Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pašilaičiai: "Žemyna"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
RYBKA
Sveikutės biggrin.gif Matau temą apie darželius narpliojat. Mes vaikštom į Žemynos darželį, nors gyvename Justiniškėse ir vos ne pačiam kieme turim darželį, bet jis toks apdriskęs, vakarais nerakinamas(ten paugliai žiemą vasara pavėsinėse geria), lauke tik plikos pavėsinės, pora sulankstytų supynių ir smėlio dėžės be smėlio, kuriose aplinkinių kiemų katės kakoja. Į kitus darželius(jie atrodė kaip visiška priešingybė) nepiėmė, sakė kad nepriklauso pagal gyvenamą vieta nepriklauso arba, kad nesusiprotėjom pasiūlytį ko nors doh.gif . Vyras nuėjo į Žemyną pasidairyti, netyčia užejo pas vedėją, užrašė be jokių problemų,ir jau nuo rudens ėjome darželį. Lankysim jau ketvirtus metus. Grupes į kuria pataikem auklėtojos labai geros, daug užsiiminėja su vaikais, jau pakankamai gerai skaičiaujam, pažystam visas raides seniai, kai ką suskaitom clap.gif .Bet kitų grupių auklėtojos visai nepatinka, nu kiek mačiau (vasarą vaikštom į kitą grupę)blink.gif Ir pati vedėja šiemet parodė visą savo grožį. Mat visą laiką mes buvom toj pačioj grupei, pas tas pačias auklėtojas, manėm su jom ir baigsim darželį. Bet ne, sugalvojo paskutiniais metais pakeisti auklėtojas+grupe. Tėvai aišku nesutiko, kam vaikams papildomas stresas+po metų vėl pakeitimai-mokykla:oh . Nuėjom visa grupe pakalbėti su vedėja, buvo dar ir tos auketojos,pas kurias mūsų vaikai turėjo būti, tai siaubas kažkos-vedėja, tai tikra kaimo boba, visus tėvus silpnapročiais išvadino, mūsų auklėtoją intrigante, Žviegė kaip nenormali,o tos atseit kandidatės įaukėtojos vietą taip tėvus sedėdamos galę apšnekinėjo, kad net ausys linko:wacko:Tai džiaugiuosi, kad paskutinius metus lankysim+užjaučiu auklėtojas
nelika
Mielosios mamos, prasau jusu pagalbos:
perskaiciau as tema apie darzelius pasilaiciuose, ir niekaip nesusidarau nuomones apie Zemynos darzeli (api ji rasoma ir gerai ir blogai). Si rudeni maziu planuojam leisti i si darzeli, kadangi jis prie pat uosviu namu, ir sie maziu gales pasiimti is darzelio. Gal galit ivardinti, geriausia butu vardaisir pavardem Zemynos darzelio aukletojas, kurios laikomos geromis (kad zinociau pas ka stengtis pakliuti) Ir siaip bet kokia informacija apie si darzeli man labai pravestu. Domina viskas - maitinimas, darzelio patalpu bukle, po kiek vaiku grupese, ar daznai serga ir t.t. . Aciu is anksto

