Savo sūnų užrašiau į šį darželį, bet nieko apie jį nežinau, tiesiog jis yra arčiausiai namų. Norėčiau sužinoti į kokią grupę geriau leisti, kurios auklėtojos geresnės, kokia bendra tvarka ir t.t., ir pan. Pasidalinkit įspūdžiais kas jau su šiuo darželiu susipažinę
Garbės žodis, buvo tokia tema, bet kažkodėl jos nebeliko - gal nusprendė, kad niekam nereikalinga
Mums irgi šis darželis būtų artimiausias, patiktų, kad ne mieste, o gamtoje. Bet va kažkada užsiminiau kolegei apie tokius planus ir ji sakė girdėjusi, kad ten nemažai yra asocialių šeimų, įsikūrusių soduose, vaikų (ginkdie, nesakau, kad soduose tik tokie gyvena, bet ir tokių nemažai). Tai va, suabejojau ir užrašiau į lopšelį Panemunėje. O kiek ten tos tiesos, tai nežinau. Gal ir visai netiesa
Aš irgi užrašius į šį darželį, bet kol kas lopšelį lankom mieste. Čia pradėsim eit gal nuo kitų metų, kai turėsim daugiau nei tris metukus
O šiaip vaikų iš visokių šeimų visur yra...
Labutis.Mano sūnus lanko Girionių darželį.Grupėj nepastebėjau nei vieno asocialaus vaiko.Auklėtojos labai geros, grupės gražiai įrengtos, mokesčiai mažesni, kadangi rajono darželis ir kiemelis gražiai įrengtas, prie pat pušynas yra
Man asmeniškai tai labai gerą įspūdį paliko ir darželio aplinka, ir grupės gražiai sutvarkytos, ir sakė su vaikais į lauką kiekvieną dieną eina, ko nepasakyčiau apie miesto darželius. Ne iš vienos mamos girdėjau, kad mieste kai kuriuose darželiuose reikia pyktis su auklėtojomis, kad vaikus į lauką išvestų. O ir vedėja tokia maloni moteris pasirodė, ne tokia, kaip kai kurios užsilikusios "tarybinės". Nu, o realiai tai viską pamatysim, kai lankyt pradėsim. Tikiuosi nenusivilsim.
Papildyta: QUOTE(Karkuša @ 2007 05 31, 15:14) Labutis.Mano sūnus lanko Girionių darželį.Grupėj nepastebėjau nei vieno asocialaus vaiko.Auklėtojos labai geros, grupės gražiai įrengtos, mokesčiai mažesni, kadangi rajono darželis ir kiemelis gražiai įrengtas, prie pat pušynas yra O gal gali patart į kokią grupę geriau leisti? Maniškis dar neturės 3 metukų, kai vesti pradėsiu, kažkaip pergyvenu, kaip mano lepūnėlis ten jausis, nors vaikų tai be proto nori.
Na, mes einam mieste, bet vaikai ištisą dieną būna lauke, jei nelyja
O šito darželio vedėja tikrai fainutė
Mano didysis eina į auklėtojos Sigitos grupę- 2 grupę, bet nuo rudens pereis į priešmokyklinę grupę, o Sigitos priežiūrai atiduosim mažiuką nuo rudens- Jam bus 2,3 m.
QUOTE(Karkuša @ 2007 06 07, 11:39) Mano didysis eina į auklėtojos Sigitos grupę- 2 grupę, bet nuo rudens pereis į priešmokyklinę grupę, o Sigitos priežiūrai atiduosim mažiuką nuo rudens- Jam bus 2,3 m. Tokį mažiuką priima? Aš savo mažių nuo sausio užrašiau, tada jam bus 2,6 m, ir tai sakė, kad mažiukas. Tai gal ir mums reiks prašytis pas auklėtoją Sigitą, jei ji tokiu mažius prisiima. Beje, o kaip pas jus reikalai su puodu ir valgymu. Mums sakė ateiti jau be sauskelnių ir kad pats valgytų, tai dabar intensyviai treniruojamės
Keliu temą į viršų
ruosiuosi ir as savo merginas vesti i si darzeli nuo rudens.viena i paruosiamuku grupe, kita i paprasta. mums jis arciausias.
beje mes irgi soduose gyvenam as kaip tik tos nuomones, kad soduose namus gali pirktis ar statytis tikrai ne asocialus zmones. QUOTE(ausrella @ 2007 11 26, 17:06) ruosiuosi ir as savo merginas vesti i si darzeli nuo rudens.viena i paruosiamuku grupe, kita i paprasta. mums jis arciausias. beje mes irgi soduose gyvenam as kaip tik tos nuomones, kad soduose namus gali pirktis ar statytis tikrai ne asocialus zmones. Labas. Smagu, kad ir šitą tema kažkas prisiminė
sveikos mamos
Mes ir uzsirasem i si darzeli nuo rugsejo bet mano suneliui bus tik 2,3 meto gal mazokas dar ?
