Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pašilaičiai: "Žemyna"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
smiltpeliuke
QUOTE(lupipita @ 2007 07 25, 12:59)
Baltrušaičio g-vė ir man atrodo priklauso zemynai  g.gif , o jus is Baltrusaicio  blush2.gif
*

Taip, mes gyvenam Batrušaičio g., gal kaimynkos esam? mirksiukas.gif Būtų gerai ką nors pažinoti, kas savo vaiką į tą patį darželį vestų ax.gif
renciux
QUOTE(smiltpeliuke @ 2007 07 25, 14:25)
Taip, mes gyvenam Batrušaičio g., gal kaimynkos esam?  mirksiukas.gif Būtų gerai ką nors pažinoti, kas savo vaiką į tą patį darželį vestų  ax.gif
*

sveikutes, mes nuo rugsejo atsikraustome i pasilaicius, baltrusaicio gatve ax.gif dabar kaip tik ieskau darzelio savo mazajai. planuoju leisti nuo 2008m rugsejo smile.gif zemynos darzelis butu arciausiai.
smiltpeliuke - tu ir nuo kito rudenio planuoji leist? idomu kada ta vedeja is atostogu gris...? reiks ir man rytoj pasiskambinti, pasiteirauti
smiltpeliuke
QUOTE(renciux @ 2007 07 26, 20:33)
sveikutes, mes nuo rugsejo atsikraustome i pasilaicius, baltrusaicio gatve  ax.gif dabar kaip tik ieskau darzelio savo mazajai. planuoju leisti nuo 2008m rugsejo  smile.gif zemynos darzelis butu arciausiai.
smiltpeliuke - tu ir nuo kito rudenio planuoji leist? idomu kada ta vedeja is atostogu gris...? reiks ir man rytoj pasiskambinti, pasiteirauti
*

Tai gal į mūsų namą atsikraustot? Nes Baltrušaičio g-vėj nėra daug namų. Taip, aš noriu užrašyti vaikutį nuo 2008 rugsėjo. Vedėja lygtai grįžta rugpjūčio 1d. Galvoju, jei ryt bus geras oras, tai vaikščiodama su mažyliu gal pasisukinėsiu aplink tą darželį, nes dar net nemačiau kaip jis atrodo. Reikia ir vedėjos darbo laiką sužinoti. rolleyes.gif
renciux
QUOTE(smiltpeliuke @ 2007 07 26, 23:15)
Tai gal į mūsų namą atsikraustot? Nes Baltrušaičio g-vėj nėra daug namų. Taip, aš noriu užrašyti vaikutį nuo 2008 rugsėjo. Vedėja lygtai grįžta rugpjūčio 1d. Galvoju, jei ryt bus geras oras, tai vaikščiodama su mažyliu gal pasisukinėsiu aplink tą darželį, nes dar net nemačiau kaip jis atrodo. Reikia ir vedėjos darbo laiką sužinoti.  rolleyes.gif
*

nu jei tiksliai, tai laisves pr. 77b, laisves pr. ir baltrusaicio g. kampas ax.gif
nu pasiskambinau i darzeli, direktore, kaip ir sakei - atostogauja.
grizta rugpjucio 1d. man sake ateiti 2d. nes 1 d. gali but labai daug zmoniu, nes visi tik skambina ir skambina del registracijos, o eiles jau labai dideles.... unsure.gif
nu zodziu, tai gal ir ta rugpjucio 1 d. eisiu bandyt g.gif g.gif

nu paklause kuriu metu gimimo ir dar klause kur gyvenam, nes arciau gyvenantiems pirmenybe - taip issireiske ta moteris telefonu....

jei suzinosi - parasyki vedejos darbo laika - buciau labai dekinga 4u.gif nes telefonu nepaklausiau doh.gif
renciux
parasiau prasyma siandien kad priimtu musu dukriuka i Zemyna nuo 2008-09-01. Na aisku - eiles tai didziules unsure.gif . Na bet jei prieme prasyma, tai tikiuosi, kad ir i darzeli priims ax.gif
iki geguzes menesio lauksim, o tada skambinsim ir klausim ar pakliuvom i planuojamas grupes.

darzelio direktore man labai maloni moteris pasirode ax.gif
marfa
QUOTE(renciux @ 2007 08 01, 15:38)
parasiau prasyma siandien kad priimtu musu dukriuka i Zemyna nuo 2008-09-01. Na aisku - eiles tai didziules unsure.gif . Na bet jei prieme prasyma, tai tikiuosi, kad ir i darzeli priims  ax.gif
iki geguzes menesio lauksim, o tada skambinsim ir klausim ar pakliuvom i planuojamas grupes.

darzelio direktore man labai maloni moteris pasirode  ax.gif
*

thumbup.gif tai dar visi metukai priekyje mirksiukas.gif Tikiuosi,kad Gabijytei sis darzelis patiks taip pat, kaip ir musu Lejai thumbup.gif biggrin.gif
smiltpeliuke
QUOTE(renciux @ 2007 08 01, 16:38)
parasiau prasyma siandien kad priimtu musu dukriuka i Zemyna nuo 2008-09-01. Na aisku - eiles tai didziules unsure.gif . Na bet jei prieme prasyma, tai tikiuosi, kad ir i darzeli priims  ax.gif

darzelio direktore man labai maloni moteris pasirode  ax.gif
*

Aš savaitę buvau išvažiavusi, tai į Žemyną žygiavo mano vyras. Gal net ir buvote susitikę prie durų ax.gif ? Prašymą irgi priėmė, užrašė į eilę, sakė, kad direktorė irgi maloniai bendravo. O tau nepasakė, kelintu numeriu jūs sąraše esate?
Beje, kaip supratau, jūs atsikraustote į tą namą, kur yra vaikiškų prekių parduotuvė "Vaikutis". Tai bus patogu apsipirkinėti bigsmile.gif . Ir visai netoli mūsų gyvensit. Bus įdomu, jei ir vaikučiai į tą pačią grupę eis drinks_cheers.gif .
renciux
QUOTE(smiltpeliuke @ 2007 08 06, 10:51)
Aš savaitę buvau išvažiavusi, tai į Žemyną žygiavo mano vyras. Gal net ir buvote susitikę prie durų  ax.gif ? Prašymą irgi priėmė, užrašė į eilę, sakė, kad direktorė irgi maloniai bendravo. O tau nepasakė, kelintu numeriu jūs sąraše esate?
Beje, kaip supratau, jūs atsikraustote į tą namą, kur yra vaikiškų prekių parduotuvė "Vaikutis". Tai bus patogu apsipirkinėti  bigsmile.gif . Ir visai netoli mūsų gyvensit. Bus įdomu, jei ir vaikučiai į tą pačią grupę eis  drinks_cheers.gif .
*