Aumiga
o mano dukrytė lanko "Žemyną", mes labai patenkinti smile.gif - labai šauni auklėtoja, daug užsiima su vaikais, jie užsiima pagal Vėrinėlio programą, yra tokie pratybų sąsiuvinukai "Vėrinėlio metai", kai pasakojau draugei, ji nustebo - pas juos tikrai jokių pratybų sąsiuvinukų nėra, nors tokio pat amžiaus mergaitė. unsure.gif Kai mažajai sueis 2 metukai, irgi leisim į šitą darželį clap.gif
Gentvile
Zemynos darzeli, esanty Pasilaiciu rajone, lanke 2 mano vaikai: dukra ir sunus. Dabar mokosi. Klausiate apie aukletojas?
Aukletojos yra patyrusios, kvalifikuotos, su kuriomis teko susidurti nesnusivyliau. Nuosirdzios, svelnios, mylincios vaikus, o ir direktore supratinga, maloni moteris. drasiai galit patiketi savo vaika.
i30
apie si darzeli galiu pasakyti tik gero. aplinka jauki, aukletojos nuostabios, maitinimas patenkinamas, prieziura super. mano lanke sunus ir as labai patenkinta. vaikai uzsieme, labai smagios sventes ir tt. klausimas o kiek bus vaikui kai eis i darzeli, galesi rekomenduoti aukletojas. 4u.gif
Aumiga
Mano dukryte lanko si darzeli, aukletoja Lina - nuostabus zmogus, tikrai nuosirdziai dirba su vaikais. thumbup.gif thumbup.gif Maitinimas geresnis negu anksciau lankytame darzelyje Karoliniskese, grupeje silta, galejom "pamirsti" siltus storus megztinius, nesiotus aname darzelyje. clap.gif Ismoko be galo daug daineliu, daug darbeliu daro. Nera kasmenesiniu piniginiu rinkliavu, kurios taip pat budavo senam darzely. Zodziu, kadangi galiu palyginti tarp dvieju darzeliu, tai man akivaizdus skirtumas thumbup.gif thumbup.gif clap.gif
Aumiga
Tiesa, jei dar domina - grupej 18 (ar 19 g.gif ) vaiku sarase, del sirgimo - mes lankom nuo sio rugsejo ir dabar pirma karta susirgom siais metais sad.gif sad.gif Bet po iseiginiu, tai darzelio tikrai nekaltinu. Maitina 5 kartus: pusryciai, priespieciai (lengvi, koks surelis ar jogurtas, ar vaisius), pietus ir vakariene. biggrin.gif
andre
Maniskis nuo rudens lanko Zemyna. Visai neblogas darzas. Vedeja, tiesa sakant, keista - kisasi i aukletuju darba, pati paskirsto vaikusi grupes, pakeisti gtupe butu turbut problematishka. Bet su ja reikia griezhtai, nepasimesti, reikalauti. Aukletojoms neturiu jokiu priekaishtu, tikrai rupestingos ir svarbiausia - nerekia, negasdina, netraumuoja vaiku. Stengiasi visus konfliktus su vaikais spresti taikiai. Grupeje 20 sarashiniu vaiku, bet lanko apie 15, o ziema ishvis 10.
Man patinka, kad shiame darzelyje yra mishraus amz grupiu, pvz musu grupej vaikiukai nuo 3 iki 6 metu. zhinoma, dauguma shi rudeni buvo trimetinuku, bet vistiek vaikui idomu, kai gali stebeti vyresnius arba pagloboti mazhesnius.
Ir svenciu yra yra ivairesniu, ir pats darzelis jaukus.
sprinza
Mes irgi lankom Zemynos lopseline grupe. Del silumos sutinku -silta. tongue.gif Valgyt duoda 4, o ne 5 kartus. Rinkliavos irgi yra, bet cia jau grupes reikalas, pas mus per tevu susirinkima taip patys tevai nusprende, renkam wc popieriui, muilui, ugdymo priemonem ir pan. Moketi uz darza irgi reikia ne 4.76, o 4.85 Lt uz diena. g.gif Vedeja tikrai ne pats maloniausias zmogus, kazkokia falsyva schmoll.gif Nezinau kaip kiti tevai nustato aukletoju kvalifikacija ir geruma, bet as is kai kuriu pastebejimu galiu pasakyti, kad buna visko verysad.gif Kai pradejau vesti vaika, pasiimdavau ji pries pietu miega. Laukdama, kol baigs valgyti, maciau kaip aukletojos laksto i pavesines parukyti. Grupeje vaikai kartais paliekami vieni, o gretimu grupiu aukletojos sedi pietu miego kambarely. Bet siaip, mano lankytojui patinka darzely biggrin.gif O ir grizta -nauju zodeliu ismokes, kiekviena diena naujas darbelis darytas ir pan., atvaziuoja spektakliukai vaikams. O ligos, tai kiekvienam darze ju yra sad.gif Pas mus grupej irgi vaikus ir kosincius, ir su sloga veda unsure.gif
ingadesu
Mano dukrytem 3.5 metuku ir1,9 menesiai.Uz poros savaiciu keliausim i lopseli-darzeli Zemyna.Gal kas patartumet tokio amziaus mergaitem, kurios grupes aukletojos yra geriausios?? g.gif Buciau be galo dekinga 4u.gif
sprinza
Sveikos mamytes,

gal kas jau lankot KISKUCIU arba CIAUSKUCIU grupes nuo 3-ju metuku Zemynos darzeli. Planuojam ir mes pradeti. Gal galit pasidalint patirtim? Busim labai dekingi.
Sviesele
Apie "Žemynos" darželį girdėjau tik gerus atsiliepimus. Teritorija sutvarkyta, saugoma. O auklėtojų kiekvienam darželyje pasitaiko visokių. Tikriausiai stebuklas būtų, jei grupėje visos - abi auklėtojos ir šeimininkėlė - geroa būtų. 4u.gif
Rimantė
QUOTE(sprinza @ 2005 03 30, 10:39)
Mes irgi lankom Zemynos lopseline grupe.  Del silumos sutinku -silta.  tongue.gif Valgyt duoda 4, o ne 5 kartus.  Rinkliavos irgi yra, bet cia jau grupes reikalas, pas mus per tevu susirinkima taip patys tevai nusprende, renkam wc popieriui, muilui, ugdymo priemonem ir pan.  Moketi uz darza irgi reikia ne 4.76, o 4.85 Lt uz diena.  g.gif  Vedeja tikrai ne pats maloniausias zmogus, kazkokia falsyva schmoll.gif Nezinau kaip kiti tevai nustato aukletoju kvalifikacija ir geruma, bet as is kai kuriu pastebejimu galiu pasakyti, kad buna visko  verysad.gif Kai pradejau vesti vaika, pasiimdavau ji pries pietu miega.  Laukdama, kol baigs valgyti, maciau kaip aukletojos laksto i pavesines parukyti.  Grupeje vaikai kartais paliekami vieni, o gretimu grupiu aukletojos sedi pietu miego kambarely.  Bet siaip, mano lankytojui patinka darzely  biggrin.gif O ir grizta -nauju zodeliu ismokes, kiekviena diena naujas darbelis darytas ir pan., atvaziuoja spektakliukai vaikams.  O ligos, tai kiekvienam darze ju yra  sad.gif Pas mus grupej irgi vaikus ir kosincius, ir su sloga veda  unsure.gif
*

