neringa17
2009 07 06, 14:23
Bet pernai, kai reikėjo į "Pušynėlį" pažymos, tai net ant lapuko užrašė formos numerį. Gal dėl to, kad sanatorinis? Pasakysiu gydytojai, kad Gironių darželiui - turėtų žinoti, juk ne pirmam rašo... Dar vienas klausimas - o koks darželio darbo laikas, kada reikia pasiimti vaikus?
QUOTE(neringa17 @ 2009 07 06, 15:23) Bet pernai, kai reikėjo į "Pušynėlį" pažymos, tai net ant lapuko užrašė formos numerį. Gal dėl to, kad sanatorinis? Pasakysiu gydytojai, kad Gironių darželiui - turėtų žinoti, juk ne pirmam rašo... Dar vienas klausimas - o koks darželio darbo laikas, kada reikia pasiimti vaikus? Darželis dirba nuo 7.00 iki 19.00, vakare iki 17.30 vaikai būna savo grupėse, o vėliau pervedami į prailgintą. Aišku, kai geras oras, ta prailginta grupė būna lauke
neringa17
2009 07 26, 17:21
Sveikos atostogaujančios mamytės Gal kuri nors žinote, nuo kada pradeda dirbti darželis - nuo rugsėjo 1 ar anksčiau?
QUOTE(neringa17 @ 2009 07 26, 18:21) Sveikos atostogaujančios mamytės Gal kuri nors žinote, nuo kada pradeda dirbti darželis - nuo rugsėjo 1 ar anksčiau? rugsejo 1
Brasske
2009 08 28, 11:36
Laba diena, Kažkaip mažai atsiliepimų apie šį darželį Planuojame nuo kitų metų (2010) rugsėjo pirmos leisti į šį darželį. Mažiui bus 5. Kažin ar yra šansų patekti? Ir dar ko bijau. Kol kas esame registruoti Kauno mieste, tačiau nusipirkome būstą rajone, bet dar nepersirašėme, ar mus priims į eilę?
paprasciausia nueik pas direktore ir issiaiskinsi, manau i eile uzrasyti tikrai busit. Juolab, kad tik po metu planuojat eit
QUOTE(Brasske @ 2009 08 28, 12:36) Ir dar ko bijau. Kol kas esame registruoti Kauno mieste, tačiau nusipirkome būstą rajone, bet dar nepersirašėme, ar mus priims į eilę? zinok gali nepriimt, nes kai as buvau pasiziuret, ai sake, neraso be vietos deklaracijos, jie neturi teises priimti is Kauno miesto vaiku.
kokocia
2009 08 29, 19:30
Kai eisit uzsirasyti i eile rasykit ta adresa kur busit priregistruoti.Nes deklaracija bus reikalinga kai pradesit lankyti darzeli.O uzsirasyti paskubekit  nes daug norinciu.
Brasske
2009 09 01, 09:07
QUOTE(kokocia @ 2009 08 29, 19:30) Kai eisit uzsirasyti i eile rasykit ta adresa kur busit priregistruoti.Nes deklaracija bus reikalinga kai pradesit lankyti darzeli.O uzsirasyti paskubekit  nes daug norinciu. kažin ar nereiks pateikti deklaracijos iš karto? aš negaliu persiregistruoti dabar, nes einam į miesto darželį, tuomet čia būtų problemos  jau kai žinosiu, kad mus priima, tada tikrai persiregistruosim. ir kaip pasilegti... ir dar kaip supratau , yra priešmokyklinė grupė. Įdomu nuo kokio amžiaus ten priima. Ar tik ne į priešmokyklinę grupę mums jau reiktų eiti? Mažiui būtų jau 5,5 m. Niu reik ten kuo griečiau apsilankyti....
kokocia
2009 09 01, 17:38
su direktore galima viska susitarti protingai paaiskinus.O i priesmokykline grupe priima metai iki mokyklos.Reiskia jus si rugseji einat i priesmokykline o sekanti rugseji einat i mokykla.Nes priesmokyklineje grupeje galima buti tik vienus metus.
QUOTE(Brasske @ 2009 09 01, 10:07) kažin ar nereiks pateikti deklaracijos iš karto? Mums tai reikėjo deklaraciją pateikti iš karto, kitaip net nestatė į eilę
kristulka6636
2009 09 06, 05:13
Mano dukra eina i si darzeli. Zinokit jis mum labai patinka, antros grupes aukletojos tiesiog super, supratingos, malonios, padedancios. Nuo kitu metu leisiu savo antra dukryte, butinai i antra grupe, pas Sigita. Man nelabai patinka tik trecios grupes aukletojos nes ejo mano drauges vaikas tai daug ten nesusipratimu buvo, ypac su auklyte, bet siuo metu lyg ir gerai viskas.
