QUOTE(lupipita @ 2007 07 25, 12:59)
Taip, mes gyvenam Batrušaičio g., gal kaimynkos esam?
QUOTE(smiltpeliuke @ 2007 07 25, 14:25) Taip, mes gyvenam Batrušaičio g., gal kaimynkos esam? sveikutes, mes nuo rugsejo atsikraustome i pasilaicius, baltrusaicio gatve smiltpeliuke - tu ir nuo kito rudenio planuoji leist? idomu kada ta vedeja is atostogu gris...? reiks ir man rytoj pasiskambinti, pasiteirauti QUOTE(renciux @ 2007 07 26, 20:33) sveikutes, mes nuo rugsejo atsikraustome i pasilaicius, baltrusaicio gatve smiltpeliuke - tu ir nuo kito rudenio planuoji leist? idomu kada ta vedeja is atostogu gris...? reiks ir man rytoj pasiskambinti, pasiteirauti Tai gal į mūsų namą atsikraustot? Nes Baltrušaičio g-vėj nėra daug namų. Taip, aš noriu užrašyti vaikutį nuo 2008 rugsėjo. Vedėja lygtai grįžta rugpjūčio 1d. Galvoju, jei ryt bus geras oras, tai vaikščiodama su mažyliu gal pasisukinėsiu aplink tą darželį, nes dar net nemačiau kaip jis atrodo. Reikia ir vedėjos darbo laiką sužinoti. QUOTE(smiltpeliuke @ 2007 07 26, 23:15) Tai gal į mūsų namą atsikraustot? Nes Baltrušaičio g-vėj nėra daug namų. Taip, aš noriu užrašyti vaikutį nuo 2008 rugsėjo. Vedėja lygtai grįžta rugpjūčio 1d. Galvoju, jei ryt bus geras oras, tai vaikščiodama su mažyliu gal pasisukinėsiu aplink tą darželį, nes dar net nemačiau kaip jis atrodo. Reikia ir vedėjos darbo laiką sužinoti. nu jei tiksliai, tai laisves pr. 77b, laisves pr. ir baltrusaicio g. kampas nu pasiskambinau i darzeli, direktore, kaip ir sakei - atostogauja. grizta rugpjucio 1d. man sake ateiti 2d. nes 1 d. gali but labai daug zmoniu, nes visi tik skambina ir skambina del registracijos, o eiles jau labai dideles.... nu zodziu, tai gal ir ta rugpjucio 1 d. eisiu bandyt nu paklause kuriu metu gimimo ir dar klause kur gyvenam, nes arciau gyvenantiems pirmenybe - taip issireiske ta moteris telefonu.... jei suzinosi - parasyki vedejos darbo laika - buciau labai dekinga
parasiau prasyma siandien kad priimtu musu dukriuka i Zemyna nuo 2008-09-01. Na aisku - eiles tai didziules
iki geguzes menesio lauksim, o tada skambinsim ir klausim ar pakliuvom i planuojamas grupes. darzelio direktore man labai maloni moteris pasirode QUOTE(renciux @ 2007 08 01, 15:38) parasiau prasyma siandien kad priimtu musu dukriuka i Zemyna nuo 2008-09-01. Na aisku - eiles tai didziules iki geguzes menesio lauksim, o tada skambinsim ir klausim ar pakliuvom i planuojamas grupes. darzelio direktore man labai maloni moteris pasirode QUOTE(renciux @ 2007 08 01, 16:38) parasiau prasyma siandien kad priimtu musu dukriuka i Zemyna nuo 2008-09-01. Na aisku - eiles tai didziules iki geguzes menesio lauksim, o tada skambinsim ir klausim ar pakliuvom i planuojamas grupes. darzelio direktore man labai maloni moteris pasirode Aš savaitę buvau išvažiavusi, tai į Žemyną žygiavo mano vyras. Gal net ir buvote susitikę prie durų Beje, kaip supratau, jūs atsikraustote į tą namą, kur yra vaikiškų prekių parduotuvė "Vaikutis". Tai bus