na nesake kuriuo numeriu esame... g.gif bendrame sarase tai maciau numeriuka. direktore sake - jog esame ant ribos mazdaug... niu ka - lauksim geguzes smile.gif
aga - gyvensim tame name, kur yra "vaikutis" smile.gif parasysim kokioje grupeje busim - gal ir toje pacioje ax.gif smile.gif
smiltpeliuke
QUOTE(renciux @ 2007 08 13, 12:01)
na nesake kuriuo numeriu esame...  g.gif  bendrame sarase tai maciau numeriuka. direktore sake - jog esame ant ribos mazdaug... niu ka - lauksim geguzes  smile.gif
aga - gyvensim tame name, kur yra "vaikutis"  smile.gif parasysim kokioje grupeje busim - gal ir toje pacioje  ax.gif  smile.gif
*

Na kadangi abu su mano vyru buvote tą pačią dieną, tai abu ir pakliuvot "ant ribos". Mums pasakė, kad bus dvi grupės po 15 vaikų, t.y. iš viso 30, o sąraše mes atseit 30-dešimti... Bet kadangi čia jau visai visai riba, tai kaip ir nepatvirtino, kad tikrai papulsim... Tai dabar nors ir užsirašėm, bet vis tiek neramu... unsure.gif Dar mūsų prašymą priėmė "Vėjelis" Gabijos g-vėj, bet jie irgi labai dejavo, kad labai daug vaikų ir kad nieko nepažada. Na bet bent jau užrašė... ax.gif
marfa
QUOTE(smiltpeliuke @ 2007 08 13, 11:14)
Na kadangi abu su mano vyru buvote tą pačią dieną, tai abu ir pakliuvot "ant ribos". Mums pasakė, kad bus dvi grupės po 15 vaikų, t.y. iš viso 30, o sąraše mes atseit 30-dešimti... Bet kadangi čia jau visai visai riba, tai kaip ir nepatvirtino, kad tikrai papulsim... Tai dabar nors ir užsirašėm, bet vis tiek neramu...  unsure.gif  Dar mūsų prašymą priėmė "Vėjelis" Gabijos g-vėj, bet jie irgi labai dejavo, kad labai daug vaikų ir kad nieko nepažada. Na bet bent jau užrašė...  ax.gif
*

4u.gif Geriau jau,kad i zemyna papultumet,nes mes pries zemyna i vejeli vedem,tai labai nepatiko,nes abi aukletojos lenkes ir dauguma vaiku grupeje buvo lenkiukai,tai vaikas liudedavo,nes aukletojos tarp saves ir vaiku kalbedavo lenkiskai,veliau taip nenorejo eiti i ta darzeli,kad susirgo.... apie menesi prabuvom namie,o poto perejom i Zemyna thumbup.gif
smiltpeliuke
QUOTE(marfa @ 2007 08 14, 15:05)
4u.gif Geriau jau,kad i zemyna papultumet,nes mes pries zemyna i vejeli vedem,tai labai nepatiko,nes abi aukletojos lenkes ir dauguma vaiku grupeje buvo lenkiukai,tai vaikas liudedavo,nes aukletojos tarp saves ir vaiku kalbedavo lenkiskai,veliau taip nenorejo eiti i ta darzeli,kad susirgo.... apie menesi prabuvom namie,o poto perejom i Zemyna  thumbup.gif
*

Vai vai, kaip nesinori savo vaikiuko liūdinti... O Žemyna be problemų priėmė?
Atra
mes šiandien užsirašėm į šį darželį 34virti esam, tai 2008m nepažadėjo kad priims, nes nežinia ar eilė pasislinks, bet 2009m mes pataikom ir dar vietos yra 2009 4u.gif
smiltpeliuke
QUOTE(Atra @ 2007 08 22, 23:03)
mes šiandien užsirašėm į šį darželį 34virti esam, tai 2008m nepažadėjo kad priims, nes nežinia ar eilė pasislinks, bet 2009m mes pataikom ir dar vietos yra 2009 4u.gif
*

O jums pagal rajoną priklauso šis darželis? Gal jau vyresnis broliukas ar sesutė eina į jį, tai tada girdėjau, kad antram vaikučiui lengviau patekti rolleyes.gif
marfa
QUOTE(smiltpeliuke @ 2007 08 14, 14:08)
Vai vai, kaip nesinori savo vaikiuko liūdinti... O Žemyna be problemų priėmė?
*

schmoll.gif Pirma nenorejo priimti,nes sake,kad 16-as vaikas grupeje bus,o grupes sudaromos iki 15vaiku,teko pasinaudoti vyro tarnybine padetimi blush2.gif (jis dirba svietimo ministerijoje), tai prieme.O dabar pati esu grupes teveliu komitete,kaip ir pirmininke, ir turiu visu vaikuciu sarasa,taigi yra 15 vaiku.... kurgi tada tas 16-as?
smiltpeliuke
QUOTE(Atra @ 2007 08 22, 23:03)
*

Beje, mums sakė, kad mes 30-imti, bet irgi nepažadėjo, nors pagal vaikų skaičių dar kaip ir papuolam, nes sakė, kad bus 2 grupės po 15 vaikų ax.gif . O jūs į kokio amžiaus grupę norėjot užsirašyti 2008 metams? Tai jei tarkim sukakus 2 metukams nėra vietos 2008 metams, galima iš anksto užsirašyti nuo 3 metukų 2009 metams g.gif ? Juk tie patys dvimetinukai po metų pereis į trimetinukų grupę, tai iš kur direktorė gali žinoti, ar atsiras vietos unsure.gif ?
tofista
QUOTE(smiltpeliuke @ 2007 08 23, 15:34)
Juk tie patys dvimetinukai po metų pereis į trimetinukų grupę, tai iš kur direktorė gali žinoti, ar atsiras vietos  unsure.gif ?
*

drinks_cheers.gif Man irgi kylo toks pats klausimas, taigi gal nereiks jau lankančio vaiko perrašynet, gal savaime perves g.gif
Atra
QUOTE(smiltpeliuke @ 2007 08 23, 08:55)
O jums pagal rajoną priklauso šis darželis? Gal jau vyresnis broliukas ar sesutė eina į jį, tai tada girdėjau, kad antram vaikučiui lengviau patekti  rolleyes.gif
*

