Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Trafaretai - lengvas dekoravimas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
sushi
Sveikos, merginos smile.gif
peržiūrėjau visą temą ir, aišku, užsikabliavau... Jau tokių grožų čia prirodėt...
irmulia, tavo darbai tai iš viso be žodžių... bigsmile.gif Peržiūrėjau kiaurai išilgai visus tavo darbus, esu labai sužavėta.. (O dar, pasirodo, ir bendrų pažįstamų turim)

Nors neturiu tam kartui namie tinkamų priemonių nei trafaretui išsipjauti, nei purškiamų klijų, nei purškiamų dažų, tačiau pabandymui išsiverčiau su tuo, ką turiu smile.gif

Nors gavosi neidealiai, bet rodausi – maišelis „Mėnulio puodeliui“ su monograma ax.gif
user posted image
irmulia
Sushi, niu suintrigavai mane biggrin.gif kas per bendri pažįstami? bigsmile.gif

o darbelis gavosi mielas wub.gif , aišku, matosi dažų nepagailėjai biggrin.gif kitakart imk perpus mažiau dažo ir geriau pora sluoksnių per porą dažymų nei riebiai vienkart mirksiukas.gif
sushi
QUOTE(irmulia @ 2010 01 26, 12:27)
o darbelis gavosi mielas  wub.gif , aišku, matosi dažų nepagailėjai  biggrin.gif  kitakart imk perpus mažiau dažo ir geriau pora sluoksnių per porą dažymų nei riebiai vienkart  mirksiukas.gif

Ačiū, irmulia wub.gif
žinok, ne dažuose esmė, kaip tik labai rezervuotai jų dėjau, tiesiog labai netikusį teptuką teturėjau, kuris nelabai klausė trafareto kraštų biggrin.gif Na bet kaip pirmam blynui, tai per daug ir nesitikėjau kažko smile.gif Dabar svarbiausia – susimedžioti normalių priemonių smile.gif
irmulia
jooooo, jei teptukas ne spec. trafaretams, tada pagelbėtų klijai mirksiukas.gif nors, kai pamenu, pačioje pačioje pradžioje dirbau be jokių spec. teptukų ir klijų doh.gif biggrin.gif ką turėjau po ranka tą ir naudojau : lipni juosta statybininkams, guašas, apkarpytas paprasčiausias teptukas arba toks mini volelis, indų plovimo kempinėlės gabaliukas... po kelių bandymų pavyko atrasti ir dažo tepimo kryptį ir dažo kiekį, kad motyvo kontūras gautųsi lygus "neiškramtytas" mirksiukas.gif
irmulia
Keliam temą į viršų bigsmile.gif

štai ką neperseniausiai išsiraižiau biggrin.gif dar kartelį tikrinau savo kantrybę lotuliukas.gif

user posted image

ir kas gavosi bigsmile.gif

user posted image
sushi
QUOTE(irmulia @ 2010 02 11, 13:22)
Keliam temą į viršų  bigsmile.gif
štai ką neperseniausiai išsiraižiau  biggrin.gif  dar kartelį tikrinau savo kantrybę  lotuliukas.gif

Jėga thumbup.gif Ir idėja, ir atlikimas, žinoma...
O pirštų antspaudas kieno? biggrin.gif
sushi
QUOTE(sushi @ 2010 02 11, 14:58)
O pirštų antspaudas kieno? biggrin.gif
Jau pati, smalsumo vedama, radau, kieno hihihi.gif
irmulia
QUOTE(sushi @ 2010 02 12, 01:36)
Jau pati, smalsumo vedama, radau, kieno hihihi.gif
*

Ačiuks mirksiukas.gif seklys morka hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
baltė
Patrafaretinau ir aš...

