Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Korsetai ir nėščiųjų diržai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Vilmoshka
QUOTE(Gerbera @ 2007 11 23, 11:56)
nu va, ir as pirkau is eurovaistines ta nepatoguji dirza. Kas kad pirkau vistiek labai retai nesiojau. Kol vaikstai gerai, o ei reik atsisest tai spaudzia labai. Gaila, kad kai pati buvau nescia, netureau savo juostu nesciosioms. Nors imk ir nestek vien del juostos, del patogumo. pabandykit kurios dar nebandet, turetumet nenusivilti smile.gif
*

Pilvo juostą jau įsigijau, taip jos funkcija daugiau grožio, patogumo labui, tačiau vis tik ji trikotažinė su elastanu, todėl vistik prilaiko pilvelį... Bet maniškis dar nelabai didelis, todėl su pilvo juosta kol kas man - pats tas. Kai jau matysiu, kad darosi sunku, pirksiu diržą... mirksiukas.gif

QUOTE(geltoniausia @ 2007 11 27, 20:32)
Na tik jau ne stringus  blink.gif  doh.gif  Ir šiaip nepatariame stringų nešioti, nėščioms tuo labiau...
*

Pritariu - tik ne stringus doh.gif
Primadona-A
QUOTE(Sweduke @ 2007 11 22, 22:13)
Mergytes, o nuo kelintos savaites jus ji nesiojat?
*

as dirza nusipirkau 21sav. bet buvo siek tiek didokas blush2.gif tai dar neuzsidejau ne karto, bet gine jau vakar sake- geriau nesiok, kad neskaudetu pilvelio. Nors mano pilviukas neidukas, bet pagal mano sudejima viskas taip ir turi buti thumbup.gif
meduolele
o as dirza nesioju ir tuo esu patenkinta,nes neskauda nugaros ax.gif nesioju nuo 20sav. is pradziu buvo didokas,bet gerai tai,kad jis reguliuojasi su lipdukais,labai patogu thumbup.gif
Dany
sveikutes 4u.gif gal kuri galetu parasyt kiek Lietuvoj kainuoja toks korsetas ir dirzas rolleyes.gif
meduolele
QUOTE(dana27 @ 2007 12 06, 21:05)
sveikutes 4u.gif gal kuri galetu parasyt kiek Lietuvoj kainuoja toks korsetas ir dirzas rolleyes.gif
*

As tai uz savo diza mokejau 30Lt
kainos nuo 30 iki 50Lt 4u.gif
Dany
QUOTE(meduolele @ 2007 12 06, 19:23)
As tai uz savo diza mokejau  30Lt
kainos nuo 30 iki 50Lt 4u.gif
*

Dekui 4u.gif
Jasumi
merginos kaip manote ar korsetas po nestumo tikrai padeda ar tik musu isitikinimai....nes kiek seseliu KMUK klausiau - tai sake, kad nera efektyvus tie korsetai...tai nebezinau ar man pirkti ar ne g.gif nes dar nesu isigijusi blush2.gif
meduolele
QUOTE(sherla @ 2007 12 07, 17:18)
merginos kaip manote ar korsetas po nestumo tikrai padeda ar tik musu isitikinimai....nes kiek seseliu KMUK klausiau - tai sake, kad nera efektyvus tie korsetai...tai nebezinau ar man pirkti ar ne  g.gif  nes dar nesu isigijusi  blush2.gif
*

nezinau ar efektyvu,bet as po gimdymo butinai isigysiu ax.gif
nes kiek girdejus atsiliepimu tai visi teigimi mirksiukas.gif
sssssss
Aš tai turiu diržą ir nestuke.gif kelnaites iš Triumph.
Na nežinau, kažkaip "neprilimpa" man tas diržas, nepatogiai su juo jaučiuos... Turiu tą latvišką, "Gerda". O va kelnaitės tai thumbup.gif
vaidavel
QUOTE(dana27 @ 2007 12 06, 21:05)
*

aš pirkau diržą, skirtą nešioti ir nėščioms, ir po gimdymo thumbup.gif
žinoma, jo ir kaina didesnė - 100,- lt...tačiau, tikrai geras diržas... net mano gydytoja pamačiusi išgyrė, kad toks diržas labai geras ir labai tvirtas... rolleyes.gif
Brium
QUOTE(vaidavel @ 2007 12 08, 18:48)
aš pirkau diržą, skirtą nešioti ir nėščioms, ir po gimdymo  thumbup.gif
žinoma, jo ir kaina didesnė - 100,- lt...tačiau, tikrai geras diržas... net mano gydytoja pamačiusi išgyrė, kad toks diržas labai geras ir labai tvirtas...  rolleyes.gif
*