mum priklauso smile.gif
QUOTE(smiltpeliuke @ 2007 08 23, 15:34)
Beje, mums sakė, kad mes 30-imti, bet irgi nepažadėjo, nors pagal vaikų skaičių dar kaip ir papuolam, nes sakė, kad bus 2 grupės po 15 vaikų  ax.gif . O jūs į kokio amžiaus grupę norėjot užsirašyti 2008 metams? Tai jei tarkim sukakus 2 metukams nėra vietos 2008 metams, galima iš anksto užsirašyti nuo 3 metukų 2009 metams  g.gif ? Juk tie patys dvimetinukai po metų pereis į trimetinukų grupę, tai iš kur direktorė gali žinoti, ar atsiras vietos  unsure.gif ?
*

nuo trijų metukų jau gali grupėse būti nebe po 15 vaikučių o po 20, taip kad tada gali jau priimti 40vaikų 4u.gif
kleckius
Sveikos mamytes,
nutariau ir as truputi prisideti prie jusu diskusijos, nes turiu siek tiek patirties - mano vyresnioji lanko si darzeli jau 3 metus, o kita savaite zadu uzrasyti i ji ir savaji vaikina biggrin.gif Manaja prieme i si darzeli pries 3 metus be jokiu problemu ir net be jokio uzrasymo, nors ir buvom uzsirase i Aitvara, bet ten, kai atejo laikas vesti i darzeli, prasidejo nesusikalbejimai su direktore g.gif Beje, is diskusijos matau, kad daug mamyciu nori leisti savo vaikucius nuo 2 metuku - mano asmenine patirtis (ir mano nuomone) - jei tik turit galimybe, leiskit nuo 3 metu, nes tai jau visai kitas vaikas. As savaja leidau nuo 2 metu, i lopseline grupe, ir jau po keliu savaiciu pamaciau , kaip keiciasi, ir tikrai ne i geraja pise, atsiranda visokie kompleksai ir t.t. gerai dar, kad po metu uzteko proto nueiti pas vedeja ir uzrasyti i kita grupe - lankome Stainerio grupe, aukletojos toje grupeje tikrai puikios biggrin.gif Stainerio (arba Valdorfo) grupe - tai kai vaikai vienoje grupeje buna skirtingo amziaus nuo 3 m. iki 6 m. , kaip seimoje, zaisliukai daugiausia mediniai arba kitokie is naturaliu medziagu (jie ten turi labai grazu mediniu baldu kampeli mazosioms panelems gerti arbatele biggrin.gif ), daro puikius ziasliukus is molio, mergaites siuvineja su adatom (aisku, aukletojos labai padeda) ir t.t. Na va, kaip isreklamavau sia grupe. Noreciau, kad ir mano sunelis ja lankytu - vyrui pasakiau grieztai, leisim tik nuo 2009 m, kai jam sueis 3 metukai smile.gif
Atra
mano pupai kitais metais rugsėjį bus 2,5 metuko, tai kažkaip leisti nuo pavasario kai bus suėję 3 metukai tai nei šis nei tas doh.gif
smiltpeliuke
QUOTE(kleckius @ 2007 08 24, 22:16)
Sveikos mamytes,
nutariau ir as truputi prisideti prie jusu diskusijos, nes turiu siek tiek patirties - mano vyresnioji lanko si darzeli jau 3 metus, o kita savaite zadu uzrasyti i ji ir savaji vaikina biggrin.gif Manaja prieme i si darzeli pries 3 metus be jokiu problemu ir net be jokio uzrasymo, nors ir buvom uzsirase i Aitvara, bet ten, kai atejo laikas vesti i darzeli, prasidejo nesusikalbejimai su direktore g.gif Beje, is diskusijos matau, kad daug mamyciu nori leisti savo vaikucius nuo 2 metuku - mano asmenine patirtis (ir mano nuomone)  - jei tik turit galimybe, leiskit nuo 3 metu, nes tai jau visai kitas vaikas. As savaja leidau nuo 2 metu, i lopseline grupe, ir jau po keliu savaiciu pamaciau , kaip keiciasi, ir tikrai ne i geraja pise, atsiranda visokie kompleksai ir t.t. gerai dar, kad po metu uzteko proto nueiti pas vedeja ir uzrasyti i kita grupe - lankome Stainerio grupe, aukletojos toje grupeje  tikrai puikios biggrin.gif Stainerio (arba Valdorfo) grupe - tai kai vaikai vienoje grupeje buna skirtingo amziaus nuo 3 m. iki 6 m. , kaip seimoje, zaisliukai daugiausia mediniai arba kitokie is naturaliu medziagu (jie ten turi labai grazu mediniu baldu kampeli mazosioms panelems gerti arbatele biggrin.gif ), daro puikius ziasliukus is molio, mergaites siuvineja su adatom (aisku, aukletojos labai padeda) ir t.t. Na va, kaip isreklamavau sia grupe. Noreciau, kad ir mano sunelis ja lankytu - vyrui pasakiau grieztai, leisim tik nuo 2009 m, kai jam sueis 3 metukai smile.gif
*

Dėkui už pasidalijimą patirtimi. O į tas grupes jau nuo pat lopšelio skirsto, nuo 2 metukų, ar tik nuo 3-ijų? Ar užsirašant galima iš karto pageidauti, kad paskirtų į Stainerio grupę? Aš tai bijau, kad vaikučiui iki 3 metukų gali nusibosti namie trintis. Mūsiškis toks bendraujantis, mėgsta tarp žmonių būti, o ir užsiimti įdomiai namie ne taip lengva bute gyvenant. Kiemas - didžiausia automobilių aikštelė, jokių bobučių kaime neturim... unsure.gif . Taip kad pramogos ribotos. Galvoju, gal pradžioj po pusdienį palikčiau darželyje, o jei matyčiau, kad jam ten smagu, tai galėtų tada ir visą dieną išbūti.
Buziaka
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 05 20, 21:33)
Irena, o seimininkute tai tokia truputi rekenti vardu Terese  smile.gif

