Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Panelių problema
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
rinesau
Na merginos reikia patarimo ir mums,ką mergaitei užmauti ant sauskelnių kad jų nebūtų matyti g.gif ,turiu galvoje po suknyte ar sarafaniuku,mums 4 mėn ir turime bėdą schmoll.gif .prie suknučių būna komplektėlyje,bet jie netinka po kitais rūbeliais nes spalvos nesiderina verysad.gif na ir kur rasti tokių šortukų,universalių g.gif
Pingvinukas
Tokiai mažai panelytei galima rengti smėlinuką arba mažytes kelnaites smile.gif Aš taip darydavau smile.gif
Papildyta:
Arba dar būna tokios puošnios kelnaitės su kvarbatkėlėmis smile.gif Labai gražiai atrodo smile.gif
Uliuliuska
Mes kelnaites uzsimaudavom ax.gif
rinesau
tai va esu mačiusi tų kelnaičių su kvarbatkėlėm,apmautų,bet pirkti niekur negauname wink.gif
Cikadelė
Mums rytoj metukai, baisiai atšilo, tai dabar vėsias suknutes tik nešiojam...Ėjom į parduotuvę tai aš nieko nemoviau ant pamperso, suknutė ilga, nesimato to pampersiuko, o kam vaiką šutinti kai lauke +28 ar +30 ir dar kažką mauti...ir tai perbraukiu ranka per nugarytės dalį, kur pampersas dengia- visa šlapia, suprakaitavusi cool.gif

o trusikėlių tokių turiu kai bėgiojam namie su palutėmis...būna perku padėvėtuose...dažnai su etiketėmis ir net maišiukuose- nauji rūbeliai... išplaunu, dezinfekuoju ir liux thumbup.gif
KreKre
Mes naudojam paprastus triusikelius, pripirkau is maximos po lita ar du ir puikiausiai.
RasuteK
uzsidedam po suknute bodziuka arba trumpus sortukus. turim vienus rausvus, tai ir derinam prie maikuciu ir suknuciu mirksiukas.gif gal ir nieko tokio, kad sauskelnes matosi, bet man zymiai estetiskiau atrodo kai kazkas yra ant sauskelniu ax.gif
Anai'D
man irgi atrodo kad bodziukas pats tas uzdejai balta ir prie visko tiks thumbup.gif o siaip buna suknytes prie kuriu tie teusikeliai buna prisiuti,maciau graziu maximoj,berots uz 20lt. ax.gif ir jie ten platesni tikrai to pamperso nesimatys 4u.gif nors kad ir matosi,nemanau,kad cia beda,taigi dar mazyte,naturalu 4u.gif
*Lina*
uždedu paprastus baltus ,triusikėlius smile.gif
Pacific
mes baltus triusikelius dedam smile.gif
blusė
maciau tokiu graziu triusikeliu su gvarbatkom pirkt tam prancuzu psl laradoute.fr, pati masciau kad reiks tokius pasiimt biggrin.gif nes su bodziu dar po maike biski per karsta vasara ax.gif
ciainga
Pirkau "Korlėjoje" suknelę su viduje prisiūtu medžiagytės gabaliuku (kaip body). Mokėjau tikrai nebrangiai ir pamperso nesimato.
ryyd
o kam tokiai mazai deti? juk ir pacios po sijonais, ar suknelem nesirengiame kelniu, o cia vaikiukas. ir taip jie jau kaista karstomis dienomis su pampersais. sutinku, kad graziau atrodo, bet gi nerodot, tikriausiai, kiekvienam sutiktam gatveje...
AIRAX
Mes irgi kelnaites dedames mirksiukas.gif
laumike
nieko niekada nededam, visai nematau cia jokios problemos ax.gif
rinesau
na tai ačiū mamytėms už patarimus mirksiukas.gif kai buvo karšta mums ir užteko vien pamperso,kai vėsiau radom gražių triusikėlių,tik paieškot daugiau reikėjo biggrin.gif
loncelotas
Aš nedėdavau nieko. Juk taip taip karšta, o ir sauskelnės su piešinukais būna tongue.gif
Pukė
ana vasara,kai vaikas buvo mazas ir nevaiksciojo, po suknelem butinai dedavau kelnaites smile.gif ant pamperso smile.gif nes vezimuke vaikas skeryciodavosi visaip, man graziau atrodo kai matosi kelnaites, o ne pampersas smile.gif sia vasara irgi tas pats, nes dar be pamperso lauke nebunam smile.gif buna, kad pasilenkia, lipa kur nors, na, vaikas, nepasakysi kad nesisketriok, graziai kojytes deliok lotuliukas.gif man zymiai graziau su kelnaitem smile.gif priderintom prie suknyciu smile.gif
erikiuxxx
QUOTE(rinesau @ 2007 05 25, 11:36)
Na merginos reikia patarimo ir mums,ką mergaitei užmauti ant sauskelnių kad jų nebūtų matyti g.gif ,turiu galvoje po suknyte ar sarafaniuku,mums 4 mėn ir turime bėdą schmoll.gif .prie suknučių būna komplektėlyje,bet jie netinka po kitais rūbeliais nes spalvos nesiderina verysad.gif na ir kur rasti tokių šortukų,universalių g.gif
*

va tokias kelnytes galima butu ant pampersiuku uzdeti mazdaug nuo 1metuku
user posted image
Pingvinukas
QUOTE(rinesau @ 2007 05 26, 14:48)
tai va esu mačiusi tų kelnaičių su kvarbatkėlėm,apmautų,bet pirkti niekur negauname wink.gif
*

Tikrai tokių trusikėlių su kvarbatkėlėmis mažoms mergytėms yra pirkti LINDEX parduotuvėse wub.gif
O-RE-AR
O nera kazkokiu pagrazintu pampersu skirtu mergaitems>????Nes dzinsiniu buna,bandyt nebandziau,bet gal ir mergaitems kazkokiu groziu yra ax.gif
ruoniniene
As tai segu bodziuka ne tik ant sauskelniu, bet ir ant pedkelniu (jeigu ju reikia). Man labai grazu, nes tada bodziukas beveik kaip koks triko atrodo, tai mergyte panasi i balerina. biggrin.gif Manau, kad ir vaikui gana patogu, nes nesmunka nei sauskelne, nei pedkelnes (pamenu ta klaiku jausma is vaikystes, kai pedkelnes zemyn "vaziuodavo").
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.