Sprinza, o kaip vadinasi jusu grupe?

Mes nelankom Zemynos darzelio. Antri metai bandom lankyt Gabijele, bet dazniau sergam nei lankom. Galvoju, gal pakeistus darzeli butu geriau? g.gif Dairausi darzeliu Pasilaiciuose arba Seskinej. Tik kazi ar priimtu dar siais metais?
sprinza
QUOTE(Rimantė @ 2005 11 09, 09:19)
Sprinza, o kaip vadinasi jusu grupe?

Mes nelankom Zemynos darzelio. Antri metai bandom lankyt Gabijele, bet dazniau sergam nei lankom. Galvoju, gal pakeistus darzeli butu geriau?  g.gif  Dairausi darzeliu Pasilaiciuose arba Seskinej. Tik kazi ar priimtu dar siais metais?
*

Sveika Rimante,
del ligu - tai manau, ju kiekvienam darzely pilna, nes juk ten kolektyvas, pilna vaiku - ir su snargliu, ir kosinciu, ir su pan. 'bacilom'. Mes irgi pirmus metus labiau sirgom. O vaikui vis kita aplinka - stresas, nuo kurio ir imunitetas silpneja. Del priemimo i viena ar i kita grupe, tai tik su vedeja kalbetis reiktu. Musu grupej vaikai 2002m. gimimo, bet lyg yra ir vyresniu trimetinuku grupe, pasidomek, jei sugalvosi. Darzelio tel. 2471618, sekmes. O, dar prisiminiau, Zveryne yra sanatorinis darzelis, bet ten priima tik su gydytojo paz., kad vaikas serga ?? liga(nepamenu ligos pav.). Tas pazymas kai kas tiesiog nusiperka. Nezinau, ar ten tikrai superine prieziura, bet apsisnargliavusiu ir su vaistu maiseliu i grupe tikrai nepriima.
Rata
o kaip del priėmimo į Žemyną-ar labai iš anksto tartis reikia? norėčiau mažę pavasarį vesti, bet ar priims, jei dabar nueisime užsirašyti? o kokių nors ,patepimų, ar reikia ten duoti?

nelika
Siandien lankiausi darzelyje Zemyna, kur nuo rugsejo 1 - osios turetu pradeti eiti mano trimetis sunus. Man buvo pasakyta, kad tvarka pas juos tokia, kad grupes suformuos rugpjucio pabaigoje, ir pasakyti i kuria grupe pateks mano sunus dar neimanoma. Taip pat paaiskino, kad ryte, iki pietu, su vaikais dirba aukletoja-pedagoge, o po pietu paprasta aukletoja. Taip kad per diena visada pasikeicia dvi aukletojos. ikimokyklinuku aukletojos -pedagoges darzelyje yra dvi: Rasa ir Jolanta, ir pasake, kad galime rinktis pas kuria aukletoja-pedagoge Rasa ar Jolanta norime patekti. Mielosios mamytes, padekite - jeigu jusu maziai lanko grupes su siomis aukletojomis, patarkite prasau pas kuria is ju vaikui butu geriau. Busiu dekinga us bet kokius atsiliepimus.

