Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Panevėžio darželiai
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
akutele
Dark kad pati direktore man nuo pat pradziu "burba"kad vaikas nemiega pietu,ka reiks daryti kitiem trukdo miegoti ir pan...
Juste
o mano Matas cirkininkas, savaitgali mama gi nusipirko masiniuka (tiksliau gavo dovanu), tai vaikinas issipasakojo visiems, kad su nauja masina atvaziavo, mama nusipirko , renute turi biggrin.gif as ir sakau ivaziavau i darzeli aukletoja jau sypsosi, va, jau matom kokia masina mama nusipirko biggrin.gif
vakare.lt
QUOTE(akutele @ 2007 05 28, 17:18)
kad pati direktore man nuo pat pradziu "burba"kad vaikas nemiega pietu,ka reiks daryti kitiem trukdo miegoti ir pan...
*

Musu pavaduojanti aukletoja irgi viena karta paskambino pacioj pradzioj, kad pietu nemiega ir parsivezkit, va del jos mes pradejom pries pietu miega pasiimineti, o nuolatine aukletoja isbare, kad taip darom ax.gif del ju nesutarimu prasitese adaptacinis periodas blink.gif dabar jau nieko, bet labai skiriasi vaikas kai pasiimu is nuolatines ir kai is pavaduojancios tongue.gif Prie tos pavaduojancios tai visi vaikai kaip laukiniai, jai labiau rupi paziuret pro langa nei vaikus kazkaip uzimt, o musu mergina ipratusi, kad su ja bendrautu, jai ka nors rodytu idomaus, dar pradzioj sakydavo, kad jusu vaikas nesidomi aplinka tik verkia, o kazkodel prie kitos aukletojos ir knygutes vartydavo ir su minkstais ziaslais zaisdavo, toks vaizdas, kad aukletojai turi pasakyt kaip uzsiimt ir ka veikt su vaikais blink.gif bet taip jau buna, kad jei viena aukletoja labai liuks, tai kita nieko gero doh.gif tik kodel tada jos dirba toki darba, geriau iki pensijos darbo birzoj pastovetu blink.gif
akutele
Mamytes ar jus primokote savo vaikucius kad sakytu pavizdziui kad muse aukletoja?????? g.gif As snd nuejau isbraukti mazes is darzelio ir kai direktore paklause maniskes kodel nebenori eiti i darzeli o ta atsove kad todel kad mane aukle muse ji negera,pasake kad as pati primokinau vaika taip sneketi. blink.gif Nes dar niekas niekada nesiskunde kad musa aukletoja blink.gif Netureciau pagrindo sitokiu dalyku mokinti vaika,kam gi to reikia?Juk man paciau buvo gariau kai ji patenkinta ir noriai eidavo i darzeli unsure.gif
lialka
Da... Užuojauta, akutele. Spėju pasijutai kaip priekabi mamaša pati dėl visko kalta. Bent mane tai tokie pareiškimai pribloškia. Aš po to sėdėčiau ir svarstyčiau: ar čia aš perdėm viskuo nepatenkinta ir matau daugiau nei kiti ir dėl to per jautriai reaguoju, ar čia iš tiesų taip nesiseka? doh.gif
Šiaip ir man teko atsiimt iš darželio vaiką. mirksiukas.gif Bet direktorei nesiaiškinau kodėl. Nes ir taip turiu tokius manęs paauklėtojus kaip uošvienė, kuri teigia, kad nerasiu geresnių auklėtojų, kad perdėm einu iš proto dėl vaikų, kad mano reikalavimai per aukšti ir kad nuolaidžiauju vaikui (neleisdama ten kur jis bukėja ir jaučia didžiulį diskomfortą), kad tegu pratinasi vaikas. Tiesą sakant vis tiek dariau kaip man reikėjo, kaip atrodė teisinga- pervedžiau į kt. darželį (kuo esu lig šiol LABAI patenkinta), bet mano pasitikėjimas savimi labai susvyravo. Lig šiol vis pagalvoju: gal visos bėdos slypi manyje ir visi man neįtinka, nes aš pati bjauri? g.gif:

STIPRYBĖS TAU. 4u.gif Nepalūžk ir neleisk savęs menkint ir kaltint mirksiukas.gif
Juste
QUOTE(akutele @ 2007 05 30, 15:34)
Mamytes ar jus primokote savo vaikucius kad sakytu pavizdziui kad muse aukletoja?????? g.gif As snd nuejau isbraukti mazes is darzelio ir kai direktore paklause maniskes kodel nebenori eiti i darzeli o ta atsove kad todel kad mane aukle muse ji negera,pasake kad as pati primokinau vaika taip sneketi. blink.gif Nes dar niekas niekada nesiskunde kad musa aukletoja blink.gif Netureciau pagrindo sitokiu dalyku mokinti vaika,kam gi to reikia?Juk man paciau buvo gariau kai ji patenkinta ir noriai eidavo i darzeli unsure.gif
*

blink.gif , nu zinai vaikai kartais ir prisigalvoja, maniskis ir kartais taip uzsiburnoja, tete muse, arba morta (mano sese) muse, nors pati stovejau ir maciau kad nemuse, bet subare. o jam mat jau muse, bet siaip va jei susiplaka su kuo darzeli, ar su guzu pareina, tai jau pasisako kas ir kaip, ten ar su vienu berniuku susimuse,ar ten kitas su kokiu zaislu uzvanojo, kartais pagalvoju gal vel meluoja, bet darzeli aukletoja jau patvirtina su kuo ir kaip susimuse biggrin.gif tai gerai, dabar jau taip nebebuna, vienas kitas kartas kai susistumdo su savo draugais biggrin.gif
akutele
gal yra mamu kuriu vaikuciai nuo rugsejo lankys PURIENA ar TAIKA?
aiste20
nesuprantu mamu kurios renkasi darzelius pagal gyvenama vieta su salyga kad bus patogiau!!!!
kai gyvenome Panevezyje as nuo a-z issisniukstinejau bevei kiekviena darzeli per pazystamus, kolegas ir vedeme ten kur buvo geriausia o ne arciausiai!!! Juk panevezys toks nedidelis nei kamsciai nei atstumai dideli.
O paskui girdisi nusiskundimai vaikuciui nepatinka ji skriaudzia ir panasiai tai blyn gal issiaiskinkite pries tai kur vedate!!!
ar ne senmerge kokia neduok dieve, musu vaikutis greit adaptavosi kadangi ilgai jam rinkome darzeli ir auklyte panevezyje kai nuvaziuojame aplankome buvusia aukletoja vaikai ja labai myli kiek teko matyti ji atiduoda visa save.
Nepykit mielosios bet apsiziurekite kad paskui nereiketu darbe verkti doh.gif
vakare.lt
QUOTE(aiste20 @ 2007 06 06, 19:46)
nesuprantu mamu kurios renkasi darzelius pagal gyvenama vieta su salyga kad bus patogiau!!!!
kai gyvenome Panevezyje as nuo a-z issisniukstinejau bevei kiekviena darzeli per pazystamus, kolegas ir vedeme ten kur buvo geriausia o ne arciausiai!!! Juk panevezys toks nedidelis nei kamsciai nei atstumai dideli.
O paskui girdisi nusiskundimai vaikuciui nepatinka ji skriaudzia ir panasiai tai blyn gal issiaiskinkite pries tai kur vedate!!!
ar ne senmerge kokia neduok dieve, musu vaikutis greit adaptavosi kadangi ilgai jam rinkome darzeli ir auklyte panevezyje kai nuvaziuojame aplankome buvusia aukletoja vaikai ja labai myli kiek teko matyti ji atiduoda visa save.
Nepykit mielosios bet apsiziurekite kad paskui nereiketu darbe verkti  doh.gif
*

Na ne visada lengva buna kai tavo kudikis nori miego, o tu vien del to, kad tas darzelis geriausias ji keli ir vezi per visa miesta, vien del to mes renkames, kad ir ne labai gera, bet arti namu darzeli tongue.gif aizku gera aukletoja negali pakeisti maisto ar prisildyti saltos patalpos, bet ir i tokius darzelius vaikai eina blink.gif tiesiog ir tuose labai geruose darzeliuose pasitaiko visko, nes net pati mama negali garantuoti, kad savo vaika apsaugos 100 proc. mirksiukas.gif o prisikabint, dar del vaiko, ir prie stulpo galima lotuliukas.gif
akutele
QUOTE(aiste20 @ 2007 06 06, 20:46)
*