Labas, o kokios firmos tas diržas ir kur parduodamas? aš pirmą nėštumą nenešiojau ir nieko nenutiko, bet dabar tai kažkaip pilvas toks išdygo, kad jau turbūt reikia paspirties nestuke.gif
Vijone
nenesioju schmoll.gif Nors gal jau ir reiketu, man 22sav., bet kad nejauciu jokio spaudimo ar tempimo...Dar luktersiu, kada jau jausiu diskomforta budama be dirzo.
Smilgel
Vakar nusipirkau lietuvišką diržą, parašyta juosmens įtvaras (būsimai mamai). Kainavo 48 Lt. Esu labai patenkinta, niekur nespaudžia, tiek vaiksčiojant, tiek sėdint, o švelniai prilaiko pilvuką bigsmile.gif Dėl nugaros skausmų nežinau, ar nuima, nes tokių problemų kol kas nebuvo, o vat į tuliką lakstau daug rečiau. Mano dukrytė anksčiau sėdėjo, tai jokio poreikio diržui nejaučiau, o vat kai apsivertė žemyn galvyte, tai taip žemai, kad pastoviai spausdavo man pūslę, bet nešiojant diržą, kadangi pilvukas prilaikomas ir šiek tiek pakeliamas, jaučiuosi daug geriau thumbup.gif
goduke
QUOTE(sherla @ 2007 12 07, 16:18)
merginos kaip manote ar korsetas po nestumo tikrai padeda ar tik musu isitikinimai....nes kiek seseliu KMUK klausiau - tai sake, kad nera efektyvus tie korsetai...tai nebezinau ar man pirkti ar ne  g.gif  nes dar nesu isigijusi  blush2.gif
*

