Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kruopų/grūdų/daržovių košės
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio iki 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4
*GAILĖ*
pas mus ta pati problema doh.gif . spjaudo, per šaukštą tranko doh.gif . ką daryyyyyyyyyt?
lialka21
o vat mano pupa koses miegsta, labai miegsta miezines kruopas,suvalgo kokius 200 gramu 4u.gif ax.gif
sarafea
QUOTE(ingalp @ 2007 04 15, 21:23)
pas mus ta pati problema doh.gif . spjaudo, per šaukštą tranko doh.gif . ką daryyyyyyyyyt?
*

Manoji ir ne is pradziu suvalge kose,o dbaar tik duok,nu isskyrus darzoves nelabai megsta,tai kruopu kosytemis maitinu.ir dar vargau kol radau jai saknia ir man svarbiausia sveika kose thumbup.gif reik kantrybes ir ieskojimu...vistiek kazkada gaus ismokt valgyt.Aisku buna priezastis irgi kad per anksti maitinamas vaikas buna g.gif tada reikia tik paluketi ir vel bandyti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lialka21 @ 2007 04 15, 21:38)
o vat mano pupa koses miegsta, labai miegsta miezines kruopas,suvalgo kokius 200 gramu  4u.gif  ax.gif
*

saunuole thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
vaida L
Mnao dukra kruopų košių nelabai mėgsta, o daržovienes tik duok, tai ir duodu dažniau daržoves, nei kruopas. Kažkaip viską bandžiau kol atsirinkom ką valgys ax.gif
egidan

Pasitaiko, kad vaikutis pirmą kartą košės paragauja tik 9-10 mėn. Tiesiog kiekvienam savas laikas. O didžiausias pagalbininkas-KANTRYBĖ 4u.gif
sarafea
QUOTE(vaida L @ 2007 04 16, 07:27)
Mnao dukra kruopų košių nelabai mėgsta, o daržovienes tik duok, tai ir duodu dažniau daržoves, nei kruopas. Kažkaip viską bandžiau kol atsirinkom ką valgys  ax.gif
*

drinks_cheers.gif nu va as ir sakau kad reikia rasti dar kas kas vaikui patinka.Mes kolkas tik viena kose pritaikem,visa kita dar neatrasta biggrin.gif
ojojoi
Tikrai cia belieka tik kantrybe, lengviau pratinti prie naujo skonio pilant i kosytes daugiau pienuko, tada vaikas jaucia pazystama skoni.
mazuliuke21
maniskiui jau 7 men vaisiu tyreles ir pacius vaisius ryte ryja o darzoviu neikisi ir pati viriau ir pirktu daviau niekaip doh.gif manot dar ypras?
uups
mano vaikas prie darzhoviniu koshiu taip ir nepriprato. Ir apskritai prie darzhoviu. Jam jau 4 metai, o ish darzhoviu tevalgo tarkuotas morkas ir geria ju sultis,- ir tai shi pazhanga ik paskutinius 2 metus doh.gif . Aciudie, primaitinima pradejau nuo grudiniu koshiu, nes turbut dar iki dabar kankinciaus su pirmaja koshe blink.gif
ssiimmaa
mes pradejom kosytes nuo 4 men ragauti, kadangi svieziu darzoviu nelabai buvo tai bandem nuo ryziuku dribsniu, aviziniu dribsniu, nelabai tiko bet bande kazka. paskui daviau kelis saukstus jogurtuko ir padariau tuom klaida - koses nebeikisi, kur tau, juk ne taip skanu doh.gif tada pabandziau hipp kosytes tai vajej vajej uz sauksto ciumpa issiziojes ir kisasi smile.gif mano kaip mamos intuicija nemelavo - uosviene pripirko visokiu darzovieniu ir t.t. bet as visom keturiom uz toki rezima: pirma - morkytes, po to - morkyte su bulve, - po to koki brokoliuka imaisyt ar moliuga ir t.t. po viena darzovyte nes tik taip gali pamatyti ar ne alergiskas lelius. o tik kai pripras prie darzovyciu duoti vaisiu. nes kitaip bus sakes, kur tau po skaniu obuoliuku su avietem ikisi kazkokia bulve doh.gif
princesa
QUOTE(jurailt @ 2007 04 15, 19:17)
sveikos. pasidalinkit patirtim: kaip ipratinot prie kosiu. mazylis jau 5, 5 men ir niekaip nepavyksta - raukosi, isstumia liezuviu, pyksta. ir taip jau beveik 2 sav. itariu, kad nuryja tik koki max sauksteli... patarkit!

