Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kauno r. Girionių darželis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2
&joy
Savo sūnų užrašiau į šį darželį, bet nieko apie jį nežinau, tiesiog jis yra arčiausiai namų. Norėčiau sužinoti į kokią grupę geriau leisti, kurios auklėtojos geresnės, kokia bendra tvarka ir t.t., ir pan. Pasidalinkit įspūdžiais kas jau su šiuo darželiu susipažinę gossip.gif tongue.gif
laukinukė
Garbės žodis, buvo tokia tema, bet kažkodėl jos nebeliko - gal nusprendė, kad niekam nereikalinga g.gif .
Mums irgi šis darželis būtų artimiausias, patiktų, kad ne mieste, o gamtoje. Bet va kažkada užsiminiau kolegei apie tokius planus ir ji sakė girdėjusi, kad ten nemažai yra asocialių šeimų, įsikūrusių soduose, vaikų (ginkdie, nesakau, kad soduose tik tokie gyvena, bet ir tokių nemažai). Tai va, suabejojau ir užrašiau į lopšelį Panemunėje. O kiek ten tos tiesos, tai nežinau. Gal ir visai netiesa
mucka
Aš irgi užrašius į šį darželį, bet kol kas lopšelį lankom mieste. Čia pradėsim eit gal nuo kitų metų, kai turėsim daugiau nei tris metukus smile.gif Vienos mano draugės vaikas lankė šitą darželį - tai labai patenkinta buvo...
O šiaip vaikų iš visokių šeimų visur yra...
laukinukė
QUOTE(mucka @ 2007 05 30, 09:54)

O šiaip vaikų iš visokių šeimų visur yra...
*

Be abejo, tik yra skirtumas, kokią grupės dalį sudaro vieni ir kiti mirksiukas.gif
Karkuša
Labutis.Mano sūnus lanko Girionių darželį.Grupėj nepastebėjau nei vieno asocialaus vaiko.Auklėtojos labai geros, grupės gražiai įrengtos, mokesčiai mažesni, kadangi rajono darželis ir kiemelis gražiai įrengtas, prie pat pušynas yra thumbup.gif .Minusas tik tas, kad trūksta papildomų užsiėmimų vaikams, vyksta tik dainavimo pamokėlės.Nuo rudens pradės eit ir mažasis mūsų, o šiaip pirmą kartą girdžiu, kad soduose gyvena asocialūs asmenys- mes patys iš sodų, prieš metus atsikraustėm iš miesto, ir visai nesigailim, nė už ką negrįščiau į miestą, nes rytais gegutės kukuoja, driežai kieme laksto, vaikams laisvė, aplinkui pušynas, kaimynai thumbup.gif.
&joy
Man asmeniškai tai labai gerą įspūdį paliko ir darželio aplinka, ir grupės gražiai sutvarkytos, ir sakė su vaikais į lauką kiekvieną dieną eina, ko nepasakyčiau apie miesto darželius. Ne iš vienos mamos girdėjau, kad mieste kai kuriuose darželiuose reikia pyktis su auklėtojomis, kad vaikus į lauką išvestų. O ir vedėja tokia maloni moteris pasirodė, ne tokia, kaip kai kurios užsilikusios "tarybinės". Nu, o realiai tai viską pamatysim, kai lankyt pradėsim. Tikiuosi nenusivilsim.
Papildyta:
QUOTE(Karkuša @ 2007 05 31, 15:14)
Labutis.Mano sūnus lanko Girionių darželį.Grupėj nepastebėjau nei vieno asocialaus vaiko.Auklėtojos labai geros, grupės gražiai įrengtos, mokesčiai mažesni, kadangi rajono darželis ir kiemelis gražiai įrengtas, prie pat pušynas yra  thumbup.gif .Minusas tik tas, kad trūksta papildomų užsiėmimų vaikams, vyksta tik dainavimo pamokėlės.Nuo rudens pradės eit ir mažasis mūsų, o šiaip pirmą kartą girdžiu, kad soduose gyvena asocialūs asmenys- mes patys iš sodų, prieš metus atsikraustėm iš miesto, ir visai nesigailim, nė už ką negrįščiau į miestą, nes rytais gegutės kukuoja, driežai kieme laksto, vaikams laisvė, aplinkui pušynas, kaimynai  thumbup.gif.
*

