Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kodėl neįsileidžia į MIEGAMĄJĮ.
Supermamų klubas > Bendras > Dažniausiai užduodami klausimai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
mamuke68
Nesijaučiu ten nieko blogo prisidirbusi, bet prašo SLAPTAŽODŽIO, o aš jo jau po tiek laiko neprisimenu, o kito nemoku įvesti ir t.t. Kodėl taip įvyko?
agnee
laba diena o kodel as negavau slaptazodzio ?
Utiuitiutė
QUOTE(agnee @ 2007 05 28, 20:23)
o kodel as negavau slaptazodzio ?
*

O ar prašei?
agnee
taip rasiau zinute moderatoriai.
Zylute1
Ir as ten noriu 4u.gif o kaip pakliuti? ax.gif
*Gizmo*
Ir as vakar rasiau zinute moderatorei, bet atsakymo taip ir negavau unsure.gif
leonel
QUOTE(*Gizmo* @ 2007 05 30, 00:21)
Ir as vakar rasiau zinute moderatorei, bet atsakymo taip ir negavau  unsure.gif
*

Taigi moderatoriai nekaba kiaurą parą prie interneto ir SM biggrin.gif turi ir svarbesnių užsiėmimų mirksiukas.gif gali ir palaukti 4u.gif
mylimuke
O kaip pakliut i miegamaji? is kur ir koki ta slaptazodi gaut? g.gif
virguliuke
QUOTE(*Gizmo* @ 2007 05 30, 01:21)
Ir as vakar rasiau zinute moderatorei, bet atsakymo taip ir negavau  unsure.gif
*

astaip pat.. unsure.gif

Bet vistiek slaptazodzio neduoda
virguliuke
ka as tokio padariau kad neileidziat "uz miegamojo duru" ?user posted image
sąvaržėlė
taigi negavot atsakymo iš vienos - parašykit kitai (tai kurią matot pasijungusią)- maža kas, - žmonės gi čia negyvena ir gal nė nepasijungę.
virguliuke
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 04, 16:56)
taigi negavot atsakymo iš vienos - parašykit kitai  (tai kurią matot pasijungusią)- maža kas, - žmonės gi čia negyvena ir gal nė nepasijungę.
*

tai as specaliai paskui paziurejau kuri siuo mmetu yra prisijungusi ir parasiau, bet...atsakymo jokio... unsure.gif
de Nada
Nesinervuokit, gausit slaptazodi...ar ka pametet ten...niekaip nesuprantu...
As va neturiu, neprasau, ir gyvenu... smile.gif
Be to, yra atskira tema ir ten, be kitako, parasyta, kad moderatores nusprendzia ar suteikti slaptazodi...
virguliuke
gavau slaptazodi user posted image
Papildyta:
QUOTE(de Nada @ 2007 06 04, 18:25)
Nesinervuokit, gausit slaptazodi...ar ka pametet ten...niekaip nesuprantu...
As va neturiu, neprasau, ir gyvenu... smile.gif
Be to, yra atskira tema ir ten, be kitako, parasyta, kad moderatores nusprendzia ar suteikti slaptazodi...
*

ir gyvenk toliau... mirksiukas.gif
Astutė
na as parasiau laiskuti, bet negavau jokio atsakymo. nenoriu buti ikyri, tad net nezinau ka daryti, rasyti kitai moderatorei ar dar laukti.. blush2.gif
Čerčikas
aš irgi negavau slaptažodžio... rašiau keliom moderatorėm prieš kelias dienas rolleyes.gif
ir dar įdomu, jei moderatorė nusprendžia, kad aš "neverta", ar perspėja g.gif ar taip ir lauki....
Schroedingers Cat
Koks skirtumas, neatsakė viena, kita atsakys. Juk čia žmonės užimti, savo šeimas ir darbus turi.
Board
QUOTE(virguliuke @ 2007 06 04, 17:59)
tai as specaliai paskui paziurejau kuri siuo mmetu yra prisijungusi ir parasiau, bet...atsakymo jokio... unsure.gif
*

