Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Riebūs keliai
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Pratimai atskiroms kūno dalims
Pages: 1, 2
Bransha
na mergaites cia minejo jok pultus keliukai, ir niekaip ju nesuploninsi - netiesa. Tik gal isvada butu, jog tai priklauso nuo kaulu sandaros ir raumenu. Kadangi as tokia pultute pati biggrin.gif tai ir keliukai man neitiko, bet pradejus sportuoti treniruokliu salej, pasitarus su treneriu - pavyko juos siek tiek paploninti. Aisku, pagrazejo pats koju reljefas.. o tuo apciu ir keliai "suplonejo" smile.gif ypac ta pastebejau kai pradejau daryti įtupstus su stanga.. tai va drinks_cheers.gif
Levender
QUOTE(Atėnė V @ 2007 12 01, 18:10)
Geriau tie riebalai nuo kelių ant krūtinės perbėgtų...Kelius ir aš turiu verysad.gif ,nors ir sportuoju ir nestora esu (ūgis 166 svoris 52),manau,kad tokia kaulų struktūra.
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kad tavo zodeliai dievui i ausi mirksiukas.gif
AsMartina
QUOTE(Levender @ 2008 03 02, 22:48)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  kad tavo zodeliai dievui i ausi  mirksiukas.gif
*

tikrai kad tik Dievui i ausi, bet manau Dievui bus lengviau padet tai igyvendint jei pacios pastangų įdėsim ax.gif viskas jau nuo sio vakaro as pradedu keliuku liekninimo programa, tiek visko prisiskaiciau tikiuosi pades thumbup.gif
Famili
na tai nėra mano problema, bet lankau aerobikos treniruotes, ir trenerė duodama viena pratima, sake, kad jis butent padeda atsikratant lasinuku aplink keliuka. tai vat: sedat ant grindu, kojos tiesiai truputi va taip \ / rankos atremtyje tiesios, ir trumpais judesiukais su jega kilnojat tiesiai ištiesta koja, kas kart keičiant, tarkim 8 kartus viena ir tiek pat kita. paskui rankos ant alkuniu, visa kita taip pat. Nes reikia stiprint visa vidini kojos raumeni, o tokiu budu jis tvirteja.
linele**
QUOTE(fainnka @ 2008 04 08, 10:48)
na tai nėra mano problema, bet lankau aerobikos treniruotes, ir trenerė duodama viena pratima, sake, kad jis butent padeda atsikratant lasinuku aplink keliuka. tai vat: sedat ant grindu, kojos tiesiai truputi va taip \ / rankos atremtyje tiesios, ir trumpais judesiukais su jega kilnojat tiesiai ištiesta koja, kas kart keičiant, tarkim 8 kartus viena ir tiek pat kita. paskui rankos ant alkuniu, visa kita taip pat. Nes reikia stiprint visa vidini kojos raumeni, o tokiu budu jis tvirteja.
*

neiseina....bandziau, bet tikrai ne vidinis raumuo dirba.... g.gif gal kazka ne taip darau?? doh.gif
Raimsaulyte
QUOTE(Dzintariukas @ 2007 11 30, 15:23)
Yra toks bodyflexo pratimas, kai reikia atsisėsti ant grindų, plačiai išsižergti ir iškvėpus lenktis į priekį  smile.gif Tempia visą vidinę kojų pusę, ypač ties keliais  4u.gif
*

labai geras pratimas thumbup.gif
solo
QUOTE(Raimsaulyte @ 2008 04 24, 18:23)
labai geras pratimas  thumbup.gif
*

taip, buvo geras ir veiksmingas pradžioj, jo pagalba dabar padarau špagatą ir keliams nebėra kur ir kaip besitempt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
AiNi
Turėjau ir aš negražius kelius, bet visgi žinokit įmanoma pagražinti tiek, kad pačiai patiktų ir kiti kojoms pagyrimus dalintų. biggrin.gif Aišku, svorio irgi nukrito sportuojant ir pratimus renkantis pagrinde kojoms (viskuo kitu buvau kaip ir patenkinta, todėl kojas daugiau gražinau).. Gulint ant nugaros "dviratį" myniau, ant kėdės sėdėdama tiesdavau daug kartų į priekį po vieną koją, Orbitrek myniau, kai tik netingėjau, dar masažai su medinuku tuo, mityba aišku... Po šito viso tikrai matosi rezultatai 4u.gif