patogu apsipirkinėti QUOTE(smiltpeliuke @ 2007 08 06, 10:51) Aš savaitę buvau išvažiavusi, tai į Žemyną žygiavo mano vyras. Gal net ir buvote susitikę prie durų Beje, kaip supratau, jūs atsikraustote į tą namą, kur yra vaikiškų prekių parduotuvė "Vaikutis". Tai bus patogu apsipirkinėti na nesake kuriuo numeriu esame... aga - gyvensim tame name, kur yra "vaikutis" QUOTE(renciux @ 2007 08 13, 12:01) na nesake kuriuo numeriu esame... aga - gyvensim tame name, kur yra "vaikutis" Na kadangi abu su mano vyru buvote tą pačią dieną, tai abu ir pakliuvot "ant ribos". Mums pasakė, kad bus dvi grupės po 15 vaikų, t.y. iš viso 30, o sąraše mes atseit 30-dešimti... Bet kadangi čia jau visai visai riba, tai kaip ir nepatvirtino, kad tikrai papulsim... Tai dabar nors ir užsirašėm, bet vis tiek neramu... QUOTE(smiltpeliuke @ 2007 08 13, 11:14) Na kadangi abu su mano vyru buvote tą pačią dieną, tai abu ir pakliuvot "ant ribos". Mums pasakė, kad bus dvi grupės po 15 vaikų, t.y. iš viso 30, o sąraše mes atseit 30-dešimti... Bet kadangi čia jau visai visai riba, tai kaip ir nepatvirtino, kad tikrai papulsim... Tai dabar nors ir užsirašėm, bet vis tiek neramu... QUOTE(marfa @ 2007 08 14, 15:05) Vai vai, kaip nesinori savo vaikiuko liūdinti... O Žemyna be problemų priėmė?
mes šiandien užsirašėm į šį darželį 34virti esam, tai 2008m nepažadėjo kad priims, nes nežinia ar eilė pasislinks, bet 2009m mes pataikom ir dar vietos yra 2009
QUOTE(Atra @ 2007 08 22, 23:03) mes šiandien užsirašėm į šį darželį 34virti esam, tai 2008m nepažadėjo kad priims, nes nežinia ar eilė pasislinks, bet 2009m mes pataikom ir dar vietos yra 2009 O jums pagal rajoną priklauso šis darželis? Gal jau vyresnis broliukas ar sesutė eina į jį, tai tada girdėjau, kad antram vaikučiui lengviau patekti QUOTE(smiltpeliuke @ 2007 08 14, 14:08) QUOTE(Atra @ 2007 08 22, 23:03) mes šiandien užsirašėm į šį darželį 34virti esam, tai 2008m nepažadėjo kad priims, nes nežinia ar eilė pasislinks, bet 2009m mes pataikom ir dar vietos yra 2009 Beje, mums sakė, kad mes 30-imti, bet irgi nepažadėjo, nors pagal vaikų skaičių dar kaip ir papuolam, nes sakė, kad bus 2 grupės po 15 vaikų QUOTE(smiltpeliuke @ 2007 08 23, 08:55) O jums pagal rajoną priklauso šis darželis? Gal jau vyresnis broliukas ar sesutė eina į jį, tai tada girdėjau, kad antram vaikučiui lengviau patekti mum priklauso QUOTE(smiltpeliuke @ 2007 08 23, 15:34) Beje, mums sakė, kad mes 30-imti, bet irgi nepažadėjo, nors pagal vaikų skaičių dar kaip ir papuolam, nes sakė, kad bus 2 grupės po 15 vaikų nuo trijų metukų jau gali grupėse būti nebe po 15 vaikučių o po 20, taip kad tada gali jau priimti 40vaikų
Sveikos mamytes,
nutariau ir as truputi prisideti prie jusu diskusijos, nes turiu siek tiek patirties - mano vyresnioji lanko si darzeli jau 3 metus, o kita savaite zadu uzrasyti i ji ir savaji vaikina
mano pupai kitais metais rugsėjį bus 2,5 metuko, tai kažkaip leisti nuo pavasario kai bus suėję 3 metukai tai nei šis nei tas
