Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Reikalingas lopšelis Klaipėdoje
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2
Senti
taip jau yra kad šiais laikais su mažais leliukais norint sėdėti namuose reikia, kad tėtis daug pinigėlių uždirbtų (kad visiems užtektų), o jei tų pinigėlių netaip jau daug, o ir pati mama nelabai nori prarasti darbą, jai tenka grįžti į savo darbo vietą vos tik mažajam žmogučiui sukanka vieneri metukai.
Todėl ir prašau mamyčių pagalbos, gal kas gali parekomenduoti lopšelį Klaipėdoje, mažajai 2.gif tuo metu, kai planuojam pradėt eiti, jau bus metukai su trupučiu...
sotto
O kur planuoji vesti, kokioj miesto dalyje?
Senti
Tai vat ir galvoju kaip čia geriau, nes jei arčiau namų tai tada darželio teks ieškoti centre (pati gyvenu Paupiuose), o jei arčiau darbo - tai mano darbelis Rambyno gatvėj... Ko gero žiūrėsiu kur vietą gausim ir žinoma kaip pati to darželio aplinka bus, auklėtojos kokios...
Giedruliux
as irgi savo panele noriu pradeti vesti i lopseli bet tik nuo rudens tada jai jau bus 1,5m bet ieskau jau dabar
raganiuke86
yra tokiem mazems darzeliai kauno gatvei, prie kazkokios kepiklos neatsimenu dabar pavadinimo
raganiuke86
mano puske ten veda savo vaika, teisingiau jau irase nebuvo dideliu problemu. sekmes
krika
kauno gatvė netinka. gal dar kas ką pasiūlys ax.gif
Paranormali
4u.gif Dabar darzeliai paga gyvenama vieta, kuris arciausiai. naujas istatymas klaipedoje g.gif doh.gif
krika
doh.gif visai buvau pamiršus. o jei mano rajone tik darželis. o lopšelio nėra g.gif į kurį rajoną mus nukreiptų?
elyt
Ruta darzelyje net 4grupes lopselinuku ,simonaitytes g., ten savo mazaja uzrasiau. biggrin.gif
Senti
Mes lygtai jau įsisiūlėm į "Radastėlę" netoli senojo turgaus - ganėtinai patogus atvažiavimas, nes sūnų paleidžiam Bangų gatvėj "Šaltinėlyje" o pro šitą lopšelį pravažiuosim važiuodami į darbą. Pradėsim lankyti nuo balandžio pradžios, tai įdomu kaip čia mums seksis. Gal kas lankėt šį lopšelį? Kokie atsiliepimai būtų?
jurčik
QUOTE(elyt @ 2005 03 17, 16:26)
Ruta darzelyje net 4grupes lopselinuku ,simonaitytes g., ten savo mazaja uzrasiau. biggrin.gif
*

ir aš ten užrašiau,be to ten lanko ir mano sūnus,tik jam jau paskutiniai metai darželyje 4u.gif
Kristux
QUOTE(Senti @ 2005 03 20, 20:41)
Mes lygtai jau įsisiūlėm į "Radastėlę" netoli senojo turgaus - ganėtinai patogus atvažiavimas, nes sūnų paleidžiam Bangų gatvėj "Šaltinėlyje" o pro šitą lopšelį pravažiuosim važiuodami į darbą. Pradėsim lankyti nuo balandžio pradžios, tai įdomu kaip čia mums seksis. Gal kas lankėt šį lopšelį? Kokie atsiliepimai būtų?
*

Lopeslis radasteleje neblogas. prieziura gera. rolleyes.gif Aukletoja biski lieva bet labai stengiasi kartais net ikyriai. O kai iseisite i darzeli tikraj dziaugsites rolleyes.gif
Ramunėlė*
Senti kaip sekas tavo vaikiukui lopselyje 4u.gif
Senti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2005 05 04, 17:50)
Senti kaip sekas tavo vaikiukui lopselyje 4u.gif
*

