Sveikos, merginos peržiūrėjau visą temą ir, aišku, užsikabliavau... Jau tokių grožų čia prirodėt... irmulia, tavo darbai tai iš viso be žodžių...  Peržiūrėjau kiaurai išilgai visus tavo darbus, esu labai sužavėta.. (O dar, pasirodo, ir bendrų pažįstamų turim)Nors neturiu tam kartui namie tinkamų priemonių nei trafaretui išsipjauti, nei purškiamų klijų, nei purškiamų dažų, tačiau pabandymui išsiverčiau su tuo, ką turiu Nors gavosi neidealiai, bet rodausi maišelis Mėnulio puodeliui su monograma
irmulia
2010 01 26, 20:27
Sushi, niu suintrigavai mane kas per bendri pažįstami? o darbelis gavosi mielas  , aišku, matosi dažų nepagailėjai  kitakart imk perpus mažiau dažo ir geriau pora sluoksnių per porą dažymų nei riebiai vienkart
QUOTE(irmulia @ 2010 01 26, 12:27) o darbelis gavosi mielas  , aišku, matosi dažų nepagailėjai  kitakart imk perpus mažiau dažo ir geriau pora sluoksnių per porą dažymų nei riebiai vienkart  Ačiū, irmulia žinok, ne dažuose esmė, kaip tik labai rezervuotai jų dėjau, tiesiog labai netikusį teptuką teturėjau, kuris nelabai klausė trafareto kraštų  Na bet kaip pirmam blynui, tai per daug ir nesitikėjau kažko  Dabar svarbiausia susimedžioti normalių priemonių
irmulia
2010 01 27, 09:13
jooooo, jei teptukas ne spec. trafaretams, tada pagelbėtų klijai  nors, kai pamenu, pačioje pačioje pradžioje dirbau be jokių spec. teptukų ir klijų  ką turėjau po ranka tą ir naudojau : lipni juosta statybininkams, guašas, apkarpytas paprasčiausias teptukas arba toks mini volelis, indų plovimo kempinėlės gabaliukas... po kelių bandymų pavyko atrasti ir dažo tepimo kryptį ir dažo kiekį, kad motyvo kontūras gautųsi lygus "neiškramtytas"
irmulia
2010 02 11, 21:22
Keliam temą į viršų štai ką neperseniausiai išsiraižiau  dar kartelį tikrinau savo kantrybę  ir kas gavosi
QUOTE(irmulia @ 2010 02 11, 13:22) Keliam temą į viršų štai ką neperseniausiai išsiraižiau  dar kartelį tikrinau savo kantrybę Jėga  Ir idėja, ir atlikimas, žinoma... O pirštų antspaudas kieno?
QUOTE(sushi @ 2010 02 11, 14:58) O pirštų antspaudas kieno?  Jau pati, smalsumo vedama, radau, kieno
irmulia
2010 02 12, 08:52
QUOTE(sushi @ 2010 02 12, 01:36) Jau pati, smalsumo vedama, radau, kieno  Ačiuks  seklys morka
Patrafaretinau ir aš... "Geltoni drugeliai"
kabarksta
2010 02 13, 09:47
Balte, svelnu, miela  Jei ne paslaptis, kur gavai tokios formos pakabas?
irmulia
2010 02 13, 13:25
balte, dailiai atrodo  naudojai aukso spalvos akrilinius dažus? o man staigiai prireikė mažulyčių žirniukų (~ 1,5 ~2mm skersmuo)  teks "pasikankinti"
balte, subtilus darbelis QUOTE(irmulia @ 2010 02 13, 05:25) o man staigiai prireikė mažulyčių žirniukų (~ 1,5 ~2mm skersmuo)  teks "pasikankinti"  Irmulia, o kaip tu žirniukus darai? Ne su specialiu muštuku?