QUOTE(kleckius @ 2007 08 24, 22:16) Sveikos mamytes, nutariau ir as truputi prisideti prie jusu diskusijos, nes turiu siek tiek patirties - mano vyresnioji lanko si darzeli jau 3 metus, o kita savaite zadu uzrasyti i ji ir savaji vaikina Dėkui už pasidalijimą patirtimi. O į tas grupes jau nuo pat lopšelio skirsto, nuo 2 metukų, ar tik nuo 3-ijų? Ar užsirašant galima iš karto pageidauti, kad paskirtų į Stainerio grupę? Aš tai bijau, kad vaikučiui iki 3 metukų gali nusibosti namie trintis. Mūsiškis toks bendraujantis, mėgsta tarp žmonių būti, o ir užsiimti įdomiai namie ne taip lengva bute gyvenant. Kiemas - didžiausia automobilių aikštelė, jokių bobučių kaime neturim... QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 05 20, 21:33) Irena, o seimininkute tai tokia truputi rekenti vardu Terese QUOTE(sigutele @ 2007 05 28, 09:17) Yra visokių: Inga, Irena O čia kalba eina apie tą pačią Ireną QUOTE(Buziaka @ 2007 08 30, 15:19) O čia kalba eina apie tą pačią Ireną
Ėjome į zuikučius. Dabar vyturiukuose.
Iskeliam tema
Kokie atsiliepimai mamyciu kurios pradejo vesti savo mazius i darzeli, kitais metais ir mes planuojam si darzeli lankyti, todel idomu, gal kokiu naujoviu atsirado, kaip aukletojos ar kokiu bureliu yra QUOTE(lupipita @ 2007 09 09, 19:03) Iskeliam tema Kokie atsiliepimai mamyciu kurios pradejo vesti savo mazius i darzeli, kitais metais ir mes planuojam si darzeli lankyti, todel idomu, gal kokiu naujoviu atsirado, kaip aukletojos ar kokiu bureliu yra QUOTE(lupipita @ 2007 09 09, 20:03) Iskeliam tema Kokie atsiliepimai mamyciu kurios pradejo vesti savo mazius i darzeli, kitais metais ir mes planuojam si darzeli lankyti, todel idomu, gal kokiu naujoviu atsirado, kaip aukletojos ar kokiu bureliu yra Maniske pradejo eiti i si darzeli nuo rugsejo trecios. Kol kas esu viskuo patenkinta, dukra irgi Pradės lankyti ir mano dukrytė šį darželį Labai maloni Direktorė, labai maloniai bendrauja tikrai išėjau pakylėta po pokalbio su Direktore Labai jaukus darželis ir viduje, ir grupėje Labai patenkinta, tikiuosi patiks ir maniškei Viskas labai Kaip seksis toliau, parašysiu kai jau apšilsime kojytes QUOTE(mamučiukas @ 2007 09 18, 10:55) Pradės lankyti ir mano dukrytė šį darželį Labai maloni Direktorė, labai maloniai bendrauja tikrai išėjau pakylėta po pokalbio su Direktore Labai jaukus darželis ir viduje, ir grupėje Labai patenkinta, tikiuosi patiks ir maniškei Viskas labai Kaip seksis toliau, parašysiu kai jau apšilsime kojytes na darzelis gal ir atrodo neblogai,bet jau direktore,tai kai mes buvom tai pasirode bjauri boba,kuri vos neisvijo musu is darzelio atseit vietu nera,nors priklausem pagal gyv.vieta,kita diena perskaiciau kad prieme kita mama,nu idomiai cia jinai.jinai net neleido uzpildyt mums prasymo,zodziu isejau su asarom,nes taip nuzemino,o vyras kai nuejo tai greit prasyma prieme,bet pradejo jau sukt ratus atseit darzelis mazai paramos gauna ir t.t na zodziu ir aciu dievui kad nelankysim