QUOTE(sigutele @ 2007 05 28, 09:17)
Yra visokių: Inga, Irena mad.gif

O čia kalba eina apie tą pačią Ireną g.gif Nes mano mergina eina į Dalios grupę, kur dar dirba Irena, o šeimininkutė Teresa, tai tikrai negaliu nieko blogo apie jas pasakyti. Neteko girdėti, kad Irena rėkautų. KIek teko su ja bendrauti, susidariau labai gerą vaizdą. Ir mergina mano noriai eina į darželį. Ji prie jautresnių, tai tikrai matyčiau kažkokius pasikeitimus. Vat pasakė, kad viena auklėtoja, kuri juos prižiūrėjo viena vasaros mėnesį, labai rėkauja smile.gif
marfa
QUOTE(Buziaka @ 2007 08 30, 15:19)
O čia kalba eina apie tą pačią Ireną  g.gif  Nes mano mergina eina į Dalios grupę, kur dar dirba Irena, o šeimininkutė Teresa, tai tikrai negaliu nieko blogo apie jas pasakyti. Neteko girdėti, kad Irena rėkautų. KIek teko su ja bendrauti, susidariau labai gerą vaizdą. Ir mergina mano noriai eina į darželį. Ji prie jautresnių, tai tikrai matyčiau kažkokius pasikeitimus. Vat pasakė, kad viena auklėtoja, kuri juos prižiūrėjo viena vasaros mėnesį, labai rėkauja  smile.gif
*

ax.gif O i kokia grupe jus ejote? Mes tai einame i ciauskuciu grupe,o vasara i ziogeliu,tai aukletojos matyt nesusitvarkydavo su tokio kiekiu vaiku,mazoji amziais susivelusi budavo,kartais be kojiniu(nes pati nesugebedavo puskojines uzsitempti) doh.gif schmoll.gif
Buziaka
Ėjome į zuikučius. Dabar vyturiukuose.
lupipita
Iskeliam tema 4u.gif

Kokie atsiliepimai mamyciu kurios pradejo vesti savo mazius i darzeli, kitais metais ir mes planuojam si darzeli lankyti, todel idomu, gal kokiu naujoviu atsirado, kaip aukletojos ar kokiu bureliu yra rolleyes.gif
marfa
QUOTE(lupipita @ 2007 09 09, 19:03)
Iskeliam tema  4u.gif

Kokie atsiliepimai mamyciu kurios pradejo vesti savo mazius i darzeli, kitais metais ir mes planuojam si darzeli lankyti, todel idomu, gal kokiu naujoviu atsirado, kaip aukletojos ar kokiu bureliu yra  rolleyes.gif
*

4u.gif Manajai 3 metukai,tai paklausiau del burelio,aukletoja sake,kad yra sokiai,bet jie dar permazi.... schmoll.gif gaila...
Ra$a
QUOTE(lupipita @ 2007 09 09, 20:03)
Iskeliam tema  4u.gif

Kokie atsiliepimai mamyciu kurios pradejo vesti savo mazius i darzeli, kitais metais ir mes planuojam si darzeli lankyti, todel idomu, gal kokiu naujoviu atsirado, kaip aukletojos ar kokiu bureliu yra  rolleyes.gif
*

Maniske pradejo eiti i si darzeli nuo rugsejo trecios. Kol kas esu viskuo patenkinta, dukra irgi bigsmile.gif Aukletojos geros, bureliu jokiu nelanko kol kas. Bet maciau piesia, zaidzia, kazko eina i sale (nepaklausiau ka ten daro blush2.gif )
mamučiukas
4u.gif Sveikos mamytės
Pradės lankyti ir mano dukrytė šį darželį thumbup.gif
Labai maloni Direktorė, labai maloniai bendrauja tikrai išėjau pakylėta po pokalbio su Direktore thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , labai šiltai priemė. Patiko ir grupė, ir Auklėtoja, kolkas dar tik vieną mačiau, labai patiko aplinka, dar tiek daug žaidimų ir supynių nė vieno darželio kieme nieko nemačiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Labai jaukus darželis ir viduje, ir grupėje wub.gif
Labai patenkinta, tikiuosi patiks ir maniškei bigsmile.gif
Viskas labai thumbup.gif
Kaip seksis toliau, parašysiu kai jau apšilsime kojytes mirksiukas.gif
marfa
QUOTE(mamučiukas @ 2007 09 18, 09:55)
4u.gif Sveikos mamytės
Pradės lankyti ir mano dukrytė šį darželį  thumbup.gif
Labai maloni Direktorė, labai maloniai bendrauja tikrai išėjau pakylėta po pokalbio :
*

4u.gif Pagal amziu musu mergytes bendraamzes,todel smalsu pasidare,koks jusu grupes pavadinimas?Gal kartais i ta pacia eis? bigsmile.gif mirksiukas.gif
wetta
QUOTE(mamučiukas @ 2007 09 18, 10:55)
4u.gif Sveikos mamytės
Pradės lankyti ir mano dukrytė šį darželį  thumbup.gif
Labai maloni Direktorė, labai maloniai bendrauja tikrai išėjau pakylėta po pokalbio su Direktore thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , labai šiltai priemė. Patiko ir grupė, ir Auklėtoja, kolkas dar tik vieną mačiau, labai patiko aplinka, dar tiek daug žaidimų ir supynių nė vieno darželio kieme nieko nemačiau thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Labai jaukus darželis ir viduje, ir grupėje wub.gif
Labai patenkinta, tikiuosi patiks ir maniškei bigsmile.gif
Viskas labai  thumbup.gif
Kaip seksis toliau, parašysiu kai jau apšilsime kojytes mirksiukas.gif
*

