiausiossveikatos pažymos einu irtai į kišenę kišu...Už taisavo šeimos gydytoją,bet kuriuo paros metu galiu trukdyt  .
Man atrodo, griekas dalinti kyšius laikais, kai jau galima laisvai nueiti į privačią kliniką ir susimokėti oficialiai. Dabar jau ir pasirinkt gali gydytoją, jei netiko - pakeist. Mano tėvai sovietmetį pragyveno niekam nė cento nesumokėję, nežadu ir aš niekam mokėt. O už išskirtinę priežiūrą ir rūpestį esu atsidėkojusi jau po gydymo dovanėle.
pleistakaulis
2008 08 27, 10:39
QUOTE(Ode @ 2008 08 25, 16:24) Man atrodo, griekas dalinti kyšius laikais, kai jau galima laisvai nueiti į privačią kliniką ir susimokėti oficialiai. Dabar jau ir pasirinkt gali gydytoją, jei netiko - pakeist. Mano tėvai sovietmetį pragyveno niekam nė cento nesumokėję, nežadu ir aš niekam mokėt. O už išskirtinę priežiūrą ir rūpestį esu atsidėkojusi jau po gydymo dovanėle. o tai koks skirtumas ar oficialiai privacioj, ar i kisene valstybinej?
satyrra
2008 09 27, 11:41
Su dukra ne karta teko guleti ligoninej, paciai gimdymo namuose ir keliose poliklinikose esame lankesis, bet nei karto nei vienam gyd.nemokejau ir nemokesiu, tai yra ju darbas ir pareiga, o kam tada jie dave priesaika? gal gaisrininkai ir prades imt kysius?
QUOTE(juraciukaslt@ @ 2008 09 27, 12:41) Su dukra ne karta teko guleti ligoninej, paciai gimdymo namuose ir keliose poliklinikose esame lankesis, bet nei karto nei vienam gyd.nemokejau ir nemokesiu, tai yra ju darbas ir pareiga, o kam tada jie dave priesaika? gal gaisrininkai ir prades imt kysius? Nu, cia jau kiekvieno asmeninis reikalas... Man tai juokinga koki sokolada ar kavos pakeli kysiu vadinti Taciau, man paciai smagiau, kai saldainiu dezute gydytojai prie kavos atnesu.. Nebankrutuoju  ... O, kas liecia pareigas ir priesaikas, tai musu visuomeneje, tai labai jau iskreiptas poziuris: mazdaug- gydytojas dave priesaika, tai jam galima ir po darbo likti ir skambinti istisa para, lyg gydytojas nei savo seimos neturetu, nei savo asmeninio gyvenimo! O, atlyginimai, tai gydytoju juokingi! As tai uz toki tikrai nedirbciau  ... Taigi, gerbkime ir branginkime ypac tuos musu gydytojus, kurie gerai dirba ir mums patinka
Klaipeda
2008 10 23, 15:02
Aš nedaviau jokių dovanų ir pinigų gydytojams ir nežadu duoti, juk kiekvienas žmogus dirba savo darbą ir už tai jam yra sumokamas atlyginimas. Jeigu valstybinėje poliklinikoje nėra gerų gydytojų, tai einame į privačią ir ten oficialiai sumokame į kasą
*Ilgakojė*
2008 10 25, 16:22
Padekojom po gimdymo...nematau cia nieko blogo
mylimuke
2008 11 01, 22:06
Nemokėjau ir nemokėsiu. Mes patenkinti gydytojo paslaugomis ir be kyšių
Reginok
2008 11 29, 22:12
Nemoku niekada kysiu, nes be ju galiu viska isreikalauti  .