O gal gali patart į kokią grupę geriau leisti? Maniškis dar neturės 3 metukų, kai vesti pradėsiu, kažkaip pergyvenu, kaip mano lepūnėlis ten jausis, nors vaikų tai be proto nori.
mucka
Na, mes einam mieste, bet vaikai ištisą dieną būna lauke, jei nelyja smile.gif
O šito darželio vedėja tikrai fainutė smile.gif
Karkuša
Mano didysis eina į auklėtojos Sigitos grupę- 2 grupę, bet nuo rudens pereis į priešmokyklinę grupę, o Sigitos priežiūrai atiduosim mažiuką nuo rudens- Jam bus 2,3 m.
&joy
QUOTE(Karkuša @ 2007 06 07, 11:39)
Mano didysis eina į auklėtojos Sigitos grupę- 2 grupę, bet nuo rudens pereis į priešmokyklinę grupę, o Sigitos priežiūrai atiduosim mažiuką nuo rudens- Jam bus 2,3 m.
*

Tokį mažiuką priima? Aš savo mažių nuo sausio užrašiau, tada jam bus 2,6 m, ir tai sakė, kad mažiukas. Tai gal ir mums reiks prašytis pas auklėtoją Sigitą, jei ji tokiu mažius prisiima. Beje, o kaip pas jus reikalai su puodu ir valgymu. Mums sakė ateiti jau be sauskelnių ir kad pats valgytų, tai dabar intensyviai treniruojamės tongue.gif
&joy
Keliu temą į viršų mirksiukas.gif Tai kaip sekasi ruoštis į darželį?
ausrella
ruosiuosi ir as savo merginas vesti i si darzeli nuo rudens.viena i paruosiamuku grupe, kita i paprasta. mums jis arciausias.
beje mes irgi soduose gyvenam smile.gif nelaikau saves asocialia.
as kaip tik tos nuomones, kad soduose namus gali pirktis ar statytis tikrai ne asocialus zmones. smile.gif
&joy
QUOTE(ausrella @ 2007 11 26, 17:06)
ruosiuosi ir as savo merginas vesti i si darzeli nuo rudens.viena i paruosiamuku grupe, kita i paprasta. mums jis arciausias.
beje mes irgi soduose gyvenam smile.gif nelaikau saves asocialia.
as kaip tik tos nuomones, kad soduose namus gali pirktis ar statytis tikrai ne asocialus zmones. smile.gif
*

Labas. Smagu, kad ir šitą tema kažkas prisiminė mirksiukas.gif Aš saviškį į šį darželį bandysiu nuo sausio iškišt biggrin.gif Nes jau namie vaikinui veiklos trūksta kaip turi būt doh.gif Tik MB dar prieštarauja, sako, kad dar anksti, kad gaila, bet manau perkalbėsiu. Tai gal kokioj grupėj susitiksim, nes tavo mažoji, matau, panašaus amžiaus kaip ir maniškis bigsmile.gif

mmmammma
sveikos mamos smile.gif aš šiame darželyje dirbau auklėtoja, dabar auginu sūnelį. Labai smagu, kad neišgirdau nei vieno blogo komentaro apie darželį. Aišku, "kiekvienas nespjauna į savo šulinį", bet ,aš manau, jis - neblogas darželis. Bent tuo, kad vaikai prižiūrėti ir nevaikšto "nutįsusiais snargliais" smile.gif, kad šio bei to dar išmoksta. Tad neabejokite 4u.gif
Rasytee
Mes ir uzsirasem i si darzeli nuo rugsejo bet mano suneliui bus tik 2,3 meto gal mazokas dar ?
&joy
QUOTE(Rasytee @ 2008 02 22, 00:59)
Mes ir uzsirasem i si darzeli nuo rugsejo bet mano suneliui bus tik 2,3 meto gal mazokas dar ?
*

