Be valios nieko nebus
Jei nebus tikro noro ir valio nieko nebus ir knygos nepades... as knyga skaiciau bet dar vis rukau... matyt dar permazai noro mest..
QUOTE(Ditė @ 2005 01 12, 11:49) O man buvo šitaip O geriausia dar tai, kad mano vyras padėdamas man mesti rūkyti, pats irgi metė.Jis rūkė apie 20m.Gal todėl man buvo lengviau...Ačiū jam Mano istorija beveik 1 prie 1 QUOTE(furyy @ 2009 10 18, 21:12) na ką, pasisakysiu ir aš. laaaabai noriu mesti rūkyti. ale kaip šiuo metu skaitau tą visų išgirtą knygą. kelios dienos kaip bandau mažint ir mest, tai kaip tik mintys tik apie rūkymą sukasi jei perskaičius knygą nemesiu, turbūt reiks eit pas psichiatrą, kad vaistukų narkomanei nuo priklausomybės išrašytų kažkada psichiatrė buvo išrašius wellbutrino (lygtai taip vadinasi), tai po 3 gėrimo dienų net nepagalvodavau apie rūkymą, net mintis nekildavo eit parūkyt(neaišku kodėl) bet gėriau tuos vaistus tik gal kokią savaitę, nes negalėjau miegot (pakakdavo 4-5 miego valandų), bet būdavau išsimiegojus ir žvali. Mečiau vaistus ir noras rūkyti gryžo ups gal galima apie tuos vaistus placiau kokia kaina ar be recepto parduoda????buciau labai dekinga.skaiciau knyga,bandziau pleistrus,nieko.esu silpna kaip siaudas..niekam tikus QUOTE(martynomama @ 2009 10 28, 12:27) gal galima apie tuos vaistus placiau kokia kaina ar be recepto parduoda????buciau labai dekinga.skaiciau knyga,bandziau pleistrus,nieko.esu silpna kaip siaudas..niekam tikus tie vaistai yra antideptesantai, ju be recepto neparduoda, dar juos gali israsyti nuo rukymo, paprasciausiai nueik pas seimos daktara ir paprasyk, israsys
As nerukau jau 3 metus. Sakes kaip dziaugiuosi
Pasisakysiu ir as , ryt lygiai menuo kaip nerukau
Tikrai nedarau reklamos, tiesiog l dziaugiuosi, kad ir as pagaliau nusojau rukyt. Jei kam reiks daugiau info, parasykit AZ - as tikrai mielai pasidalinsiu patirtim QUOTE(juratyte26 @ 2009 11 29, 17:49) Pasisakysiu ir as , ryt lygiai menuo kaip nerukau Tikrai nedarau reklamos, tiesiog l dziaugiuosi, kad ir as pagaliau nusojau rukyt. Jei kam reiks daugiau info, parasykit AZ - as tikrai mielai pasidalinsiu patirtim Tai metėt rukyti grynai dėl tų vaistų ?
Mečiau rūkyti prieš keturis metus.