Aš galiu pasakyt dėl savęs asmeniškai. Aš per dieną gaunu apie 20 žinučių įvairiais klausimais. Dažnai (pastaruoju metu) neturiu laiko į juos visus atsakyt, taigi aš jų tiesiog neatidarinėju parą ar net ilgiau.
Forume turime daugiau kaip 10 moderatorių, kas nors atsakys smile.gif
Gitatuka
QUOTE(Astutė @ 2007 06 19, 20:04)
na as parasiau laiskuti, bet negavau jokio atsakymo. nenoriu buti ikyri, tad net nezinau ka daryti, rasyti kitai moderatorei ar dar laukti..  blush2.gif
*

ax.gif as taip pat nenoriu ikyreti. Na jei netrasys, vadinasi ir nelysiu, nei tai moderatorei, nei kitoms 4u.gif
Samsung
bet juk galima gauti slaptazodi ir is kitu pazytamu cia, ar butina rasyti moderatorems?
Palaida Bala
QUOTE(Samsung @ 2007 09 05, 13:12)
bet juk galima gauti slaptazodi ir is kitu pazytamu cia, ar butina rasyti moderatorems?
*

būtina rašyti moderatoriui, nes jisai dar patikrina, ar be reikalo nespaminai, norėdama surinkti reikiamą kiekį žinučių, ir tada autorizuoja tavo nicka smile.gif
(...turbut teisingai mintį išdėsčiau...)
Mirakles
jau parasiau 4 moderatoriams ir prasiau slaptazodzio. i tai sulaukiau visisko ignoravimo. nei i viena mano laiska nebuvo atsakyta, slaptazodzio tai ir nesulaukiau. o sake rimtas forumas cia, bet pasirodo ne toks jau ir rimtas. verysad.gif
Arsua32
Mamytes bukit kantrios ir nesipykit thumbup.gif
širma
Aš irgi niekaip negaliu sužinoti atsakymo. Ir moderatorių prašiau, tačiau atsakymo negavau verysad.gif
Ambro
QUOTE(širma @ 2007 11 30, 12:35)
Aš irgi niekaip negaliu sužinoti atsakymo. Ir moderatorių prašiau, tačiau atsakymo negavau  verysad.gif
*

Moderatoriai nedirba kiaurą parą, galima ir pakentėt išsiuntus žinutę wink.gif
slotas
As tai vat net nerandu kur cia ir kam ta laiska reikia parasyt doh.gif blush2.gif blush2.gif
Sophi
QUOTE(slotas @ 2007 12 02, 13:02)
As tai vat net nerandu kur cia ir kam ta laiska reikia parasyt  doh.gif  blush2.gif  blush2.gif

Kam nors iš moderatorių wink.gif
kvyka
na, as ir vis laukiu.. issiunciau keturiom, bus matyti... smile.gif Suprantu, kad savi reikalai ir t.t. bet juk moderatoriais skiriami tie, kurie daznai gali sedeti cia (interaktyve). Pati turiu aptirties tame...
Bet, reikia supratingumo ax.gif
Sulauksim, tikiuosi..
Utiuitiutė
QUOTE(kvyka @ 2007 12 29, 17:16)
bet juk moderatoriais skiriami tie, kurie daznai gali sedeti cia
*

Jooo, ypač per šventes cool.gif
Noa
QUOTE(kvyka @ 2007 12 29, 18:16)
na, as ir vis laukiu.. issiunciau keturiom, bus matyti... smile.gif Suprantu, kad savi reikalai ir t.t. bet juk moderatoriais skiriami tie, kurie daznai gali sedeti cia (interaktyve). Pati turiu aptirties tame...
Bet, reikia supratingumo  ax.gif
Sulauksim, tikiuosi..
*

Tai dar pažiūrėk, gal tavo moralinis veidas nekoks. Tada ir nesulauksi tease.gif
kvyka
Moralinis veidas? g.gif hm... nu kazi ar jis blogas blink.gif

p.s. per sventes as ir negalvoju greito atsakymo is moderatoriu smile.gif

Siaip cia kazkas jau buvo uzdave kls ar pranesa, jeii nesuteikia to kodo?.. Bet niekas neatsake.

Laukiu toliau biggrin.gif

Juk idomu ilisti ten kur negalima bigsmile.gif as manau tiesiog rasti ats i savo kls...
Ožiaragė
QUOTE(kvyka @ 2007 12 29, 21:10)
Moralinis veidas?  g.gif  hm... nu kazi ar jis blogas  blink.gif

p.s. per sventes as ir negalvoju greito atsakymo is moderatoriu smile.gif

Siaip cia kazkas jau buvo uzdave kls ar pranesa, jeii nesuteikia to kodo?.. Bet niekas neatsake.

