Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Aš tikrai gimdau!
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Zlata

Tą vakarą dar nuvažiavau apžiūrėjau savo butą , jaučiaus gerai, tik po manim gyvenanti tokia bobutė akušerė liepė niekur nevažinėt, nes tipo jau aš tuoj gimdysiu blink.gif -ragana, pasirodo pribūrė.
Vakare grįžus ištino kojos, jaučiuos kažkaip keistai... 11 val pradedu skaičiuot sarėmius 4- 6 min , bet kadangi taip jau buvo 4 tadienį naktį, ir sukėlėm netikrą pavojų šį kartą panikos nekeliam. Nueinu į tuliką ir ant grindų lieka nedidelė balutė... Vandenys? - o gal ne? g.gif vis dar spazmuoja kas 5-6 minutes, apie 12 val nakties skambinu gydytojau, sakau man LYGTAI nubėgo vandenys, sako važiuok į Trakus, tave apžiūrės tada skambink man...
Nuvažiuoju į Trakus ir pataikau pas kažkokį dieduką (kaip vėlaiu paaiškėjo tai buvo paskutinis jo budėjimas)- tą naktį "antšlagas", gimdo dar kelios, vietų nėra ... Diedukas ryškiai kosmose, nelabai gaudosi, įbėga, įkišą pirštą ir sako -TOLI blink.gif , - Kas TOLI ? -Negimdai ir greičiausiai apsimyžai... Galim paguldyt į ginekologinį arba važiuok namo... Sakau ir dažnai taip būna? seselė sako -jo ir po 5 kartus atvažiuoja, išeinam į kiema -verkiu - Bliamba aš TIKRAI GIMDAU!!!! Bet... važiuojam namo... Bandau užmigti, ir tada..... jau TIKRAI nubėga vandenys, blaškaus po kambarį kaip kino filme, o iš manęs teka...
Sarėmiai padažnėja...3 val. vėl skambinu gydytojui, sakau -TIKRAI i nubėgo vandenys, o jis sako- tu labai nekantri, gal gali palaukt iki aštuonių ryto ir atvažiuot pas mane į kabinetą... Nu ką -bandysim rolleyes.gif
Tai ka įsitaisom su vyru virtuvėj, ir sarėmiaujam 4 val... 5 val... 6 val. sarėmiai kas 2-3 minutės- velniop, važiuoju gimdyt... Mašinoj paskambinu gydytojui, sakau viskas - iki aštuonių nedatrauksiu, sarėmiai vienas po kito važiuoju į ligoninę, susitiksim...
Ligoninėj pasitinka ta pati sesutė -OOOO kaip mes gimdom bigsmile.gif Atsidarymas jau 6,5 cm. Manęs net neklizmuoja, einu į gimdyklą... SKAUDA, diedukas duoda nurodymą suleisti nošpos, išmuša karštis, ne ką lengviau - Rėkauju. 8 val keičiasi pamaina, nieko nėra. Prašau, kad pakviestų vyrą, nes jis neturėdamas aprangos trinasi koridoriuj, nusiperka tik celofanines tapkes įsidrasiną ir užeina,. Niekas - neišvaro ir be aprangos thumbup.gif
SKAUDA... Akušerė sako lialiukas eina, jau netoli... Sakau- kur nebetoli? Maišiogaloj? lotuliukas.gif .
Pusę devynių pasirodo gydytojas - atsidarymas jau 8 cm.... Skauda... kvėpuoju ir nekvėpuoju, rėkauju...nors žinau kad nereikėtų...
Matai - sakau gydytojui - aš vis dėlto gimdau. Ir nuo kada? Sakau - nuo ketvirtadienio. Sako rašysim tave į rekordų knygą -ilgiausias gimdymas lotuliukas.gif Vyras ant galvos krauną ledą, muša karštis, per sarėmius vaistai bėga ne į mane o į viršų. Vyras reguliuoja lašelinę.. Pasiūlo atsistot, sako pagreitinsim atėjima.... Skaudaaaa!!!!!PO velnių leiskit man stumti, kakoti, gimdyti!!!!!!!!
Kažkuriuo mometu gydytojas lyg tarp kitko pasakė, kad aš jau kuris laikas atsidarius ir leidžiasi galva , jau leidžia kažkiek stumtelėti. thumbup.gif ..
Apie 10 val -gydytojas praneša kad gimdom thumbup.gif . Įgimdyklą pribėga žmonių, uždega visokias lempas, aparatus, kaip prieš koncertą- visi laukia žvaigždės pasirodymo. O man - PAGALIAU leidžia stumti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tai ir stumiu, stumiu kaip už tėvynę....
Keletas stumtelėjimų - sako turim galvutę. Nori paliesti? Sakau ne, -sako plaukai tamsūs kaip tėčio, o kokia jūsų plaukų spalva?" - NEŽINAU!!!!!! blink.gif blink.gif
Kažkuriuo momentu mane kirpo, nepamenu.... Stumiu... stumiu...
Ir Viskas...
Staiga palengvėja - gydytojas laiko ant rankų - AMELIJĄ. ... atsiurbia nosytę, mergytė knerkteli ir pasisveikina... Akyse ašaros... Padeda ant pilvo, šilta, šlapia, neapsakomai graži.... jausmas - nenusakomas... verkiu ....

