Pirmi abu 6,5 mėnesio - apačioje. Bet dabar lenda antri abu viršuje, tik ne per vidurį, o iš šonų.
mums išdygo viršuje iskart du dantukai per pirma gimtadieni!
Pirmasis dantukas isdygo apacioje 4,5 men. Nekantriai laukiam antrojo
O mum pirmi dantukai iškarto 2 išdygo apačioje lygiai 6 mėn. visiškai prasikalė.
Mums 9 mėnesiai, o mes turim jau 8 dantukus ir turiu įtarimą, kad pradeda krūminiai belstis apačioj, nes dantenos kazkokios paburkusios ir lyg su duobelėm kažkokiom
Mums pirmas dantukas apacioje prasikale 7men. +1 savaite.
Itariu, kad greitai bus ir antras
Mums pirmiasis dantukas apačioje išsikalė, kai buvome 7,5 mėn, antrasis šalia pasirodė po dviejų savaičių. O dabar mums jau metukai ir turime tik tuos du dantukus. Jau nerimaujame, kad nesirodo sekantys dantukai. Gerbiama odontologe, ar gali būti tarp dantukų dygimo tokie tarpai? Nes mama sako, kad šiaip pirmas, antras viršutiniai dantukai išsikala neilgai trukus po pirmo, antro apatinio.
Sveiki, mūsų dvyniam jau iškrito po vieną dantuką (birželio pradžioje), abiem toje pačioje vietoje apatinis priekinis, gretimas kliba jau.iškritusio vietoje jau išdygo naujas, tik kreivas labai, kažkaip įstrižai, lyg labiau į vidų pasidavęs, ar išsitiesins?ar tam dantukui vietos kolkas mažai?
beje pirmieji išdygo 5,5mėn apatiniai du iš karto.iš tų iš iškrito jau pirmas. QUOTE(ruste @ 2005 06 10, 14:47) Sveiki, mūsų dvyniam jau iškrito po vieną dantuką (birželio pradžioje), abiem toje pačioje vietoje apatinis priekinis, gretimas kliba jau.iškritusio vietoje jau išdygo naujas, tik kreivas labai, kažkaip įstrižai, lyg labiau į vidų pasidavęs, ar išsitiesins?ar tam dantukui vietos kolkas mažai? beje pirmieji išdygo 5,5mėn apatiniai du iš karto.iš tų iš iškrito jau pirmas. Su piršteliu masažuokite teisiga kryptimi. Šiuo laikotarpiu dantukai labai paslankūs. Kantrybės
pasiskaiciau "nusiraminimui", bet nelabai nusiraminau. mano merginai 10 men. su virsum, o ziaunos plikos kaip kulnas... laukiu toliau
QUOTE(Jenifer @ 2005 06 27, 15:59) pasiskaiciau "nusiraminimui", bet nelabai nusiraminau. mano merginai 10 men. su virsum, o ziaunos plikos kaip kulnas... laukiu toliau Galiu duoti 98 proc. garantiją, kad jokių pjūvių neprireiks
Va, pasidziaugsime - 7 men 3 sav. isdygo antrasis apatinis dantukas
Linkiu, kad ir kitiems vaikuciams jie taip palyginus ramiai dygtu, kaip manajai
mano leliui 5 mėn 1 apatinis išdygo
Mums pirmas apačioje dantukas išdygo, kai Lukučiui buvo 5 su puse menesio
QUOTE(Odontologė @ 2005 06 27, 18:08) Galiu duoti 98 proc. garantiją, kad jokių pjūvių neprireiks Pries savaite isdygo pirmas apacioj, o dabar lenda ir antras pagaliau... taigi 10 men. ir 3 savaites pirmas dantukas. nu bet vistiek pasirode, kad ir velokai
O mums jau metukai ir 1 mėnesiukas,o dantukų dar nėra
Mūsų pirmas dantukas pasirodė 5 mėn ir 1 savaitės apačioje po poros dienų šalimais išsikalė antras o viršuje 2 dantukai prasikalė tik po 3mėn
Kai jau buvom 8mėn ir savaitėlės taigi dabar turim jau 4 dantukus
MANO DUKRYTEI ISDYGO PIRMASIS DANTUKAS 6,5 MEN., O ANTRASIS 7 MEN. (APACIOJE). O SUNELIUI PIRMASIS DANTUKAS ISDYGO 6,5 MEN. IR 5 DIENOS, JAU PRAEJO SAV. ,TAD LAUKIAME IR ANTROJO DANTUKO.
Pagaliau sulaukėme pirmojo dantuko
Dukrytei buvo 1 metukai, 1 mėn. ir 26 dienos
Dantukų laukėm ilgai gal jau nuo 5 mėnesio . O išdygo visai neseniai , kai buvo 11,5 mėn. Ir tai ilgą laiką galvojau, kad atsivėrė žaizdelė dantenose, kad užkabino kuo nors. Taip viską į burną kišą. Nuėjom pas vaiko gydytoją, tai ji man ir paaiškino, kad čia dantis lenda. Išlindo apačioje.
Šiandien pastebėju, kad išlindo antras (viršuje). O mano mažiui jau 1 metai. Tik pirmasis išdygo truputį kreivas, į vidų pasisukęs. Ar išsitiesins?