Mum buvo lygiai taip. Buvo įvairių nuomonių, kad dar ne laikas, dar užtenka mamos pieno, kad išrankus ir t.t. košes pyliau vieną po kitos kol pagaliau atradau kad kelis šaukštelius valgo tyrelės (obuolių su varške), o ant galo paaiškėjo, jog vaikui dantukai dygo doh.gif tai kai išdygo valgė viską iš eilės ką tik daviau lotuliukas.gif
mylimuke
QUOTE(princesa @ 2007 04 17, 21:50)
Mum buvo lygiai taip. Buvo įvairių nuomonių, kad dar ne laikas, dar užtenka mamos pieno, kad išrankus ir t.t. košes pyliau vieną po kitos kol pagaliau atradau kad kelis šaukštelius valgo tyrelės (obuolių su varške), o ant galo paaiškėjo, jog vaikui dantukai dygo  doh.gif tai kai išdygo valgė viską iš eilės ką tik daviau  lotuliukas.gif
*

Mums tik 3.5men, bet jau ragavom morku tyreles, nes pienuko mazai ir misinuko kartais valgom. manoji taip pat cepsedama isstumia liezuviu, bet vistiek ja maitinu, kad nors kiek ji nurytu. Bet galvoju gal bandysim kita darzove, nes matyt nelabai jai tos morkos schmoll.gif
needita
Maniškiui labai nepatinka per tirštos košės. Jam tikriausiai sunku nuryti. Tai darau skystesnes. Bet vistiek kartais "pakariaujam" bigsmile.gif
mylimuke
QUOTE(needita @ 2007 05 31, 23:08)
Maniškiui labai nepatinka per tirštos košės. Jam tikriausiai sunku nuryti. Tai darau skystesnes. Bet vistiek kartais "pakariaujam"  bigsmile.gif
*

O kaip jus darzoves sutrinat? As per sieteli pertrinu,bet vistiek gaunasi tokiais lyg gabaliukais, aisku mazulyciais visai, o vat pirktine tyrele tai tokia vientisa... unsure.gif
Limcamca
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 01, 08:45)
O kaip jus darzoves sutrinat? As per sieteli pertrinu,bet vistiek gaunasi tokiais lyg gabaliukais, aisku mazulyciais visai, o vat pirktine tyrele tai tokia vientisa... unsure.gif
*

sutrinu su mikseriu. Gaunasi labai lygi, be gumulų. Jei per tiršta dapilu arba mišinuko arba vandens 4u.gif
mylimuke
QUOTE(Limcamca @ 2007 06 01, 08:58)
sutrinu su mikseriu. Gaunasi labai lygi, be gumulų. Jei per tiršta dapilu arba mišinuko arba vandens  4u.gif
*

Bet maniske tesuvalgo pora sauksteliu kolkas, tai nebutu tam mikseriu ka trint doh.gif
krispuka
va mano mažylis skaniai valgo košytę jau bus 4 para kai duodu,žiojasi tiesiog šaukštą prarys thumbup.gif
Žiūrint nuo kokios košytės pradėjot valgyti,aš tai duodu bulvių košytę su morkytėm praskietu mišinuku tai labai skaniai valgo ax.gif
Papildyta:
tiesa viką sutrinu su mikeriuku gaunasi puiki vientia masė thumbup.gif
mylimuke
QUOTE(krispuka @ 2007 06 01, 09:58)
va mano mažylis skaniai valgo košytę jau bus 4 para kai duodu,žiojasi tiesiog šaukštą prarys thumbup.gif
Žiūrint nuo kokios košytės pradėjot valgyti,aš tai duodu bulvių košytę su morkytėm praskietu mišinuku tai labai skaniai valgo ax.gif
Papildyta:
tiesa viką sutrinu su mikeriuku gaunasi puiki vientia masė thumbup.gif
*