O mes ir padarem klaida pasirinkdami darzeli toli nuo mamu.Ieskojau geriausio atstumas nebuvo svarbus.Skaiciau atsiliepimus.Pati ejau pabendrauti su aukletoja.Deja kas vieniem idialu kitiem gali buti didziausiu kosmaru.vaika tekdavo kalti voe ne valanda anksciau,tempti per visa miesta,pakeliui vel uzmigdavo ir pan............
gur
QUOTE(aiste20 @ 2007 06 06, 18:46)
*

prasom neisizeist, bet nuomone kaip siek tiek riboto bei siauro mastymo zmogaus. tevai rinkdami darzeli nusistato sau prioritetus ir esu isitikinusi, kad kiekviena mama nori, kad vaikui butu gerai. ka reiskia isniukstineti visus darzelius? nueini i viena i kita, pokalbis su direktore, su aukletoja pamatai aplinka. tarkim vaikas greitai adaptavosi ir aukletoja gera, bet po kiek laiko kuris nors is gupes vaiku pradeda taviski skriaust ir tai tampa problema. kitas varijantas, vaikui viena aukletoja gera, o kita nelabai patinka tai irgi tampa problema. pripazink sau, juk yra zmoniu, kuriuos myli, bet yra ir tokiu, kuriu pakesti negali, taip ir vaikui per laika vystosi tam tikri santykiai su aplinkiniais ir ko gi nepasitaiko. neisivaizduoju kaip galima numatyti ar issniukstineti, kokie vaikai kas diena bus kartu su tavo vaiku ir aukletojos kasdienini elgesi su vaikais. kaip zinia darzely aukletojos nelabai pasirinksi (nebent kokios nors isrinktuju teses), o be to su laiku jos pasikeicia.
Juste
o va pas mus pakeitimu su vasariniu darzeliu, siek tiek liudnoka, nes apie ta darziuka nieko is vis nezinau, siaip buvom padave prasymus i "Aušra", cia Statybininkų g. netoli musu dabartinio darzelio, bet va aukletoja pasake, kad atsisake tas darzelis, musu vaiku, nes vietu nebera, ech...teks keliauti i Puriena, Kniaudiskiu g. neisivaizduoju kas ten per darzelis, reik nueiti apsiziureti nors kiek....
femina
QUOTE(Juste @ 2007 06 11, 13:10)
o va pas mus pakeitimu su vasariniu darzeliu, siek tiek liudnoka, nes apie ta darziuka nieko is vis nezinau, siaip buvom padave prasymus i "Aušra", cia Statybininkų g. netoli musu dabartinio darzelio, bet va aukletoja pasake, kad atsisake tas darzelis, musu vaiku, nes vietu nebera, ech...teks keliauti i Puriena, Kniaudiskiu g. neisivaizduoju kas ten per darzelis, reik nueiti apsiziureti nors kiek....
*

unsure.gif kaip tai atsisake? nu bet mane kai psiutina tie uzdarymai darzeliu, siandien su viena mamyte darze kalbejom, nu briedas kazkoks, kas nuo to ir kazin kokius pinigus ( turbut milijonus) sutaupo per tuos du menesius kai mes turim vesti vaikuti kazkur velnias zino kur, ir tarp tokio kiekio vaiku kur mano mazosios gal niekas ne nepastebes unsure.gif birzelio 21 liepe visiem teveliam ateiti 5 val i ausra(turbut tiem kas i rugeli veda) patvirtint ar eis vaikas. koks surmulys ir kiek nervu visiem per tas vasaras istampo... auklyte musu sako as irgi nesuprantu kodel jie taip daro, juk i viena darzeli tiek vaiku sueina vasara kad nebuna nei keduciu nei lovyciu pakankamas unsure.gif taip ir niezti rankos nevezti visai bet gi ir daryti ka ner daugiau verysad.gif keliausim i ausra tikriausiai nebent tetukas kazka sumastis
akutele
QUOTE(Juste @ 2007 06 11, 15:10)
*

Neblogas darzelis puriena mes jau nuo 9men laukiam jame eiles nes pilna norinciu ir pagaliau sy rudeni pateksim.Sunenas mano ji lanke tai labai patenkinti buvo.
Juste
QUOTE(femina @ 2007 06 11, 14:17)
unsure.gif  kaip tai atsisake? nu bet mane kai psiutina tie uzdarymai darzeliu, siandien su viena mamyte darze kalbejom, nu briedas kazkoks, kas nuo to ir kazin kokius pinigus ( turbut milijonus) sutaupo per tuos du menesius kai mes turim vesti vaikuti kazkur velnias zino kur, ir tarp tokio kiekio vaiku kur mano mazosios gal niekas ne nepastebes unsure.gif birzelio 21 liepe visiem teveliam ateiti 5 val i ausra(turbut tiem kas i rugeli veda) patvirtint ar eis vaikas. koks surmulys ir kiek nervu visiem per tas vasaras istampo... auklyte musu sako as irgi nesuprantu kodel jie taip daro, juk i  viena darzeli tiek vaiku sueina vasara kad nebuna nei keduciu nei lovyciu pakankamas  unsure.gif  taip ir niezti rankos nevezti visai bet gi ir daryti ka ner daugiau verysad.gif  keliausim i ausra tikriausiai nebent tetukas kazka sumastis
*