QUOTE(Rasytee @ 2008 02 22, 00:59) Gal dar truputuka mazas QUOTE(&joy @ 2008 02 23, 21:08) Gal dar truputuka mazas Sveikos mamytes, as irgi planuoju vaika vesti i si darzeli, taciau dar galutinai neapsisprendem O be to prasidejo deklaravimo metas, tad kad ir tuo 2 proc GPM galetumem su vyru darzeliui pervest
Taigi, mes jau irgi pradesim lankyt si darzeli
QUOTE(mmmammma @ 2008 02 01, 15:03) sveikos mamos Sveikos mamytės Aš šiame darželįje prieš 3metus girbau muzike , tai tik galėčiau pasakyti , kad darželis yra super
o gal galetum kokia aukletoja rekomenduot?nes mes uzsirasem bet aukletojos nepasirinkom o sake kad galima bet kad nezinau nei apie viena
Mes lyg tai busim pas Sigita. Cia viena mamyte rase, kad ji labai gera, maloni ir pan. Kai susipazinsim, galesiu parasyt ispudzius. O uzsirasydami mes irgi nepasirinkom aukletojos, nes nei vienos nezinau
Labutis visoms mamoms. Sis darzelis mums irgi labai patinka, tik vienas minusas, kad jie neturi savo sporto sales, o apie aukletoja Sigita, tai turiu savo nuomone...
P.S. cia perskaiciau, kad soduose gyvena labai daug asocialiu zmoniu, tai manau, kad netiesa. Sitame darzekyje lanko beveik puse vaikuciu, kurie gyvena soduose, ir patikekit, dar tiems Kaunieciams iki ju toli (tiek aprangos atzvilgiu, tiek kultura). Mano vaikutis jau lanko cia dvejus metus, tai keiktis net neismoko (ne taip kaip kitur), ir kultura cia aukstam lygyje.
Smagu, kad nauji zmones atranda sia tema, nes visi kas anksciau rase kazkaip nebeuzsuka
nuo rugsejo pirmos mes ir keliausim i si darzeli
ka reik turet naujokui? Papildyta: kelinta reik pasiimt vaikuti ?
Rasyyte, ateisit duos sąrašą ko reik, jūsiškis visai mažiukas tai daug ko gali nereikt
taip pat rūbeliai pakeitimui, šukytės, nosinyčių Viską susakys auklėtoja kai ateisit O į kurią grupę eisit? Dėl darbo laiko dirba nuo 7 viena grupė, vėliau 8 persiveda vaikus į savas grupes ir berods nuo 17.30 grupės baigia darbo laiką ir dirba viena prailginta, perveda likusius vaikus į ją. Prailginta grupė dirba iki 18.30
mastau ir as i si darzeli uzrasyt, renkuosi tarp panemunes ir girioniu
Papildyta: tik mes dar ne siemet eisim, kitiems metams galvoju uzrasyt, ar cia nereikia taip is anksto? QUOTE(dote @ 2008 08 28, 15:11) mastau ir as i si darzeli uzrasyt, renkuosi tarp panemunes ir girioniu Papildyta: tik mes dar ne siemet eisim, kitiems metams galvoju uzrasyt, ar cia nereikia taip is anksto? manau uzsirasyk is anksto , mes pries metus uzsirasem . o va i panemunes nepatekom nors irgi pries metus uzsirasem
aisku, aciu
reiks tada nuo pirmadienio pradet vazinet
Noriu paklaust tu mamyciu, kuriu vakai jau eis i sita darzeli: ar labai didelis blogis, kad ateidami dar neatsinesim sveikatos pazymos? Musu gydytoja iki rugsejo atostogavo ir papulsim pas ja tik rugsejo 4 d.