Nelika
esheryte
as irgi noreciau pasiteirawuti apie si darzeli? maniskiam 2m 5men tuoj bus. galvoju vesti i si darzeli. nesupratau tai ten misrios grupes ar kaip? as tai lyg susidariau nebloga nuomone apie si darzeli.
Justėja
Sveikos! Užrašiau saviškes į šitą darželį, nors žadu leisti dar tik po gerų metų. Bet kaip supratau iš vedėjos, kad jie nelabai nori priimti vaikučių ne pagal gyvenamą vietą. Gal kas turi patirties? Ar nebus problemų, kai jau ateis laikas eiti į darželį? Apie darželį, kuris mums priklauso pagal gyv vietą, girdėjau daug nekokių atsileipimų, o Žemyna būtų arti ir mums, ir seneliams. Ačiū smile.gif
sprinza
Mums irgi nepriklauso pagal gyv. vieta, bet mus prieme, gal ir ne visai su dideliu noru. Jei ka, tai toje pacioje gatvej yra dar darzelis Ziedas, o berots Medeinos- darzelis su prad. klasem Ausra, sako geras, bet lab. ilgos eiles. Gabijos g. - Gabijele ir misrus Vejelis. Kai rinkomes darzelius, buvom uzsirase ir i Zieda, vedeja daug maloniau bendravo, viska aprode, supazindino su busimom aukletojom. Jau buvom apsisprende ji lankyti, bet per klaida ne i ta nuvaziavom. Man tie ratai Zemynos, Medeinos, Gabijos - tai pradzioj labirintas buvo,....
Ra$a
QUOTE(sprinza @ 2006 05 28, 22:07)
Mums irgi nepriklauso pagal gyv. vieta, bet mus prieme, gal ir ne visai su dideliu noru.  Jei ka, tai toje pacioje gatvej yra dar darzelis Ziedas, o berots Medeinos- darzelis su prad. klasem Ausra, sako geras, bet lab. ilgos eiles.  Gabijos g. - Gabijele ir misrus Vejelis.  Kai rinkomes darzelius, buvom uzsirase ir i Zieda, vedeja daug maloniau bendravo, viska aprode, supazindino su busimom aukletojom.  Jau buvom apsisprende ji lankyti, bet per klaida ne i ta nuvaziavom.  Man tie ratai Zemynos, Medeinos, Gabijos - tai pradzioj labirintas buvo,....
*

Uzrasiau ir as savo mergaite i si darzeli nuo kito rudens. Vedeja gana maloni buvo. Ir pats darzelis nebloga ispudi paliko, nors visko gerai ir neapziurejau.
LINUTUKĖ
mano viena dukra jau baige ši darželi lankyti, o kita tik ka pradejo, esu labai patenkinta, direktore irgi nieko, o kad pavadovauja aukletojoms tai tik i nauda, gaug geriau kai direktorė yra direktorė o ne aukletoju graugė, tada aukletojos prisibijo ir nedaro kvailysčių, nors mums visko buvo. Uzsiima su vaikais tikrai daug, bet esu pora kartu pastebėjus, kad per pietų miega aukletojos išsleka i šalimais esančia grupe kavytes pagerti, o vaikai tuo metu lieka vieni, žinoma jie miega tai kaip ir nieko labai tragiško, bet vistiek man tas nepatiko. Dar kaskas teisingai parase del parūkymo, bet ten kiek aš mačiau tai šeimininkutės laksto rūkyti ir jos tik dvi ten tokios rūkančios. Aukletojos pas kurias mano dukra buvo man patiko - ju vardai Dalia ir Irena, dukrai irgi patiko, paruosiamoje grupeja susipazinome su aukletoja -pedagoge Rasa dar neteko matyti zmogaus su tokia kantrybe o turejo keleta tikrai nesukalbamu vaiku, nei kartelio neteko girdeto rekiant, labai gerai paruošia mokyklai, dauguma vaiku apie naujuosius metus jau skaite, dirba atsižvelgdama i vaikus, jei vaikus sudomi kokia tema, jie apie tai ir šneka nesisengia dirbti tik pagal programa, taip kad daug ko vaikai sužino, tai tik kad visas trejas pratybas reikia rudeni nupirkti, nes naudojasi visomis trijomis pratybomis iš karto. I lauka jei tik nelyja , veda kasdien, na lopselinukus žiemos metu beveik neveda, bet tai visiskai suprantama, nes kol juos visus aprenge, tai laikas ir gryzti valgyti pietus.
sprinza
Labai gaila, bet mūsų su antruoju vaikeliu nepriėmė nuo šio rugsėjo verysad.gif
nes nepriklausom pagal gyv.vietą. Su pirmu, sunkiai, bet priėmė, nors ir ilgai kalbėjo, kankinę vaidino, turbūt kyšio norėjo? g.gif , o aš kvailė, net neužsiminiau. Kalbėjau su keliomis grupės mamytėmis, tai jos irgi ne pagal gyv.vieta veda abu vaikučius ir kažkaip galima. g.gif Turbūt tikrai kyšį reik duot, bet labai jau nemoku ir nenoriu, bet principus teks paminti blush2.gif Nors po apsilankymo vasarą, kai norėjau antrąjį užrašyti, net baugu ką ir siūlyti tai vedėjai. blink.gif Tokia nususivaldžiusi, rėkavo, panikavo, prašymą paslėpt, suplėšyt norėjo, į registravimo knygą tik vardą, pavardę užrašė, puolė trint, balint, kai adresą perskaitė, tipo komisija turėjo būti, vienžo,... nežinau ką ir daryti, nevesiu gi aš vaikų į skirtingus daržus unsure.gif
marfa
QUOTE(sprinza @ 2006 09 20, 09:49)
Labai gaila, bet mūsų su antruoju vaikeliu nepriėmė nuo šio rugsėjo  verysad.gif
nes nepriklausom pagal gyv.vietą. Su pirmu, sunkiai, bet priėmė, nors ir ilgai kalbėjo, kankinę vaidino, turbūt kyšio norėjo? g.gif , o aš kvailė, net neužsiminiau.  Kalbėjau su keliomis grupės mamytėmis, tai jos irgi ne pagal gyv.vieta veda abu vaikučius ir kažkaip galima.  g.gif Turbūt tikrai kyšį reik duot, bet labai jau nemoku ir nenoriu, bet principus teks paminti  blush2.gif Nors po apsilankymo vasarą, kai norėjau antrąjį užrašyti, net baugu ką ir siūlyti tai vedėjai.  blink.gif Tokia nususivaldžiusi, rėkavo, panikavo, prašymą paslėpt, suplėšyt norėjo, į registravimo knygą tik vardą, pavardę užrašė, puolė trint, balint, kai adresą perskaitė, tipo komisija turėjo būti, vienžo,... nežinau ką ir daryti, nevesiu gi aš vaikų į skirtingus daržus  unsure.gif
*