na darzelis gal ir atrodo neblogai,bet jau direktore,tai kai mes buvom tai pasirode bjauri boba,kuri vos neisvijo musu is darzelio atseit vietu nera,nors priklausem pagal gyv.vieta,kita diena perskaiciau kad prieme kita mama,nu idomiai cia jinai.jinai net neleido uzpildyt mums prasymo,zodziu isejau su asarom,nes taip nuzemino,o vyras kai nuejo tai greit prasyma prieme,bet pradejo jau sukt ratus atseit darzelis mazai paramos gauna ir t.t na zodziu ir aciu dievui kad nelankysim sito darzelio,nes jei direktore tokia,tai ko tiketis is kitu.be problemu prieme kitas darzelis,ir po pokalbio su direktore supratau,kokiu is tikruju buna mzloniu zmoniu.
mamučiukas
4u.gif
Na man su šia Direktore tikrai jokių probelmų ar reketavimo nebuvo. Tikrai labai maloni moteris, ir telefonu labai šiltai ir maloniai bendrauja, ir gyvai pokalbis vyksta labai gerai. Labai viską gerai paaiškina, labai gerai išlaikyta, santūri, labai elegantiška man tikrai paliko labai gerą ispūdį thumbup.gif . Gal ir laiko kolektyvą griežtai, bet man labaiu patinka, kai Direktorė yra Direktorė, o ne kolektyvo padružkė, tada visur tik betvarkė būtų . schmoll.gif
O kiek teko skambinti į kitus darželius , tai ten jau direktorės mandrai šneka schmoll.gif su visokiais aplinkiniais keliais, kaip čia darželis vargsta.... ir t.t.
O kaip taip maloniai priema, tai ir pačiai norisi tam darželiui tik visko geriausio thumb_yello.gif , tada ir pats bandysi darželį , ir paremti gal kažką nupirkti, padovanoti ,ir finansiškai pagelbėti, ir visur jau stosi tik už šio darželio gerovę clap.gif lithuania.gif
Bet apturėjau vieną situaciją su ten dirbančią diatologę, na pasibaisėjau aggressive.gif tokia furija .Toks žmogus, žemos dvasinės kultūros, netaktiška, net nekultūringa tokia trupučiuka fool.gif iškart matosi, kad dievulis jai vaikų nedavė thumbup.gif Kaip žmogus neturintis vaikų gali dirbti su vaikais. g.gif
Grupė wub.gif , auklės thumbup.gif wub.gif
Žinoma, ašarų bus cry.gif , na stengsimes labai ,kad tik pritaptų, nes norėčiau, kad vaikas lankytų šį darželį. assa.gif
na o aklytėm tai siunčiu oro_buckis.gif
Buziaka
mamučiuk, kad direktorė "labai gerai išlaikyta, santūri, labai elegantiška " tai sutinku, bet, kad "labai maloni moteris, ir telefonu labai šiltai ir maloniai bendrauja, ir gyvai pokalbis vyksta labai gerai" tai mano nuomonė čia nesutampa. Man susidarė greičiau gana šaltos, be emocijų moters įvaizdis. O kad direktorė turi būti direktorė tai sutinku drinks_cheers.gif bet ir čia ne visada taip būna. Pamenu dar buvome lopšelyje ir vienas berniukas nuolat vaikščiojo sergantis, auklėtojos sakė pastabas mamai, bet nebuvo jokios reakcijos, direktorė taip pat žinojo šią situaciją. Vat tokiu atveju manau direktorė turėtų būti griežtesnė. Teko girdėti apie darželius, kur yra griežčiau žiūrima į sergančių vaikų buvimą darželyje. Čia to trūksta.
wetta
QUOTE(mamučiukas @ 2007 09 19, 14:38)
4u.gif
Na man su šia Direktore tikrai jokių probelmų ar reketavimo nebuvo. Tikrai labai maloni moteris, ir telefonu labai šiltai ir maloniai bendrauja, ir gyvai pokalbis vyksta labai gerai. Labai viską gerai paaiškina, labai gerai išlaikyta, santūri, labai elegantiška man tikrai paliko labai gerą ispūdį thumbup.gif . Gal ir laiko kolektyvą griežtai, bet man labaiu patinka, kai Direktorė yra Direktorė, o ne kolektyvo padružkė, tada visur tik betvarkė būtų . schmoll.gif
O kiek teko skambinti į kitus darželius , tai ten jau direktorės mandrai šneka  schmoll.gif su visokiais aplinkiniais keliais, kaip čia darželis vargsta.... ir t.t.
O kaip taip maloniai priema, tai ir pačiai norisi tam darželiui tik visko geriausio  thumb_yello.gif  , tada ir pats bandysi darželį , ir paremti gal kažką nupirkti, padovanoti ,ir finansiškai pagelbėti, ir visur jau stosi tik už šio darželio gerovę clap.gif lithuania.gif
Bet apturėjau vieną situaciją su ten dirbančią diatologę, na pasibaisėjau  aggressive.gif  tokia furija .Toks žmogus, žemos dvasinės kultūros, netaktiška, net nekultūringa  tokia trupučiuka fool.gif iškart matosi, kad dievulis jai vaikų nedavė thumbup.gif  Kaip žmogus neturintis vaikų gali dirbti su vaikais.  g.gif
Grupė  wub.gif , auklės  thumbup.gif  wub.gif
Žinoma, ašarų bus cry.gif , na stengsimes labai ,kad tik pritaptų, nes norėčiau, kad vaikas lankytų šį darželį. assa.gif
na o aklytėm tai siunčiu  oro_buckis.gif
*

gal buvo geroj nuotaikoj,ar dar kas na nezinau,bet jei zmogus sugeba buti toks kaip man teko pamatyti,tai vadinasi tai turi savyje.na linkiu sekmes,jums vedancioms i si darzeli ,ir tikiuosi kad si boba problemu jums nesukels.
Gribukas
mes taip pat zadam si darzeli pradeti lankyti nuo kito rudens. Tad labai idomu kaip jame vyksta gyvenimas rolleyes.gif
Lambardzini
QUOTE(mamučiukas @ 2007 09 19, 14:38)
4u.gif
Bet apturėjau vieną situaciją su ten dirbančią diatologę, na pasibaisėjau  aggressive.gif  tokia furija .Toks žmogus, žemos dvasinės kultūros, netaktiška, net nekultūringa  tokia trupučiuka fool.gif iškart matosi, kad dievulis jai vaikų nedavė thumbup.gif  Kaip žmogus neturintis vaikų gali dirbti su vaikais.  g.gif
Grupė  wub.gif , auklės  thumbup.gif  wub.gif
na o aklytėm tai siunčiu  oro_buckis.gif
*

Laba diena, mamuciuk, noreciau pakomentuoti situacija del atsitikimo su dietologe. Jus ja peikiat, zeminat ant visos Lietuvos. Taciau, kodel neparasote visos tiesos????? Kodel neparasete, kad buvote nuejusi su visa grupe sverti vaikuciu ir kai dietologe pakele jusu vaikuti ant svarstykliu, pasake, kad vaikas atvestas i darzeli nepraustas, sklinda nemalonus kvapas. Juk ji dirba med. sesers darba ir privalo pasakyti kas yra negerai. Ar jus taip nemanote?
marfa
QUOTE(Lambardzini @ 2007 09 22, 15:19)
Kodel neparasete, kad buvote nuejusi su visa grupe sverti vaikuciu ir kai dietologe pakele jusu vaikuti ant svarstykliu, pasake, kad vaikas atvestas i darzeli nepraustas, sklinda nemalonus kvapas. Juk ji dirba med. sesers darba ir privalo pasakyti kas yra negerai. Ar jus taip nemanote?
*

blink.gif
mamučiukas
blink.gif O ho kaip pletakai greitai čia skilnda thumbup.gif , Ar tik ne pati tamsta diatologe prisijungėte mirksiukas.gif
AŠ galvojau, kad būsiu taktiškėsnė ir Jai šitą išsišokimą dar atleisiu .Bet matau ,kad be reikalo nutylėjau, nes viskas atsisūks prieš mane pačią doh.gif Matyt reikės ir direktorę informauoti, dėl jos darbuotojos elgesio g.gif
Tikrai Ji mane labai pažemino ir mano dukrytę prieš visą grupę, toks dalykas neatleistinas schmoll.gif ir netaktiškas ir net be pagrindo blink.gif
Jeigu Ji dar ir med. sesuo blink.gif , tai man Ji visai tada apgailėtina verysad.gif