nu va taip, kai reikejo pasirinkti vasarini darzeli, visi musu darzelio vaikai (beveik visi) rase prasymus i ausra, ir kazkuria cia diena, aukletoja pranese mums, kad is zvaigzdutes i Ausra vaikuciu nebepriims, nes nebera vietu tipo, perpildyta vaiku, tai sake jums reiks eit i puriena, tipo ar tinka, nu tai kas belieka daugiau, sakaiu kuria nors diena reikes nueiti i ta darzeli apzsiziureti

QUOTE(akutele @ 2007 06 12, 13:00)
Neblogas darzelis puriena mes jau nuo 9men laukiam jame eiles nes pilna norinciu ir pagaliau sy rudeni pateksim.Sunenas mano ji lanke tai labai patenkinti buvo.
*

bet vel gi, zinok gi i kokia grupe papulsi,ne visose grupese aukletojos auksines doh.gif o gal patikslintum kurioj ten mazdaug vietoj, cia kur beveik priesais vidurine mokykla? g.gif
akutele
QUOTE(Juste @ 2007 06 12, 15:42)
nu va taip, kai reikejo pasirinkti vasarini darzeli, visi musu darzelio vaikai (beveik visi) rase prasymus i ausra, ir kazkuria cia diena, aukletoja pranese mums, kad is zvaigzdutes i Ausra vaikuciu nebepriims, nes nebera vietu tipo, perpildyta vaiku, tai sake jums reiks eit i puriena, tipo ar tinka, nu tai kas belieka daugiau, sakaiu kuria nors diena reikes nueiti i ta darzeli apzsiziureti
bet vel gi, zinok gi i kokia grupe papulsi,ne visose grupese aukletojos auksines  doh.gif  o gal patikslintum kurioj ten mazdaug vietoj, cia kur beveik priesais vidurine mokykla?  g.gif
*

Jo grynai priesais vidurine,sake darzelinuku trymetuku grupese visos geros aukletojos o lopselyja tai nelabai.....
Juste
QUOTE(akutele @ 2007 06 12, 16:56)
Jo grynai priesais vidurine,sake darzelinuku trymetuku grupese visos geros aukletojos o lopselyja tai nelabai.....
*

g.gif kazi Matas mano i kokia eis, turbut jau i darzelinuku, nes rudeni savam darzeli pereina jau i darzelinuku grupe, atsisveikinsim su lopselinukais biggrin.gif
akutele
QUOTE(Juste @ 2007 06 13, 15:23)
g.gif  kazi Matas mano i kokia eis, turbut jau i darzelinuku, nes rudeni savam darzeli pereina jau i darzelinuku grupe, atsisveikinsim su lopselinukais  biggrin.gif
*

Tai i lopseli dar eisit nes as kai norejai nuo rugpjucio vesti sake kad dar priklausysim lopseliui
Juste
QUOTE(akutele @ 2007 06 13, 16:31)
Tai i lopseli dar eisit nes as kai norejai nuo rugpjucio vesti sake kad dar priklausysim lopseliui
*

blink.gif eik jau? tai ka jis te vargsas vaikas tarp tu lopselinuku, sumindys visus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
akutele
vat laikrastije raso kad DOBILO direktire pagauta neblaivi blink.gif Mes lanke sita darze ir iskarto pastebejau kad ta direktoria tokia"idomi".Beja karta atejusi pasimti mazes uzuodziau kad pavaduojanti aukle taip pat su keistu kvapuku g.gif
Juste
QUOTE(akutele @ 2007 06 19, 12:19)
vat laikrastije raso kad DOBILO direktire pagauta neblaivi blink.gif Mes lanke sita darze ir iskarto pastebejau kad ta direktoria tokia"idomi".Beja karta atejusi pasimti mazes uzuodziau kad pavaduojanti aukle taip pat su keistu kvapuku g.gif
*