Maniske tai nezinau, suvalgo kelis saukstukus, bet reikia atkreipti demesi, kokiu barskuciu ar kuo, o ir po tu keliu saukstu susiraukia, kartais net ziaukciot pradeda. Tiesa, viduriukai susitvarke, kakojam gerai. Nezinau, gal dar per anksti,nors gydytojas patare primaitint. Daug neduodu, bet kas kelias dienas ragaujam kazka naujo,gal atrasiu,kas jai tikrai patiks rolleyes.gif
zveriuke
maniskis nuo pat pradziu kirto tas visokais koses,nebuvo jokiu problemu lotuliukas.gif
grazinux
Patarkite, prašau, kas jau praėjo tą etapą kaip turėtų būti iš tiesų. 5,5 mėn. pradėjau primaitinti grūdinėmis košėmis. Iš pradžių avižas, paskui grikiai, paskui ryžiai. Bet dabar nesuprantu kiek jis turėtų suvalgyti vienu kartu. Gaunasi, kad košes valgom 3-ia savaitė ir vakar per pietus suvalgė mano supratimu daug avižų košės, užsigėrė mišinuku. Paskui buvo nevalgęs apie 5 valandas ir dar labai atsirūginėjo, net atpilinėdamas šiek tiek maisto. Tai dabar pasimečiau, kiek turėčiau sumaitinti vienu maitinimu, šiaip atrodo, kad prie košės pripratęs ir pats žiojasi valgyt, bet gal aš padauginau. Košę ruošiu pati iš sumaltų kruopų, jokių papildų nededu, tik skiedžiu su mišinuku, kurį geria. Man tokie klausimai atsirado: kiek kartų tuėrčiau maitinti kūdikį (daugiau dar nieko neduodu, tik grūdines košes) košėmis (per pietus, prieš miegą)? Ar mažesnėmis porcijomis turėčiau maitinti per kelis kartus? Jei maitinti kelis kartus tai vieną kartą gal turėtų būti avižų košė, kitą grikių? Kitą dieną ryžiai ir avižos? Na, kada reikia maitinti kelis kartus per dieną papildomai?
linuke
QUOTE(grazinux @ 2007 06 03, 16:50)
Patarkite, prašau, kas jau praėjo tą etapą kaip turėtų būti iš tiesų. 5,5 mėn. pradėjau primaitinti grūdinėmis košėmis. Iš pradžių avižas, paskui grikiai, paskui ryžiai. Bet dabar nesuprantu kiek jis turėtų suvalgyti vienu kartu. Gaunasi, kad košes valgom 3-ia savaitė ir vakar per pietus suvalgė mano supratimu daug avižų košės, užsigėrė mišinuku. Paskui buvo nevalgęs apie 5 valandas ir dar labai atsirūginėjo, net atpilinėdamas šiek tiek maisto. Tai dabar pasimečiau, kiek turėčiau sumaitinti vienu maitinimu, šiaip atrodo, kad prie košės pripratęs ir pats žiojasi valgyt, bet gal aš padauginau. Košę ruošiu pati iš sumaltų kruopų, jokių papildų nededu, tik skiedžiu su mišinuku, kurį geria. Man tokie klausimai atsirado: kiek kartų tuėrčiau maitinti kūdikį (daugiau dar nieko neduodu, tik grūdines košes) košėmis (per pietus, prieš miegą)? Ar mažesnėmis porcijomis turėčiau maitinti per kelis kartus? Jei maitinti kelis kartus tai vieną kartą gal turėtų būti avižų košė, kitą grikių? Kitą dieną ryžiai ir avižos? Na, kada reikia maitinti kelis kartus per dieną papildomai?
*

1 vaikiskas saukstelis = 5 ml, o tokio amziaus kudikiams reiketu ~130 ml kosytes vidutiniskai, nes gali suvalgyti ir maziau, ir daugiau, priklauso nuo vaikucio. Vadinasi, vaikutis turetu suvalgyti 26 saukstelius vidutiniskai.