Taip jau gavosi, kad nors ir planavom eiti į Radastėlę, bet einam į Alksniuką, nes šis visai šalia mano darbo blush2.gif . Mažająją pradėjau vesti kai buvo 1m ir 2 mėn., tai mergaitė labai sunkiai pratinosi, po 7 dienų ėjimo į lopšelį susirgom - dygo dantukai, o kartu dar sugebėjau ir peršaldyti, tai dvi savaites namuose atsėdėjom. Dabar jau ainam dvi savaites, bet kiekvienas rytas palieku su ašaromis cry.gif cry.gif . Vaikai lyg ir visai nieko būtų, bet kažko tai auklėtojos nepatinka schmoll.gif , o dabar vėl dantukas lenda sad.gif tai vėl vaikas visa nelaiminga. Džiaugiuosi tik tiek kad dar mėnuo liko - nuo birželio (kai broliui pasibaigs mokykla) išvešim pas mano mamą į kaimą thumbup.gif Tai tada ir vaikas pasiilsės ir aš ax.gif
Šiaip grupėje viena auklėtoja tai labai faina, tačiau kita schmoll.gif - man juo jos spigaus ir saldaus balso net oda pašiurpsta... Šiaip mergaitė visada pavalgydinta būna, pampersai pakeisti, nepanašu kad ten ja nesirūpintų g.gif
Ramunėlė*
Sveika, Senti. sunku mums mamoms matyti vaiku asaras. Zadu ir as savo didziaja leist nuo rugsejo blink.gif , tai pagalvojus ,kad reik pampersu atsisakyt jau...ir kad pati valgytu...tai man kazkaip nesinori jos prie svetimu palikt. Nedaro mano pana i puoda nors tu ka doh.gif , o valyti, tai nezianu...neiseina jai paciai.Ir pietu miegelio nori su ciulptuku... 2.gif . Va bus mums asaru tai laaabai daug.

Senti, o kaip tavo mergyte beciulptuko miega darzely? kaip su tais pampersais? ar leidzia su jais buti, ar liepia atnesti kruva pedkelniu ir kt,ar aukletojos pratina prie puoduko?
Laikykis. Birzelis jau cia pat. Ir tao vaikams kaime bus laaabai gerai. Miegos kada nori ir t.tvalgys ka nori. Uh atsimenu savo atostogas kaime, smagu.
Laukiu atsakymo.iki thumbup.gif
Senti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2005 05 12, 14:29)
Senti, o kaip tavo mergyte beciulptuko miega darzely? kaip su tais pampersais? ar leidzia su jais buti, ar liepia atnesti kruva pedkelniu ir kt,ar aukletojos pratina prie puoduko?
*

Pas mus lopšelyje leidžia vaikui miegoti su čiulptuku, o ir šiaip matosi dar ir dvimetinių vaikiukų su čiulptukais vaikštančių ir dar ten tokius merliukus besitampančius (namuose ir mano mažoji mėgsta su švelniu frotiniu rankšluostėliu pasitampyt kai pikta būna, bet į darželį jo nenešu).
Ant puoduko sodina jau didesnius, bet jei tėvai pageidauja gali sodint vos tik pradėjusius eiti į lopšelį - maniškė tai su pampersais laksto (spintelėj yra nunešta ir padėta pampersų bei drėgnų servetėlių).Dar nešu ir atsarginius drabužėlius (maikutę, pėdkelnes, suknytę - jei kartais smarkiai apsilietų ar šiaip kokiu maistu išsitepliotų)
Manoji dar geria iš buteliuko, tai į lopšelį nešu arbatėlės buteliuką pilną (jei jau savo išgeria, tai auklėtojos įpila tos arbatėlės kurią lopšelyje duoda). Galima nešti sultis. Pieno neleidžia, nes gali pradėt rūgt...
Kas čia dar g.gif
Tiesa, ji pas mane taip pat pati nevalgo, tai ją maitina - kiek ten ji to maisto suvalgo sunku pasakyti, kartais kai nueinu pasimti iškart sako "niam", o kitą kartą tik gerti tenori...
Dabar ir namuose mokomės gerti iš puoduko, bet kažkaip labai jau "šlapiai" mums gaunasi, taip pat ir su šakute maistą labai šauniai gainioja ne tik po lėkštę, bet ir po visą stalą - na bet svarbu kad į burną pataikom thumbup.gif
Ramunėlė*
smile.gif Aciu Senti uz info. Laikykis. biggrin.gif 4u.gif
Vike
o kokio dydžio yra grupės? kiek kainuoja lankyti lopšelį?
Baltike
QUOTE(Vike @ 2005 06 13, 11:14)
o kokio dydžio yra grupės? kiek kainuoja lankyti lopšelį?
*