"Geltoni drugeliai"

user posted image
kabarksta
Balte, svelnu, miela wub.gif Jei ne paslaptis, kur gavai tokios formos pakabas? ax.gif
irmulia
balte, dailiai atrodo mirksiukas.gif naudojai aukso spalvos akrilinius dažus?

o man staigiai prireikė mažulyčių žirniukų (~ 1,5 ~2mm skersmuo) doh.gif teks "pasikankinti" lotuliukas.gif
sushi
balte, subtilus darbelis wub.gif
QUOTE(irmulia @ 2010 02 13, 05:25)
o man staigiai prireikė mažulyčių žirniukų (~ 1,5 ~2mm skersmuo) doh.gif  teks "pasikankinti"  lotuliukas.gif

Irmulia, o kaip tu žirniukus darai? Ne su specialiu muštuku?
irmulia
QUOTE(sushi @ 2010 02 13, 22:04)
balte, subtilus darbelis  wub.gif

Irmulia, o kaip tu žirniukus darai? Ne su specialiu muštuku?
*

biggrin.gif ne rankomis viską raižau, tik rankomis mirksiukas.gif , nes pvz. jei lapas yra A4 formato ir visas užpildytas žiniukais, tai joks muštukas nepadės viduryje lapo žirniukus išmušti mirksiukas.gif
baltė
Na, bet ir kantrybė su žirniukais, su tuo antspaudu blink.gif

QUOTE(kabarksta @ 2010 02 13, 09:47)
Balte, svelnu, miela wub.gif Jei ne paslaptis, kur gavai tokios formos pakabas? ax.gif
*

Ačiū, 4u.gif Man anyta atitempė nemažai pakabų smile.gif

QUOTE(irmulia @ 2010 02 13, 13:25)
balte, dailiai atrodo  mirksiukas.gif  naudojai aukso spalvos akrilinius dažus?
o man staigiai prireikė mažulyčių žirniukų (~ 1,5 ~2mm skersmuo) doh.gif  teks "pasikankinti"  lotuliukas.gif
*

Ačiū 4u.gif Nea, čia geltona, oranžinė, ruda, kurias miksavau ekspromtu, auksinės nenaudojau.

sushi, dėkui 4u.gif
sushi
QUOTE(irmulia @ 2010 02 14, 03:20)
biggrin.gif  ne rankomis viską raižau, tik rankomis  mirksiukas.gif , nes pvz. jei lapas yra A4 formato ir visas užpildytas žiniukais, tai joks muštukas nepadės viduryje lapo žirniukus išmušti  mirksiukas.gif

Irmulia, o kodėl negali viduryje lapo išmušti? g.gif
Aš sėkmingai naudoju įvairaus diametro tokius va muštukus, man jie nepakeičiami... Kažkada pirkau keletą Meno mūzoje...

Su Valentinu, merginos 4u.gif Bandžiau nusipirkusi purškiamų tekstilinių klijų kažką ta proga padaryti, rodausi, kas gavosi blush2.gif

user posted image
irmulia
QUOTE(sushi @ 2010 02 14, 23:47)
Irmulia, o kodėl negali viduryje lapo išmušti?  g.gif
Aš sėkmingai naudoju įvairaus diametro tokius va muštukus, man jie nepakeičiami... Kažkada pirkau keletą Meno mūzoje...
*

doh.gif pagalvojau kad turi omenyje aparačiukus biggrin.gif na su šitais tai taip manau drąsiai thumbup.gif

Šidelė gavosi superinė wub.gif mirksiukas.gif
9alicija9
QUOTE(sushi @ 2010 02 15, 01:47)
Irmulia, o kodėl negali viduryje lapo išmušti?  g.gif

Su Valentinu, merginos  4u.gif Bandžiau nusipirkusi purškiamų tekstilinių klijų kažką ta proga padaryti, rodausi, kas gavosi  blush2.gif

user posted image

*

o kur galima nusipirkti purskiamu tekstiliniu dazu? g.gif
sushi
QUOTE(irmulia @ 2010 02 15, 02:51)
Šidelė gavosi superinė  wub.gif  mirksiukas.gif
Ačiū, irmulia aciuks.gif
Nuotaikinga
oi merginos pavarot smile.gif Suuuper thumbup.gif

O man klausimas iškilo:
kur rasti atsispausdinti paukščiukų trafaretų? Man reikia kažko panašaus į zylutę ir kelių pelėdų variantų (mokyklai)