Gal dar truputuka mazas ax.gif Tokio amziaus dar lopselinukai buna, bet jei aukletoja apsiims toki maziuka turet pas save, jei susitvarkysit su sauskelniu reikalais, tai manyciau kodel gi ne g.gif O tarp didesniu vaiku labai greit ir taviskis visko ismoks mirksiukas.gif
giliuxe
QUOTE(&joy @ 2008 02 23, 21:08)
Gal dar truputuka mazas ax.gif Tokio amziaus dar lopselinukai buna, bet jei aukletoja apsiims toki maziuka turet pas save, jei susitvarkysit su sauskelniu reikalais, tai manyciau kodel gi ne g.gif O tarp didesniu vaiku labai greit ir taviskis visko ismoks mirksiukas.gif
*

Sveikos mamytes,
as irgi planuoju vaika vesti i si darzeli, taciau dar galutinai neapsisprendem smile.gif be to jam bus tik apie 2 metukus, tai kazin ar priims... Gar i lopsiuka pirmiau...
O be to prasidejo deklaravimo metas, tad kad ir tuo 2 proc GPM galetumem su vyru darzeliui pervest smile.gif jau geriau negu kokiam sporto klubui...
&joy
Taigi, mes jau irgi pradesim lankyt si darzeli thumbup.gif Jau tvarkomes dokumentus ir nuo kito menesiuko siausiam. Tai dabar jau galesim dalintis informacija ir ispudziais. Tikiuosi, kad mano mazius gerai adaptuosis ir greit pripras, ir siaip, kad viskas bus gerai, nes dabar, kai jau suzinojom, kad priima, tai kazkaip ir neramu pasidare, ir lyg gaila ax.gif blush2.gif Palinkekit mums sekmes 4u.gif
GIEDRŪNĖ
QUOTE(mmmammma @ 2008 02 01, 15:03)
sveikos mamos smile.gif aš šiame darželyje dirbau auklėtoja, dabar auginu sūnelį. Labai smagu, kad neišgirdau nei vieno blogo komentaro apie darželį. Aišku, "kiekvienas nespjauna į savo šulinį", bet ,aš manau, jis - neblogas darželis. Bent tuo, kad vaikai prižiūrėti ir nevaikšto "nutįsusiais snargliais" smile.gif, kad šio bei to dar išmoksta. Tad neabejokite 4u.gif
*

Sveikos mamytės 4u.gif
Aš šiame darželįje prieš 3metus girbau muzike , tai tik galėčiau pasakyti , kad darželis yra super thumbup.gif , tik kad toli man nuo namų buvo tik todėl teko išeisti , bet buvo labai gaila palikti. Auklėtjos Puikios , ir Dikrektorė labai geras žmogus. tad drąsiai galite leisti savo mažylius ir 2 metukų tikrai bus prižiūti . thumbup.gif
Rasytee
o gal galetum kokia aukletoja rekomenduot?nes mes uzsirasem bet aukletojos nepasirinkom o sake kad galima bet kad nezinau nei apie viena
&joy
Mes lyg tai busim pas Sigita. Cia viena mamyte rase, kad ji labai gera, maloni ir pan. Kai susipazinsim, galesiu parasyt ispudzius. O uzsirasydami mes irgi nepasirinkom aukletojos, nes nei vienos nezinau ax.gif
GIEDRŪNĖ
QUOTE(Rasytee @ 2008 03 29, 14:54)
o gal galetum kokia aukletoja rekomenduot?nes mes uzsirasem bet aukletojos nepasirinkom o sake kad galima bet kad nezinau nei apie viena
*