Grupės turėtų būti iki 10 vaikų, jei neklystu. Tačiau lopšelių trūksta, todėl, ypač geresniuose, būna ir 12-15, paprastai ne daugiau. Mokestis apie 100Lt per mėnesį.
Vike
Swnti, o kaip tavo dukrytė atsilaiko prieš ligas? Ar dažnai suserga?
Aries
Mano mergaitei jau beveik 3 su puse, bet dar lanko lopselio grupe. Yra toje grupeje ir daugiau panasaus amziaus vaiku. Rudeni keliaus i darzeli. Anksciau nepervedinejau, nes buvau labai patenkinta aukletojomis, jos man labiausiai patinka is visu sutiktu tame darzelyje. Darzelis "Ruta" Simonaitytes gatveje.
Mano irgi nedare i puoduka, kai pradejo eiti i ta darzeli. Jai buvo 1.7men. Aukletojos ismokino, kartu su visais vaikais. Bet su pampersais leido vaikscioti tiek, kiek as norejau smile.gif Ima ten ir metinukus. Leidzia naudoti ir ciulptukus, ir buteliukus su arbatytem. Pav. vienas berniukas mano mergaites amziaus dar patraukia is buteliuko arbatytes kartais. Nieko, leidzia, jei jau tam vaikiukui labai reikia, tik kartais pasnekina mesti ta uzsiemima smile.gif Zodziu, as patenkinta. O svarbiausia, kad patenkinta mano mergina, jinai labai noriai ten eina.
jovana
Leidžia būti ir su soskytėm, tik stengiasi atpratinti, nes jau sterilumo tai mažiau nei namuose, bet sako po savaitgalio vėl neina ištraukti vaikui iš burnytės.....
Prula
O gal žinot, kaip ten su darželiais šalia Laukininkų gatvės. Mes ten atsikraustom gyvent. 4u.gif Ar yra ten lopšelinių grupių? ax.gif
sotto
QUOTE(Prula @ 2005 06 15, 10:01)
O gal žinot, kaip ten su darželiais šalia Laukininkų gatvės. Mes ten atsikraustom gyvent.  4u.gif  Ar yra ten lopšelinių grupių?  ax.gif
*

Pačiam laukininkų gatvės gale yra darželis lopšelis Aitvarėlis
AJ_Lt
QUOTE(Prula @ 2005 06 15, 10:01)
O gal žinot, kaip ten su darželiais šalia Laukininkų gatvės. Mes ten atsikraustom gyvent.  4u.gif  Ar yra ten lopšelinių grupių?  ax.gif
*

Mano maze eina i lopseli Linelis, Laukininku 10.
Gulia
Sveikos 4u.gif pries kiek laiko reikia uzsirasyti i darzeli?Kasi dukrele uzrasiau reikejo gan ilgai laukti.Sake dabar pasikeite tvarka.Ar tiesa?
krika
nu buvo sakoma, kad reikia užrašyti į tą darželį kuris priklauso pagal gyvenamą vietą. bet ką aš žinau doh.gif į lopšelį savo paną užrašiau kitame rajone. tai direktorė tik nusistebėjo kad labai toli. kur toli jei aplink lopšelių nėra.
rašiau preitų vasarą ( kai dar nedirbau - kažkur iki rugpjūčio) o užrašiau į lopšį nuo balandžio. o tuo pačiu metu užrašiau ir į daržą, į kurį eis kažkur 2007 m.
Palu
QUOTE(krika @ 2006 01 21, 22:10)
nu buvo sakoma, kad reikia užrašyti į tą darželį kuris priklauso pagal gyvenamą vietą. bet ką aš žinau  doh.gif į lopšelį savo paną užrašiau kitame rajone. tai direktorė tik nusistebėjo kad labai toli. kur toli jei aplink lopšelių nėra.
rašiau preitų vasarą ( kai dar nedirbau - kažkur iki rugpjūčio) o užrašiau į lopšį nuo balandžio. o tuo pačiu metu užrašiau ir į daržą, į kurį eis kažkur 2007 m.
*