QUOTE(fainnka @ 2008 04 08, 09:48)
*

Šitas padeda irgi mirksiukas.gif
linele**
Merginos, o kokia jusu keliu apimtis, kad juos laikote "apriebejusiais"? g.gif ax.gif
Pradejo svoris kristi, bet virs keliu apimtis ta pati verysad.gif Nepasiduoda lieknejimui nei kiek bijau.gif gun_rifle.gif
solo
QUOTE(linele** @ 2008 05 03, 20:03)
Merginos, o kokia jusu keliu apimtis, kad juos laikote "apriebejusiais"?  g.gif  ax.gif
*

Na, čia vienareikšmiškai sunku pasakyti, viskas priklauso ir nuo bendro svorio ir nuo šlaunų apimties. Mano šlaunis 55, o per kelius - 42.
Pasaka...
QUOTE(solo @ 2008 05 05, 16:30)
Na, čia vienareikšmiškai sunku pasakyti, viskas priklauso ir nuo bendro svorio ir nuo šlaunų apimties. Mano šlaunis 55,  o per kelius  - 42.
*

Pas mane lygiai tas pats 4u.gif
linele**
...pas mane tas pats...
Pepsi
sveikos, as irgi turiu tokia problema. Nuo mazens buvau labai aktyvi, sportuodavau, o keliai visada buvo storesni. Buvau ir esu normalaus kuno sudejimo. Dabar ugis 164, svoris 53kg. Bet ne tik keliai stori man vaizda gadina. Apatine kojos dalis (blauzda) yra super kuda, tai kai ziauriai atrodo, kontrastas baisus. Negaliu nei sjonu, nei sortu ar sukneliu devet, o jei uzsidedu tai ziauriai kompleksuoju del to, atrodo, kad visi zmones i mane ziuri. Apacioj kojos, per ploniausia vieta atrodo koja sulus,tik kaulas, o keliai lasiniais apdribe. Gyvenu, kur labai karstos vasaros, tiesiog neimanoma but su dzinsais, ar kelnem. Dar pas nieka nemaciau tokiu koju, but gerai, kad bent jau tik keliai stori butu.. Taip nesamoningai kaupiasi tie riebalai. Nors cia turbut igimta, gi kai maza buvau tai kiek ten tu riebalu pas vaika. verysad.gif
Louloute
sveikos mergaites!
pritariu pepsi, kad nuo didelio aktyvumo kojos issivysto stambesnes as ilgai sokau mokykloje, paskui dvirati myniau, tai draugas net juokiasi, kad turiu daugiau raumenu uz ji... blush2.gif man keliai irgi truputeli vaizda gadina...
isbandysiu jusu siulomus pratimukus.
Ten kur kojas atsigulus kilnoti reikia, tai nepamirskite statmenos pedos, taip berods daromi koju pratimai ir jauciasi vidinis raumenuku tempimas. Sekmes thumbup.gif
Alegorija
Keliai būna ištinę, kai žmonės serga, pavyzdžiui, reumatologinėmis ligomis, ir būna nuolatinis kelių sąnarių uždegimas.

Bent jau man taip ir yra mirksiukas.gif

Ir nešioju sijonus, šortus.

Kompleksus šalin!

solo
QUOTE(Alegorija @ 2008 06 17, 09:21)
Keliai būna ištinę, kai žmonės serga, pavyzdžiui, reumatologinėmis ligomis, ir būna nuolatinis kelių sąnarių uždegimas.
Bent jau man taip ir yra  mirksiukas.gif

Ir nešioju sijonus, šortus.

Kompleksus šalin!
*

na, daugumai čia tikrai ne ligos, o tiesiog didesnės riebalų sankaupos tose vietose. Pas mane ant kojų celiulito nesimato, o tose vietose - akivaizdžiai blink.gif
Cuba
Sveikos, merginos,

Mano gera draugė visuomet turėjo riebių kelių problemą. Nors pastoviai sportuodavo (tikrai daug!), visas kūnas atrodė super, o keliai ir liko tokie patys. Praėjusią žiemą ji pasidarė riebalų atsiurbimo nuo kelių operaciją, kitos išeities nerado (dabar keliai - idealūs). Plastikos chirurgas jai taip ir pasakė, kad net ir labai liekni žmonės kai kuriose vietose turi riebalų sankaupas (keliai, pilvo sritis, "jojiko kelnės"- t.y. klubai), kurių nepanaikinsi jokiais sportais ir dietomis. Kažkiek apmažėja, bet tik minimaliai. Nes tai tarsi įgimta.

