Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kauno r. Girionių darželis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2
neringa17
Bet pernai, kai reikėjo į "Pušynėlį" pažymos, tai net ant lapuko užrašė formos numerį. Gal dėl to, kad sanatorinis? Pasakysiu gydytojai, kad Gironių darželiui - turėtų žinoti, juk ne pirmam rašo...
Dar vienas klausimas - o koks darželio darbo laikas, kada reikia pasiimti vaikus?
&joy
QUOTE(neringa17 @ 2009 07 06, 15:23)
Bet pernai, kai reikėjo į "Pušynėlį" pažymos, tai net ant lapuko užrašė formos numerį. Gal dėl to, kad sanatorinis? Pasakysiu gydytojai, kad Gironių darželiui - turėtų žinoti, juk ne pirmam rašo...
Dar vienas klausimas - o koks darželio darbo laikas, kada reikia pasiimti vaikus?
*

Darželis dirba nuo 7.00 iki 19.00, vakare iki 17.30 vaikai būna savo grupėse, o vėliau pervedami į prailgintą. Aišku, kai geras oras, ta prailginta grupė būna lauke smile.gif
neringa17
Sveikos atostogaujančios mamytės 4u.gif
Gal kuri nors žinote, nuo kada pradeda dirbti darželis - nuo rugsėjo 1 ar anksčiau?
Daisy
QUOTE(neringa17 @ 2009 07 26, 18:21)
Sveikos atostogaujančios mamytės 4u.gif
Gal kuri nors žinote, nuo kada pradeda dirbti darželis - nuo rugsėjo 1 ar anksčiau?
*

rugsejo 1 4u.gif
Brasske
Laba diena,

Kažkaip mažai atsiliepimų apie šį darželį ax.gif

Planuojame nuo kitų metų (2010) rugsėjo pirmos leisti į šį darželį. Mažiui bus 5.
Kažin ar yra šansų patekti?

Ir dar ko bijau. Kol kas esame registruoti Kauno mieste, tačiau nusipirkome būstą rajone, bet dar nepersirašėme, ar mus priims į eilę?
Daisy
paprasciausia nueik pas direktore ir issiaiskinsi, manau i eile uzrasyti tikrai busit. Juolab, kad tik po metu planuojat eit
dote
QUOTE(Brasske @ 2009 08 28, 12:36)

Ir dar ko bijau. Kol kas esame registruoti Kauno mieste, tačiau nusipirkome būstą rajone, bet dar nepersirašėme, ar mus priims į eilę?
*

zinok gali nepriimt, nes kai as buvau pasiziuret, ai sake, neraso be vietos deklaracijos, jie neturi teises priimti is Kauno miesto vaiku.
kokocia
Kai eisit uzsirasyti i eile rasykit ta adresa kur busit priregistruoti.Nes deklaracija bus reikalinga kai pradesit lankyti darzeli.O uzsirasyti paskubekit rolleyes.gif nes daug norinciu.
Brasske
QUOTE(kokocia @ 2009 08 29, 19:30)
Kai eisit uzsirasyti i eile rasykit ta adresa kur busit priregistruoti.Nes deklaracija bus reikalinga kai pradesit lankyti darzeli.O uzsirasyti paskubekit rolleyes.gif nes daug norinciu.
*

kažin ar nereiks pateikti deklaracijos iš karto? g.gif
aš negaliu persiregistruoti dabar, nes einam į miesto darželį, tuomet čia būtų problemos doh.gif jau kai žinosiu, kad mus priima, tada tikrai persiregistruosim.
ir kaip pasilegti... blink.gif

ir dar kaip supratau , yra priešmokyklinė grupė. Įdomu nuo kokio amžiaus ten priima. Ar tik ne į priešmokyklinę grupę mums jau reiktų eiti? Mažiui būtų jau 5,5 m.
Niu reik ten kuo griečiau apsilankyti.... ax.gif
kokocia
su direktore galima viska susitarti protingai paaiskinus.O i priesmokykline grupe priima metai iki mokyklos.Reiskia jus si rugseji einat i priesmokykline o sekanti rugseji einat i mokykla.Nes priesmokyklineje grupeje galima buti tik vienus metus.
Bizzz
QUOTE(Brasske @ 2009 09 01, 10:07)
kažin ar nereiks pateikti deklaracijos iš karto?  g.gif
*