sito darzelio,nes jei direktore tokia,tai ko tiketis is kitu.be problemu prieme kitas darzelis,ir po pokalbio su direktore supratau,kokiu is tikruju buna mzloniu zmoniu. Na man su šia Direktore tikrai jokių probelmų ar reketavimo nebuvo. Tikrai labai maloni moteris, ir telefonu labai šiltai ir maloniai bendrauja, ir gyvai pokalbis vyksta labai gerai. Labai viską gerai paaiškina, labai gerai išlaikyta, santūri, labai elegantiška man tikrai paliko labai gerą ispūdį O kiek teko skambinti į kitus darželius , tai ten jau direktorės mandrai šneka O kaip taip maloniai priema, tai ir pačiai norisi tam darželiui tik visko geriausio Bet apturėjau vieną situaciją su ten dirbančią diatologę, na pasibaisėjau Grupė Žinoma, ašarų bus na o aklytėm tai siunčiu
mamučiuk, kad direktorė "labai gerai išlaikyta, santūri, labai elegantiška " tai sutinku, bet, kad "labai maloni moteris, ir telefonu labai šiltai ir maloniai bendrauja, ir gyvai pokalbis vyksta labai gerai" tai mano nuomonė čia nesutampa. Man susidarė greičiau gana šaltos, be emocijų moters įvaizdis. O kad direktorė turi būti direktorė tai sutinku
QUOTE(mamučiukas @ 2007 09 19, 14:38) Na man su šia Direktore tikrai jokių probelmų ar reketavimo nebuvo. Tikrai labai maloni moteris, ir telefonu labai šiltai ir maloniai bendrauja, ir gyvai pokalbis vyksta labai gerai. Labai viską gerai paaiškina, labai gerai išlaikyta, santūri, labai elegantiška man tikrai paliko labai gerą ispūdį O kiek teko skambinti į kitus darželius , tai ten jau direktorės mandrai šneka O kaip taip maloniai priema, tai ir pačiai norisi tam darželiui tik visko geriausio Bet apturėjau vieną situaciją su ten dirbančią diatologę, na pasibaisėjau Grupė Žinoma, ašarų bus na o aklytėm tai siunčiu gal buvo geroj nuotaikoj,ar dar kas na nezinau,bet jei zmogus sugeba buti toks kaip man teko pamatyti,tai vadinasi tai turi savyje.na linkiu sekmes,jums vedancioms i si darzeli ,ir tikiuosi kad si boba problemu jums nesukels.
mes taip pat zadam si darzeli pradeti lankyti nuo kito rudens. Tad labai idomu kaip jame vyksta gyvenimas
QUOTE(mamučiukas @ 2007 09 19, 14:38) Bet apturėjau vieną situaciją su ten dirbančią diatologę, na pasibaisėjau Grupė Žinoma, ašarų bus na o aklytėm tai siunčiu Laba diena, mamuciuk, noreciau pakomentuoti situacija del atsitikimo su dietologe. Jus ja peikiat, zeminat ant visos Lietuvos. Taciau, kodel neparasote visos tiesos????? Kodel neparasete, kad buvote nuejusi su visa grupe sverti vaikuciu ir kai dietologe pakele jusu vaikuti ant svarstykliu, pasake, kad vaikas atvestas i darzeli nepraustas, sklinda nemalonus kvapas. Juk ji dirba med. sesers darba ir privalo pasakyti kas yra negerai. Ar jus taip nemanote? QUOTE(Lambardzini @ 2007 09 22, 15:19) Kodel neparasete, kad buvote nuejusi su visa grupe sverti vaikuciu ir kai dietologe pakele jusu vaikuti ant svarstykliu, pasake, kad vaikas atvestas i darzeli nepraustas, sklinda nemalonus kvapas. Juk ji dirba med. sesers darba ir privalo