irmulia
2010 02 14, 11:20
QUOTE(sushi @ 2010 02 13, 22:04) balte, subtilus darbelis Irmulia, o kaip tu žirniukus darai? Ne su specialiu muštuku?  ne rankomis viską raižau, tik rankomis  , nes pvz. jei lapas yra A4 formato ir visas užpildytas žiniukais, tai joks muštukas nepadės viduryje lapo žirniukus išmušti
Na, bet ir kantrybė su žirniukais, su tuo antspaudu QUOTE(kabarksta @ 2010 02 13, 09:47) Balte, svelnu, miela  Jei ne paslaptis, kur gavai tokios formos pakabas?  Ačiū,  Man anyta atitempė nemažai pakabų QUOTE(irmulia @ 2010 02 13, 13:25) balte, dailiai atrodo  naudojai aukso spalvos akrilinius dažus? o man staigiai prireikė mažulyčių žirniukų (~ 1,5 ~2mm skersmuo)  teks "pasikankinti"  Ačiū  Nea, čia geltona, oranžinė, ruda, kurias miksavau ekspromtu, auksinės nenaudojau. sushi, dėkui
QUOTE(irmulia @ 2010 02 14, 03:20)  ne rankomis viską raižau, tik rankomis  , nes pvz. jei lapas yra A4 formato ir visas užpildytas žiniukais, tai joks muštukas nepadės viduryje lapo žirniukus išmušti  Irmulia, o kodėl negali viduryje lapo išmušti? Aš sėkmingai naudoju įvairaus diametro tokius va muštukus, man jie nepakeičiami... Kažkada pirkau keletą Meno mūzoje... Su Valentinu, merginos  Bandžiau nusipirkusi purškiamų tekstilinių klijų kažką ta proga padaryti, rodausi, kas gavosi
irmulia
2010 02 15, 10:51
QUOTE(sushi @ 2010 02 14, 23:47) Irmulia, o kodėl negali viduryje lapo išmušti? Aš sėkmingai naudoju įvairaus diametro tokius va muštukus, man jie nepakeičiami... Kažkada pirkau keletą Meno mūzoje...  pagalvojau kad turi omenyje aparačiukus  na su šitais tai taip manau drąsiai Šidelė gavosi superinė
9alicija9
2010 02 15, 13:02
QUOTE(sushi @ 2010 02 15, 01:47) Irmulia, o kodėl negali viduryje lapo išmušti? Aš sėkmingai naudoju įvairaus diametro tokius va muštukus, man jie nepakeičiami... Kažkada pirkau keletą Meno mūzoje... Su Valentinu, merginos  Bandžiau nusipirkusi purškiamų tekstilinių klijų kažką ta proga padaryti, rodausi, kas gavosi o kur galima nusipirkti purskiamu tekstiliniu dazu?
QUOTE(irmulia @ 2010 02 15, 02:51) Šidelė gavosi superinė  Ačiū, irmulia
Nuotaikinga
2010 02 15, 20:11
oi merginos pavarot  Suuuper O man klausimas iškilo: kur rasti atsispausdinti paukščiukų trafaretų? Man reikia kažko panašaus į zylutę ir kelių pelėdų variantų (mokyklai) Niekaip nerandu, nors kažkada buvau net adresą išsisaugojusi, tik kompą perkrovė, ir mano "lobiai" išgaravo Padėėėkit labai prašau
irmulia
2010 04 05, 18:43
QUOTE(9alicija9 @ 2010 02 15, 13:02) o kur galima nusipirkti purskiamu tekstiliniu dazu?  Tiesą pasakius, nežinau ar LT yra pirkti purškiamų tokių dažų ...  kad paprastų tekstilinių tai tikrai yra, bet purškiamų.... neteko matyti
saule0803
2010 04 25, 21:18
*MAGIC*
2010 04 26, 23:29
QUOTE(9alicija9 @ 2010 02 15, 14:02) o kur galima nusipirkti purskiamu tekstiliniu dazu?  na, kad ir čia
zmirzlina
2010 05 19, 14:13
SAULE, man patiko, vis kitaip. Šaunuolė
saule0803
2010 05 19, 15:12
QUOTE(zmirzlina @ 2010 05 19, 15:13) SAULE, man patiko, vis kitaip. Šaunuolė  aciu
linamek
2010 07 09, 12:49
sveikutes. sugalvojau as ir paivairinti savo namus  perskaiciau visą temą. tai norėciau pasiūlyti, kad trafaretus raižyti galima ir ant segtuvu, tokiu plonu virsus buna persvieciamas,o kita puse spalvota (įvairių spalvų) ir jų kainos nera didelės apie 1lt jei neklystu. jos tvirtos bet su peiliuku issiraižis.  sekmes dirbancioms. rezultata pateiksiu veliau  šaunių darbelių čia jūs pateikėte daug.