Tokio amziaus leliukas turi valgyti kose 1 karta per diena, daugiau - misinukas. Ypac kai jusiskis pavalges koses 5 valandas nenori valgyt, tai dazniau ir daugiau nereikia.

O siaip tai paklauskit savo pediatres, arba seseles, kai ateis aplankyti.
mylimuke
QUOTE(linuke @ 2007 06 03, 17:09)
1 vaikiskas saukstelis = 5 ml, o tokio amziaus kudikiams reiketu ~130 ml kosytes vidutiniskai, nes gali suvalgyti ir maziau, ir daugiau, priklauso nuo vaikucio. Vadinasi, vaikutis turetu suvalgyti 26 saukstelius vidutiniskai.

Tokio amziaus leliukas turi valgyti kose 1 karta per diena, daugiau - misinukas. Ypac kai jusiskis pavalges koses 5 valandas nenori valgyt, tai dazniau ir daugiau nereikia.

O siaip tai paklauskit savo pediatres, arba seseles, kai ateis aplankyti.
*

Mano gydytojas sake, kad nustoti didinti porcija kai ji pasieks 150g. Kiek cia bus mililitrais,tai nezinau blush2.gif O mes kolkas suvalgom tik kelis saukstukus darzovyciu, duodu karta arba du i diena.
DianaG
O mes pradėjom nuo daržovių košės,kai mažajai buvo 4,5 mėn. Pirmiausia daviau vien tik bulvytę,(suvalgė tik šaukštelį),vėliau viriau jau bulvytę su morkyte ir t.t Nebuvo problemų dėl valgymo,visada su apetitu viską suvalgydavo thumbup.gif
Didinti porcijas reikia palaipsniui,kad nepermaitintumėte. mirksiukas.gif

