Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Korsetai ir nėščiųjų diržai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ritoolia
As tai įsigijau ortopedines kelnaites. Super thumbup.gif . Kartą pabandžiau išeiti be jų, tai taip sunku buvo, kažkaip nugarą pradėjo tempti, parsinešiau rankose pilvą. O su kelnatėm labai patogu, nieko neveržia, netempia ir pilvukas gražiai prilaikomas, nenukaręs atrodo nestuke.gif
Irunia
O aš iki šiol vis dar nenusipirkau... Vis dvejoju reikia man ar ne... doh.gif
katinelis86
tikrai verta!!!!! merginos jums atrodo kad nepatogu ji nesioti nes issirenkate netinkama ir / arba nemokate gerai uzsideti. Patarciau apsilankyti parduotuveje DAR NE MAMA, donelaicio 91, kaunas. jie turi daug dirzu ir kelnaiteas su dirzu nuosirdziai pataria kuris labiausiai tinka, parodo kai juo naudotis ir net gali pasimatuot ir iskart pajusi kaip maloniai palengveja kruvis tavo nugarytei!!! Patikek pabandzius nenusivilsi! thumbup.gif
Irunia
Man kai tos nugaros dar nei karto neskaudėjo, o ir pilvukas nedidelis, tai todėl abejonėse ir gyvenu jau tiek laiko smile.gif Beliko du mėnesiukai ax.gif
toscana
QUOTE(Irunia @ 2007 06 22, 08:58)
Man kai tos nugaros dar nei karto neskaudėjo, o ir pilvukas nedidelis, tai todėl abejonėse ir gyvenu jau tiek laiko smile.gif Beliko du mėnesiukai ax.gif
*

Labas rytas.
Šiaip tie visi korsetukai ir diržai padeda ne tik nugarai. Jie prilaiko pilvuką taip apsaugodami jį nuo pertempimo, iš dalies ir nuo strijų. Man daktarė labai rekomendavo. Anot jos, tuo labiau kad su pirmu vaiku, geriau pasaugoti pilvą nuo pertempimo, kad paskui būtų mažiau problemų.
Pati nusipirkau ir esu patenkinta, jaučiasi kad lengviau.
Majaa
Kiekvieną dieną jį nešioti gal ir nebūtina, bet va pvz. atostogaujant prie jūros, jei planuojat daugiau pasivaikščioti ir šiaip pajudėti, tai labai pravers diržiukas 4u.gif Man ilgiau vaikštant ima durti šiek tiek pilviuko šoną, o kaip būnu su diržu, kartais pamirštu, kad esu nestuke.gif ir pilvukas apmažėja ir nekrenta, taip pat nugarytės visai neskauda. vien žodžiu, verta turėti thumbup.gif
jbs
Aš užsidėdavau tą diržą tik prieš vizitą pas gydytoją, kad labai nesibartų. Bet dabar turiu pateisinamą priežastį jo nedėti - nežmoniški karščiai (po tuo diržu prakaitas kaupiasi, nepasišalina, oda sudirgusi, savijauta baisi). Ir šiaip man tas diržas nežinia kam reikalingas - nugaros neskauda, strijų ant pilvo irgi nėra (atseit odą prilaiko, mažiau tempiasi). Vienas diskomfortas ir tiek. Tuo labiau, kad ir gimda linkusi apsitraukinėt nuo papildomų prisilietimų.
Irunia
QUOTE(jbs @ 2007 06 23, 17:50)
Aš užsidėdavau tą diržą tik prieš vizitą pas gydytoją, kad labai nesibartų. Bet dabar turiu pateisinamą priežastį jo nedėti - nežmoniški karščiai (po tuo diržu prakaitas kaupiasi, nepasišalina, oda sudirgusi, savijauta baisi). Ir šiaip man tas diržas nežinia kam reikalingas - nugaros neskauda, strijų ant pilvo irgi nėra (atseit odą prilaiko, mažiau tempiasi). Vienas diskomfortas ir tiek. Tuo labiau, kad ir gimda linkusi apsitraukinėt nuo papildomų prisilietimų.
*