va, as vakar pazioplinau susirinkima musu vasariniame darzelyje, atejau siandien i darzeli, Matas jau keliauja po ligos, sako vieno vaiko sarasuose nebuvo, bet cia kazkaip pacios mamos klaida ar dar kas ten, nesigilinau, tai issigandau kad maniski bus isbrauke, nes tipo visu priimti negali, todel kuriu vaiku tevai nedalyvaus susirinkime, isbrauks, tai nulekiau siandien, tfiu, irasytas, apziurejau grupe, viskas kaip ir ok, sake dvi aukletojos bus naujos, gan neblogos, is Diemedzio, tai va ir zinok tikrai neblogos ar nieko gero, bet baisu,kai paziurejau kiek pas Mato grupej vaiku bus, tai baisu, kazkur virs 30. doh.gif
akutele
QUOTE(Juste @ 2007 06 19, 14:31)
va, as vakar pazioplinau susirinkima musu vasariniame darzelyje, atejau siandien i darzeli, Matas jau keliauja po ligos, sako vieno vaiko sarasuose nebuvo, bet cia kazkaip pacios mamos klaida ar dar kas ten, nesigilinau, tai issigandau kad maniski bus isbrauke, nes tipo visu priimti negali, todel kuriu vaiku tevai nedalyvaus susirinkime, isbrauks, tai nulekiau siandien, tfiu, irasytas, apziurejau grupe, viskas kaip ir ok, sake dvi aukletojos bus naujos, gan neblogos, is Diemedzio, tai va ir zinok tikrai neblogos ar nieko gero, bet baisu,kai paziurejau kiek pas Mato grupej vaiku bus, tai baisu, kazkur virs 30. doh.gif
*

Zinau kad diemedi gera aukletoja dangyra lyg toks vardas ir dar viena gera yra bet vardo nezinau lyg is 2grupes
renate
sveikos, mes ir per vasara eisim i puriena(o taip gaila ked tenka jau atsisveikint su musu aukletoja beproto gera verysad.gif ) na maniske papuole i vabaliuku grupe tai nezinau kokios ten aukletojos, bet teko truputi negerumu girdet apie purienos aukletojas tai dabar taip bijau g.gif O beje is diemedzio ateina dvi aukletojos: Vilma ir Edita
Juste
QUOTE(akutele @ 2007 06 19, 13:57)
Zinau kad diemedi gera aukletoja dangyra lyg toks vardas ir dar viena gera yra bet vardo nezinau lyg is 2grupes
*

va tasir yra kad neprisimenu kokios tos dvi aukletojos g.gif

QUOTE(renate @ 2007 06 20, 17:30)
sveikos, mes ir per vasara eisim i puriena(o taip gaila ked tenka jau atsisveikint su musu aukletoja beproto gera verysad.gif ) na maniske papuole i vabaliuku grupe tai nezinau kokios ten aukletojos, bet teko truputi negerumu girdet apie purienos aukletojas tai dabar taip bijau g.gif  O beje is diemedzio ateina dvi aukletojos: Vilma ir Edita
*

gal pavardes pameni, jei perskaityciau pavarde gal ir atgaminciau ar tos ar netos aukletojos, nors to darzelio viena darbuotoja sake kad tos dvi aukletojos labai geros, ir kaip tik papuola i musu grupe.
renate
vat ko jau ko pavardziu tikrai nezinau. purienoj kai buvo susirinkimas tik vardus te pasake.
Juste
QUOTE(renate @ 2007 06 21, 13:24)
vat ko jau ko pavardziu tikrai nezinau. purienoj kai buvo susirinkimas tik vardus te pasake.
*