Taip vaikas šiek tiek grupėje padūko ir nuėjome visi pasisverti, bet mat šitai poniūtei pasmirdo mano vaikas, dar tokio dalyko tikrai nebuvo protest.gif . Mes prausiame galvytę su lietuviškų šampūnu Braške, tai gal jis ir kazko jai neįtiko, bet taip pasakyti, kad vaikas smirda, na žinote gun_bandana.gif Man dar neteko per visą savo gyvenimą sutikti smirdančio vaiko, o čia šia kad nori, pasirodo maniškė doh.gif

Ir jeigu Jūs Ją taip užstojate, tai gal ir pamokinkite Jos šiekt tiek kultūros ir mandagumo, nes toks pasakymas tikrai buvo be pagrindo . Visi ten jos baidosi scare.gif Nes mėgsta užsipūlti be pagrindo.
Matyt pamatė, kad naujokė, tai ir atsigriebė už blogą nuotaiką, fui...fui...fui gun_bandana.gif Nes kiek žinau ir kiti nuo Jos netakto kenčia doh.gif Jau teko girdėti apie Ją ankščiau, tai galvojau, kad žmonės prisigalvoja, bet pasirodo-NE blink.gif
Mano vaiko Ji nežemins ir manęs nežemins, kaip Ji pradėjo elgtis, tuo pačiu ir Aš jai atsiliepiau. O kaip pradėjo birėti akmenys į Jos daržą, tai labai jau greitai ir užtarėjų atsirado ir pati prisijungė. Pirma pradėjo, nuotaiką sugadino, o paskui čia vaidina nekaltus. Pati Ji SMIRDA.
Dabar ir vaiką kad tik nepradėtų terorizuoti, nes kaip med. sesuo, tai visokių dabar bjaurybių galės prisigalvoti, na matyt dar reikės ir man čia rankovės pasiraitoti box.gif
Ateini į darželį visas pakilėtas, bandai vaikui nupasakoti, kaip čia viskas thumbup.gif o čia šia, kad nori, užsirauni ant tokios, fui....fui... fui
wetta
QUOTE(mamučiukas @ 2007 09 24, 10:32)
blink.gif O ho kaip pletakai greitai čia skilnda thumbup.gif , Ar tik ne pati tamsta diatologe prisijungėte  mirksiukas.gif
AŠ galvojau, kad būsiu taktiškėsnė ir Jai šitą išsišokimą dar atleisiu .Bet matau ,kad be reikalo nutylėjau, nes viskas atsisūks prieš mane pačią doh.gif Matyt reikės ir direktorę informauoti, dėl jos darbuotojos  elgesio g.gif 
Tikrai Ji mane labai pažemino ir mano dukrytę prieš visą grupę, toks dalykas neatleistinas schmoll.gif  ir netaktiškas ir net be pagrindo blink.gif
Jeigu Ji dar ir med. sesuo blink.gif , tai man Ji visai tada apgailėtina verysad.gif

Taip vaikas šiek tiek grupėje padūko ir nuėjome visi pasisverti, bet mat šitai poniūtei pasmirdo mano vaikas, dar tokio dalyko tikrai nebuvo protest.gif . Mes prausiame galvytę su lietuviškų šampūnu Braške, tai gal jis ir kazko jai neįtiko, bet taip pasakyti, kad vaikas smirda, na žinote  gun_bandana.gif Man dar neteko per visą savo gyvenimą sutikti smirdančio vaiko, o čia šia kad nori, pasirodo maniškė  doh.gif

Ir jeigu Jūs Ją taip užstojate, tai gal ir pamokinkite Jos šiekt tiek kultūros ir mandagumo, nes toks pasakymas tikrai buvo be pagrindo . Visi ten jos baidosi scare.gif Nes mėgsta užsipūlti be pagrindo.
Matyt pamatė, kad naujokė, tai ir atsigriebė už blogą nuotaiką, fui...fui...fui gun_bandana.gif Nes kiek žinau ir kiti nuo Jos netakto kenčia  doh.gif Jau teko girdėti apie Ją ankščiau, tai galvojau, kad žmonės prisigalvoja, bet pasirodo-NE blink.gif
Mano vaiko Ji nežemins ir manęs nežemins, kaip Ji pradėjo elgtis, tuo pačiu ir Aš jai atsiliepiau. O kaip pradėjo birėti akmenys į Jos daržą, tai labai jau greitai ir užtarėjų atsirado ir  pati prisijungė. Pirma pradėjo,  nuotaiką sugadino, o paskui čia vaidina nekaltus. Pati Ji SMIRDA.
Dabar ir vaiką kad tik nepradėtų terorizuoti, nes kaip med. sesuo, tai visokių dabar bjaurybių galės prisigalvoti, na matyt dar reikės ir man čia rankovės pasiraitoti  box.gif 
Ateini į darželį visas pakilėtas, bandai vaikui nupasakoti, kaip čia viskas  thumbup.gif o čia šia, kad nori, užsirauni ant tokios, fui....fui... fui
*

