Bet ar netraumuos vaiko (jam bus 10 menesiu), kai mama dings ne keliom valandom, o visai savaitei? Juolab, kad jis pas mane "papinukas", ir tikrai neplanuoju nutraukti maitinimo bei noriu testi ji grizus. Kaip mazyli paruosti tokiam issiskyrimui? Ka daryti su maitinimu, gal pries isvaziuojant dali zindymo pakeist buteliuku, kad nebutu tokio staigaus suolio nuo kruties prie ciulptuko.. Ar daryt viska kaip iprastai?..
Jis tiek priprates prie zindymo, kad neisivaizduoju kaip savaite isbutu be kontakto su manimi.. O gal cia tik man taip atrodo?
Ir apskritai, kiek kartu esu palikusi, niekada nebudavo problemu, kad pasikeistu vaiko elgesys ir pan. Bet ne karto nebuvau su juo issikyrusi nakciai. Kas ryta jis atsibudes puola prie kruties- va del sito tai labiausiai nerimauju: kad nores, o neras..
Su vaiku tuo laikotarpiu pabutu vyro mama, kuri specialiai del to atvaziuotu. Kadangi gyvena uzsienyje, tai vaika mato retai - kas reiskia, globotu dalinai naujas zmogus. Zinoma, butu ir vyras, bet tik po darbu.
Sirdis plysta pagalvojus apie issiskyrima, bet vaziuoti turiu butinai. Kaip tai padaryti kuo neskausmingiau?
Aciu.