Pasakysiu taip : visų pirmą reikia tik noro, bet tas noras turi būti ypatingas - labai stiprus - noras mesti rūkyti. Aš tą norą savyje puoselėjau pusę metų, sėdėjau ant palangės, rūkiau, ir galvojau "va, kaip gera nuo naujų nerūkau." paskui atėjo nauji - ir nuo jų nerūkiau, antra, be abejo padėjo vaistai, tokios žaliam pakelį tabletukės, buna turguose ar internete, visai nebrangios. čia labiau tinka tam, kas turi stiprų psichologinį priklausomumo jausmo (čia nusistatyti labai lengva: įvertink kiek daug įtakos tavo sprendimui turi kiti aplinkos veiksniai: nuo vyro, nuo rūbų, nuo maisto, nuo alkoholio, nuo baimės, nuo įsitikinimų ir pan.) v.ž. ixiukus kalendoryje braukiau dar keturis mėnesius, iš pradžių kas dieną, vėliau kas keles, paskui kas saveitę, kas mėnesį.... priaugau plius riebius 8kg., kuriuos tik dabar baigiu numesti... Minusas - padidėjo suvartojamo alkoholio kiekis. pliusas - nustojau dažytis, tad dabar sutaupau netik nuo cigarečių, bet ir nuo kosmetikos.. tad sėkmės ir jums
pas mus darbuotojai dažnai sako kad metę rūkyti neturės ką veikti pertraukėlių metu ir dėl to rūko
Sveikos,
nezinau ar cia galiu paklausti, bet girdejau yra kazkokios rusiskos tabletes parduoda Kalvarijaus turguj , gal kas zino ju pavadinima ? Pati pries puse metu meciau, nors nebuvau labai didele rukale, tai dabar pasiuliau vyrui, bet jam jau sunkiau bus mesti, tai galvoju pabandyti nupirkti sitas tabletes, kai kurie sako, net iki galo nesuvartoja ir meta.
Sveikos, buvau metusi rukyti, kai laukiausi pirmo vaikelio, bet noras buvo didelis, tad kartais parukydavau, bet ne kiekviena diena, po viena cigarete. Dabar laukiuosi antro, tai kaip kirviu nukirsta meciau rukyti, nes mane pykino ir pykina iki siol kvapas, pati sau sakau, kaip galejau as rukyti. Tikiuosi, kad tas kvailas noras nebegris. Kalbinu vyra mesti rukyti, po darbo neberuko.
QUOTE(marin_ka @ 2010 01 15, 12:23) Sveikos, nezinau ar cia galiu paklausti, bet girdejau yra kazkokios rusiskos tabletes parduoda Kalvarijaus turguj , gal kas zino ju pavadinima ? Pati pries puse metu meciau, nors nebuvau labai didele rukale, tai dabar pasiuliau vyrui, bet jam jau sunkiau bus mesti, tai galvoju pabandyti nupirkti sitas tabletes, kai kurie sako, net iki galo nesuvartoja ir meta. tabex
Sveiki,
Paprasciausias budas mesti rukyti yra rukyti benikotines elektronines cigaretes. Daugelis zmoniu sita buda isbande ir isitikino, kad tai geriausias budas mesti rukyti. Taip jas galite rukyti visur kur tik norite, t.y. baruose, kavinese, klube ir pan. Sekmes! www.fuma.lt QUOTE(marin_ka @ 2010 01 15, 12:23) Sveikos, nezinau ar cia galiu paklausti, bet girdejau yra kazkokios rusiskos tabletes parduoda Kalvarijaus turguj , gal kas zino ju pavadinima ? Pati pries puse metu meciau, nors nebuvau labai didele rukale, tai dabar pasiuliau vyrui, bet jam jau sunkiau bus mesti, tai galvoju pabandyti nupirkti sitas tabletes, kai kurie sako, net iki galo nesuvartoja ir meta. tabex, bet jos daugiau zolinio pobudzio, mazina emociju banga kuri buna nutraukus rukyma. daugiau info http://www.jaunimo-centras.lt/index.php?m=74&l=30 jei kyla klausimai galite klausti per az
As rukau,bet noreciau mesti,deje esu silpnavale arba dar labai didelio noro nera.
Buvau metus,nuo pat pirmos dienos,kai suzinojau,kad laukiuosiu ir nebuvo sunku. Bet po gimdymo praejus gal menesiui vel po truputi pradejau ir rukau iki siol.Negaliu sakyt,kad rukau daug. Man uztenka vieno pakelio vienai dviem savaitem. Nekenciu rukalu dvoko po rukymo rubuose, pirstuose.Visada einu plaut rankas. Mano vyras mete rukyt prie pora metu po ilgu metu rukymo. Tiesiog uzsimane ir mete. Taigi mesti rukyt galima be tableciu be knygu,tiesiog to reikia labai noreti. QUOTE(aura/v @ 2010 02 02, 17:19) Taigi mesti rukyt galima be tableciu be knygu,tiesiog to reikia labai noreti. Labai geri žodžiai,aš pati netikiu tablečių,pleistrų poveikiu kaip ir netikiu,kad galima mesti rūkyti palaipsniui mažinant cigarečių kiekį. O ta knyga nėra bloga,kaip sakant gali užvesti ant kelio. geriau knygą nusipirkti paskaityti nei tuos pleistrus ir tabletes pirkti
Zinau apie kokius vaistus eina kalba del metimo rukyti, tikrai labai efektyvus...