Laukiu toliau  biggrin.gif

Juk idomu ilisti ten kur negalima  bigsmile.gif  as manau tiesiog rasti ats i savo kls...
*

Ale ko čia pariniesi daba - aik tikram miegamajam, daugiau kaifo patirsi. Rado dėl ko zyzti per šventes irnesakyk.gif
*sony*
o tas kodas visiems skirtingas yra duodamas g.gif
*ksenija*
Manu, kad tas pats blush2.gif Kažkodėl g.gif biggrin.gif
tasha
Na ir nekantrumas merginu lotuliukas.gif Sventes gi visiems mirksiukas.gif
*ksenija*
na aišku...Spėsim gi...ne traukinys tas miegamasis-nenuvažiuos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na šiaip ir man jau ten reikia, tai lauksiu slaptažodžio ax.gif turiu aš klausimukų tokių....... blush2.gif
Utiuitiutė
Slaptažodžio jums niekas neatneš ant lėkštutės ir neįteiks. Tuo turite rūpintis patys- t.y. turite parašyti AŽ bet kuriam moderatoriui.
Lotyna
dekui uz info ax.gif
kissa666
o gal galite paaiškinti, kaip pakliūti į miegamąjį? blush2.gif kažka girdėjau kad turi būti parašyta 100 žinučių... g.gif ar aš neteisi? 4u.gif
mėlynos_akytės
o as visai jo nerandu,kurioj jis vietoj? g.gif doh.gif
ernoja
Taip, reikia 100 žinučių, o tada prašyti moderatorės slaptažodžio. Patikrins jūsų žinutes ir, jeigu viskas gerai, gausit slaptažodį. O yra jis forume Vyrai ir moterys.
kissa666
QUOTE(zinulė @ 2008 01 09, 11:32)
Taip, reikia 100 žinučių, o tada prašyti moderatorės slaptažodžio. Patikrins jūsų žinutes ir, jeigu viskas gerai, gausit slaptažodį. O yra jis forume Vyrai ir moterys.
*

ačiū labai už atsakymą 4u.gif
Satura
bet jei moderatorės pamatys, kad tik spaminama, norint į miegamąjį pakliūt (ir ko ten taip smarkiai prisireikė? g.gif ), slaptažodžio neduos smile.gif
kissa666
QUOTE(katutis @ 2008 01 09, 12:08)
bet jei moderatorės pamatys, kad tik spaminama, norint į miegamąjį pakliūt (ir ko ten taip smarkiai prisireikė?  g.gif ), slaptažodžio neduos smile.gif
*

aham, supratau jau... smile.gif na pažiūrėsim kaip ten gausis smile.gif įdomu kas ten gero yra tam miegamajam blush2.gif
ernoja
QUOTE(kissa666 @ 2008 01 09, 13:30)
aham, supratau jau... smile.gif na pažiūrėsim kaip ten gausis smile.gif įdomu kas ten gero yra tam miegamajam  blush2.gif
*

Nieko, ko nežinotum mirksiukas.gif
Je t'aime
QUOTE(zinulė @ 2008 01 09, 12:52)
Nieko, ko nežinotum mirksiukas.gif
*

Aha drinks_cheers.gif Pati galvojau kas ten tokio jau yra, bet ten viskas ką žinau ir nieko naujo.... biggrin.gif
Ibi patria, ubi bene!
na as neitema biskuti paklausiu... morint i miegamaji gaut suprantu reikia bet kokiam moderatoriui rasyt, bet o jei man reikia teises redaguoti zinutes pirmas nu ten kai saraiukas yra tai kur tada kreiptis? zinau kad tokia galimybe yra skaiciau, tik nebuvo nurodyta kur kreiptis blush2.gif
Ambro
QUOTE(Wiqtea @ 2008 02 03, 14:36)
na as neitema biskuti paklausiu... morint i miegamaji gaut suprantu reikia bet kokiam moderatoriui rasyt, bet o jei man reikia teises redaguoti zinutes pirmas nu ten kai saraiukas yra tai kur tada kreiptis? zinau kad tokia galimybe yra skaiciau, tik nebuvo nurodyta kur kreiptis blush2.gif
*

Į administraciją, bet ne moderatorius.
Ibi patria, ubi bene!
QUOTE(Ambrozija @ 2008 02 03, 14:46)
Į administraciją, bet ne moderatorius.
*

labai disekis aciu 4u.gif
feličitavas_tarakonas
Vis tik manau, kad redaguoti sąrašiukus ar ką ten jums dar kiek ankstoka unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.