korsetas man labai patiko, pilvuka i normalesne padeti greiciau atstate, o kadangi turejau cezario pjuvi, tai ir zaizda maziau skaudejo (prilaike). pirkau ortopedijos klinikoj ir mokejau 80lt. as pries gimdyma nepirkau, vyras ismatavo ir nupirko, kai pagimdziau biggrin.gif
Gerbera
Pogimdymo tasjuosmens itvaras tai superinis. tikrai gerai pilvuka atstate i vieta, o gydytoja man ir liepe nesiot, jei noriu grazu pilva turet. Detis liepe 3 diena po gimdymo. Tai vyras nuvare ir nupirko. smile.gif
O del juostos, tai kaip kam. Broliene isnesiojo visa nestuma tik juosta ir labai patenkinta liko. O dabar po gimdymo juosta nesioja kai maitina mazyli, kad plikas pilvas nebutu, kai maikute pasikelia smile.gif
Brium
dėl juostos po gimdymo manau kažko vistiek reikia, nebent mama labai gamtos apdovanota ir jai ten viskas iš karto susitraukia. man tai norėjosi pilvuką prilaikyt ir aš tiesiog siaurą elastingą maikutę užsimaukšlinau ant pilvo. smagiau tikrai. o dabar va antrą nešiojant labai nugarą skaudėdavo, tai įsigijau tą spec diržą, tai nešioju trečia diena ir tiesą sakant nebeskauda. thumbup.gif o pirmą nėštumą man diržo neprireikė..
tai manau tiesiog pagal savijautą reikia žiūrėt.
gigute2
as taip pat nesiojau nesciosios dirza, bet man nieko nepadejo.. verysad.gif ir toliaustrenas skaudejo, o po gimdymo praejus savaitei uzsidejau gorseta blush2.gif ir super, gimda susitrauke itin greitai ir pilvukas atsistate i savo vieta tongue.gif biggrin.gif
Papildyta:
gal kam reikia nesciosios dirzo, mazai naudotas, galeciau padovanoto.dydis 4
himeira
Su pirmu vaiku diržą nešiojau ir su antru nešioju,nežinau man kažkaip geriau su diržu,kai nusiimu,tai lyg žemyn tempia. g.gif
gievka
esu nusipirkusi nesciosios dirza, bet gana retai ji uzsidedu, nelabai man patogu su juo doh.gif
Vilmoshka
Aš turiu tik pilvo juostą, kartkartėmis ją užsimaukšlinu - kažkiek apspaudžia pilvelį, nors nėra jis labai didelis dar bigsmile.gif Bet jeigu ką, jaučiu reiks nusipirkti diržą mastau.gif
bliutaite
sweikos mamytes smile.gif sweikinu wisas su swentemis 4u.gif esu naujoke,ir jauna mama,noreciau paklausti kur siauliuose parduodamos wisos sitos juostos ir korsetai?gal zinot kas?o gal cia paprastoj waistinej galima isigyti? blink.gif dabar esu uzsienyje,cia nzn kur galima isigyti wisokiu tokiu rekmenu,taciau ant sesto menesio grysiu i lt ir zadu isigyti juosta nesciai,ir po nestumo,nes lb bijau nutysusio pilwo,mano pusesere nieko nenesiojo ir jei tragiskai atrodo tas pilwas,tai mane lb sokirawo,,,aciu uz patarimus...prasau jei kas zinot parasykit kur siauliuose galima isigyti wiso sito? mirksiukas.gif
another
QUOTE(bliutaite @ 2007 12 28, 22:24)
sweikos mamytes smile.gif sweikinu wisas su swentemis 4u.gif esu naujoke,ir jauna mama,noreciau paklausti kur siauliuose parduodamos wisos sitos juostos ir korsetai?gal zinot kas?o gal cia paprastoj waistinej galima isigyti? blink.gif dabar esu uzsienyje,cia nzn kur galima isigyti wisokiu tokiu rekmenu,taciau ant sesto menesio grysiu i lt ir zadu isigyti juosta nesciai,ir po nestumo,nes lb bijau nutysusio pilwo,mano pusesere nieko nenesiojo ir jei tragiskai atrodo tas pilwas,tai mane lb sokirawo,,,aciu uz patarimus...prasau jei kas zinot parasykit kur siauliuose galima isigyti wiso sito? mirksiukas.gif
*

Diržų yra beveik visose vaisitinėse mirksiukas.gif Bent jau euro tai tikrai 4u.gif
bliutaite
aciu labai mirksiukas.gif ir dar adresu,kur siauliuose galima isigyti wisokiu priemoniu nescioms thumbup.gif
kutvela
o kaip zinot dydi kokio reikia dirzo ? g.gif
another
QUOTE(kutvela @ 2007 12 30, 22:32)
o kaip zinot dydi kokio reikia dirzo ? g.gif
*

Ant jų būna parašyti išmatavimai centimetrais, be to, galima pasimatuoti 4u.gif
Arnika
Manau diržo reikalingumas priklauso nuo savijautos, per pirmą nėštumą be jo negalėjau iš namų išeiti, o dabar nors pilvas jau nemažas - neprireikė dar smile.gif
kachukas
Sveikos.
Nusipirkau vakar dirza euruose ir bandau priprasti ji nesioti..smile.gif
iskilo klausimas, kuris nenurodytas instrukcijoje - tualete ji nusisegat visiskai ar tik pakeliat i virsu? blush2.gif niu as nesuprantu.. rasoma, kad ji nusiimti galima tik nakciai. tai kaip su wc reikalais?
rivera
QUOTE(kachukas @ 2008 01 03, 10:30)
Sveikos.
iskilo klausimas, kuris nenurodytas instrukcijoje - tualete ji nusisegat visiskai ar tik pakeliat i virsu?  blush2.gif  niu as nesuprantu.. rasoma, kad ji nusiimti galima tik nakciai. tai kaip su wc reikalais?
*