mamamia25
2008 12 01, 09:00
as irgi po gimdymo daktatrei atsidekojou. norejau pas ja gimdyti ji per savo iseigine atvaziavo pagulde mane i ligonne kita diena dare cezari nors taipat jai buvo nedarbo diena. likau patenkinta viskuom 100%. o vaiko daktarei tai per kaledas ka nunesiu sakiau, nes ji mano drauges mama tai irgi buna jei ka skambinu bet kada, ji pati paskambina. nu nesijauciu kad kysi duociau cia atsidekoju juk ji neprivalo po darbo per iseigines konsultuoti. o jei butu paprasta daktare ten kur nuvaziuji apziuri ir namo, tai tikrai neduociau nieko. buvom pas chirurga ligonineje( nagiukas truputi iauges buvo) tai nieko nedaviau
katiusa20
2008 12 02, 15:05
mes mokejom ir tikrai visada zadu gydytojam moket taip jauciuosi saugesne
natalikas
2008 12 02, 18:34
Galiu pasakyt,kad viskas priklauso nuo slyriaus kur gulit ir daktaru kurie priziuri.gulejom Traku lyg.vaiku skyriuj,tai kol nedaviau,tai kaip su sunim elgiesi,galvoju gal geriau ant ausu skyriu buciau pakelusi.tai dar vistiek teko i santariskes vaziot,nes roto padavom,o ten nei ct,nemokejau ir prieziura super buvo,net i parduotuve isleisdavo,ir vaikeli paziuredavo.o vat Traku akuserijos ir ginekologijos sk.atvirksciaiSUPER nemokejau ne CT.o prieziuraSUPER
vikulia 84
2010 04 17, 14:42
Neipratus niekam moket. Cia gydytoju pareiga gydyt. Bliamba, nejau reikia ikist jam pinigu, kad nustatytu teisinga diagnoze? Mane kartais tokia mintis taip siutina. Ir uz gimdyma nemokejau. Uz ka, kad priimtu eilini vaika? Na, jei nebutu iseities, tai turbut mokeciau. Geriau sumoket, kad tinkamai isgydytu vaika.
ir as pries tuos kysius, nesamone, gauna alga ir dar moketi papildomai reikia. mano vaiku gydytoja D.Adomaitiene, Seskines pol-ka, net po kysiu nepatenkinta, o apie saldainius su kava isvis kalbos neeina, karta pasake, kad nenestumeme saldainiu, nes "zopa jau nuo ju limpa", cia cituoju ka ji man pasake, tiesa cia buvo ne jai, o okulistei, nes Adomaitiene tipo iprase mus pas ja ir paprase kad mes oklistei nunestumeme ka nors, bet tik ne saldainiu su kava. tai as taip suprantau kad jai taip pat netinka saldainiai! uztat pora karta daviau pinigu, atsiskaiciau taip sakant uz skambucius savaitgali, kai reikejo patarimo, bet dabar neskambinsiu jai, nes paskutini karta buvo labai nepatenkinta, kai paskambinau, nepatenkinta kai ateinu ir isvis...viskuom ji nepatenkinta, taip kad daugiau negaus ji nei cento is manes. dabar tik galvoju pas kokia kita gydytija pereiti?!
sandrute37
2010 06 17, 14:13
Na as ir dedu i kisene,nors man tai nepatinka,bet kaip cia viena mamyte rase-nuo to jauciuosi saugi.Vaiku gydytoja net per savo atostogas atvaziuoja paziuret serganciu vaiku,visada galiu jai paskambint ir pasikonsultuot,visada sypsosi ir yra maloni,todel negaila tu pinigeliu ir brangiu dovanu. Gimdydama ir tariausi ir vaiksciojau laukdamasi pas ta gydytoja,pas kuri ir gimdziau,buvau viskuom aprupinta ir priziureta. Nors is esmes-taip jie gauna savo atlyginima,bet.....yra pripratinti nuo senu laiku-to dejimo i kisene
Sandra29
2010 06 26, 17:40
Aš tai ne visiems duodu. Pamatau,kaip gydo,tai ir nusprendžiu,ar daktarė verta dovanėlės,ar išvis su tokia reikalų geriau neturėti
princese3
2011 03 30, 14:52
QUOTE(*Ilgakojė* @ 2008 10 25, 18:22) Padekojom po gimdymo...nematau cia nieko blogo  sutinku, nes padariau ta pati
audradv
2012 03 24, 21:08
Niekada nbemokėjau ( man gėda, nors jiem tai įtariu kad ne  )
rausvakase
2012 04 01, 18:26
QUOTE(audradv @ 2012 03 24, 22:08) Niekada nbemokėjau ( man gėda, nors jiem tai įtariu kad ne  ) Ir man labai geda, gera pusdieni save nuteikinejau, repetavau. Ir sumokejau, pavyko, paeme, be gedos jokios
|
|