blink.gif Siaubas!kokia nesamoninga situacija doh.gif ir kaip pasibaige? g.gif Mes tai nuo sio pirmadienio pradejome lankyti "Ciauskuxiu"grupe...
Gal dar kas nors lanko?Butu idomu suzinoti atsiliepimus drinks_cheers.gif
wetta
kokie atsiliepimai butu apie si darzeli/kaip direktore.?musu tai kazkodel net prasymo neprieme,atseit perkrauta,nors as norejau tik i eile,ir nesvarbu kada ji butu,beje ejom pagal gyv.vieta.supykde juodai schmoll.gif .matyt lauke ''paramos",o as nesusiprotejau.
LINUTUKĖ
QUOTE(wetta @ 2007 03 21, 23:59)
kokie atsiliepimai butu apie si darzeli/kaip direktore.?musu tai kazkodel net prasymo neprieme,atseit perkrauta,nors as norejau tik i eile,ir nesvarbu kada ji butu,beje ejom pagal gyv.vieta.supykde juodai  schmoll.gif .matyt lauke ''paramos",o as nesusiprotejau.
*

darzelis tikrai perpildytas maciau as tuos sarasus tai tikrai kosmines eiles, todel sunku ir vaikams ir aukletojoms, vaiku kiekvienoje grupeje po 20-22, o galima tik max 20, aisku ne visi lanko, bet musu grupeja beveik visada kokia 16-18 vaiku visada yra, taip kad maciau kaip sunkiai su tais vaikais susitvarko aukletojos.
o mus irgi labai sunkiai, prieme, ir tai tik todel, kad mano vyresnioji buvo lankiusi, bet as iki paskutines minutes laksciau ir vis klausinejau, ar yra sansu, ir nezinau jokio kysio nedaviau, labai zmoniskai visada paaiskindavo ir pasakydavo kad vis negali dar nieko pasakyti, tik rugsejo pirmomis dienomis, kai jau sudare tikslius grupiu sarasus tai ir pasake kad priims, as tikrai niekam nieko nedaviau ir nezinau man ji kaip tik kaskodel pasirode kaip nieko neimanti, bent kiek klausinejau tarp mamu tai dar nei viena nepasake kad ka butu davusi. bet cia tik mano nuomone.
Dovile B.
labutis, mes siandien aplankem keturis darzelius..tai i si darzeli mus prieme, bent jau taip sake direktore.apie kysio davima net kalbos nebuvo..td mum labai patiko.Dabar perskaiciau, kad perpildytas g.gif gal kokia nauja grupe daro smile.gif
mamusiuka
O kaip dėl didesniukų grupių ax.gif Ar yra mamyčių penkemečių vedančių į šį darželį, gal galite pasidalinti savo įspūdžiais, kokios auklėtojos, ar vaikučiai pakankamai užimti g.gif O kaip su šventėmis, ar įvairių būna 4u.gif
marfa
QUOTE(mamusiuka @ 2007 05 16, 08:46)
O kaip dėl didesniukų grupių ax.gif Ar yra mamyčių penkemečių vedančių į šį darželį, gal galite pasidalinti savo įspūdžiais, kokios auklėtojos, ar vaikučiai pakankamai užimti  g.gif O kaip su šventėmis, ar įvairių būna 4u.gif
*