Mums tai reikėjo deklaraciją pateikti iš karto, kitaip net nestatė į eilę ax.gif
kristulka6636
Mano dukra eina i si darzeli. Zinokit jis mum labai patinka, antros grupes aukletojos tiesiog super, supratingos, malonios, padedancios. Nuo kitu metu leisiu savo antra dukryte, butinai i antra grupe, pas Sigita. Man nelabai patinka tik trecios grupes aukletojos nes ejo mano drauges vaikas tai daug ten nesusipratimu buvo, ypac su auklyte, bet siuo metu lyg ir gerai viskas.
Brasske
verysad.gif verysad.gif verysad.gif
na ir nepriiėmė iš mūsų prašymo, nes neturėjau deklaracijos. o jos dabar aš ir negaliu gauti... schmoll.gif verysad.gif
valandą laiko pralaukiau, kol atėjo direktorė, ir dar nieko gero nepasakė blink.gif

net nežinau ką dabar daryti ir kur teisybės ieškoti... unsure.gif
Brasske
verysad.gif verysad.gif verysad.gif
bandžiau paaiškinti situaciją telefonu. Nesileidžia į šnekas, atseit toks Kauno raj. savivaldybės sprendimas. Reikės man gal ten paskambinti, paklaust kur logika? doh.gif blink.gif g.gif
Bizzz
QUOTE(Brasske @ 2009 09 10, 12:26)
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
bandžiau paaiškinti situaciją telefonu. Nesileidžia į šnekas, atseit toks Kauno raj. savivaldybės sprendimas. Reikės man gal ten paskambinti, paklaust kur logika? doh.gif  blink.gif  g.gif
*

O tau neina niekaip deklaruoti vaiko prie Kauno raj.? Patarčiau dar nuvažiuoti į Seniūniją (Kauno r,), ir pažiūrėk ką tau ten patartų dėl deklaracijos.
Papildyta:
QUOTE(kristulka6636 @ 2009 09 06, 06:13)
Mano dukra eina i si darzeli. Zinokit jis mum labai patinka, antros grupes aukletojos tiesiog super, supratingos, malonios, padedancios. Nuo kitu metu leisiu savo antra dukryte, butinai i antra grupe, pas Sigita. Man nelabai patinka tik trecios grupes aukletojos nes ejo mano drauges vaikas tai daug ten nesusipratimu buvo, ypac su auklyte, bet siuo metu lyg ir gerai viskas.
*

Na, mes einam į trečią grupę jau nebe pirmi metai, neturėjom jokių nusiskundimų. Vaikas noriai eina i darželį.
dote
bet ten kiek norinciu atsirado blink.gif net neaisku ar nuo kitu metu mano merginas priims, apie siuos net nekalba, sake, kad praeitais metais, tai pries pusmeti uzteko ateit prasyma parasyt doh.gif
&joy
QUOTE(dote @ 2009 09 23, 18:40)
bet ten kiek norinciu atsirado  blink.gif  net neaisku ar nuo kitu metu mano merginas priims, apie siuos net nekalba, sake, kad praeitais metais, tai pries pusmeti uzteko ateit prasyma parasyt  doh.gif
*

Norinčių tai daug, bet iki kitų metų daug dar nubyrės, nes nemažai praranda darbus, o nuolaidos darželiam beveik visos panaikintos, neturi žmonės už ką mokėt unsure.gif
Ata74
QUOTE(kristulka6636 @ 2009 09 06, 06:13)
*