Yra ju ir Lietuvoje jau ... Kam bus idomu parasykite i az..del vaisto pavadinimo ir kur galima isigyti O jei mesti rukyti po truputi,mazinant surukytu cigareciu skaiciu,ir rukyti pacias lengviausias?Nes,juk ir pradzioje rukymo,nebuvo uz kart surukoma dideliais kiekiais.Ar kas yra bande toki metoda,ka manote?
nupirkau knyga vyrui ta l"engvas budas mesti rukyti " ir paslepiau cigaretes , tai tas suruke ta knyga!!!
manau, kad kokios nors tabletytes gali tikrai palengvinti
rukiau gal ~7 m. ir per diena l.daug surukydavau, net pries einant miegot parukydavau, ne karta bandziau mesti, bet valios neuztekdavo, o matyt ir noras buvo per mazas, taciau kadangi visa gyvenima buvau stipriai pries rukyma - kvailas paradoksas, nu bet taip buvo, tai viena karta nusprendziau gana ir nuo to karto nebeemiau cigaretes, tiesiog save irasiau i metancia, tai vadinas negalima! ir meciau, net sapnuodavau naktim dumeli, gal kokius 1,5 metu dar buvau "silpna", ta prasme jei buciau uzrukius, buciau tokia besitampanti, kaip ir anksciau, o nenorejau, tiesiog reikia kesti ta "issivalyma", be galo dziaugiuos, kad nerukau, ir pinigai ir sveikata, man ir odai kenkdavo (kitoms nesimato), niekas nebeisiulytu, kaip kazkada kvailai studentei Papildyta: QUOTE(Tora 5 @ 2010 02 07, 14:14) O jei mesti rukyti po truputi,mazinant surukytu cigareciu skaiciu,ir rukyti pacias lengviausias?Nes,juk ir pradzioje rukymo,nebuvo uz kart surukoma dideliais kiekiais.Ar kas yra bande toki metoda,ka manote? as esu bandzius, man nepadejo, kiti aplamai moka rukyti po nedaug, taciau gali is pradziu sitaip pabandyti, o veliau pribresti rimtam NE!
Rukiau 12metu. Tik budama nescia grieztai nerukiau, bet tik nustojus maitinti, ta pacia diena uztraukdavau duma.
Niekada negalvojau, kad mesiu rukyti, bet mete vyras, meciau ir as. Labai lengvai ir dabar negaliu savim atsistebeti, kad man taip greitai pavyko.