mes Purienoj busim 5 grupėj, Kiškiukai biggrin.gif
vakare.lt
Kaip jums mamytes vasariniu darzeliu ir aukliu darbas? Tiesa pasakius tai tikriausiai pirma ir paskutine musu vasara darzelyje blink.gif kazi toms praktikantems jei bus tevu skundu uzskaitys praktika? nesinori zmonems kenkt, bet kai tokie busimi "aukletojai" ateis dirbti, tai tegu dar besimokydami supranta kas kaip doh.gif
nebuvo tas musu darzelis kazkoks super, bet dabar tai visiska betvarke, nors 12 vaiku jauniems zmonems manau jau ne tiek ir daug ax.gif pampersai pastoviai ne musu uzdeti, o kita karta su tuo kur nuvedu, su tuo ir parsivedu, jeigu musu aukletojos kiekvienam teveliui pasakodavo apie praleista diena, tai situ, kad ir klausi tipo viskas gerai schmoll.gif paskutinem dienom toks grazus oras, o jie visi grupej sedi, kazi ir pries pietus dar ar isveda, nes anksciau tai pilna skalbimo masina budavo smelio, o dabar kaip ir ne doh.gif gaila, kad vaikas dar nekalba, tai spelionem ir gyvenu verysad.gif o kaip kituose vasariniuose darzeliuose?
Juste
QUOTE(vakare.lt @ 2007 07 14, 13:20)
Kaip jums mamytes vasariniu darzeliu ir aukliu darbas? Tiesa pasakius tai tikriausiai pirma ir paskutine musu vasara darzelyje  blink.gif kazi toms praktikantems jei bus tevu skundu uzskaitys praktika? nesinori zmonems kenkt, bet kai tokie busimi "aukletojai" ateis dirbti, tai tegu dar besimokydami supranta kas kaip  doh.gif
nebuvo tas musu darzelis kazkoks super, bet dabar tai visiska betvarke, nors 12 vaiku jauniems zmonems manau jau ne tiek ir daug  ax.gif pampersai pastoviai ne musu uzdeti, o kita karta su tuo kur nuvedu, su tuo ir parsivedu, jeigu musu aukletojos kiekvienam teveliui pasakodavo apie praleista diena, tai situ, kad ir klausi tipo viskas gerai  schmoll.gif paskutinem dienom toks grazus oras, o jie visi grupej sedi, kazi ir pries pietus dar ar isveda, nes anksciau tai pilna skalbimo masina budavo smelio, o dabar kaip ir ne  doh.gif gaila, kad vaikas dar nekalba, tai spelionem ir gyvenu  verysad.gif o kaip kituose vasariniuose darzeliuose?
*

blink.gif i koki jus einat? mestai i Puriena, 5 grupe, tai zinok tikrai patenkintas Matas beproto, iseinant beveik visalaik bega apsikabint tas naujas aukletojas, tiksliau viena aukletoja, matosi myliMatas ja, gerai kai kalba tai pasipasakoja, as vis klausineju ar patinka ta aukletoja, ar gera, ar zaidet ar buvot lauke, viskas ok, jei tik saulyte lauke,tai visad randu lauke kai reikia namo eit, aukletojos musu grupei tikrai labai saunios papuole, net vedeja kazkokia kai ejau i ta darzeli del prasymo, sake jusu grupej labai geros aukletojos bus, viena is tu aukletoju matosi kad vaikus myli, tokios ir aukles visai noreciau, kai nueinu pasiimt, dazniausiai Matas ant ranku, popina biskeli gal perdaug, nes prie gero tai greit priprantama. kada pasiimu is grupes aplaksto visus vaiku kol ate pasako, dziugaudamas aukletojai ate sako, nu zodziu, tikrai nesiskundziu, ir praktikante tokia nieko, tylute man tokia pasirode, visada su sypasena pasitinka, va ir uzduotele gavom siai savaitei, atnesti padaryta puokstyte lauko geliu, leksim siandien kur i laukus, nesim ryt, nes nuo treciadienio Matas atostogu iseina 2 savaitem, mano mama labai jau uzsinorejo anuko i kaimeli, tai gerai ir man atokvepis biskeli, bet jauciu pasiilgsiu labai, tik va kiek girdejau nuo kitos savaites keisis aukletojos, kazkokios kitos, nes tos tai laikinai buvo, atostogu eina, o va kokios kitos bus tai net neisivaizduoju
vakare.lt
Kaip linksma girdėti, kad jums gerai 4u.gif Mes einam į Saulutę (šią savaitę palikau namie su močiute, nes niekaip nesibaigia sloga verysad.gif ). Kalbėjau su drauge, tai ir ji nelabai patenkinta mūsų auklėtojomis, o ir jos mažoji su sloga jau (čia gal visa grupė taip ir iškris rolleyes.gif ) Žodžiu pirmas vasarinis blynas prisvilęs, kitais metais bandysim dar kartą su vasariniu darželiu doh.gif Šią vasarą mes loterijoje nelaimėjom blink.gif kitų grupių vaikai tai laksto lauke ir dičkių auklėtoja mus vis pakalbina kai pro šalį einam mirksiukas.gif bet va mūsų auklėtojos tai penktadienį biški siaubo įvarė (gal po darbo savaitės per daug per padidinamą stiklą žiūrėjau blush2.gif ).
Juste
QUOTE(vakare.lt @ 2007 07 16, 15:33)
Kaip linksma girdėti, kad jums gerai  4u.gif Mes einam į Saulutę (šią savaitę palikau namie su močiute, nes niekaip nesibaigia sloga  verysad.gif ). Kalbėjau su drauge, tai ir ji nelabai patenkinta mūsų auklėtojomis, o ir jos mažoji su sloga jau (čia gal visa grupė taip ir iškris  rolleyes.gif ) Žodžiu pirmas vasarinis blynas prisvilęs, kitais metais bandysim dar kartą su vasariniu darželiu  doh.gif Šią vasarą mes loterijoje nelaimėjom  blink.gif  kitų grupių vaikai tai laksto lauke ir dičkių auklėtoja mus vis pakalbina kai pro šalį einam  mirksiukas.gif bet va mūsų auklėtojos tai penktadienį biški siaubo įvarė (gal po darbo savaitės per daug per padidinamą stiklą žiūrėjau  blush2.gif ).
*