Nezinau kuo neitiko jums auklyte 3gr.,bet mums tai auklyte super.Ejo vyresnis sunus pries 5m., o dabar mazius eina ir abiems ji labai patinka.O ir aukletojos puikios.Maniskiai abu i darzeli isejo su pampersais,tai jos ismokino daryt ant puodo per savaite,kur as vargau menesi ir vis vien kelnes slapios buvo smile.gif .As tik gerus zodzius apie jas galiu pasakyti.
EglVa
Sveikos mamytės, mūsų pirmagymis dar tik pakeliui (pilvukui 31 savaitėlė), bet aplinkiniai jau mus protina užsirašyti į darželį- sako, kad paskui bus per vėlu- laiku nepriims. blink.gif Planuojame savo būsimą atžalą leisti į šį darželį nuo 2m, prašau patarkite ar čia jau bėgti ir užsirašyti į eilę, ar galima laukti dar kokius metelius?
Daisy
Na dabar ten tikrai patekti sunku, nes pilnas darzelis, o kaip bus veliau - nezinia, tik kazi ar uzrasysit be gimimo liudijimo.
&joy
QUOTE(EglVa @ 2009 12 04, 14:44)
Sveikos mamytės, mūsų pirmagymis dar tik pakeliui (pilvukui 31 savaitėlė), bet aplinkiniai jau mus protina užsirašyti į darželį- sako, kad paskui bus per vėlu- laiku nepriims.  blink.gif  Planuojame savo būsimą atžalą leisti į šį darželį nuo 2m, prašau patarkite ar čia jau bėgti ir užsirašyti į eilę, ar galima laukti dar kokius metelius?
*

Palaukit bent jau kol gims, nes be gimimo liudijimo ir deklaracijos vietos nerasys i eile. Be to, juk reikia zinot ir varda, ir ka uzrasyt - berniuka ar mergaite biggrin.gif
O siaip, manau, kuo anksciau uzsirasysit, tuo didesne tikimybe, kad jusu vaikas pateks i darzeli tada kai reiks mirksiukas.gif
EglVa
Ačiū &joy- kol kas bus ramu bigsmile.gif .
&joy
Nėra už ką mirksiukas.gif

Mes kitą rudenį ruošiamės kraustytis į kitą Kauno raj. galą, tai vienintelio dalyko gaila - darželio. Aš dar sutikčiau nesikraustyt į naują namą vien dėl to, kad mano mažius užbaigtų savo darželio karjerą būtent Girionyse blush2.gif
dorata
na mano sunus gine 2009 12 men, mazdaug pries 2 savaites buvau Gironiu darzelyje, kuris labai man patiko. Direktore tiesiog puiki, aprode grupes. Jose silta svaru, kai kas naujai pakeista. Uzrasiau i si nuostabu darzeli 2012 metams, sake priims tik 20 vaiku, o mes jau buvom devinti, tai manau kuo anksciau tuo geriau.
Papildyta:
ir tiesa priima kai vaikui tais metai jau sueje ar dar sueis 3 metukai. Ir beje tikrai reikia deklaracijos ir tik priima pagal gyvenama vieta, is vaisvydavos kategoriskai nepriima, nes savo vaiku sociai smile.gif
krisstukas
Bandysim ir mes savaji i si darzeli uzrasyti. Esame is Slienavos, tai tikiuosi priims ir nesikratys kaip Vaisvydavos g.gif Noreciau saviski paleisti bent pusdieniui, nes jau matau, kad truksta jam veiklos, bet kazi ar taip galima? Gal zinot ar eiles ten dideles? Turbut mus nuo rugsejo jau nepriims ax.gif
&joy
QUOTE(krisstukas @ 2010 04 18, 22:26)
Bandysim ir mes savaji i si darzeli uzrasyti. Esame is Slienavos, tai tikiuosi priims ir nesikratys kaip Vaisvydavos  g.gif  Noreciau saviski paleisti bent pusdieniui, nes jau matau, kad truksta jam veiklos, bet kazi ar taip galima? Gal zinot ar eiles ten dideles? Turbut mus nuo rugsejo jau nepriims ax.gif
*