Spanguole
2010 07 09, 13:02
sveiki, aha ir as uzsikabliavau su trafaretais...  bandysim piest darzelio sienas gal ir jum pravers mano rasta info, jei neturi namie spausdintuvo, kaip reik perkelt piesinuka ant pleveles, kuria raizysi - ogi reik tiesiog uzsidet ant kompo ekrano ir su permanent piestuku apvedziot  as taip ir darau ir puikiai gaunasi. Aisku, tik A4 didziausias gaunasi
Sveikutės, pasirodysiu, ką vyrui gimtadienio proga padariau 
aurelija_ma
2010 07 17, 17:16
sushi niugis kaip grazu  , cia knygai imaute, taip lyg ir  o ir pacia imaute darei ir medziagele vilkai  gal placiau papasakosi, grazu liabai
QUOTE(aurelija_ma @ 2010 07 17, 10:16) sushi niugis kaip grazu  , cia knygai imaute, taip lyg ir  o ir pacia imaute darei ir medziagele vilkai  gal placiau papasakosi, grazu liabai  Ačiuks, aurelija_ma Viską dariau nuo iki. Taip, čia įmautė knygai (tokia nemenka, didesnė nei A4, 6 cm storio). Pirma pasidariau tokią va dėžutę:  Tada uždėjau monogramą ant lino su trafaretu, o tada jau klijavau viską
irmulia
2010 07 17, 18:31
sushi, pavadinčiau aukštu pilotažu  viskas puikiai gavosi P.s. dievinu tokias raižytas plonybes
QUOTE(irmulia @ 2010 07 17, 11:31) sushi, pavadinčiau aukštu pilotažu  viskas puikiai gavosi P.s. dievinu tokias raižytas plonybes  Ačiū, irmulia Iš tavęs gauti tokį komplimentą ypač malonu. Pas tave visko prisižiūrėjusi ir užsikrėčiau tomis visomis plonybėmis, tik vis nebuvo progos išbandyti
irmulia
2010 07 17, 18:41
Sparčiai vejiesi  taigi, išvada : labai norint ir stengiantis, žmogui nieko nėra neįmanomo
QUOTE(irmulia @ 2010 07 17, 11:41) Sparčiai vejiesi  taigi, išvada : labai norint ir stengiantis, žmogui nieko nėra neįmanomo  Nieko, perdegsiu tą užsikrėtimą ir vėl atsiliksiu, nebesivysiu
irmulia
2010 07 17, 19:40
QUOTE(sushi @ 2010 07 17, 19:01) Nieko, perdegsiu tą užsikrėtimą ir vėl atsiliksiu, nebesivysiu  sunkiai tikėtina  man pvz. plonybių raižymas - niu relaksas aišku, kad tik akys ilgai taip atlaikytų (ir nugara  )
QUOTE(irmulia @ 2010 07 17, 12:40) sunkiai tikėtina  man pvz. plonybių raižymas - niu relaksas aišku, kad tik akys ilgai taip atlaikytų (ir nugara  ) Pagyvensim, pamatysim Man irgi raižyt patinka, bet kad va, bėda yra tiek visko daug, kas patinka, kas relaksuoja, kad ojojoj, sunku atsirinkti - taip ir mėtausi nuo vieno, prie kito kažką pasivydama, nuo kažko atsilikdama
Nežinoma...
2010 08 10, 12:38
Gal kas turit skaičių trafaretą?Labai reikia,dekuoruosim tortą.