Niekaip nerandu, nors kažkada buvau net adresą išsisaugojusi, tik kompą perkrovė, ir mano "lobiai" išgaravo unsure.gif

Padėėėkit labai prašau 000189.gif
irmulia
QUOTE(9alicija9 @ 2010 02 15, 13:02)
o kur galima nusipirkti purskiamu tekstiliniu dazu?  g.gif
*

Tiesą pasakius, nežinau ar LT yra pirkti purškiamų tokių dažų ... g.gif kad paprastų tekstilinių tai tikrai yra, bet purškiamų.... neteko matyti mirksiukas.gif
saule0803
Sveikos 4u.gif sekiau šitą temelę ir man ji daug padėjo smile.gif pasirodysiu ir aš blush2.gif čia mano pirmas blynas ax.gif bet aš dariau bišelį kitaip, ant sienų su pieštuku nusipiešiau per trafaretą, o paskui su teptuku nudažiau smile.gif prašau labai neišpeikti blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
*MAGIC*
QUOTE(9alicija9 @ 2010 02 15, 14:02)
o kur galima nusipirkti purskiamu tekstiliniu dazu?  g.gif
*

na, kad ir čia
zmirzlina
SAULE, man patiko, vis kitaip. Šaunuolė 4u.gif
saule0803
QUOTE(zmirzlina @ 2010 05 19, 15:13)
SAULE, man patiko, vis kitaip. Šaunuolė 4u.gif
*

aciu 4u.gif
linamek
sveikutes. sugalvojau as ir paivairinti savo namus smile.gif perskaiciau visą temą. tai norėciau pasiūlyti, kad trafaretus raižyti galima ir ant segtuvu, tokiu plonu virsus buna persvieciamas,o kita puse spalvota (įvairių spalvų) ir jų kainos nera didelės apie 1lt jei neklystu. jos tvirtos bet su peiliuku issiraižis. smile.gif sekmes dirbancioms. rezultata pateiksiu veliau biggrin.gif šaunių darbelių čia jūs pateikėte daug. ax.gif
Spanguole
sveiki,
aha ir as uzsikabliavau su trafaretais... biggrin.gif bandysim piest darzelio sienas biggrin.gif
gal ir jum pravers mano rasta info, jei neturi namie spausdintuvo, kaip reik perkelt piesinuka ant pleveles, kuria raizysi - ogi reik tiesiog uzsidet ant kompo ekrano ir su permanent piestuku apvedziot thumbup.gif as taip ir darau ir puikiai gaunasi. Aisku, tik A4 didziausias gaunasi ax.gif
sushi
Sveikutės,

pasirodysiu, ką vyrui gimtadienio proga padariau ax.gif

user posted image

user posted image
aurelija_ma
sushi niugis kaip grazu wub.gif , cia knygai imaute, taip lyg ir bigsmile.gif o ir pacia imaute darei ir medziagele vilkai bigsmile.gif gal placiau papasakosi, grazu liabai wub.gif
sushi
QUOTE(aurelija_ma @ 2010 07 17, 10:16)
sushi niugis kaip grazu wub.gif , cia knygai imaute, taip lyg ir  bigsmile.gif o ir pacia imaute darei ir medziagele vilkai  bigsmile.gif gal placiau papasakosi, grazu liabai  wub.gif
Ačiuks, aurelija_ma wub.gif
Viską dariau nuo iki. Taip, čia įmautė knygai (tokia nemenka, didesnė nei A4, 6 cm storio).