Sveikos,
man atrodo tos eilės dirbtinai sukuriamos, ar meluojama. Dabar vaikų trūkumas mokyklose o ką jau kalbėt apie darželius. Na nebent užrašo tam kad susiplanuot ir nepaleist vaikų (draugei skambino kvietė).
Aš savo užrašiau birželį ir rudenį rugsėjį pradėjom eiti. Dičkę perkėliau į Volungėlę simonaitytės g. nors labai geras vadinamas, eilių nebuvo.
O mažosios nerašysiu, kai reiks tada
Baltike
Palu, Tu ne visai teisi. Kai kuriuose darželiuose (o ypač lopšeliuose) tikrai eilės ir nemažos. Kai leidau antrąjį, tai ir dvimetukus į lopšį priėmė ne visus, o jaunesnius nei 2m. - "tik išrinktuosius", kaip mamytės sakė. Turime net kelis į tą lopšelį nepakliuvusius draugus. Tiesa, kiek tolėliau nuo Miško raj. esanti "Obelėlė" priėmė visus norinčius.
westa
Tai kas nors gali ką pasakyti apie Radastėlę? g.gif Ieškau lopšiuko kur nors arčiau Bangų gatvės rolleyes.gif
liniukas11
Netrukus, gal net kitą mėnesį savajį mažiuką (1m.6mėn)vesiu į Radastėlę. Aš buvau nuėjusi pas direktorę tai prižadėjo priimti. Parodė grupę, tai įspūdis tikrai geras liko. Tiesa aš pati į šį darželį ėjau, bet tai buvo senai senai....prisiminimai geri.... thumbup.gif
Žiūrėsim kaip mums seksis adaptuotis....Šiaip atsiliepimai tikrai geri, nes draugės dukra ten nuo pat pradžių iki mokyklos lankė....Ji patenkinta.
westa
QUOTE(liniukas11 @ 2006 02 13, 15:07)
Netrukus, gal net kitą mėnesį savajį mažiuką (1m.6mėn)vesiu į Radastėlę. Aš buvau nuėjusi pas direktorę tai prižadėjo priimti. Parodė grupę, tai įspūdis tikrai geras liko. Tiesa aš pati į šį darželį ėjau, bet tai buvo senai senai....prisiminimai geri.... thumbup.gif
Žiūrėsim kaip mums seksis adaptuotis....Šiaip atsiliepimai tikrai geri, nes draugės dukra ten nuo pat pradžių iki mokyklos lankė....Ji patenkinta.
*

Na mūsų vaikiukai panašiai gimę, maniškis 12 rugpjūčio mirksiukas.gif . Kaži ar rėeik ten iš anksto užsirašyt?
liniukas11
Pirmą kartą aš buvau į Radastėlę užėjusi lapkričio mėn. Tai pasakė kada sugalvosit atvesti tai ir ateikit, nors ir rytoj. Bet mes tik dabar ne už ilgo pradėsime eiti, tai aš praeitą pirmadienį užėjau pasitikslinti ar priims....rezultatas teigiamas.Tai ji paklausė tik vardo bei pavardės ir sakė kad lauks mūsų.....
elerda
Gal kas žinote kokius geresnius lopšelius kur vaikučius priima nuo 1m. Dabar manoji 7men. kai bus metai reiks i darba, galvoju ka reiks daryti su dukryte, ar geriau darželis, ar aukle, tiesiog nežinau. Ką galite patarti?
Amrina
Gal kas žinote apie savaitines grupes darželiuose g.gif Grafikas pamaininis,gali tekt veliau pasiimt vaika verysad.gif