irmulia
2010 08 10, 12:58
QUOTE(sushi @ 2010 07 17, 19:56) Pagyvensim, pamatysim Man irgi raižyt patinka, bet kad va, bėda yra tiek visko daug, kas patinka, kas relaksuoja, kad ojojoj, sunku atsirinkti - taip ir mėtausi nuo vieno, prie kito kažką pasivydama, nuo kažko atsilikdama  pritariu visu 100 % , kad ir kaip norisi viskam viskam laiko neužtenka
Grantee
2010 08 11, 15:53
Radau šį rytą jūsų temą ir susigundžiau išbandyti  štai mano pirmasis šiandieninis blynukas :  pasimokiau tiek, kad be specialaus peiliuko pjaustyti sunku... dirbau su tokiu :  trafaretą braižiau ant nuotraukinio popieriaus, kuris dedasi į spausdintuvą, pagrindas - paprasčiausias kardonas nuo didelės dėžės  vienu žodžiu sukausi su tuo,ką turėjau namuose
Ritandra
2010 08 11, 18:38
Labai grazu, sakyciau kaip paveikslas nerealus  lauksim kitu darbu
Grantee
2010 08 11, 18:49
dėkui  tik veido trūksta, bet galvoju ar išvis jį piešti  man ir taip gražu
Prasau profiu pagalbos  Noriu ant sienos didele kalija ornamentuoti,bet tuos viduriukus man norisi aukso spalvos daryti,tiesiog prie bendro dekoro tiktu. Is ur gauti aukso spalvos dazus???Ir kokie tiktu ant nudazytos sienos. Zinokit pirmas bandymas nu bet taip noriu.Buvau nusiziurejusi klijuojama lipduka,bet,taip norisi namie savu ranku darbo,man silciau ir mieliau
irmulia
2010 09 02, 10:28
QUOTE(bolesiukas @ 2010 09 02, 08:38) Prasau profiu pagalbos  Noriu ant sienos didele kalija ornamentuoti,bet tuos viduriukus man norisi aukso spalvos daryti,tiesiog prie bendro dekoro tiktu. Is ur gauti aukso spalvos dazus???Ir kokie tiktu ant nudazytos sienos. Zinokit pirmas bandymas nu bet taip noriu.Buvau nusiziurejusi klijuojama lipduka,bet,taip norisi namie savu ranku darbo,man silciau ir mieliau  nulėk į senukus, ten visko rasi ir aukso ir neaukso spalvų dažų arba griebk spec. dažus trafaretams - jie tinka ant daugelio paviršių ( tame tarpe ir sienų)
Svajotoja
2010 09 21, 09:21
Irmulia, o tie trafaretiniai dažai, purškiami klijai ir visa kita, kas gali būti naudojama sienoms gražint, labai smirda? Tam kambary miega mano pupos, tai įdomu per kiek laiko išgaruoja kvapas. Ar tik nereiks galvot apie kitas puošimo alternatyvas.
irmulia
2010 09 21, 09:39
QUOTE(Svajotoja @ 2010 09 21, 09:21) Irmulia, o tie trafaretiniai dažai, purškiami klijai ir visa kita, kas gali būti naudojama sienoms gražint, labai smirda? Tam kambary miega mano pupos, tai įdomu per kiek laiko išgaruoja kvapas. Ar tik nereiks galvot apie kitas puošimo alternatyvas. Spec. trafaretiniai dažai turi savo specifinį kvapą  dėl purškiamų klijų, jie turi savo kvapą, kuris gan greitai išsivėdina arba kita išeitis- juos drąsiai galima pakeisti į statybininkų juostą ( geltona pusiau popierinė)  : gal daugiau terlionės, bet užtad jokio kvapo nėra  na dar variantas dengti akriliniais dažais  tie beveik neturi kvapo  arba pasisukinėti senukuose prie vidaus darbams skirtų dažų ir pakankinti kokį konsultantą  tikrai bus tokių dažų, kurie bekvapiai ir greitai džiūsta  Geriausia, kad tuo metu, kai bus dekoruojamos sienos, mažylių nebūtų patalpoje  pvz. kokį savaitgalį ryte pradėti ir iki vakaro turi viskas išsivėdinti
Grantee
2010 09 21, 16:21
Gal kuri žinot, kur Kaune būtų galima įsigyti teptukų už prieinamą kainą?
irmulia
2010 09 21, 16:55
QUOTE(Grantee @ 2010 09 21, 16:21) Gal kuri žinot, kur Kaune būtų galima įsigyti teptukų už prieinamą kainą? Apskritai geri trafaretiniai teptukai sakyčiau Lietuvoje retenybė  tad jei jau radote gerus, negailėkite kapeikų ir griebkite  ( plius, jie nesusinaudoja per n metų , jei tinkamai juos prižiūrėti) yra IKI parduotuvėse a lia trafaretiniai ( apvaliais ir kirstais šereliais), kaina ~ 7 lt / vnt., b et man jie  na gal labiau tinktų sienų dekoravimui, bet delikatesniems daiktams jie yra per grubūs o šiaip, tai rankdarbių priemonių parduotuvėse siūlau pasižvalgyti  arba siųstis iš užsienio el. parduotuvių
irmulia
2010 09 21, 19:47
puiku  , efauto, gerai gavosi
dekoju, irmulia
Grantee
2010 09 22, 12:13
efauto, labai gražu  kokius dažus naudojote?
|
|