Aš iš pradžių daržoves trindavau(kai nedidelis kiekis) tai su tokiu plastmasiniu sieteliu(yra pilna parduotuvėse),jei per tiršta,tai įpidavau mišinuko arba to paties skysčio,kuriame virė. biggrin.gif
mazhulinka
mes pradejom valgyti kosytes porai dienu iki 4to men jubiliejaus. pirma karteli suvalge nedaug, nes maistelis nepatiko, tad padariau kito- sunerniojo 125g. tada davem banana. labai pamego, tad isalkes suvalgydavo daugiau nei viena. mums jau 5menesiukai, valgom apie 250g per viena karteli ir uzgeriam truputeliu sulciu. vaikinukas apetitu nesiskundzia ir problemu nebuna, jei maistas patinka. tad jei vaikiukai nevalgo, gal reikia duoti kito maistelio. maniskis net klyke kai bandziau zuvies duoti, o vistiena ar kalakutiena valgydamas net reikalauja daugiau. supyksta jei skanesto saukstas dar ne burnoj jei jis issiziojes. mums ismokti valgyti reikejo turbut 5dienu, suprato mazylis kaip ir ka daryti.
kristal
Daviau paragauti bulviu kosytes kai dukrytei buvo 5,5 men. Jai is karto labai patiko ir iki siol labai skaniai ir noriai valgo visas darzoviu su mesyte koses ir grudines thumbup.gif Tik grudiniu is pradziu labai nenorejo valgyti, tai per daug ir nekisau. pati jas pamego tik apie 7,5 men ir tik Skanejos BISTRO grudines koses, o jokiu paruostu pirktiniu kosiu neeme net i burnyte - nepatiko.
lodore
Mums labai sunkiai sekasi su tom košėm. Nemoka mergina nuryti, velia liežuviu ir stumia lauk, o jei jau bando ryti, tai springsta ir viską išvemia. Kol kas geriam per buteliuką, nupirkau žinduką su didele skylute ir taip pietaujam biggrin.gif
sirdute
Kruopienes mano dukra valgo tik jei sumaisau su kokia nors tyrele. renku kuo nesaldesne, pvz: obuoliu su bulvemis. O jei be nieko, tai irgi tik kelis saukstelius ikisu. na, dar avizine valgo, bet ryziu tai neikisi. O darzovienes labai megsta.
Kribuk
Maniškė tai iškart priprato prie košių ir kitų maistų. Viską valgė ir viskas buvo skanu. Dabar jau pradėjo atsirinkinėti. smile.gif Nenori tyrelių su mėsa, daržovienių, tenka kalbinti, kad valgytų. O va košes kerta kaip didelė. smile.gif
O tu pabandyk vis kitokios rūšies košę. Gal kuri patiks... Dukrytei perku Milupa.
smilius1
Labutį. Aš mažylę pripratinau prie vaisiu koseliu pirmiausia. Jos saldzios ir mieliau valgo.
dar priklauso ir nuo firmos. Pvz., maniškė HIPP (labai brangios) koseles pripažįsta tik kai kurias: su bananais ir obuoliais, su vaisiais ir grudais (nuo 6-7 mėn), neblogos yra MAŽYLIO vaisiu košelės-išskyrus braškių tyrelę; Labiausia mudvi mylim HAME mėlynių tyreles, skanios ir HAME persikų tyrelės. Dar visai neblogos NESTE (2 mažų indelių pakuotė kainuoja apie 5 lt). Gal pabandyk MAŽYLIO tyreles, turėtų patikt. g.gif
Jei bandysi virti koseles is pakelių, nežinau, ką patart, nes maniškė ryžių ir grikių nelabai mėgsta. Ryžių labai sunku išvirt-puodai labai traukia.
Skaniausios ir saldžios verdamos košeles MILUPOS ir NESTE. smile.gif
Luknė
Apie košes kitos temos neradau, tai klausiu čia. Kaip jūsiškiai valgo košes nuo 8 mėn. kuriose yra gabalėlių? Ar jos tinka, jei kūdikėlis turi tik 2 dantukus?
edasgi
QUOTE(jurailt @ 2007 04 15, 20:17)
sveikos. pasidalinkit patirtim: kaip ipratinot prie kosiu. mazylis jau 5, 5 men ir niekaip nepavyksta - raukosi, isstumia liezuviu, pyksta. ir taip jau beveik 2 sav. itariu, kad nuryja tik koki max sauksteli... patarkit!
*

Sveika,
as savo mazyli pradejau pratinti prie saukstelio galima sakyti nuo pat pirmuju dienu.Kada duodavau vitamina D visada jo uzlasindavau ant saukstuko ir duodavau,tad jis pamilo ta sauksteli,ir mielai is jo valgo kose.Gal but beda yra ne koseje,o jis bijo saukstuko?sekmes jums mirksiukas.gif
lydekaite
Ar jusu vaikuciu niekada nebuvo isbere nuo kruopu kosiu? Maniske isbere, tad itariu, kad nuo grikiu koses, nes kaip tik sutapo, kad ja pradejom valgyt, o ir girdejau, kad grikiai alergizuoja. Kaip su tom kruopom, kurios turi gliuteno (avizos, mieziai, kvieciai, rugiai)? Nuo kada ju koses pradejot duot? Ar nepasireiske gliuteno poveikis?
mama_x2
QUOTE(smilius1 @ 2007 06 12, 11:19)
Labutį. Aš mažylę pripratinau prie vaisiu koseliu pirmiausia. Jos saldzios ir mieliau valgo.
dar priklauso ir nuo firmos. Pvz., maniškė HIPP (labai brangios) koseles pripažįsta tik kai kurias: su bananais ir obuoliais, su vaisiais ir grudais (nuo 6-7 mėn), neblogos yra MAŽYLIO vaisiu košelės-išskyrus braškių tyrelę; Labiausia mudvi mylim HAME mėlynių tyreles, skanios ir HAME persikų tyrelės. Dar visai neblogos NESTE (2 mažų indelių pakuotė kainuoja apie 5 lt). Gal pabandyk MAŽYLIO tyreles, turėtų patikt. g.gif
Jei bandysi virti koseles is pakelių, nežinau, ką patart, nes maniškė ryžių ir grikių nelabai mėgsta. Ryžių labai sunku išvirt-puodai labai traukia.
Skaniausios ir saldžios verdamos košeles MILUPOS ir NESTE. smile.gif
*

turbut SEMPER nebandei smile.gif manasis tai tik semper valgo - brangesnes nei hipp biggrin.gif