Brasske
2009 09 07, 14:48
Brasske
2009 09 10, 11:26
QUOTE(Brasske @ 2009 09 10, 12:26) O tau neina niekaip deklaruoti vaiko prie Kauno raj.? Patarčiau dar nuvažiuoti į Seniūniją (Kauno r,), ir pažiūrėk ką tau ten patartų dėl deklaracijos. Papildyta:QUOTE(kristulka6636 @ 2009 09 06, 06:13) Mano dukra eina i si darzeli. Zinokit jis mum labai patinka, antros grupes aukletojos tiesiog super, supratingos, malonios, padedancios. Nuo kitu metu leisiu savo antra dukryte, butinai i antra grupe, pas Sigita. Man nelabai patinka tik trecios grupes aukletojos nes ejo mano drauges vaikas tai daug ten nesusipratimu buvo, ypac su auklyte, bet siuo metu lyg ir gerai viskas. Na, mes einam į trečią grupę jau nebe pirmi metai, neturėjom jokių nusiskundimų. Vaikas noriai eina i darželį.
bet ten kiek norinciu atsirado  net neaisku ar nuo kitu metu mano merginas priims, apie siuos net nekalba, sake, kad praeitais metais, tai pries pusmeti uzteko ateit prasyma parasyt
QUOTE(dote @ 2009 09 23, 18:40) bet ten kiek norinciu atsirado  net neaisku ar nuo kitu metu mano merginas priims, apie siuos net nekalba, sake, kad praeitais metais, tai pries pusmeti uzteko ateit prasyma parasyt  Norinčių tai daug, bet iki kitų metų daug dar nubyrės, nes nemažai praranda darbus, o nuolaidos darželiam beveik visos panaikintos, neturi žmonės už ką mokėt
QUOTE(kristulka6636 @ 2009 09 06, 06:13) Mano dukra eina i si darzeli. Zinokit jis mum labai patinka, antros grupes aukletojos tiesiog super, supratingos, malonios, padedancios. Nuo kitu metu leisiu savo antra dukryte, butinai i antra grupe, pas Sigita. Man nelabai patinka tik trecios grupes aukletojos nes ejo mano drauges vaikas tai daug ten nesusipratimu buvo, ypac su auklyte, bet siuo metu lyg ir gerai viskas. Nezinau kuo neitiko jums auklyte 3gr.,bet mums tai auklyte super.Ejo vyresnis sunus pries 5m., o dabar mazius eina ir abiems ji labai patinka.O ir aukletojos puikios.Maniskiai abu i darzeli isejo su pampersais,tai jos ismokino daryt ant puodo per savaite,kur as vargau menesi ir vis vien kelnes slapios buvo  .As tik gerus zodzius apie jas galiu pasakyti.
Sveikos mamytės, mūsų pirmagymis dar tik pakeliui (pilvukui 31 savaitėlė), bet aplinkiniai jau mus protina užsirašyti į darželį- sako, kad paskui bus per vėlu- laiku nepriims.  Planuojame savo būsimą atžalą leisti į šį darželį nuo 2m, prašau patarkite ar čia jau bėgti ir užsirašyti į eilę, ar galima laukti dar kokius metelius?
Na dabar ten tikrai patekti sunku, nes pilnas darzelis, o kaip bus veliau - nezinia, tik kazi ar uzrasysit be gimimo liudijimo.
QUOTE(EglVa @ 2009 12 04, 14:44) Sveikos mamytės, mūsų pirmagymis dar tik pakeliui (pilvukui 31 savaitėlė), bet aplinkiniai jau mus protina užsirašyti į darželį- sako, kad paskui bus per vėlu- laiku nepriims.  Planuojame savo būsimą atžalą leisti į šį darželį nuo 2m, prašau patarkite ar čia jau bėgti ir užsirašyti į eilę, ar galima laukti dar kokius metelius? Palaukit bent jau kol gims, nes be gimimo liudijimo ir deklaracijos vietos nerasys i eile. Be to, juk reikia zinot ir varda, ir ka uzrasyt - berniuka ar mergaite O siaip, manau, kuo anksciau uzsirasysit, tuo didesne tikimybe, kad jusu vaikas pateks i darzeli tada kai reiks
Ačiū &joy- kol kas bus ramu  .