O kaip Zardes rajono darzeliai,gal kuri rekomenduotumet??? g.gif
sesute
sveikos mamytes,

pasidalinsiu savo patirtimi: dabar dukrytei 1m 2men ir jau 2 men kaip eina i lopseliuka (ZUVEDRA, Debreceno g.), esu patenkinta, grupeje leidzia ir tiutiukus ir su pampersais vaikai, ir buteliukus leidzia nesti. yra 2 grupes lopseliuku, buvau uzrasiusi i RUTA, Simonaitytes g. bet ten tik nuo 1,5 m. ir kad moketu pats vaikas valgyti bei darytu ant puodo.
buvau nuvaziavusi ir i RADASTELE prie turgaus, ten irgi labai grazus ir tvarkingas darzeliukas, ir irgi priima nuo metuku vaikucius, bet man nepakeliui.
ir dar mes patys esame is klaipedos rajono, o vedam i Debreceno g. nieko negirdejau apie ta istatyma, nebent jis cia naujas.

sekmes!
Svajoklė
QUOTE(elerda @ 2006 02 26, 20:24)
Gal kas žinote kokius geresnius lopšelius kur vaikučius priima nuo 1m. Dabar manoji 7men. kai bus metai reiks i darba, galvoju ka reiks daryti su dukryte, ar geriau darželis, ar aukle, tiesiog nežinau. Ką galite patarti?
*

Į visus darželius reikia eiti užsiregistruoti kuo anksčiau(prieš pusmetį)."Živitis" yra neblogas savaitinis
Baltike
QUOTE(elerda @ 2006 02 26, 20:24)
*

Vaikui iki 1,5-2 metų neabejotinai geriau auklė. Jei tik sąlygos leidžia...
Cypla
Sveikos mamytes, gal kas zino gera lopseli Mogilio g.??? 4u.gif
Čiunčia
QUOTE(Cypla @ 2006 03 18, 00:03)
Sveikos mamytes, gal kas zino gera lopseli Mogilio g.??? 4u.gif
*

Kiek žinau ten yra ĄŽUOLIUKAS, visai nieko mirksiukas.gif
Giedruliux
o koks lopselis geriausias misko rajone??? g.gif
vaiduokle2
Sveikos mamytes,

Gal kas zinote koki lopseli miesto centre - mes gyvename netoli Mazvydo alejos ir kiek vaiksciojau lyg nieko aplink ir nemaciau... :-(
Baltike
QUOTE(vaiduokle2 @ 2006 04 05, 12:18)
Sveikos mamytes,

Gal kas zinote koki lopseli miesto centre - mes gyvename netoli Mazvydo alejos ir kiek vaiksciojau lyg nieko aplink ir nemaciau... :-(
*

"Boružėlė" Danės g., "Svirpliukas" prie Skulptūrų parko, lygtai ir "Traukinukas" prie autobusų stoties jau lietuviškas grupes turi. 4u.gif
daivajazz
QUOTE(Giedruliux @ 2006 04 03, 17:29)
o koks lopselis geriausias misko rajone??? g.gif
*

Miško rajone yra Atžalynas, Obelėlė ir Varpelis. Varpelis lopšio grupių neturi, o į Obelėlę bent man tai nepatarė vesti. Mes pasiliekam prie Atžalyno .
urba
QUOTE(Baltike @ 2006 02 11, 12:10)
. Tiesa, kiek tolėliau nuo Miško raj. esanti "Obelėlė" priėmė visus norinčius.
*

o kurioj vietoj jis ten yra g.gif ir kaip ten jums sekasi? Mes ir rudeni norim pradet lankyti, Atzalyne vietu nera , tai galvoju gal i obelele g.gif
QUOTE(daivajazz @ 2006 05 08, 20:55)
Miško rajone yra Atžalynas, Obelėlė ir Varpelis. Varpelis lopšio grupių neturi, o į Obelėlę bent man tai nepatarė vesti. Mes pasiliekam prie Atžalyno .
*