Taigi, tiesiog reikia žinoti, kad tam tikrų kūno vietų pakeisti neįmanoma. Ir pamilti save su visais savo riebaliukais. mirksiukas.gif
solo
QUOTE(Cuba @ 2008 06 17, 10:32)
Plastikos chirurgas jai taip ir pasakė, kad net ir labai liekni žmonės kai kuriose vietose turi riebalų sankaupas (keliai, pilvo sritis, "jojiko kelnės"- t.y. klubai), kurių nepanaikinsi jokiais sportais ir dietomis. Kažkiek apmažėja, bet tik minimaliai. Nes tai tarsi įgimta.
*

o ką aš sakiau kažkada biggrin.gif
Zimzu
QUOTE(Cuba @ 2008 06 17, 11:32)
Plastikos chirurgas jai taip ir pasakė, kad net ir labai liekni žmonės kai kuriose vietose turi riebalų sankaupas (keliai, pilvo sritis, "jojiko kelnės"- t.y. klubai), kurių nepanaikinsi jokiais sportais ir dietomis. Kažkiek apmažėja, bet tik minimaliai. Nes tai tarsi įgimta.

*

nu gerai nusiurbs chirurgas tas vietas ir kas toliau? jei tai "igimta", tai po kurio laiko tose vietose vel bus riebalu, nes automatiskai riebalai seda butent tokiose "igimtose" vietose.. tai ka pavaiksciosi kazkiek laiko grazi o paskui ir vel begt pas chirurga nusiurbimui? blink.gif
wwwmonika
as irgi manau, kad chirurgo peilis tai laikinai tik pades... iki kito riebalu susikaupimo g.gif o labai gerai padeda intensyvus masazai bent jau man. kai tik sedziu pries tv ir minkau tuos kelius rankom intensyviai biggrin.gif
airea
QUOTE(wwwmonika @ 2009 11 23, 17:20)
as irgi manau, kad chirurgo peilis tai laikinai tik pades... iki kito riebalu susikaupimo g.gif  o labai gerai padeda intensyvus masazai bent jau man. kai tik sedziu pries tv ir minkau tuos kelius rankom intensyviai biggrin.gif
*

man sake, kad kai nusiurbia issiurbia riebalu lasteles, kurios daugindamos augina riebalus... tose vietose ju reiskias yra daugiau... o kai jas issiurbs, visam kune bus tolygiai ir storejimas bus tolygus... 4u.gif
wwwmonika
g.gif
o kiek kainuoja ta operacija idomu? smile.gif
Ju.Ju
Man labai padejo stai toks elementarus vakuminis masazas thumbup.gif Kas vakara dariau ir liuks thumbup.gif user posted image
Slaunis irgi su juo masazuoju , taip maloniai jauciuosi po tokio masazo thumbup.gif Tikrai sumazejo apelsino zeve mirksiukas.gif
dar viena mama
Man nuo tokio masazo pradejo kapiliarai rysket, tai nebedarau g.gif Nors rezultatai, ypac ant uodegos, matesi
Ju.Ju
QUOTE(dar viena mama @ 2010 03 04, 22:52)
Man nuo tokio masazo pradejo kapiliarai rysket, tai nebedarau  g.gif Nors rezultatai, ypac ant uodegos, matesi
*

ir man ant uzpakalio pradejo matytis, todel kai pastebejau iki fanatizmo nedariau. Nestipriai traukiau oda, bet ilgesni laika dariau ir nieko...
Jau verciau keli kapiliarai (jie is tolo nesimato) nei spindintis vasara celiulitas wacko.gif biggrin.gif biggrin.gif
sapniukass
siais metais teko buti Palangos n reabil.sanatorijoj, tai musu reabilitacijos vadove sakydavo, kad reikia keliais eiti grindimis (klupomis), kad keliai nebutu kaip kiniskas kopustas g.gif
sveikatele
QUOTE(sapniukass @ 2010 03 10, 23:51)
siais metais teko buti Palangos n reabil.sanatorijoj, tai musu reabilitacijos vadove sakydavo, kad reikia keliais eiti grindimis (klupomis), kad keliai nebutu kaip kiniskas kopustas g.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif idomiai biggrin.gif
reiks pasidomet labiau sia kuno dalimi smile.gif
Sollveiga
Jei yra "riebaliukas" ant keliu, gali buti kad cia uzsistovi skysciai, reikia pasidaryti limfodrenazinio masazo kursa, arba masazuotis vakuumine taurele smile.gif
mr nobody
jau geriau stori keliai negu kaip pas super lt laidos vedeja,is keliu styrantis kaulai,man siaubingai tai atrodo blink.gif
TuJa30
QUOTE(sapniukass @ 2010 03 10, 22:51)
*

kaip suprast? g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.