QUOTE(edasgi @ 2007 06 13, 11:59)
Sveika,
as savo mazyli pradejau pratinti prie saukstelio galima sakyti nuo pat pirmuju dienu.Kada duodavau vitamina D visada jo uzlasindavau ant saukstuko ir duodavau,tad jis pamilo ta sauksteli,ir mielai is jo valgo kose.Gal but beda yra ne koseje,o jis bijo saukstuko?sekmes jums mirksiukas.gif
*

as irgi vitamina su sauksteliu daviau - kad ismoktu su sauksteliu valgyt smile.gif
sirdute
QUOTE(lydekaite @ 2007 06 13, 22:49)
Ar jusu vaikuciu niekada nebuvo isbere nuo kruopu kosiu?  Ar nepasireiske gliuteno poveikis?
*

Grikiai tikrai gali alergizuoti, nors mano dykrytes kaip ir neisbere nuo ju, nors maniau, kad alergiska. Gali buti, kad tai tik sutapimas, pabandyk grikius dar po menesio ir pamatysi, ar tikrai nuo ju beria. Mano dukryte bere nuo 3men, tai dabar, kai tenka primaitinti, prie naujo produkto pratinu ne trumpiau kaip 5 dienas ir ziuriu poveiki. Dabar valgo ryzius, avizas, grikius, brokolius, bulves, banana, melynes, slyvas, obuolius ir moliugus. Kol kas nuo siu produktu nebere. Kartais dabar pasirodo berimas ant petuku, bet labiau prakaitinis nuo karscio.
Vike
QUOTE(edasgi @ 2007 06 13, 11:59)
Sveika,
*

Mano lelius šaukšto nebijo, o vat košės ryti nenori- įdedi košytę į burnytę, tai ir laiko ją ant liežuvio arba spjauna lauk verysad.gif
mama_x2
manajam tai ner problemu su rijimu - vitaminus duodavau su saukstu tai iprato. tik va labai mazai per diena kosiu duodu - keleta saukstu susidaro - jis pakramto ir nori misinuko...
happymama
jei kam kosytes nenoriai valgo, tai mum gydytoja labai gera patarima dave, dedam i kosyte tyreles (aisku jei tai ne darzoviene biggrin.gif ) tai valgo kaip didelis 4u.gif
rona
QUOTE(jurailt @ 2007 04 15, 19:17)
*

as savo suneliui kosyte pradejau duoti nuo 4 men ir nuo pat pradziu nebuvo jokiu problemu, jis graziai valgo is saukstelio bigsmile.gif buvo pora kartu, kai buvo labai irzlus ir is saukstelio valgyti nenorejo, tad kosyte daviau is buteliuko, tik uzdejau ciulptuka, skirta kosytei valgyti smile.gif
eiwile
Vakar pirma kart daviau paragaut pacios virta ryziu kosyte,tai labai patiko pati sauksteli i burnyte kisa thumbup.gif o su darzoviu tai vargas pirma parekia 10 min tik tada pradeda normaliai valgyt doh.gif
UREJA
QUOTE(loncelotas @ 2007 03 21, 18:36)
Mėginu Hippo grikių košytę - tą kur reik su vandeniu ar savo pienuku sumaišyt. Ir nesuprantu - paruošiu iki tinkamos konsistencijos, bet kol vaikas valgo košė skystėja  doh.gif  Ką darau ne taip?  g.gif  Gal kam taip buvo?
*