Labukas 4u.gif
Visos auklėtojos labai geros . Na aš rekomenduočiau Sigitą, ir Jūratę , bet Jūratė dirbo priešmokyklinės kaip aš dirbau.
rolxis
Labutis visoms mamoms. Sis darzelis mums irgi labai patinka, tik vienas minusas, kad jie neturi savo sporto sales, o apie aukletoja Sigita, tai turiu savo nuomone... schmoll.gif
P.S. cia perskaiciau, kad soduose gyvena labai daug asocialiu zmoniu, tai manau, kad netiesa. Sitame darzekyje lanko beveik puse vaikuciu, kurie gyvena soduose, ir patikekit, dar tiems Kaunieciams iki ju toli (tiek aprangos atzvilgiu, tiek kultura). Mano vaikutis jau lanko cia dvejus metus, tai keiktis net neismoko (ne taip kaip kitur), ir kultura cia aukstam lygyje.
&joy
Smagu, kad nauji zmones atranda sia tema, nes visi kas anksciau rase kazkaip nebeuzsuka smile.gif Nors maniskis tik pora menesiuku pavasari lanke sita darzeli, bet kol kas nusiskundimu neturiu ir as. Neismoke ten jo nei jokiu koviniu veiksmu biggrin.gif , nei negraziu zodziu, o atejusi pasiimti niekada negirdedavau triuksmo grupej, kai tuo tarpu visu mano draugiu vaikai is miesto darzeliu kiekviena diena vis po nauja keiksmazodi parsinesa doh.gif Nezinau kaip bus siais metais, tikiuosi ne blogiau rolleyes.gif
Rasytee
nuo rugsejo pirmos mes ir keliausim i si darzeli smile.gif
ka reik turet naujokui?
Papildyta:
kelinta reik pasiimt vaikuti ?
Daisy
Rasyyte, ateisit duos sąrašą ko reik, jūsiškis visai mažiukas tai daug ko gali nereikt wink.gif (kaip žirklutės ir t.t.)
taip pat rūbeliai pakeitimui, šukytės, nosinyčių

Viską susakys auklėtoja kai ateisit wink.gif

O į kurią grupę eisit?

Dėl darbo laiko dirba nuo 7 viena grupė, vėliau 8 persiveda vaikus į savas grupes ir berods nuo 17.30 grupės baigia darbo laiką ir dirba viena prailginta, perveda likusius vaikus į ją. Prailginta grupė dirba iki 18.30
dote
mastau ir as i si darzeli uzrasyt, renkuosi tarp panemunes ir girioniu g.gif
Papildyta:
tik mes dar ne siemet eisim, kitiems metams galvoju uzrasyt, ar cia nereikia taip is anksto?
&joy
QUOTE(dote @ 2008 08 28, 15:11)
mastau ir as i si darzeli uzrasyt, renkuosi tarp panemunes ir girioniu  g.gif
Papildyta:
tik mes dar ne siemet eisim, kitiems metams galvoju uzrasyt, ar cia nereikia taip is anksto?
*

Na, i si darzeli irgi daug norinciu yra, manau anksciau uzsirase neprasausit mirksiukas.gif
Rasytee
QUOTE(dote @ 2008 08 28, 15:11)
mastau ir as i si darzeli uzrasyt, renkuosi tarp panemunes ir girioniu  g.gif
Papildyta:
*

manau uzsirasyk is anksto , mes pries metus uzsirasem . o va i panemunes nepatekom nors irgi pries metus uzsirasem
dote
aisku, aciu 4u.gif
reiks tada nuo pirmadienio pradet vazinet
&joy
Noriu paklaust tu mamyciu, kuriu vakai jau eis i sita darzeli: ar labai didelis blogis, kad ateidami dar neatsinesim sveikatos pazymos? Musu gydytoja iki rugsejo atostogavo ir papulsim pas ja tik rugsejo 4 d. doh.gif Bijau, kad aukletoja sakys "tai tada ir ateikit" lotuliukas.gif
Daisy
QUOTE(&joy @ 2008 08 29, 20:32)
Noriu paklaust tu mamyciu, kuriu vakai jau eis i sita darzeli: ar labai didelis blogis, kad ateidami dar neatsinesim sveikatos pazymos? Musu gydytoja iki rugsejo atostogavo ir papulsim pas ja tik rugsejo 4 d. doh.gif Bijau, kad aukletoja sakys "tai tada ir ateikit" lotuliukas.gif
*