Sveiki 4u.gif Šlienavos tikrai nesikratys ir nesikrato, nes Kauno rajonas, o Vaišvydavos gali būti kad kratosi, nes ji jau miestui priklauso. Galima leisti ir pusdieniui, taip netgi rekomenduoja pradėjus lankyti darželį, kad vaikas lengviau priprastų, nes dauguma išsigąsta pietų miego svetimoj vietoj. Aš irgi saviškį iš pradžių leidau iki pietų miego. Parašysit prašymą, kad vaikas valgys tik 2 kartus (arba 1, jeigu pusryčius valgysit namie) ir viskas mirksiukas.gif Sėkmės susidraugaujant su darželiu 4u.gif
krisstukas
QUOTE(&joy @ 2010 04 19, 10:57)
Sveiki 4u.gif  Šlienavos tikrai nesikratys ir nesikrato, nes Kauno rajonas, o Vaišvydavos gali būti kad kratosi, nes ji jau miestui priklauso. Galima leisti ir pusdieniui, taip netgi rekomenduoja pradėjus lankyti darželį, kad vaikas lengviau priprastų, nes dauguma išsigąsta pietų miego svetimoj vietoj. Aš irgi saviškį iš pradžių leidau iki pietų miego. Parašysit prašymą, kad vaikas valgys tik 2 kartus (arba 1, jeigu pusryčius valgysit namie) ir viskas mirksiukas.gif Sėkmės susidraugaujant su darželiu 4u.gif
*

Dekui labai 4u.gif
minne
Sveikos, mamytes 4u.gif

Kaip letai juda si tema g.gif
Na mes keliames i Slienava, tai mastom ir savaja leisti i Girioniu darzeli, vis del to jau pustreciu metu ax.gif Gal kuri tiksliau zinute, kiek darziuke yra tokiu mazyliu grupiu, po kiek vaikuciu jose?
kokocia
sveiki.Girioniu darzelyje yra viso 4gr.3 ikimokyklinuku ir 1 priesmokykline.vaiku jose po 20.bet jei jus dar neuzsirase i eile tai paskubekit nes eile didele.
Tensei
QUOTE(kokocia @ 2011 10 26, 23:24)
sveiki.Girioniu darzelyje yra viso 4gr.3 ikimokyklinuku ir 1 priesmokykline.vaiku jose po 20.bet jei jus dar neuzsirase i eile tai paskubekit nes eile didele.
*

4u.gif Gal galit placiau apie si darzeli ax.gif Gyvenu Piliuonoj ir kaip tik dabar sprendziu dilema kur rasyti i darzeli g.gif I Girionys ar kur link miesto g.gif
vilina
Na mums Girionių darželis labai patiko,tik darbo laikas iki 18.00 ar 18.30.Jei nėra kas paima,tai reikia labai skubėti.
dijana.r
QUOTE(krisstukas @ 2010 04 18, 22:26)
Bandysim ir mes savaji i si darzeli uzrasyti. Esame is Slienavos, tai tikiuosi priims ir nesikratys kaip Vaisvydavos  g.gif  Noreciau saviski paleisti bent pusdieniui, nes jau matau, kad truksta jam veiklos, bet kazi ar taip galima? Gal zinot ar eiles ten dideles? Turbut mus nuo rugsejo jau nepriims ax.gif
*

Savo dukryte uzrasem kai jai buvo vos 2 sav.ir dar labai abejoju ar gausim darziuka nuo rugsejo, aisku beda, kad nera lopselinuku grupes.
O stai sunus tik pradejes eiti i darziuka, lankydavo ji tik po pusdieni. Tikrai nera jokiu problemu. Na, bent jau kolkas, esam labai labai patenkinti Girioniu darzeliu ax.gif
opyte
Mamytės ką planuojate daryti, kai darželis užsidarys vasarai?
Auklėtoja minėjo, kad lyg rugpjūtį Klevelis priimtų, ar kas nors jau ten buvote? Kokie įspūdžiai?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.