sveiki
norėčiau susipažinti su mamytėm, kurių vaikai ruošiasi lankyti ar jau mokosi šitoj gimnazijoj
http://www.luksosg.garliava.lm.lt/
sveiki norėčiau susipažinti su mamytėm, kurių vaikai ruošiasi lankyti ar jau mokosi šitoj gimnazijoj
Negi čia nėra mamų, kurių vaikai lanko šitą gimnaziją?
Girdėjau, kad viena iš geriausių rajone
nerandu bendražygių...
Mano gatvelėj 3 šios įstaigos abiturientai
Pagaliau, atsirado, kas nori eiti į šią mokyklą
Mes irgi galvosime eiti.
grįžom parašę testą, įdomu kokie rezultatai bus...
Stiuardese- kaip taviškė po testo jaučiasi parašius?Maniškiui sakė, kad nebuvo sunkus, anglų ten kažkokios nelabai užduoties suprato. Bet , žinant, koks jis išsiblaškęs, tai stebuklų nelaukiu
Aš net nežinau ką pasakyt
Gal testo pavyzdi kas turite, bent jau apytikriai kokie uzdaviniai ir anglu lygis.
Is anksto dekoju
Neturiu aš, šiaip būt įdomu pamatyt kur ką netaip padarėm
Pati baigiau šią mokyklą 1998, atsiliepimai tik geri. Nežinau kaip kitiems ir dabar bet mokintis ten buvo gera, nors ir nelengva...
QUOTE(Soni @ 2007 05 24, 12:03) http://www.luksosg.garliava.lm.lt/ sveiki norėčiau susipažinti su mamytėm, kurių vaikai ruošiasi lankyti ar jau mokosi šitoj gimnazijoj mano abi dukros lanko sia mokyklą. kaip supratau tavo i 5kl?mano mažoji irgi
Sveiki, ruošiamės persikelti į Seniavą, tai be Julijanavos, kuria visi tik gąsdina, lieka Garliava. Gal galit paaiškint kas ta gimnazija, čia nuo kelintos klasės gali vaikai eiti?
Na kiek įsivaizduoju tai pradinė ten irgi yra
QUOTE(XY:) @ 2007 09 29, 12:40) Sveiki, ruošiamės persikelti į Seniavą, tai be Julijanavos, kuria visi tik gąsdina, lieka Garliava. Gal galit paaiškint kas ta gimnazija, čia nuo kelintos klasės gali vaikai eiti? Gimnazijoj pradinių klasių tikrai nėra, čia tik nuo 5 klasės, o Garliavoj pradinukams lieka tik Jonučių vidurinė ir Garliavos vidurinė P.S.Dar pradinukai yra Garliavos darželyje-mokykloje, tik ten silpnas paruošimas ir nežinau ar ką priima ne iš darželio QUOTE(Stiuardese @ 2007 11 05, 11:30) Gimnazijoj pradinių klasių tikrai nėra, čia tik nuo 5 klasės, o Garliavoj pradinukams lieka tik Jonučių vidurinė ir Garliavos vidurinė P.S.Dar pradinukai yra Garliavos darželyje-mokykloje, tik ten silpnas paruošimas ir nežinau ar ką priima ne iš darželio O kurią mokyklą rekomenduotum būsimam pirmokui? Gal ir mkokytoją kokią žinai?
ir ash kiek girdejus apie ja nebloga mokykla. aishku visur pasitaiko mokytoju kurie eina i darba tik del to, kad gauna alga. .. nuo to niekur nepabegsi
jeigu apie ta pacia kalbam kur garliavos gale, -tai joje mokosi mano du giminaiciai. ash pati galvoju ateityje jeigu nerasi ka geriau leisti ten vaikucius savo
oi net nazinau mamytes,siemet mano sunus tures keliauti i Luksa,bet as manau kad visgi jis per silpnas gimnazijai,mastau leisti i papr.vidurine,bet vyras kategoriskai pries,sako jog niekada nevelu bus pereiti,o del to kad prasciau moko GARLIAVOS DARZELYJE MOKYKLOJE,nepritariu,manau kad daug kas priklauso nuo vaiko jei jis nenores mokintis tai jo ir neismokinsi.
Pati baigiau sia gimnazija,atsiliepimai geri,tiesa nezinau kas darosi dabar. Patekti galima ir neislaikius testu
Labutis,
nenoriu pradėti naujos temos, bet mane kol kas domina tik Garliavos mokykla - darželis. Dukra baiginėja pirmus metus Linkmakalnio mokyklėlėje, bet nesu patenkinta mokytoja ir norečiau nuo kitų metų ją perkelti į minėtąją. Sunkiai besuspėju po darbų dar ir dukrą mokinti. Labai norėtųsi, kad kiekvienas savo darbą dirbtu. Griežtai laikausi nuomonės, kad tėvai turi prisidėti prie vaiko mokslų. Bet kartais jaučiuosi, kad neprisidedu, o dirbu antru etatu Gal žinote, kiek vaikučių šiais metais mokosi pirmoje klasėje, kokia mokytoja, ar yra šansų patekti nuo kitų metų į antrą klasę????? Iš anskto dėkoju už bet kokią informaciją!
Sveikutes mamytes, mano didzkiai abu i sia mokykla eina ir isties gera mokykla
Mano sunus mokosi sitoje mokykloje, tai atsiliepimai patys geriausi
Vien ka reiskia vaiko issakyta nuomone " Mes tai mokykloje direktoriu (Dyrika, jaunuoliu zargonu) gerbiam labai.
mano klasioke perejo is sios gimnazijos i rasos, nes persiskrauste. tai sake puiki mokykla
mane irgi domina tiek gimnazija, bet iš pradžių pradinės klasės, į kurią geriau vesti?
mokykla
Vaikas parnešė šiandien žinia, kad kitą metą jau nebebus 5 -os klasės komplektuojamos. O mano jaunėlis kaip tik baigia pradinę ir tikėjomės, kad ten tęs mokslus.
Tai va tiksliai žinau, kad galėsime mokytis tik nuo devintos klasės
|