O mano "protingoji" gydytoja patarė diržą nešioti nuo kietėjimų doh.gif Nu tai čia visai jau nesąmonė doh.gif
kukutiene
QUOTE(Irunia @ 2007 06 26, 17:54)
O mano "protingoji" gydytoja patarė diržą nešioti nuo kietėjimų doh.gif  Nu tai čia visai jau nesąmonė doh.gif
*

Tai kad visai protinga gydytoja mirksiukas.gif , jis tikrai padeda jei dideja gimdos tonusas. Vienas dalykas yra ismokti ji nesioti, priprasti, kitas dalykas daryti tai neatmestinai. As vienos tokios protingos paklausiau, ir dabar esu jai dekinga uz tai kad as vis dar nestuke.gif smile.gif
Pikta voverė
Jei reikia ilgiau pavaikščioti, tai diržas labai geras dalykas. Aišku atsisėdus spaudžia, bet tada galima atsisegti. Jei pilvas labai didelis, tai diržas reikalingas- lengviau vaikščioti. Vieną kartą į parduotuvę išėjau be diržo, tai vos parėjau namo. Namie, aišku nenešioju. Vasarą negaliu ant pilvo užtemti ortopedinių kelnaičių - žiauriai karšta. doh.gif
rasasol
Labutis, nėštukės nestuke.gif Aš šiandien nusipirkau palaikomąjį diržą. Abejojau, ką rinktis ar korsetą- kelnaites /iš S.. raidės pavadinimas/ ar diržą. Davė diržą pasimatuoti, patiko. O tos kelnaitės- šortai nėščiosioms, pagalvojau, kad vasarą šus oda. Be to, tas diržas tiks ir po gimdymo arba tie šortukai ne nėštukėms po gimdymo irgi thumbup.gif . Šiaip per pirmą ir po pirmo nėštumo nieko nenaudojau ir strijų nebuvo, bet dabar esu kaip balionas 4u.gif , tai neberizikavau. Dar kremą Avent nusipirkau nuo galimų strijų. bigsmile.gif
Dile

O man skauda pilvo apacia ,uzsidejus korseta,nebenesioju schmoll.gif
Irunia
QUOTE(kukutiene @ 2007 06 27, 09:01)
Tai kad visai protinga gydytoja  mirksiukas.gif , jis tikrai padeda jei dideja gimdos tonusas. Vienas dalykas yra ismokti ji nesioti, priprasti, kitas dalykas daryti tai neatmestinai. As vienos tokios protingos paklausiau, ir dabar esu jai dekinga uz tai kad as vis dar  nestuke.gif  smile.gif
*

Čia matyt kaip kam. Man kaip tik labiau kietėja verysad.gif
gitapita
As nesioju tas specialias kelnaites. Kol kas patinka. Veliau, jei pilvukas bus didelis, pirksiu dirza
bombioske
sveikos smile.gif
norėjau pasidomėti kur tų diržų galima isigyti ir kokios kainos? g.gif
pupux
QUOTE(bombioske @ 2007 07 06, 23:04)
sveikos smile.gif
norėjau pasidomėti kur tų diržų galima isigyti ir kokios kainos? g.gif
*

As turiu nusipirkusi ir korseta ir dirza.Abu jie kainuoja mazdaug po 50lt.
Dabar nesioju korseta ir laibai dziaugiusi thumbup.gif .O, kai pilvukas paaugs, galbut pradesiu ir dirza nesioti, jei jau korsetas negelbes.Atsarga gedos nedaro lotuliukas.gif
Dajevu
kolkas dar neturiu nei diržo, nei korseto, lyg ir nereikia, nėra sunku, tik kai pavargstu pilvą žemyn tempia, gal vėliau ir reikės g.gif
Nemux
Man dirzas taip pat labai pravercia,dabar ne taip skauda pilvo sonus kai greit einu.Ir maziau jauciu pilvuka.Bet jei karsta-trina siek tiek
uogelle
o kur tų spec. diržų parduoda? 4u.gif
rasiuxxx
Man jau 29sav, nei dirzo, nei korseto neturiu, nezinau ar verta pirkti. Visada buvau smulki, sportavau, turejau tvirta pilvo presa, dabar irgi tik pilvas auga, pati nelabai bestoreju. Nugaros neskauda, o pilvuka tik nakti skauda, sunku vartytis nuo vieno sono ant kito. Striju nesimato, tai net nezinau ar verta pirkt. Be to nesiodavau xs dydi, tai idomu ar toks dirzas atsiras ant manes? g.gif Kaip tik radau internete apie naujoviskas juostas nesciosioms, jos stilingos ir prilaiko pilvuka. Idedu nuoroda ir jums. Gal kas jau esate jas isbande??? pasidalinkite patirtimi! bigsmile.gif nes kazkaip susidomejau jomis, bet nesu girdejusi kol kas nieko apie sias juostas. Tai nezinau ar verta butu isigyti.
NUORODA:http://public.fotki.com/pilvojuosta/naujiena-lietuvoje-/
Ginta28
QUOTE(rasiuxxx @ 2007 07 15, 17:00)
Kaip tik radau internete apie naujoviskas juostas nesciosioms, jos stilingos ir prilaiko pilvuka.