Pagaliau!
Mums jau 8men ir 7dienos!
Stai ir nusiraminau, ogi pasirodo, kad dantukai gali dygti ir ne "pagal knyga", nes mano zuikiui pirmieji isdygo 2 apacioje(kaip iprasta) 5,5men., o stai trecias isdygo salia tu dvieju vel apacioje
QUOTE(akine @ 2005 08 11, 21:26) Dantukų laukėm ilgai gal jau nuo 5 mėnesio . O išdygo visai neseniai , kai buvo 11,5 mėn. Ir tai ilgą laiką galvojau, kad atsivėrė žaizdelė dantenose, kad užkabino kuo nors. Taip viską į burną kišą. Nuėjom pas vaiko gydytoją, tai ji man ir paaiškino, kad čia dantis lenda. Išlindo apačioje. Šiandien pastebėju, kad išlindo antras (viršuje). O mano mažiui jau 1 metai. Tik pirmasis išdygo truputį kreivas, į vidų pasisukęs. Ar išsitiesins? Manau kad išsitiesins, tačiau nepakenks ir kasdienis dantuko masažas reikiama kryptimi. QUOTE(FOXY @ 2005 08 16, 10:38) Stai ir nusiraminau, ogi pasirodo, kad dantukai gali dygti ir ne "pagal knyga", nes mano zuikiui pirmieji isdygo 2 apacioje(kaip iprasta) 5,5men., o stai trecias isdygo salia tu dvieju vel apacioje Posakis, kad ankstyvesni dantukai anksčiau genda- teisingas tik dėl to, kad jie iki iškritimo turi daugiau laiko sugesti o ir mažesniam pypliui gali būti sunkiau su higiena. Bet jau n-tąjį kartą pasikartosiu, kad vis tik didžiausią įtaką dantukų gedimui turi genetika, na o pieniniams dar ir buteliukas naktį ir nesiskyrimas su soske dieną. QUOTE(Odontologė @ 2005 08 16, 22:49) Prašau parašykit, kaip reikia tą dantuką masažuoti, kad išsitiesintų. O gal jau reikia ir valyti su dantų šepetėliu. Dar noriu paklasusti, ar motinos pienas nakti lygiai taip pat kenksmingas kaip ir buteliukas, ar gali pradėti gesti dantukai?
Labutis
Mano zuikučiui pirmas dantukas išdygo lygiai 8 mėnesių apačioje QUOTE(akine @ 2005 08 19, 17:42) Prašau parašykit, kaip reikia tą dantuką masažuoti, kad išsitiesintų. O gal jau reikia ir valyti su dantų šepetėliu. Dar noriu paklasusti, ar motinos pienas nakti lygiai taip pat kenksmingas kaip ir buteliukas, ar gali pradėti gesti dantukai? Dantų šepetėlis bet kuriuo atveju nepakenks, o vat bet koks maitinimas naktį jau išdygus dantukams nėra gerai
12 mėn. apatinis. Taip džiaugiausi, kad pusei Kauno apskambinau
mano maziui pirmas isdygo 6 me.1 sav., antras 6 men. 2 sav.(apacioje)
Maniskes dantuku ilgai laukt nereikejo
aciu otontologei uz temele.
vienam mano kudikiui dantys dygsta kaip raso knygose. Kitam : 9 men . isdygo 1ir 3 apacioj. Vaizdeles nekoks QUOTE(arulis @ 2005 09 26, 08:08) aciu otontologei uz temele. vienam mano kudikiui dantys dygsta kaip raso knygose. Kitam : 9 men . isdygo 1ir 3 apacioj. Vaizdeles nekoks Tik truputėlį kantrybės
aciu, nuraminot. Dabar kantriai lauksim.
O musu pirmieji du apatiniai kandziai isdygo dar visai nesenai 5,5 men. Iki siol negalim atsigrozeti.
mums pirmieji dantukai isdygo apacioj 7 menesiu
Mums pirmi apatiniai dantukai išdygo 4 mėn. ir 3 dienų. Abudu iš karto
Tai va, noriu "sumaisyti" jusu statististika:
vieno is dvyniu dantu dygimas: 9 men 1ir 3 apacioj ir iltis (bet man taip atrodo kad iltis, bet dabar suabejojau) 9 men ir 2 sav. 2 apacioj (uch, nebus didelio tarpdancio 10 men. 4 dantys virsuj
Mums išdygo 1 dantukas apačioje 6 mėn 1 sav.
Mano vyriausiajam pirmas dantukas išdygo 6,5 mėn., o jaunėliui - 9 mėn. Abiem pirmas buvo - apatinis priekyje.
Pirmas dantukas išdygo 8 mėnesių, apačioje kairėj. Per ta mėnesį sulaukėm iš viso 6 dantų - kas 5 dienos po dantį
3.5 men apacioj,po keliu dienu pasirode kitas salia pirmojo
Vyresnėlei pirmas dantukas išsikalė 8,5 mėn. - viršutinis kairysis antras kandis; jaunėlei pirmas dantukas išdygo 8 mėn. - apatinis kairysis pirmas kandis
Vyresnelei pirmas dantukas isdygo 6men., apacioje,o jaunelei 7men.,bet iskart du,irgi apacioje
|