Na taip gal ir nesakys lotuliukas.gif
O iš tikro nežinau kaip su tom pažymom unsure.gif
Rasytee
na mums liepe atsinest ir manau tvarka turi but tvarka smile.gif ateina visi patikrinti , gi nenoretum kad taviskio kas apkrestu kirminukais ar dar kokiu gyviu
&joy
QUOTE(Rasytee @ 2008 08 31, 09:43)
na mums liepe atsinest ir manau tvarka turi but tvarka smile.gif ateina visi patikrinti , gi nenoretum kad taviskio kas apkrestu kirminukais ar dar kokiu gyviu
*

Jei zinociau, kad kokiu gyviu turi tai ir pati neleisciau. Nesam apkiauteliai ir bent retkartciais prausiames. Be to, darzeli pradejom lankyt pavasari, tai tada pazyma nesemes ir nemanau, kad per tiek laiko butu kazkas labai pasikeite, juk dabar kai nesimes pazyma, tai ji visiem metam bus, o per tuos metus nezinai kas ir kiek kirminuku gali turet. O ir gydytojos is atostogu niekas neatsaukia del pazymos kazkokios, tai ka mum daryt, patiem pasirasyt ja ar ka?
Rasytee
QUOTE(&joy @ 2008 08 31, 16:37)
Jei zinociau, kad kokiu gyviu turi tai ir pati neleisciau. Nesam apkiauteliai ir bent retkartciais prausiames. Be to, darzeli pradejom lankyt pavasari, tai tada pazyma nesemes ir nemanau, kad per tiek laiko butu kazkas labai pasikeite, juk dabar kai nesimes pazyma, tai ji visiem metam bus, o per tuos metus nezinai kas ir kiek kirminuku gali turet. O ir gydytojos is atostogu niekas neatsaukia del pazymos kazkokios, tai ka mum daryt, patiem pasirasyt ja ar ka?
*

as ir nesakau kad jums kazkas blogai ir pan. tik sakau kad pazymos reikalauja del bendros tvarkos . tai jei nuo seniau lankot tai manau problemu ir nebus
&joy
Su Rugsejo 1 - aja visus darzeliukus ir ju tevelius

user posted image

Tegul si diena ir visos kitos praeina linksmai ir be asaryciu 4u.gif
kokocia
kas ka gali pasakyti apie priesmokykline grupe :
mirksiukas.gif
rasiuke123
sveikos mamytes happy.gif as pati dirbau girioniu darzelyje 7 metus tai tikrai labai geros visos aukletojos direktore irgi atsidavus siam darbui nebijokit vest tikrai papuls y geras rankas thumbup.gif thumbup.gif
tarataskos
QUOTE(rasiuke123 @ 2009 02 14, 20:54)
sveikos mamytes  happy.gif  as pati dirbau girioniu darzelyje 7 metus tai tikrai labai geros visos aukletojos direktore irgi atsidavus siam darbui nebijokit vest tikrai papuls y geras rankas thumbup.gif  thumbup.gif
*

mano dukra lanke girioniu darzeli ir buvau lb patenkinta ir aukletoja ir auklyte. manau ir sunus po 2m eis ten.
dote
o gal patarsit kokia aukletoja geriau rinktis? Ar ten visos geros bigsmile.gif Kazkaip galvojau nuo rudens leist, bet paskui pamasciau, kad gal geriau nuo kito pavasario, kaip tik bus sueje 3metai, tada ir gales keliaut biggrin.gif
tarataskos
QUOTE(dote @ 2009 02 17, 20:17)
o gal patarsit kokia aukletoja geriau rinktis? Ar ten visos geros  bigsmile.gif Kazkaip galvojau nuo rudens leist, bet paskui pamasciau, kad gal geriau nuo kito pavasario, kaip tik bus sueje 3metai, tada ir gales keliaut  biggrin.gif
*