na zinai manau, ar po savaites ar po dvieju savaiciu darbo, bet jos turi dirbti gerai, nes uz tai pinigus gauna, o jei pradeda visus ant blakstienu statyti, ir buti tik tam kad buti, o ne su vaikais bendrautu, tai tuomet manau ne joms toks darbas.
akutele
Sveikos mamytes.Gal kuri ves vaikuti nuo rugsejo i darzeli PURIENA?
spyglis2
maniškis nuo rugsėjo eis į pušinėlį ax.gif
čia beje, straipsnių ciklas apie darželius, jei kam įdomu: I dalis, II dalis, III dalis

turėtų būti ir IV dalis neužilgo mirksiukas.gif
rasiote
sveikutes 4u.gif

gal kas i ausra vedate savo mazylius? ax.gif
vakare.lt
QUOTE(spyglis2 @ 2007 07 27, 20:21)
maniškis nuo rugsėjo eis į pušinėlį  ax.gif
*

gal žinai kokio dydžio šiemet lopšelinukų grupės? ax.gif
spyglis2
QUOTE(vakare.lt @ 2007 07 30, 12:13)
gal žinai kokio dydžio šiemet lopšelinukų grupės?  ax.gif
*

o tu saviškę vesi i pušynėlį,kad klausi? bigsmile.gif kol kas yra 9 vaikai jau konkrečiai, bet gali būti ir daugiau mirksiukas.gif
vakare.lt
QUOTE(spyglis2 @ 2007 07 30, 15:46)
o tu saviškę vesi i pušynėlį,kad klausi? bigsmile.gif  kol kas yra 9 vaikai jau konkrečiai, bet gali būti ir daugiau  mirksiukas.gif
*

Mes gyvenam labai arti prie sio darzelio (beveik tik per gatve pereit reikia), tai nesinori vaiko kazkur tempti per visa miesta, o ir siaip kam ieskoti dar geresnio darzelio jei jis visai prie pat namu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(vakare.lt @ 2007 07 30, 16:54)
Mes gyvenam labai arti prie sio darzelio (beveik tik per gatve pereit reikia), tai nesinori vaiko kazkur tempti per visa miesta, o ir siaip kam ieskoti dar geresnio darzelio jei jis visai prie pat namu  tongue.gif Tik praziopsojom priemimo komisija  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
*

spyglis2
QUOTE(vakare.lt @ 2007 07 30, 15:55)
Mes gyvenam labai arti prie sio darzelio (beveik tik per gatve pereit reikia), tai nesinori vaiko kazkur tempti per visa miesta, o ir siaip kam ieskoti dar geresnio darzelio jei jis visai prie pat namu  tongue.gif

*

tai tadal vaikai į vieną grupę eis rolleyes.gif juk lopšelio grupė tik viena mirksiukas.gif jūs jau užsirašę?
vakare.lt
QUOTE(spyglis2 @ 2007 07 30, 21:04)
tai tadal vaikai į vieną grupę eis  rolleyes.gif juk lopšelio grupė tik viena  mirksiukas.gif jūs jau užsirašę?
*

Prašymą parašę, bet į priėmimo komisiją pavėlavom blush2.gif bandysim nuo rugsėjo 1 šturmuot darželį lotuliukas.gif gal tada ir būsim vienoj grupėj ax.gif
spyglis2
QUOTE(vakare.lt @ 2007 07 31, 08:31)
Prašymą parašę, bet į priėmimo komisiją pavėlavom  blush2.gif bandysim nuo rugsėjo 1 šturmuot darželį  lotuliukas.gif gal tada ir būsim vienoj grupėj  ax.gif
*

o tai su direktore nebandei kalbėt? nes toj komisijoj mes irgi nedalyvavom schmoll.gif ale su direktore susiderinau ir viskas ok mirksiukas.gif
vakare.lt
QUOTE(spyglis2 @ 2007 07 31, 09:59)
o tai su direktore nebandei kalbėt? nes toj komisijoj mes irgi nedalyvavom  schmoll.gif ale su direktore susiderinau ir viskas ok  mirksiukas.gif
*