Na kiek supratau tos juostos daugiau del grozio smile.gif As irgi nieko nepirkau, jau 33 savaites bet nei nugaros skausmu dideliu nei striju, nei pilvuko tempimo zemyn nejauciu. Manau jau geriau pirksiu dirza po gimdymo..... nors ir vel ziuresim kaip viskas stvarkysis, jei nereiks tai ir nepirksiu. smile.gif
Dziaugsmukas
Nepirkau nei nestmo metu jokiu dirzu,nei po gimdymo schmoll.gif .Kadangi namaciau butinybes,nugaros neskaudejo,palyginus lengvai vaiksciojau.Neisivaizdavau kaip per karscius su tuo dirzu,man atrodo labai jau ten prakaituoti gali.Ir nors buvau 15 kg priaugus,po gimdymo pilvukas graziai susitrauke,truputi dar minkstokas,bet sporto pagalba tikiuosi susigrazinti ankstesne forma mirksiukas.gif
mylimuke
QUOTE(Dziaugsmukas @ 2007 07 28, 12:27)
Nepirkau nei nestmo metu jokiu dirzu,nei po gimdymo schmoll.gif .Kadangi namaciau butinybes,nugaros neskaudejo,palyginus lengvai vaiksciojau.Neisivaizdavau kaip per karscius su tuo dirzu,man atrodo labai jau ten prakaituoti gali.Ir nors buvau 15 kg priaugus,po gimdymo pilvukas graziai susitrauke,truputi dar minkstokas,bet sporto pagalba tikiuosi susigrazinti ankstesne forma mirksiukas.gif
*

Man liepe gyd nusipirkt, nes buvo tempimas pilvoapacioj nestuke.gif metu, be to ir nugarakartais paskaudedavo, tai tikrai fainas dalykas.Taip laisvai jauciausi, pilvukas prilaikytas. o po gimdymo tai nieko nepirkau, nors ir zadejau blush2.gif
Primadona-A
QUOTE(rasiuxxx @ 2007 07 15, 18:00)
Man jau 29sav, nei dirzo, nei korseto neturiu, nezinau ar verta pirkti. Visada buvau smulki, sportavau, turejau tvirta pilvo presa, dabar irgi tik pilvas auga, pati nelabai bestoreju. Nugaros neskauda, o pilvuka tik nakti skauda, sunku vartytis nuo vieno sono ant kito. Striju nesimato, tai net nezinau ar verta pirkt. Be to nesiodavau xs dydi, tai idomu ar toks dirzas atsiras ant manes? g.gif    Kaip tik radau internete apie naujoviskas juostas nesciosioms, jos stilingos ir prilaiko pilvuka. Idedu nuoroda ir jums. Gal kas jau esate jas isbande??? pasidalinkite patirtimi! bigsmile.gif nes kazkaip susidomejau jomis, bet nesu girdejusi kol kas nieko apie sias juostas. Tai nezinau ar verta butu isigyti.
NUORODA:http://public.fotki.com/pilvojuosta/naujiena-lietuvoje-/
*

as irgi paskaitinejau apie tas juostas...net nezinau...grazuoliskos jos labai wub.gif bet kas geriau...svarstau ar pirkti dirza, ar juosta, ar kelnaites su dirzu?o gal nieko?Labai nenoriu, kad skaudetu nugara ir spaustu slapimo pusle g.gif
logika
QUOTE(ritoolia @ 2007 06 20, 11:01)
As tai įsigijau ortopedines kelnaites. Super  thumbup.gif  . Kartą pabandžiau išeiti be jų, tai taip sunku buvo, kažkaip nugarą pradėjo tempti, parsinešiau rankose pilvą. O su kelnatėm labai patogu, nieko neveržia, netempia ir pilvukas gražiai prilaikomas, nenukaręs atrodo  nestuke.gif
*