ax.gif maniskei dar tik 3 metukai bus,bet jau uzimti tai tikrai pastoviai,nuolat kazkokius darbelius daro,piesia,o kiek nauju eilerasciu ir daineliu ismoksta thumbup.gif Ir dar kazkur karta i menesi atvaziuoja koks nors teatras,ir svenciu visokiu buna thumbup.gif ,juokingiausia kai grizo per Valentino diena su sirdelemis lotuliukas.gif , o per Lietuvos Nepriklausomybes diena sake,kad su veliavelemis ejo i sale. 4u.gif Bent jau as tai labai patenkinta biggrin.gif
LINUTUKĖ
QUOTE(Dovile B. @ 2007 04 16, 19:23)
labutis, mes siandien aplankem keturis darzelius..tai i si darzeli mus prieme, bent jau taip sake direktore.apie kysio davima net kalbos nebuvo..td mum labai patiko.Dabar perskaiciau, kad perpildytas  g.gif gal kokia nauja grupe daro smile.gif
*

na kiek zinau nemazai atsilaisvins vietu i ta grupe kurie dirba pagal ta stainerio ar kaip ten programa, kiek zinau ten labai daug busimu sesemeciu kurie pereis i paruosiama grupe, o siaip musu jaunesneja vos prieme nes mums pagal gyvenama vieta sis darzelis nepriklauso,

QUOTE(mamusiuka @ 2007 05 16, 09:46)
O kaip dėl didesniukų grupių ax.gif Ar yra mamyčių penkemečių vedančių į šį darželį, gal galite pasidalinti savo įspūdžiais, kokios auklėtojos, ar vaikučiai pakankamai užimti  g.gif O kaip su šventėmis, ar įvairių būna 4u.gif
*

siaip tai apie aukletojas kasko ir negaliu papasakoti, tos pas kurias lanke mano vyresnioji kaip tik dabar turi maziukus, o apie kitas nieko nezinau, o uzsiemimu tai tikrai daug, bent tris koncerteliai per metus, du kartus i savaite eina i aktu sale ir dainuoja, du kart i savaite eina pasportuoti, o sesemeciai tai kasdien eina i sale sportuoti, kiekviena ryta mankstele daro, tikrai daug daineliu ir eilerastuku ismoksta, turi labai faina muzikos vadove kuri labai graziai nesibardama vaikus ruosia sventems, na as labai patenkinta. nu ir reklama pavariau darzeliui biggrin.gif
marfa
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 05 19, 19:56)
siaip tai apie aukletojas kasko ir negaliu papasakoti, tos pas kurias lanke mano vyresnioji kaip tik dabar turi maziukus, o apie kitas nieko nezinau, o uzsiemimu tai tikrai daug, bent tris koncerteliai per metus, du kartus i savaite eina i aktu sale ir dainuoja, du kart i savaite eina pasportuoti, o sesemeciai tai kasdien eina i sale sportuoti, kiekviena ryta mankstele daro, tikrai daug daineliu ir eilerastuku ismoksta, turi labai faina muzikos vadove kuri labai graziai nesibardama vaikus ruosia sventems, na as labai patenkinta. nu ir reklama pavariau darzeliui  biggrin.gif
*

thumbup.gif pritariu,o kokie vyresniosios tavo mergytes aukletoju vardai?gal kaip tik maniske ir vaiksto i ta grupe... rolleyes.gif
LINUTUKĖ
QUOTE(marfa @ 2007 05 19, 21:58)
thumbup.gif pritariu,o kokie vyresniosios tavo mergytes aukletoju vardai?gal kaip tik maniske ir vaiksto i ta grupe... rolleyes.gif
*

Irena, o seimininkute tai tokia truputi rekenti vardu Terese smile.gif
sigutele
Superinės auklėtojos: Lina, Daiva, Ramunė, Jolanta. thumbup.gif
marfa
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 05 20, 20:33)
Irena, o seimininkute tai tokia truputi rekenti vardu Terese  smile.gif
*

QUOTE(sigutele @ 2007 05 25, 08:36)
Superinės auklėtojos: Lina, Daiva, Ramunė, Jolanta. thumbup.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif vadinasi tikrai superinis darzelis,nes ir aukletojos: Genute ir Kristina thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
sigutele
QUOTE(marfa @ 2007 05 25, 11:00)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif vadinasi tikrai superinis darzelis,nes ir aukletojos: Genute ir Kristina  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Yra visokių: Inga, Irena mad.gif
marfa
QUOTE(sigutele @ 2007 05 28, 08:17)
*

g.gif o kas su jomis,piktos? blush2.gif
sigutele
Inga pastoviai rėkia ant vaikų, po pietų neleidžia imti žaisliukų.
O Irena irgi mėgėja rėkauti, bausti.
Dar Danutė yra, šiaip nieko motwerytė, tik labai jau dėjuojanti. Kaip jai sunku, kokie vaikai blogi ir t.t.
O prieš Ramunę, Liną, Jolantą ir Daivą tai tikrai žemai lenkiuosi. Nuostabios.
marfa
QUOTE(sigutele @ 2007 05 31, 08:17)
Inga pastoviai rėkia ant vaikų, po pietų neleidžia imti žaisliukų.
O Irena irgi mėgėja rėkauti, bausti.
Dar Danutė yra, šiaip nieko motwerytė, tik labai jau dėjuojanti. Kaip jai sunku, kokie vaikai blogi ir t.t.
O prieš Ramunę, Liną, Jolantą ir Daivą tai tikrai žemai lenkiuosi. Nuostabios.
*