pasakyti kas yra negerai. Ar jus taip nemanote? AŠ galvojau, kad būsiu taktiškėsnė ir Jai šitą išsišokimą dar atleisiu .Bet matau ,kad be reikalo nutylėjau, nes viskas atsisūks prieš mane pačią Tikrai Ji mane labai pažemino ir mano dukrytę prieš visą grupę, toks dalykas neatleistinas Jeigu Ji dar ir med. sesuo Taip vaikas šiek tiek grupėje padūko ir nuėjome visi pasisverti, bet mat šitai poniūtei pasmirdo mano vaikas, dar tokio dalyko tikrai nebuvo Ir jeigu Jūs Ją taip užstojate, tai gal ir pamokinkite Jos šiekt tiek kultūros ir mandagumo, nes toks pasakymas tikrai buvo be pagrindo . Visi ten jos baidosi Matyt pamatė, kad naujokė, tai ir atsigriebė už blogą nuotaiką, fui...fui...fui Mano vaiko Ji nežemins ir manęs nežemins, kaip Ji pradėjo elgtis, tuo pačiu ir Aš jai atsiliepiau. O kaip pradėjo birėti akmenys į Jos daržą, tai labai jau greitai ir užtarėjų atsirado ir pati prisijungė. Pirma pradėjo, nuotaiką sugadino, o paskui čia vaidina nekaltus. Pati Ji SMIRDA. Dabar ir vaiką kad tik nepradėtų terorizuoti, nes kaip med. sesuo, tai visokių dabar bjaurybių galės prisigalvoti, na matyt dar reikės ir man čia rankovės pasiraitoti Ateini į darželį visas pakilėtas, bandai vaikui nupasakoti, kaip čia viskas QUOTE(mamučiukas @ 2007 09 24, 10:32) AŠ galvojau, kad būsiu taktiškėsnė ir Jai šitą išsišokimą dar atleisiu .Bet matau ,kad be reikalo nutylėjau, nes viskas atsisūks prieš mane pačią Tikrai Ji mane labai pažemino ir mano dukrytę prieš visą grupę, toks dalykas neatleistinas Jeigu Ji dar ir med. sesuo Taip vaikas šiek tiek grupėje padūko ir nuėjome visi pasisverti, bet mat šitai poniūtei pasmirdo mano vaikas, dar tokio dalyko tikrai nebuvo Ir jeigu Jūs Ją taip užstojate, tai gal ir pamokinkite Jos šiekt tiek kultūros ir mandagumo, nes toks pasakymas tikrai buvo be pagrindo . Visi ten jos baidosi Matyt pamatė, kad naujokė, tai ir atsigriebė už blogą nuotaiką, fui...fui...fui Mano vaiko Ji nežemins ir manęs nežemins, kaip Ji pradėjo elgtis, tuo pačiu ir Aš jai atsiliepiau. O kaip pradėjo birėti akmenys į Jos daržą, tai labai jau greitai ir užtarėjų atsirado ir pati prisijungė. Pirma pradėjo, nuotaiką sugadino, o paskui čia vaidina nekaltus. Pati Ji SMIRDA. Dabar ir vaiką kad tik nepradėtų terorizuoti, nes kaip med. sesuo, tai visokių dabar bjaurybių galės prisigalvoti, na matyt dar reikės ir man čia rankovės pasiraitoti Ateini į darželį visas pakilėtas, bandai vaikui nupasakoti, kaip čia viskas is tikruju kazkokios nesamones.na bet kaip ir rasiau,jei direktore siam darzelyje zemina mamas,tai ko noreti is kitu darbuotoju. Ai , viskas užsimiršta, įvyko labai nemalonus dalykas, bet čia manau reikia tik pagarbos viena kitai ir viskas. Na Aš jau irgi nebe taip pykstų ( ginklus nuleidau bet darželis tikrai superinis Prieš aukles tai tik galvą reikia nulenkti Maistas (kaip už tokią kainą Reikia tiems vaikučiams draugų
Nežinau, ar apie tą pačią Danutę kalbam, bet mums ji labai patinka. Kiek žinau, ten ne viena Danutė.