Manau tokiu smulkmenu nieks instrukcijoj nerasys tongue.gif . Uztenka ji pasikelti, o po visko vel sugrazinti i vieta.
another
QUOTE(kachukas @ 2008 01 03, 10:30)
Sveikos.
iskilo klausimas, kuris nenurodytas instrukcijoje - tualete ji nusisegat visiskai ar tik pakeliat i virsu?  blush2.gif  niu as nesuprantu.. rasoma, kad ji nusiimti galima tik nakciai. tai kaip su wc reikalais?
*

Nekeliu visai, nebent pačią apačią atlenkiu ax.gif
Jasumi
[quote=kachukas,2008 01 03, 11:30]
rasoma, kad ji nusiimti galima tik nakciai. tai kaip su wc reikalais?[quote]
nereikia tos juostos nesioti visa diena g.gif as ja uzsidedavau tik einant i parduotuve ar kur ilgiau vaikstant arba pvz, kambarius tvarkant ir t.t. ax.gif o kai guliu ar sedziu prie kompiuterio - jo nesidedu...tegul patys truputi pilvo raumenukai padirba blush2.gif bo tai visai aptingtu biggrin.gif
kachukas
hmm.. siandien jau antra diena ji nesioju, tai jau pripratau ir atradau buda, ka WC daryti biggrin.gif

o siaip tai skirtumo dar nepajauciau schmoll.gif - vakar vistiek visa vakara nugara skaudejo unsure.gif

aciu uz atsakymus 4u.gif
rivera
QUOTE(kachukas @ 2008 01 04, 11:46)
hmm.. siandien jau antra diena ji nesioju, tai jau pripratau ir atradau buda, ka WC daryti  biggrin.gif

o siaip tai skirtumo dar nepajauciau  schmoll.gif  - vakar vistiek visa vakara nugara skaudejo  unsure.gif

aciu uz atsakymus  4u.gif
*

Nugaros skausmui gali buti daug priezasciu, kuriu anksciau nejutote. Tai ir isvarzos, silpni nugaros raumenys ir t.t.. Tiesiog viskas paryskejo nestumo metu, o dirzas tik pagalbine priemone. Jis gali padet sumazint skausmus, palengvint pilvuko nesiojima, bet nepanaikins problemos, del kurios nugara skauda.
Paprasykite vyro vakarais pamasazuot nugara, ar nueikit i masazus, gal tai kazkiek pades. Baseino lnkymas taip pat padeda.
Sekmes 4u.gif
kachukas
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 01 04, 12:21)
Nugaros skausmui gali buti daug priezasciu, kuriu anksciau nejutote. Tai ir isvarzos, silpni nugaros raumenys ir t.t.. Tiesiog viskas paryskejo nestumo metu, o dirzas tik pagalbine priemone. Jis gali padet sumazint skausmus, palengvint pilvuko nesiojima, bet nepanaikins problemos, del kurios nugara skauda.
Paprasykite vyro vakarais pamasazuot nugara, ar nueikit i masazus, gal tai kazkiek pades. Baseino lnkymas taip pat padeda.
Sekmes 4u.gif
*

aciu, tusiuk8, zinau, kad ta mano nugara nebus pagydyta tik dirzu verysad.gif , bet tikejausi, kad sumazins tuos skausmus, juk ir pataria del to nesioti (be visu kitu dalyku)..
laikysimes! thumbup.gif
vivaflame
nugarai tikrai padeda dirzai, o tu teisingai uzsidedi?
Siaip reikia uzsideti gulint ant nugaros, aisku nesuverzzti. Atsistojus turi pajusti kad pilvuka prilaiko, ir nugarai atraa pasidaro, nugaroj ji auksciau uzdet reik, o priekyje visiskai tik po pilvuku. Tualete man jis visiskai nemaiso, nei atsegt nereik nei pakelt, nes jei atsegtum ar pakeltum, vel reiktu atsigulti kad ji uzsidetum. Kitaip jis neatliks savo funkcijos.
mirksiukas.gif
Dajevu
Tikrai nešiokit, o po gimdymo ypač reikia, žymiai greičiau pilvas susitrauks 4u.gif
Beje, gal kam reikia? blush2.gif
vaivos juosta
Aš nešiojau ir prieš gimdymą ( nes labai skaudėjo nugarą, žingsnio neidavo žengti ), o po cezario tas korsetas man tokį savotišką saugumo jausmą teikdavo - ne taip bijojau, kad siūlę užsigausiu. smile.gif
kachukas
QUOTE(vivaflame @ 2008 01 04, 18:02)
nugarai tikrai padeda dirzai, o tu teisingai uzsidedi?
Siaip reikia uzsideti gulint ant nugaros, aisku nesuverzzti. Atsistojus turi pajusti kad pilvuka prilaiko, ir nugarai atraa pasidaro, nugaroj ji auksciau uzdet reik, o priekyje visiskai tik po pilvuku. Tualete man jis visiskai nemaiso, nei atsegt nereik nei pakelt, nes jei atsegtum ar pakeltum, vel reiktu atsigulti kad ji uzsidetum. Kitaip jis neatliks savo funkcijos.
mirksiukas.gif
*