ax.gif kazin kaip cia vasara bus,juk sako,kad grupes sujungia,tai neduok dieve pas tokias papulti,tai vaikas nebenores ir i darzeli eiti... schmoll.gif
Dovile B.
[quote=LINUTUKĖ,2007 05 19, 20:56]
na kiek zinau nemazai atsilaisvins vietu i ta grupe kurie dirba pagal ta stainerio ar kaip ten programa, kiek zinau ten labai daug busimu sesemeciu kurie pereis i paruosiama grupe, o siaip musu jaunesneja vos prieme nes mums pagal gyvenama vieta sis darzelis nepriklauso,

o kas cia per grupe(stainerio)? blush2.gif

Daivasys
o tai kur deti vaika iki 3 metu kur jam priklauso eiti tada nieko nesuprasti
marfa
QUOTE(Daivasys @ 2007 06 05, 10:07)
o tai kur deti vaika iki 3 metu kur jam priklauso eiti tada nieko nesuprasti
*

ax.gif taigi i lopseli,mes pradejome eiti nuo 2-ju metuku mirksiukas.gif
lupipita
na ir mes uzsiraseme i si darzeli, planuojam nuo kito rugsejo eiti, jei viskas gerai tongue.gif

ar patenkinti siuo darzeliu teveliai blush2.gif
Dovile B.
QUOTE(lupipita @ 2007 07 05, 08:50)
na ir mes uzsiraseme i si darzeli, planuojam nuo kito rugsejo eiti, jei viskas gerai  tongue.gif

ar patenkinti siuo darzeliu teveliai  blush2.gif
*

Gal kartu i viena grupe pateksim blush2.gif
Man irgi idomu ar ten uzsiema su jais? ar ismoksta eilerastuku, ar vaidina per sventes?
kas lankot papasakokit kaip ten yra 4u.gif
marfa
QUOTE(Dovile B. @ 2007 07 08, 12:07)
Gal kartu i viena grupe pateksim  blush2.gif
Man irgi idomu ar ten uzsiema su jais? ar ismoksta eilerastuku, ar vaidina per sventes?
*

4u.gif Jau raseme,pora puslapiuku atgal galima paskaityti apie musu atisliepimus mirksiukas.gif
lupipita
QUOTE(Dovile B. @ 2007 07 08, 14:07)
Gal kartu i viena grupe pateksim  blush2.gif
*

mes tai planuojam nuo 2008 metu rudens eiti , o jus bigsmile.gif
QUOTE(marfa @ 2007 07 09, 16:25)
4u.gif Jau raseme,pora puslapiuku atgal galima paskaityti apie musu atisliepimus  mirksiukas.gif
*

na mes dar uzsirasem i zieda, tai jei butu galimybe rinktis kazin kuris geresnis, sis ar ziedas, gal kam teko susidurti su abiem arba gal ka nors girdejot kur vaikui butu geriau g.gif
marfa
4u.gif Kiek teko bendrauti su Pasilaiciu mamytemis,tai visos mieliau renkasi Zemyna,nors ir gyvena arciau Ziedo. Mes tai labai patenkinti siuo darzeliu,aukletojomis,nors aisku papildomai pinigelius irgi renkam,perkam popieriu,dabar ir geriama vandenuka,nes kai karsta vaikuciai nori daugiau gerti.Bet manau,kad koks papildomas 10lt.i menesi tikrai nedaug...
Ramaškė
QUOTE(marfa @ 2007 05 25, 11:00)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif vadinasi tikrai superinis darzelis,nes ir aukletojos: Genute ir Kristina  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Gal ten yra dvi Kristinos, bet viena Kristina turi ketvirtį mano dukrelės grupėje, tai jos labai vaikai nemėgsta doh.gif . Ne tik maniškė, bet yra netgi berniukų, kurie ryte atvesti į darželį pravirksta, pamatę ją. Sutikit, juk keista, kad verkia keturmetis, lankantis darželį jau du metus.
O va Renatą ir Snieguolę labai myli thumbup.gif . Mano dukrytė netgi namie žaisdama darželio auklėtoją, pasivadina jų vardais biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(sigutele @ 2007 05 28, 09:17)
*

Irena pavaduoja vasarą musų auklėtojas, tai taip pat nieko blogo negirdėjau, dukra sakė, kad ji gera.
smiltpeliuke
QUOTE(lupipita @ 2007 07 11, 09:44)
mes tai planuojam nuo 2008 metu rudens eiti , o jus  bigsmile.gif
na mes dar uzsirasem i zieda, tai jei butu galimybe rinktis kazin kuris geresnis, sis ar ziedas, gal kam teko susidurti su abiem arba gal ka nors girdejot kur vaikui butu geriau  g.gif
*