O ką galite pasakyti apie 'žiogelių' gr. auklėtojas, viena vyresnė - pagrindinė (Irena?) ir dvi jaunos auklėtojos po 0,75 ir 0,25 etato dirbančios. Ačiū. QUOTE(sprinza @ 2007 09 27, 13:13) Nežinau, ar apie tą pačią Danutę kalbam, bet mums ji labai patinka. Kiek žinau, ten ne viena Danutė. O ką galite pasakyti apie 'žiogelių' gr. auklėtojas, viena vyresnė - pagrindinė (Irena?) ir dvi jaunos auklėtojos po 0,75 ir 0,25 etato dirbančios. Ačiū. QUOTE(Lambardzini @ 2007 09 22, 17:19) Laba diena, mamuciuk, noreciau pakomentuoti situacija del atsitikimo su dietologe. Jus ja peikiat, zeminat ant visos Lietuvos. Taciau, kodel neparasote visos tiesos????? Kodel neparasete, kad buvote nuejusi su visa grupe sverti vaikuciu ir kai dietologe pakele jusu vaikuti ant svarstykliu, pasake, kad vaikas atvestas i darzeli nepraustas, sklinda nemalonus kvapas. Juk ji dirba med. sesers darba ir privalo pasakyti kas yra negerai. Ar jus taip nemanote? o čia būtina visam darželiui ir visai Lietuvai paskelbti čia tas pats kaip nė viena iš mūsų nenorim kad mūsų vaikų trūkumai, ligos, gabumai būtų viešai aptarinėjami. Manau tikrai netaktiškai pasielgė.
Sveikos mamytes!
Siaip,norejau tiesiog parasyti savo nuomone apie si darzeli.Mes tik pries dvi dienas pradejom lankyti lopseline "Zirniuku" grupe,ir esam labai patenkintos! QUOTE(*kineziuke* @ 2007 10 01, 15:47) Sveikos mamytes! Siaip,norejau tiesiog parasyti savo nuomone apie si darzeli.Mes tik pries dvi dienas pradejom lankyti lopseline "Zirniuku" grupe,ir esam labai patenkintos! smagu skaityti QUOTE(kuckudu @ 2007 10 01, 09:58) o čia būtina visam darželiui ir visai Lietuvai paskelbti čia tas pats kaip nė viena iš mūsų nenorim kad mūsų vaikų trūkumai, ligos, gabumai būtų viešai aptarinėjami. Manau tikrai netaktiškai pasielgė. as tau pilnai pritariu o LAMBARDZINI JUS tikrai negraziai pasielgete QUOTE(Dovile B. @ 2007 10 07, 16:37) Sveiki, tai niekada ir nebutu parasyta siame forume, nes mamuciukui buvo asmeniskai pasakyta. Taciau, kai po to atrandi TOKIUS komentarus, kaip "aciu dievui, kad dievulis vaiku jai nedave" tai paprasciausiai nebeislaikai nepakomentavus. QUOTE(Lambardzini @ 2007 10 07, 16:58) Sveiki, tai niekada ir nebutu parasyta siame forume, nes mamuciukui buvo asmeniskai pasakyta. Taciau, kai po to atrandi TOKIUS komentarus, kaip "aciu dievui, kad dievulis vaiku jai nedave" tai paprasciausiai nebeislaikai nepakomentavus. Tokie zodziai tai tikrai nemalonus...manau cia jums reiketu pasisneketi tarpusavyje QUOTE(wetta @ 2007 09 18, 15:40) na darzelis gal ir atrodo neblogai,bet jau direktore,tai kai mes buvom tai pasirode bjauri boba,kuri vos neisvijo musu is darzelio atseit vietu nera,nors priklausem pagal gyv.vieta,kita diena perskaiciau kad prieme kita mama,nu idomiai cia jinai.jinai net neleido uzpildyt mums prasymo,zodziu isejau su asarom,nes taip nuzemino,o vyras kai nuejo tai greit prasyma prieme,bet pradejo jau