Kol gimdau placentą ir siuvinėja mano "sažinę", smagiai pablevyzgojam, pakalbam lenkiškai, gydytojas pasiūlo apsilankyt pas jį po 6 savaičių, pakalbėsim apie "priekaištavimo reikalus" ..., juk pametinukų neplanuojam?

Vat taip va. Po dviejų dienų išrašė namo...

mst
Nerealiai smagiai gimdei wub.gif 4u.gif
Šypsenėlė24
Smagiai papasakota istorija wub.gif Sėkmės jums 4u.gif
Kagnella
thumbup.gif
*Jalta*
Kaip smagu buvo skaityti. thumbup.gif Sėkmės auginant mažylę. Labai gražus dukrytės vardas! wub.gif wub.gif wub.gif
LedineLedi
Kaip nuostabu wub.gif Tik reikėjo tą dieduką pastroint anksčiau. bet taip smagiau 4u.gif
lullu
Aukite sveikuciai wub.gif Sėkmės jums wub.gif
Šelmė
Nors ir ilgas, bet atrodo, kad visai lengvas ir smagus gimdymas. Sveikinimai ir sekmes auginant 4u.gif
Agnelė
Sveikinu nuosirdziausiai susilaukus dukrytes 4u.gif

Kodel neparasei "Gimdziusiu Trakuose klubui" nono.gif
Prasom ishsamiau: kelinta val. gime, koks ugis, svoris, kokie atsiliepimai apie Traku ligonines personala? smile.gif
evelina
oi tu šmaikštuole lotuliukas.gif "sąžinę" matai jai sulopė blush2.gif ir negraužia tau jos? lotuliukas.gif sugalvok tu man taip pavadinti... thumbup.gif sėkmės auginant Ameliukę 4u.gif
zoroboba
Niu saunuoluyes jus 4u.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif Aukit dideles ir stiprios wub.gif
Egluzhė
Puiki istorija, lengva ir smagu skaityti thumbup.gif dar ir pasijuokiau pakeliui lotuliukas.gif
Aukit grazios ir sveikos, o tu gydyk savo "sazine" 4u.gif biggrin.gif
Mea
kokia smagi istorija wub.gif
juraciux
lotuliukas.gif Oj gerai cia papasakojai thumbup.gif
Sekmes auginant maziuke 4u.gif
Dziurgyte
4u.gif 4u.gif 4u.gif
liniuke133
4u.gif Šaunuolė, tokio optimizmo ir ateityje. Aukit sveikos!
mmuliukas
nu smagiai cia paskaiciau smile.gif
sekmes jums nestuke.gif
Zylute1
Saunuole, kad tokia uzsispyrusi mamyte, ir dukryte saunuole, kad ryto palauke, o ne prie to pensininko lindo lauk drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
renaciukas25
thumbup.gif Laimės ir stiprybės jusu šeimai....
Aukit gražutės, sveikutės
kedute
aukit dideles ir sveikos
Emerencija
Labai linksma istorija thumbup.gif Juokingai papasakojai lotuliukas.gif thumbup.gif

Sekmes jums 4u.gif
Lolute
Smagiai papasakojai, nors įsivaizduoju, kaip tuo momentu jauteisi, kai jau lyg ir gimdai, o nieks dar nepriiminėja smile.gif
O kodėl sakai, kad vyras be spec. aprangos tipo eit negalėjo? Pas mus VGN'e tai visi vyrai be spec. aprangos buvo, aš tiesa pasakius, ir pati apšalus buvau... blink.gif Perspėjo, tik kad švariai apsirengtų ir tiek blink.gif biggrin.gif
Tiesa, labai gražus dukrytės vardas!
Zlata
Aciu visoms blush2.gif
zerika
Tikrai sauni istorija biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tik gydytojai keistus klausimus uzdavineja tongue.gif
Meiles ir demesio Jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
zoske
cia prie klausimu, manes per saremi ant gimdymo stalo begulint, paklause kur ir kuo dirbu. vos sugebejau prisimint. ale ir randa kada tokiu dalyku klausinet bigsmile.gif
kas
QUOTE(zoske @ 2007 06 10, 20:44)
cia prie klausimu, manes per saremi ant gimdymo stalo begulint, paklause kur ir kuo dirbu. vos sugebejau prisimint. ale ir randa kada tokiu dalyku klausinet bigsmile.gif
*

doh.gif
GudriLapė
labai linksma istorija biggrin.gif sėkmės jums 4u.gif
egle-kristina
kokia smagi istorija 4u.gif bigsmile.gif
sekmes augant 4u.gif
Alinkaa
labai idomi jusu istorija! smile.gif labai grazus mergytes vardas... manyskes toks pat 4u.gif
*woman*
thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.