O kodel nepatare g.gif O jus kada buvot uzsirase i Atzalyna?
daivajazz
QUOTE(urba @ 2006 06 08, 14:24)
o kurioj vietoj jis ten yra g.gif ir kaip ten jums sekasi? Mes ir rudeni norim pradet lankyti, Atzalyne vietu nera , tai galvoju gal i obelele g.gif
Obelėlė yra prie geležinkelio važiuojant kretingos gatve.
O kodel nepatare g.gif  O jus kada buvot uzsirase i Atzalyna?
*

Dėl patarimo tai net nežinau ką čia sakyti g.gif ko gero reikia pačiam pabandyt nueiti ir pažiūrėti. Kiek žmonių tiek ir nuomonių. O į atžalyną mes užsirašę nuo rudens, nuo pirmadienio pradedam eiti. Žiūrėsim kas gausis rolleyes.gif
Baltike
QUOTE(urba @ 2006 06 08, 13:24)

Obelėlė yra Valstiečių g., netoli geležinkelio. Vieta gal ir nieko, bet darželis ir matyta vaikų veikla jame nuteikė labai skurdžiai, tad savo pirmagimio net ir neužrašiau ten. Tada verčiau jau rinkčiausi centre esančius darželius: Svirpliuką, Boružėlę. O į Atžalyną saviškius užrašinėjau, kai jiems vos po kelis mėnesiukus buvo...
Sigitaa
as savo mazute atidaviau i valdiskus namus vos 1m ir savaites...zinoma labai bijojau ir buvau plesoma abejoniu bei geruju mociuciu priekaistu...
dabar mes jau lankome lopseli trecias menuo(siuo metu kapstomes is vejaraupiu)...labai dziaugiuosi 4u.gif
kai varlyte priprato,jai patinka,ji visada linksma ten...ir kai ateini pasiimti thumbup.gif
zinoma:
- sunku buvo pakeisti grafika,nes ji pas mane miegale ir keldavosi tik 10 val. bei apetitas nerealus...
-sunku buvo pradzioje palikti ir jai pasilikti, cry.gif
-susiduriau su "darzelinem"ligom: sloga,kosulys ir galiausiai vejeraupiai, kuriuos pasigavo ne lopselyje o nuo brolio,kuris parnese is mokyklos,,bet zinoma ji padovanojo visrusa grupeje... doh.gif
taciau, mano manymu, vaikas turi bendrauti su bendraamziais, beto daug priklauso nuo pacio vaikucio...

o lopseli parinkau atsitiktinai, teisingiau arciau uosvienes,kad jei kas galetu paimti..ne visada gali pabegti is darbo... verysad.gif
bet dabar viskas ok ir galiu pasakyti,kad mano mazoji razbainike ir kazkiek pasikeite..
gita
QUOTE(Sigitaa @ 2006 06 09, 15:15)
as savo mazute atidaviau i valdiskus namus vos 1m ir savaites...zinoma labai bijojau ir buvau plesoma abejoniu bei geruju mociuciu priekaistu...
dabar mes jau lankome lopseli trecias menuo(siuo metu kapstomes is vejaraupiu)...labai dziaugiuosi  4u.gif
kai varlyte priprato,jai patinka,ji visada linksma ten...ir kai ateini pasiimti  thumbup.gif
zinoma:
- sunku buvo pakeisti grafika,nes ji pas mane miegale ir keldavosi tik 10 val. bei apetitas nerealus...
-sunku buvo pradzioje palikti ir jai pasilikti, cry.gif
-susiduriau su "darzelinem"ligom: sloga,kosulys ir galiausiai vejeraupiai, kuriuos pasigavo ne lopselyje o nuo brolio,kuris parnese is mokyklos,,bet zinoma ji padovanojo visrusa grupeje... doh.gif
taciau, mano manymu, vaikas turi bendrauti su bendraamziais, beto daug priklauso nuo pacio vaikucio...

o lopseli parinkau atsitiktinai, teisingiau arciau uosvienes,kad jei kas galetu paimti..ne visada gali pabegti is darbo...  verysad.gif
bet dabar viskas ok ir galiu pasakyti,kad mano mazoji razbainike ir kazkiek pasikeite..
*

gal galetumet parasyt apie koki lopseli eina kalba bigsmile.gif

GAL KAS KA ZINO APIE LOPSELI "AUSRINE"
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.