kad ten visos lb gerai priziuri. maniske lanke ten ir prailginta grupe tad teko susidurti ne su viena aukletoja tam darzelyje,bet visos man patiko thumbup.gif
ausrella
ir priesmokyklinuku grupes geros aukletojos. kiek girdziu is vaikau, tai vaikai labiau dale megsta. nors ir giedre gera
Bizzz
sveikos mamytes, as savo maziu i si darzeli leidziu nuo rugsejo, ir esu tikrai juo patenkinta, tiek aukletojom, tiek direktore,beje pastaroji isties yra tikrai l. geras zmogus. Man sis darzelis turi viena labai dideli pliusa- vaikai buna daug lauke, ko negaleciau pasakyti apie kai kuriuos miesto darzelius.O kas abejojet del pareiskimu, tai tikrai nepatarciau ilgai delsti,nes i si darzeli tikrai yra nemazai norinciuju. sekmes pasirinkime 4u.gif
neringa17
O į kokią grupę einate, jei ne paslaptis?
Bizzz
QUOTE(neringa17 @ 2009 05 07, 11:12)
O į kokią grupę einate, jei ne paslaptis?
*

i trecia grupe smile.gif
drucke
Sveiki,

skambinausi dėl priėmimo į šį darželį, tai kai paklausiau dėl kainos - kiek maždaug reik mokėti, tai pasakė, kad nuo rugsėjo kainuos apie 450 lt blink.gif
Ar jūs ką nors apie tai girdėjot? Ar čia mus tik pagąsdinti norėjo kažin ax.gif
&joy
QUOTE(drucke @ 2009 05 30, 13:29)
Sveiki,

skambinausi dėl priėmimo į šį darželį, tai kai paklausiau dėl kainos - kiek maždaug reik mokėti, tai pasakė, kad nuo rugsėjo kainuos apie 450 lt blink.gif
Ar jūs ką nors apie tai girdėjot? Ar čia mus tik pagąsdinti norėjo kažin ax.gif
*

Tai gal nenugirdot, gal kalbejo apie 150 lt g.gif Nes nuo geguzes menesio panaikino beveik visas lengvatas ir kaina pakilo, bet ne taip baisiai. As uz geguze sumokejau beveik 190 lt, bet ko gero per velai uz balandi sumokejus buvau tai dar kaip skola priskaiciavo, siaip aukletoja sake apie 144 lt turetu but. Mes iki siol puse kainos mokejom, tai ir tas 140 labai baisiai atrodo kol kas biggrin.gif
drucke
QUOTE(&joy @ 2009 05 30, 18:08)
Tai gal nenugirdot, gal kalbejo apie 150 lt g.gif Nes nuo geguzes menesio panaikino beveik visas lengvatas ir kaina pakilo, bet ne taip baisiai. As uz geguze sumokejau beveik 190 lt, bet ko gero per velai uz balandi sumokejus buvau tai dar kaip skola priskaiciavo, siaip aukletoja sake apie 144 lt turetu but. Mes iki siol puse kainos mokejom, tai ir tas 140 labai baisiai atrodo kol kas biggrin.gif
*

Aišku,

ačiū nuraminot... smile.gif
Lauksim rugsėjo tada smile.gif
kokocia
QUOTE(drucke @ 2009 05 31, 15:20)
Aišku,

ačiū nuraminot... smile.gif
Lauksim rugsėjo tada smile.gif
*

galiu pasakyti kad tokiu kainu nera galit paskaiciuoti koks mokestis uz darzeli jeigu viena diena su trimis maitinimais kainuoja 6litai 40centu bigsmile.gif bigsmile.gif
neringa17
Sveikos mamytės, gal žinote, kokios pažymos iš gydytojos reikia šitam darželiui? Ketvirtadienį einam pas gydytoją pažymos, bet nežinau tiksliai, kokios formos reikia...
&joy
QUOTE(neringa17 @ 2009 07 06, 11:21)
Sveikos mamytės, gal žinote, kokios pažymos iš gydytojos reikia šitam darželiui? Ketvirtadienį einam pas gydytoją pažymos, bet nežinau tiksliai, kokios formos reikia...
*

Gydytoja tikrai žinos kokia ta forma, juk ne pirmam vaikui rašys. Aš irgi nežinau kokia ji tiksliai turi būt, bet kai ėjom pas gydytoją tai ir sakiau, kad reikia į darželį, tai paskiria kokius tyrimus pasidaryt ir parašo. 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.