Pirma pasidariau tokią va dėžutę:
user posted image

Tada uždėjau monogramą ant lino su trafaretu, o tada jau klijavau viską ax.gif
irmulia
sushi, pavadinčiau aukštu pilotažu mirksiukas.gif viskas puikiai gavosi thumbup.gif

P.s. dievinu tokias raižytas plonybes wub.gif
sushi
QUOTE(irmulia @ 2010 07 17, 11:31)
sushi, pavadinčiau aukštu pilotažu  mirksiukas.gif  viskas puikiai gavosi  thumbup.gif 

P.s. dievinu tokias raižytas plonybes  wub.gif
Ačiū, irmulia wub.gif
Iš tavęs gauti tokį komplimentą ypač malonu. Pas tave visko prisižiūrėjusi ir užsikrėčiau tomis visomis plonybėmis, tik vis nebuvo progos išbandyti mirksiukas.gif

irmulia
Sparčiai vejiesi biggrin.gif taigi, išvada : labai norint ir stengiantis, žmogui nieko nėra neįmanomo mirksiukas.gif
sushi
QUOTE(irmulia @ 2010 07 17, 11:41)
Sparčiai vejiesi  biggrin.gif  taigi, išvada : labai norint ir stengiantis, žmogui  nieko nėra neįmanomo  mirksiukas.gif
Nieko, perdegsiu tą užsikrėtimą ir vėl atsiliksiu, nebesivysiu biggrin.gif
irmulia
QUOTE(sushi @ 2010 07 17, 19:01)
Nieko, perdegsiu tą užsikrėtimą ir vėl atsiliksiu, nebesivysiu biggrin.gif
*

sunkiai tikėtina mirksiukas.gif biggrin.gif man pvz. plonybių raižymas - niu relaksas biggrin.gif

aišku, kad tik akys ilgai taip atlaikytų (ir nugara doh.gif )
sushi
QUOTE(irmulia @ 2010 07 17, 12:40)
sunkiai tikėtina  mirksiukas.gif  biggrin.gif  man pvz. plonybių raižymas - niu relaksas  biggrin.gif

aišku, kad tik akys ilgai taip atlaikytų (ir nugara  doh.gif )
Pagyvensim, pamatysim biggrin.gif
Man irgi raižyt patinka, bet kad va, bėda – yra tiek visko daug, kas patinka, kas relaksuoja, kad ojojoj, sunku atsirinkti - taip ir mėtausi nuo vieno, prie kito – kažką pasivydama, nuo kažko atsilikdama hihihi.gif
Nežinoma...
Gal kas turit skaičių trafaretą?Labai reikia,dekuoruosim tortą.
irmulia
QUOTE(sushi @ 2010 07 17, 19:56)
Pagyvensim, pamatysim  biggrin.gif
Man irgi raižyt patinka, bet kad va, bėda – yra tiek visko daug, kas patinka, kas relaksuoja, kad ojojoj, sunku atsirinkti - taip ir mėtausi nuo vieno, prie kito – kažką pasivydama, nuo kažko atsilikdama hihihi.gif
*

pritariu visu 100 % , kad ir kaip norisi viskam viskam laiko neužtenka doh.gif biggrin.gif
Grantee
Radau šį rytą jūsų temą ir susigundžiau išbandyti smile.gif štai mano pirmasis šiandieninis blynukas :

user posted image

pasimokiau tiek, kad be specialaus peiliuko pjaustyti sunku... dirbau su tokiu :
user posted image

trafaretą braižiau ant nuotraukinio popieriaus, kuris dedasi į spausdintuvą, pagrindas - paprasčiausias kardonas nuo didelės dėžės smile.gif vienu žodžiu sukausi su tuo,ką turėjau namuose blush2.gif
Ritandra
Labai grazu, sakyciau kaip paveikslas nerealus thumbup.gif lauksim kitu darbu smile.gif
Grantee
dėkui 4u.gif tik veido trūksta, bet galvoju ar išvis jį piešti g.gif man ir taip gražu biggrin.gif
Ne kas
Prasau profiu pagalbos help.gif Noriu ant sienos didele kalija ornamentuoti,bet tuos viduriukus man norisi aukso spalvos daryti,tiesiog prie bendro dekoro tiktu.

Is ur gauti aukso spalvos dazus???Ir kokie tiktu ant nudazytos sienos.

Zinokit pirmas bandymas nu bet taip noriu.Buvau nusiziurejusi klijuojama lipduka,bet,taip norisi namie savu ranku darbo,man silciau ir mieliau wub.gif
irmulia
QUOTE(bolesiukas @ 2010 09 02, 08:38)
Prasau profiu pagalbos help.gif Noriu ant sienos didele kalija ornamentuoti,bet tuos viduriukus man norisi aukso spalvos daryti,tiesiog prie bendro dekoro tiktu.