taip ir dedu.. dar atradau viena privaluma, kad jis mane papildomai sildo; strenoms ypac gerai smile.gif
E.
As nestumo pradzioje nusipirkau pilva prilaikancias kelnaites, nestumo galui - nesciosios dirza, o po gimdymo paejus savaitei nuvaziavau ir nusipirkau korseta po gimdymo. Viska pirkau kaune ortopedinio vaistinej ir viskas tikrai labai praverte mirksiukas.gif
Dany
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 08, 14:45)
As nestumo pradzioje nusipirkau pilva prilaikancias kelnaites, nestumo galui - nesciosios dirza, o po gimdymo paejus savaitei nuvaziavau ir nusipirkau korseta po gimdymo. Viska pirkau kaune ortopedinio vaistinej ir viskas tikrai labai praverte mirksiukas.gif
*

Sakykit-o su tom pilva prilaikanciom kelnaitem-ar negalima isvaiksciot iki pat nestumo galo,ar butinai reik ir ta dirza pirktis?
As kaiptik tik apie tas kelnaites galvoju...man jos tokios patogios atrodo.
O dirza-man drauge atidave beveik nauja-bet neisivaizduoju kaip man su juo vasara reiktu vaiksciot-jis toks storas,o pas mus karsciai apie+35buna...ir daugiau-jauciu negerai man su tuo dirzu butu-prakaituociau doh.gif
another
QUOTE(dana27 @ 2008 01 09, 15:42)
Sakykit-o su tom pilva prilaikanciom kelnaitem-ar negalima isvaiksciot iki pat nestumo galo,ar butinai reik ir ta dirza pirktis?
O dirza-man drauge atidave beveik nauja-bet neisivaizduoju kaip man su juo vasara reiktu vaiksciot-jis toks storas,o pas mus karsciai apie+35buna...ir daugiau-jauciu negerai man su tuo dirzu butu-prakaituociau doh.gif
*

Žiūrint koks pilvas bus mirksiukas.gif Aš nusipirkau tarpinį variantą tarp kelnaičių ir diržo (tokia pat maloni medžiagytė kaip kelnaičių, tik be apačios, su sutvirtinimu pilvukui prilaikyti), tai pradžioje buvo thumbup.gif Kadangi nedaug priaugau, tikėjausi, kad jo man pakaks, bet per šventes pirkau rimtesnį diržą, nes per silpnai jis laiko... vistiek tempia pilvuką žemyn unsure.gif Dabar jau geriau wub.gif
pukuotukas
QUOTE(Dany @ 2008 01 09, 17:42)
*