sukt ratus atseit darzelis mazai paramos gauna ir t.t na zodziu ir aciu dievui kad nelankysim sito darzelio,nes jei direktore tokia,tai ko tiketis is kitu.be problemu prieme kitas darzelis,ir po pokalbio su direktore supratau,kokiu is tikruju buna mzloniu zmoniu. net keista skaityti, taip lyg apie du skirtingus zmones snekama butu, nu kiek teko bendrauti su direktore, nieko blogo negaleciau pasakyti, , o kad darzeliuose padetis nekokia su finansavimu tai gi visi zino, ir jai kas gali kuo padeti, tai kodel gi ne truksta takto abiems mamytems ir mamučiukas ir Lambardzini, labai QUOTE(lupipita @ 2007 07 05, 08:50) na ir mes uzsiraseme i si darzeli, planuojam nuo kito rugsejo eiti, jei viskas gerai ar patenkinti siuo darzeliu teveliai Lupipita,aš jau antrajį savo bernelį pradėjau vesti į šį darželį,tai galiou pasakyti kad esu tikrai patenkinta Mano vyresnysis 4 m lankė šį darželį pas aukletoją Ireną,nežinau gal nuo vaiko priklauso,bet maniškiui ji visai patiko.Manau kad didžiausias problemas iškelia patys tėvai,su savo baimėm ,kaip ten tam vaikui bus darželyje.Aš žiuriu pagal savo vaikus,jei jiem gerai reiškiasi ir man gerai,juk tarkim gali tėvams nepatikti auklėtoja o vaikui visai patiks Viduriniukas dar tik nuo rugsėjo eina,bet eina tikrai noriai Beje jau užrašiau ir mažąją QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 10 30, 09:13) net keista skaityti, taip lyg apie du skirtingus zmones snekama butu, nu kiek teko bendrauti su direktore, nieko blogo negaleciau pasakyti, , o kad darzeliuose padetis nekokia su finansavimu tai gi visi zino, ir jai kas gali kuo padeti, tai kodel gi ne truksta takto abiems mamytems ir mamučiukas ir Lambardzini, labai tikrai,man irgi keista,pasirodo kai kurie zmones turi "kaukes",aisku labai malonu kad ji jums patiko ir visa kita,na bet meluoti tikrai jokio tikslo man cia nera,tuo labiau ne as viena apie jos "malonuma" rasiau. o del finansavimo aisku nesame kvaili irgi zinome ta padeti darzeliuose,tuo labiau ir ne ubagai esam - paremtume,bet cia buvo grazus kysio prasymas,taip kad cia du skirtingi atvejai,tiesiog nenoriu cia leistis i smulkmenas. esame laimigi kitam darzelyje ir direktore mus su malonumu prieme,tad linkiu visoms atrasti tai kur jusu vaikui geriausia. QUOTE(Betty @ 2007 10 31, 14:57) Lupipita,aš jau antrajį savo bernelį pradėjau vesti į šį darželį,tai galiou pasakyti kad esu tikrai patenkinta Mano vyresnysis 4 m lankė šį darželį pas aukletoją Ireną,nežinau gal nuo vaiko priklauso,bet maniškiui ji visai patiko.Manau kad didžiausias problemas iškelia patys tėvai,su savo baimėm ,kaip ten tam vaikui bus darželyje.Aš žiuriu pagal savo vaikus,jei jiem gerai reiškiasi ir man gerai,juk tarkim gali tėvams nepatikti auklėtoja o vaikui visai patiks Viduriniukas dar tik nuo rugsėjo eina,bet eina tikrai noriai Beje jau užrašiau ir mažąją o tai smagu girdeti aciu uz gerus atysiliepimus, kazkaip net ramiau pasidare |