Is ur gauti aukso spalvos dazus???Ir kokie tiktu ant nudazytos sienos.

Zinokit pirmas bandymas nu bet taip noriu.Buvau nusiziurejusi klijuojama lipduka,bet,taip norisi namie savu ranku darbo,man silciau ir mieliau wub.gif
*

nulėk į senukus, ten visko rasi ir aukso ir neaukso spalvų dažų mirksiukas.gif

arba griebk spec. dažus trafaretams - jie tinka ant daugelio paviršių ( tame tarpe ir sienų) mirksiukas.gif
Svajotoja
Irmulia, o tie trafaretiniai dažai, purškiami klijai ir visa kita, kas gali būti naudojama sienoms gražint, labai smirda? Tam kambary miega mano pupos, tai įdomu per kiek laiko išgaruoja kvapas. Ar tik nereiks galvot apie kitas puošimo alternatyvas.
irmulia
QUOTE(Svajotoja @ 2010 09 21, 09:21)
Irmulia, o tie trafaretiniai dažai, purškiami klijai ir visa kita, kas gali būti naudojama sienoms gražint, labai smirda? Tam kambary miega mano pupos, tai įdomu per kiek laiko išgaruoja kvapas. Ar tik nereiks galvot apie kitas puošimo alternatyvas.
*

Spec. trafaretiniai dažai turi savo specifinį kvapą mirksiukas.gif dėl purškiamų klijų, jie turi savo kvapą, kuris gan greitai išsivėdina arba kita išeitis- juos drąsiai galima pakeisti į statybininkų juostą ( geltona pusiau popierinė) mirksiukas.gif : gal daugiau terlionės, bet užtad jokio kvapo nėra mirksiukas.gif na dar variantas dengti akriliniais dažais mirksiukas.gif tie beveik neturi kvapo mirksiukas.gif arba pasisukinėti senukuose prie vidaus darbams skirtų dažų ir pakankinti kokį konsultantą mirksiukas.gif tikrai bus tokių dažų, kurie bekvapiai ir greitai džiūsta mirksiukas.gif Geriausia, kad tuo metu, kai bus dekoruojamos sienos, mažylių nebūtų patalpoje mirksiukas.gif pvz. kokį savaitgalį ryte pradėti ir iki vakaro turi viskas išsivėdinti mirksiukas.gif
Grantee
Gal kuri žinot, kur Kaune būtų galima įsigyti teptukų už prieinamą kainą?
irmulia
QUOTE(Grantee @ 2010 09 21, 16:21)
Gal kuri žinot, kur Kaune būtų galima įsigyti teptukų už prieinamą kainą?
*

Apskritai geri trafaretiniai teptukai sakyčiau Lietuvoje retenybė doh.gif tad jei jau radote gerus, negailėkite kapeikų ir griebkite mirksiukas.gif ( plius, jie nesusinaudoja per n metų , jei tinkamai juos prižiūrėti) mirksiukas.gif

yra IKI parduotuvėse a lia trafaretiniai ( apvaliais ir kirstais šereliais), kaina ~ 7 lt / vnt., b et man jie schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif na gal labiau tinktų sienų dekoravimui, bet delikatesniems daiktams jie yra per grubūs doh.gif mirksiukas.gif

o šiaip, tai rankdarbių priemonių parduotuvėse siūlau pasižvalgyti mirksiukas.gif arba siųstis iš užsienio el. parduotuvių mirksiukas.gif
efauto
as pati pasidariau dalmatino bei bitutes trafaretu ir nudekoravau savo mergytei maikute ax.gif
user posted image
user posted image
irmulia
puiku bigsmile.gif , efauto, gerai gavosi mirksiukas.gif
efauto
dekoju, irmulia 4u.gif
Grantee
efauto, labai gražu 4u.gif kokius dažus naudojote?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.