is tikruju kazkokios nesamones.na bet kaip ir rasiau,jei direktore siam darzelyje zemina mamas,tai ko noreti is kitu darbuotoju.
mamučiukas
4u.gif
Ai , viskas užsimiršta, įvyko labai nemalonus dalykas, bet čia manau reikia tik pagarbos viena kitai ir viskas. Na Aš jau irgi nebe taip pykstų ( ginklus nuleidau hihihi.gif), jau perdegiau, nenešiosi gi pykčio amžinai nono.gif gal ir čia forume perdaug pasikarščiavau, bet tikrai visi mes norime pagarbos sau ir savo vaikams. Oras puikus ir gyvenimas ne vien tik apie konfliktus sukasi yra malonesnių dalykų thumbup.gif .
bet darželis tikrai superinis thumbup.gif ir mielas wub.gif Ir visos auklėtojos geros, nes ir daug pažįstamų ten veda savo vaikučius, tai gerus atsiliepimus girdžiu. Na aišku jie visi ten cry.gif , nes visi prie mamų prisiryšę cray.gif , bet jau tie kurie lanko seniau, tai net gražu žiūrėti, tik tėveliams ate bye1.gif ir lekia į grupę žaisti, arba prie auklėtojos apsikabinti friends.gif
Prieš aukles tai tik galvą reikia nulenkti notworthy.gif , sukasi Jos ten kaip voveraitės, kaip ir suspėja viską.
Maistas (kaip už tokią kainą hihihi.gif ) tai tikrai - skanus essen.gif
Reikia tiems vaikučiams draugų group.gif
sprinza
Nežinau, ar apie tą pačią Danutę kalbam, bet mums ji labai patinka. Kiek žinau, ten ne viena Danutė.
O ką galite pasakyti apie 'žiogelių' gr. auklėtojas, viena vyresnė - pagrindinė (Irena?) ir dvi jaunos auklėtojos po 0,75 ir 0,25 etato dirbančios. Ačiū.
marfa
QUOTE(sprinza @ 2007 09 27, 13:13)
Nežinau, ar apie tą pačią Danutę kalbam, bet mums ji labai patinka.  Kiek žinau, ten ne viena Danutė.
O ką galite pasakyti apie 'žiogelių' gr. auklėtojas, viena vyresnė - pagrindinė (Irena?) ir dvi jaunos auklėtojos po 0,75 ir 0,25 etato dirbančios.  Ačiū.
*

4u.gif Mano pazistama i ziogeliu grupe veda savo dukryte Gintaryte,tai sake,kad grupe patinka thumbup.gif O mes vasara ja lankem,tai nelabai patiko,bet ko noreti,juk is visu grupiu suvesti vaikuciai buvo,o aukletojos tai dar tos jaunos... Nors dabar vaikas ir pasiilgsta kartais tos grupes,tiksliau nauju draugu lotuliukas.gif
kuckudu
QUOTE(Lambardzini @ 2007 09 22, 17:19)
Laba diena, mamuciuk, noreciau pakomentuoti situacija del atsitikimo su dietologe. Jus ja peikiat, zeminat ant visos Lietuvos. Taciau, kodel neparasote visos tiesos????? Kodel neparasete, kad buvote nuejusi su visa grupe sverti vaikuciu ir kai dietologe pakele jusu vaikuti ant svarstykliu, pasake, kad vaikas atvestas i darzeli nepraustas, sklinda nemalonus kvapas. Juk ji dirba med. sesers darba ir privalo pasakyti kas yra negerai. Ar jus taip nemanote?
*

o čia būtina visam darželiui ir visai Lietuvai paskelbti blink.gif manau tokie dalykai gali būti ( o turbūt ir privalo) asmeniškai mamytei pasakomi.
čia tas pats kaip nė viena iš mūsų nenorim kad mūsų vaikų trūkumai, ligos, gabumai būtų viešai aptarinėjami.
Manau tikrai netaktiškai pasielgė. schmoll.gif
*kineziuke*
Sveikos mamytes!
Siaip,norejau tiesiog parasyti savo nuomone apie si darzeli.Mes tik pries dvi dienas pradejom lankyti lopseline "Zirniuku" grupe,ir esam labai patenkintos! thumbup.gif Aukletoja pasirode labai maloni,svelni vaikuciams,tiesiog puiki smile.gif O ko gi reikia maziem pypliukam kuriuos teveliai beveik visai dienai palieka darzelyje?Pabendrauti,pazaisti su vaikuciais,taip pat kad kas priglaustu jei kas nutinka,paglostytu,padetu kai kazkas nesiseka. Pirma diena dukryte palikau viena valandai,siandien iki pietu miegucio,ir kas mane labaiusiai pradziugino,tai kai atejau jos pasiimti,ji pribego ir taip dziaugsmingai man pasake: mamyte,man labai patinka darzelyje! bigsmile.gif as labai dziaugiuosi,tikiuosi kad mazyle ir toliau taip noriai eis i darzeli,ir man neskaudes sirdi ja paliekant,nes kai gera vaikui,teveliams gera trys kart daugiau! wub.gif thumbup.gif
lupipita
QUOTE(*kineziuke* @ 2007 10 01, 15:47)
Sveikos mamytes! 
Siaip,norejau tiesiog parasyti savo nuomone apie si darzeli.Mes tik pries dvi dienas pradejom lankyti lopseline "Zirniuku" grupe,ir esam labai patenkintos!  thumbup.gif  Aukletoja pasirode labai maloni,svelni vaikuciams,tiesiog puiki smile.gif O ko gi reikia maziem pypliukam kuriuos teveliai beveik visai dienai palieka darzelyje?Pabendrauti,pazaisti su vaikuciais,taip pat kad kas priglaustu jei kas nutinka,paglostytu,padetu kai kazkas nesiseka. Pirma diena dukryte palikau viena valandai,siandien iki pietu miegucio,ir kas mane labaiusiai pradziugino,tai kai atejau jos pasiimti,ji pribego ir taip dziaugsmingai man pasake: mamyte,man labai patinka darzelyje!  bigsmile.gif  as labai dziaugiuosi,tikiuosi kad mazyle ir toliau taip noriai eis i darzeli,ir man neskaudes sirdi ja paliekant,nes kai gera vaikui,teveliams gera trys kart daugiau!  wub.gif  thumbup.gif
*

smagu skaityti thumbup.gif , nors mes tik lankysim darzeli greiciausiai kitais metais nuo rugsejo, bet vis paskaitineju atsiliepimus, kai paskaitai dziaugsmingus pasisakymus, tai kazkaip gerai nuteikia thumbup.gif
Dovile B.
QUOTE(kuckudu @ 2007 10 01, 09:58)
o čia būtina visam darželiui ir visai Lietuvai paskelbti  blink.gif manau tokie dalykai gali būti ( o turbūt ir privalo) asmeniškai mamytei pasakomi.
čia tas pats kaip nė viena iš mūsų nenorim kad mūsų vaikų trūkumai, ligos, gabumai būtų viešai aptarinėjami.
Manau tikrai netaktiškai pasielgė. schmoll.gif
*

as tau pilnai pritariu thumbup.gif ...
o LAMBARDZINI JUS tikrai negraziai pasielgete schmoll.gif
Lambardzini
QUOTE(Dovile B. @ 2007 10 07, 16:37)
as tau pilnai pritariu  thumbup.gif ...
o LAMBARDZINI JUS tikrai negraziai pasielgete  schmoll.gif
*