as va turiu ir paprasta dirza ir su kelnaitem...zinok jei del karscio tai su kelnaitem dar silciau ax.gif .....man del to jos nepatinka, nes tikrai prakaituoju doh.gif tai renkuosi dirza tik.....o tinka abu iki pat galo
Vilmoshka
Manyčiau, kad ir man jau atėjo laikas nusipirkti korsetą arba diržą... Prasidėjo septintas mėnuo ir pilvelis auga, didėja smile.gif Anksčiau užteko tiesiog pilvo juostos - ji vis tiek šiek tiek apspaudžia, prilaiko pilviuką.
jolkute
kai pirma karta laukiausi, nieko nesidejau ax.gif priaugau 14 kg, bet kazkaip labai lengvai isvaiksciojau visa nestuma, nieko neskaudejo, viskas buvo ok biggrin.gif O dabar nzn kaip bus g.gif Sesuo turi dirza - man laiko tongue.gif nereikes pirkti...itariu, kas si nestuma tikrai reikes...
user posted image
idomu
nusipirkau ta dirza kai buvau 6 men, nescia , nes nuolat kietedavo gimda , bet ar su dirzu ar be jo vistiek tas pats buvo g.gif kaip kietejo taip ir kieteja irnesakyk.gif tai po poros savaiciu numeciau i spinta doh.gif
rivera
QUOTE(idomu @ 2008 01 20, 16:12)
nusipirkau ta dirza kai buvau 6 men, nescia , nes nuolat kietedavo gimda , bet ar su dirzu ar be jo vistiek tas pats buvo  g.gif  kaip kietejo taip ir kieteja  irnesakyk.gif  tai po poros savaiciu numeciau i spinta  doh.gif
*

Gimda kieteja ne del to su dirzu jus ar ne. Jis neskirtas tam kad atpalaiduotu gimdos raumenis.
O kietejant gimdai patarciau vartoti Magni B6. Ir ne po 1 tabletuke o bent po 2. Zinoma galite pasikonsultuoti su gyd. ar vaistininku smile.gif
idomu
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 01 20, 18:35)
Gimda kieteja ne del to su dirzu jus ar ne. Jis neskirtas tam kad atpalaiduotu gimdos raumenis.
O kietejant gimdai patarciau vartoti Magni B6. Ir ne po 1 tabletuke o bent po 2. Zinoma galite pasikonsultuoti su gyd. ar vaistininku smile.gif
*

geriau magni bet nepadejo doh.gif gine vis gasdino , kad anksciau pagimdysiu, bet kolkas nieko lotuliukas.gif dabar galvoju, kad dar ir po termino gali tekti gimdyti doh.gif
rivera
QUOTE(idomu @ 2008 01 20, 20:02)
geriau magni bet nepadejo  doh.gif  gine vis gasdino , kad anksciau pagimdysiu, bet kolkas  nieko  lotuliukas.gif  dabar galvoju, kad dar ir po termino gali tekti gimdyti  doh.gif
*

Na tai gal per mazas dozes geret? Nes man paciai buvo tokia problema. gimdos kietejimas. Teko ir ligoninej pagulet su magnio laselinem, ir vis per gyd. aplaiduma. Nes ji sake magnio gert nereikia. Pasirodo reikejo, ir iki pat gimdymo geriau pradzioj (is po ligonines) po 6 po to 4 per diena. Pagimdziau numatyta diena thumbup.gif . Tiesa viena prof. gyd. ligoninej pasake jog kalcis varo magni is organismo, tad jei geriate kalci gali but jog reikia didint magnio kieki, arba atsisakyti kalcio. Pasitarkit su kitu gyd. ne su tuo pas kuri pastoviai lankotes, isklausykit kito gyd. nuomones, gal jis patars kazka ko nepataria ar nenori patart jusu gyd.
viskas_bus_gerai_:)
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 01 20, 21:14)
Na tai gal per mazas dozes geret? Nes man paciai buvo tokia problema. gimdos kietejimas. Teko ir ligoninej pagulet su magnio laselinem, ir vis per gyd. aplaiduma. Nes ji sake magnio gert nereikia. Pasirodo reikejo, ir iki pat gimdymo geriau pradzioj (is po ligonines) po 6 po to 4 per diena. Pagimdziau numatyta diena thumbup.gif . Tiesa viena prof. gyd. ligoninej pasake jog kalcis varo magni is organismo, tad jei geriate kalci gali but jog reikia didint magnio kieki, arba atsisakyti kalcio. Pasitarkit su kitu gyd. ne su tuo pas kuri pastoviai lankotes, isklausykit kito gyd. nuomones, gal jis patars kazka ko nepataria ar nenori patart jusu gyd.
*

O kaip pasireiskia tas gimdos kietejimas? blush2.gif
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.