kur galima nusipirkti ortopedines kelnaites ?
Kenguryte
Pirkau diržą, nešiojau prieš gimdymą, manau, kad padėjo thumbup.gif
Nežinau tik, ar realiai padėjo ar psichologiškai, ypač į neštumą galą, nes pilvas tada auga, kaip ant mielių ir baisu, kad jo nepamestum lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tik, jei vasarą reiktų tą diržą nešioti, tai nežinau, kaip ten būtų, karšta juk!
_Ligitukas_
Ir aš nešiojau ir per ir po nėštumo, manau tikrai padėjo.
Inesa*
Ir aš nešiojau per neštumą, man labai padėjo.
jolantika
sveikutes,as tai noreciau labiau ortopedinio dirzo,nes su nugara jau senokai problemos,o dabar ypatingai skauda,negaliu net atsigulus koju istiesti,iskart nugara surakina,vaikstau susilenkus,gal gydyt.israsyt turi,kad pagamintu koki specialu?tada maziau kainuotu ir butu specialiai pagal ismatavimus pasiutas? g.gif 4u.gif
Žanetyte
Turejau net triju rusiu dirzus, bet mano pilvas ko gero buvo per didelis, nes usidejus juos galedavau tik stoveti, atsisest ir atsistot be sansu, karta netgi parduotuvej ji nusiiminejau, nes klaikiai sutrauke pilva doh.gif
Zodziu man nepasitvirtino schmoll.gif
Erkesta
Mano mama pasakojo, kad po gimdymo anais laikais pilva perrišdavo rankšluosčiu ir stipriai suverždavo, kad ten nenukartų pilvas ir pan... Dabar, tikiu, yra kitokiu priemonių unsure.gif Kažkokių tai diržų ar juostų po gimdymo... Gal žinot kaip atrodo ir kur jų gaut 4u.gif
rasiuxxx
QUOTE(InGridutia @ 2007 08 19, 15:24)
Mano mama pasakojo, kad po gimdymo anais laikais pilva perrišdavo rankšluosčiu ir stipriai suverždavo, kad ten nenukartų pilvas ir pan... Dabar, tikiu, yra kitokiu priemonių  unsure.gif Kažkokių tai diržų ar juostų po gimdymo... Gal žinot kaip atrodo ir kur jų gaut  4u.gif
*

Galima isigyti vaistinese(butina ten pasimatuoti kad isigyti tinkama) arba paprasyti nestuma priziurincios gydytojos kad paskirtu. Bent kauno mazylio gimdymo namuose dieniniame skyriuje gauni berods siuntima isigyti ortopedini dirza. Siaip jeigu pilvukas nemazas, o pati esat smulki, patarciau kazka isigyti. As nieko nenesiojau, atrode kad ir nereiks, taciau kai per daug nusislinko vaikutis zemyn ir dabar viska man spaudzia, net gali jis gimti anksciau, tai supratau kad galejau anksciau pradeti kazka nesioti. Jei jauciat kazkoki diskomforta, tai manau tikrai verta isigyti jums tinkanti dirza ar korseta. Tiesiog pasikonsultuokit su savo gydytoja.
bauske
aš diržiuką pirkau "būk mama". parodė, kaip užsidėt,pamatavo. kaina 39lt. o pagerėjo iškart, nes jau buvo pradėję skaudėt pilvo apačią ir kryžkaulį.
rasiuxxx
QUOTE(bauske @ 2007 08 26, 20:33)
aš diržiuką pirkau "būk mama". parodė, kaip užsidėt,pamatavo. kaina 39lt. o pagerėjo iškart, nes jau buvo pradėję skaudėt pilvo apačią ir kryžkaulį.
*