Nėra už ką Mes kitą rudenį ruošiamės kraustytis į kitą Kauno raj. galą, tai vienintelio dalyko gaila - darželio. Aš dar sutikčiau nesikraustyt į naują namą vien dėl to, kad mano mažius užbaigtų savo darželio karjerą būtent Girionyse
na mano sunus gine 2009 12 men, mazdaug pries 2 savaites buvau Gironiu darzelyje, kuris labai man patiko. Direktore tiesiog puiki, aprode grupes. Jose silta svaru, kai kas naujai pakeista. Uzrasiau i si nuostabu darzeli 2012 metams, sake priims tik 20 vaiku, o mes jau buvom devinti, tai manau kuo anksciau tuo geriau. Papildyta:ir tiesa priima kai vaikui tais metai jau sueje ar dar sueis 3 metukai. Ir beje tikrai reikia deklaracijos ir tik priima pagal gyvenama vieta, is vaisvydavos kategoriskai nepriima, nes savo vaiku sociai
krisstukas
2010 04 18, 21:26
Bandysim ir mes savaji i si darzeli uzrasyti. Esame is Slienavos, tai tikiuosi priims ir nesikratys kaip Vaisvydavos  Noreciau saviski paleisti bent pusdieniui, nes jau matau, kad truksta jam veiklos, bet kazi ar taip galima? Gal zinot ar eiles ten dideles? Turbut mus nuo rugsejo jau nepriims
QUOTE(krisstukas @ 2010 04 18, 22:26) Bandysim ir mes savaji i si darzeli uzrasyti. Esame is Slienavos, tai tikiuosi priims ir nesikratys kaip Vaisvydavos  Noreciau saviski paleisti bent pusdieniui, nes jau matau, kad truksta jam veiklos, bet kazi ar taip galima? Gal zinot ar eiles ten dideles? Turbut mus nuo rugsejo jau nepriims  Sveiki  Šlienavos tikrai nesikratys ir nesikrato, nes Kauno rajonas, o Vaišvydavos gali būti kad kratosi, nes ji jau miestui priklauso. Galima leisti ir pusdieniui, taip netgi rekomenduoja pradėjus lankyti darželį, kad vaikas lengviau priprastų, nes dauguma išsigąsta pietų miego svetimoj vietoj. Aš irgi saviškį iš pradžių leidau iki pietų miego. Parašysit prašymą, kad vaikas valgys tik 2 kartus (arba 1, jeigu pusryčius valgysit namie) ir viskas  Sėkmės susidraugaujant su darželiu
krisstukas
2010 04 19, 16:24
QUOTE(&joy @ 2010 04 19, 10:57) Sveiki  Šlienavos tikrai nesikratys ir nesikrato, nes Kauno rajonas, o Vaišvydavos gali būti kad kratosi, nes ji jau miestui priklauso. Galima leisti ir pusdieniui, taip netgi rekomenduoja pradėjus lankyti darželį, kad vaikas lengviau priprastų, nes dauguma išsigąsta pietų miego svetimoj vietoj. Aš irgi saviškį iš pradžių leidau iki pietų miego. Parašysit prašymą, kad vaikas valgys tik 2 kartus (arba 1, jeigu pusryčius valgysit namie) ir viskas  Sėkmės susidraugaujant su darželiu  Dekui labai
Sveikos, mamytes Kaip letai juda si tema Na mes keliames i Slienava, tai mastom ir savaja leisti i Girioniu darzeli, vis del to jau pustreciu metu  Gal kuri tiksliau zinute, kiek darziuke yra tokiu mazyliu grupiu, po kiek vaikuciu jose?
kokocia
2011 10 26, 22:24
sveiki.Girioniu darzelyje yra viso 4gr.3 ikimokyklinuku ir 1 priesmokykline.vaiku jose po 20.bet jei jus dar neuzsirase i eile tai paskubekit nes eile didele.
QUOTE(kokocia @ 2011 10 26, 23:24) sveiki.Girioniu darzelyje yra viso 4gr.3 ikimokyklinuku ir 1 priesmokykline.vaiku jose po 20.bet jei jus dar neuzsirase i eile tai paskubekit nes eile didele.  Gal galit placiau apie si darzeli  Gyvenu Piliuonoj ir kaip tik dabar sprendziu dilema kur rasyti i darzeli  I Girionys ar kur link miesto
Na mums Girionių darželis labai patiko,tik darbo laikas iki 18.00 ar 18.30.Jei nėra kas paima,tai reikia labai skubėti.
dijana.r
2012 01 17, 14:59
QUOTE(krisstukas @ 2010 04 18, 22:26) Bandysim ir mes savaji i si darzeli uzrasyti. Esame is Slienavos, tai tikiuosi priims ir nesikratys kaip Vaisvydavos  Noreciau saviski paleisti bent pusdieniui, nes jau matau, kad truksta jam veiklos, bet kazi ar taip galima? Gal zinot ar eiles ten dideles? Turbut mus nuo rugsejo jau nepriims  Savo dukryte uzrasem kai jai buvo vos 2 sav.ir dar labai abejoju ar gausim darziuka nuo rugsejo, aisku beda, kad nera lopselinuku grupes. O stai sunus tik pradejes eiti i darziuka, lankydavo ji tik po pusdieni. Tikrai nera jokiu problemu. Na, bent jau kolkas, esam labai labai patenkinti Girioniu darzeliu
Mamytės ką planuojate daryti, kai darželis užsidarys vasarai? Auklėtoja minėjo, kad lyg rugpjūtį Klevelis priimtų, ar kas nors jau ten buvote? Kokie įspūdžiai?
|
|