Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: džiuagsmingas rūpestis
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
jasiliucija
Visada nežinomybę gaubia paslaptys. Ir man laukiant savo gugiuko buvo daug nežinomųjų ir nerimo akimirkų, bet dar daugiau laimės. Mes su vyru kartu buvome laukianti pora. Ruošėmės, lankėme kursus ir ,žinoma, kartu gimdėme.
Buvo graži birželio 7 d. naktis. Pajutau neįprastą skausmą, persipynusį su savotišku džiaugsmu. Jau prasidėjo thumbup.gif Žinojau, kad nereikia skubėti, dar kartą patikrinau ar viską susidėjau ir tik apie 4 val. ryto susiskambinau su gydytoja ir išvažiavome į ligoninę.
Miestas budo, tekėjo vasariškai blausi saulė, kiemsargiai šlavė gatves, pavieniai žmonės skubėjo į darbą. Niekas- tikrai- neįtarė, kur mes skubame. Sąrėmiai buvo neskausmingi, kad vyras net pasitikslino, ar tikrai gimdom.
Nuvažiavus į ligoninę (Vilniaus gimdymo namai), gydytojas konstatavo, kad taip- kaklelis jau atsivėręs ir toliau daro kelią mūsų leliukui.
Viskas vyko taip greitai ir sklandžiai, kad dabar man atrodo neįtikėtina.
Pačio gimimo metu natūraliai sutemo (lyg bandė lyti), o kai ant krūtinės( 12,08)atsiduso mažylis, vėl pasirodė saulė. Mes su vyru nesulaikėme džiaugsmo ašarų ir vis džiaugėmės, kad jau tryse. Buvau ir dabar esu laiminga mama ir moteris. yess.gif
Taigi iš tiesų gimdymas man buvo džiaugsmingas rūpestis. Manau, visos mamytės tą patį išgyvena, tik vienom tas džiaugsmas daugiau jėgų kainuoja.
Tokia jau to gimimo džiaugsmo kaina. victory.gif
Erina
aha tikrai, koks skausmingas gimdymas būtų, vistiek jis suteikia begalo daug džiaugsmo smile.gif
Leita
grazu wub.gif aukit sveikuciai thumbup.gif
lysaaja
wub.gif
saugerda
Sveikinu mamytes,kad saulutė sviestų jums visą gyvenimą.o man su dvynukais tai darė cezario pjūvį,tai gimdymo istorija negalėčiau pasigirt.
Džiuga
Labai grazu...as tai ziema gimdziau, nakti, gime ryte 8,20 bet irgi viskas atrode kaip rozinese svajonese... wub.gif sekmes
vaiduoklisss
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Elenele Raganele
4u.gif saunuoliai,faina,kai viskas sklandziai,tada ir antro greiciau norisi biggrin.gif
-Diana-
Tikra teisybe pasakei gimdymo dziaugsmas kainuoja, bet jis toks nuostabus smile.gif niekada nepamirsiu akimirkos kai mazyli uzdejo man ant pilvo - nezinojau ar cia verkti, ar juoktis biggrin.gif
Sekmes auginant 4u.gif
** Svaja**
Aukite sveikuciai ir dideli wub.gif wub.gif sekmes 4u.gif
Mirakulös
Labai romantiska ir miela istorija thumbup.gif SvEiKiNu!!! 4u.gif
Sacra
na ir saunu, kad viskas taip lengvai ir graziai smile.gif
Simsius
wub.gif thumbup.gif 4u.gif rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.