man taip hipp ryziu skisteja, padarau atrodo tirsta, kol valgo skistyn daros blink.gif pirkau dabar "bebi" o su ja tai viskas gerai neskisteja
edicike
ar kas duodat miezinu kruopu kosyte?Ar noriai valgo?Vakar pirma kart isviriau jos maziui,bet nelabai valge.matyt per daug ten "gruduliuku" g.gif Gal sakau reiktu dar ja pries verdant permalti g.gif
Kucheriashka
Mes valgom Bebi košytes.Labai mums patinka,o ir pasirinkimas jų nemažas thumbup.gif
Haske
mano vaikui betik kose,viska valgom thumbup.gif
raimundux
Maniske nelabai megsta kruopu kosytes. Galvoju, kad reiks su vaisu tyrele maisyt, gal tada valgys g.gif
Druska*
O mano vaikas megsta aviziniu dribsniu kose dar ytrinu banano tai suvalgo visa, isverdu ir grikiu kose ir banana itrinu, ir makaronu (zvaigzduciu) retai, bet paskanaujam biggrin.gif
silke:)
turiu tą pačią bėdą...nebevalgom pieniškų kruopų košių. Mums 9,5 mėn. jau turėtumėm seniai du kartus dienoj valgyt kruopas, bet mes ir vieną kartą normaliai nepavalgom....Vos ne vos per ašaras, kokius du valgomus šaukštus... blink.gif Seniau kirto labai skaniai, o dabar skaniai valgo tik daržovienę.... unsure.gif
Išbandžiau visokias ir namų gamybos ir pirktines. tas pats rezultatas...Kaip jai įsiūlyti jau nebežinau.... verysad.gif
Margareta
pas mus ta pati situacija..niekad nemego tuo kruopu ir nemegsta doh.gif visokias isbandziau...kartias buna uzeina daugiau suvalgo, jau apsidziaugiu kad ta kose megsta tai kita karta vos pora saukteliu teisiulau verysad.gif tei va jei ant miilupa koses pakeliu uzrasyti kad norma ideti 6-7 sauktus tai savaijai idedu 4-5 tai nesuvalgo schmoll.gif
vaivai
QUOTE(silke:) @ 2008 02 29, 12:02)
turiu tą pačią bėdą...nebevalgom pieniškų kruopų košių. Mums 9,5 mėn. jau turėtumėm seniai du kartus dienoj valgyt kruopas, bet mes ir vieną kartą normaliai nepavalgom....Vos ne vos per ašaras, kokius du valgomus šaukštus... blink.gif Seniau kirto labai skaniai, o dabar skaniai valgo tik daržovienę.... unsure.gif
Išbandžiau visokias ir namų gamybos ir pirktines. tas pats rezultatas...Kaip jai įsiūlyti jau nebežinau.... verysad.gif
*

Ta pati situacija. Šiuo metu valgo tik daržoves su mėsa. Bandžiau ir su tyrelėmis, ir su sviestu, ir plikomas, ir pati verdu - nebesižioja nuo pirmo šaukšto schmoll.gif . Bet gal dar sakau praeis, anksčiau juk valgė g.gif Aišku ne tiek kiek ten rašoma, bet valgė.
Šiandien bandysiu gudrauti, gal pavyks : verdu mėsytę, įtarkavau morkų, įmečiau kelis brokolio žiedynėlius(mėgstamiausios daržovės ), ir pabaigoj dėsiu grikių dribsnių. Labai gerai būtų kad pavyktų sumaitinti .
*Brunetė*
Pas mu ir labai didele problema su grudu kosytem,nevelgo nors tu ka,kiek as ju isbandziau net nesuskaiciuosiu,teko ir namuose daug isvirt,bet viskas veltui,per diena viena karta po truputi vos suvalgo,o jau turetu valgyt du doh.gif .Dar dziaugiuosi,kad bent darzoves su mesyte valgo smile.gif
mėlynos_akytės
As antra savaite kaip pradejau primaitinti grudu kosemis,valgo puikiai thumbup.gif .koses rusi pakeiciau po vienos savaites,nieko nenutiko.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.