gal zinot kur siauliuose isigyti tabex tabletes?buciau labai dekinga
Man užteko tik tą knygą perskaityti "Lengvas būdas mesti rūkyti", žinoma taip lengva nebuvo, bet pavyko
moterys, padėkit ir man
bet dabar savaitę neturėjau cigaretės burnoj ir... nesinori man netgi. tik kaip ištverti? man patinka, žiauriai patinka rašyt arba piešt ir tuo pat metu gert vyną ir rūkyt... QUOTE(nafnaf @ 2010 02 19, 18:40) zvalgaus ju ir as, bet kazko mazai skelbimu ir kaina kaip vaistinej Papildyta: QUOTE(VilijaB12 @ 2010 02 20, 11:58) Man užteko tik tą knygą perskaityti "Lengvas būdas mesti rūkyti", žinoma taip lengva nebuvo, bet pavyko nepadejo
sveikos
as naudojau nicorette pleistrus ir inchaliatoriu kai uzsimanydavau parukyti,tikrai galiu pasakyti kad padeda
Tai koks ten vaistas kur padeda rukyti mesti? Cia tas Tabex? Jis tikrai veikmingas? Verta moketi 60 lt
Plungeje mano vyras savaitgali uzsikodavo nuo rukymo. kaip kazkas anksciau minejo, i ausis bade su akupankturinem adatytem ir dave zirniuku homeopatiniu. Rezultatas neitiketinas, neruko, net noro nera
Tai tikrai psichologinis dalykas, as ir rukiau ,bet kai nestumo testas parode du bruksnelius (nestumas neplanuotas) ta pacia akimirka meciau, nesurukiau nei vienos cigaretes, tiesiog man rukymas budavo malonumas, o zinojau kad budama nescia ir jei parukyciau to malonumo tikrai nebus tik sazine
Esu metusi rukyti menesiui. Bet visa ta laika daugiau nieko kito galvot ir negalejau tik kaip butu gerai parukyti.
Noriu mesti rukyti, bet labai bijau abstinencijos, kas sako, kad jos nera ir cia tik psichologiniai dalykai tai nusisneka. Jau antra nerukymo diena man prasideda baisus drebulys, aptirpsta veidas, prasideda seiletekis, sutrinka reakcija, orientacija, stipriai pykina. Negaliu vairuoti ten kur didesnis eismas, kruopstesniam darbui reikia dideliu pastangu. Paciai ant saves pikta, kad esu tokia istizusi, ta menesi kai nerukiau jauciausi kaip didziausia narkomane lauzoma "lomkiu". Naktimis atsibundu, nes noriu rukyti, kartais viena, o kartais ir kelis kartus per nakti. Nezinau ka daryti, gaila savo sveikatos, pinigu. Nepadejo man jokie Tabexai, ne "stebuklingoji" knyga. Vat tokia mano patirtis.. QUOTE(cudo @ 2010 09 15, 19:12) Na zinai, perkant is turgelio vaistus visada tiketina, kad jie nepades arba bus nekokybiski arba net juos geriant gali iskilti komplikacijos. Juk jie gali buti padirbti, tik pakuotes sudetos. As manau geriau vertetu nusipirkti vaistineje parduodamu, manau jie turetu padeti.
As ir nusprendziau vakar mest rukyti, stazas nemazas, bet pagailo man tu pinigeliu, kas antra diena 10lt ir nueina ant cizu.
Snd pirmoji diena, sunku be galo norisi truksta, viduriai uzkietejo, mieguistumas ima irzli pikta, bet laikausi
pakankamai geras nemokamas internetinis seminaras
http://www.saviugdosmokykla.lt/lt/saviugdo...na?afl=SMRASVEN su patarimais, kurie padet gali mest rukyt ir siaip ten bendri principai sekmes
Jau 4dienos nerukau
saunuole!
as turejau 12 metu staza, o va jau treti metai kaip nerukau,nors kazkada ir dvieju pakeliu neuztekdavo....... taigi patikek viskas imanoma...
9 metus rukau,pasizadejau nuo sausio pirmos ne rukyt,mest dar niekart nemeciau ir noro nebuvo,o dabar tiesiog uzejo noras kaska padaryt ir pasizadet sau drakono metais,tai mest rukyt. vyras neruko,gyvenime neruko.ger/drauges neruko vienintele as papsiu ir papsiu,nu bus matyt kaip bus,po gymdimo labai numeciau svorio beveik 15-20kg,tai jai prades svorys vel augt tada tikrai rukysiu,nenoriu vel svert 80kg,nors pagal ugi sako gerai (1,80cm)bet nenoriu tokio svorio,o taip aisku bandysiu pirma kart per 9 metus mest rukyt.gal pasiseks ir svorys neaugs. bus matyt
|