Lupipita, mes irgi galvojame savo sūnelį nuo 2008 rudens leisti į Žemynos darželį, tik dar nesame užsirašę. Ar jūs seniai ten užsirašėt, ar nebuvo problemų su vietomis? Aš irgi neapsisprendžiu, kuris darželis galėtų būti geresnis - Žemyna ar Žiedas. Turbūt bandysiu į abu užrašyti. O gal kas žinote, ar vasarą galima nueiti užrašyti vaiką, ar vedėja būna, neatostogauja? Ar prieš einant reikia pasiskambinti, ar galima bet kada nuėjus tiesiu taikymu pas vedėją veržtis? Ar reikia kokių dokumentų? ax.gif
lupipita
QUOTE(smiltpeliuke @ 2007 07 20, 19:37)
Lupipita, mes irgi galvojame savo sūnelį nuo 2008 rudens leisti į Žemynos darželį, tik dar nesame užsirašę. Ar jūs seniai ten užsirašėt, ar nebuvo problemų su vietomis? Aš irgi neapsisprendžiu, kuris darželis galėtų būti geresnis - Žemyna ar Žiedas. Turbūt bandysiu į abu užrašyti. O gal kas žinote, ar vasarą galima nueiti užrašyti vaiką, ar vedėja būna, neatostogauja? Ar prieš einant reikia pasiskambinti, ar galima bet kada nuėjus tiesiu taikymu pas vedėją veržtis? Ar reikia kokių dokumentų?  ax.gif
*

as uzrasiau i abu blush2.gif , bet neapsisprendziu i kuri labiau noreciau leisti blush2.gif , uzraisiau kazkur pries 3 menesiukus, kai maziukas buvo 9 men smile.gif
Pries uzrasat paskambinau, paklausiau kada galiu ateiti, kiek pamenu rasiau vietoje prasyma, bei turejau gimimo liudijima, man atrodo viskas, daugiau nieko nereikejo g.gif
zemyna yra lietuviskas darzelis, o ziedas misrus, todel galvoju gal leisti i zemyna g.gif , nors dar neapsisprendziu, jei priimtu i abu g.gif , kazin maistas abejuose darzeliuose panasus g.gif , nes susidare nuomone kad ziede gal but labiau pritaikytas maistas maziukams, o gal klystu rolleyes.gif ir susidare ispudis kad zemynoje labiau laukiamos mergaites, nes berniuku ir taip daug g.gif
smiltpeliuke
QUOTE(lupipita @ 2007 07 23, 19:17)
as uzrasiau i abu  blush2.gif , bet neapsisprendziu i kuri labiau noreciau leisti blush2.gif , uzraisiau kazkur pries 3 menesiukus, kai maziukas buvo 9 men  smile.gif
Pries uzrasat paskambinau, paklausiau kada galiu ateiti, kiek pamenu rasiau vietoje prasyma, bei turejau gimimo liudijima, man atrodo viskas, daugiau nieko nereikejo  g.gif
zemyna yra lietuviskas darzelis, o ziedas misrus, todel galvoju gal leisti i zemyna  g.gif , nors dar neapsisprendziu, jei priimtu i abu  g.gif , kazin maistas abejuose darzeliuose panasus  g.gif , nes susidare nuomone kad ziede gal but labiau pritaikytas maistas maziukams, o gal klystu  rolleyes.gif ir susidare ispudis kad zemynoje labiau laukiamos mergaites, nes berniuku ir taip daug  g.gif
*

Skambinau į Žemyną, tai kol kas neužrašinėja, nes direktorė atostogauja. O Žiedas jau apskritai neužrašinėja, nes baisiausiai perpildytas blink.gif . Vai vai, dabar drebu, kad bent į Žemyną pavyktų užsirašyti unsure.gif . O jei darželis priklauso pagal gyvenamą vietą, tai privalo užrašyti į eilę, ar irgi gali neužrašyti, jei daug prisirašiusių vaikų yra? Man rodos, mums lygtai Žemyna priklauso (Baltrušaičio g-vė).
lupipita
QUOTE(smiltpeliuke @ 2007 07 25, 10:18)
Skambinau į Žemyną, tai kol kas neužrašinėja, nes direktorė atostogauja. O Žiedas jau apskritai neužrašinėja, nes baisiausiai perpildytas blink.gif . Vai vai, dabar drebu, kad bent į Žemyną pavyktų užsirašyti  unsure.gif . O jei darželis priklauso pagal gyvenamą vietą, tai privalo užrašyti į eilę, ar irgi gali neužrašyti, jei daug prisirašiusių vaikų yra? Man rodos, mums lygtai Žemyna priklauso (Baltrušaičio g-vė).
*

Baltrušaičio g-vė ir man atrodo priklauso zemynai g.gif , o jus is Baltrusaicio blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.