O kaip tas dirziukas atrodo: ar kaip dirzas ar daugiau toks kaip korsetas (is vientisos juostos)su prilaikancia juosta apacioje?
faustluk
Ir man jau tampa idomu...O kuo skiriasi dirzai vaistinese ir tie kur Sm su sypsenelem pas viena mama reklamuojami? Gal tekstiles tamprumu-patvaryumu-storiu? Dar ciupineti neteko, todel jokio isivaizdavimo ir neturiu...
justjura
Sveikos, gal kuri galit patarti del nesciosios dirzo:

koki dydi rinktis (dabar 28 savaite)Kai pirkausi rubus "Buk mama" siule pirkti 1 dydi, tikino, kad "uzteks" iki nestumo pabaigos pagal mano ismatavimus.

kokios firmos. "Buk Mama" lyg tai latviski, pasirode visai neblogi.Tik nieko apie tai neismanau blush2.gif O "ortopedijos technikoje" esu tik kelnaites gorseta apziurejus, tai man dirzas kazkaip universalesnis pasirode.Nors jei gimdysiu lapkricio gale gal ir kelnaites-gorsetas neblogas isradimas biggrin.gif juk silciau bus smile.gif

ar verta perpirkti nesiota?Kazkaip nepasirode kad tai labi besitampamtis dalykas, o kaip is tikruju?

aciu visoms
faustluk
Bet toj "Buk mama" tokio senovisko kirpimo rubai... Jei jau pilviota- tai negali atrodyti stylingai...As ten nieko neradau, tai ir neinu. Kazkaip dar issiverciu pagal siu dienu madas is masiniu parduotuviu visoms.
Žanetyte
QUOTE(busVakare @ 2007 08 28, 10:36)
Bet toj "Buk mama" tokio senovisko kirpimo rubai... Jei jau pilviota- tai negali atrodyti stylingai...As ten nieko neradau, tai ir neinu. Kazkaip dar issiverciu pagal siu dienu madas is masiniu parduotuviu visoms.
*

Laaabai graziu rubeliu nesciom yra Kaune Aropoli, 3 aukste, gaila kad ji atsidare tik ta diena kai as jau gimdziau, dar dabar seile varvinu i tuos rubelius ziuredama wub.gif wub.gif
Jasumi
QUOTE(Žanetyte @ 2007 08 29, 13:21)
Laaabai graziu rubeliu nesciom yra Kaune Aropoli, 3 aukste, gaila kad ji atsidare tik ta diena kai as jau gimdziau, dar dabar seile varvinu i tuos rubelius ziuredama  wub.gif  wub.gif
*

3-ciame aukste yra "Bimbo Italija" ir "Dar ne mama".... bet manau kad kalbi apie "Dar ne mama"? bet jau tu nesciuju rubu kainos tai kosmines blink.gif
rasiuxxx
Is tikruju, tai siuolaikine mada tokia dekinga nesciosioms, kad nebutina eiti i brangias parduotuves ir pirkti tuos nesciuju drabuzius. Paziurekite paprastose parduotuvese pvz.Zara, Mango ir pan.,juk pilna tinkamu drabuzeliu! smile.gif as pati visa nestuma atvaiksciot baigiu ir neisigijau nei vieno spec.drabuzio nesciosioms, nes visas bliuzeles, kelnes pirkau tiesiog paprastose parduotuvese. Ir galiu pasakyti: ir pigiau, ir graziau. Nes moketi pora simtu vien uz kelnes kurias nesiosi gal tik kelis menesius, tai nemanau kad lb verta.... Aisku, kas gali ir nori, gali pirkti ir tuos brangius rubelius, bet kam per brangu, tai negi verta pinigelius ismetineti? 3 stilingas kelnes su gumomis pirkau Tally Weijle, Katėje, netgi bazese radau tinkamas stilingas. O jau apie palaidiniu ir sukneliu pasirinkima tai isvis neverta net kalbeti: lentynos tiesiog lusta mirksiukas.gif Aisku ziema turbut sunkesnis variantas, bet siai vasarai tai super pasirinkimas thumbup.gif
faustluk
Butent, rasiuxxx, pritariu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Bet ikisiu nosi i KAuno Akropolio 3 a. Juolab, kad jau reikia pilvo juostos.
VyVa

Sveikutes.