Sveiki, tai niekada ir nebutu parasyta siame forume, nes mamuciukui buvo asmeniskai pasakyta. Taciau, kai po to atrandi TOKIUS komentarus, kaip "aciu dievui, kad dievulis vaiku jai nedave" tai paprasciausiai nebeislaikai nepakomentavus.
Dovile B.
QUOTE(Lambardzini @ 2007 10 07, 16:58)
Sveiki, tai niekada ir nebutu parasyta siame forume, nes mamuciukui buvo asmeniskai pasakyta. Taciau, kai po to atrandi TOKIUS komentarus, kaip "aciu dievui, kad dievulis vaiku  jai nedave" tai paprasciausiai nebeislaikai nepakomentavus.
*

Tokie zodziai tai tikrai nemalonus...manau cia jums reiketu pasisneketi tarpusavyje 4u.gif
LINUTUKĖ
QUOTE(wetta @ 2007 09 18, 15:40)
na darzelis gal ir atrodo neblogai,bet jau direktore,tai kai mes buvom tai pasirode bjauri boba,kuri vos neisvijo musu is darzelio atseit vietu nera,nors priklausem pagal gyv.vieta,kita diena perskaiciau kad prieme kita mama,nu idomiai cia jinai.jinai net neleido uzpildyt mums prasymo,zodziu isejau su asarom,nes taip nuzemino,o vyras kai nuejo tai greit prasyma prieme,bet pradejo jau sukt ratus atseit darzelis mazai paramos gauna ir t.t na zodziu ir aciu dievui kad nelankysim sito darzelio,nes jei direktore tokia,tai ko tiketis is kitu.be problemu prieme kitas darzelis,ir po pokalbio su direktore supratau,kokiu is tikruju buna mzloniu zmoniu.
*

net keista skaityti, taip lyg apie du skirtingus zmones snekama butu, nu kiek teko bendrauti su direktore, nieko blogo negaleciau pasakyti, , o kad darzeliuose padetis nekokia su finansavimu tai gi visi zino, ir jai kas gali kuo padeti, tai kodel gi ne smile.gif , as asmeniskai nei lito nesu davus, bet padejus savo rankomis smile.gif ax.gif

truksta takto abiems mamytems ir mamučiukas ir Lambardzini, labai verysad.gif tokius pasisakymus skaityti
Attene
QUOTE(lupipita @ 2007 07 05, 08:50)
na ir mes uzsiraseme i si darzeli, planuojam nuo kito rugsejo eiti, jei viskas gerai  tongue.gif

ar patenkinti siuo darzeliu teveliai  blush2.gif
*

Lupipita,aš jau antrajį savo bernelį pradėjau vesti į šį darželį,tai galiou pasakyti kad esu tikrai patenkinta thumbup.gif
Mano vyresnysis 4 m lankė šį darželį pas aukletoją Ireną,nežinau gal nuo vaiko priklauso,bet maniškiui ji visai patiko.Manau kad didžiausias problemas iškelia patys tėvai,su savo baimėm ,kaip ten tam vaikui bus darželyje.Aš žiuriu pagal savo vaikus,jei jiem gerai reiškiasi ir man gerai,juk tarkim gali tėvams nepatikti auklėtoja o vaikui visai patiks biggrin.gif .
Viduriniukas dar tik nuo rugsėjo eina,bet eina tikrai noriai thumbup.gif ,jo auklėtoja Lina thumbup.gif
Beje jau užrašiau ir mažąją biggrin.gif
wetta
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 10 30, 09:13)
net keista skaityti, taip lyg apie du skirtingus zmones snekama butu, nu kiek teko bendrauti su direktore, nieko blogo negaleciau pasakyti, , o kad darzeliuose padetis nekokia su finansavimu tai gi visi zino, ir jai kas gali kuo padeti, tai kodel gi ne smile.gif , as asmeniskai nei lito nesu davus, bet padejus savo rankomis smile.gif ax.gif
truksta takto abiems mamytems ir mamučiukas ir Lambardzini, labai  verysad.gif tokius pasisakymus skaityti
*

tikrai,man irgi keista,pasirodo kai kurie zmones turi "kaukes",aisku labai malonu kad ji jums patiko ir visa kita,na bet meluoti tikrai jokio tikslo man cia nera,tuo labiau ne as viena apie jos "malonuma" rasiau.
o del finansavimo aisku nesame kvaili irgi zinome ta padeti darzeliuose,tuo labiau ir ne ubagai esam - paremtume,bet cia buvo grazus kysio prasymas,taip kad cia du skirtingi atvejai,tiesiog nenoriu cia leistis i smulkmenas.
esame laimigi kitam darzelyje ir direktore mus su malonumu prieme,tad linkiu visoms atrasti tai kur jusu vaikui geriausia.
lupipita
QUOTE(Betty @ 2007 10 31, 14:57)
Lupipita,aš jau antrajį savo bernelį pradėjau vesti į šį darželį,tai galiou pasakyti kad esu tikrai patenkinta thumbup.gif
Mano vyresnysis 4 m lankė šį darželį pas aukletoją Ireną,nežinau gal nuo vaiko priklauso,bet maniškiui ji visai patiko.Manau kad didžiausias problemas iškelia patys tėvai,su savo baimėm ,kaip ten tam vaikui bus darželyje.Aš žiuriu pagal savo vaikus,jei jiem gerai reiškiasi ir man gerai,juk tarkim gali tėvams nepatikti auklėtoja o vaikui visai patiks biggrin.gif .
Viduriniukas dar tik nuo rugsėjo eina,bet eina tikrai noriai thumbup.gif ,jo auklėtoja Lina thumbup.gif
Beje jau užrašiau ir mažąją biggrin.gif
*

o tai smagu girdeti thumbup.gif , tikrai samgu kad jusu abu berniukai noriai lanko, tikiuos ir maniskis nuo rudens nesipriesins ir jam patiks rolleyes.gif
aciu uz gerus atysiliepimus, kazkaip net ramiau pasidare blush2.gif , nes tikrai kartais pacios perdedam del tos baimes ar patiks ar neverks ar noriai eis blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.