QUOTE(&joy @ 2008 08 29, 20:32) Noriu paklaust tu mamyciu, kuriu vakai jau eis i sita darzeli: ar labai didelis blogis, kad ateidami dar neatsinesim sveikatos pazymos? Musu gydytoja iki rugsejo atostogavo ir papulsim pas ja tik rugsejo 4 d. Na taip gal ir nesakys O iš tikro nežinau kaip su tom pažymom
na mums liepe atsinest ir manau tvarka turi but tvarka
QUOTE(Rasytee @ 2008 08 31, 09:43) na mums liepe atsinest ir manau tvarka turi but tvarka Jei zinociau, kad kokiu gyviu turi tai ir pati neleisciau. Nesam apkiauteliai ir bent retkartciais prausiames. Be to, darzeli pradejom lankyt pavasari, tai tada pazyma nesemes ir nemanau, kad per tiek laiko butu kazkas labai pasikeite, juk dabar kai nesimes pazyma, tai ji visiem metam bus, o per tuos metus nezinai kas ir kiek kirminuku gali turet. O ir gydytojos is atostogu niekas neatsaukia del pazymos kazkokios, tai ka mum daryt, patiem pasirasyt ja ar ka? QUOTE(&joy @ 2008 08 31, 16:37) Jei zinociau, kad kokiu gyviu turi tai ir pati neleisciau. Nesam apkiauteliai ir bent retkartciais prausiames. Be to, darzeli pradejom lankyt pavasari, tai tada pazyma nesemes ir nemanau, kad per tiek laiko butu kazkas labai pasikeite, juk dabar kai nesimes pazyma, tai ji visiem metam bus, o per tuos metus nezinai kas ir kiek kirminuku gali turet. O ir gydytojos is atostogu niekas neatsaukia del pazymos kazkokios, tai ka mum daryt, patiem pasirasyt ja ar ka? as ir nesakau kad jums kazkas blogai ir pan. tik sakau kad pazymos reikalauja del bendros tvarkos . tai jei nuo seniau lankot tai manau problemu ir nebus
Su Rugsejo 1 - aja visus darzeliukus ir ju tevelius
![]() Tegul si diena ir visos kitos praeina linksmai ir be asaryciu
kas ka gali pasakyti apie priesmokykline grupe :
sveikos mamytes
QUOTE(rasiuke123 @ 2009 02 14, 20:54) sveikos mamytes mano dukra lanke girioniu darzeli ir buvau lb patenkinta ir aukletoja ir auklyte. manau ir sunus po 2m eis ten.
o gal patarsit kokia aukletoja geriau rinktis? Ar ten visos geros
QUOTE(dote @ 2009 02 17, 20:17) o gal patarsit kokia aukletoja geriau rinktis? Ar ten visos geros kad ten visos lb gerai priziuri. maniske lanke ten ir prailginta grupe tad teko susidurti ne su viena aukletoja tam darzelyje,bet visos man patiko
ir priesmokyklinuku grupes geros aukletojos. kiek girdziu is vaikau, tai vaikai labiau dale megsta. nors ir giedre gera
sveikos mamytes, as savo maziu i si darzeli leidziu nuo rugsejo, ir esu tikrai juo patenkinta, tiek aukletojom, tiek direktore,beje pastaroji isties yra tikrai l. geras zmogus. Man sis darzelis turi viena labai dideli pliusa- vaikai buna daug lauke, ko negaleciau pasakyti apie kai kuriuos miesto darzelius.O kas abejojet del pareiskimu, tai tikrai nepatarciau ilgai delsti,nes i si darzeli tikrai yra nemazai norinciuju. sekmes pasirinkime
O į kokią grupę einate, jei ne paslaptis?
Sveiki,
skambinausi dėl priėmimo į šį darželį, tai kai paklausiau dėl kainos - kiek maždaug reik mokėti, tai pasakė, kad nuo rugsėjo kainuos apie 450 lt Ar jūs ką nors apie tai girdėjot? Ar čia mus tik pagąsdinti norėjo kažin QUOTE(drucke @ 2009 05 30, 13:29) Sveiki, skambinausi dėl priėmimo į šį darželį, tai kai paklausiau dėl kainos - kiek maždaug reik mokėti, tai pasakė, kad nuo rugsėjo kainuos apie 450 lt Ar jūs ką nors apie tai girdėjot? Ar čia mus tik pagąsdinti norėjo kažin Tai gal nenugirdot, gal kalbejo apie 150 lt QUOTE(&joy @ 2009 05 30, 18:08) Tai gal nenugirdot, gal kalbejo apie 150 lt Aišku, ačiū nuraminot... Lauksim rugsėjo tada
Sveikos mamytės, gal žinote, kokios pažymos iš gydytojos reikia šitam darželiui? Ketvirtadienį einam pas gydytoją pažymos, bet nežinau tiksliai, kokios formos reikia...
QUOTE(neringa17 @ 2009 07 06, 11:21) Sveikos mamytės, gal žinote, kokios pažymos iš gydytojos reikia šitam darželiui? Ketvirtadienį einam pas gydytoją pažymos, bet nežinau tiksliai, kokios formos reikia... Gydytoja tikrai žinos kokia ta forma, juk ne pirmam vaikui rašys. Aš irgi nežinau kokia ji tiksliai turi būt, bet kai ėjom pas gydytoją tai ir sakiau, kad reikia į darželį, tai paskiria kokius tyrimus pasidaryt ir parašo. |