Va,mums jau baigiasi 26 savaitele.Ir vakar jau teko isigyti toki daikciuka kaip nesciosios dirzas.Tai antras mano nestumas.Su pirmu jokiu problemu nebuvo.Jokiu dirzu ar korsetu nenesiuojau.O dabar pradejo mausti sonus,tempti pilvuka zemyn,skauda nugara verysad.gif .Tai vakar nusipirkau latviska juoda dirza thumbup.gif .Kelnaites su dirzu,manau,yra nepraktiska-reikia minimum du pirkt,nes daznai skalbt reikia.Dabar ir nugarai,ir paciam pilvukui patogiau.
faustluk
Nusipirkau siandien nesciuju dirza (tarp kitko Kauno Hyper Maximos vaistineje 30.99 Lt) ir jauciuosi labai gerai! Vis pradeda masuti nugara, o su dirzu kazkaip stabiliau.
lucky_star
as vakar pirkau dirza "Buk mama" parduotuveje, viska paaiskino, padejo pasimatuoti, tai likau labai patenkinta biggrin.gif . Pirkau brangesni uz 77lt, jis yra platesnis ir labai patogiai laiko dar visa nugara. Kadangi laukiuosi dvynuku, pilvas mano jau dabar didelis, o bus dar didesnis, todel dirzo uz 30lt man butu uzteke tik iki kokiu 7menesiu. Bet cia, zinoma, individualu, kam kas patogiau ir geriau tinka.
violla
Vilniuje aplaksciau puse miesto kol radau sau tinkama dirza. Isismatavau visokius - nu nei vienas netiko, nes visi buvo arba per dideli, arba spaude pilva, arba nelaike nugaros. Tai pagaliau radau "Pirmam zingsnyje" Kaina 63lt, ne is pigiuju , bet kiti nelabai tiko. Ir dydis buvi XS - kaip tik man smile.gif
brilly
Nugaryte ir man vis paskaudena, tai pradejau mastyt, kad gal reiketu ta dirza isigyt g.gif

O jei perki vaistinej, tai duoda pasimatuot?

Ir ar dydis ten juose reguliuojasi ar pirkt didesni? 4u.gif
Moon
QUOTE(brilly @ 2007 09 05, 19:04)
Nugaryte ir man vis paskaudena, tai pradejau mastyt, kad gal reiketu ta dirza isigyt g.gif

O jei perki vaistinej, tai duoda pasimatuot?

Ir ar dydis ten juose reguliuojasi ar pirkt didesni? 4u.gif
*

Diržai būna įvairių dydžių, todėl būtinai reikia pasimatuoti, tegul parodo, kaip reikia teisingai užsidėti. Aš kai ieškojau diržo , apsilankiau Euro vaistinėj, bet ten mergaitės jokio supratimo apie diržus neturėjo, be to užsidėjus jokio poveikio nepajaučiau. Pirkau ortopedijos technikoje, kur ir pakonsultavo normaliai, ir diržas tikrai patogus. Dabar aš jį visur nešioju ir džiaugiuosi. biggrin.gif
mamaSandra
mergaites, butu gerai jei rasydamos apie dirzus paminetumet ir gamintoja, o tai is aprasymo, kada kainavo xx lt nelabai eina suprast apie koki kalbat...
Tiesa ar yra nesiojanciu dirzus-stringus, radau info www.ortopedija.lt
zadu toki pirkt, nes po kelnemis "pantalonai" ne kaip atrodo...
gal kuri turit, parasykit ar patogus?
Dajevu
Turiu nusipirkus diržą, bet negaliu pasakyti, kad man patogu schmoll.gif , o mašinoj sėdint spaudžia doh.gif , su juo pavargstu labiau nei be jo ax.gif
brilly
QUOTE(Moon @ 2007 09 05, 22:53)
Diržai būna įvairių dydžių, todėl būtinai reikia pasimatuoti, tegul parodo, kaip reikia teisingai užsidėti. Aš kai ieškojau diržo , apsilankiau Euro vaistinėj, bet ten mergaitės jokio supratimo apie diržus neturėjo, be to užsidėjus jokio poveikio nepajaučiau. Pirkau ortopedijos technikoje, kur ir pakonsultavo normaliai, ir diržas tikrai patogus. Dabar aš jį visur nešioju ir džiaugiuosi. biggrin.gif
*

Labai aciu uzpatarimus! 4u.gif Reikes issiklausinet ir pasimatuot, kad poto netektu gailetis, kad pirkau doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.