Šiandien skambinau, tai direktorė sakė, kad jei prašymas parašytas, tikrai priims, tik rugsėjį pereiti medikų komisiją. Nuo spalio pradžios būsim grupiokai mirksiukas.gif Bendradarbės dukrytė į Pušynėlį eina jau 4 metus, tai laaaaabai patenkintos tuo darželiu thumbup.gif
spyglis2
paskutinė dalis ciklo apie darželius: IV dalis ax.gif
Vėjo Laisvė
QUOTE(akutele @ 2007 06 12, 13:00)
*

mes nuo pernai metu laukiam, bet kai nuejau vakar paklaust ar patekom, tai man taip isaiskino kad mes dar tik stovim eileje ir pagal eile mums tik 2009m atsirastu vieta doh.gif o taip tikejausi verysad.gif netoli namu verysad.gif Dabar reiks vesti i Taika, nors ten gavom vieta karsta.gif tik kad va biski toliau unsure.gif gal kas kokiu geru ar blogu atsiliepimu nors keliais zodziais gali pasakyti? rolleyes.gif
akutele
QUOTE(Ineta21 @ 2007 08 21, 09:06)
mes nuo pernai metu laukiam, bet kai nuejau vakar paklaust ar patekom, tai man taip isaiskino kad mes dar tik stovim eileje ir pagal eile mums tik 2009m atsirastu vieta doh.gif o taip tikejausi verysad.gif netoli namu verysad.gif Dabar reiks vesti i Taika, nors ten gavom vieta karsta.gif tik kad va biski toliau unsure.gif gal kas kokiu geru ar blogu atsiliepimu nors keliais zodziais gali pasakyti? rolleyes.gif
*

mano kieme yra darzelis TAIKA.Kas diena matau vaikucius lauke.as taip pat norejau ten vesti dukryte bet kazkaip suabejojau
HERBERA
Sveikutes, tai kada darzeliai pradeda dirbti? Noriu savo mazyle pradeti pratinti, bet kuria diena vesti dar nezinau.
Vyshnia
sveikutes, gal kas zinot ka apie lopseli-darzeli Tilvitis? Nes pradesiu vesti jau savo mazyli,siandien paskutinius dokumentus susitvarkysiu ir ryt bandysim eit pasiziuret i kokia grupe papuolem.
akutele
Cia kam idomu smile.gif Per Panevezio zinas cia gal pries 2sav,sake kad beviltiskiausia padetis yra darzeliuose Taika,Ausra ir Ruta berods.
Vėjo Laisvė
QUOTE(akutele @ 2007 08 30, 13:38)
Cia kam idomu smile.gif  Per Panevezio zinas cia gal pries 2sav,sake kad beviltiskiausia padetis yra darzeliuose Taika,Ausra ir Ruta berods.
*

Laikrastyje rase kad Taika, ausra ir Diedmedis. Sake darys tuose darzeliuose po papildoma grupe ar kaip ten? rolleyes.gif
Na o mes visdelto gavom vieta Purienoj, tai i Taika nebeteks eit rolleyes.gif
PUka
QUOTE(Ineta21 @ 2007 08 30, 17:49)
Laikrastyje rase kad Taika, ausra ir Diedmedis. Sake darys tuose darzeliuose po papildoma grupe ar kaip ten? rolleyes.gif
Na o mes visdelto gavom vieta Purienoj, tai i Taika nebeteks eit rolleyes.gif
*

Labai lauksim atsiliepimų po kurio tgai laiko, nes kitą rudenį eisim jau ir mes į Purieną smile.gif
linosska
g.gif sveikos mamytės, gal yra kokių atsiliepimų apie "Ažuoliuką" ar "Ramunę"?Labai ačiū.
akutele
QUOTE(Vėjo Laisvė @ 2007 08 21, 09:06)
*

Ar jau lankot TAIKA kaip ten situocija nors jis mano kieme apie jo vidini gyvenima nieko nezinau smile.gif mes turim vieta purienoje bet kad toloka o cia butu labai patogu paciam kieme.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.